Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 10:06   #3511
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

Kasiu i Lei bardzo się cieszę, ze z dzieciaczkami wszystko w porządku!!!!! Teraz dbajcie o siebie jeszcze bardziej!!! Ja dzisiaj zaczęłam 14 tydzień, jak ten czas lecie!!! I powiem Wam, ze wczoraj wieczorem jak sobie spokojnie leżałam na pleckach i położyłam rękę po prawej stronie brzusia, to wyczułam taką kulkę myślałam, ze to może gazy albo co, ale nie bolało, i długo w 1 miejscu była wyczuwalna, a dzisiaj rano z drugiej strony to chyba dzidzia zaczyna sie wypinać ale wcześnie no ale ja chudzina jestem i teraz wszystko szybciej, al wyczytałam, ze w 2 ciązy dziewczyny nawet w 13 tygodniu już czuły dziecko.

Kasiu ja to z tym snem to oszaleje, w dzień mogę spać, a w nocy wszystko mnie boli, latam siku co chwilę i wiercę się i tv oglądam, pokopało się wszystko

Witam Magdzię u nas kochana nic się nie martw, ja sie rok odchudzałam, w 1 badaniu moczu wyszły mi ciała ketonowe właśnie z powodu idchudzania, ni eprzekraczałam 1300 kcal dziennie i wszystko sie zaburzyło, na szczęscie zaczełam jeść dużo więcej i kolejne badanie już ok a dzidzia cała i zdrowa, wszystko ma na miejscu idź do lekarza i sie nie zamartwiaj, tonajważniejsze!!!

Maggie kochana i dziewczynki które chciałyby zobaczyć filmik, wklejam linka tzreba tylko kliknąć na niego i zapisać na dysk, albo otworzyć od razu, tylko moze sie ściagać do 15 min, bo jest spory FTP jest nasz firmowy, nie musicie się obawiac, ze wirus jakiś się dowali

ftp://ftp.probonus.net/Maja/

A zdjęcie zrobię

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Kasiula kochanie tak mi przykro, że Twój TŻ nei chce dzidziusia ale może nei wszystko stracone, wiesz jacy sa faceci, na pewno by kochał jakby się przytrafiło i tak trzymam kciuki żebyś miałajeszcze jedna pociechę
kurcze, ja chyba obejrze dopiero w domu, bo cos mi tu nie chula
Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
Madzia G: nic nie bój, to że brzuch boli to norma, mnie też bolał. Jeśli chodzi o to picie i papierochy, nie zamartwiaj się, wiele kobiet tak robi bo nie wie że jest w ciąży, ja też się uchlałam jak kopara w swoje urodziny i już wtedy byłam w ciąży. Przecież nie jesteś jakąś narkomanką! dziecku to nie zaszkodziło na pewno. ale teraz się już pilnuj.

Kasia Dublin: cieszę się że z twoją dzidzią wszystko ok i jest zdrowa, masz już spokojną głowę

Pamela i Lady MK: poddam się presji ujawniania się na forum i dołączę do grona małych blondyneczek
no nie ale z Ciebie laska kurczaki, normalnie zaraz sama sie zakocham a figuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:07   #3512
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Witajcie kochane,

Dziekuje ze jestescie i za te mile slowa . Dzisiaj znowu skandalicznie spoznilam sie do pracy. Moj szef juz sie smieje jak mnie widzi tak pozno . Dobrze ze jest wyluzowany bo inaczej byloby ze mna kiepsko .

Anulka dziekuje ci za mile slowa. Boziu ja ciagle sobie o tobie mysle i mi tak przykro ze musisz cierpiec a my mimowolnie jeszcze ci wbijamy szpileczki . Daj sobie czasu kochana, nie musisz sie z nami cieszyc jesli czujesz ze to nie pora na to. Ja wierze ze ta wielka rana na twoim serduszku w koncu zacznie sie pomniejszac

Witam nowa kolezanke i gratuluje
Ja również cieszę sie razem z Tobą ze z dzidzia wszystko w porzadku, to musi byc niesamowite zobaczyc na usg bijące serduszko)) Gratuluje i mam nadzieje ze jestes juz spokojniejsza

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:08   #3513
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
kurcze, ja chyba obejrze dopiero w domu, bo cos mi tu nie chula

no nie ale z Ciebie laska kurczaki, normalnie zaraz sama sie zakocham a figuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa
Może się przycinac przy ściaganiu

Zgadzam sie Metropolitan figurkę masz super, ja teraz już niestety sie poszerzamale też taka miałam(ale chwalipięta ze mnie)ehhh już widze tą walkę po porodzie

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:09   #3514
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia G: nic nie bój, to że brzuch boli to norma, mnie też bolał. Jeśli chodzi o to picie i papierochy, nie zamartwiaj się, wiele kobiet tak robi bo nie wie że jest w ciąży, ja też się uchlałam jak kopara w swoje urodziny i już wtedy byłam w ciąży. Przecież nie jesteś jakąś narkomanką! dziecku to nie zaszkodziło na pewno. ale teraz się już pilnuj.

Kasia Dublin: cieszę się że z twoją dzidzią wszystko ok i jest zdrowa, masz już spokojną głowę

Pamela i Lady MK: poddam się presji ujawniania się na forum i dołączę do grona małych blondyneczek
Nie no ale laska z ciebie))

Stary 2010-01-14, 10:15   #3515
metropolitan
Zadomowienie

O rany dziwczyny, dzięki, ale już się boję o figurkę, a właściwie to nie o figurę, bo wiem że do niej wrócę ale o nadmiar skóry na brzuszku po porodzie. co ja z tym zrobię???
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:21   #3516
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
O rany dziwczyny, dzięki, ale już się boję o figurkę, a właściwie to nie o figurę, bo wiem że do niej wrócę ale o nadmiar skóry na brzuszku po porodzie. co ja z tym zrobię???
Mnie sama zniknęła, ale potem jak tylko jakies nadmiarowe kg się przytrafiały, to od razu szło w te pozostałości skórki no i teraz tez szybciej brzusio widać, ale ja nie ćwiczyłam, nic nie robiłam, przy odchudzaniu tez zero cwiczen a nic mi nie obwisło, ale teraz będąc 12 lat starszą już sobie zapowiedziałam pas ściągający po porodzie i ćwiczenia prowadzące do kaloryferka

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-01-14, 10:24   #3517
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Nic się nie bój jeśli bedziesz dbała o siebie w ciąży to skóra Ci nie zostanie na brzuszku, ważne żebyś smarowała sie kremami dla kobiet w ciąży i najważniejsze nie jadła za dwóćh (tak gdzies wyczytałam ze w ciazy nie powinno sie opychać
I tak jak mówi Carol zafundowac sobie po porodzie pas ściągający)))

Edytowane przez Pamela86
Czas edycji: 2010-01-14 o 10:26
Stary 2010-01-14, 10:24   #3518
metropolitan
Zadomowienie

serio? i nie miałaś zwisa? ja właśnie nie wiem jak to jest. Pocieszam się jednak, że moja mama po dwóch porodach miała brzusio płaski jak deska i zero skóry. mam nadzieję, że ten gen odziedziczę po niej
Stary 2010-01-14, 10:25   #3519
aa2
Zakorzenienie

witam
metrapolitan sliczna z Ciebie kobitka
a ja chciałam sie w sumie tylko przywitać musze trochę ogarnąć nmieszkanko bo mam dziś kolędę a mama mega lenia i nic mi sie nie chce robić
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:37   #3520
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
serio? i nie miałaś zwisa? ja właśnie nie wiem jak to jest. Pocieszam się jednak, że moja mama po dwóch porodach miała brzusio płaski jak deska i zero skóry. mam nadzieję, że ten gen odziedziczę po niej

Wklejam 2 zdjęcia jedno z wiosny 2009 a drugie lato 2009 zero zwisu wiadomo, po porodzie będzie, ja tez mialam i to duzy, bo przytyłam 14 kg, ale jak o niego zadbasz, po 3 miesiącach a nawet szybciej śladu nie będzie

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-01-14, 10:39   #3521
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie kochane

Kasiu i Lei
bardzo się cieszę, ze z dzieciaczkami wszystko w porządku!!!!! Teraz dbajcie o siebie jeszcze bardziej!!! Ja dzisiaj zaczęłam 14 tydzień, jak ten czas lecie!!! I powiem Wam, ze wczoraj wieczorem jak sobie spokojnie leżałam na pleckach i położyłam rękę po prawej stronie brzusia, to wyczułam taką kulkę myślałam, ze to może gazy albo co, ale nie bolało, i długo w 1 miejscu była wyczuwalna, a dzisiaj rano z drugiej strony to chyba dzidzia zaczyna sie wypinać ale wcześnie no ale ja chudzina jestem i teraz wszystko szybciej, al wyczytałam, ze w 2 ciązy dziewczyny nawet w 13 tygodniu już czuły dziecko.

Kasiu ja to z tym snem to oszaleje, w dzień mogę spać, a w nocy wszystko mnie boli, latam siku co chwilę i wiercę się i tv oglądam, pokopało się wszystko

Witam Magdzię u nas kochana nic się nie martw, ja sie rok odchudzałam, w 1 badaniu moczu wyszły mi ciała ketonowe właśnie z powodu idchudzania, ni eprzekraczałam 1300 kcal dziennie i wszystko sie zaburzyło, na szczęscie zaczełam jeść dużo więcej i kolejne badanie już ok a dzidzia cała i zdrowa, wszystko ma na miejscu idź do lekarza i sie nie zamartwiaj, tonajważniejsze!!!

Maggie kochana i dziewczynki które chciałyby zobaczyć filmik, wklejam linka tzreba tylko kliknąć na niego i zapisać na dysk, albo otworzyć od razu, tylko moze sie ściagać do 15 min, bo jest spory FTP jest nasz firmowy, nie musicie się obawiac, ze wirus jakiś się dowali

ftp://ftp.probonus.net/Maja/

A zdjęcie zrobię

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Kasiula kochanie tak mi przykro, że Twój TŻ nei chce dzidziusia ale może nei wszystko stracone, wiesz jacy sa faceci, na pewno by kochał jakby się przytrafiło i tak trzymam kciuki żebyś miałajeszcze jedna pociechę
jejciu Karola jak ta twoja mała fajnie fikała jak cudnie nóżkami przebiera jejku teraz normalnie się załamie jak się nie uda bo też bym chciała takie filmiki oglądać i patrzeć na mojego bombelka

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 10:46   #3522
metropolitan
Zadomowienie

ja pierdykam, ale z ciebie dupencja nie wyglądasz starzej ode mnie, a ja mam 25 lat. Pewnie masz dobre geny hm??
Stary 2010-01-14, 10:48   #3523
motylek85
Zakorzenienie

metropolitan zgadzam się z przedmówczyniami, śliczna kobietka z ciebie

♥37/40♥
Stary 2010-01-14, 10:50   #3524
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
ja pierdykam, ale z ciebie dupencja nie wyglądasz starzej ode mnie, a ja mam 25 lat. Pewnie masz dobre geny hm??
Popieram metropolitan, niezła dupcia z ciebie, nie obraź się
I nie wygladasz na swoj wiek, ja mam 24latka i też wszyscy biora mnie za młodszą

Stary 2010-01-14, 10:53   #3525
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
jejciu Karola jak ta twoja mała fajnie fikała jak cudnie nóżkami przebiera jejku teraz normalnie się załamie jak się nie uda bo też bym chciała takie filmiki oglądać i patrzeć na mojego bombelka
Cytat:

Motylku kochanie, uda się na pewno i niedługo Ty będziesz nam filmik wklejała wiesz, ze strasznie mocno trzymam za Ciebie kciukiniezła artystka będzie Ola tez tak dawała, dlatego mam piaski pustyni po niej na brzuchu teraz już smaruje go oliwką dla dzieci, bo kremy te od nadrozszych po najtańsze nic mi nie dały. Zobaczymy czy ta oliwka coś da

Metropolitam dziekuję kochana jesteś, kurcze ja to stara dupa jestem 33 w tym roku lekarz -ten co mi robił to usg śmiał się, ze ja mam 23 kurcze kiedy to było

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
metropolitan zgadzam się z przedmówczyniami, śliczna kobietka z ciebie
Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Popieram metropolitan, niezła dupcia z ciebie, nie obraź się
I nie wygladasz na swoj wiek, ja mam 24latka i też wszyscy biora mnie za młodszą
Motylku dziękuję i Pamelko za co miałabym się obrazić za takie cudowne komplementy
Motylku ja już nic nie mówię jaka Ty jesteś dupcia

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 10:56   #3526
metropolitan
Zadomowienie

no, motylek też jest niezła dupcia, ma ładniutką buziunię
Stary 2010-01-14, 10:57   #3527
duska207
Przyczajenie

Witam wszystkie staraczki i przyszłe mamusie mam do Was pytanie. jak wyglądają wasze starania? tzn co jaki czas sie przytulacie? wyczytałam że najlepiej jest co drugi dzień i później troszkę poleżeć z nogami do góry. jak jest w waszym przypadku?
duska207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:59   #3528
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku kochanie, uda się na pewno i niedługo Ty będziesz nam filmik wklejała wiesz, ze strasznie mocno trzymam za Ciebie kciukiniezła artystka będzie Ola tez tak dawała, dlatego mam piaski pustyni po niej na brzuchu teraz już smaruje go oliwką dla dzieci, bo kremy te od nadrozszych po najtańsze nic mi nie dały. Zobaczymy czy ta oliwka coś da

Metropolitam dziekuję kochana jesteś, kurcze ja to stara dupa jestem 33 w tym roku lekarz -ten co mi robił to usg śmiał się, ze ja mam 23 kurcze kiedy to było

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Motylku dziękuję i Pamelko za co miałabym się obrazić za takie cudowne komplementy
Motylku ja już nic nie mówię jaka Ty jesteś dupcia
noooooooo dupcia ze mnie spora hihi

♥37/40♥
Stary 2010-01-14, 11:01   #3529
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez duska207 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie staraczki i przyszłe mamusie mam do Was pytanie. jak wyglądają wasze starania? tzn co jaki czas sie przytulacie? wyczytałam że najlepiej jest co drugi dzień i później troszkę poleżeć z nogami do góry. jak jest w waszym przypadku?
Z tymi nogami do góry to chyba mit, ja swego czasu tak robilam i nic, jak przestałam to wtedy sie udało... A przytulamy sie jak mamy ochote nic na siłe bo wtedy nic z tego nie bedzie wiem z autopsji

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 11:02   #3530
Carol77
Zakorzenienie

Zapomniałam dopisać dziewczynkom, które 1 raz mnie widziały, że ta panna na zdjęciu ze mną, to moja córcia Ola, w tym roku kończy 12 lat wklejam jeszcze jej foteczkę

Dusiu podobno najlepiej co 2 sni, ale plemniki mogą spokojnie w drogach rodnych 5 dni czekac na jajeczko, a nóg do góry nie tzrymałam, a mam straszne tyłozgięcie macicy i się udało powodzenia

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-01-14 o 11:03
Stary 2010-01-14, 11:03   #3531
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
noooooooo dupcia ze mnie spora hihi
No prosze Cię!!!!!!!!!!!Jaka spora????????????laska jesteś śliczna i nie wyobrażam sobei Ciebie innej

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-01-14, 11:03   #3532
metropolitan
Zadomowienie

weź motylek, ty to masz jakiś kompleks z tą twoją wagą, a najśmieszniejsze jest to że żadna z nas twojego zdania nie podziela! ogarnij się!!!!!! bo jak nie to
Stary 2010-01-14, 11:07   #3533
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez duska207 Pokaż wiadomość
heh powiem ci, że to tylko reguła (która zresztą ja też teraz stosuję) ale z tego co dziewczyny zaciążone piszą to w tym cyklu co się udało przytulały się baaaardzo mało... tak więc nie ma na to reguły jedyną regułą jest robić
to z miłości bo myśląc ciągle o spłodzeniu dzidziusia nie da się szybciej zaciążyć niestety

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
weź motylek, ty to masz jakiś kompleks z tą twoją wagą, a najśmieszniejsze jest to że żadna z nas twojego zdania nie podziela! ogarnij się!!!!!! bo jak nie to
oj kompleks to ja mam i właśnie o wagę chodzi, wiesz, 20 kg do przodu to nie da się nie zauważyć wkleję wam moje foto jak byłam piękna i młoda i takie teraźniejsze z widocznymi mankamentami mej "urody"

♥37/40♥
Stary 2010-01-14, 11:07   #3534
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
heh powiem ci, że to tylko reguła (która zresztą ja też teraz stosuję) ale z tego co dziewczyny zaciążone piszą to w tym cyklu co się udało przytulały się baaaardzo mało... tak więc nie ma na to reguły jedyną regułą jest robić
to z miłości bo myśląc ciągle o spłodzeniu dzidziusia nie da się szybciej zaciążyć niestety
Popieram motylka, najczesciej zachodzi sie w ciaze przytulajac sie rzadziej niz zwykle i przede wszystkim kochac sie dla przyjemnosci nie mysląc o dzidzi

Stary 2010-01-14, 11:11   #3535
metropolitan
Zadomowienie

wklajaj motylu.... obcenimy
Stary 2010-01-14, 11:19   #3536
motylek85
Zakorzenienie

chwila cierpliwości, szukam

♥37/40♥
Stary 2010-01-14, 11:24   #3537
motylek85
Zakorzenienie

to Natalka w 2004 roku ten stan utrzymałam do 2006 roku;D później co i raz to więcej mnie było, ale fotkę teraźniejszą wkleję wam ciut później bo muszę znaleźć odpowiednia

z koleżankami robiłyśmy sobie domową mini sesję;D ech czasy technikum

♥37/40♥

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 11:25   #3538
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Motylku chyba nie jestem w stanie się połapać w tym co powklejałaś bo widzę tam tylko swój tekst a sobie odpowiadac to tak troche jakos dziwnie

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Latus, a to czym ta Twoja firma się zajmuje??
Firma zajmuje się elektroenergetyką, a ja konkretnie zajmuje się projektowaniem instalacji elektrycznych, tj. oświetlenia ulicznego, instalacji wewnętrznych i takie tam

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Wszystko jest ok i pieknie sie rozwija. Infekcji nie mam tylko lekkie podraznienie zewnetrzne, dostalam na to krem. Dzidzia piekna i ruchliwa, serduszko bilo. Olbrzymek ma 2,44cm i termin porodu przesunal sie na 12 sierpnia wiec malenstwo ma 9 tyg i 6 dni . Tz byl pod wielkim wrazeniem widokow i teraz wszystkich obdzwania i opowiada. Ja juz czekam az zadzwonia moi rodzice i wreszcie im powiem. Taka ulge odczulam ze wszystko gra i ze maluszek sobie tam fajnie mieszka .

Carol ja tez nie moge spac po nocach . Juz nie wiem co mam robic bo po poludniu w pracy ledwo utrzymuje otwarte oczy a po powrocie do domu czuje zmeczenie ale sen nie przychodzi
Kasiu, lei bardzo się ciesze że u was wszystko w porządku, ciesze się że jesteście spokojniejsze no i teraz to tylko się cieszyć

Kochane moje powiem wam że ja ostatnio nie wyrabiam z tym zmęczeniem, nie wiem czemu ale obawiam się że chyba znowu spała mi hemoglobina i dlatego, wczoraj wróciłam do domu po 17 zjadłam obiad i zaraz się położyłam i zasnęłam, obudziłam się o 20.30 zmyłam makijaż zjadłam jogurgik i znowy spać normalnie chyba bym mogła całą dobę spać. Aż się boję.
Po za tym ja też się obawiam że złapałam jakąś infekcje tam na dole, bo ostatnio jakieś swędzenie odczuwam ehh... a wizyte mam dopiero 28.01 ale chyba wybiore się do niej wcześniej jeśli to będzie się dłużej utrzymywało.

Po za tym witam nową koleżankę i gratuluje fasolinki
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:28   #3539
LadyMK
Zakorzenienie

Carolku wkleiłam Twoje zdjecie do drzewka i córy też, choć tam są widoczne takie malutkie, ale to nic, przynajmniej zaczyna drzewko żyć

Motylek dawaj zdjęcia mi osobiscie tez sie podobasz ;* ;>

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
to Natalka w 2004 roku ten stan utrzymałam do 2006 roku;D później co i raz to więcej mnie było, ale fotkę teraźniejszą wkleję wam ciut później bo muszę znaleźć odpowiednia

ale chudzinka!! aż dziwnie... :P moim zdaniem ... nie pasowało CI, lepiej i ładniej teraz, ale ocenie dokładniej jak teraźniejsze wrzucisz;*

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:29   #3540
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:

Niezłą lasencja z Ciebie motylku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości