|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Cytat:
oj Kochana, to nie ma się czym martwić ja miałam takie jakby dziurki i zmarszczki pod tyłkiem bo szybko przytułam 8kg w kilka miesięcy i też zrobiły mi się rozstępy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i troche pana C... ale do lata go nie bedzie.. mam nadzieje ze pojdzie po dobroci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
ja ćwiczyłam 8 minute buns + 9 minute killer buns przez półtorej miesiąca i szczerze mówiąc żadnej zmiany nie zauwazyłam
od 1 grudnia wracam do ćwiczeń, tym razem włączam w plan steper szczerze mówiąc nie chcę się odchudzać, tylko pozbyć cellulitu, ciekawe czy tak się da jak sobie radzicie bez soli? zastanawiam się jak ja zastąpić, bo nie wyobrażam sobie nieposolonych ziemniaków
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." 2014 ![]() ![]() ![]() nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych ![]() Edytowane przez Paulinka675 Czas edycji: 2009-12-05 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2824 |
Przyczajenie
|
Czy któraś z Was w końcu spróbowała Adonia Legtone? zastanawia mnie czas działania (prędkość światła niemalże) no i czy skóra po przerwaniu kuracji nie będzie w jeszcze gorszym stanie...Korci mnie trochę choć cena zaporowa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny ja tez walcze z Panem C.... stosuje od 15 dni inneov cellulit w szaszetkach i powiem wam ze efekty juz widze jestem zachwycona!
![]() ![]()
#2826 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ja tak samo nie chce się odchudzic tylko pozbyc się pana C ![]() ![]() bo właśnie kiedyś byłam mega chuda,szybko jakoś przytyłam i teraz jestem szczupła a cellulit jest ogromny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2827 |
Przyczajenie
|
mała paulina mowie powaznie zainwestuj sobie w ten inneov cellulit jest super tylko ze cena moze odstraszac bo kuracje stosujesz 3 msce, a jedna paczka 30 saszetek(dwa razy dziennie rano i wieczorem kosztuje okolo 80 zl)wystarcza na 15 dni zreszta wygooogluj sobie to zobaczysz jakie sa oceny tego inneov
![]()
![]() |
#2828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Używałam zarówno Inneov jak i Vichy; po pierwszym środku nie zauważyłam różnicy a balsamu osobiście nie polecam - jakoś się mazał dziwnie jak za długo był rozsmarowywany... Porażka moim zdaniem :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej wlasnie przegladalam ten watek i mam podobne doswiadczenia w walce z C. Przez rok chodzilam na silownie, biegalam, nie jem slodyczy (w ogole nie jestem ich fanka, wiec dobrze mi to idzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Raczkowanie
|
Gosi3k ja mam to samo z tymi hormonami ;/ tez biore juz ok 7 lat...jakis rok temu musialam zrobic ponad roczna przerwe w braniu i wtedy Pana C zredukowalam do minimum... niestety po rou przyjmowania wrocil i to do gorszego stanu niz przed odstawieniem ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Raczkowanie
|
MadziaNS -ja jakies 4 miesiace temu zrobilam sobie miesieczna przerwe w taletkach i tez wtedy zauwazylam poprawe. Jednak powrocilam do tabletek, bo to dla mnie najwygodniejsza forma antykoncepcji. Nasza walka jest utrudniona, nie ma co;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2834 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
matko przeraziłam się! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, czytałam cały spory kawałek postów (niestety nie wszystkie) nie wiem czy gdzieś to już było, ale gdyby tak spróbować z solą?? tzn. kąpiele od pasa w dół w wodzie z solą. Sól ma właściwości silnie oczyszczające i polecana jest w odchudzaniu. Moja sąsiadka wiecznie się kąpie w solankach iiii mija pół roku a ona piękna smukła ze 150 kilo na jakieś 75; dodam że jast bardzo wysoka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2837 |
Raczkowanie
|
No u mnie czas brania hormonow zrobil swoje ...no i moje zaniedbanie...walczyłam z Panem C ale wygladalo to tak ze 2 miesiace przed pojawieniem sie pierwszych promieni slonecznych podejmowalam walke, kremy , masaze, dieta jak widziałam chociaz male efekty to cieszyłam sie juz cos osiagnełam i zapał mijał...tak było co roku ale teraz jak juz mam III stopien to tego załuje wiec od nowa podjełam walke...walcze 4 tygodnie i efekt jest nastepujacy: skora zrobiła sie gładsza, delikatniejsza no i w niektorych miejscach jakby mniej widoczny sie robil...ale i tak widac go jak stoje ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Raczkowanie
|
Szybkie pytanie czy któraś z was używa bądź używała takiego urządzenia:
http://allegro.pl/item836720092_cell..._rozstepy.html Pytam ponieważ chce sobie kupić bańki chińskie, ale zastanawiam się nad tym cudem, a widzę że dużo osób go kupuję więc może jest skuteczny? Chciałabym się dowiedzieć czy fakatycznie zassysa on tak skórę jak bańki bo mam wątpliwości co do jego konstrukcji?
![]() |
#2840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259247 Polecam również to https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=340104 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173649 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Raczkowanie
|
#2842 |
Zadomowienie
|
Hejka dziewczyny, zagląda tu jeszcze ktoś? Zaczelismy nowy rok ja niestety z cellulitem (ZNOWU), szybki tryb zycia, mało czasu dla siebie jednak robi swoje. Czy ma może któraś ochote znów wytoczy wojne Celulitowi? a moze któraś z was sie pozbyła go całkowicie albo w wiekszości i ma jakieś rady?
#2843 |
Raczkowanie
|
ja nadal walcze!
![]() choc mam teraz tyle nauki i taki zaj... że nie mam czasu sie w pupe podrapać ![]() ale niedługo studniówka, i trza będzie nogi pokazać! ![]() musze sie wziąć ostro do roboty ![]() ![]()
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
Ja od nowego roku zaczęłam walkę ze wszystkimi niedoskonałościami,więc z cellulitem jak najbardziej też
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Wtajemniczenie
|
Ja cały czas ostro szoruję się syrenka i już jest ładniej,ale jeszcze sporo
![]()
#2846 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!!!
ja mam problem poważny z tym pierońskim cellulitem, przynajmniej tak mi się wydaje. Przeczytałam może nie wszystkie wiadomosci w tym temacie, ale jednak spędzilam tutaj trochę czasu ![]() ![]() generalnie zawsze trenowalam - w wieku 7 lat zaczęłam trenować gimnastykę sportową, ciągnęło się to przez lat 6, potem przerzuciłam się na lekkoatletykę (biegałam przez 9 lat - ostatnie 3lata były to treningi 8-10 razy w tyg + obozy, zgrupowania itd.). To tak zeby tylko nakreślić sytuację ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że off topa jako takiego nie zrobiłam, no a rozpisywać się lubię więc to musicie mi wybaczyć ![]() mam też nadzieję na jakikolwiek kontakt z ludźmi, choćby i internetowy, bo trochę mi go brakuje ostatnio ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2010-01-13 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zadomowienie
|
rany powiedz mi jak to możliwe że aż 10 razy w tygodniu treningi? ;O
Ja myślę że wagę 50 kg utrzymywałaś przez intensywny sport a obecna waga (skoro jesz normalnie) to Twoja waga "biologiczna"... Ja tak mam że wagę poniżej 56 kilo utrzymuję tak długo, jak długo sobie odmawiam jedzenia. wystarczy że zacznę jeść "normalnie" - bez wyrzeczeń i kontroli, to waga się trzyma w granicach 62 i ani rusz w górę czy w dół
![]() |
#2848 |
Zakorzenienie
|
2treningi dziennie
![]() ![]() Tylko ja bardzo źle się czuję z tą swoją obecna wagą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam i lece robic kanapki do pracy znów 12h przedemną
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
biorę tabletki antykocepcyjne, już chyba 3ci rok, niestety nie mogę ich odstawić, mam problemy endokrynologiczne i jedyną alternatywą jest urodzenie dziecka, a z tym muszę poczekać, chcemy dzidziocha po ślubie
![]() ta dieta kopenhaska jest niemożliwa!!! dzień 7 mnie zabił, kolacja - nic :P może kiedyś się za nią wezmę..... kawy nie piję w ogóle, papierosów nie palę ![]() czym jest syrenka???
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.