Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 16:08   #781
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
E.J
kurczę glupia sprawa. Ciągle do Ciebie pisze, nie pozwala o sobie zapomnieć, żeby tylko nie wpędził Cię w poczucie winy Chyba byłoby lepiej jakbyś nie pisała z nim może będzie łatwiej?
A ten przyjaciel no to sama widzisz jaki jest.i się martwi i w ogóle!.
Czasami przyjaciel jest jak brat-bliźniak nie dośc, że praktycznie czytamy sobie w myślach to np. mamy podobny system jedzenia - jak nam coś smakuje to potrafimy gdzieś przez tydz. to samo jeśc az do zbrzydzenia
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 16:09   #782
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Jejuuu dziewczyny zaraz Was nadrobie, ale najpierw muszę się pochwalić jaki dzisiaj wspaniały dzień mam!!! A już byłam taka załamana.

Jak mówiłam miałam dzisiaj 2 koła, pierwszego się nie bałam, bo facet fajny i zawsze dawał to co w zeszycie. Tymczasem wpada taki zdenerwowany (a zawsze był nadwyraz spokojnym człowiekiem), każde wszystko chować, sprawdza czy ludzie dobre rzędy powpisywali no normalnie tak wszyscy patrzyli
Zadanko sypnął jedno, które łączyło wszystkie inne które przerabialiśmy. Do tego dał jakieś haczyki (o których powiedział po oddaniu kartek i wszyscy załamani, bo nikt na to nie wpadł). No i 10 min. Ani nie zdążyłam do końca zrobić, ani tego haczyka nie rozkminiłam, więc na 100% byłam pewna, że do poprawki.
Drugie koło jako tako poszło, można było troszkę ściągać, a i test nie był zbyt trudny, więc luz.
A teraz się dowiaduje, że z tego pierwszego koła mam 4,5 !!!!!

Dam sobie rękę uciąć, że on tego nie sprawdzał, ale mimo wszystko kocham go za to

W dodatku mój TŻ taki na mnie napalony przyszedł, pośmialiśmy się, powygłupialiśmy, no super
haha zazdrości trochę okazał, kusiło go żeby w telefonie grzebać, udawał że się bawi moim nowym telefonem, a raz widziałam jak połączeniach szperał I się wypytywał co robiłam we wtorek o północy
Ale już chyba wiem o co chodziło, o 12 ale w południe dzwonił do mnie kolega i chyba to zobaczył, ale nie przyznał się menda o co chodzi
Jak kiedyś pisałam, że się nie udało drugi raz, byłam załamana itd, wtajemniczone pewnie pamiętają Tak teraz sam zainicjował i pierwszy i drugi raz Normalnie cud, miód i malina

No ale dobra żeby go za dużo nie nachwalić, to muszę go jeszcze nauczyć częstszego odzywania się do mnie i troszkę więcej miłych słów, bo z tym u niego kiepsko
Gratuluję
Myślę, że wszystko przyjdzie z czasem I tak Twój TŻcik się dzisiaj bardzo postarał i Cię odstresował, co?
Stary 2010-01-14, 16:11   #783
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Dziewczyny szkoda gadac, ma wielkie pretensje, że napisałam tylko jednego smsa jak czekałam na autobus, a czekałam tylko 3 minuty i ledwo do tego autobusu wsiadłam bo tyle ludzi było.
jeszcze żeby chociaż sam się staral, pisał czy coś, ale z jego strony to jest ostatnio raz na ruski rok, a ode mnie wymaga tłumaczeń itd.

jeszcze dostałam uwage w szkole
i okres.
No i widzisz - to jest tyran!!! a nie facet!!! popatrz na mnie - też nie było mi łatwo a zostawiłam faceta, tego poprzedniego też - po prostu któregoś dnia stwierdziłam, że to koniec i odeszłam, byłam sama ale wcale tego nie żałowałam bo w koncu mogłam życ, normalnie życ, oddychac a nie wegetowac w strachu. Dasz rade!!!!!!! uwierz mi w to!!!!!
Stary 2010-01-14, 16:22   #784
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny szkoda gadac, ma wielkie pretensje, że napisałam tylko jednego smsa jak czekałam na autobus, a czekałam tylko 3 minuty i ledwo do tego autobusu wsiadłam bo tyle ludzi było.
jeszcze żeby chociaż sam się staral, pisał czy coś, ale z jego strony to jest ostatnio raz na ruski rok, a ode mnie wymaga tłumaczeń itd.

i okres.
Mandy jak on się zachowuje Ty masz pisać a on nie mógł tylko odrazu pretensje niech zrozumie w końcu że nie jest pepkiem świata, a ostatnio było tak dobrze jak przyszedł do Ciebie bo mu nie odpisywałaś tak dobrze.
Nie chcesz być w końcu tak naprawdę szczęśliwa i doceniona przez mezczyzne które będzie Cię szanował?

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Czasami przyjaciel jest jak brat-bliźniak nie dośc, że praktycznie czytamy sobie w myślach to np. mamy podobny system jedzenia - jak nam coś smakuje to potrafimy gdzieś przez tydz. to samo jeśc az do zbrzydzenia
Jaa.. to znacie się pewnie na wylot też?
też chcę takiego przyjaciela
Stary 2010-01-14, 16:38   #785
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluję
Myślę, że wszystko przyjdzie z czasem I tak Twój TŻcik się dzisiaj bardzo postarał i Cię odstresował, co?
Wiesz mi się wydaje, że on jakoś nie starał się, po prostu tak wyszło, nie mógł mi się oprzeć Sam z resztą to powiedział
Ale zauważyłam jedną zależność. Widziałam, że był troszkę nieobecny, tak myślałam, że się czymś stresuje. Ja natomiast byłam pełna energii, tryskałam humorem i sam powiedział, że się stresuje, bo powinien się uczyć i że tyle tego ma itd. Nawet nie musiałam dopytywać.
A kiedyś jakbym zobaczyła taki jego humor, to sama byłabym zła i pewnie byśmy się pokłócili.
Ja zmieniłam nastawienie, jemu też się to udzieliło, polepszył mu się humor (tak dawno się razem nie śmialiśmy ) i widziałam, że go uszczęśliwiam, w większości pewnie dlatego, że ja czułam się szczęśliwa.
A jeśli ja byłam smutna, zdołowana to i jemu się udzielało.
Dlatego widzę, że bardzo dużo zależy także od mojego podejścia.
Trochę kręcił nosem na moje dzisiejsze balety, ale dobrze wiedział, że przecież nie może mi zabronić, w końcu sam tak zadecydował Ale jak spytałam czy ma coś przeciwko to powiedział ,,tak"

Żeby mi się tylko humor już dzisiaj nie pogorszył!! Idę zaraz do ortodontki, potem jade do koleżanki będziemy się szykować i hehehhe

A co do Ciebie kochana Mandy to już sama nie wiem co Ci radzić. Może jak on zarzuca Ci takie rzeczy to po prostu olej te jego pretensje. Ja myślę, że bym się takimi rzeczami nie przejmowała. Jak chce, niech sobie gada, nie pozól mu sobą zawładnąć. Pogada, pogada i mu przejdzie i nie tłumacz mu się z każdego kroku na litość boską
Jak go tak przyzwyczaisz to lada moment będziesz w zamkniętej klatce i nawet po bułki do sklepu nie będziesz mogła iść.
Moja rada: Odizoluj się od niego!! Jeśli nie możesz/nie chcesz go zostawiać to odetnij się trochę od niego, zacznij w końcu żyć swoim życiem. A on niech sobie gada co chce!! Nie musisz mu się ze wszystkiego tłumaczyć.
Stary 2010-01-14, 16:42   #786
garfieldek
Zakorzenienie

koszka fajnie ci a ztym humorem to racja, ze sie udziela innym, wiec lepiej miec zawsze banana na buzi

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 17:03   #787
szatanica1989
Zakorzenienie

Witam ponownie :P

A mi Tż dzisiaj naleśniki zrobił robi najlepsze na świecie, cudo

Muszę esej dokończyć i wysłać, i znowu piątek, a potem będzie już tylko gorzej. Dwa kolosy 20.01, potem 28.01, 29.01, egzamin 1,2.02 i 5.02 i kto wie kiedy jeszcze :/

No nic, dzisiaj NO STRESS i koniec, muszę w końcu odespać!

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 17:04   #788
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
koszka fajnie ci a ztym humorem to racja, ze sie udziela innym, wiec lepiej miec zawsze banana na buzi
Wiem, że mi fajnie, dawaj z nami
Mało chętnych miałyśmy, wszyscy siedzą i się uczą
Ale 4 się nas uzbierało, zawsze coś
W ogóle wszystkie chodźcie ze mną dzisiaj, to by była zabawa dopiero!!
Stary 2010-01-14, 17:13   #789
garfieldek
Zakorzenienie

Chetnie bym gdzies z chaty wybila

Wlasnie TZ napisal, czy moze dzisiaj wpasc przeciez dopiero wczoraj byl hihi

Wymianka
Stary 2010-01-14, 17:18   #790
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Moze i sytuacja podobna, ale ja tak latwo nie odpuszcze. Niech wie, ze drugi raz na to nie pozwole ( o ile dostanie albo o ile bedzie chcial druga szanse). Nie dam sie tak traktowac! I on mi sie nie bedzie tlumaczyl zadnym alkoholem! Bez przesad, trzeba miec troche godnosci, trzeba walczyc o swoje. Niech wie gdzie popelnil blad. A nie powie ze juz nie bedzie przytuli i ma byc okej. O nie, ja nie z tych latwych, glupich i naiwnych.... Moze przesadzam ale wpadne w furie zaraz.
Madame wybacz ze tak pozno Ci odpowiadam, bo wczoraj pytalam sie Ciebie i musialam zmykac od komputera MASZ CALKOWITA RACJE W TYM POSCIE. bardzo dobrze, ze jak to sie mowi "nie dajesz sobie dmuchac w kasze"
Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Poszedł do kolegi i po pół godzinie wrócił do mnie, teraz poszedł już na stałe właśnie

Tam też atmosfera jak u nas.
Wszyscy 4 chodzimy i marudzimy.
My z tą dziewczyną płaczemy

Ponadrabiam Was , bo co innego mi zostało..

Przepraszam, ze tak cały czas o sobie, ale przez to wszystko zwyczajnie nie miałam czasu tu wejść
Kokakochana ok, juz sie dowiedzialam, ze Twoj TZ gdzies wyjechal, ale co jak gdzie i na ile? Bo nie wiem o czym mowa dokladnie nooo

Cytat:
Moja rozmowa z TŻtem na gg
Ja,,wiesz, ze nawet na wizażu nie siedze ja się przynajmniej trochę załamuje"
TŻ,, One Cię tam potrzebują!"
Ja,,Nie"
TŻ,, Wchodź , bo może jakaś zaraz się zabije , jak jej nie doradzisz"
TŻ,, Tyle tysięcy fanek Twoich czeka , żeby sobie powiesić Twoje wypowiedzi nad łóżkiem, nie możesz ich zostawić, jesteś ich wodzem!"

haha, a moj TZ jakis czas temu jak mu opowiadalam o wizazu, to uznal, ze niedlugo sobie wigilie wspolna urzadzimy [pozytywnie]

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Jejuuu dziewczyny zaraz Was nadrobie, ale najpierw muszę się pochwalić jaki dzisiaj wspaniały dzień mam!!! A już byłam taka załamana.

Jak mówiłam miałam dzisiaj 2 koła, pierwszego się nie bałam, bo facet fajny i zawsze dawał to co w zeszycie. Tymczasem wpada taki zdenerwowany (a zawsze był nadwyraz spokojnym człowiekiem), każde wszystko chować, sprawdza czy ludzie dobre rzędy powpisywali no normalnie tak wszyscy patrzyli
Zadanko sypnął jedno, które łączyło wszystkie inne które przerabialiśmy. Do tego dał jakieś haczyki (o których powiedział po oddaniu kartek i wszyscy załamani, bo nikt na to nie wpadł). No i 10 min. Ani nie zdążyłam do końca zrobić, ani tego haczyka nie rozkminiłam, więc na 100% byłam pewna, że do poprawki.
Drugie koło jako tako poszło, można było troszkę ściągać, a i test nie był zbyt trudny, więc luz.
A teraz się dowiaduje, że z tego pierwszego koła mam 4,5 !!!!!

Dam sobie rękę uciąć, że on tego nie sprawdzał, ale mimo wszystko kocham go za to

W dodatku mój TŻ taki na mnie napalony przyszedł, pośmialiśmy się, powygłupialiśmy, no super
haha zazdrości trochę okazał, kusiło go żeby w telefonie grzebać, udawał że się bawi moim nowym telefonem, a raz widziałam jak połączeniach szperał I się wypytywał co robiłam we wtorek o północy
Ale już chyba wiem o co chodziło, o 12 ale w południe dzwonił do mnie kolega i chyba to zobaczył, ale nie przyznał się menda o co chodzi
Jak kiedyś pisałam, że się nie udało drugi raz, byłam załamana itd, wtajemniczone pewnie pamiętają Tak teraz sam zainicjował i pierwszy i drugi raz Normalnie cud, miód i malina

No ale dobra żeby go za dużo nie nachwalić, to muszę go jeszcze nauczyć częstszego odzywania się do mnie i troszkę więcej miłych słów, bo z tym u niego kiepsko
Koszka cieszymy sie wszystkie super

Cytat:
ja już mam wszystkiego dosyć, kolejny dzien z rzędu przepłakany, jak co dzień. (
Cytat:

i okres.
eh Mandy on naprawde zachowuje sie nie fajnie... ty juz z nim gadalas o tych sprawach? o takich zachowaniach?

Cytat:

Garfiwidzisz, juz sie stesknil
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 17:40   #791
Cocaine essence
Zakorzenienie

Yellow- będzie pracował w Warszawie, pojechali wieczorem wczoraj, ja się naprzeżywałam z dziewczyną kumpla z którym jedzie, napłakałam i w ogóle, a oni zmienili kontrakt i jadą gdzieś za 2 tyg
No i właśnie odsypia swój wypad u mnie w łóżku a ja sie uczę i wizażuje

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 17:44   #792
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Yellow- będzie pracował w Warszawie, pojechali wieczorem wczoraj, ja się naprzeżywałam z dziewczyną kumpla z którym jedzie, napłakałam i w ogóle, a oni zmienili kontrakt i jadą gdzieś za 2 tyg
No i właśnie odsypia swój wypad u mnie w łóżku a ja sie uczę i wizażuje
oo to i tak dobrze a powiedz mi, to ma byc tak ze nie wiadomo na ile, i np bedzie wracac na weekendy? czy na jakis okres warszawa non stop ?
Stary 2010-01-14, 17:55   #793
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Mój jednak stwierdził, że chciałby byc ze mną przyjacielem jakby co bo jednak doszedł do wniosku, że dzięki temu będzie mógł mnie widywac....
Stary 2010-01-14, 17:59   #794
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
oo to i tak dobrze a powiedz mi, to ma byc tak ze nie wiadomo na ile, i np bedzie wracac na weekendy? czy na jakis okres warszawa non stop ?
Ma 160 km do mnie pracowałby albo od pon - pt czasami do sob, więc nie opłaca mu się siedzieć tam połowe soboty i niedzielę jeżeli może wrócić do mnie.
Teraz miał tam siedzieć do kolejnej soboty, więc już by gorzej było, ale wyszło jak wyszło , coś się nie dogadali tam i ruszają za ok 2 tyg.
Dzisiaj już byłam nastawiona, że go nie będzie a tu o...
Leży dupą do mnie na moim łóżku pod moim fioletowym kocem śpiąca królewna

Stary 2010-01-14, 18:08   #795
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
nafi- pojechał do pracy z kolegą.
Dzwonił niedawno, że coś tam nie halo...
Nie wiem, poczekam az sie odezwie.
Może wróci
Koka, a mi sie cos ubzduralo, ze on jest w Twoim wieku i sie wlasnie zastanawiam co ze szkola Ale chyba mnie ponioslo

Cytat:

i okres.
Jemu sie musisz tlumaczyc, ale tutaj nie.
Kurcze, wiem, ze to zabrzmi strasznie lodowato, ale masz to niestety na wlasne zyczenie... Dziewczyny wiele razy udowadnialy Ci, ze ten delikwent nadaje sie do olania a nie do bycia razem. Codziennie przez niego placzesz, nie jestes z nim szczesliwa, nie daje Ci tego, czego oczekujesz, oklamuje Cie twierdzac, ze chce byc drugim Einsteinem, nie robi kompletnie NIC. On ma w ogole jakies zalety?
Mandy, MUSISZ po prostu MUSISZ znalezc w sobie sile, zeby to zakonczyc. NIE TAK POWINIEN WYGLADAC NORMALNY ZWIAZEK!!!!! Nie ludz sie, ze on sie zmieni - jak dla mnie to 'ten typ tak ma'.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2010-01-14 o 18:10
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 18:20   #796
Cocaine essence
Zakorzenienie

Ma prawie 19 lat.
Miał trochę problemów ze sql i odszedł z niej ostatnio
Tzn, ma zamiar wrócić od przyszłego roku szkolnego, chce zdać mature itd jak ogarnie pewne rzeczy, w tym rodzinne..
Nie wiem czy zrobił dobrze czy nie, nie krytykuje go ani nic , bo to jego życie.

Stary 2010-01-14, 18:43   #797
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Ma 160 km do mnie pracowałby albo od pon - pt czasami do sob, więc nie opłaca mu się siedzieć tam połowe soboty i niedzielę jeżeli może wrócić do mnie.
Teraz miał tam siedzieć do kolejnej soboty, więc już by gorzej było, ale wyszło jak wyszło , coś się nie dogadali tam i ruszają za ok 2 tyg.
Dzisiaj już byłam nastawiona, że go nie będzie a tu o...
Leży dupą do mnie na moim łóżku pod moim fioletowym kocem śpiąca królewna
hihi pozdrow go od wizazanek
Cytat:
Mój jednak stwierdził, że chciałby byc ze mną przyjacielem jakby co bo jednak doszedł do wniosku, że dzięki temu będzie mógł mnie widywac....
odpowiada Ci to E.J ?
Cytat:
Ma prawie 19 lat.
Miał trochę problemów ze sql i odszedł z niej ostatnio
Tzn, ma zamiar wrócić od przyszłego roku szkolnego, chce zdać mature itd jak ogarnie pewne rzeczy, w tym rodzinne..
Nie wiem czy zrobił dobrze czy nie, nie krytykuje go ani nic , bo to jego życie.
racja, zycie przynosi rozne sytuacje, wazne to sobie poradzic, nauczyc sie pokonywac te przeszkody
Stary 2010-01-14, 18:45   #798
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
odpowiada Ci to E.J ?
tak. odpowiada mi to.
Stary 2010-01-14, 18:47   #799
Myszunia19
Zakorzenienie

jestem:P
z kuzynką zafarbowałyśmy sobie włosy, zrobiłyśmy henne. napatoczyły sie jeszcze mama i ciocia
TZ tu byl mi przywiezc okulary ale mnie nie bylo. powiedzial mojej mamie ze do mnie zadzwoni ale jak na razie cisza... mam nadzieje ze słowa dotrzymie:P
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 18:48   #800
garfieldek
Zakorzenienie

A ja mojemu napisalam, zeby jednak nie przyjezdzal, bo mam duzo nauki ehh...

Wymianka
Stary 2010-01-14, 18:51   #801
Myszunia19
Zakorzenienie

ja jestem pewna ze nie zdam tej dermatologii nie mam motywacji do nauki ochoty i nie umiem...
Stary 2010-01-14, 18:54   #802
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:

Ooo hihi i sam wyszedł z inicjatywą a naprawdę musisz się uczyć czy poprostu stosujesz taką metode?

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
jestem:P
z kuzynką zafarbowałyśmy sobie włosy, zrobiłyśmy henne. napatoczyły sie jeszcze mama i ciocia
TZ tu byl mi przywiezc okulary ale mnie nie bylo. powiedzial mojej mamie ze do mnie zadzwoni ale jak na razie cisza... mam nadzieje ze słowa dotrzymie:P
Ooo i jaki masz teraz kolorek?
no też mam nadzieje że dotrzyma słowa

A u mnie zmiana z jego strony.. po prostu aż z śmiałam się z tego co on wyprawia..
Stary 2010-01-14, 18:58   #803
garfieldek
Zakorzenienie

KochajMnie nie no mam duzo nauki niestety

A tak w ogole to mam problem.. Moja fryzjerka wyjechala i postanowilam, ze sama sobie pofarbuje wlosy.. Szukam jakiejs dobrej farby, jaka polecacie???

Wymianka
Stary 2010-01-14, 18:59   #804
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
tak. odpowiada mi to.
o ja.. no nieźle zaproponował
no to życzę szczęścia i kiedy będziesz się z nim spotykać nie wahała się czy chcesz wrocic bo jak on Ci będzie cały czas tak mówił jak pisał ostatnio to dziwnie to będzie.

Garfi niestety nie pomogę bo ja sie kompletnie na tym nie znam. i też się dołączam do pytania bo zamierzam zmienić kolor

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-14 o 19:00
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 18:59   #805
Myszunia19
Zakorzenienie

rozjaśniłam sobie włoski i mam coś blondo-szaro podobne
Stary 2010-01-14, 19:07   #806
garfieldek
Zakorzenienie

mycha a czym rozjasniasz?? robisz pasemka???

bo ja juz mam taki odrost, ze zal....

Wymianka
Stary 2010-01-14, 19:08   #807
Fenrira
Raczkowanie

nie było mnie zaledwie, lekko ponad dobę i ponad 15 stron dziewczęta jesteście szalone!
Niestety nie dam rady nadrobić wszystkiego, uh...

Cytat:
A tak w ogole to mam problem.. Moja fryzjerka wyjechala i postanowilam, ze sama sobie pofarbuje wlosy.. Szukam jakiejs dobrej farby, jaka polecacie???
Zależy jaki chcesz kolor, ja osobiście polecam Ci garniera, moja mama się nim farbuje od lat 15 ja od roku i jest dobry, tylko nie bierz tego bez amoniaku, bo się strasznie spłukuje... ja używam "100% color" się na czerwono farbowałam
Ale dziewczyny pewnie używają innych, no zależy co Ci podpasuje i jakie masz włosy...

i farbowanie na inny kolor zależy jaki masz teraz i jaki jest Twój naturalny. Moja siostra była np. ruda po farbie o kolorze "intensywna czerwień" a ja miałam włosy ciemnie z czerwonymi refleksami, dopiero w pełnym słońcu był efekt
Fenrira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 19:11   #808
Myszunia19
Zakorzenienie

teraz całą glowe garnierem. ale wczesniej mialam pasemka i za H*** nie da sie ich zafarbowac zebym miala jednolity kolor.
Stary 2010-01-14, 19:14   #809
garfieldek
Zakorzenienie

fenrira chodzi mi o jasny blond, ale pewnie bez rozjasniacza to bedzie doopa, ogolnie to mam ciemny blond, wiec pewnie nie zlapie i rudy wyjdzie ahhh...

mycha i zlapal ci blond? czy rudy?

Wymianka
Stary 2010-01-14, 19:17   #810
Myszunia19
Zakorzenienie

Blond ale ja swoje mialam tez blond tylko ze teraz mialam na nich pelno ciemnych pasemek
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości