Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 19:51   #1981
Monia 83
Przyczajenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Dzięki za wszystkie odpowiedzi i komentarze.
Zdecydowałam się - jutro zapisuję się na konsultację do Bromy.
Terminy ma nie odległe, jak mi się coś nie spodoba to będę dalej szukać.
Jeszcze takie małe pytanie, prośba - czytałam warunki uczestnistwa w Waszym klubie. Jeśli jutro się zapiszę na konsultację to będę mogła pooglądać Wasze fotki. Głównie chodzi mi o to by obejrzeć sobie dzieła Bromy, ale też chcę sobie pooglądać i porównać kształty. Myślę, że do mojej szczupłej sylwetki to raczej lepiej wziąć anatomiczne... nie wiem, muszę teraz szerzej poczytać w tym kierunku.
Pozdrawiam serdecznie i do jutra, idę kłaść maluchy spać
Monia 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 20:02   #1982
KUBUŚ
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
ja padłam i pospałam 2godziny, teraz zostalam wpieniona i normalnie nie wiem co z rękoma zrobic...
chyba pójde pranie poskładać, wstawić...no cos trzeba porobić...

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

hehe, no musi być cos dobrego )(oczywiście dla niego) skoro mnie zapasza czyli Avatar czy jakos tak, i powiem Wam że w ciągu 6ściu lat to bedzie nasze 3cie wyjście, mało tego...w trakcie ostatnich 3lat bylismy te dwa razy, ale nie wiem czy jeden raz moge zaliczyć kiedy to moj TZ przespał prawie cały film, jeszcze robiąc lipe
no mój też coś wspomniał o kinie na piątkowy wieczór, to będzie nasze 3 wyjście do kina w ciagu 17 lat znajomości , az wstyd
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 20:20   #1983
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Yagnaa spytałam o te wintaminy, powiedział, że mozna brac..tylko 2 tyg przed operacja trzeba odstawic, ale po to mozna..
No i ja już mam termin operacji 15 kwiecien data poczatkowa, moze byc pare dni w ta czy w tamtą 450 cc okrągły mentor hp. tak mi sie zdaje, ze 500 w moim wypadku to juz bedzie przeszkadzac i takie jakies ciezkie były
juz sie nie moge doczekać ahhhhh
Stary 2010-01-13, 20:28   #1984
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
no mój też coś wspomniał o kinie na piątkowy wieczór, to będzie nasze 3 wyjście do kina w ciagu 17 lat znajomości , az wstyd
Ja już nawet nie pamiętam, kiedy ostatni raz byłam w kinie. Chyba na jakiejś bajce z synkiem

A teraz idę się wymoczyć w wannie, po całym dniu tylko o tym marzę (i zamiast drzemki kroiłam z małym sałatkę owocową do dużego). Tak więc nadal padam na twarz

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Yagnaa spytałam o te wintaminy, powiedział, że mozna brac..tylko 2 tyg przed operacja trzeba odstawic, ale po to mozna..
No i ja już mam termin operacji 15 kwiecien data poczatkowa, moze byc pare dni w ta czy w tamtą 450 cc okrągły mentor hp. tak mi sie zdaje, ze 500 w moim wypadku to juz bedzie przeszkadzac i takie jakies ciezkie były
juz sie nie moge doczekać ahhhhh
15 kwiecień? To pięknie. U dr Jarlińskiego? I widzisz, zgodził się na 450cc Super
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 20:34   #1985
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Niom super tez sie strasznie ciesze, moi rodzice mniej...
jakbym sie uparla na te 500 to tez by przeszlo,ale chyba to juz za duzo...
moj problem polega na klatce piersiowej,jest szeroka i troche wypukła, ciecie bede miala 2 cm nizej, z ta pelnoscia na dole moze byc roznie jakoze mam tam malo skóry;( ale z czasem doktor powiedzial powinno sie ulozyc, odstepu nie bede miec bo mi sie piersi schodza wiec powiedzial ze jest ok.a z asymetria doradzil nie wkladac innych implantow,bo po operacji moze wyjsc na odwrot,wiec lepiej nie ryzykowac, a czesto asymetria ginie po wszczepieniu wkładek.
Cala jestem podekscytowana,usg juz zrobilam i nic zlego tam nie ma czyli jest dobrze!
A jak Twoje malenstwo Horo??lepciej juz?
Stary 2010-01-13, 20:44   #1986
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Niom super tez sie strasznie ciesze, moi rodzice mniej...
jakbym sie uparla na te 500 to tez by przeszlo,ale chyba to juz za duzo...
moj problem polega na klatce piersiowej,jest szeroka i troche wypukła, ciecie bede miala 2 cm nizej, z ta pelnoscia na dole moze byc roznie jakoze mam tam malo skóry;( ale z czasem doktor powiedzial powinno sie ulozyc, odstepu nie bede miec bo mi sie piersi schodza wiec powiedzial ze jest ok.a z asymetria doradzil nie wkladac innych implantow,bo po operacji moze wyjsc na odwrot,wiec lepiej nie ryzykowac, a czesto asymetria ginie po wszczepieniu wkładek.
Cala jestem podekscytowana,usg juz zrobilam i nic zlego tam nie ma czyli jest dobrze!
A jak Twoje malenstwo Horo??lepciej juz?
olgawro,
super
i dobrze, ze wybór padł na dr J. ...będziesz miała prześliczne piersi
a malutka trochę lepiej, chociaż... jutro się okaze co jest jej naprawdę

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 20:53   #1987
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

ahh normalnie z podekscytowania sie tu sama smieje jak głupi do sera i gadam do moich bidulek
sprawdzam już bilety lotnicze i jak dobrze pojdzie bede mogla zostac nawet 3 tygodnie
z dzieckiem mam nadzieje, ze to nic powaznego, bedzie dobrze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 21:01   #1988
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
pocieszyłaś mnie
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 21:40   #1989
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Monia 83 Pokaż wiadomość
Jeszcze takie małe pytanie, prośba - czytałam warunki uczestnistwa w Waszym klubie. Jeśli jutro się zapiszę na konsultację to będę mogła pooglądać Wasze fotki. Głównie chodzi mi o to by obejrzeć sobie dzieła Bromy, ale też chcę sobie pooglądać i porównać kształty. Myślę, że do mojej szczupłej sylwetki to raczej lepiej wziąć anatomiczne... nie wiem, muszę teraz szerzej poczytać w tym kierunku.
Pozdrawiam serdecznie i do jutra, idę kłaść maluchy spać
Do Klubu zapraszamy osoby, które poznamy(czyli nie po 4 postch na forum)..nie tylko z terminem konsultacji, bo to głównie miejsce do rozmów a nie galeria.. a co do zdjęć pooperacynych to wklejałysmy w wątkach we wszystkich czesciach więc mozesz je obejrzec w każdej chwili
wiekszość zdjęć mamy w prywatnych albumach a nie w klubie...

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
pocieszyłaś mnie
Kochana ja też w kinie rzadko bywam ostatnio byłam na "to nie tak jak myślisz, kotku" czyli tez kawałek temu

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 21:57   #1990
agnes281
Wtajemniczenie

trelek ;-)))

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

[QUOTE=agnes281;16447802]trelek dziękuję...

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 22:11   #1991
Monia 83
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Do Klubu zapraszamy osoby, które poznamy(czyli nie po 4 postch na forum)..nie tylko z terminem konsultacji, bo to głównie miejsce do rozmów a nie galeria.. a co do zdjęć pooperacynych to wklejałysmy w wątkach we wszystkich czesciach więc mozesz je obejrzec w każdej chwili
wiekszość zdjęć mamy w prywatnych albumach a nie w klubie...
OKi, to pogrzebię sobie w Waszych starych wiadomościach.
ja to raczej z tych nieśmiałych i troszkę w sobie zamkniętych, ciężko mi się wbić w Waszą 'społeczność'. Wszystkie się już znacie i gadacie jak starzy znajomi... może z czasem i mi się tak uda...
Życzę dobrej nocki!

A jeszcze mi się przypomniało.
Jak wygląda taka wizyta na konsultacji. Czy ten Broma ma jakąś komputerową wizualizację jak to będzie wyglądało 'PO'? czytałam o takich programach. Muszę o nim jeszcze sobie poczytać...
Jakie miałyście cięcie, jakie jest lepsze? Myślę że w moim przypadku (jestem bardzo chuda) trzeba wszczepić implant pod mięsień - jakie wtedy ciecię lepsze, jakie stosuje Broma?

Dobra zmykam już do wanny a później łóżeczka, jutro rano do pracy trzeba wstać... pa, jutro poczytam...
Monia 83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 22:30   #1992
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
A jeszcze mi się przypomniało.
Jak wygląda taka wizyta na konsultacji. Czy ten Broma ma jakąś komputerową wizualizację jak to będzie wyglądało 'PO'? czytałam o takich programach. Muszę o nim jeszcze sobie poczytać...
Jakie miałyście cięcie, jakie jest lepsze? Myślę że w moim przypadku (jestem bardzo chuda) trzeba wszczepić implant pod mięsień - jakie wtedy ciecię lepsze, jakie stosuje Broma?

Dobra zmykam już do wanny a później łóżeczka, jutro rano do pracy trzeba wstać... pa, jutro poczytam...
Najlepiej przygotuj sobie listę pytań, bo w czasie wizyty możesz zapomnieć, o co chciałaś zapytać i pytaj o wszystko, bo nie ma głupich pytań. Dzięki temu będziesz spokojniejsza, a dr na wszystkie pytania ci odpowie.
Dr cię zmierzy, zapyta jaki efekt cię interesuje (wielkość), jaki rodzaj implantu (okrągły czy anatomiczny) i zaproponuje coś.
Cięcie pod piersią lepsze jest wtedy, gdy zamierzasz mieć dzieci i karmić piersią. Lepiej mieć żelki pod mięśniem, bo nie opadną tak szybko.
Sporo szczupłych osób ma okrągłe i ładnie to wygląda, poszukaj zdjęć w poprzednich częściach. To nie jest reguła, że dla szczupłych tylko anatomiczne.
Podaj dziewczynom swoje wymiary, wzrost, wagę, itp to coś na pewno doradzą są niezrównane w dobieraniu wielkości żelków

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
No i ja już mam termin operacji 15 kwiecien data poczatkowa, moze byc pare dni w ta czy w tamtą 450 cc okrągły mentor hp.
GRATULACJE!!!

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 22:38   #1993
Miskaa78
Kazar Lady

Monia każda z nas zaczynała od pisania na forum i korzystała ze zdjęć w wątkach - piszemy tu na bieżąco odpowiadamy na każde pytania tak do niedawna wyglądało pisanie na wizażu dla nas wszystkich i tak wygląda i dziś - kazda z dziewczyn słuzy pomocą wiec o co kaman ..
klub zalożyłysmy niedawno z powodów wymienianych tez juz nieraz w ciągu tych kilku dni na forum, więc nie będę się tu rozwijać..
warto też przeczytac wszystkie częsci tego wątku bo to kopalnia wiedzy
zrób zdjęcie wyjsciówki przeslij do Listopadowej i przede wszystkim daj się poznać..

BTW
Dla mnie dziwne jest, że od czasu założenia Klubu kilka nowicjuszek zaczynało swoje zycie na forum własnie od prośby o zaproszenie...

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Broma robi cięcie na otoczce, pod piersią nie wiem czy pod pachą..
po cięciu okołootoczkowym tez mozna karmić..ja mam na otoczce i jestem 2 miesiące po op i moge powiedziec że blizn nie widać
Lista pytań to ważna sprawa..sporządz coś takiego..
co do anatomów czy okragłych to poczekaj aż dr Ci coś zaproponuje bo to on się na tym zna..ja tez jestem z tych szczuplaków ( jak wiekszośc na forum) i mam okrągłe o super wysokim profilu i jest gitesik..jasne że mogłyby byc większe ale i tak mam problemy z upchaniem ich w kurtkę czy sukienkę..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 22:50   #1994
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
po cięciu okołootoczkowym tez mozna karmić.
Można jak najbardziej. Trochę źle to ujęłam. Przy cięciu wokół otoczki istnieje ryzyko przecięcia kanalików, ale nie jest powiedziane, że tak akurat się stanie.
Monia, masz jeszcze sporo czasu na czytanie, zbieranie informacji i porównywanie. Wykorzystaj ten czas, a na pewno jak pójdziesz na konsultację będziesz już wiedziała o co pytać i czego oczekujesz po takiej operacji.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
jasne że mogłyby byc większe ale i tak mam problemy z upchaniem ich w kurtkę czy sukienkę..
kiedy ja się doczekam takich problemów

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

aaa i wizualizacji komp dr mi nie robił miał za to zwykłą miarkę i dał pomacać żelki

moje 360cc

Edytowane przez trelek_
Czas edycji: 2010-01-13 o 22:51
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 23:25   #1995
agnelka.pl
Rozeznanie

Hej dziewczynki, caly czas Was podczytuje, ale jestem za bardzo zmeczona, zeby cos sensownego tu pisac. Normalnie padam na twarz (czyt. ryj ).
Mam tylko pytanie odnosnie tego co napisala tini w klubie i umiejscowienia implantu. Ktora z Was na forum ma pod miesien wiekszy ?? Listopadowa i Mya, to wiem, ale czy jest ktos jeszcze ??
Aaaa, np. gdybym w pszyszlosci chciala wymienic wkladki ( oczywiscie na wieksze ), to moge to zrobic przy tej metodzie???

P.S. Horo trzymam kciuki za Twoje dzieciatko

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

I jeszcze apel do Was dziewczyny , wstawiajcie jakies swieze foty .
Dajcie oczy nacieszyc

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
ahh normalnie z podekscytowania sie tu sama smieje jak głupi do sera i gadam do moich bidulek
Super uczucie, chyba kazda z nas je miala. Gratuluje
Stary 2010-01-13, 23:30   #1996
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, caly czas Was podczytuje, ale jestem za bardzo zmeczona, zeby cos sensownego tu pisac. Normalnie padam na twarz (czyt. ryj ).
Mam tylko pytanie odnosnie tego co napisala tini w klubie i umiejscowienia implantu. Ktora z Was na forum ma pod miesien wiekszy ?? Listopadowa i Mya, to wiem, ale czy jest ktos jeszcze ??
Aaaa, np. gdybym w pszyszlosci chciala wymienic wkladki ( oczywiscie na wieksze ), to moge to zrobic przy tej metodzie???
Agnelka - my mamy zarówno po większy i mniejszy (czyli żelki na żebrach). Standardowo jednak umieszcza się implanty pod sam m. piersiowy większy (nie licząc umieszczenia pod gruczołem).

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
3:09 ----------

I jeszcze apel do Was dziewczyny , wstawiajcie jakies swieze foty .
Dajcie oczy nacieszyc

Cwaniara się znalazła, a twoje najświeższe zdjęcia to gdzie są?. Też byś dała oko nacieszyć

P.S. W sumie to może zrobię sesyjkę swoim cycuchom jeszcze dziś i wstawię do klubu

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-01-13 o 23:32
Stary 2010-01-13, 23:36   #1997
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Agnelka - my mamy zarówno po większy i mniejszy (czyli żelki na żebrach). Standardowo jednak umieszcza się implanty pod sam m. piersiowy większy (nie licząc umieszczenia pod gruczołem).
Ja mam jak pewnie wiekszosc dziewczyn na forum, pod m.mniejszy i pod gruczol.

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:

Cwaniara się znalazła, a twoje najświeższe zdjęcia to gdzie są?. Też byś dała oko nacieszyć

P.S. W sumie to może zrobię sesyjkę swoim cycuchom jeszcze dziś i wstawię do klubu
Z checia, ale zostawilam ladowarke w Pl. Bede miala ja dopiero za 2 tyg.
Stary 2010-01-13, 23:42   #1998
macerata
Zakorzenienie

hej,dziewczynki..
..późno wróciłam i teraz dopiero skończyłam Was czytać..
horo -trzymam kciuki za Twoją latorośl,niech prędko wraca do zdrowia,bo z dzieciaczkami to trzeba uważać..
marchwianka -gratuluję ustalenia daty małżeńskiej randki..
Avatar to też taka ładna bajka,więc dla Listopadowej z synkiem-jak najbardziej polecam miła odskocznia od kuraków..
Yagnaa -dzięki za dość wyczerpujące info o komplikacjach,też niewiele na ten temat wiedziałam,a nigdy nie wiadomo..
Tini dzięki.. a Twój nowy avek..
Willma jak najbardziej potwierdzam,że jesteś kobietą wspaniałej urody,a coś mi mówi,że i o sporym uroku osobistym.. emanujesz ciepłem i szeroko pojętą kobiecością w najlepszym wydaniu.. i masz klasę..
Olgawro -gratuluję terminu op. i generalnie, wyboru..mam wrażenie,że wróciłaś z tej konsultacji już całkiem nieźle zorientowana w temacie,dr chyba dość wyczerpująco i bez koloryzacji przedstawił możliwe opcje,plusy i minusy,a to ważne..
..dodatkowe gratulacje i szacuneczek za używanie inteligencji i silnej woli do walki z bólem zębów..ta umiejętność przyda Ci się i po op.,więc warto trenować..
..bo wiadomo,że faszerowanie się lekami ma swoje plusy i minusy,ale dominują te ostatnie,i jeśli można się obyć,to warto..

zakupiłam dziś pooperacyjny "staniczek",wstawiam 2 zdjęcia(o ile mi się uda,bo to pierwszy raz,jak coś wstawiam tu,na forum..

1.fotka-naturalna
2.fotka-z gąbkowym staniczkiem miseczka B+2pary rękawiczek..bo chciałam sprawdzić rozciągliwość..

powiedzcie,czy się nadaje,w szczeg.dziewczynki od Skwiercz,bo znają jej zalecenia..

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-02-07 o 16:25
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 23:47   #1999
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jak pewnie wiekszosc dziewczyn na forum, pod m.mniejszy i pod gruczol.

Agnelka - jeśli masz tak jak większość dziewczyn na forum to masz pod gruczołem i pod mięśniem piersiowym WIĘKSZYM. Bo mięsień piersiowy większy przykrywa m. piersiowy mniejszy

Zajdź do klubu - tam odpisałam Tini

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Macerata - ogólnie top dobry (szerokie ramiączka, gruba guma, elastan, bezszwowy)...tylko, że wydaje się być za duży. Jaki to rozmiar? Dr chwali z Gatty i Hanna Style - ja brałam M i była idealna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 23:53   #2000
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Agnelka - jeśli masz tak jak większość dziewczyn na forum to masz pod gruczołem i pod mięśniem piersiowym WIĘKSZYM. Bo mięsień piersiowy większy przykrywa m. piersiowy mniejszy

Zajdź do klubu - tam odpisałam Tini

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Jakie to zakrecone jest
Stary 2010-01-14, 00:15   #2001
macerata
Zakorzenienie

hej,Agnelka..
..widzisz..? mówisz-masz..
właśnie wstawiłam fotki..choć chyba nie takie miałaś na myśli..

z góry przepraszam miłośników opalenizny,ja opalać się przestałam jak mi ewidentne plamy posłoneczne(czyt.:posolar yjne..) przemówiły do rozumu.
..nie same plamy,ale to,że one pozostają,takie jasne na ciele nie wróciły,ale te na twarzy,jak tylko słonko mocniej przygrzeje,powracają w tym samym miejscu.. takie szarobure plamy, i zapewniam,że są wątpliwą ozdobą..
w tym roku próbowałam się trochę pozłuszczać kwasami,niby pomogło,ale czy trwale,to będę mogła powiedzieć po lecie..choć prawdopodobnie wszystko wróci..chyba,że uda mi się zabezpieczyć blokerami,ale nie wiem czy jest to realne..i nie trzeba wcale opalania,jak już te plamy są,by wróciły..wystarczy dłuższy spacer po mieście latem..

tak więc bladością straszę,a zdjęcia wykonuję telefonem,który nadaje wszystkiemu uroczą, ziemistą, zielonkawą tonację..

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
[/COLOR]Macerata - ogólnie top dobry (szerokie ramiączka, gruba guma, elastan, bezszwowy)...tylko, że wydaje się być za duży. Jaki to rozmiar? Dr chwali z Gatty i Hanna Style - ja brałam M i była idealna
no,właśnie kupiłam ten z Gatty. dr mówiła,że wszystko jedno jaki rozmiar,ma być baaardzo rozciągliwy..
to jest L ale M były moim zdaniem małe,tzn.ta niby miseczka to była tak dla mojego teraźniejszego biustu,i bardzo krótki,miałam wrażeni(być może złudne..),że przy powiększonym biuście,tzn.będzie się on zaczynał troszkę niżej,całkiem byłby mały..tak mi się wydawało.nie bez powodu wreszcie przymierzyłam nawet XL bo i ten L pod pachami jest niezaszeroki,i w ogóle..
to,że się go dało tak rozciągnąć-tego się nie spodziewałam..w przymierzalni przymierzałam na sam staniczek B i wydawał się taki na B akuratny..
on jest z mikrofibry
ja też jestem od Ciebie jednak gabarytowo sporo potężniejsza.sporo szersza.. bo on mi się właśnie mocno rozciąga na szerokość,i nawet lekko uwiera pod pachami..

jak się popatrzy na 1.foto,to miseczki stanika są niewiele większe o wyjściówki..

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-01-14 o 00:17
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 00:29   #2002
listopadowa80
Zakorzenienie

Właśnie zrobiłam sobie sesję nagim piersiom, zaraz obrobię zdjęcia i wstawię do albumu
Stary 2010-01-14, 00:41   #2003
macerata
Zakorzenienie

przymierzyłam raz jeszcze..nie wiem,czy może on na tym zdj.był jeszcze chwilowo rozciągnięty po tym wypchaniu na maksa..
..ale moja ciało mówi mi,że nie mógłby być mniejszy..nawet gdybym go miała nosić teraz,bez biustu..
bo nawet ten,już teraz, nie daje nadmiernego komfortu,a z mniejszym to bym się wściekła..

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Listopadowa..ja uciekam,Twoje zdjęcia z przyjemnością,ale już jutro zobaczę..
buziaczki też dla MyaDivy która gdzieś przepadła..pewnie zmęczona po pracy..

dobrej nocki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 00:49   #2004
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość

Listopadowa..ja uciekam,Twoje zdjęcia z przyjemnością,ale już jutro zobaczę..
buziaczki też dla MyaDivy która gdzieś przepadła..pewnie zmęczona po pracy..

dobrej nocki
Zapraszam jutro do odwiedzin. Mam nadzieję, że z każdym miesiącem zmieniają się na korzyść

Pa, kolorowych snów
Stary 2010-01-14, 01:47   #2005
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

witajcie dziewczyny
nie wiem czy jeszcze ktos mnie pamieta tutaj
w kazdym razie jestem z wami od 1 czesci watku i przeczytalam wszystkie posty , a piszecie jak szalone
planuje operacje najszybciej jak sie da ... wczesniej bylo planowanie slubu teraz znowu przeprowadzka i mam nadzieje , ze po niej w koncu sie doczekam nowych piersi
narazie rozwazam dr.Skwiercz lub dr. Brome (tak to sie odmienia? )

szkoda , ze wynikla ta afera z fotkami , bo chcialam pokazac moja wyjsciowke i moze byscie cos doradzily... a tak to sama nie wiem , bo juz kilka razy wklejalam foto swojej twarzy i troche glupio by wyszlo jakby jakis znajomy natrafil na moje oseski
moze wysle do Listopadowej i za moja zgoda umiesci ja w klubie u siebie w galerii na jakis czas ?

pozdrawiam was serdecznie

ps. dzieki Ani i Pysi dzisiaj w koncu zabralam sie za siebie i pocwiczylam troche
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 02:07   #2006
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny
nie wiem czy jeszcze ktos mnie pamieta tutaj

w kazdym razie jestem z wami od 1 czesci watku i przeczytalam wszystkie posty , a piszecie jak szalone
planuje operacje najszybciej jak sie da ... wczesniej bylo planowanie slubu teraz znowu przeprowadzka i mam nadzieje , ze po niej w koncu sie doczekam nowych piersi
narazie rozwazam dr.Skwiercz lub dr. Brome (tak to sie odmienia? )

szkoda , ze wynikla ta afera z fotkami , bo chcialam pokazac moja wyjsciowke i moze byscie cos doradzily... a tak to sama nie wiem , bo juz kilka razy wklejalam foto swojej twarzy i troche glupio by wyszlo jakby jakis znajomy natrafil na moje oseski
moze wysle do Listopadowej i za moja zgoda umiesci ja w klubie u siebie w galerii na jakis czas ?

pozdrawiam was serdecznie

ps. dzieki Ani i Pysi dzisiaj w koncu zabralam sie za siebie i pocwiczylam troche
No ba, pewnie, że Ciebie pamiętamy - ja na pewno, ale z pewnością i 'stare wyjadaczki' z tego wątku. Miło, że w końcu się odzywasz, bo co to ma znaczyć tylko czytanie. Za takie coś to lańsko się należy
No i dałabyś się poznać 'młodszym stażem' wizażankom.

Widzę, że dylemacik jest - Skwiercz czy Broma. Chyba oboje mają same plusy, aczkolwiek łatwo się domyślić co mi serce podpowiada.

Dostęp do moich fotek masz, może dziewczyny udostępnią świeższe fotki od dr Bromy.

Wyjściówkę jak najbardziej mi możesz przesłać, na pewno coś doradzimy

Tymczasem ja już mykam do łóżeczka. Pa
Stary 2010-01-14, 08:23   #2007
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Witam wszystkich
Listopadowa mam do ciebie pytanie i jesli mozesz tobyła bym wdzieczna za informacje ile u Dr.skwiercz kosztuje operacja bo jak dzwonilam na wizyte umawial mnie jakis pan i nie byl jakis miły wiec nawet balam sie zapytac.pozdrawiam
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 09:22   #2008
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
klask i:kla ski:k laski:

i tu masz znowu Wielki wybór więc nie musisz udawać się do jednego lekarza na konsultacje bo jak większość dziewczyn radzi najlepiej udać się na 2 konsultacje do różnych lekarzy a jeśli kwestia finansowa nie stoi na przeszkodzie można do 2-3-4
spróbuj poczytać o dr Jarlińskim, dr Krajewskim, dr Skwiercz, dr Kolasińskim - moim skromnym zdaniem są godni uwagi
Stary 2010-01-14, 09:33   #2009
anna_ivy
Zadomowienie

Horo, mam nadzieje, ze z Coreczka lepiej i udalo sie przepedzic ta paskudna goraczke? Duzo zdrowka dla Malej

macerata, Ty masz plamy a ja mam jakies selektywne uczulenie na slonce Po naswietlaniu dostaje malych czerwonych krosteczek, ale tylko na lydkach i przegubach rak. Pomaga Zyrtek, wiec to ewidentne uczulenie ... Dlatego dla mnie solarium tylko przed wielkimi okazjami, a kapiele sloneczne dosyc ostroznie, w towarzystwie filtrow, nawilzaczy, a potem ... odczulaczy

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość

brawo!!!

Pysia, co u Ciebie? Pewnie zapracowana i zaktywizowana na maksa!! Czytalas? Nasza Misia juz wie, ze ma miesnie brzucha i nog
Misiatko, a czy cos od ostatniego (zaznaczmy dawnego ) razu wydarzylo sie w sprawie miesniowej?
Jem sniadanko, dopije kawe i ruszam na silownie
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 09:45   #2010
marchwianka
Rozeznanie

Jak to fajnie nie musieć wstawać o 4
jutro tydzień jak jestem bez kawy
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości