|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że wszystko przyjdzie z czasem I tak Twój TŻcik się dzisiaj bardzo postarał i Cię odstresował, co?
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#784 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak on się zachowuje Ty masz pisać a on nie mógł tylko odrazu pretensjeNie chcesz być w końcu tak naprawdę szczęśliwa i doceniona przez mezczyzne które będzie Cię szanował? Cytat:
to znacie się pewnie na wylot też?![]() też chcę takiego przyjaciela
|
|
|
#785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sam z resztą to powiedział ![]() Ale zauważyłam jedną zależność. Widziałam, że był troszkę nieobecny, tak myślałam, że się czymś stresuje. Ja natomiast byłam pełna energii, tryskałam humorem i sam powiedział, że się stresuje, bo powinien się uczyć i że tyle tego ma itd. Nawet nie musiałam dopytywać. A kiedyś jakbym zobaczyła taki jego humor, to sama byłabym zła i pewnie byśmy się pokłócili. Ja zmieniłam nastawienie, jemu też się to udzieliło, polepszył mu się humor (tak dawno się razem nie śmialiśmy ) i widziałam, że go uszczęśliwiam, w większości pewnie dlatego, że ja czułam się szczęśliwa. A jeśli ja byłam smutna, zdołowana to i jemu się udzielało. Dlatego widzę, że bardzo dużo zależy także od mojego podejścia. Trochę kręcił nosem na moje dzisiejsze balety, ale dobrze wiedział, że przecież nie może mi zabronić, w końcu sam tak zadecydował Ale jak spytałam czy ma coś przeciwko to powiedział ,,tak" Żeby mi się tylko humor już dzisiaj nie pogorszył!! Idę zaraz do ortodontki, potem jade do koleżanki będziemy się szykować i hehehhe ![]() A co do Ciebie kochana Mandy to już sama nie wiem co Ci radzić. Może jak on zarzuca Ci takie rzeczy to po prostu olej te jego pretensje. Ja myślę, że bym się takimi rzeczami nie przejmowała. Jak chce, niech sobie gada, nie pozól mu sobą zawładnąć. Pogada, pogada i mu przejdzie i nie tłumacz mu się z każdego kroku na litość boską ![]() Jak go tak przyzwyczaisz to lada moment będziesz w zamkniętej klatce i nawet po bułki do sklepu nie będziesz mogła iść. Moja rada: Odizoluj się od niego!! Jeśli nie możesz/nie chcesz go zostawiać to odetnij się trochę od niego, zacznij w końcu żyć swoim życiem. A on niech sobie gada co chce!! Nie musisz mu się ze wszystkiego tłumaczyć.
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie :P
A mi Tż dzisiaj naleśniki zrobił robi najlepsze na świecie, cudo ![]() Muszę esej dokończyć i wysłać, i znowu piątek, a potem będzie już tylko gorzej. Dwa kolosy 20.01, potem 28.01, 29.01, egzamin 1,2.02 i 5.02 i kto wie kiedy jeszcze :/ No nic, dzisiaj NO STRESS i koniec, muszę w końcu odespać!
|
|
#788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mało chętnych miałyśmy, wszyscy siedzą i się uczą ![]() Ale 4 się nas uzbierało, zawsze coś ![]() W ogóle wszystkie chodźcie ze mną dzisiaj, to by była zabawa dopiero!!
|
|
|
#790 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
MASZ CALKOWITA RACJE W TYM POSCIE. bardzo dobrze, ze jak to sie mowi "nie dajesz sobie dmuchac w kasze"Cytat:
ok, juz sie dowiedzialam, ze Twoj TZ gdzies wyjechal, ale co jak gdzie i na ile? Bo nie wiem o czym mowa dokladnie nooo ![]() Cytat:
![]() [pozytywnie]Cytat:
super ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow- będzie pracował w Warszawie, pojechali wieczorem wczoraj, ja się naprzeżywałam z dziewczyną kumpla z którym jedzie, napłakałam i w ogóle, a oni zmienili kontrakt i jadą gdzieś za 2 tyg
![]() No i właśnie odsypia swój wypad u mnie w łóżku a ja sie uczę i wizażuje
|
|
|
#792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi, to ma byc tak ze nie wiadomo na ile, i np bedzie wracac na weekendy? czy na jakis okres warszawa non stop ?
|
|
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jednak stwierdził, że chciałby byc ze mną przyjacielem jakby co bo jednak doszedł do wniosku, że dzięki temu będzie mógł mnie widywac....
![]()
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz miał tam siedzieć do kolejnej soboty, więc już by gorzej było, ale wyszło jak wyszło , coś się nie dogadali tam i ruszają za ok 2 tyg. Dzisiaj już byłam nastawiona, że go nie będzie a tu o... Leży dupą do mnie na moim łóżku pod moim fioletowym kocem śpiąca królewna
|
|
|
|
#795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba mnie ponioslo ![]() Cytat:
Kurcze, wiem, ze to zabrzmi strasznie lodowato, ale masz to niestety na wlasne zyczenie... Dziewczyny wiele razy udowadnialy Ci, ze ten delikwent nadaje sie do olania a nie do bycia razem. Codziennie przez niego placzesz, nie jestes z nim szczesliwa, nie daje Ci tego, czego oczekujesz, oklamuje Cie twierdzac, ze chce byc drugim Einsteinem, nie robi kompletnie NIC. On ma w ogole jakies zalety? Mandy, MUSISZ po prostu MUSISZ znalezc w sobie sile, zeby to zakonczyc. NIE TAK POWINIEN WYGLADAC NORMALNY ZWIAZEK!!!!! Nie ludz sie, ze on sie zmieni - jak dla mnie to 'ten typ tak ma'. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-01-14 o 18:10 |
||
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Ma prawie 19 lat.
Miał trochę problemów ze sql i odszedł z niej ostatnio ![]() Tzn, ma zamiar wrócić od przyszłego roku szkolnego, chce zdać mature itd jak ogarnie pewne rzeczy, w tym rodzinne.. Nie wiem czy zrobił dobrze czy nie, nie krytykuje go ani nic , bo to jego życie.
|
|
|
#797 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozdrow go od wizazanek ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
jestem:P
z kuzynką zafarbowałyśmy sobie włosy, zrobiłyśmy henne. napatoczyły sie jeszcze mama i ciocia TZ tu byl mi przywiezc okulary ale mnie nie bylo. powiedzial mojej mamie ze do mnie zadzwoni ale jak na razie cisza... mam nadzieje ze słowa dotrzymie:P
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mojemu napisalam, zeby jednak nie przyjezdzal, bo mam duzo nauki ehh...
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem pewna ze nie zdam tej dermatologii
nie mam motywacji do nauki ochoty i nie umiem...
|
|
#802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a naprawdę musisz się uczyć czy poprostu stosujesz taką metode? Cytat:
![]() no też mam nadzieje że dotrzyma słowa ![]() ![]() ![]() A u mnie zmiana z jego strony.. po prostu aż z śmiałam się z tego co on wyprawia..
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
KochajMnie nie no mam duzo nauki niestety
![]() ![]() A tak w ogole to mam problem.. Moja fryzjerka wyjechala i postanowilam, ze sama sobie pofarbuje wlosy.. Szukam jakiejs dobrej farby, jaka polecacie??? |
|
|
|
|
#804 |
|
Zadomowienie
|
o ja.. no nieźle zaproponował
![]() no to życzę szczęścia i kiedy będziesz się z nim spotykać nie wahała się czy chcesz wrocic bo jak on Ci będzie cały czas tak mówił jak pisał ostatnio to dziwnie to będzie. Garfi niestety nie pomogę bo ja sie kompletnie na tym nie znam. i też się dołączam do pytania bo zamierzam zmienić kolor
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-14 o 19:00 |
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
rozjaśniłam sobie włoski i mam coś blondo-szaro podobne
|
|
#807 | |
|
Raczkowanie
|
nie było mnie zaledwie, lekko ponad dobę i ponad 15 stron dziewczęta jesteście szalone!
Niestety nie dam rady nadrobić wszystkiego, uh... Cytat:
![]() Ale dziewczyny pewnie używają innych, no zależy co Ci podpasuje i jakie masz włosy... i farbowanie na inny kolor zależy jaki masz teraz i jaki jest Twój naturalny. Moja siostra była np. ruda po farbie o kolorze "intensywna czerwień" a ja miałam włosy ciemnie z czerwonymi refleksami, dopiero w pełnym słońcu był efekt
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
teraz całą glowe garnierem. ale wczesniej mialam pasemka i za H*** nie da sie ich zafarbowac zebym miala jednolity kolor.
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
fenrira chodzi mi o jasny blond, ale pewnie bez rozjasniacza to bedzie doopa, ogolnie to mam ciemny blond, wiec pewnie nie zlapie i rudy wyjdzie ahhh...
![]() mycha i zlapal ci blond? czy rudy? |
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Blond
ale ja swoje mialam tez blond tylko ze teraz mialam na nich pelno ciemnych pasemek
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

I się wypytywał co robiłam we wtorek o północy
Tak teraz sam zainicjował i pierwszy i drugi raz
I tak Twój TŻcik się dzisiaj bardzo postarał i Cię odstresował, co?

Ty masz pisać a on nie mógł tylko odrazu pretensje
hehehhe
robi najlepsze na świecie, cudo 

MASZ CALKOWITA RACJE W TYM POSCIE. bardzo dobrze, ze jak to sie mowi "nie dajesz sobie dmuchac w kasze"
ok, juz sie dowiedzialam, ze Twoj TZ gdzies wyjechal, ale co jak gdzie i na ile? Bo nie wiem o czym mowa dokladnie nooo 

21. 04.2014