|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Nieważne formy i budowa,najwazniejsze są wartosci skryte głęboko.
Urodziłam się z wyrokiem śmierci, a całe życie niesie mnie wiatr uchybień. Na naszej drodze do szczęścia tyle odcieni podłości. Znowu zabrakło nam jednego oddechu. Zimni jak lód.Bez uczuć jesteśmy, bez nadziei na bliskość. Bywa,że nasze przekonania nakładają nam filtr w postaci apriorycznych kryteriów oceny ludzi i zjawisk. Ludzki mózg jest obrzydliwy z pokładami niewymazanych wspomnień. ...i oboje jesteśmy nieszczęśliwi, bo wiejemy w przeciwnych kierunkach. Kiedy wejdziesz między wrony, powyrywaj im ogony. Nasza ludzka głupota, szybciej zabije nas, niż tego się spodziewamy. Czasem siebie boję się bardziej niż stworów z najgorszych koszmarów. Wyeksploatował moje serce. Został tylko kilof wbity w mięsień, który wciąż kłuje. Miłosne upojenie - dwa promile szczęścia we krwi. Stwierdziła, że był Jej największym błędem. Błędem wartym popełnienia. Urodzić się w dzień armagedonu... toż Ci życie. Rozum jest od ustalania nowych postanowień, zasad. Serce natomiast robi wszystko, by te zasady złamać. Granicę można przekroczyć tylko raz, potem są już tylko powroty. ...i żeby mój uśmiech był Twoim ulubionym. A gdyby Bóg odwiedził nas z wieczora, niechybnie poczęstowalibyśmy go kieliszkiem czerwonego wina, bo to dobry chłop, tylko nie wszytko w życiu mu wyszło.
|
#3542 |
|
Przyczajenie
|
Wer nicht hören will, muss fühlen.
|
#3543 |
|
Rozeznanie
|
z facetem żyć trudno, ale i zastrzelić szkoda.
Cieszmy się młodością, bo dorosłość uderza w nas tak na ostro i wali prosto w mordę. Wystarczy że poznasz kogoś nowego i zapomnisz o tym że kogoś kochasz? A czy gdy poznajesz smak truskawek to zapominasz o smaku malin ? Czemu jesteś aż tak prymitywna by za plecami umieć powiedzieć na mnie dziwk*a ,a w twarz udawać przyjaciółkę.? nigdy nie byłam niczego tak pewna, jak tego, że nie wiem, co teraz zrobić. Nie mam ochoty z niczego się tłumaczyć. Jestem - bo mam na to ochotę, ziknę - gdy będę miała kaprys. Rozpamiętywanie to zajęcie starców. [starzeję się] Burzy pragnę, burzy z pozornymi szkodami, głośnej, niespodziewanej i gwałtownej. I myśl co chcesz, i rób co chcesz. Mów, krzycz, milcz. Tańcz, skacz, śpij. Mnie to już nie interesuje.
|
#3544 |
|
Zadomowienie
|
·· tylko Ty wiesz gdzie mam ukryte pieprzyki, nikt więcej się nie dowie. .·· sukienka brzoskwiniowa i pozłacane skrzydła ·· gonię szczęście, pomożesz? ··. spytasz co dziś będę robić odpowiem 'latać nad chmurami, wysoko' ·· i nie lubię kawy i zapachu wanilii a biszkopciki tylko przypudrowane. .·· Niebo mnie nie chce, a piekło boi się, że nim zawładnę. ·· .·· ruda wiewiora podobają mi się Twoje cudeńka...pisz więcej.Primadonna ...że tak się wyrażę "moja miłość największa" ![]() _Panna_Migotka_ pięknie piszesz. Adzia1311 obskubana przeze mnie...troszeczkę. Guziki xD nie wiem co na to moje guziki, ale ja jestem zachwycona Twoimi opisami... ![]() ![]() lucyferowa przyznaję, skradłam Ci opisów kilka. be_kissable okradłam, tak nieprzyzwoicie wiem! ![]() ··. |
|
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
Zamierzam się uśmiechać ponieważ na to zasłużyłam.
Jedyne czego teraz potrzebuję, to odnaleźć wewnętrzny spokój. Codzienność nasza za zakrętem czasu ukryta. Uwielbiam patrzeć na nasze dłonie splecione czułością opuszków.
|
#3546 |
|
Raczkowanie
|
Oj jak dawno mnie tu nie było.. Dużo nowych osób jak i dużo powtórek
To tak ładnie Wszystkich witam. ![]() A moje niektóre gwiazdy widzę że też się pochowały gdzieś... Muszę się pochwalić że już drugi zeszyt z waszymi opisami skończyłam.. Moje WSPANIAŁE talenty... <3 ~♥~
Bo miłość bez cierpienia nie byłaby miłością. I nie uciekaj zbyt daleko bo może będę Cię jeszcze kiedyś potrzebować. Nieużywana i zakurzona miłość. Przez zaciśnięte szczęki słuchałam jak opowiadasz że mnie już nie kochasz.. Już tam wole żebyś krzyczał niż milczał.. Być wreszcie tą ważną, nawet nie najważniejszą. Więc bądź tak miły i jak sprawiłeś że Cię Kocham to teraz spraw abym się odkochała. A w żyłach płynie mi Twój oddech. Ogólnie złe samopoczucie ale będę udawać że jest wszystko oki. Z twoi ust padły słowa ostrze niż sztylety. I serce mi cholernie pęka gdy słyszę te wszystkie złe rzeczy o Tobie. Skupiłam się ostatnio tylko na tych złych rzeczach i dobra mi zabrakło. -Całowanie się z palaczki przypomina lizanie popielniczki. -A posuwanie palaczki -Hy.. -Tak myślałam.. - ;* - No to. - Cii i tak już wszystko zepsułeś. - Nie chcę mi się już patrzeć na to. - Na co ? - Na to jak bardzo go Kocham - Obraź mnie !! - Głupi sku** z poje** pomysłami je**ba* frajer.. - Dobrze !! Teraz Ty. - … Odpierwiastkuj się !! - o_O
Wielka miłość w małym sercu do One Tree Hill Edytowane przez 96LadyPoziomka96 Czas edycji: 2010-01-15 o 13:56 |
|
|
|
#3547 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pragnę biec i rozbić się o Ciebie. Z uniesień zostało mi uniesienie brwi, ze wzruszeń – wzruszenie ramion. fajnie by było , gdybyś był . zgubiłam moje życie. pozostało mi tylko kolekcjonować sny o Tobie. _____________ pierwsze trzy nie są mojego autorstwa. |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I to on pozwala mi przeżyć i mówi słowa w które chcę wierzyć! Ucałuj waszą radość, gdy on nadlatuję. A teraz kiedy spędzam czas z kimkolwiek chciałbym czuć się tak jak wtedy gdy byłem z Nią. Byłem już zakochany, musieliśmy kochać się już od bardzo dawna.. Jest tyle rzeczy których nie potrafię powstrzymać . A jedna to ta , która sprawia, że zakochuje się w niej za każdym razem. W nocy, on przytula moje oczy.
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
Moje życie zmienia się każdego dnia o sto osiemdziesiąt stopni.
|
|
#3550 |
|
Raczkowanie
|
96LadyPoziomka96 - o jak fajne, że jesteś. ;-)
On nie był jakimś tam zasranym aniołem! On był skończonym dupkiem. - wypowiedzieć już umiem, gorzej z praktyką. czytaj mi z ust; s p i e r d a l a j, już z mojego życia bo wszystko chrzanisz. lubię Cie trochę więcej niż innych- tak sobie to tłumacz.
kiedy tak na Ciebie patrze, to muszę przyznać, że nie miałam jeszcze wtedy gustu do wybierania chłopaków.
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
Grise, Primadonna- *******Będąc z Tobą, nie chcę być rozważna . ******* szacunek się należy! tym słowom z głębi serca. ******* przecież nie robię głupot, chodząc za rękę z kupą. ![]() ![]() ******* 1002,1233337789%+⅜+449⁴-3268990: (9865299+54445%)= ♥ -rozwiąż a spełnię Twe marzenia. ******* ten czas nie jest przeznaczony na nienawiść.
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-01-15 o 15:23 |
|
|
|
#3552 |
|
Raczkowanie
|
Kaaate90 ;** !.
Kilkaset lat temu, Benjamin Franklin podzielił się ze światem sekretem swojego sukcesu. Nigdy nie zostawiaj na jutro, co masz zrobić dzisiaj, powiedział. To człowiek, który wynalazł elektryczność. Wydawałoby się, że więcej ludzi posłucha jego rad. Nie wiem, dlaczego odkładamy rzeczy na później, ale gdybym miała zgadywać, to chyba powiedziałabym, że ma to wiele wspólnego ze strachem. Strachem przed porażką, strachem przed odrzuceniem, czasami po prostu ze strachem przed podejmowaniem decyzji, bo co jeśli się mylisz? Co jeśli popełniasz błąd, którego nie naprawisz? [...] Kto rano wstaje, temu pan Bóg daje? Działanie w odpowiednim czasie zaoszczędzi kłopotów na przyszłość. Kuj żelazo, póki gorące. Możemy udawać, że nam tego nie mówiono, ale wszyscy słyszeliśmy przysłowia, filozofów, dziadków, ostrzegających nas przed marnowaniem czasu, słyszeliśmy cholernych poetów nakazujących nam chwytać dzień. Jednak czasami musimy przekonać się na własnej skórze. Musimy popełniać własne błędy. Musimy sami się na nich uczyć. Musimy zmiatać dzisiejszą możliwość pod jutrzejszy dywan, dopóki już więcej tam nie zmieścimy. Dopóki wreszcie nie zrozumiemy, co Benjamin Franklin naprawdę miał na myśli. Że pewność jest lepsza od niepewności, że jawa jest lepsza niż sen, i że nawet największa porażka, nawet najgorsza, jest sto razy lepsza od zaniechania próby. Chirurdzy, Meredith
Gwiazdy to dziury, które dzięcioły wydziobały na niebie.
|
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
Słowo uznania od Ciebie, jest lepsze niż szóstka w totka <3
dziękuję ; * .-no ale ja chciałam księcia.. -nie wybrzydzaj, woźny też niezłe ciacho . .zadłużona w Twoich błękitnych oczach, szukam ucieczki.. .
|
|
#3554 |
|
Konto usunięte
|
_Panna_Migotka_ , suve <3
powiedz, że kochasz, zanim zaśniesz. zostają już tylko pełne zawodu poranki i noce spleśniałe od koszmarów. zadedykuj mi siebie. chce być w Twoim sercu i wiedzieć, że jest moje. |
|
|
|
#3555 |
|
BAN stały
|
zaczynam ferie dziś
wreszcie ![]() LonelyDay - zabieraj, zabieraj bo po to je tu dodaje ![]() . . .
koniec złudzeń . koniec tej pieprzonej fikcji . koniec fascynacji Tobą . po prostu koniec. nasza miłość zazdrosci pełna powoli zabija nas. oddech nadzieji . chwila zapomnienia . zobaczysz, jescze kiedys przeniose swoja milość ze snu do tej marnej rzeczywistosci. zanurzyć się choc na chwile w twojej glowie . zabrac z niej wszystkie mysli o niej . tak byś mógł pokochać wkońcu mnie. zablokowałam wszystkie emocje wywołane Tobą . od dziś mój organizm w zaden sposób nie reaguje juz na Twój widok. . |
|
|
|
#3556 |
|
Raczkowanie
|
Siemka ;** . Jestem nowa.
Opisy boskie . `Nie wstydź się.. to piękne poczuć miętę. ..pukając do cudzych drzwi, pytając czym jest miłość... `Myślę, że to wina układu planet, że Pan na mnie nigdy nie patrzy... `najgorzej jest, gdy szukając siebie w Jego oczach znajdujesz obojętność.' |
|
|
|
#3557 |
|
Raczkowanie
|
Jest kraina życia i kraina śmierci- most pomiędzy nimi to miłość, jedyny sposób na przetrwanie, jedyny sens Thornton Niven Wilder Nie kochać nigdy... ale to i żyć nie warto! Kochać... to jest męczyć sie całe życie Maria Wirtemberska Miłość jest klatką, w której umieramy ze szczęścia! Karel Kryl Jeden z największych cudów: być kochanym i kochać. Kurt Marti Miłość to okulary, przez które nawet potwór wygląda jak wcielenie piękna. Alberto Moravia Jenen pocalunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety. Oscar Wilde Miłość jest historią życia kobiet i epizodem w życiu mężczyzn Anne Louise -Czym jest miłość?? -Miłość... Pragnieniem piękna! Krótka rozłąka roznieca miłość, dluga ją zabija! Honore de Mirabeau
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
Między mężczyzną a kobietą przyjaźń nie jest możliwa.
Namiętność, wrogość, uwielbienie, miłość - tak, lecz nie przyjaźń. Bywam misiem twym, co mu pies przed laty rozpruł brzuch na szwie Ale juz wiem, wiem co to miłość.
|
|
#3559 |
|
Raczkowanie
|
* jest muzą, co kusi cię abyś musnął ją palcami..
* żyję dla niego, odkąd pierwszy raz go spotkałam.. * krzywdzisz mnie trochę, ale i tak Cię kocham...
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
i'll put on my best smile.
your mouths pleased me from always, know you? sorry baby, i'm naughty. i put Lamborghini doors on that Es-ca-lade. i love? no. no, i don't love. i don't know what does it mean... the distance between us seems to grow... A thousand lies have made me colder And I don't think I can look at this the same. [tysiące świateł zrobiły mnie oziębłym i nie sądzę że mogę patrzeć na to tak samo] it's not so easy loving me ... ja też już mam ferie, yeah. ![]()
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
- Czy opuścił Cię kiedyś ktoś, kogo kochałaś? - Owszem. Zawsze ktoś kogoś opuszcza. Czasem ten drugi cię ubiegnie. - I co wtedy zrobiłaś? - Wszystko. Wszystko, ale to nic nie pomogło. Byłam strasznie nieszczęśliwa. - Długo? - Tydzień. - To niedługo. - Cała wieczność, jeśli się jest naprawdę nieszczęśliwym. Każda cząstka mojej istoty tak była nieszczęśliwa, że kiedy tydzień minął, wszystko się wyczerpało. Moje włosy były nieszczęśliwe, skóra, łóżko, nawet suknie. Nieszczęście wypełniło mnie tak całkowicie, że nic poza nim nie istniało. A kiedy nic już nie istnieje, nieszczęście przestaje być nieszczęściem, bo nie ma go z czym porównać. I wtedy następuje kompletne wyczerpanie. I wtedy to mija. Powoli zaczyna się żyć na nowo. – Co jest?! – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu. – Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno! Co sie stalo z przygodami serca? Zabily je ciemne przygody zycia Nic nie wydaje sie trudne, wszystko mozliwe, a to, czego nie mozna osiagnac, wypelnia sie snami. Snimy, bo nie mozemy wytrzymac prawdy. Szczescie – zaczyna sie na Tobie i konczy sie z Toba. Milosc to ktos, z kim sie chce zestarzec. - Nic podobnego. To ktos, bez kogo nie mozna zyc.
|
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
pomyśl , może brakuje w Twoim świecie kogoś .. i mam tu na myśli siebie.
trawa jest miększa od naszych słów uroda Twoich płonących oczu. nadaje imiona gwiazdom zgubiłam się w słowach , które nie zostały wypowiedziane
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
; **
-------------------------------- know when too much can get u hurt . /świadomość zbyt wielu rzeczy może też Cię zranić./ wmawiając sobie to i owo . na studiach jesteś jak mario masz tyle żyć ile trzeba ![]() too much of anythin` can make u sick . /za dużo też może sprawić, że jest Ci źle./ everyday ain’t gonna be no picnic . /każdy dzień nie będzie piknikiem./ it`s killin` me knowin` u compare me to her . /zabija mnie to gdy porównujesz mnie do niej./ But I'm in love with the boy next door . <3 /kocham chłopaka, który mieszka w sąsiednim domu./ .
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby ode mnie zależało, zabroniłabym jej kontaktować się z Tobą.
|
|
#3565 |
|
Przyczajenie
|
Mądra dziewczyna całuje, ale się nie zakochuje, słucha, ale nie wierzy, odchodzi, zanim zostanie porzucona.
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
wzięłam przed chwilą kilka tabletek na samotność. nie mam już lewych recept ;( Nic nie jest ważne tylko Ty i ja. nie mów, że Twoje życie jest nieciekawe, bo ono nadaje sens mojemu. Ze skrajności w skrajność On zniknął o jeden raz za dużo. |
|
|
|
#3567 |
|
Wtajemniczenie
|
jeanettex3 - no popatrz, to nie wiedziałam
;*----------------------- Uwielbiam Twój seksowny zapach na moim ciele. Mam przynajmniej milion powodów, by nie słuchać nikogo. Co zrobić ze zdjęciami, kłótniami, rozważaniami Wielkimi planami, myślami, powrotami, rozstaniami .. ? Jak skasować wszystkie wiadomości?.. Zetrzeć twój zapach z naszej wspólnej ławki .. To bardzo mało prawdopodobne byś zrozumiał ile znaczysz. Ale bardzo prawdopodobne, że przez to odejdziesz. Tego wieczoru brakło jej tych jego parę słów przed snem. Brakowało jej "miłych snów" wyrażających sobą : "Jutro znowu Cie przytulę byś nie musiała tęsknić, i mogła być pewna, że tu będę. '' .. Była zmęczona wtulaniem się w poduszki, sięganiem po koc, kiedy pragnęła ciepła i przeżywaniem romantycznych chwil wyłącznie w snach. Nużyło ją oczekiwanie na koniec każdego dnia, żeby mogła obudzić się następnego poranka, z nadzieją, że ten dzień będzie lepszy, milszy, lżejszy, chociaż nigdy nie był. w tym cholernym życiu potrzebna jest miłość. Była zmęczona, przygniótł ją nagle ciężar życia. zbieram liście. liście z drzewa pod którym staliśmy gdy padał deszcz. Jeszcze nigdy nie czuła takiego niepokoju jak teraz. Własnie tak. Niepokoju. Wcale nie strachu. Pierwszy raz potrafiła te dwa stany wyraźnie odróżnić od siebie. Strach jest krótki, intensywny. Jak orgazm. Niepokoj jest inny. Rozlewa się powoli powoli po mózgu i ciele. I trwa. |
|
|
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
;**
i vice versa słonko
nie jestem pewna czy chodzi o mnie, ale zaryzykuję ![]() jednak do ciebie duuużo mi brakuje ojej, dziękuję bardzo za uznanie! :całybukietróż: __ Gdy po raz enty powtarzam „KONIEC Z FACETAMI!” na przekór Bóg zsyła jakby bożka, do tego najlepszego -.- Pieprz się, pieprz się bardzo mocno!!
|
#3569 |
|
Raczkowanie
|
Wstaję z łóżka żeby przeżyć kolejny, cholernie pusty dzień.
I ma ten dołek w policzku i cholernie śliczny jest ! A ja rzucam telefonem o ścianę. Wole myśleć, że nie dzownisz z powodu zepsutego telefonu niż, że o mnie zapomniałeś .... Jedyna muzyka, którą chce słyszeć to słodka cisza Twojego spojrzenia . bo ta dziewczynka już od dawna była chora... na miłość. I chyba nie potrafię powiedzieć , że nie chciałabym Ciebie mieć. nie rozumiesz jak funkcjonuje miłość . Twój dotyk to antybiotyk na puste serce ! byłeś serca biciem . ! Nie wiem dlaczego bylam tak naiwna . To tylko dla niej to, love me tender Kiedy wynoszę ją ponad tęczę. Umrzemy na śmierć, nic nie zabierze magii Niech John Lennon zaśpiewa nam Imagine. - a czemu nigdy pierwsza nie napiszesz .? - bo pomyśli, że mi zależy. Tak, to ja jestem tą sentymentalną idiotką, która oddałaby miliony za Twój uśmiech. ____________ Prezpraszam , którędy do nikąd ? |
|
|
|
#3570 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma przyjaźni bez zaufania i nie ma zaufania bez uczciwości.
Druga szansa? A umiesz zapalić dwa razy jedną zapałkę? Spadłam z odległej gwiazdy, zmuszona wracam . I thank for love. Gdzieś zawsze przypadkiem, a jednak nie przypadkiem. Patrząc w twoje oczy – rozpływam się. Człowiek nie może żyć bez miłości. Człowiek pozostaje dla siebie istotą niezrozumiałą, jego życie jest pozbawione sensu, jeśli nie objawi mu się Miłość, jeśli nie spotka się z Miłością, jeśli jej nie dotknie i nie uczyni w jakiś sposób swoją , jeśli nie znajdzie w niej żywego uczestnictwa. Jan Paweł II
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

Muszę się pochwalić że już drugi zeszyt z waszymi opisami skończyłam..