Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 11:30   #3541
latko0
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Carolku wkleiłam Twoje zdjecie do drzewka i córy też, choć tam są widoczne takie malutkie, ale to nic, przynajmniej zaczyna drzewko żyć

Motylek dawaj zdjęcia mi osobiscie tez sie podobasz ;* ;>

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

ale chudzinka!! aż dziwnie... :P moim zdaniem ... nie pasowało CI, lepiej i ładniej teraz, ale ocenie dokładniej jak teraźniejsze wrzucisz;*
Jakie drzewko, o co chodzi, chyba coś przegapiłam?
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:33   #3542
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Niezłą lasencja z Ciebie motylku
słonko to było 20kg temu

no ja też twierdzę, że trochę mało te 56kg było ale jak bym ważyła jakieś 63 to byłoby akurat

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:34   #3543
duska207
Przyczajenie

hmmm no ze mną to jest tak, ze robiłam troszkę na odwrót. chcieliśmy juz od dawna dzidziusia ale staraliśmy się o tym nie myslec i przytulac się wtedy kiedy jest na to ochota...z tym że niestety nie działa(( dlatego postanowiliśmy teraz się troszkę postarać. 22ego mam wizyte u ginekologa (czekam juz od paździetrnika- poprostu załamka) i dowiem się czy wszystko ze mną wporządku i zaczniemy staranka (bo tak naprawde to juz dwa latka i nic ) . tak bardzo bym chciała żeby się udało
duska207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:36   #3544
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
noooooooo dupcia ze mnie spora hihi
Cytat:
heh powiem ci, że to tylko reguła (która zresztą ja też teraz stosuję) ale z tego co dziewczyny zaciążone piszą to w tym cyklu co się udało przytulały się baaaardzo mało... tak więc nie ma na to reguły jedyną regułą jest robić
to z miłości bo myśląc ciągle o spłodzeniu dzidziusia nie da się szybciej zaciążyć niestety

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

oj kompleks to ja mam i właśnie o wagę chodzi, wiesz, 20 kg do przodu to nie da się nie zauważyć wkleję wam moje foto jak byłam piękna i młoda i takie teraźniejsze z widocznymi mankamentami mej "urody"
Cytat:
Carolku wkleiłam Twoje zdjecie do drzewka i córy też, choć tam są widoczne takie malutkie, ale to nic, przynajmniej zaczyna drzewko żyć

Motylek dawaj zdjęcia mi osobiscie tez sie podobasz ;* ;>

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

ale chudzinka!! aż dziwnie... :P moim zdaniem ... nie pasowało CI, lepiej i ładniej teraz, ale ocenie dokładniej jak teraźniejsze wrzucisz;*
Motylku powiem szczerze: Ja Cię wole z tymi 20 kg więcej-ale nie wiem gdzie Ty je masz jesteś zgrabna, sliczna i w ogóle no i koniec kompleksów!!!!!!!!

Dzięki Lady

Karolinko daj mi troszke tego Twojego spania szczególnie na noc boja nie umiem juz sobie z tym poradzić

Kochane wklejam świezutkie fotki mojego brzusia

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-01-14 o 11:41
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:39   #3545
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Motylku powiem szczerze: Ja Cię wole z tymi 20 kg więcej-ale nie wiem gdzie Ty je masz jesteś zgrabna, sliczna i w ogóle no i koniec kompleksów!!!!!!!!

Dzięki Lady

Karolinko daj mi troszke tego Twojego spania szczególnie na noc boja nie umiem juz sobie z tym poradzić

Kochane wklejam świezutkie fotki mojego brzusia
Karolinko Ty też masz mały brzusio Ja muszę wreszcie zrobić swojemu zdjęcie, mi się wydaje że on jest już duuuży
A co do spadania w nocy to ja budzę się bardzo często, muszę oczywiście do toalety się przejść z 2, 3 razy no i jak się obudze to później gorzej zasnąć :/
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:45   #3546
aa2
Zakorzenienie

no dziewczynki widze że tu sesja foteczkowa
Carol filmik świetny, ale nie widzę fotki z brzuchem? ??
ja już ogarnełam mieszkanie teraz jeszcze siebie muszę doprowadzić do stanu używalności
motylku toć ty piekna kobitka jesteś i teraz nie masz nadprogramowych kilogramów, wyglądasz bardzo kobieco, a jak wkleiłaś tą fotkę teraz to mi tez sie przypomniało jak kiedyś byłam o wiele wiele chudsza a teraz wszysko mi w brzuch włazi

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Carol już widze, swietny
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:46   #3547
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Karolinko Ty też masz mały brzusio Ja muszę wreszcie zrobić swojemu zdjęcie, mi się wydaje że on jest już duuuży
A co do spadania w nocy to ja budzę się bardzo często, muszę oczywiście do toalety się przejść z 2, 3 razy no i jak się obudze to później gorzej zasnąć :/
dziękuje kochana jak na moje oko, to już jest spory nie da się go ukryć no wląśnie to wstawanie na siku mnie tak chyba wybija ze snu, podobno 2 trymestr ma byc lepszy pod tym względem...ciekawe kiedy

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 11:47   #3548
metropolitan
Zadomowienie

no sesja na całego. Nawołuję resztę nieujawnionych do natychmiastowego uwidocznienia swoich wizerunków!!

widzę, że carol i pam jesteście z jednego miasta no tu to jak w rodzinie...

carolku, fajny masz brzucholek
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:48   #3549
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no dziewczynki widze że tu sesja foteczkowa
Carol filmik świetny, ale nie widzę fotki z brzuchem? ??
ja już ogarnełam mieszkanie teraz jeszcze siebie muszę doprowadzić do stanu używalności
motylku toć ty piekna kobitka jesteś i teraz nie masz nadprogramowych kilogramów, wyglądasz bardzo kobieco, a jak wkleiłaś tą fotkę teraz to mi tez sie przypomniało jak kiedyś byłam o wiele wiele chudsza a teraz wszysko mi w brzuch włazi

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Carol już widze, swietny
Dziękuje kochana a jak tam Twoje staranka???? Już sie nie mogę doczekac Twoich II kreseczek!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
no sesja na całego. Nawołuję resztę nieujawnionych do natychmiastowego uwidocznienia swoich wizerunków!!

widzę, że carol i pam jesteście z jednego miasta no tu to jak w rodzinie...

carolku, fajny masz brzucholek
dziękuję słonko rośnie teraz coraz szybcieja powiedz mi skad Ty jesteś, bo ja mam skleroze ostatnimi czasy

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-01-14, 11:51   #3550
metropolitan
Zadomowienie

nie masz sklerozy, bo nigdy się nie ujawniałam. jestem z częstochowy, także niedaleko was
Stary 2010-01-14, 11:51   #3551
itakasia
Zakorzenienie

witajcie
dziewczyny no sliczne z was kobietki, i zazdroszcze wam tych pieknych dlugich wlosow, ja mam trzy wlosy na krzyz, porazka
duska
w poprzedniej ciazy przytulam sie z mezem tylko raz (to byl ciezki okres, starsza corcia byla w szpitalu) i zaszlam niespodziewanie w ciaze bo wszystko mi sie poprzestawialo niestety ciaze stracilam, teraz przytulalismy sie w dni plodne 5 dni pod rzad i tez sie udalo, mysle ze tu nie ma zadnych regul
carol
podziwam twoj zapal, ja tam gubie kg bez problemu po ciazy, ale nie mam marzen o kalryferze, wystarczy mi w miare plaski brzuch i moja obecna waga. a twoj bzusio sliczny, akurat na 14 tc
latko
wspolczuje zmeczenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 11:54   #3552
motylek85
Zakorzenienie

Carol fajny już ten twój brzusio od razu widać co się"święci" i nie da się pomylić z niczym innym hihi tak więc już nie ukryjesz przed światem, że masz tam lokatora (a raczej lokatorkę);D

a teraz foty prawie teraźniejsze, wybrałam takie gdzie baaardzo dokładnie widać moje minusy hihi więc do najlepszych nie należą źle na nich wyszłam ale same tego chciałyście
pierwsza fota z panieńskiego, dobrze, że ukryłam co nie co pod kiecką a druga z sylwka rok temu... teraźniejszego takiego gdzie mnie całą widać nie mogłam znaleźć, bo raczej starałam się aby tych niedoskonałości nie było tak widać

♥37/40♥
Stary 2010-01-14, 11:55   #3553
aa2
Zakorzenienie

och Carol ja też sie nie mogę doczekac tych moich dwóch kresek, ale powiem ci ze przy moim szczęściu szybko to pewnie nie będzie
a tak wogóle to tak se wymyśliłam że jak dzisiaj ksiądz przyjdzie poświęci mieszkanie to powiem mu zeby i brzuszek mi poświęcił bo chciałabym mieć tam lokatora no i jakby nie patrząc to jakbym szła cyklem 31 dniowym to dzisiaj powinnam mieć owulację, ale to chyba nie będzie tak jak se wymyśliłam bo teraz jak miałam@ przyszała po 34 dniach
Stary 2010-01-14, 12:00   #3554
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
nie masz sklerozy, bo nigdy się nie ujawniałam. jestem z częstochowy, także niedaleko was
Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witajcie
dziewczyny no sliczne z was kobietki, i zazdroszcze wam tych pieknych dlugich wlosow, ja mam trzy wlosy na krzyz, porazka
duska
w poprzedniej ciazy przytulam sie z mezem tylko raz (to byl ciezki okres, starsza corcia byla w szpitalu) i zaszlam niespodziewanie w ciaze bo wszystko mi sie poprzestawialo niestety ciaze stracilam, teraz przytulalismy sie w dni plodne 5 dni pod rzad i tez sie udalo, mysle ze tu nie ma zadnych regul
carol
podziwam twoj zapal, ja tam gubie kg bez problemu po ciazy, ale nie mam marzen o kalryferze, wystarczy mi w miare plaski brzuch i moja obecna waga. a twoj bzusio sliczny, akurat na 14 tc
latko
wspolczuje zmeczenia
Witaj Kasiu!! Dziękuję pokazuj nam swój, jestesmy prawie na tym samym etapie przecież ja marzę od dawna o kaloryferku mężuś się buntuje, bo mu się nie podobają, ale ja chcętaki miec i zero cellulitu ale wiesz, okaże się, czy dam radę no ale jak umiałam schudnąć to i z kaloryferem dam radę, samozaparcie mam i silna wolę więc chyba sie uda na razie niech brzuś rosnie zdrowo Kasiu a czy Ty wklejałaś już nam swoją foteczkę??? i na pewno nie jest tak źle z Twoimi włoskami!!! Pewnie tak jak Motylek masz ja teraz obciełam włoski troszkę, mam za ramiona, wypadały strasznie, teraz już jest trochę lepiej i z powrotem chce takie dłuuuuugie

Metropolitan to nie jest ze mna tak źle no rzeczywiście neidaleko nas super

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Carol fajny już ten twój brzusio od razu widać co się"święci" i nie da się pomylić z niczym innym hihi tak więc już nie ukryjesz przed światem, że masz tam lokatora (a raczej lokatorkę);D

a teraz foty prawie teraźniejsze, wybrałam takie gdzie baaardzo dokładnie widać moje minusy hihi więc do najlepszych nie należą źle na nich wyszłam ale same tego chciałyście
pierwsza fota z panieńskiego, dobrze, że ukryłam co nie co pod kiecką a druga z sylwka rok temu... teraźniejszego takiego gdzie mnie całą widać nie mogłam znaleźć, bo raczej starałam się aby tych niedoskonałości nie było tak widać
Cytat:
och Carol ja też sie nie mogę doczekac tych moich dwóch kresek, ale powiem ci ze przy moim szczęściu szybko to pewnie nie będzie
a tak wogóle to tak se wymyśliłam że jak dzisiaj ksiądz przyjdzie poświęci mieszkanie to powiem mu zeby i brzuszek mi poświęcił bo chciałabym mieć tam lokatora no i jakby nie patrząc to jakbym szła cyklem 31 dniowym to dzisiaj powinnam mieć owulację, ale to chyba nie będzie tak jak se wymyśliłam bo teraz jak miałam@ przyszała po 34 dniach
Natalia ja Ci nakopię do tej pięknej dupki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Ja tam nic nie widze strasznego, jestes śliczna i już!!!!!!!!!!!!!A to zdjecie z bielizna na ubraniu rewelacyjne ehehhehe

Asiu ja też tak mialam, że nic nie wiedziałam i przeciez byłam pewna, ze zaplodnienie było w zupelnie inny dzień niż było, tak więc u Ciebie tez tak może byc czego bardzo bardzo Ci życze uważaj na księdza, bo jeszcze kasę bedzie chcial oni sa straszni i uda sie bez jego pomocy, modlitwa wiecej zdziala niz ta woda niewiadomego pochodzenia ale jestem wstrętna

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-01-14, 12:04   #3555
aa2
Zakorzenienie

no ok to i ja wkleję
zdjęcie z lipca tego roku
Stary 2010-01-14, 12:06   #3556
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

Asiu ja też tak mialam, że nic nie wiedziałam i przeciez byłam pewna, ze zaplodnienie było w zupelnie inny dzień niż było, tak więc u Ciebie tez tak może byc czego bardzo bardzo Ci życze uważaj na księdza, bo jeszcze kasę bedzie chcial oni sa straszni i uda sie bez jego pomocy, modlitwa wiecej zdziala niz ta woda niewiadomego pochodzenia ale jestem wstrętna

ode mnie kasy nie dostanie, nigdy nie daje
Stary 2010-01-14, 12:06   #3557
duska207
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witajcie
duska
carol
latko
wspolczuje zmeczenia
ja próbowałam już wszystkiego. teraz pozostało mi tylko mysleć i co drugi dzień przytulanka przyjemne z pożytecznym. bo ostatnimi czasy to ja jestem tą której się częściej chce poprzytulać
Dziewczyny piękne macie te brzuszka. ja tak walczyłam o to zeby byc szczupłą i kiedy wkońcu z 70 kg spadłam na 55 to juz chcę wielkiego brzuchala i jak chce to może juz taki zostać, ważne tylko żeby mieć już tą swoja kruszynke przy sobie
duska207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:08   #3558
metropolitan
Zadomowienie

motyl, rzeczywiście jest cię sporo więcej, ale wyglądasz spoko, tylko martwi mnie, że się źle czujesz ze swoją wagą. jak masz się tak zadręczać to spróbuj trochę zrzucić, chociaż ja nie uważam, żeby to było konieczne. mnie teraz np. wszyscy mówią, że jestem za chuda, ale mam to gdzieś, bo ludzie zawsze starają się człowieka zdołować, a ja się dobrze czuję w swojej skórce.
Stary 2010-01-14, 12:13   #3559
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
ode mnie kasy nie dostanie, nigdy nie daje
Cytat:
Napisane przez duska207 Pokaż wiadomość
ja próbowałam już wszystkiego. teraz pozostało mi tylko mysleć i co drugi dzień przytulanka przyjemne z pożytecznym. bo ostatnimi czasy to ja jestem tą której się częściej chce poprzytulać
Dziewczyny piękne macie te brzuszka. ja tak walczyłam o to zeby byc szczupłą i kiedy wkońcu z 70 kg spadłam na 55 to juz chcę wielkiego brzuchala i jak chce to może juz taki zostać, ważne tylko żeby mieć już tą swoja kruszynke przy sobie
Cytat:
motyl, rzeczywiście jest cię sporo więcej, ale wyglądasz spoko, tylko martwi mnie, że się źle czujesz ze swoją wagą. jak masz się tak zadręczać to spróbuj trochę zrzucić, chociaż ja nie uważam, żeby to było konieczne. mnie teraz np. wszyscy mówią, że jestem za chuda, ale mam to gdzieś, bo ludzie zawsze starają się człowieka zdołować, a ja się dobrze czuję w swojej skórce.
I tak Trzymaj Asiu!! Już mają wystarczająco dużo!! Śliczne zdjęcie, z resztą jak kazde Twoje

Duśka kochana życze Ci z całego serca takiego przeogromnego brzucholka z przepięknym bobaskiem!!!!!!!!!!Na pewno się uda, zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Metropolitan mnie też wszyscy mówili, że jestem za chuda i mnie już trafiało, ja nie patrzę co mówią inni , najwazniejsze to czuć sie dobrze w swojej skórce

Motylku a Ty pokochaj siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 12:15   #3560
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
no ok to i ja wkleję
zdjęcie z lipca tego roku
o proszę jaka kobietka piękna
a ja już cię "podglądałam" na profilku

Carol niech będzie, już nie marudzę choć swoje wiem

♥37/40♥
Stary 2010-01-14, 12:19   #3561
LadyMK
Zakorzenienie

ale sie rozkokosiły w końcu

uzupełniam dzienniczek praktyk... i nasuwa mi się myśl:
końca nie widać, końca nie widać, nie widać nie widać!

Latko w moim podpisie masz link do drzewka, zaraz Ci login i hasło podam na PW

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:22   #3562
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Może się przycinac przy ściaganiu

Zgadzam sie Metropolitan figurkę masz super, ja teraz już niestety sie poszerzamale też taka miałam(ale chwalipięta ze mnie)ehhh już widze tą walkę po porodzie
filmik świetny, a po porodzie założymy wątek: strać z nami pociążowe kilogramy

Cytat:
pozdrów księdza
Ja Ci powiem szczerze, że ja miałam koledę bardzo wcześnie w tym roku, a raczej zeszłym i jak był u nas ksiądz to o jakieś specjalne błogosławieństwo nie prosiłam, ale jak spytał się czego nam życzyć to mu powiedziałam: rodzeństwa dla Oliwii no i bach @ nie przyszła i nastała radosna nowina

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
ale sie rozkokosiły w końcu

uzupełniam dzienniczek praktyk... i nasuwa mi się myśl:
końca nie widać, końca nie widać, nie widać nie widać!

Latko w moim podpisie masz link do drzewka, zaraz Ci login i hasło podam na PW
nie wiem czy dobrze kojarzę, Czy Ty pracujesz z dziećmi????
Stary 2010-01-14, 12:23   #3563
motylek85
Zakorzenienie

no właśnie kochane, o to mi chodzi, żeby pisać jak wy!! że czuję się dobrze sama ze sobą a teraz niestty tak nie jest... i wrzucam kolejne foto jak to byłam chuda i wcale się z tym źle nie czułam... ech tak mi się marzy choć te 10 zrzucić... ale jakoś nie idzie się tak zawziąć no dobra miałam już nie marudzić...

♥37/40♥
Stary 2010-01-14, 12:27   #3564
LadyMK
Zakorzenienie

Carolku, Majunia też już ma swoje pierwsze zdj. w drzewku

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

marlenko nie, koncze powoli studia wczesnoszkolna i przedszkolna.
Ale pracowałam rok temu w Żłobku

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
no właśnie kochane, o to mi chodzi, żeby pisać jak wy!! że czuję się dobrze sama ze sobą a teraz niestty tak nie jest... i wrzucam kolejne foto jak to byłam chuda i wcale się z tym źle nie czułam... ech tak mi się marzy choć te 10 zrzucić... ale jakoś nie idzie się tak zawziąć no dobra miałam już nie marudzić...
ale miałaś chude rączusie! ojejjjjaa... ! :P
Ale rozumiem Cię, bo ja jak schudłam to ... zaczynałam się czuć dobrze, tylko teraz tak... fizycznie może nie było źle, ale takie ciągle odchudzanie to braki ... wiec i tez nie bylo za dobrze. Tyle, że ja dzięki pracy w Żłobku jadłam tak jak dzieciaki i później coraz bardziej ograniczałam i w sumie... efekt zauwazylam dopiero po roku

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:27   #3565
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

ooo to super, to Cię troszkę wypytam tylko nie wiem czy na temat. Chodzi mi o wymowę pięciolatka, czy mam się już stresować że jeszcze troszkę sepleni czy dać jej czas.
niestety w przedszkolu nie ma logopedy i muszę szukać na zewnątrz i nie wiem czy mam już schizować.
A druga kwestia, to chodzi mi o jakieś fajne materiały do pracy w domu z takim dzieckiem, coś pod wyrabianie ręki szlaczki wzorki itp
Stary 2010-01-14, 12:27   #3566
aa2
Zakorzenienie

motylku tak to niestety jest że przybywa nam kilogramów i coraz ciężej zrzucić jeżeli już aż tak źle sie czujesz to parę zrzuć ale nie za dużo
a ja wam jeszcze pochwale się moimi potworkami to moje jedno z nielicznych zdjęć jak są ze mną na zdjęciu, bo sa tak żywe że ciężko je na chwilkę uchwycić
Stary 2010-01-14, 12:33   #3567
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
motylku tak to niestety jest że przybywa nam kilogramów i coraz ciężej zrzucić jeżeli już aż tak źle sie czujesz to parę zrzuć ale nie za dużo
a ja wam jeszcze pochwale się moimi potworkami to moje jedno z nielicznych zdjęć jak są ze mną na zdjęciu, bo sa tak żywe że ciężko je na chwilkę uchwycić
śliczne te potworki jeju a tak swoją drogą dodam (może nie powinnam bo jestem kobietą ale co tam...), że masz piękny biust, mój tz to by sobie mnie z takim wymarzył ale powiedziałam mu, że jak zaciążę to i tu się co nie co powiększy dobra dziewczyny, się zawezmę i idę trochę brzuszków porobić i jeszcze parę ćwiczonek, a co heh

♥37/40♥
Stary 2010-01-14, 12:34   #3568
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
o proszę jaka kobietka piękna
a ja już cię "podglądałam" na profilku

Carol niech będzie, już nie marudzę choć swoje wiem
Cytat:
Cytat:

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

ale miałaś chude rączusie! ojejjjjaa... ! :P
Ale rozumiem Cię, bo ja jak schudłam to ... zaczynałam się czuć dobrze, tylko teraz tak... fizycznie może nie było źle, ale takie ciągle odchudzanie to braki ... wiec i tez nie bylo za dobrze. Tyle, że ja dzięki pracy w Żłobku jadłam tak jak dzieciaki i później coraz bardziej ograniczałam i w sumie... efekt zauwazylam dopiero po roku
Marlenko dobry pomysł a Ty sie nie obijaj i fotke dawaj

Motylku mój kochany, byłaś strasznie szczuplutka, a teraz jestes taka do schrupania wierzę Ci, ze źle się czujesz z tymi kg, ja też tak mialam, a mialam tylko 5 za dużo, może rzeczywiście spróbuj te 10 zrzucic, da się bez głodzenia, ale nie za dużo, bo za chuda to tez nie dobrze, ja mimo, że schudłam, dupka i udka mi zostały, a teraz o dziwo dupka zanika!!!!!!!!!! Jak sie ogladam w lustrze, to jestem w szoku, zawsze tak wystawała ateraz płaska, nie podoba mi sie teraz, no ale jeszcze 6 mies i ja odzskam Natalko i myśl o sobie, ze jesteś piękna, bo jesteś ok?

Lady właśnie widziałam, dziekujęślicznie!

Ja musze się polożyć i zdrzemnąc, bo już padam i tak dzisiaj mam niezłą forme, bo tyle jestem z Wami, wejde później

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-01-14, 12:36   #3569
itakasia
Zakorzenienie

to moj ubiegloroczny sylwek
Załącznik 2784718
Załącznik 2784720
Stary 2010-01-14, 12:36   #3570
marlenka0505
Zakorzenienie

na piersi w ciąży też nie ma zasady.
Mi w pierwszej całej ciąży nie urosły tak bardzo jak już teraz.
Wczoraj kupowałam sobie nowy biustonosz, to jak normalnie noszę duże B, małe C to wczoraj muisałam kupić miseczkę DD. Oczywiście mężuś zachwycony
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości