|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Moja lista marzeń:
(najlepiej duże butle, ale każda kropelka byłaby dla mnie cenna) - Victor&Rolf Flowerbomb EDT - J. Del Pozo Halloween Kiss Sexy, wersja Halloween Kiss zdobyta - Joop Muse - Joop All about Eve - Lolita Lempicka (L i Fleur) - Halle Berry Halle lecą do mnie - Chopard Happy Spirit - Mark Jacobs Lola - jednak rezygnuję.. całe szczęście - Avril Lavigne Black Star - J. Lopez Live Luxe - Christina Aguilera Inspire - zdobyte - Lancome Magnifique EDP - Dior Dolce Vita - Cacharel Amor Amor Tentation - J.Lo. Miami Glow Chyba ten wątek leciutko działa cuda..
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Organzy OI juz mam
. Zaczyna marzyć mi się Midnight Poison .Natomiast przepadłam całkowicie jeżeli chodzi o Elixir des Merveilles . Mało tego, i Eau des mi się zaczęło nawet podobać, chociaż najpierw poza czymś ostro smordliwym nic nie czułam . Na razie Elixir testuję z próbeczki, czekam na odlewkę 5 ml ale na tym sie pewnie nie skończy . Tanie nie są, na ustrzelenie perełki cenowej nie ma co liczyć, zaczynam zbierać kasę...
|
|
|
|
|
#993 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
będzie jeszcze okazja Oto lista na 2010 rok (mam zamiar przynajmniej połowę zrealizować): 1. Magnetic beat Escada 2. J'aime La Perla Precious edition (w ciemno, no ale trudno )3. Kelly Caleche edt Hermes (wczoraj akurat kliknęłam na All, więc w przyszłym tygodniu powinno przylecieć 4. Elixir des Meveilles Hermes 5. Un jardin sur le Nil Hermes 6. Euphoria blossom CK 7. Eternity CK 8. So Elixir YR 9. Każdy zapach Stelli McCarntey - mam zamiar chociaż jeden zrealizować w tym roku ![]() 10. Young sexy lovely YSL 11. Elle - edt, edp i intense ![]() 12. Jungle Elephant Kenzo ( najchętniej bym kupiła w Rossmannie jak znowu będzie w promocji )
|
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
1. Pistachio Ganache, Payard
2. Noel au Balcon 3. Brandy by Brandy 4. Passage d'Enfer
|
|
#995 |
|
Wtajemniczenie
|
Te najbardziej pilne. Kolejność do spełnienia obojętna
- OI ( z tym będzie najtrudniej )- Flowerbomb edp - Coco Mademoiselle edp - Si Lolita
|
|
#996 | |
|
never say no to panda
|
mała aktualizacja:
Cytat:
|
|
|
|
#997 | |
|
BAN stały
|
Gratulacje Olu
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() A doszło przede wszystkim YSL Elle i Be Delicious ![]() Natomiast wielkim zawodem okazał się być Ange ou Demon
|
|
|
|
|
|
#998 |
|
Rozeznanie
|
Miałabym ochotę bardzo bradzo na Comme des Garcons Glitter.
Poza tym chętnie przygarnęłabym Miyako którąś z limitowanek Opium Angel La Rose Lonestar Memories NU EDT oraz Yvresse
|
|
#999 |
|
Zadomowienie
|
jejku - jakby ktoś zobaczył ml (choć ml) Normy Kamali Incense dajcie znaczek - dziś zużyłam reszteczkę....
Błagam.
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Marzę, marzenia są potrzebne:
- Mahora jakaś malutka 30ml, nawet używka - Annayake: Miyako, Tsukimi - Shiseido, Feminite du Bois - jak trafi się fajna okazja, na razie mam odlewkę ![]() - G. Armani, Mania Pour Femme - jeśli trafi się okazyjna cena - już mam - Lalique Perles 100ml - J. Sander Sensations - tutaj się waham, czy chcę czy nie chcę - może wypadnie z listy - La Perla Dark Extacy - marzenie - Stella Sheer 2007, może 2005 - YSl Cinema Festival, ta z małym słonkiem na flakonie a z dużymi promykami - używka lub końcówka
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2010-02-05 o 08:59 |
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
mam malutkie marzenia:
małą kulkę słodkiego zycia oraz małą wydmę małą=30 ml ![]() i to tyle.....
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
1.Kenzo summer
2.Nina Ricci Nina 3.Coco Mademoiselle edt 4.Gaultier2 5.Chance eau fraiche moja wish lista się uszczupliła
|
|
#1003 |
|
Konto usunięte
|
Féminité du Bois Lutens
YSL NU EDP, Black Cashmere Donna Karan Gucci PH Black Tourmaline (?) lub inny kadzidlak - lektura bloga Sabb wskazana Theorema klasyczna Jakby ktoś coś z tej listy rozbierał to niech mi da znać w profilu lub na PW ![]() Dobrze, że nie dołączyłam się do rozbiórki Czarnego Serża... Ostatnio zaczął mi przypominać (wybacz Sabb ) siki Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-01-16 o 16:48 |
|
|
|
|
#1004 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
* Avignon CdG - odlewka zamówiona * Kyoto CdG - j.w. * Pi Givenchy * Les Belles zielone Nina Ricci * All about Eve Joop * Byzantine Rochas - choć kropelka * Belle de Minuit - j.w. * Dune Dior * Ck in2U Heat - mam! * Rush Gucci * Zen Shiseido z 2000r - na zapas * Premier Jour Nina Ricci * 212 CH * Le Feu Light Issey Miyake * Jaime la nuit La Perla * Hypnose Lancome * Joop Femme linia kąpielowa
|
|
#1005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dopisałam ostatnio Agentowe Jajka - i one mi się w dalszym ciągu marząoraz nowe zauroczenia: Comme des Garcons - Dover Street Market Czech & Speake - Dark Rose i Frankincense and Myrrh Nez a Nez - Ambre a Sade, Bal Musque, Rosier Ardent i L'Hetre Reve To teraz może jeszcze 6 w lotto
|
||
|
|
|
|
#1006 |
|
Nindżopesz
|
Przetestowałam jeszcze raz Fille en Aiguilles (o ile wysączenie ostatniej kropli z testera można nazwać testem) i jednak jest dla mnie za słodka, za mało sosnowa więc NIE MAM już marzeń. Dziiiiwnie się z tym czuję :P
No, Bois d'Encens ewentualnie mogłabym przygarnąć... |
|
|
|
|
#1007 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Féminité du Bois Lutens YSL NU EDP, Black Cashmere Donna Karan Gucci PH Bois d'Encens Armani Prive Theorema klasyczna Jakby ktoś coś z tej listy rozbierał to niech mi da znać w profilu lub na PW ![]() Zamieniłam BT na Bois d'Encens Armaniego - ideał kadzidlany |
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Nindżopesz
|
Ano niestety
Jednak szkoda mi takich piniendzy na kolejny flakonik...
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zadomowienie
|
A mi się tylko marzy Dsquared2 - She Wood
|
|
#1010 |
|
Zadomowienie
|
Moje marzenia:
1. Masaki Masaki 2. Chloe Chloe Intense 3. YSL Parisienne 4. Versace Bright Cristale 5. Chanel Allure Sensuelle 6. Chanel Madmoiselle 7. Thomas Chantal Osez moi 8. Lancome Magnifique |
|
|
|
|
#1011 |
|
Konto usunięte
|
Féminité du Bois Lutens
YSL NU EDP, Black Cashmere Donna Karan Gucci PH Bois d'Encens Armani Prive Theorema klasyczna Jakby ktoś coś z tej listy rozbierał to niech mi da znać w profilu lub na PW ![]() Zielone - w trakcie realizacji na wspólnozakupowym (dziś znowu go testowałam i nic mu nie dorówna - będę mieć sam wkład). Reszta wciąż aktualna
Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-01-18 o 22:32 |
|
|
|
|
#1012 |
|
gamma Orionis
|
O dziewczyno, na dziewięć ostatnich wpisów - trzy to Twoja niewiele-zmieniająca-się lista.
Nie lepiej edytować albo dodać to do podpisu? W temacie: zamarzyła mi się flaszka Sensuous. Ostrzę zęby na miniaturkę Hypnose PH, bo na flakon zdecydowana nie jestem - i ciągle nie mogę się zdecydować na Pi. Więc marzy mi się więcej zdecydowania ![]() Ponadto, perfumy w kremie Cmoka i klasyczna Poison nadal za mną chodzą i spokoju nie dają. I na domiar złego ten Dzing! na Allegro... Ratunku, niech ktoś kupi i wybawi mnie od codziennej walki ze słabą silną wolą.
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Coco EdP, Niki de Saint Phalle, L'Air Du Temps i Quelques Fleurs - na najbliższe 3 miesiące
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki za pomysł Jakby co - lista w podpisie nadal aktualna (na zielono pozycje w trakcie realizacji, na brązowo na te na które zbieram) |
|
|
|
|
|
#1015 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
Euphorię i Lolę na razie odstawiam na bok, jeśli trafi się superokazja, może ![]() Nowa lista to: Flora Gucci La Luna i Light Blue w dalszym ciągu Gucci Rush
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech, jednak wątek działa...ale niech jeszcze ciut zadziała
|
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Lista marzeń:
- własna pełna flacha Scent Intense - jak będzie okazja Lista flach do uzupełnienia kiedyś: - Pure Poison (bo wyszło) - Innocent (bo wyszedł) Lista chwilowych fanaberii: - Rush Gucci tak 10ml by mi stykło ![]() - Chance edp (przychodzi faza i mija... i tak od roku) |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
coś mnie teraz na Lutensy wzięło
![]() musthave: - A La Nuit (będzie wiosną )z zachciewajek: - Serge Noire - Fille en Aiguilles (ale potrzebne kolejne testy)
|
|
#1019 |
|
Guerlain Lover
|
Kolejny zapach zdobyty, wprawdzie nie był na liście marzeń do spełnienia na 2010 rok, ale na wishliście był
a mianowicie Celine Oriental Summer - dzięki wspólnym zakupom zyskam 20 ml
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

. Zaczyna marzyć mi się Midnight Poison
. Mało tego, i Eau des mi się zaczęło nawet podobać, chociaż najpierw poza czymś ostro smordliwym nic nie czułam
. Na razie Elixir testuję z próbeczki, czekam na odlewkę 5 ml ale na tym sie pewnie nie skończy 

)
)
)

Błagam.

(dziś znowu go testowałam i nic mu nie dorówna - będę mieć sam wkład). ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)