Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 09:26   #3421
isabele
Wtajemniczenie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
kuki krisp... isabele... ciężka sprawa, ja też bym wolała żeby błogosławieństwo u mnie było a potem z powrotem, ale czy goście na takie coś nie będą narzekać nie wiem 30km to nie jest tak dużo znowu... ale 50 to trochę robi "wrażenie"
U mnie sprawa jest już postanowiona Błogosławieństwo u mnie w domu i koniec 30km to nie jest tak daleko. Bardziej martwię się o gości mojego Narzeczonego bo nie wiemy co mają robić - czy przyjechać do mnie czy zostać w Białej. No i co maja robić jesli zostaną w Białej. Przecież cała najblizsza rodzina TŻ przyjedzie do mnie. I maja tak gości zostawić??

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 09:29   #3422
Aniusia1984
Rozeznanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Moje drogie Wizażowe Towarzyszki!!!!!!!!

Apeluję do wszystkich o trzymanie (jak najmocniej się da) kciuków dla mojej ciotki!! Zdaje prawko 4 raz
Umie dobrze jeździć ale bardzo się denerwuje

Proszę o wsparcie

3mam 3mam bo sama wiem co to znaczy... Będzie dobrze!!!!
Aniusia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 09:31   #3423
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
dottta to ile WY już razem?
NAM w sobotę stuknie 40 mięsiąców (to dużo czy mało?)
pytałam ostatnio kto ma podobny staż do mojego (2006) ale chyba zginęłam w tłumie postów?
My jesteśmy razem w zasadzie 8,5 roku. Do tego na upartego można doliczyć jakieś pół roku, bo mielismy ok. 7 miesięczną przerwę (po miesiacu bycia razem), ale w czasie tej przerwy nie bylismy z nikim, lecz myslelismy o sobie. TŻ przynał mi się, że ta przerwa wynikała z faktu, że po raz pierwszy poczuł, że naprawdę się zakochuje i przestraszył się tego uczucia. Jak widać, z uczuciem się nie wygra, bo wróciliśmy do siebie i świata poza sobą nie widzimy

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
hej
zostawic was na chwile i juz nadrabiane
zjadlam kolacyjke heheh dzisiaj duzo zjadlam P sie smial, ze ja tylko jem i jem i jak mam tutaj schudnac a ja ze to wlasnie te cuda
namowilam Tesciowa,zeby sie odchudzala razem ze mna od jutra zaczyna trzymajcie kciuki za nia
nawet kupilismy jej z P ksiazke na urodziny 350 przepisow i podstawowe skladniki diety heheh zeby nie tlumaczyla sie, ze nie ma
dzisiaj ogladalismy obraczki w aparcie wybralismy 3 ale ceny masakryczne wydamy na nie ok.4ooo zł ehhh ale sa sliczne
aaa drugi news jedziemy do krk na majowke wlasnie bede rezerwowac mieszkanko

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

aaa jeszcze jedno
dzisiaj nam mija
MIESIAC OD ZARECZYN
i jak wracalismy, to P zabral mnie w miejsce zareczyn i spytal sie ponownie czy wyjde za niego

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

przykre (

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

heheh dzieki za info bo mialam sie skusic
aaaaa ale nutelka jest pycha tylko nastepnym razem mniej poslodze
O jej! Jak romantycznie z tymi ponownymi zaręczynami

sonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 09:34   #3424
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
nie mamy konkretnego początku ale ustaliliśmy że będą to wianki 2007 a znamy się .... w tym roku będzie z 8 lat ale przez wiele lat był dla mnie aseksualny i nie istniał jako facet

romantyk

my też chcemy z aparta
Skroro tak długo TŻ był dla Ciebie aseksulanyto co sprawiło, że zmieniłaś zdanie? Tylko nie mów, ze yhym yhym..no wiesz

Stary 2010-01-14, 09:36   #3425
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Właśnie obejrzałyśmy "Co się zdarzyło w Las Vegas" super komedia
Ja też oglądałam i się uśmiałam A wczoraj obejrzałam wreszcie 11 odcinek 6 serii Housa, bo już nie mogłam się doczekać!!!!!
Zaczęłam oglądać wszystkie serie po kolei, jak był czas to nawet po 2 odcinki dziennie i się normalnie uzależniłam...
A tu nagle taka przerwa... Ciekawe kiedy będzie następny :/
Stary 2010-01-14, 09:37   #3426
lula177
Zakorzenienie

dzien dobry u mnie dzisija sie bardzo milo dzien zaczal mam nadzieje ze caly taki bedzie pozniej jade kupic sobie podwiazke i rajstopy:P no i musze kupic jeszcze jakies ozdoby na pazurki bo w piatek sobie zrobie juz na studniowke:P a teraz zabieram sie za nadrabianie

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 09:46   #3427
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
"nigdy nie mów nigdy"

MALENSTWO84 i fajnie tak my też zazwyczaj siedzimy zamknięci w 4 ścianach mojego pokoju i wcale by mi nie przeszkadzały takie domowe okoliczności a nawet bym tak właśnie chciała bo pewnie się rozryczę i wogóle i głupio tak gdzieś przy ludziach

a jak sobie o tym myślę (tak wiem-miałam nie myślec) to czuję "w kościach" że na miejsce zaręczyn Tż wybierze "nasze miejsce"- miejsce naszego 2-go spotkania kiedy to postanowiliśmy "spróbowac byc parą" a było to nad Zalewem Sulejowskim (wracamy tam w każdą rocznicę a i zauważyłam że ostatnio i przy okazji świąt czy dłuższych weekendów) ...jaki on sentymentalny
Myślę, że zaręczyny to tak emocjonującva chwila, że nia ma znaczenia czy jest się w dresach, fraku, drogim hotelu, na końcu śawiata, czy nawet grabi się jesienne liscie, hehe. Niezależnie jak sobie to wyobrażasz i czy się tego spodziewasz, czy też nie- zawsze jesteś zaskoczona!

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Jeszcze na chwilę do was zajrzałam, bo potem pewnie będę miała kilka stron na 11.30 mam zajęcia do 20.00
Chcę sobie w Simsy chwileczkę pograć jeszcze przed wyjściem
Ale Wy macie z tymi Simami. Nie szkoda Wam czasu? Ja w to grałam jakieś 7-8 lat temu - pomagalam mojej 5 letniej siostrzenicy..

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
przeginacie z tym gadaniem
jak pogoda u was? u mnie cudowne słońce ale rano było - 20

Bambusiek taaa...twój suwaczek jest wyjątkowo pomocny
Lusesita ja miałam kiedyś umowę zlecenie i o dzieło i nie dostałam żadnego świadectwa pracy (chyba nie ma obowiązku) ale sama poprosiłam o zaświadczenia w jakim okresie pracowałam i jakie miałam zarobki (może się to przydać, np do Urzędu Pracy)
Chciałam kupić tą nakładkę ale koleżanka miała i nie była zadowolona, mówiła że to "brzęczenie" ją dobijało
Aniusia witaj , piękne zaręczyny (ja miałam na Śnieżce )
Kasiulenkowo fajne buty, mam podobne
Stysik gratuluję rocznicy (mój zapomniał już kiedy mieliśmy zaręczyny )

Wczoraj oglądaliśmy z P obrączki i sam stwierdził że mieszane nie bardzo. Hehe, nawet nie będziemy się chyba spierać jak przyjdzie do wybierania
I ogólnie miło było
a my poszliśmy na targi i od razu wybralisy obraczki- no stress

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 09:46   #3428
Aniusia1984
Rozeznanie

[QUOTE=sonek;16453207]Myślę, że zaręczyny to tak emocjonującva chwila, że nia ma znaczenia czy jest się w dresach, fraku, drogim hotelu, na końcu śawiata, czy nawet grabi się jesienne liscie, hehe. Niezależnie jak sobie to wyobrażasz i czy się tego spodziewasz, czy też nie- zawsze jesteś zaskoczona!

Dokładnie!!! Ja niby nie miałam tak, jak pierwotnie miało być, a i tak było pięknie Czego i Tobie oczywiście życzę i pewnie nie ja jedna oczekuję na relację

Stary 2010-01-14, 09:48   #3429
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
Ale Wy macie z tymi Simami. Nie szkoda Wam czasu? Ja w to grałam jakieś 7-8 lat temu - pomagalam mojej 5 letniej siostrzenicy..
mi nie szkoda, zwłaszcza że już nie muszę się uczyć i mam sporo wolnego czasu
stwierdziłam że jak będzie rodzina, dziecko to nie będzie czasu na takie pierdoły więc korzystam
poza tym mnie to np rozluźnia, nie myślę o niczym

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Myślę, że zaręczyny to tak emocjonującva chwila, że nia ma znaczenia czy jest się w dresach, fraku, drogim hotelu, na końcu śawiata, czy nawet grabi się jesienne liscie, hehe
o taaak zwłaszcza w dresach
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 09:49   #3430
Aniusia1984
Rozeznanie

a my poszliśmy na targi i od razu wybralisy obraczki- no stress [/QUOTE]

Ja w sumie też mam taką nadzieję, ale chyba jeszcze nie w tym roku A targi 14lutego w Spodku, a wcześniej 17sty w Krakowie. Wybiera się ktoś??...
Stary 2010-01-14, 09:52   #3431
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
Cytat:
Myślę, że zaręczyny to tak emocjonującva chwila, że nia ma znaczenia czy jest się w dresach, fraku, drogim hotelu, na końcu śawiata, czy nawet grabi się jesienne liscie, hehe. Niezależnie jak sobie to wyobrażasz i czy się tego spodziewasz, czy też nie- zawsze jesteś zaskoczona!

Dokładnie!!! Ja niby nie miałam tak, jak pierwotnie miało być, a i tak było pięknie Czego i Tobie oczywiście życzę i pewnie nie ja jedna oczekuję na relację

Komu życzysz? Bo chyba nie mnie :P

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
a my poszliśmy na targi i od razu wybralisy obraczki- no stress
Ja w sumie też mam taką nadzieję, ale chyba jeszcze nie w tym roku A targi 14lutego w Spodku, a wcześniej 17sty w Krakowie. Wybiera się ktoś??...
My się wybieramy. Byliśmy też na targach w ubiegłym tyg., ale teraz jeszcze na zespoły polujemy, bo z decyzją cięzko. Niby dwa wstępnie zarezerwowane, ale skoro jest okazja, to dlaczego nie posłuchać. No chyba, że TŻ planuje cos innego, bo to w sumie wypada w naszą pierwszą rocznicę zaręczyn

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 09:54   #3432
lusesita23
Zakorzenienie

Helo ale sie wyspalam

Stysik oj takie prezenty tez sa mile hihi

T'ai dzieki za onfo jesli chodzi o umowe kiedys o tym rozmawialam z Sz. to on powiedzial,ze zaswiadczenie na pewno bede miala napisalam mailazobaczymy...

sonek mi tez nie szkoda mimo,ze powinnam sie uczyc nie sama nauka czlowiek zyje...;p

T'ai moja sis ma dziecko, 30 lat i gra tylko teraz za bardzo nie ma czasu wiec ja gram;pi nawet A.Chylinska gra, ja sie tego nie wstydze;p

ide dzis pazury zdjac...buuu...ale musze bo te "moje"to juz sa w oplakanym stanie pewnie...ide sie ogarnac, bom jeszcze w pizamie

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

co do pierwszej rocznicy zareczyn...;p my to chyba raczej rocznice poznania bardziej swietujemy jednak a rocznica zareczyn byla taka,ze M. byl chory a ja ppjechalam do niego a to swieto bo u niego jestem kilka razy w roku;p
Stary 2010-01-14, 09:55   #3433
88wisienka
Raczkowanie

Dzień dobry Wszystkim Wpadam tylko na chwilę, żeby się przywitać i poprosić Was o trzymanie kciuków za mnie. O 12 mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie stażu. Strasznie się denerwuje bo podobno strasznie głupie pytania zadają
88wisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 09:57   #3434
slimaczek19
Raczkowanie

Isabele jeśli chodzi o Was to odległość jest jeszcze ok. Gości TŻa możecie wysłać odrazu do kościoła, po co mają u niego siedzieć? albo jakiemuś wójkowi czy cioci klucze od domu zostawić i niech siedzą przy kawie... a na błogosławieństwo może do Ciebie przyjechać np. babcia, chrzestni TŻa jak tam uważacie, ale nie wszyscy.
Co do Twojej kuzynki to cięższa kwestia, ja bym się kierowała tym czy macie dobrą kucharkę i czy to wyjdzie taniej, lepiej jeśli tak to można błogosławieństwo zrobić w miejscowości TŻa, masz tam jakąś rodzinkę? Może u niego w domu chociaż nie wiem. Słyszałam też o błogosławieństwie pod kościołem...
W każdym razie jeździć 50 km dwa razy to strata czasu w dniu ślubu
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 09:58   #3435
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wszystkim Wpadam tylko na chwilę, żeby się przywitać i poprosić Was o trzymanie kciuków za mnie. O 12 mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie stażu. Strasznie się denerwuje bo podobno strasznie głupie pytania zadają
Nie denerwuj się. Po prostu bądź sobą. Jeśli Cię nie zechcą, tzn. że na Ciebie nie zasługują.! Są w życiu trudniejsze chwile, niż rozmowa z jakimś bufonem. Więcej pewności siebie!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 09:59   #3436
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:01   #3437
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984;[COLOR=Silver
Dokładnie!!! Ja niby nie miałam tak, jak pierwotnie miało być, a i tak było pięknie Czego i Tobie oczywiście życzę i pewnie nie ja jedna oczekuję na relację [/COLOR]
To były oczywiście życzenia dla Maleństwa Troszkę namieszałam

88wisienka będzie dobrze!! Tylko nie pokazuj im, że jesteś zdenerwowana. Powodzenia!!

Edytowane przez Aniusia1984
Czas edycji: 2010-01-14 o 10:03
Stary 2010-01-14, 10:04   #3438
sonek
Raczkowanie

Cytat:
To były oczywiście życzenia dla Maleństwa Troszkę namieszałam

88wisienka będzie dobrze!! Tylko nie pokazuj im, że jesteś zdenerwowana. Powodzenia!!
:

Stary 2010-01-14, 10:06   #3439
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie zdecydowania za skromna Ale to Ty masz się w niej czuć dobrze
no ja takiej raczej nie bede miala ale podoba mi sie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
zgubiłam wątek ale przy pomocy JennyAniołek odnalazłam się

cześć wszystkim
czeeesc;*

Cytat:
Sonek ja też wolałabym mieć ślub tak jak Ty 25 czerwca, ale niestety sala była już zajęta... Masakra jakaś... A dowiadywaliśmy się gdzieś koło marca 2009 roku.
zależało nam na sali z noclegiem, bo prawie cała rodzina Ł. będzie przyjezdna, więc stanęło na 18 czerwca.

Ale nie mogę się już doczekać
eeeee 18 czerwca to piekna data
Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
moje były w domu po moim "ciężkim" dniu Tż bał się że jeśli oświadczy mi się w miejscu publicznym to go zamorduję albo co gorsza pierścionka nie przyjmę znam mnie aż za dobrze

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Fajne te buty macie Ja też sobie kupiłam w nd, ale botki
piekne

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
nie pokaże Wam niestety kurtałki bo nie mam obecnie kabla... :/

ej wogóle ojciec mój dzis wrócił i mi mówi ze jest kolega ma 2 dzieci z porazeniem mózgowym... i jak bym z nim teraz w trasie to dostał w pon tel ze jedno zmarło.. ;( a w środe dostał tel ze drugie,, ****a co za tragedia ludzka! chłop jest załamany....
o matko straszne

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Aniusia1984 witaj!!co do obrączek, to my będziemy przetapiać złoto. Mamy dostać obrączkę po tacie Adama..

ja się zbieram do pracy! pa!
my tez bedziemy przetapiac zloto

Cytat:
Zostało nam jeszcze 555 dni
a nam 520

wisienka, cobra :kciuki

ma.ko moze byc ta torebka

karolinusienka ale masz romantycznego TZ

malenstwo piekne zareczyny mimo ze w pokoju i w dresach takie chyba najpiekniejsze mi Tz oswiadczxyl sie jak lezelismy sobie a piercscionek ja bede nosic na lewej rece

dotta a ja tez "informatyk:

Stysik najelpszego z okazji 5 ricznicy

a u mnie z blogoslawienstwem nie bedzie problemu bo obnoje z Tz pojdziemy z mojego domu i u mnie bedzie blogoslawienstwo i slub tez w mojej miejscowosci

no nadrobilam

aha aha dziekuje dziewczyny za gratulacje dla brata

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 10:12   #3440
88wisienka
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za wsparcie!!
88wisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:13   #3441
Martilla
Rozeznanie

Cytat:

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:16   #3442
lusesita23
Zakorzenienie

88wisienka bedzie dobrze!!! i daj znac

u nas chyba tez nie bedzie problemu,bo TŻ mieszka 7 km ode mnie
ale tak jak w przypadku isabele to nie wrto na dwa razy tyle jezdzic,to na pewno...

ide do piwnicy szukac starych notatek z prawa;p
Stary 2010-01-14, 10:27   #3443
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Moje drogie Wizażowe Towarzyszki!!!!!!!!

Apeluję do wszystkich o trzymanie (jak najmocniej się da) kciuków dla mojej ciotki!! Zdaje prawko 4 raz
Umie dobrze jeździć ale bardzo się denerwuje

Proszę o wsparcie

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

a tak w ogole to dzien dobry

Dzisiaj w planach odwiedziny w banku i telefon do jakiegos kolesia, gdzie staram sie o staz....hmmm ciekawe czy mnie przyjma

aaaa zarezerwowalismy mieszkanko na majowe w Krakowie wyjezdzamy 30.04 a wracami 3.05 cale 3 noce tylko z P

aaa dzisiaj snilo mi sie moje wesle i slub ze slubu nic nie pamietam, ale z tego co mi "Goscie" opowiadali to bylo zupelnie inaczej niz planowalismy, a wesele mialam w teatrze gdzie grali spektakl i do tego w miedzyczasie mielismy sesje slubna i mi P zniknal i ja go szukalam, a sie okazalo, ze poszedl spac do lasu
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 10:30   #3444
Aniusia1984
Rozeznanie

Dziewczyny proszę o pomoc, bo jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo opanowałam wszystkie funkcje profilu
Chodzi mi dokładnie o to, żeby pod każdym moim postem wyświetlały się jak Wam informacje ile już jesteśmy razem, kiedy ślub itd..
Nie mam pojęcia jak się to robi...
Stary 2010-01-14, 10:34   #3445
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny proszę o pomoc, bo jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo opanowałam wszystkie funkcje profilu
Chodzi mi dokładnie o to, żeby pod każdym moim postem wyświetlały się jak Wam informacje ile już jesteśmy razem, kiedy ślub itd..
Nie mam pojęcia jak się to robi...
musisz wejsc w ustawienia i tam masz po lewej stronie edytuj podpis i tam tylko sobie wpisz to co chcesz miec w podpisie

Edytowane przez lula177
Czas edycji: 2010-01-14 o 10:36
Stary 2010-01-14, 10:34   #3446
madziares25
Zadomowienie

Dzieńdoberek wszystkim
Ja też niedawno wstałam,zjadłam śniadanko,nadrobiłam Was i szykuję się do wyjścia,bo muszę załatwić co nieco na mieście...
A potem wracam,bo muszę sie pouczyć na sobotnie 3 egzaminy i tą pracę zacząć pisać, nie mam jeszcze nic,a do końca kwietnia trzeba oddać
Buuu,jak ja bym już chciała mieć to za sobą
To trzymam kciukasy dla potrzebujących,wszystko się Wam uda, mi pomogły,to Wam tym bardziej.
Buziaki dziewczęta
Może po drodze zahaczę o jakiś salon i przymierzę coś sobie białego i ładnegoMiłego dzionka
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:35   #3447
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
moja kolezanka zdawala 13 razy:P ale to w Sieradzu..a w NS moj kolega zdal za 11 razem dopiero
olaboga
Cytat:
cześć dziewczyny!! i ja przyłączam się do wątku jako PM2011

Ślub 18czerwca 2011 w hotelu Trojak w Mysłowicach - słupnej.
Mamy już fotografa i kamerzystę.
Gorzej z zespołem... Pod koniec miesiąca idziemy oglądać zespół Be Happy z Katowic. Może któraś z Was słyszała?... Polecili nam znajomi, którzy sami mieli ten zespół, ale niestety nie mają swojej stronki...

Jakby któraś w Was miała godny polecenia zespół (najlepiej ze śląska), to będę wdzięczna.
Co do wymagań, to wystarczą mi 3osoby i bardzo zależy mi na fajnych zabawach, bo wesele mamy 1-dniowe.

Suknie oczywiście oglądam sobie na necie i jakiś obraz mam, ale wiadomo, że przymiarki zweryfikują wszystko

3majcie się!! Miłego wieczorku!!
Witamy

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
specjalnie dla ma.ko
bardzo ladne, gdzie kupilas?

Cytat:
Aniusia fajne zaręczyny niespodzianki są najlepsze.
Pokaż pierścionek

Proszę bardzo

Stysik gratuluję 5lat!!

Dziewczynki żegnam się, bo mój TŻcik wrócił z siatki i porywa mnie na spacer. Jak znam życie, to kebaba mu się chce ;p ale mnie nie namówi o nie!!!

Do jutra!! Dobrej nocki!!
sliczny pierscionek ajjjj
Cytat:

wszystko bedzie dobrze! ;*

Ja wrocilam z pracy i pomoglam mamie chwile przy malej Z. (ta dla ktorej moja mama jest nianią) pozniej pojde na spacer i oddam zalegle ksiazki do biblioteki hehehe
kupilam bielizne (w załączniku)

Pojutrze mija nam 2 lata od zareczyn ale TZ mowil, ze nie siwetujemy bo my ciagle mamy jakies okazje do swietowania i zaraz nam sie pomysly skoncza i wogole... tak stwierdzil... w sumie to sobie w walentynki odbijemy

Kroimy: 2016(?)

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2010-01-14 o 10:37
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:38   #3448
Rapi
Raczkowanie

sonek , my się wybieramy na targi ślubne w niedzielę w Krakowie
Rapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:41   #3449
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
musisz wejsc w ustawienia i tam masz po lewej stronie edytuj podpis i tam tylko sobie wpisz to co chcesz miec w podpisie
Dzięki wielkie

Rapi ja też się zastanawiam nad targami w Krakowie, bo bardzo możliwe, że tam będę się rozglądać za suknią, więc by się przydało zobaczyć co oferują salony..
Tylko kurcze jak oglądać suknie prze TŻcie????
Bo ja bym chciała, żeby on mnie widział dopiero w dzień naszego ślubu

Edytowane przez Aniusia1984
Czas edycji: 2010-01-14 o 10:43
Stary 2010-01-14, 10:43   #3450
lusesita23
Zakorzenienie

Micia wow!sexy ta bielizna!! eee tam "skoncza sie pomysly"... niewazne co i jak byle z TŻ i tyle.czasem spontany wychodza i jest super nie chodzi mi tylko o sex hehehe;p

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości