|
|
#1981 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Dzięki za wszystkie odpowiedzi i komentarze.
Zdecydowałam się - jutro zapisuję się na konsultację do Bromy. Terminy ma nie odległe, jak mi się coś nie spodoba to będę dalej szukać. Jeszcze takie małe pytanie, prośba - czytałam warunki uczestnistwa w Waszym klubie. Jeśli jutro się zapiszę na konsultację to będę mogła pooglądać Wasze fotki. Głównie chodzi mi o to by obejrzeć sobie dzieła Bromy, ale też chcę sobie pooglądać i porównać kształty. Myślę, że do mojej szczupłej sylwetki to raczej lepiej wziąć anatomiczne... nie wiem, muszę teraz szerzej poczytać w tym kierunku. Pozdrawiam serdecznie i do jutra, idę kłaść maluchy spać
|
|
|
|
#1982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Raczkowanie
|
Yagnaa spytałam o te wintaminy, powiedział, że mozna brac..tylko 2 tyg przed operacja trzeba odstawic, ale po to mozna..
No i ja już mam termin operacji 15 kwiecien data poczatkowa, moze byc pare dni w ta czy w tamtą 450 cc okrągły mentor hp. tak mi sie zdaje, ze 500 w moim wypadku to juz bedzie przeszkadzac i takie jakies ciezkie były ![]() juz sie nie moge doczekać ![]() ![]() ahhhhh
|
#1984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz idę się wymoczyć w wannie, po całym dniu tylko o tym marzę (i zamiast drzemki kroiłam z małym sałatkę owocową do dużego ). Tak więc nadal padam na twarz![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1985 |
|
Raczkowanie
|
Niom super tez sie strasznie ciesze, moi rodzice mniej...
jakbym sie uparla na te 500 to tez by przeszlo,ale chyba to juz za duzo... moj problem polega na klatce piersiowej,jest szeroka i troche wypukła, ciecie bede miala 2 cm nizej, z ta pelnoscia na dole moze byc roznie jakoze mam tam malo skóry;( ale z czasem doktor powiedzial powinno sie ulozyc, odstepu nie bede miec bo mi sie piersi schodza wiec powiedzial ze jest ok.a z asymetria doradzil nie wkladac innych implantow,bo po operacji moze wyjsc na odwrot,wiec lepiej nie ryzykowac, a czesto asymetria ginie po wszczepieniu wkładek. Cala jestem podekscytowana,usg juz zrobilam i nic zlego tam nie ma czyli jest dobrze! A jak Twoje malenstwo Horo??lepciej juz?
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super i dobrze, ze wybór padł na dr J. ![]() a malutka trochę lepiej, chociaż... jutro się okaze co jest jej naprawdę
|
|
#1987 |
|
Raczkowanie
|
ahh normalnie z podekscytowania sie tu sama smieje jak głupi do sera i gadam do moich bidulek
![]() sprawdzam już bilety lotnicze i jak dobrze pojdzie bede mogla zostac nawet 3 tygodnie ![]() z dzieckiem mam nadzieje, ze to nic powaznego, bedzie dobrze
|
#1988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
)..nie tylko z terminem konsultacji, bo to głównie miejsce do rozmów a nie galeria.. a co do zdjęć pooperacynych to wklejałysmy w wątkach we wszystkich czesciach więc mozesz je obejrzec w każdej chwiliwiekszość zdjęć mamy w prywatnych albumach a nie w klubie... ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Kochana ja też w kinie rzadko bywam ostatnio byłam na "to nie tak jak myślisz, kotku" czyli tez kawałek temu
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Wtajemniczenie
|
trelek ;-)))
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- [QUOTE=agnes281;16447802]trelek
|
#1991 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja to raczej z tych nieśmiałych i troszkę w sobie zamkniętych, ciężko mi się wbić w Waszą 'społeczność'. Wszystkie się już znacie i gadacie jak starzy znajomi... może z czasem i mi się tak uda... Życzę dobrej nocki! A jeszcze mi się przypomniało. Jak wygląda taka wizyta na konsultacji. Czy ten Broma ma jakąś komputerową wizualizację jak to będzie wyglądało 'PO'? czytałam o takich programach. Muszę o nim jeszcze sobie poczytać... Jakie miałyście cięcie, jakie jest lepsze? Myślę że w moim przypadku (jestem bardzo chuda) trzeba wszczepić implant pod mięsień - jakie wtedy ciecię lepsze, jakie stosuje Broma? Dobra zmykam już do wanny a później łóżeczka, jutro rano do pracy trzeba wstać... pa, jutro poczytam... |
|
|
|
|
#1992 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i pytaj o wszystko, bo nie ma głupich pytań. Dzięki temu będziesz spokojniejsza, a dr na wszystkie pytania ci odpowie.Dr cię zmierzy, zapyta jaki efekt cię interesuje (wielkość), jaki rodzaj implantu (okrągły czy anatomiczny) i zaproponuje coś. Cięcie pod piersią lepsze jest wtedy, gdy zamierzasz mieć dzieci i karmić piersią. Lepiej mieć żelki pod mięśniem, bo nie opadną tak szybko. Sporo szczupłych osób ma okrągłe i ładnie to wygląda, poszukaj zdjęć w poprzednich częściach. To nie jest reguła, że dla szczupłych tylko anatomiczne. Podaj dziewczynom swoje wymiary, wzrost, wagę, itp to coś na pewno doradzą ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
|
|
#1993 |
|
Kazar Lady
|
Monia każda z nas zaczynała od pisania na forum i korzystała ze zdjęć w wątkach - piszemy tu na bieżąco odpowiadamy na każde pytania tak do niedawna wyglądało pisanie na wizażu dla nas wszystkich i tak wygląda i dziś - kazda z dziewczyn słuzy pomocą wiec o co kaman
..klub zalożyłysmy niedawno z powodów wymienianych tez juz nieraz w ciągu tych kilku dni na forum, więc nie będę się tu rozwijać.. warto też przeczytac wszystkie częsci tego wątku bo to kopalnia wiedzy zrób zdjęcie wyjsciówki przeslij do Listopadowej i przede wszystkim daj się poznać.. BTW Dla mnie dziwne jest, że od czasu założenia Klubu kilka nowicjuszek zaczynało swoje zycie na forum własnie od prośby o zaproszenie... ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Broma robi cięcie na otoczce, pod piersią nie wiem czy pod pachą.. po cięciu okołootoczkowym tez mozna karmić..ja mam na otoczce i jestem 2 miesiące po op i moge powiedziec że blizn nie widać Lista pytań to ważna sprawa..sporządz coś takiego.. co do anatomów czy okragłych to poczekaj aż dr Ci coś zaproponuje bo to on się na tym zna..ja tez jestem z tych szczuplaków ( jak wiekszośc na forum) i mam okrągłe o super wysokim profilu i jest gitesik..jasne że mogłyby byc większe ale i tak mam problemy z upchaniem ich w kurtkę czy sukienkę..
|
|
|
|
#1994 | |
|
Rozeznanie
|
Można jak najbardziej. Trochę źle to ujęłam. Przy cięciu wokół otoczki istnieje ryzyko przecięcia kanalików, ale nie jest powiedziane, że tak akurat się stanie.
Monia, masz jeszcze sporo czasu na czytanie, zbieranie informacji i porównywanie. Wykorzystaj ten czas, a na pewno jak pójdziesz na konsultację będziesz już wiedziała o co pytać i czego oczekujesz po takiej operacji. ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- aaa i wizualizacji komp dr mi nie robił
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-01-13 o 22:51 |
|
|
|
|
#1995 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, caly czas Was podczytuje, ale jestem za bardzo zmeczona, zeby cos sensownego tu pisac. Normalnie padam na twarz (czyt. ryj
).Mam tylko pytanie odnosnie tego co napisala tini w klubie i umiejscowienia implantu. Ktora z Was na forum ma pod miesien wiekszy ?? Listopadowa i Mya, to wiem, ale czy jest ktos jeszcze ?? Aaaa, np. gdybym w pszyszlosci chciala wymienic wkladki ( oczywiscie na wieksze ), to moge to zrobic przy tej metodzie???P.S. Horo trzymam kciuki za Twoje dzieciatko ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- I jeszcze apel do Was dziewczyny Dajcie oczy nacieszyc ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
, a twoje najświeższe zdjęcia to gdzie są?P.S. W sumie to może zrobię sesyjkę swoim cycuchom jeszcze dziś i wstawię do klubu
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-13 o 23:32 |
||
|
|
|
#1997 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
..późno wróciłam i teraz dopiero skończyłam Was czytać.. ![]() horo marchwianka ![]() Avatar to też taka ładna bajka,więc dla Listopadowej miła odskocznia od kuraków.. ![]() Yagnaa ![]() Tini ![]() Willma emanujesz ciepłem i szeroko pojętą kobiecością w najlepszym wydaniu.. i masz klasę.. ![]() Olgawro ![]() ..dodatkowe gratulacje i szacuneczek za używanie inteligencji i silnej woli do walki z bólem zębów..ta umiejętność przyda Ci się i po op.,więc warto trenować.. ![]() ..bo wiadomo,że faszerowanie się lekami ma swoje plusy i minusy,ale dominują te ostatnie,i jeśli można się obyć,to warto.. zakupiłam dziś pooperacyjny "staniczek",wstawiam 2 zdjęcia(o ile mi się uda,bo to pierwszy raz,jak coś wstawiam tu,na forum.. ![]() 1.fotka-naturalna 2.fotka-z gąbkowym staniczkiem miseczka B+2pary rękawiczek..bo chciałam sprawdzić rozciągliwość.. ![]() powiedzcie,czy się nadaje,w szczeg.dziewczynki od Skwiercz,bo znają jej zalecenia..
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-02-07 o 16:25 |
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajdź do klubu - tam odpisałam Tini ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Macerata - ogólnie top dobry (szerokie ramiączka, gruba guma, elastan, bezszwowy)...tylko, że wydaje się być za duży . Jaki to rozmiar? Dr chwali z Gatty i Hanna Style - ja brałam M i była idealna |
|
|
|
|
#2000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakie to zakrecone jest
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
hej,Agnelka..
..widzisz..? mówisz-masz.. ![]() właśnie wstawiłam fotki..choć chyba nie takie miałaś na myśli.. ![]() z góry przepraszam miłośników opalenizny,ja opalać się przestałam jak mi ewidentne plamy posłoneczne(czyt.:posolar yjne..) przemówiły do rozumu. ..nie same plamy,ale to,że one pozostają,takie jasne na ciele nie wróciły,ale te na twarzy,jak tylko słonko mocniej przygrzeje,powracają w tym samym miejscu.. ![]() w tym roku próbowałam się trochę pozłuszczać kwasami,niby pomogło,ale czy trwale,to będę mogła powiedzieć po lecie..choć prawdopodobnie wszystko wróci..chyba,że uda mi się zabezpieczyć blokerami,ale nie wiem czy jest to realne..i nie trzeba wcale opalania,jak już te plamy są,by wróciły..wystarczy dłuższy spacer po mieście latem.. tak więc bladością straszę,a zdjęcia wykonuję telefonem,który nadaje wszystkiemu uroczą, ziemistą, zielonkawą tonację.. ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
to jest L ![]() bo i ten L pod pachami jest niezaszeroki,i w ogóle..to,że się go dało tak rozciągnąć-tego się nie spodziewałam..w przymierzalni przymierzałam na sam staniczek B i wydawał się taki na B akuratny.. on jest z mikrofibry ja też jestem od Ciebie jednak gabarytowo sporo potężniejsza.sporo szersza.. bo on mi się właśnie mocno rozciąga na szerokość,i nawet lekko uwiera pod pachami..![]() jak się popatrzy na 1.foto,to miseczki stanika są niewiele większe o wyjściówki..
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-01-14 o 00:17 |
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zrobiłam sobie sesję nagim piersiom
, zaraz obrobię zdjęcia i wstawię do albumu
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
przymierzyłam raz jeszcze..nie wiem,czy może on na tym zdj.był jeszcze chwilowo rozciągnięty po tym wypchaniu na maksa..
..ale moja ciało mówi mi,że nie mógłby być mniejszy..nawet gdybym go miała nosić teraz,bez biustu.. bo nawet ten,już teraz, nie daje nadmiernego komfortu,a z mniejszym to bym się wściekła.. ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Listopadowa..ja uciekam,Twoje zdjęcia z przyjemnością,ale już jutro zobaczę.. buziaczki też dla MyaDivy dobrej nocki
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pa, kolorowych snów |
|
|
|
|
#2005 |
|
Rozeznanie
|
witajcie dziewczyny
![]() nie wiem czy jeszcze ktos mnie pamieta tutaj w kazdym razie jestem z wami od 1 czesci watku i przeczytalam wszystkie posty , a piszecie jak szalone ![]() planuje operacje najszybciej jak sie da ... wczesniej bylo planowanie slubu teraz znowu przeprowadzka i mam nadzieje , ze po niej w koncu sie doczekam nowych piersi narazie rozwazam dr.Skwiercz lub dr. Brome (tak to sie odmienia? ) szkoda , ze wynikla ta afera z fotkami , bo chcialam pokazac moja wyjsciowke i moze byscie cos doradzily... a tak to sama nie wiem , bo juz kilka razy wklejalam foto swojej twarzy i troche glupio by wyszlo jakby jakis znajomy natrafil na moje oseski ![]() moze wysle do Listopadowej i za moja zgoda umiesci ja w klubie u siebie w galerii na jakis czas ? pozdrawiam was serdecznie ps. dzieki Ani i Pysi dzisiaj w koncu zabralam sie za siebie i pocwiczylam troche |
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, pewnie, że Ciebie pamiętamy - ja na pewno . Za takie coś to lańsko się należy![]() No i dałabyś się poznać 'młodszym stażem' wizażankom Widzę, że dylemacik jest - Skwiercz czy Broma . Chyba oboje mają same plusy, aczkolwiek łatwo się domyślić co mi serce podpowiada .Dostęp do moich fotek masz, może dziewczyny udostępnią świeższe fotki od dr Bromy .Wyjściówkę jak najbardziej mi możesz przesłać, na pewno coś doradzimy Tymczasem ja już mykam do łóżeczka. Pa |
|
|
|
|
#2007 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich
Listopadowa mam do ciebie pytanie i jesli mozesz tobyła bym wdzieczna za informacje ile u Dr.skwiercz kosztuje operacja bo jak dzwonilam na wizyte umawial mnie jakis pan i nie byl jakis miły wiec nawet balam sie zapytac.pozdrawiam |
|
|
|
#2008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() k laski:![]() i tu masz znowu Wielki wybór więc nie musisz udawać się do jednego lekarza na konsultacje bo jak większość dziewczyn radzi najlepiej udać się na 2 konsultacje do różnych lekarzy a jeśli kwestia finansowa nie stoi na przeszkodzie można do 2-3-4 ![]() spróbuj poczytać o dr Jarlińskim, dr Krajewskim, dr Skwiercz, dr Kolasińskim - moim skromnym zdaniem są godni uwagi
|
|
#2009 | |
|
Zadomowienie
|
Horo, mam nadzieje, ze z Coreczka lepiej i udalo sie przepedzic ta paskudna goraczke? Duzo zdrowka dla Malej
macerata, Ty masz plamy a ja mam jakies selektywne uczulenie na slonce Po naswietlaniu dostaje malych czerwonych krosteczek, ale tylko na lydkach i przegubach rak. Pomaga Zyrtek, wiec to ewidentne uczulenie ... Dlatego dla mnie solarium tylko przed wielkimi okazjami, a kapiele sloneczne dosyc ostroznie, w towarzystwie filtrow, nawilzaczy, a potem ... odczulaczy Cytat:
brawo!!! Pysia, co u Ciebie? Pewnie zapracowana i zaktywizowana na maksa!! Czytalas? Nasza Misia juz wie, ze ma miesnie brzucha i nog ![]() ![]() Misiatko, a czy cos od ostatniego (zaznaczmy dawnego ) razu wydarzylo sie w sprawie miesniowej? ![]() ![]() Jem sniadanko, dopije kawe i ruszam na silownie |
|
|
|
|
#2010 |
|
Rozeznanie
|
Jak to fajnie nie musieć wstawać o 4 jutro tydzień jak jestem bez kawy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

15 kwiecien data poczatkowa, moze byc pare dni w ta czy w tamtą
450 cc okrągły mentor hp. tak mi sie zdaje, ze 500 w moim wypadku to juz bedzie przeszkadzac i takie jakies ciezkie były 

..
emanujesz ciepłem i szeroko pojętą kobiecością w najlepszym wydaniu.. i masz klasę..
. Za takie coś to lańsko się należy