Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 20:16   #2221
agnelka.pl
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
my już nie będziemy

No, zeby mi to bylo ostatni raz

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
macie pozdrowienia od 2 sweet jest po konsultacji, pani dr. zaproponowalajej 325 Hp, operacje ma na przelomie marca/kwietnia
w sobote wraca i reszte nam opowie na forum
Stary 2010-01-14, 20:31   #2222
kusia
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, tzn kiedys kiedys pisała, ale ptem jakos przerwałam (rózne zmiany w zyciu) i terazznowu wróciłam. Oczywiscie chce powiekszyc piersi, tylko nie wiem, u kogo Najchetniej to poszlabym do najlepszego lekarza w Polsce - bo starsznie sie boje, zeby jakis lekarz mi nie spartaczył piersi i chcialabym trafic w dobre rece..tylko czy taki istnieje? Mam nadzieje to t forum mi pomoże..., czytam wasze opinie, i tez pomożecie..na razie chcialam sie z wami przywitac, bo widze ze spora lektura przede mna Tak wam juz zazdroszcze, ze macie to za soba...i ze mozecie sie cieszyc nowymi piersiakami
kusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:31   #2223
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

a ja mam pytanko trochę z innej beczki..
Dziewczyny, czy któraś z Was zrobiła sobie biust nie mając wcześniej styku z takowym? Ja nie mam nikogo kto ma żelki,nigdy nie dotykałam,nie widziałam na zywca...sama ide pod nóz w kwietniu..zaczynam tak torchę myslec ze miłoby było sobie wczesniej zobaczyc gołym okiem i podotykać troszeczkę ale nie mam gdzie. Nie odwiedzie mnie to od operacji ale fajnie by było..
Stary 2010-01-14, 20:36   #2224
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was zrobiła sobie biust nie mając wcześniej styku z takowym? Ja nie mam nikogo kto ma żelki,nigdy nie dotykałam,nie widziałam na zywca...sama ide pod nóz w kwietniu..zaczynam tak torchę myslec ze miłoby było sobie wczesniej zobaczyc gołym okiem i podotykać troszeczkę ale nie mam gdzie. Nie odwiedzie mnie to od operacji ale fajnie by było..
Ja przed op. miałam styczność z jednym, fantastycznym silikonowym biustem, który na dodatek przetrwał 2 ciąże i 2 karmienia i nadal był śliczny.

Pomogłabym, ale dla mnie Wrocław za daleko
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:36   #2225
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
czy któraś z Was zrobiła sobie biust nie mając wcześniej styku z takowym? Ja nie mam nikogo kto ma żelki,nigdy nie dotykałam,nie widziałam na zywca...sama ide pod nóz w kwietniu..zaczynam tak torchę myslec ze miłoby było sobie wczesniej zobaczyc gołym okiem i podotykać troszeczkę ale nie mam gdzie.
ja nie miałam okazji pomacać ale to jakoś wcale mi nie przeszkadza

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:40   #2226
anna_ivy
Zadomowienie

olgawro, ja mialam to szczescie ze przed OP widzialam kilka/kilkanascie robionych biustow, w tym pare od Bromy Zadnego nie macalam ... moglabym byc posadzona o napastowanie w miejscu pracy
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:44   #2227
trelek_
Rozeznanie

Miśka, pisałaś że po op wskoczyłaś w dresy. Tzn ze piżamka niepotrzebna? Po co dr kazał mi mieć? Na powrót do domu kupiłam bluzę dresową rozpinaną, rozmiar większą niż normalnie noszę i mam nadzieję, że cycki mi się zmieszczą ściśnięte w tym pancerzu powinny
Jeszcze chciałam zapytać, czy ktoś pomagał ci się ubrać w klinice czy sama się męczyłaś?

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Ania, ale to w celach poznawczych byłoby przecież
A jak u Ciebie było po op?

moje 360cc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 20:44   #2228
anna_ivy
Zadomowienie

trelek, moze ja nie Misia, ale w ModelMed po operacji uzyskasz pelne wsparcie. Jak trzeba bedzie pielegniarka Cie ubierze, zapnie spodnie, wsadzi bluze i kurtke To pewnie bedzie potrzebne, bo po zabiegu bardzo trudno wlozyc jakikolwiek ciuch na plecy
Stary 2010-01-14, 20:45   #2229
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
ja przed op ie miałam w ogóle doczynienia z żelkami..nikogo z takowymi nie znam i nie widziałam, dopiero przed op zobaczyłam na żywo i byłam zachwycona ze tak naturalnie to wyglądało ( blizn bezczelnie szukałam bo aż nie wierzyłam)
Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
olgawro, ja mialam to szczescie ze przed OP widzialam kilka/kilkanascie robionych biustow, w tym pare od Bromy Zadnego nie macalam ... moglabym byc posadzona o napastowanie w miejscu pracy
a ja Żaby piersi dotykałam..ale tak delikatnie

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:46   #2230
anna_ivy
Zadomowienie

z pizamki, to jedynie spodnie sa potrzebne. Ale moge tez byc spodnie od dresu. Po operacji budzisz sie w (jesli chodzi o gore) samym bandazu, ktory na drugi dzien zostanie zamieniony na pancerniak. Gora pizamki jest raczej zbedna
Stary 2010-01-14, 20:48   #2231
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kusia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, tzn kiedys kiedys pisała, ale ptem jakos przerwałam (rózne zmiany w zyciu) i terazznowu wróciłam. Oczywiscie chce powiekszyc piersi, tylko nie wiem, u kogo Najchetniej to poszlabym do najlepszego lekarza w Polsce - bo starsznie sie boje, zeby jakis lekarz mi nie spartaczył piersi i chcialabym trafic w dobre rece..tylko czy taki istnieje? Mam nadzieje to t forum mi pomoże..., czytam wasze opinie, i tez pomożecie..na razie chcialam sie z wami przywitac, bo widze ze spora lektura przede mna Tak wam juz zazdroszcze, ze macie to za soba...i ze mozecie sie cieszyc nowymi piersiakami
Witaj, co mogę doradzić:
W żadnym wypadku nie sugeruj się rankingami we Wprost (?) - ale na ten temat to więcej może Mya napisać

Nie sugeruj się medialnością lekarza - bo medialny zawsze znaczy drogi, ale niekoniecznie dobry Wiadomo o kogo chodzi

Inna sprawa, że czasami lekarzowi może nie wyjść (no lekarz też człowiek) - ale w takim przypadku powinien stanąć na głowie i zrobić wszystko co w jego mocy, aby pomóc pacjentce, która tej pomocy potrzebuje i która zaufała temu lekarzowi

Ciężko wskazać paluszkiem na tego jednego, najlepszego chirurga, bo takich jest kilku. Ja z całego serca polecam moją panią dr, ale jeśli masz taką możliwość to warto udać się na 2-3 konsultacje do różnych lekarzy

I czytaj nas, czytaj - kopalnia wiedzy zawarta w 4 częściach wątku

Na koniec życzę przemyślanej decyzji w kwestii wyboru chirurga - bo przecież ma być pięknie i bezstresowo

I jeszcze małe ostrzeżenie: przed op. dokładnie przeczytaj formułkę zgody na zabieg!!! Jeśli coś wyda ci się podejrzane i jest napisane, że lekarz nie bierze odpowiedzialności za efekt op. to czym prędzej uciekaj !

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-01-14 o 20:51
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 20:49   #2232
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
trelek, moze ja nie Misia, ale w ModelMed po operacji uzyskasz pelne wsparcie. Jak trzeba bedzie pielegniarka Cie ubierze, zapnie spodnie, wsadzi bluze i kurtke To pewnie bedzie potrzebne, bo po zabiegu bardzo trudno wlozyc jakikolwiek ciuch na plecy
dzięki

Moje mięśnie mają się lepiej ale ćwiczę trochę ostrożniej Może rzeczywiście powinnam się bardziej przyłożyć do rozciągania? (o ile to tak można nazwać, bo z giętkością to u mnie nie za dobrze ).

moje 360cc
Stary 2010-01-14, 20:51   #2233
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

nie no mi to tez nie przeszkadza..ale wolałabym znac jakieś a może jakas ochotniczka z Dublina? dojade i postawie drinka ( a może i dwa ) za macanko hihiihih
Stary 2010-01-14, 20:52   #2234
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Po operacji budzisz sie w (jesli chodzi o gore) samym bandazu, ktory na drugi dzien zostanie zamieniony na pancerniak. Gora pizamki jest raczej zbedna
a mi dr kazał mieć z rozpinaną górą i choć takich nie lubię, to już kupiłam dobrze, że była wyprzedaż, to chociaż dużo za nią nie dałam

moje 360cc
Stary 2010-01-14, 20:52   #2235
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Dobrej nocki;-)
Poczytałam to teraz moge isc spac;-)
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:54   #2236
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Miśka, pisałaś że po op wskoczyłaś w dresy. Tzn ze piżamka niepotrzebna? Po co dr kazał mi mieć? Na powrót do domu kupiłam bluzę dresową rozpinaną, rozmiar większą niż normalnie noszę i mam nadzieję, że cycki mi się zmieszczą ściśnięte w tym pancerzu powinny
Jeszcze chciałam zapytać, czy ktoś pomagał ci się ubrać w klinice czy sama się męczyłaś?

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Ania, ale to w celach poznawczych byłoby przecież
A jak u Ciebie było po op?
Trelek a jaki rozmiar masz mieć? Ja spokojnie sie zmieściłam w bluzę XS po operacji, jeszcze nie ma tej wielkiej opuchlizny i pancernik ściska niemożebnie..
nie wiem czemu dr Ci o piżamie mówił ja mialam dres - na sale op wlazłam w spodniach dresowych i skarpetkach, a co !! a potem w nocy w tych spodniach polegiwałam i przysypiałam..koło południa chcieli sie mnie pozbyć to mnie przebrała pielęgniarka - faktycznia sama nic bym nie zrobiła bo łóżka wysokie nogi mi nie dosięgały podłogi a tyłek trzeba było unieść by spodnie zdjąć a potem założyć bez podpierania się rękami o założeniu bluzy nie wspominając
Laptopa dr mi do pokoju wniósł a po op pielęgniarka wyniosła - tak go użyłam
kucyka miałam jakiegoś dziwnego na srodku głowy i za nic nie mogłam sięgnąć rękami by to poprawić
wstyd się przyznać ale nie miałam siły nawet zębów umyć więc szczoteczka też zbędna była

Ania własnie mi się przypomniały te nasze "spadające" piersi przy ściąganiu bandaża..ależ to było durne uczucie

Stary 2010-01-14, 20:54   #2237
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
nie no mi to tez nie przeszkadza..ale wolałabym znac jakieś a może jakas ochotniczka z Dublina? dojade i postawie drinka ( a może i dwa ) za macanko hihiihih
uważaj, bo bana dostaniesz za ogłoszenie sponsoringu

moje 360cc
Stary 2010-01-14, 20:56   #2238
anna_ivy
Zadomowienie

trelek, juz wkrotce bedziemy trzymac kciuki za powodzenie Twojej operacji!!!

2sweet, wracaj szybciorem i wszystko nam opowiedz
Stary 2010-01-14, 20:57   #2239
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
a mi dr kazał mieć z rozpinaną górą i choć takich nie lubię, to już kupiłam dobrze, że była wyprzedaż, to chociaż dużo za nią nie dałam
na drogę do domu Ci się przyda bo w klinice tak jak Ania pisała bandaż będzie robił za górę od piżamki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 20:59   #2240
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Trelek a jaki rozmiar masz mieć? Ja spokojnie sie zmieściłam w bluzę XS po operacji, jeszcze nie ma tej wielkiej opuchlizny i pancernik ściska niemożebnie..
nie wiem czemu dr Ci o piżamie mówił ja mialam dres - na sale op wlazłam w spodniach dresowych i skarpetkach, a co !! a potem w nocy w tych spodniach polegiwałam i przysypiałam..koło południa chcieli sie mnie pozbyć to mnie przebrała pielęgniarka - faktycznia sama nic bym nie zrobiła bo łóżka wysokie nogi mi nie dosięgały podłogi a tyłek trzeba było unieść by spodnie zdjąć a potem założyć bez podpierania się rękami o założeniu bluzy nie wspominając
Laptopa dr mi do pokoju wniósł a po op pielęgniarka wyniosła - tak go użyłam
kucyka miałam jakiegoś dziwnego na srodku głowy i za nic nie mogłam sięgnąć rękami by to poprawić
wstyd się przyznać ale nie miałam siły nawet zębów umyć więc szczoteczka też zbędna była
Rozmiar żelek czy ciuchów? Noszę XS/S, bluzę kupiłam M. Żelki mają być 360 lub 390 - zobaczymy co wejdzie
Ale kazali ci w końcu te skarpetki zdjąć (na sali op)?

moje 360cc
Stary 2010-01-14, 21:00   #2241
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
ja moge sie pochwalić, że macalam i juz mysle gdzie by tu jeszcze obmacac gogos z odpowiednim maerialem
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:02   #2242
trelek_
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny. Im więcej wiem, jak to wszystko będzie wyglądało, tym jestem spokojniejsza

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
ja moge sie pochwalić, że macalam i juz mysle gdzie by tu jeszcze obmacac gogos z odpowiednim maerialem
co za uprzedmiotowienie kobiecych piersi

moje 360cc
Stary 2010-01-14, 21:06   #2243
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:

Ania własnie mi się przypomniały te nasze "spadające" piersi przy ściąganiu bandaża..ależ to było durne uczucie
Misia, ja tez mialam takiego dziwolaga na czubku glowy, jak "ania z 1b" Moja wspoltowarzyszka niedoli mowila, ze pielegniarka tak zadbala o moja fryzure i podobno bylo to o niebo lepiej, niz moja glowa wyciochrana o poduszke Mniemam, ze Ciebie czesala ta sama osoba Chwala jej za to, bo przynajmniej gumka mnie nigdzie nie uwierala ... no i jako taka wygladalam Pisze jako tako, bo moj TZ widzac te cuda na glowie zrobil tak:

Misia, uczucie odpadajacych na podloge cyckow, ktore potem niechybnie znikna pod gabinetowymi meblami bylo dla mnie wyjatkowo realistyczne ... tak bardzo, ze jak cycki zaczelam trzymac, to az trudno bylo mi popuscic uscisk, mimo ze doktor bezwzglednie tego zazadal
Stary 2010-01-14, 21:07   #2244
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Rozmiar żelek czy ciuchów? Noszę XS/S, bluzę kupiłam M. Żelki mają być 360 lub 390 - zobaczymy co wejdzie
Ale kazali ci w końcu te skarpetki zdjąć (na sali op)?
rozmiar żelek rzecz jasna bo mi umkneło..
nic mi nie kazali zdejmować - wydawało mi się że mi stopy zmarzną podczas zabiegu i sobie zamontowałam skarpeciaki

Stary 2010-01-14, 21:10   #2245
trelek_
Rozeznanie

To ja tez pójdę w skarpetkach bo zmarzluch jestem.

A to opadanie po rozwinięciu bandaży, to z powodu ciężaru żelków było czy raczej taki schiz pooperacyjny?

moje 360cc
Stary 2010-01-14, 21:12   #2246
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:

co za uprzedmiotowienie kobiecych piersi
ależ literowki narobiłam, ale moja klawiatura nie wyrabia mojego tepa stara jest, a jakos nie podrodze odbiór tej normlnej...

Spodobało mi sie macanko, a co tam...

...i teraz w W-wawie to po cichaczu sie umówia bym nie dotarła
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:14   #2247
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Misia, ja tez mialam takiego dziwolaga na czubku glowy, jak "ania z 1b" Moja wspoltowarzyszka niedoli mowila, ze pielegniarka tak zadbala o moja fryzure i podobno bylo to o niebo lepiej, niz moja glowa wyciochrana o poduszke Mniemam, ze Ciebie czesala ta sama osoba Chwala jej za to, bo przynajmniej gumka mnie nigdzie nie uwierala ... no i jako taka wygladalam Pisze jako tako, bo moj TZ widzac te cuda na glowie zrobil tak:

nie Kochana ja nie wygladałam nawet jako tako..miałam takie gniazdo na głowie

Misia, uczucie odpadajacych na podloge cyckow, ktore potem niechybnie znikna pod gabinetowymi meblami bylo dla mnie wyjatkowo realistyczne ... tak bardzo, ze jak cycki zaczelam trzymac, to az trudno bylo mi popuscic uscisk, mimo ze doktor bezwzglednie tego zazadal
ja oczywiście tez chroniłam piersiaki przed upadkiem ( i tu nawet rękami sprawnie ruszałam) ale mnie doktorek złapał za łapkę i mówił tym swoim spokojnym głosem " PUŚĆ PUŚĆ":rotfl :

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
To ja tez pójdę w skarpetkach bo zmarzluch jestem.

A to opadanie po rozwinięciu bandaży, to z powodu ciężaru żelków było czy raczej taki schiz pooperacyjny?
schiz bo one ani drgną:hah aha:ale taka reakcja na rozcięcie bandaża

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
ależ literowki narobiłam, ale moja klawiatura nie wyrabia mojego tepa stara jest, a jakos nie podrodze odbiór tej normlnej...

Spodobało mi sie macanko, a co tam...

...i teraz w W-wawie to po cichaczu sie umówia bym nie dotarła

Stary 2010-01-14, 21:15   #2248
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

trelekale to tak tylko w celach poznawczych, ja na sponsoring za bidna jestem
Kiedy 2sweet ma op??bo ona w Irlandii wiec moze ją pomacam jak sie zgodz..i, jak nie to chociaz popatrze i napije sie drinka w dobrym towarzystwie

Kurka nieźle to brzmi to uczucie spadających cycków..już to sobie mogę wyobrazić, jak te ramiona nie chcą puścic..a po puszczeniu, czy odczuwalny jest mocno ten cięzar?? no i jak sie wazycie podajcie wage np 50 kg plus 3 kg cycki czy tylko 53?
Stary 2010-01-14, 21:18   #2249
agnelka.pl
Rozeznanie

Jak ja sie obudzilam, to mialam na sobie juz stanik, pas i oblesna firmowa pizamke.
Stary 2010-01-14, 21:18   #2250
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

marchwianka chodź założymy Kółko Macacza

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości