Miłośniczki Zary - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 13:47   #3691
Manehajera
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Udało mi się dziś kupić bluzę z zakładkami/bufkami Strasznie się cieszę, myślałam że już jej nie zdobędę.
Chyba dołożyli nowe, bo wisiało ich w Starym Browarze z 5. Na TRF za 99,90zł (niestety nieprzeceniona).
strasznie Ci jej zazdroszczę! Dziewczyny z Poznania, może któraś z Was wybiera się do Starego Browara i mogłaby zakupić dla mnie tę bluzę?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 13:53   #3692
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la dra Pokaż wiadomość
edit: martinia, gratuluje zakupu tej tak upragnionej bluzy . ja niestety chyba obejde sie smakiem, bo tyle innych rzeczy jest do kupienia .
dziękuję

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
No prosze, a byłam wczoraj w Browarze, pytałam dziewczyn z Zary o tę bluzę i powiedziały, że były, ale już ich nie będzie...no ładnie... Pewnie zanim się wyszykuję i podajdę do Browaru, to już ich nie będzie:P

martinia szkoda, że nie kupiłaś kilku sztuk, bo zapotrzebowanie jest na nią spore. Jakbyś napisała w wątku, że kupiłaś dla Wizażanek, to od razu znalazłyby się chętne.
też byłam pewna, że już nigdzie nie będzie tych bluz, a tu taka niespodzianka
myślałam o tym żeby kupić choćby jeszcze jedną dla jakiejś Wizażanki, niestety nie miałam przy sobie tylu pieniędzy

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
strasznie Ci jej zazdroszczę! Dziewczyny z Poznania, może któraś z Was wybiera się do Starego Browara i mogłaby zakupić dla mnie tę bluzę?
jutro będę w okolicy Browaru, mogę Ci ją kupić jeśli jeszcze będzie
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:38   #3693
olliecoco
Raczkowanie

Dziewczyny czy któraś z was widziała jeszcze te brązowe kamizelki futrzane romiar S lub M lub brazowe płaszcze kaszmirowe rozmiar S lub M? Czy któraś z was byłaby by tak kochana i mi kupiła kamizelke i ten płaszcz?Oczywiście pokrywam wszystkie koszty i moge za nie zapłacić wiecej.Prosze o pomoc!
olliecoco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:39   #3694
izabellini
Zakorzenienie

martinia,
bardzo się cieszę, że w końcu masz swoją wymarzoną bluzę, a nie jakiś jej substytut
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:42   #3695
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
martinia,
bardzo się cieszę, że w końcu masz swoją wymarzoną bluzę, a nie jakiś jej substytut

dziękuję ten substytut widziałam dziś przeceniony na 35,90zł ale tylko jeden w rozmiarze L... podoba mi się więc i go zachowam (jeszcze bluzeczka nie doszła)
Stary 2010-01-14, 14:45   #3696
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
Na 100%, są dwa rozmiary tej bluzki, S i M.
Ja mam S, a noszę zazwyczaj rozmiar XS. Na mnie bluzka jest dobra .
.
Dziewczyny miałyście rację, za dużo czasu spędzam ostatnio w sklepach i jakieś przewidzenie mi się trafiło. Przepraszam za zamieszanie z tą rozmiarówką.

Jeśli chodzi o zniżki to kilka lat temu dostałam w Zarze rabat 10% na ostatnia sztukę bez wad, ale bardzo brudną.

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
byłabym bardzo wdzięczna za kremową S ewnetualnie M..najwyżej się zwęzi )))
Byłam, sprawdziłam, wróciłam była tylko czarna S-ka.

Do tego się zdenerwowałam, bo chciałam swoja i mamy oddać i kupić po niższej cenie, a ekspedientka powiedziała, że takiej opcji nie ma, bo ta rzecz musi trafić na magazyn.
Szkoda tylko, ze ta zasada dotyczy tylko klientów, bo sama w tym tygodniu widziałam jak pracująca tam dziewczyna przyszła z chłopakiem i robili zwrot z ponownym zakupem całej torby męskich ciuchów.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:52   #3697
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję ten substytut widziałam dziś przeceniony na 35,90zł ale tylko jeden w rozmiarze L... podoba mi się więc i go zachowam (jeszcze bluzeczka nie doszła)
dojdzie, dojdzie musi
jakby co prześlę Ci numer nadania
zawsze możesz ją oddać i kupić za 35

super, że ceny pikują w dół
przeglądałam dzisiaj paragony z zeszłego roku i najbardziej obkupiłam się w Zarze około 20 stycznia, pamiętam, że towaru była masa jeszcze
więc jest nadzieja, że i teraz do końca stycznia będziemy się obławiać
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 15:04   #3698
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
dojdzie, dojdzie musi
jakby co prześlę Ci numer nadania
zawsze możesz ją oddać i kupić za 35

super, że ceny pikują w dół
przeglądałam dzisiaj paragony z zeszłego roku i najbardziej obkupiłam się w Zarze około 20 stycznia, pamiętam, że towaru była masa jeszcze
więc jest nadzieja, że i teraz do końca stycznia będziemy się obławiać
myślę, że jutro dojdzie
właśnie szukałam tej bluzeczki M, ale nie było...może w innej Zarze znajdę to oddam i kupię tańszą

ceny cieszą, ale dziś np mało rzeczy którymi byłabym zainteresowana widziałam w moim rozmiarze, same L, sporadyczne M-ki.
Stary 2010-01-14, 15:13   #3699
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj będę w Wola Parku i jeżeli znajdę tę bluzkę z bufkami to zakupię. Tylko wątpię czy tam w ogóle tę bluzkę spotkać można bo asortyment mają uboższy niż przykładowo Zara na Marszałkowskiej. Może uda mi się podskoczyć również do Blue City.

Czy torebki w III turze zostały bardziej przecenione?
i jak? udało się ?

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Dziewczyny miałyście rację, za dużo czasu spędzam ostatnio w sklepach i jakieś przewidzenie mi się trafiło. Przepraszam za zamieszanie z tą rozmiarówką.

Jeśli chodzi o zniżki to kilka lat temu dostałam w Zarze rabat 10% na ostatnia sztukę bez wad, ale bardzo brudną.

Do tego się zdenerwowałam, bo chciałam swoja i mamy oddać i kupić po niższej cenie, a ekspedientka powiedziała, że takiej opcji nie ma, bo ta rzecz musi trafić na magazyn.
Szkoda tylko, ze ta zasada dotyczy tylko klientów, bo sama w tym tygodniu widziałam jak pracująca tam dziewczyna przyszła z chłopakiem i robili zwrot z ponownym zakupem całej torby męskich ciuchów.
ojejj ale szkoda ;( a nie było M kremowej? najwyżej sobie zwężę.

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-01-14 o 15:14
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:21   #3700
WhiteInnocent
Wtajemniczenie

Cytat:
i jak? udało się ?

Do 17 jestem uziemiona w pracy Odezwę się w tej sprawie wieczorem Teraz ćwiczę wzrok aby jej nie przeoczyć

Dziewczyny- przecenili bardziej torebki?

Mój dom jest tam, gdzie moje koty są
WhiteInnocent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:21   #3701
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama ma kremowa, ale kupioną za 79,90zł, chciałam ją właśnie dziś oddać razem ze swoją czarną i kupić ponownie, ale tak jak pisałam nic z tego nie wyszło. Może w innej Zarze jeszcze się uchowały, bo ja kremową M-kę mogłabym Ci odstąpić, ale po cenie z drugiej tury, a to jednak 20zl drożej. W ogóle jak podliczyłam ile przepłaciłam na bluzkach, koszulach, spódniczce, ramonesce to...

Crucify Your Mind

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 15:29   #3702
mysia111
Zadomowienie

Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**

Cytat:
Napisane przez kometa333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Wwy widzialyscie jeszcze gdzies plaszcz zalacznika? Obojetnie w jakim kolorze. W trzeciej turze kosztuje 129zl, wiec jest sporo przeceniony (z 399) a ja nosze M i boje sie ze juz go nigdzie nie dostane
Mam ten płaszcz z drugiego zdjęcia od około 3 miesięcy i nie polecam bo się strasznie zmechacił. A nie noszę go codziennie bo mam jeszcze inne okrycia.
Tyle że ja za niego dałam 399zł Ale ma też zaletę w postaci fajnego kaptura i dla mnie, osoby nie noszącej czapek, to było dużym plusem przy zakupie.
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:30   #3703
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle jak podliczyłam ile przepłaciłam na bluzkach, koszulach, spódniczce, ramonesce to...
Amber nie mysl w ten sposob!. Pomysl lepiej, ile ogolnie zaoszczedzilas na wyprzedazach. Tez pewnie kupilabym taniej rzeczy w III turze, tylko pozostaje pytanie "czy one by jeszcze byly?". W co watpie, bo jak kupowalam, to bralam ostatnie sztuki w moim rozmiarze. Pozytywne nastawienie .
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:32   #3704
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość
Do 17 jestem uziemiona w pracy Odezwę się w tej sprawie wieczorem Teraz ćwiczę wzrok aby jej nie przeoczyć

Dziewczyny- przecenili bardziej torebki?
dziękuję Ci bardzo, będę czekała na wieści

Cytat:
Moja mama ma kremowa, ale kupioną za 79,90zł, chciałam ją właśnie dziś oddać razem ze swoją czarną i kupić ponownie, ale tak jak pisałam nic z tego nie wyszło. Może w innej Zarze jeszcze się uchowały, bo ja kremową M-kę mogłabym Ci odstąpić, ale po cenie z drugiej tury, a to jednak 20zl drożej. W ogóle jak podliczyłam ile przepłaciłam na bluzkach, koszulach, spódniczce, ramonesce to...
napisałam Ci Pw, spójrz proszę.
Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Amber nie mysl w ten sposob!. Pomysl lepiej, ile ogolnie zaoszczedzilas na wyprzedazach. Tez pewnie kupilabym taniej rzeczy w III turze, tylko pozostaje pytanie "czy one by jeszcze byly?". W co watpie, bo jak kupowalam, to bralam ostatnie sztuki w moim rozmiarze. Pozytywne nastawienie .
a co mają powiedzieć osoby, które kupiły w cenie regularnej ?

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-01-14 o 15:33
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:45   #3705
Itakietakie
Przyczajenie

Cytat:
Udało mi się dziś kupić bluzę z zakładkami/bufkami Strasznie się cieszę, myślałam że już jej nie zdobędę.
Chyba dołożyli nowe, bo wisiało ich w Starym Browarze z 5. Na TRF za 99,90zł (niestety nieprzeceniona).

widzialam takie w sobote w galerii mokotów, było ich z 5 sztuk

nikt sie nie orientuje jak stoją ceny w zara kids?
Itakietakie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 16:09   #3706
Goosiaa
Zadomowienie

Ja z okazji trzeciej tury zakupiłam czarne skórzane baleriny z małymi ćwiekami za 99zł z 289, miałam na nie ochotę już jak były po 169, ale postanowiłam się wstrzymać i miałam racje - czekało na mnie ostatnie 36 w Galerii Mokotów. Są bardzo wygodne, miękkie w przeciwieństwie do większości twardych butów z Zary
Oprócz tego zakupiłam też na TRF krótką spódniczkę czarną za 39,90 zł z 99, podobną w fasonie do tej słynnej welurowej z zipem z H&M, tylko zamek ma na boku i z tyłu dwie kieszonki, też na suwak.
Muszę zacząć omijać Zarę, bo zawsze jak wchodzę tylko pooglądać wychodzę z zakupami
Goosiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 16:17   #3707
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Co myslicie chyba jednak zostawie 35 z 99 (sorki za pogniecenia)

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 16:20   #3708
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
W sumie masz rację, bo jedna koszula i ramoneska były ostatnimi sztukami, tylko u mnie jest ten ból ponieważ dosłownie je kupiłam i zaczęła się trzecia tura. Resztą została do dzisiaj, ale nie widziałam swojego rozmiaru tak to bym kupiła, a te droższe rzeczy oddała i za odzyskane pieniądze kupiła coś jeszcze.

Crucify Your Mind

Edytowane przez amber2046
Czas edycji: 2010-01-14 o 16:22
Stary 2010-01-14, 16:22   #3709
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goosiaa Pokaż wiadomość
Ja z okazji trzeciej tury zakupiłam czarne skórzane baleriny z małymi ćwiekami za 99zł z 289, miałam na nie ochotę już jak były po 169, ale postanowiłam się wstrzymać i miałam racje - czekało na mnie ostatnie 36 w Galerii Mokotów. Są bardzo wygodne, miękkie w przeciwieństwie do większości twardych butów z Zary
Oprócz tego zakupiłam też na TRF krótką spódniczkę czarną za 39,90 zł z 99, podobną w fasonie do tej słynnej welurowej z zipem z H&M, tylko zamek ma na boku i z tyłu dwie kieszonki, też na suwak.
Muszę zacząć omijać Zarę, bo zawsze jak wchodzę tylko pooglądać wychodzę z zakupami
Widziałaś moze w Galerii Mokotów balerinki w panterke?
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 17:02   #3710
magd00sinek
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej! A czy wybierasz sie tam moze znow w najblizszym czasie? Strrrasznie zalezy mi na czarnej wersji tej bluzki (kremowa juz mam, dorwalam ostatnia sztuke) - moze moglabys ja dla mnie kupic, jesli bylabys na zakupach i jeszcze by wisiala? Bylabym baardzo wdzieczna
Stary 2010-01-14, 17:22   #3711
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goosiaa Pokaż wiadomość
a widziałaś może takie niebieskie balerinki "wężowe" z malutką kokardką z przodu??? one kosztowały 169 i jestem ciekawa czy je też przecenili na 99...

PS. mi się wydaje czy ktoś zmienił nazwe tego wątku i o h&mie?

Edytowane przez Fixi_Pixi
Czas edycji: 2010-01-14 o 17:24
Fixi_Pixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 17:41   #3712
asiakrysia1
Raczkowanie

amber2046 a w której Zarze widziałaś tą czarną S, byłam dzisiaj w galerii, ale ich nie widziałam, albo od wtorku je przewiesili może do jutra sie jeszcze uchowa to się po nią wybiorę
asiakrysia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 17:55   #3713
kometa333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysia111 Pokaż wiadomość
Mam ten płaszcz z drugiego zdjęcia od około 3 miesięcy i nie polecam bo się strasznie zmechacił. A nie noszę go codziennie bo mam jeszcze inne okrycia.
Tyle że ja za niego dałam 399zł Ale ma też zaletę w postaci fajnego kaptura i dla mnie, osoby nie noszącej czapek, to było dużym plusem przy zakupie.
dzieki za opinie mialam jechac jutro go szukac po warszawskich zarach, ale jak tak, to jeszcze to przemysle. W sumie 3 miesiace to krotko jak na plaszcz, a juz ci sie zmechacil. Ja moj kupilam dwa sezony temu w H&M i nadal wyglada bardzo dobrze.
kometa333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 18:00   #3714
caat
Zakorzenienie

witam wszystkie : )

byłam dzisiaj w Zarze, ponieważ chciałam rzucić okiem czy przypadkiem gdzieś nie zawieruszyła się pudrowa sakiewka - niestety ani śladu : <

natomiast mam wiadomość:
widziałam dzisiaj torebkę sztuk: 1
w załączniku przesyłam zdjęcie, które zapożyczyłam od blueania : )

była przeceniona ze 169zl na 99.90zl

- taka mała informacja dla spragnionych jej.

Załącznik 2785577
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 18:05   #3715
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
dzieki za opinie mialam jechac jutro go szukac po warszawskich zarach, ale jak tak, to jeszcze to przemysle. W sumie 3 miesiace to krotko jak na plaszcz, a juz ci sie zmechacil. Ja moj kupilam dwa sezony temu w H&M i nadal wyglada bardzo dobrze.
Ja dzis kupiłam ten płaszcz. Z tym że one sa w dwóch wydaniach tzn róznią się materiałem. Jedne są z takiego zwykłego,cienkiego,gładki ego materiału jak większość eleganckich płaszczy. Inne są z takiego bardzo miłego,nieco grubszego materiału. Sama miałam ochote na ten drugi ale właśnie tz stwierdził że się będzie mechacił i tym samym dałam sobie spokój. Wzięłam ten pierwszy.

mysia111 czy ty właśnie nie masz tego płaszcza z materiału miłego w dotyku?
Stary 2010-01-14, 18:10   #3716
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość
Kupujecie często w Zarze wiec może wiecie, czy babka faktycznie miała rację. Otóż, znalazłam sobie spódnicę, ale okazało się, że ma wypruty zamek. Nie było żadnej informacji na metce o wadzie, poszłam do kasy i pytam, czy w związku z tym, że cena dotyczy towaru pełnowartościowego, a ten jest uszkodzony, dostanę rabat. Babka, na to, że nie ma takiej opcji.
Trochę z nią negocjowałam, ale nic to nie dało. W ogóle potraktowano mnie jakoś tak protekcjonalnie, na zasadzie: "wzięła przyszła i wymaga. A w tak luksusowym sklepie, to się bierze wszystko z pocałowaniem ręki". Na prawdę tak się poczułam.

Są rabaty za uszkodzony towar (jak np. w Promodzie, gdzie taka rzecz jest oznaczona, a uszkodzenie opisane), czy nie?

Szczerze, po raz kolejny się na Zarze zawiodłam i definitywnie niczym mnie ten sklep, nawet płaszczem z kaszmiru do każdego zakupu gratis, nie skusi.
Przykro mi (nawet podwójnie, bo długo szukałam ołówka, który leżałby na mnie naprawdę dobrze) , że tak zostałam potraktowana. Bo czy zawiniłam, że ktoś wciskał się w za mały rozmiar i ciuch uszkodził?
w Promodzie są tzw. defekty oraz rabaty; )

co do tych pierwszych to zazwyczaj są wystawiane w jednym miejscu z określoną ceną po zlokalizowanym uszkodzeniu towaru.

natomiast rabaty dostaje się w takim przypadku w jakim Ty opisałaś wyżej i to max. 10% ; )

ahh.
i również dajcie znać jak wygląda sytuacja w Krakowie jeśli chodzi o te bluzy z TRF za 99,90zl, którą znalazła martinia ; )

Edytowane przez caat
Czas edycji: 2010-01-14 o 18:11
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 18:21   #3717
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiakrysia1 Pokaż wiadomość
amber2046 a w której Zarze widziałaś tą czarną S, byłam dzisiaj w galerii, ale ich nie widziałam, albo od wtorku je przewiesili może do jutra sie jeszcze uchowa to się po nią wybiorę
Musiałam Cię uprzedzić, bo kupiłam ja dziś w Galerii, ale z myślą o posłaniu w świat, jak nie znajdę na nią chętnych to wtedy mogę ją odstąpić po cenie zakupu.

Crucify Your Mind
Stary 2010-01-14, 18:25   #3718
kometa333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
Ja dzis kupiłam ten płaszcz. Z tym że one sa w dwóch wydaniach tzn róznią się materiałem. Jedne są z takiego zwykłego,cienkiego,gładki ego materiału jak większość eleganckich płaszczy. Inne są z takiego bardzo miłego,nieco grubszego materiału. Sama miałam ochote na ten drugi ale właśnie tz stwierdził że się będzie mechacił i tym samym dałam sobie spokój. Wzięłam ten pierwszy.

mysia111 czy ty właśnie nie masz tego płaszcza z materiału miłego w dotyku?
czyli kupilas ten z pierwszego zdjecia? mi tez sie bardziej ten podoba, szczegolnie w jasnym kremowym kolorze jesli go znajde w moim rozmiarze to pewnie mimo wszystko kupie
a mysia111 z tego co pisala ma ten z drugiego zdjecia, on jest jeszcze w wersji w czarno-biala kratke (trzecie zdjecie)
kometa333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 18:26   #3719
6roove
Zakorzenienie

Amber to Ty sprzedajesz na all te sweterki z H&M i zarową bluzkę?

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 18:30   #3720
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
czyli kupilas ten z pierwszego zdjecia? mi tez sie bardziej ten podoba, szczegolnie w jasnym kremowym kolorze jesli go znajde w moim rozmiarze to pewnie mimo wszystko kupie
a mysia111 z tego co pisala ma ten z drugiego zdjecia, on jest jeszcze w wersji w czarno-biala kratke (trzecie zdjecie)
no właśnie ja kupiłam jeszcze inny bo z czarnymi guzikami.
ale tak...nawet jeżeli mówimy tylko o czarnych to : są ich dwa rodzaje.
Właśnie te z 1 zdjęcia które mają szare guziki i taki milszy materiał (nieco pluszowy- jak dla mnie w dotyku). I takie z czarnymi guzikami które mają taki czarny typowo elegancki, gładki materiał. Ja mam ten drugi rodzaj.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości