Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 14:35   #3511
MALENSTWO84
Raczkowanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
A już miałam pisać i pytać, czy ta krawcowa jakaś sprawdzona i w ogóle, bo ja też mam zamiar rozglądać się za sukniami w kraku, ale te co mi się podobają na necie są niewyobrażalnie drogie, dlatego pozostaje mi mierzyć w salonie, a potem gdzieś uszyć...
Słyszałam coś o salonie Josephine. Tam podobno szyją sukienki na wzór i ceny mają niczego sobie.Tylko niestety mało jest opinii w internecie, bo to podobno niedawno powstało. Ale jak będę w kraku to nie omieszkam tam zajrzeć

ja słyszałam o catherine, i o jakims zakladzie na ul. wielickiej. jak bede miala jakies konkrety, to dam znac pewnei w przyszlym tyg , na zasadzie zorientowania sie w cenie, podjade i sprawdze. chyba rzeczywiscie najlepiej jest poprzymierzac i znalezc jakas dobra i zaufana krawcowa... a ja sie glupia zastanawialam , czy nie zaryzykowac...

własnie przejrzalam ich strone... no, jestem bardzo zaskoczona. ceny baaardzo niskie. warto sie tam przejsc. W ogole to w okolicach ul. szlak i długiej jest sporo salonow mody slubnej...

ślub cywilny 07.05.2011 r.

ślub kościelny 28.04.2012 r.

czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r.
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:37   #3512
hania207
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

cześć dziewczyny
malo pisze ale jak widzicie troche podczytuję

Aniusia1984 witaj my też oglądalismy tą sale co Ty. Ale niestety bylo kilka aspektow ktore nam sienie podobaly przede wszystkim ta niestalosc ceny. Niestety Pani powiedziala nam ze za dwa lata moze wzrosnąc nawet o 50 zł a przy dwoch dniach to byłoby 350 zł za osobe. !!
A Wy bedziecie mieli na tej sali środkowej na 100 osob?

Mabi84 wiem ze sie jeszcze nie zareczylas ale pomyslcie chociaz o tym ze zarezerwowac sale. My tez tak zrobilismy przed zareczynami. A same zareczyny byy i tak dla mnie wielka niespodzianka i przezyciem

A wczoraj bylo 16 miesiecy ;*

A i Aniusia1984 my tez bierzemy slub 18 czerwca

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:40   #3513
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MALENSTWO84 Pokaż wiadomość
ja słyszałam o catherine, i o jakims zakladzie na ul. wielickiej. jak bede miala jakies konkrety, to dam znac pewnei w przyszlym tyg , na zasadzie zorientowania sie w cenie, podjade i sprawdze. chyba rzeczywiscie najlepiej jest poprzymierzac i znalezc jakas dobra i zaufana krawcowa... a ja sie glupia zastanawialam , czy nie zaryzykowac...

własnie przejrzalam ich strone... no, jestem bardzo zaskoczona. ceny baaardzo niskie. warto sie tam przejsc. W ogole to w okolicach ul. szlak i długiej jest sporo salonow mody slubnej...

No ja bym chyba też nie ryzykowała, jeśli babka nie zajmuje się tym na co dzień.
Będę czekała na jakieś wieści, bo na pewno będziesz tam wcześniej niż ja

Uciekam z moim TŻcikiem na siłownie spalać tłuszczyk
To do potem!! papa!!
Aniusia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:40   #3514
MiciaKicia
Zakorzenienie

Eh Mabi faktycznie glupia sytuacja... Ale to tak zawsze jest.. Moj tez jak mnie wkurzy to potem sie jeszcze dziwi czemu mam zly humor i jak to on mogl mnie wkurzyc i czym? przeciez on nic takiego zlego nie powiedzial/zrobil hehe Oni juz tacy sa

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:43   #3515
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
A mam jeszcze takie pytanie (m.in. do jenny bo ona jest najbardziej obeznana z tymi wszystkimi imprezami) kiedy są targi w Bielsku Białej?? Bo ja w internecie jak szukałam to wyszło że 24 stycznia albo któregoś tam lutego, ale coś mi się nie chce wierzyć w to że aż 2 razy zrobią takie targi... Please :pomocy:
Cześć
Na stronie http://www.targislubne.pl/targislubne.htm pisze, że w BB targi są w niedzielę 24.01 w Hali BKS.

---
Na razie tyle, na resztę odpowiem jak skończę bawić się w przelewy i papierki.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:48   #3516
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
malo pisze ale jak widzicie troche podczytuję

Aniusia1984 witaj my też oglądalismy tą sale co Ty. Ale niestety bylo kilka aspektow ktore nam sienie podobaly przede wszystkim ta niestalosc ceny. Niestety Pani powiedziala nam ze za dwa lata moze wzrosnąc nawet o 50 zł a przy dwoch dniach to byłoby 350 zł za osobe. !!
A Wy bedziecie mieli na tej sali środkowej na 100 osob?

A wczoraj bylo 16 miesiecy ;*

A i Aniusia1984 my tez bierzemy slub 18 czerwca
Witaj, gratuluję miesięcznicy

No my mamy świadomość wzrostu ceny, ale Pani powiedziała nam, że w przypadku jednego dnia będzie to mogło być ok 20zł za os, choć może nie być wcale podwyżki.

W pobliżu mojej miejscowości jest naprawdę bardzo mało fajnych sal Z NOCLEGIEM i ta wydała się nam jedynym sensownym rozwiązaniem.
A zarezerwowaną mamy tą największą, bo wesele planujemy na 120-130 osób, a ta na 100 osób była piękna, ale rozkład sali mi się nie podobał, te filary itd..

To na jaką salę się zdecydowaliście??
My nadal nie mamy zespołu także jeśli masz coś na oku to proszę o namiary

Naprawdę muszę już uciekać bo mój TŻcik już ubrany czeka i czeka

papa!!
Aniusia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:51   #3517
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wszystkim Wpadam tylko na chwilę, żeby się przywitać i poprosić Was o trzymanie kciuków za mnie. O 12 mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie stażu. Strasznie się denerwuje bo podobno strasznie głupie pytania zadają

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
aaaa zarezerwowalismy mieszkanko na majowe w Krakowie wyjezdzamy 30.04 a wracami 3.05 cale 3 noce tylko z P
A gdzie rezerwowaliście? My chcemy też jakoś na wiosnę pojechać, a mój firmowy nocleg, jest dość drogi.

A 30 kwietnia to będziemy6 mieć romantyczny wieczór

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
kupilam bielizne (w załączniku)
Fajna Też kiedyś kupowałam na all coś w tym stylu i była rozmiarówka s-l i xl wzwyż.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
nie wiem czy przegapiłyście mój post ale co sądzicie o tym że P nie chce nosić obrączki?
Jakie "nie chce" Skoro chce wstąpić w związek małżeński to z wszystkimi symbolami

Mój będzie nosił na pewno, bo wiem, że będzie z niej "dumny"
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:56   #3518
cobra115
Zakorzenienie

o dzięki jenny ja też własnie skłaniałam się ku tej dacie, bo mi się już parę razy przewinęła. Pewnie sie na nie wybierzemy
Stary 2010-01-14, 14:57   #3519
Kociak85
Zadomowienie

Co do kwestii noszenia a raczej nienoszenia obrączki, ja bym nie robiła z tego wielkiej awantury. My inaczej do tego podchodzimy, bo jako dziewczyny od zawsze nosimy pierścionki. Potrafię zrozumieć, że nie każdy facet musi lubić mieć biżuterię na palcach. Mój tata nigdy nie nosił obrączki i jakoś są z mamą szczęśliwym małżeństwem już od 30 lat. Oczywiście, wolałabym, żeby Marek po slubie nosił obrączkę, ale gdyby mu to nie odpowiadało to bym się z tym pogodziła.

A ja już widzę, że będzie dylemat w kwestii zespołu. Jak na razie myślałam o dwóch: 1) zespół Pająki, 6 osób, 2 gitary, klawisze+perkusja no i 2) zespół Craaft, 4 osoby, gitara i klawisze. Terminy mają jeszcze i jedni i drudzy. ALE. Pierwszy kosztuje 4,5 tyś, drugi 3,8 tyś czyli generalnie: DROGO. Kolejna opcja to zespół, który składa się z 4 osób, które super mają wokal ale z instrumentów tylko klawisze i oni kosztują 2300 zł. No i jest problem. Z jednej strony chciałabym, żeby na weselu zespół grał na żywo i żeby to fajnie brzmiało, ale nie do końca jestem przekonana do aż takiej kasy...

I mam takie pytanie do Was dziewczyny - ile Wy płacicie za zespół i jaki on ma skład (w sensie ilość osób, instrumenty).
Kociak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:57   #3520
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
Mabi84 wiem ze sie jeszcze nie zareczylas ale pomyslcie chociaz o tym ze zarezerwowac sale. My tez tak zrobilismy przed zareczynami. A same zareczyny byy i tak dla mnie wielka niespodzianka i przezyciem
w naszym przypadku żadne wcześniejsze załatwianie czegokolwiek nie wchodzi w grę...pisałam już kilka razy o tym

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Eh Mabi faktycznie glupia sytuacja... Ale to tak zawsze jest.. Moj tez jak mnie wkurzy to potem sie jeszcze dziwi czemu mam zly humor i jak to on mogl mnie wkurzyc i czym? przeciez on nic takiego zlego nie powiedzial/zrobil hehe Oni juz tacy sa
a najgorsze jest to że ja jestem "za dobra"i zawsze ustępuję, mięknę nie potrafię się długo gniewac ale tym razem zamierzam to trochę inaczej rozegrac...owszem nie ma "cichych dni' bo gadamy ze sobą ale tak "bezpłciowo i o niczym", nie ma przymilania się czułych słówek itd.nawet jeśli tego jeszcze nie zauważył (a pisaliśmy esy 3h) to zauważy niebawem...poza tym nie widzimy się jeszcze 9dni więc jeszcze za tą moją czułością zatęskni... TAKA KARA-ZASŁUŻYŁ!

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2010-01-14 o 14:59
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:57   #3521
ona911
Rozeznanie

JennyAniolek
Proszę oto mój do Formularza

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:01   #3522
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
Witaj, gratuluję miesięcznicy

No my mamy świadomość wzrostu ceny, ale Pani powiedziała nam, że w przypadku jednego dnia będzie to mogło być ok 20zł za os, choć może nie być wcale podwyżki.

W pobliżu mojej miejscowości jest naprawdę bardzo mało fajnych sal Z NOCLEGIEM i ta wydała się nam jedynym sensownym rozwiązaniem.
A zarezerwowaną mamy tą największą, bo wesele planujemy na 120-130 osób, a ta na 100 osób była piękna, ale rozkład sali mi się nie podobał, te filary itd..

To na jaką salę się zdecydowaliście??
My nadal nie mamy zespołu także jeśli masz coś na oku to proszę o namiary

Naprawdę muszę już uciekać bo mój TŻcik już ubrany czeka i czeka

papa!!
dziekuje za gratulacje

oooo to gdybysmy się zdecydowali na Trojaka to miałybyśmy wesele w ten sam dzien i w tym samym miejscu . jaki ten świat mały My mamy przewidziane 80 osob wiec wchodzila w gre wlasnie ta sala z filarami równiez z tego powodu szukaliśmy czegoś innego.
Robimy w reastauracji Stokrotka. Oni posiadaja kilka sal w róznych miejscach, akurat na stronie restaurcji nie ma zdjęc tej naszej

My tez jeszcze nie mamy ani zespołu ani kamerzysty..
mam tylko nadzieje ze zostali jeszcze jacys fajni.....

Stary 2010-01-14, 15:03   #3523
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
I mam takie pytanie do Was dziewczyny - ile Wy płacicie za zespół i jaki on ma skład (w sensie ilość osób, instrumenty).
My będziemy mieli skład 4 os. - Zespół Salsa Band ( www.salsaband.pl ) grają na żywo..
Jak byliśmy podpisywać umowę i Pani Anetka nam zaśpiewała to nawet mojego TŻ ciarki przeszły .. jednak przesłuchiwanie utwrów na stronie to nie to samo jak zaśpiewa Ci ktoś chociaż jedną piosenkę na żywo..
My płacimy za 2 dni 5600 zł wiem, że to drogo ale ja jestem uczulona na fałszowanie tzn. Bozia mnie obdarzyła baaardzo dobrym słuchem
A oni mają wyższe wykształcenie muzyczne co daje mi gwarancję ich jakości

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-01-14, 15:04   #3524
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
w naszym przypadku żadne wcześniejsze załatwianie czegokolwiek nie wchodzi w grę...pisałam już kilka razy o tym
!
aha.. musiałam to przeoczyć.....
w takim razie szkoda, ale życze Ci jak najrychlechjszych zaręczyn ...
weż tego Tzta w obroty

Stary 2010-01-14, 15:07   #3525
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
U mnie sprawa jest już postanowiona Błogosławieństwo u mnie w domu i koniec 30km to nie jest tak daleko. Bardziej martwię się o gości mojego Narzeczonego bo nie wiemy co mają robić - czy przyjechać do mnie czy zostać w Białej. No i co maja robić jesli zostaną w Białej. Przecież cała najblizsza rodzina TŻ przyjedzie do mnie. I maja tak gości zostawić??
a nie mogą od razu do kościoła przyjechać??

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

ooo dzisiaj jest 14sty
wiec mamy kolejna okazje do swietowania
11 miesiecy razem
a my mamy dzisiaj 11 miesięcy po Zadręczynach i 590 dni do ślubu

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:13   #3526
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

ona911 śliczny pierścionek chociaż za takimi całymi z białego złota nie przepadam ale ten ma "fason" taki jaki mnie interesuje

co do błogosławieństwa to nie zastanawiałam się wcześniej (bo i po co?) ale faktycznie też będę miała z tym problem, nasze rodzinne miejscowości dzieli bite 20km, pewnie że to on do mnie przyjedzie (mam nadzieję!) bo taka jest tradycja ale ja mam całą rodzinę u siebie w mieście a on ma rodzinę z całej Polski i jak już się zjadą to do niego? hmm...
Stary 2010-01-14, 15:14   #3527
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
a nie mogą od razu do kościoła przyjechać??
Dokładnie..u mnie to już w ogole będzie zamotane.. bo mój TŻ z Lublina przyjedzie po mnie do Świdnika ale tylko z rodzicami i chrzestnymi na błogosławieństwo..później jedziemy około 40 km do kościoła ( to już mój wymysł bo chcę brać ślub tam gdzie brała go moja mama i siostra ) i tam właśnie pojawią się goście bo nie widzę sensu ich tak ciągać (zresztą uważam, że błogosławieństwo jest dla najbliższej rodziny)..potem sala itd itd

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-01-14, 15:15   #3528
hania207
Zakorzenienie

Ta`i niegrzeczny ten Twoj Tż
Moj tz niedlugo po tym jak zaczęlismy byc razem wpadl na pomysł "zaobrączkowania sie " . Ja dostalam srebrny pierścionek ktory nosilam na tym palcu co teraz zareczynowy. A on dla siebie kupil równiez srebrna obrączkę i nosi ją do dziś. czasem jak do czegos ściagnie i zapomni znowu wlozyc to sie nieswojo czuje, tak sie przyzwyczail

Edytowane przez hania207
Czas edycji: 2010-01-14 o 15:17
Stary 2010-01-14, 15:15   #3529
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:

Ja ma zespół cztero osobowy - 3 panów i pani. W sumie to tam są same klawisze na zmianę śpiewają, różne rodzaje chórków, krzyków robią mają swoje światła, stretoskopy i takie inne bajery. Te klawisze to może wydawać się mało, ale byłam na 2 weselach gdzie grali i super się ich słucha. Swietnie też wesele prowadzą. Cena 2400 plus 800 za poprawiny jeśli ktoś chce. Region dolny śląsk, bo to chyba ma znaczenie
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 15:18   #3530
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
no i 2) zespół Craaft, 4 osoby, gitara i klawisze.
A skąd oni są?
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:19   #3531
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
ona911 śliczny pierścionek chociaż za takimi całymi z białego złota nie przepadam ale ten ma "fason" taki jaki mnie interesuje
Bardzo dziękuję..to był wybór tylko i wyłącznie mojego TŻ (także miło mnie zaskoczył i trafił w mój gust)..a wybrał z samego białego złota bo ja nie mam ani jednej rzeczy z żółtego (po prostu nie lubię ) ale obrączki będziemy mieli i z białego i z żółtego..bo jakoś z samego białego to dla mnie jak nie obrączki

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-01-14, 15:24   #3532
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję..to był wybór tylko i wyłącznie mojego TŻ (także miło mnie zaskoczył i trafił w mój gust)..a wybrał z samego białego złota bo ja nie mam ani jednej rzeczy z żółtego (po prostu nie lubię ) ale obrączki będziemy mieli i z białego i z żółtego..bo jakoś z samego białego to dla mnie jak nie obrączki
no wzór to idealnie w moim guście aż sobie zapiszę ten obrazek, jakiś renomowany jubiler czy "lokalny" jeśli wolno spytac?
Stary 2010-01-14, 15:28   #3533
JennyAniolek
Zakorzenienie

My mamy zespół Impuls z Rybnika (Śląsk) => http://www.impuls.rybnik.pl/ <= cena na 2011 za 1 dzień to 2700zł (zaliczka 300zł). Zespół sprawdzony i fajny, bo byli na weselu u znajomych w kwietniu

---
Do (późnego) wieczora, bo teraz zmykam z mamą oglądać wanny/prysznice i kafelki, a potem przyjedzie P.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:31   #3534
Milenka_86
Raczkowanie

Hej
widze ze temat zespolow sie rozwinal ja mam 4 osoby i place 4000zl za jeden dzien nie wiem czy to drogo czy tanio ale wydaje mi sie ze takie sa ceny w przyblizeniu bylismy na 2 weseleach gdzie gral ten zespol i bardzo nam sie podoba

Milenka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:32   #3535
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Moje drogie Wizażowe Towarzyszki!!!!!!!!

Apeluję do wszystkich o trzymanie (jak najmocniej się da) kciuków dla mojej ciotki!! Zdaje prawko 4 raz
Umie dobrze jeździć ale bardzo się denerwuje

Proszę o wsparcie

......................... ....
ale przecież chyba targi w KRK były 10- tego??? widziałam plakaty po mieście rozwieszone! czyżby dwa były???

.....................
narty- ja jestem wiecznie początkująca.. i po prostu wstyd.. w górach mieszkam i na nartach dobrze jeździć nie umiem...

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2010-01-14 o 15:33
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:33   #3536
Milenka_86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość

mam tak samo jak ty tez mam pierscionek z bialego ale obraczka zawsze kojarzyla mi sie z zoltym zlotem chociaz tez go nie lubie cos chyba w tym jest

Milenka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:33   #3537
Kociak85
Zadomowienie

bambusiek, zespół Craaft z Leszna jest.
ona911, widzisz Ty masz bardzo wyczulony słuch, a u nas to mój Marek jest w ogóle taki "muzyczny" i generalnie muzyka jest dla niego bardzo ważną sprawą, więc dlatego szukamy raczej czegoś więcej, niż zespołu, któremu zapłacimy 2000 zł za samo śpiewanie prawie(bo muzyka puszczana), chociaż wiem, że i przy takich zespołach można się bardzo dobrze bawić.
Kociak85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 15:41   #3538
isabele
Wtajemniczenie

ona911, niunia32 oczywiście, że wszyscy goście TŻ nie przyjada do mnie do domu na błogołswieństwo. Nie zrobią tego Ci którzy mieszkają w Bałej. Niestety 3/4 rodziny mojego TŻ jest z okolic Krakowa i oni przyjda do nas juz wpt przed weselem. W większości będa nocowac w domu TŻ, bo rodzice TŻ maja niewykorzystany blizniak za ścianą w którym ulokują wszystkich przyjezdnych gości. Problem pojawia się w momencie kiedy mój TZ będzie wyjeżdzał do mnie na błogosławieństwo. No bo przecież wszyscy goście, którzy będa w domu TŻ będa na tak zwanym wyprowadzeniu TŻ. No i jak się te wyprowadzenie skończy to co Ci goście mają wtedy zrobić?? Wszyscy będa już gotowi a tu jeszcze 2 godziny do ślubu. Cała najblizsza rodzina TŻ przyjeżdza do mnie więc kto się nimi zajmie? Gdzie zostaną?? Jak potem trafią do kościoła, w mieście którego kompletnie nie znają. Z drugiej strony jak przyjada do mnie to będą mieli 2-godzinną przejazdzkę w ta i z powrotem. Jesli ja bym była gościem to na pewno nie chciałabym tak jechać w ta i z powrotem. I tu własnie pojawia się u nas problem logistyczny co z goścmi w tym czasie Mam nadzieję, ze w miarę jasno to opisałam, bo moze sie to wydawac zawiklane

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:44   #3539
ona911
Rozeznanie

Cytat:
bambusiek, zespół Craaft z Leszna jest.
ona911, widzisz Ty masz bardzo wyczulony słuch, a u nas to mój Marek jest w ogóle taki "muzyczny" i generalnie muzyka jest dla niego bardzo ważną sprawą, więc dlatego szukamy raczej czegoś więcej, niż zespołu, któremu zapłacimy 2000 zł za samo śpiewanie prawie(bo muzyka puszczana), chociaż wiem, że i przy takich zespołach można się bardzo dobrze bawić.
Doskonale Cię rozumiem.. ja z muzyka też miałam dużo do czynienia..śpiewanie..gra nie..jakieś szkoły muzyczne itd dlatego zdecydowałam się na taki zespół ..tak na prawdę to go sama wybrałam i dałam do zweryfikowania rodzicom (bo to oni będą ponosili część kosztów)..
Najważniejsze to było to, że właśnie nie puszczają muzyki ..grają i śpiewają na żywca do tego tak grają i śpiewają, że człowiek sam rwie się do tańca i do śpiewania..
Kolejna sprawą (ważną dla mnie ) było to, że zabawiają gości przy stołach..czyli chodzą i śpiewają różne przyśpiewki...
Po prostu ..ten zespół spełnia moje wszelkie oczekiwania..i jest sprawdzony przez znajomych

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-01-14, 15:49   #3540
MiciaKicia
Zakorzenienie

A ja nie mam zespolu tylko DJ'a 1000zł/dzień

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości