Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 03:10   #721
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
czy tylko ja tu widzę cholerny szantaż emocjonalny? buuu byłem dla Ciebie taki zły a Ty jesteś taka cudowna, buuu wszystko zniszczyłem
ale to TY przez NIEGO płaczesz...on nie rozumie, że robi Ci krzywdę?
może napisz mu, że nie chcesz, żebyście pisali do siebie?
przytulam
Myślisz, że to jest szantaż? a jak pisze mi, że nie chce mu się życ, że mial plany tak liczne dla nas....to też było by to???

---------- Dopisano o 03:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ----------

Help!!!!! Napisał mi wlaśnie, ze się we mnie zakochał i co ja mam zrobic?? wiem jedno - szkoda, że nie powiedział mi tego wcześniej
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 08:44   #722
kamila2006
Zakorzenienie

nadrobiłam.

Madame
nie dziwie Ci sie. mysle ze wkurzylabym sie tak samo. nie wiem jeszcze kim była ta laska co mowila do twojego tż kochanie. jesli to jakas wspolna kolezanka to ok. ujdzie. ale jesli to tylko jego kolezanka, dla mnie zupelnie obca to bym sie wkurzyla.

co do zostawiania przy barze...ehh.. nie wiem jak jest u was. ale jesli ja wychodze z tż w gronie znajomych to nie jestesmy uczepieni siebie jak rzepy. tż w klubie idzie z kumplem grac w bilarda, ja w tym czasie tancze z kolezankami lub pije piwko. wiec gdyby moj tz poszedl do baru pic i gadac z kumplem pewnioe by mnie to nie zdziwiło. ma prawo. to nie jest tak ze zostawil Cie na godzine samą. byli tam inni. poza tym wiedzial ze masz juz pretensje wiec chcial moze zebys ochlonela. wiedzial ze jak zostaie to i tak nic sie nie zmieni.
Pocieszajac Cie powiem, ze wiele razy jak bylam z tz w klubie i spotkal on tam jakiegos kumpla to potrafil dluuuugi czas z nim siedziec i gadac a ja w drugim koncu klubu bawilam sie z jego znajomymi.ale mowie - takie są nasze uklady. nie wiem jak wasze.

co do tanca z inną. znow pytanie. czy to wspolna kolezanka? jak tak, to zatanczyl z nią zeby zrobic Ci na zlosc. udowodnic ze ty nie chcesz a to sobie i tak zatancze a ty siedz i patrz. przykre troche. nic tu nie ma do tlumaczenia. w tej kwestii on sie nigdy nie zmieni! jak ci bedzie chcial kiedys zrobic jeszcze na zlosc to zrobi. i niech nie tlumaczy ze to sie zmieni. bo sie nie zmieni. ludzie w zlosci, nerwach mowia za wiele, robia za wiele.

E.J mysle ze sie za bardzo z nim cackasz. podjelas decyzje o rozstaniu. badz stanowcza. powiedz zeby dał CI spokoj i niech sie odezwie jak mu przejdzie złosc. takie cackanie sie pisanie, plakanie, uzalanie, meczenie nie ma sensu. nie bylas szczesliwa, daj sobie szanse byc szczesliwa. (bo chyba chodzi o chlopaka nie przyjaciela tak?)

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 09:03   #723
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Myślisz, że to jest szantaż? a jak pisze mi, że nie chce mu się życ, że mial plany tak liczne dla nas....to też było by to???

---------- Dopisano o 03:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ----------

Help!!!!! Napisał mi wlaśnie, ze się we mnie zakochał i co ja mam zrobic?? wiem jedno - szkoda, że nie powiedział mi tego wcześniej
uważam, że to nie w porządku...ktoś odchodzi bo ma powód, bo się nie układa i trzeba to uszanować a nie płakać mu, że się jest biednym, skrzywdzonym, zakochanym i teraz już się będzie starać (zresztą on napisał tylko, że powinien był się starać a nie, że już będzie) ,
nagle czuje, że jest zakochany? a wcześniej pisał, że same problemy przez Ciebie... myślę że facet jest w desperacji bo stracił grunt pod nogami
Ty sama pisałaś nam tutaj, że nie wiesz czy go kochasz, że do siebie nie pasujecie...nie wracaj do niego, bo się zakochał...tydzień będzie sielanka a potem to samo... swoją drogą ile facet ma lat? bo nie doczytałam a zachowuje się jakby miał z 17...

Ty w środku siebie chyba najlepiej wiesz, czy zrobiłaś dobrze ale ja myślę, że tak...po co tkwić w czymś co przynosiło tylko smutek...
Stary 2010-01-14, 09:37   #724
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Boni25 Pokaż wiadomość
no i co w związku z tym?
co twoim zdaniem mamy zrobić?
zamknąć się w wariatkowie, bo jesteśmy chore psychicznie?
nie rozumiem.

szczerze mówiąc trochę się przeraziłam jak czytałam tą opowieść, bo wiem że czasem zachowywałam się w ten sposób (chociaż oczywiście nie do tego stopnia). i nadal się tak czasem zachowuje, ale do syndromu Otella mi daleko. podstawowa różnica w sytuacji tej dziewczyny i naszej jest taka, że MY WIDZIMY SWOJE WADY I Z NIMI WALCZYMY.
doskonale zdajemy sobie sprawę, że ciągłe fochy są bardzo męczące dla faceta, że szargają mu nerwy. mój TŻ mi to niejednokrotnie mówił.
ja osobiście staram się jak mogę, raz jest lepiej raz gorzej, ale walczę z tym, bo nie jestem ideałem i nie chce by durna zazdrość zniszczyła mój związek.
i nie powiem, męczy mnie to twoje ciągłe krytykowanie nas tu obecnych. każda jest inna, mimo że przez ten wątek jesteśmy wrzucone do jednego wora ZAZDROŚNIC.
jak tak czytam twoje posty o tym jaka to ja jestem beznadziejna to mi się momentalnie odechciewa wszystkiego.

"bo wy jesteście wszystkie takie same.."

zastanów się zanim następnym razem coś napiszesz.
miałaś kiedyś taki problem z zazdrością jak my?

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-14 o 09:48
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 09:47   #725
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Dziękuję za ten post.
Faktycznie widzę, że robiłam ostatnio tak, jak Ty pisałaś.
Ja prosiłam, błagałam, dzwoniłam, pisałam, tłumaczyłam, płakałam.
Wiedział doskonale, że cokolwiek by nie zrobił, to ja wybaczę, odezwę się pierwsza i on o nic nie będzie musiał się starać.
Dziś po tym jak się rozłączył,na początku trochę to przeżyłam, taki żal, nienawiść i złość...
A potem ochłonęłam, wypiłam ulubione martini i zajęłam się swoimi sprawami.
Po godzinie pytał, co się ze mną dzieje, że się nie odzywam, bo się martwi bla bla. Ja nadal nic, telefon zostawiłam pod poduszką (). Zanim się obejrzałam - dzwonek do drzwi i przyjechał.
Wkurzył się trochę o wino, bo stwierdził,że my się kłocimy, a ja się swietnie bawię
A później pogadaliśmy i na końcu powiedział że "chciałby żebym mu bardziej okazywała uczucia" a ja mu powiedziałam, że "chciałabym ,żeby o mnie bardziej zabiegał".
Co do tego rozlączenia, to stwierdził, że myślał, że ja na niego podniosłam głos, a to nieprawda, bo miałam włączony tryb głośnomówiący i dlatego mógł tak pomyśleć
O mandy, bardzo dobrze, widze ze jak się wkurzysz to potrafisz pokazać pazurki

U mnie ok, wreszcie pojawiła się szansa że zapisze się na tańce

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 09:51   #726
Cocaine essence
Zakorzenienie

U mnie 1 dzień.
Jednak jutro idę na badania.
Jeszcze telefon mu padł i napisał tylko , że potem naładuje, a tak to z kumplem jest.
Zobaczymy czy wracają na weekend.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 10:11   #727
szatanica1989
Zakorzenienie

Dobry :P

Uczę się 108 słówek, mam koło o 11.30, wczoraj w nocy zasypiałam nad kartkami. Niewiele umiem, obym zdała...

Jak wrócę to w końcu będę miała trochę wolnego

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 10:18   #728
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
U mnie 1 dzień.
Jednak jutro idę na badania.
Jeszcze telefon mu padł i napisał tylko , że potem naładuje, a tak to z kumplem jest.
Zobaczymy czy wracają na weekend.
Mi też byłoby ciężko tak nagle rozstać sie z tż, kiedy zwykle w tyg widywalismy sie codziennie. Na szczescie moj sie nigdzie nie wybiera, odpukać. Ale tu dziewczyny na pewno bedą Cie wspierac jak bedzie jakis kryzysik czy cos

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 11:09   #729
garfieldek
Zakorzenienie

elooooo

Ja dopiero co wstalam

Z TZ-tem oki, nie klocilismy sie

EJ wg mnie to on cie teraz na litosc bierze, najelpiej jakbys w ogole zerwala z nim wszelki kontakt.... Ja tak przynajmniej postapilam, gdy zrywalamz pewnym chlopakiem ( on nie mogl tego przyjac do wiadomosci)

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 11:24   #730
kamila2006
Zakorzenienie

u mnie tak sobie. przez te egzaminy, kolosy mam malo czasu na tż (on zreszta też) praca, nauka, treningi, mecze widzimy sie dzis. oby było miło

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 11:30   #731
garfieldek
Zakorzenienie

A my teraz pewnie dopiero w sobote sie widzimy ;/

Wymianka
Stary 2010-01-14, 11:38   #732
Koszkaa
Zadomowienie

Przyszłam powiedzieć dzień dobry

I już lecę, bo zaraz TŻ przychodzi
Później Was odwiedzę jak pójdzie na uczelnie
Stary 2010-01-14, 11:38   #733
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Ja wrocilam od TZ.... W ogole to wszystko to jakas masakra. Nie doszlismy do zadnego porozumienia. On twierdzi, ze to ze powiedzial do tamtej Skarbie to bylo nie fair, ale ze tanczyl wolnego przytulanego z kolezanka to nic. Mowilam mu, ze z boku to wygladalo niefajnie i niemilo mi sie zrobilo. A on nie rozumie, czemu mnie to boli, i tak ta laska to dla niego tylko kolezanka. Mowil, ze teraz bede miala nauczke ze mam z nim tanczyc Spytalam sie go czy mialam z nim tanczyc na sile skoro nie mialam takiej ochoty to mi powiedzial ze tak. Pozniej go pytalam czy bedzie mnie tak szantazowal, ze jak ja nie bede chciala z nim zatanczyc, to bedzie tanczyl z innymi. Odp, ze tak.....
Powiedzialam mu, ze dla mnie przekroczyl pewna granice, ktorej sie w zwiazku przekraczac nie powinno, i ze ja nie potrafie tego tolerowac. Odpowiedzial mi, ze on nie widzi w tym ani troche swojej winy.
W koncu stanelo na tym, ze jak ktores dojdzie do jakichs wnioskow to ma sie odezwac. I od tej pory jest chyba koniec.

Ja naprawde jestem az taka straszna i przesadzam? Kurde, wiem, moze jestem. Ale co ja mam zrobic kiedy ja nie moge zniesc, ze on przytula i patrzy na inna w taki sposob jak na mnie? Po prostu nie moge, nie potrafie, chocbym chciala.

Jak mam zrobic, zeby juz taka nie byc?

Pomozcie
Uważam, że nie powinien patrzeć i przytulać innych kobiet, tak jak Ciebie! Każda z nas ma rózny stopień tolerancji wobec zachowań partnera ale dla mnie to by było przegiecie. Ja jestem zaborczuchem więc tym bardziej nie mogę udzielać Ci rad jak się w tej kwestii zmienić ale według mnie na razie wyluzuj i zapomnij o sprawie, a później czas pokaże...może więcej nie bedziesz miała takich dylematów, kto wie

ANGEL-A8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 11:46   #734
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
nadrobiłam.

Madame
nie dziwie Ci sie. mysle ze wkurzylabym sie tak samo. nie wiem jeszcze kim była ta laska co mowila do twojego tż kochanie. jesli to jakas wspolna kolezanka to ok. ujdzie. ale jesli to tylko jego kolezanka, dla mnie zupelnie obca to bym sie wkurzyla.

co do zostawiania przy barze...ehh.. nie wiem jak jest u was. ale jesli ja wychodze z tż w gronie znajomych to nie jestesmy uczepieni siebie jak rzepy. tż w klubie idzie z kumplem grac w bilarda, ja w tym czasie tancze z kolezankami lub pije piwko. wiec gdyby moj tz poszedl do baru pic i gadac z kumplem pewnioe by mnie to nie zdziwiło. ma prawo. to nie jest tak ze zostawil Cie na godzine samą. byli tam inni. poza tym wiedzial ze masz juz pretensje wiec chcial moze zebys ochlonela. wiedzial ze jak zostaie to i tak nic sie nie zmieni.
Pocieszajac Cie powiem, ze wiele razy jak bylam z tz w klubie i spotkal on tam jakiegos kumpla to potrafil dluuuugi czas z nim siedziec i gadac a ja w drugim koncu klubu bawilam sie z jego znajomymi.ale mowie - takie są nasze uklady. nie wiem jak wasze.

co do tanca z inną. znow pytanie. czy to wspolna kolezanka? jak tak, to zatanczyl z nią zeby zrobic Ci na zlosc. udowodnic ze ty nie chcesz a to sobie i tak zatancze a ty siedz i patrz. przykre troche. nic tu nie ma do tlumaczenia. w tej kwestii on sie nigdy nie zmieni! jak ci bedzie chcial kiedys zrobic jeszcze na zlosc to zrobi. i niech nie tlumaczy ze to sie zmieni. bo sie nie zmieni. ludzie w zlosci, nerwach mowia za wiele, robia za wiele.

Co do pierwszego to nie jest ani dobra kolezanka moja ani TZ.... To dziwczyna kumpla i widzielismy ja drugi raz w zyciu

Co do drugiego to wkurzylam sie o to, ze on mi nic nie powiedzial, ze idzie, weszlismy do baru, faceci przynisli swoim laskom piwa, a moj od razu gdzies polecial i w koncu po pol godziny poszlam sobie po to piwo sama bo siedzialam jak ten kolek, myslac, ze on zaraz wroci i ze poszedl do lazienki. Dopiero jak poszlam sobie po piwo to zobaczylam ze siedzi z kumplem przy barze i pije piwo...

Co do trzeciego, to byla dobra kolezanka mojego TZ, moja nie. Ja jej prawie nie znam. Widzialam ja 3 raz w zyciu....

Wiec widzisz Kamilko, ze ta sytuacja miala prawo mnie zabolec... Tylko moj TZ tego w ogole nie rozumie...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 12:15   #735
garfieldek
Zakorzenienie

koszka dobryyyyyyyyyy

milego spotkanka

Wymianka
Stary 2010-01-14, 12:19   #736
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Co do pierwszego to nie jest ani dobra kolezanka moja ani TZ.... To dziwczyna kumpla i widzielismy ja drugi raz w zyciu

Co do drugiego to wkurzylam sie o to, ze on mi nic nie powiedzial, ze idzie, weszlismy do baru, faceci przynisli swoim laskom piwa, a moj od razu gdzies polecial i w koncu po pol godziny poszlam sobie po to piwo sama bo siedzialam jak ten kolek, myslac, ze on zaraz wroci i ze poszedl do lazienki. Dopiero jak poszlam sobie po piwo to zobaczylam ze siedzi z kumplem przy barze i pije piwo...

Co do trzeciego, to byla dobra kolezanka mojego TZ, moja nie. Ja jej prawie nie znam. Widzialam ja 3 raz w zyciu....

Wiec widzisz Kamilko, ze ta sytuacja miala prawo mnie zabolec... Tylko moj TZ tego w ogole nie rozumie...

no trochę chamsko, już nawet ze zwykłej przyzwoitości mógł przynieść ci piwo. zresztą to powinna być sprawa "honoru", że jak inni przynieśli to on nie powinien być gorszy

ja się wkurzałam jak byliśmy w górach na szlaku i jak były takie bardziej niebezpieczne odcinki, to jego kolega pomagał swojej dziewczynie (mimo, że tamta ma wprawę w chodzeniu po górach, a ja nie), a mój TŻ rwał do przodu zostawiając mnie w tyle i potem się dziwił, że mam żal do niego
ale jak wiadomo sami się niczego nie domyślą.

następnym razem powinnaś zrobić to samo i zatańczyć z jego kolegą

p.s. jesteś pewna, że nie ubarwiasz tego wszystkiego w złości? czasem tak jest, że nawet w twojej głowie się wydaje to takie straszne, a on do tego podchodzi inaczej, inaczej na to patrzy, może bardziej trzeźwo, bez urojeń?
nie obrażaj się za to, że sugeruję coś takiego. wiem z autopsji, że tak czasem jest
nie zmienia to faktu, że twój TŻ zachował się nieładnie, ale może nie warto tego tak wyolbrzymiać?
Stary 2010-01-14, 12:23   #737
garfieldek
Zakorzenienie

rebe z tymi szlakami w gorach to niezle... Na szczescie moj tak samo dopiero co zaczyne przygode z nartami, wiec oboje jakos wzajemnie sobie pomagalismy... Potem pod koniec sie wkurzalam, bo TZ juz troche umial jezdzic, a ja dalej nic

na drugi raz biore instruktora

Wymianka
Stary 2010-01-14, 12:25   #738
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
no trochę chamsko, już nawet ze zwykłej przyzwoitości mógł przynieść ci piwo. zresztą to powinna być sprawa "honoru", że jak inni przynieśli to on nie powinien być gorszy

ja się wkurzałam jak byliśmy w górach na szlaku i jak były takie bardziej niebezpieczne odcinki, to jego kolega pomagał swojej dziewczynie (mimo, że tamta ma wprawę w chodzeniu po górach, a ja nie), a mój TŻ rwał do przodu zostawiając mnie w tyle i potem się dziwił, że mam żal do niego
ale jak wiadomo sami się niczego nie domyślą.

następnym razem powinnaś zrobić to samo i zatańczyć z jego kolegą

p.s. jesteś pewna, że nie ubarwiasz tego wszystkiego w złości? czasem tak jest, że nawet w twojej głowie się wydaje to takie straszne, a on do tego podchodzi inaczej, inaczej na to patrzy, może bardziej trzeźwo, bez urojeń?
nie obrażaj się za to, że sugeruję coś takiego. wiem z autopsji, że tak czasem jest
nie zmienia to faktu, że twój TŻ zachował się nieładnie, ale może nie warto tego tak wyolbrzymiać?

Moj TZ twierdzi, ze ja wszystko ubarwiam, urajam sobie itp.... Dopiero jak mu udowadniam czyms i popieram faktem to zmienia zdanie. OK, moze czasem sobie dopowiadam, ale nie pamietam, zeby tanczyli daleko od siebie za rece. Patrzylam na TZ a on ani razu na mnie nie spojrzal...

Wiesz, pozneij troche mi przeszlo, ochlonelam. Ale znow to wszystko we mnie odzylo... Nie moge tego zapomniec tak ,jakbym chciala. Poza tym moj TZ mowiacy ze on nigdzie bledu nie popelnil i nic zlego nie zrobil mi nie ulatwia. Przykro mi, ze mnie nie rozumie. Ze nie probuje nic zrobic, zebym zapomniala. On tylko potrafi miec do mnie pretensje o wszystko. Nie wolno mu zwrocic uwagi, bo od razu foch. Mam dosc.
Stary 2010-01-14, 12:32   #739
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
rebe z tymi szlakami w gorach to niezle... Na szczescie moj tak samo dopiero co zaczyne przygode z nartami, wiec oboje jakos wzajemnie sobie pomagalismy... Potem pod koniec sie wkurzalam, bo TZ juz troche umial jezdzic, a ja dalej nic

na drugi raz biore instruktora
oj no niby czasem się oglądał za siebie i czekał na mnie
ale wiadomo, że chciałoby się, żeby podał rękę przy schodzeniu z jakiejś skarpy czy coś w tym stylu
a on tak za wszelką cenę chciał koledze udowodnić, że nie jest pantoflem

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Moj TZ twierdzi, ze ja wszystko ubarwiam, urajam sobie itp.... Dopiero jak mu udowadniam czyms i popieram faktem to zmienia zdanie. OK, moze czasem sobie dopowiadam, ale nie pamietam, zeby tanczyli daleko od siebie za rece. Patrzylam na TZ a on ani razu na mnie nie spojrzal...

Wiesz, pozneij troche mi przeszlo, ochlonelam. Ale znow to wszystko we mnie odzylo... Nie moge tego zapomniec tak ,jakbym chciala. Poza tym moj TZ mowiacy ze on nigdzie bledu nie popelnil i nic zlego nie zrobil mi nie ulatwia. Przykro mi, ze mnie nie rozumie. Ze nie probuje nic zrobic, zebym zapomniala. On tylko potrafi miec do mnie pretensje o wszystko. Nie wolno mu zwrocic uwagi, bo od razu foch. Mam dosc.
rozumiem cię, po Sylwestrze miałam to samo.
obrazy z tego wieczoru miałam w głowie przez następne kilka dni, a do tego nie mogłam patrzeć na to grupowe zdjęcie..
masa wątpliwości, nerwy.
i niepotrzebnie w zasadzie, bo teraz jak patrzę z perspektywy czasu to uważam, że to ja sobie trochę to ubarwiłam, albo może inaczej - podeszłam do tego zbyt poważnie, a powinnam się śmiać z głupoty tamtej dziewczyny.
Stary 2010-01-14, 12:37   #740
jagaaaaa
Wtajemniczenie

ah.. popisałabym z wami ale muszę iść do szkoły..
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 12:44   #741
garfieldek
Zakorzenienie

ja pojutrze mam zaliczenia

Wymianka
Stary 2010-01-14, 12:49   #742
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
oj no niby czasem się oglądał za siebie i czekał na mnie
ale wiadomo, że chciałoby się, żeby podał rękę przy schodzeniu z jakiejś skarpy czy coś w tym stylu
a on tak za wszelką cenę chciał koledze udowodnić, że nie jest pantoflem

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

rozumiem cię, po Sylwestrze miałam to samo.
obrazy z tego wieczoru miałam w głowie przez następne kilka dni, a do tego nie mogłam patrzeć na to grupowe zdjęcie..
masa wątpliwości, nerwy.
i niepotrzebnie w zasadzie, bo teraz jak patrzę z perspektywy czasu to uważam, że to ja sobie trochę to ubarwiłam, albo może inaczej - podeszłam do tego zbyt poważnie, a powinnam się śmiać z głupoty tamtej dziewczyny.

No to faktycznie, ładna lipe Ci wtedy odwalil...

Z jednej strony Cie podziwiam, ze tak szybko zapomnialas i wybaczylas, ale z drugiej ciesze sie, ze nie jestem tak latwo przekupna. Niech TZ wie, ze zrobil zle i ze ja tego tolerowac nie bede.
Stary 2010-01-14, 12:54   #743
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
No to faktycznie, ładna lipe Ci wtedy odwalil...

Z jednej strony Cie podziwiam, ze tak szybko zapomnialas i wybaczylas, ale z drugiej ciesze sie, ze nie jestem tak latwo przekupna. Niech TZ wie, ze zrobil zle i ze ja tego tolerowac nie bede.
największą lipę to odwaliła ta dziewczyna
on też zachował się nie w porządku i wie o tym.
nawet nie wyobrażasz sobie jak się przeraził jak mu kilka dni później powiedziałam, że chłopak mojej przyjaciółki doradzał mi rozstanie.

niepotrzebnie dawał się podrywać, ale cóż.. wyszło jak wyszło.
przyszłość pokaże jak to z nami będzie
Stary 2010-01-14, 12:56   #744
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
największą lipę to odwaliła ta dziewczyna
on też zachował się nie w porządku i wie o tym.
nawet nie wyobrażasz sobie jak się przeraził jak mu kilka dni później powiedziałam, że chłopak mojej przyjaciółki doradzał mi rozstanie.

niepotrzebnie dawał się podrywać, ale cóż.. wyszło jak wyszło.
przyszłość pokaże jak to z nami będzie

Ale chodzilo mi o lipe wtedy w gorach
Stary 2010-01-14, 12:57   #745
nafiyqa
Zakorzenienie

Pochwalilam sie wczoraj, ze nie focham sie na TZta i stalo sie...wczoraj Siedzielismy ze znajomi na takiej malej posiadowce w domu, po alkohlu chlapnal glupim tekstem i foch gotowy
Na szczescie rano zrobil sniadanie, zaczal sie troche podlizywac i mi przeszlo - nie warto wspominac nawet

Nie wiem o co chodzi w sprawie Koki i Bonii, ale juz Was nadrabiam.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 13:02   #746
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
E.J mysle ze sie za bardzo z nim cackasz. podjelas decyzje o rozstaniu. badz stanowcza. powiedz zeby dał CI spokoj i niech sie odezwie jak mu przejdzie złosc. takie cackanie sie pisanie, plakanie, uzalanie, meczenie nie ma sensu. nie bylas szczesliwa, daj sobie szanse byc szczesliwa. (bo chyba chodzi o chlopaka nie przyjaciela tak?)
Nie pojechałam do Krakowa bo nawet nie miałam sił wstać rano, od pon. nie przesypiam nocy bo z nim rozmawiam albo pisze, śpie po 4 godz. do tego cała ta sytuacja, nerwy, ciągłe analizowane ect. nie mam sił już na to. A im bardziej on pisze, to tym bardziej widzę różnice między nim a przyjacielem i to są różnice przemawiajace właśnie na korzyść tego ostatniego czyli przyjaciela. I właśnie tego chce - chce być w końcu szczęścliwa, chociaż związek mieć taki jak pragnę.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
uważam, że to nie w porządku...ktoś odchodzi bo ma powód, bo się nie układa i trzeba to uszanować a nie płakać mu, że się jest biednym, skrzywdzonym, zakochanym i teraz już się będzie starać (zresztą on napisał tylko, że powinien był się starać a nie, że już będzie) ,
nagle czuje, że jest zakochany? a wcześniej pisał, że same problemy przez Ciebie... myślę że facet jest w desperacji bo stracił grunt pod nogami
Ty sama pisałaś nam tutaj, że nie wiesz czy go kochasz, że do siebie nie pasujecie...nie wracaj do niego, bo się zakochał...tydzień będzie sielanka a potem to samo... swoją drogą ile facet ma lat? bo nie doczytałam a zachowuje się jakby miał z 17...

Ty w środku siebie chyba najlepiej wiesz, czy zrobiłaś dobrze ale ja myślę, że tak...po co tkwić w czymś co przynosiło tylko smutek...
Ma 29 lat. Dziękuję za Twoje słowa W sumie masz racje - jak było coś źle to mówił "zmienie to", "poprawie", a potem gdzieś o tym zapominał...
Stary 2010-01-14, 13:19   #747
garfieldek
Zakorzenienie

madame, rebe w sumie to ja takie sytuacje biore starsznie na powaznie, tak jak wtedy z ta propozycja kawy..... Niby nic takiego, glupio zartowal, ale ja do teraz mam ten obraz przed oczami wrrrrrrrrrrr.............

Wymianka
Stary 2010-01-14, 13:44   #748
Myszunia19
Zakorzenienie

dzien dobry
ja zabiegana od rana
ale na szczescie juz wszystko pozalatwiane i moge sie isc uczyc no w sumie jeszcze tylko swój pokój ogarne. TZ byl na doslownie minute. dalam mu buziaka, wzial ode mnie recepte i pojechal. obiecal ze zadzwoni. wiem ze dzis sie na pewno nie widzimy bo on pracuje do 11.00. no i powiedzialam mu tylko ze " Przeciez wiesz ze..." i tu wymowny wzrok. chodzilo mi o to ze widzielismy sie tylkoo na chwile w niedziele i mial przyjsc w poniedzialek ale sie mu nie udalo, wczoraj mial byc ale nie dojechal z krk i dzis ale pracuje. no a przez weekend ja mam zjazd wiec znow sie nie widzimy

Rebe ja nienawidze gór. Moze dlatego ze mieszkam w nich od urodzenia;p

Madame a moze juz za dlugo roztrząsasz tą sprawe?
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 13:50   #749
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
EJ wg mnie to on cie teraz na litosc bierze, najelpiej jakbys w ogole zerwala z nim wszelki kontakt.... Ja tak przynajmniej postapilam, gdy zrywalamz pewnym chlopakiem ( on nie mogl tego przyjac do wiadomosci)
Teraz to dostrzegłam, tego posta - Garfi w nocy ustaliliśmy, ze damy sobie czas na odpoczynek od siebie bez pisania sms, tel. i że potem bede już wszystkiego pewna a tu rano sms od niego, że wie, jak to rozwiązać i jak bedzie miał czas to mi to dokladnie wyjaśni no litości.... niby pisze, ze chce mojego szczęscia ale jakoś nie do końca chce mi się w to wierzyć po tym co pisze.
Stary 2010-01-14, 13:57   #750
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Taaa mój też powiedział, że pogadamy jak wróci do domu. Tylko, że szkoda, że się nie odezwał
Pewnie bawi się jak dziecko nowym telefonem.

Edit: napisał na gg
Moj tez mial mnie dosc jak ostatnio sprawilam sobie nowy telefon i bawilam sie nim przez kilka ladnych dni Zreszta czasem to ja jestem bardziej "meska" niz byc powinnam

Cytat:
Napisane przez Boni25 Pokaż wiadomość
Dla mnie Jesteście takie same....ale Wasza sprawa płaczcie sobie dalej i się po głowach głaszczcie. Tylko skoro się tak zmieniacie to dlaczego ciągle Wam się związki sypią ?

Skoro to jest zazdrość w normie a ja pisze głupoty to w ogóle w czym problem ?. Wszyscy są szczęśliwi i wspaniali .....a tak naprawdę nic się nie zmieni........kółko wzajemnej adoracji
Sporo jest racji w tym co piszesz. Niektore z Nas same robia sobe pod gorke wiecznymi fochami i czepianiem sie o wszystko. Czasem wcale sie nie dziwie facetom, ze odchodza.
Ale nie moge zgodzic sie ze wszystkim. Ja akurat przyznam, ze sporo sie zmienilam dzieki podczytywaniu tego watku - wprowadzilam zmiany w podjsciu do swojego zwiazku i jest o niebo lepiej. Zreszta nie raz o tym juz pisalam.
Co do Twojego kolka wzajemnej adoracji - tez nie potrafie sie z Toba zgodzic. Akurat ja jestem (chyba) ostatnia osoba, ktora mozna by bylo o to posadzic. Czesto krytykuje zachowania innych dziewczyn i zdaje sobie sprawe, ze czasem moje wypowiedzi sa niemile.
I nie rozumiem, podobnie jak Koka, dlaczego wchodzisz do kazdej czesci i zostawiasz w nich garsc krytycznych uwag. Wypowiadzialas swoje zdanie raz, wiemy juz, ze nie akceptujesz takiego zachowania, o jakim pisze sie na tym watku, wiec po co tracisz czas i piszesz o tym za kazdym razem jak powstanie nowy watek?

Nadal nie wiem Koka czemu Twoj TZ wyjechal, widocznie musialam cos ominac wczesniej

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości