|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
branoc
to ja moze tez juz idę, książke poczytam bo jutro spotkanie z kumpelą ![]() ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-13 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Tak w skrócie, bo śpiąca już jestem.
My ślub też mamy w maju i jak na razie to niewiele załatwione: kurs - już jesteśmy po, samochód taki stary o ile kolega go nie rozwali, lista gości zrobiona, sale - na razie tylko lista, które byśmy chcieli, muszę TŻta wyciągnąć, wybraliśmy piosenkę. Chyba tyle. Poprawin nie robimy, nie chcemy. To tylko dodatkowy koszt. Włosy zapuszczam od sierpnia zeszłego roku, ale musiała trochę przyciąć, bo końcówki miałam zniszczone, do maja przyszłego roku będą długie. Pytanie: co sądzicie o bordowych kopertach do zaproszeń? Ja nie chcę, wolałabym coś standardowego, ale TŻtowi podobają się bordowe koperty. Mabi84 my też jakoś z 2006 roku ale od lipca. Edytowane przez Wiosenny Deszcz Czas edycji: 2010-01-13 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poważnie my też nic ![]() ![]() ![]() uciekam powoli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A z tym kolegą to różnie bywa, on na różne śluby nim jeździ, to taki stary zabytkowy samochód, a on typowy informatyk jest, a nie kierowca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Stysik;16448131]dzięks
![]() dzięks ![]() ![]() ![]() No pierścionek taki typowo zaręczynowy, ale mnie się podoba, bo nie jest wielki, a ja mam raczej malutką łapkę ![]() A co do Apartu, to mój TŻ też ma kartę rabatową, bo przed pierścionkiem kupił mi już kilka rzeczy, ale to jest malutki rabacik w stosunku do ceny i mam nadzieję, że uda się nam zrobić gdzieś najwyżej na wzór. Poniżej zamieszczam obroączki, które przypadkiem znalałam i są niczego sobie. P.S i nie dałam się namówić na żadnego kebaba ![]() Mam niecały rok, żeby zrzucić parę kilogramów, ale nie stosuję żadnej diety, po prostu staram się ograniczać słodycze ( co jest dla mnie OGROMNYM wyrzeczeniem!!!) i przynajmniej 2 razy w tyg się ruszać. Przed świętami nawet coś ruszyło (wytrzymałam 24dni bez kęsa słodkiego!! ![]() Jutro idę z moim TŻcikiem na siłkę. Do jutra!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
Właśnie obejrzałyśmy "Co się zdarzyło w Las Vegas" super komedia
![]() Ale jutro mam zajęcia do 20.00 ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz na prawdę idę spać - bo Tż wrócił i mnie zagadał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nadrabianie
Fajny film Tak, budzik zadzwonił, a dodatkowo mama mnie obudziła ![]() Cytat:
Gratulacje dla niego! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Polecam mój zespół ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Zmykam spać, bo rano wycieczka do Katowic na 1,5 h ćwiczeń ![]() Dobranoc! |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
Aniusia1984 witaj!!co do obrączek, to my będziemy przetapiać złoto. Mamy dostać obrączkę po tacie Adama..
ja się zbieram do pracy! pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
Niech mnie ktoś dobije
![]() Dziś mnie nie będzie do wieczora więc nie piszcie za dużo ![]() jenny - ile płacisz za zespół? Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-14 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jeszcze na chwilę do was zajrzałam, bo potem pewnie będę miała kilka stron ![]() ![]() Chcę sobie w Simsy chwileczkę pograć jeszcze przed wyjściem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() fajne "niespodzianki" robi Twój Tz hihi Cytat:
Cytat:
![]() Muszę uciekać, bo zaraz się beda czepiać. buziaki
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
Zostało nam jeszcze 555 dni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Wtajemniczenie
|
wstałam!
ide zjesc bo od wczoraj od 15.45 nic nie jadłam ![]() niech uciekaja te kilogramy!!!!!!! zaraz jade na uczelnie a potem prosto do pracy.. miałam dzis sena! urodził nam sie syn ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() W końcu dzień wolny, tylko że do nauki przydałoby się wziąźc (ale to może od jutra ![]() Jeny jest dużo ładnych sukien, kilka wpadło mi w oko, ale w sumie chyba to co w internecie, jest jeszcze płytka z pokazów to sobie później oglądne. My nic jeszcze nie mamy załatwione, mieliśmy w tym tyg. jechać sali poszukać, ale mój ma tą mature i pewnie dopiero w lutym pojedziemy. Meg może to proroczy sen ![]()
![]() |
#3407 |
Wtajemniczenie
|
Cześc Dziewczyny
![]() ![]() Ja już w pracy po śniadaniu, popijam sobie herbatkę ![]() Cały czas rozmawiacie o diecie ![]() ![]() ![]()
#3408 |
Zakorzenienie
|
przeginacie z tym gadaniem
![]() jak pogoda u was? u mnie cudowne słońce ale rano było - 20 ![]() Bambusiek taaa...twój suwaczek jest wyjątkowo pomocny ![]() Lusesita ja miałam kiedyś umowę zlecenie i o dzieło i nie dostałam żadnego świadectwa pracy (chyba nie ma obowiązku) ale sama poprosiłam o zaświadczenia w jakim okresie pracowałam i jakie miałam zarobki (może się to przydać, np do Urzędu Pracy) Chciałam kupić tą nakładkę ale koleżanka miała i nie była zadowolona, mówiła że to "brzęczenie" ją dobijało ![]() Aniusia witaj ![]() ![]() Kasiulenkowo fajne buty, mam podobne ![]() Stysik gratuluję rocznicy ![]() ![]() Wczoraj oglądaliśmy z P obrączki i sam stwierdził że mieszane nie bardzo. Hehe, nawet nie będziemy się chyba spierać jak przyjdzie do wybierania ![]() I ogólnie miło było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Wtajemniczenie
|
Madzik my też jedziemy rezerwowac zespół, fotografa i kamerzystę dopiero w lutym. Zaręczyny mieliśmy w kwietniu, salę rezerwowaliśmy w czerwcu a zresztą jakoś nie możemy się ogarnąc
![]()
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam (dzięki temu że luzik w ostatnim dniu pracy tzn. jak na razie)
ma.ko śliczne te zielone kolczyki ![]() ![]() frida trochę się przestraszyłam tym wszystkim, ale teraz co by człowiek nie zjadł to jakieś badziewie musi zawierać ![]() bambusiek, ty to tego swojego B. przez kolano i pasem po gołym tyłku ![]() ![]() ![]() lusesita no to czekamy na relacje z użycia gadżetu ![]() ![]() lula ![]() Micia całkiem przyjemny kolorek ![]() ![]() elunka wracaj szybko bejbe ![]() madziares no to super że spoko praca. A co do wstawania, to doskonale cię rozumiem i szczerze współczuję!! jenny ![]() anusia hej ![]() kasiulenkowo, dotta piękne te buty strasznie takie lubię. Uwielbiam takie botki do spodni ![]() Stysik no to trzymamy kciuki ![]() ![]() meg to straszne, aż mnie cos piknęło w środku ![]() ![]() ![]() karolinusienka ten Twój Pietrek to taki romantic gość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Wtajemniczenie
|
Mile spędzone wieczory z TŻ ja także uwielbiam
![]() ![]() ![]()
#3412 |
Zakorzenienie
|
Moje drogie Wizażowe Towarzyszki!!!!!!!!
Apeluję do wszystkich o trzymanie (jak najmocniej się da) kciuków dla mojej ciotki!! Zdaje prawko 4 raz ![]() Umie dobrze jeździć ale bardzo się denerwuje ![]() Proszę o wsparcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj dzwoniła do mnie moja kuzynka, która miała brac ślub tydzień przede mną. Chciała się mnie poradzić bo nie wiedza co mają zrobić. Otóż okazało się, że znaleźli dwie sale. Jedna jest w jej rodzinnej miejscowości, a druga sala jest w miejscowości jej Narzeczonego. Sala u niej jest z cateringiem i jest płatna od osoby. Natomiast sale u jej NArzeczonego można wynając i do tego wynając własną kucharkę, Problem jest w tym, że te dwie sale są w odległości 50 km od siebie. no i moja kuzynka usłyszała wczoraj od swojej Mamy, że albo wszystko robią na miejscu w jej rodzinnej miejscowości albo wszystko robią u niego łącznie z wyjściem i błogosławieństwem w domu Pana Młodego a w jej domu nie będzie niczego. No i kuzynka jest w kropce bo nie wie co ma zrobić. Ciągnie ja jednak do własnego domu. Ja Wy byście to rozwiązały??
Nasza sytuacja jest podobna, z tym, że moją miejscowośc od miejscowości mojego TŻ dzieli 30 km. Ja się uparłam, że TŻ ma przyjechać do mnie do domu, u mnie będzie błogosławieństwo a potem wracamy do miejscowości TŻ, w której będzie ślub i będzie wesele. Ja do liceum również mieszkałam w jego miejscowości, bo tam mieliśmy mieszkanie i tam nadal jestem zameldowana i tam jest moja parafia ![]() ![]()
#3415 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() uciekam paaaaaaaaaaaaa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
kuki krisp... isabele... ciężka sprawa, ja też bym wolała żeby błogosławieństwo u mnie było a potem z powrotem, ale czy goście na takie coś nie będą narzekać nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba lepiej zrobić wszystko tam gdzie ma być wesele taka odległość to jednak może być problem u mnie jest fajnie, jesteśmy z jednej parafii i mieszkamy 3 minuty drogi od siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- A ja też mam poczucie marnowanego czasu, który własnie trwa. Nie spieszyło nam się do ślubu. Od 7 lat mieszkamy razem i ślub w zasadzie niewiele zmieniał. W końcu decyzja o ślubie zapadła, no a teraz wydaje nam się, ze trochę za póxno, bo dzidziusia już chcemy. Najlepiej, zeby to juz drugi był. A tu du.pa! Trzeba czekać do ślubu z próbami :/A czas leci..
![]() |
#3420 |
Zakorzenienie
|
a w ogóle to wczoraj P mi powiedział że on i tak nie będzie nosił obrączki bo nie lubi
![]() to ja mu powiedziałam że też nie będę nosiła ![]() a tak przy okazji na lewej ręce też można, jak ktoś jest leworęczny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.