|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
i co ciekawe, to LO z Radomia co jest 7. w kraju wcale nie ma najwyższego współczynnika zdawalności matur w R-dm ;] Cytat:
![]() hahah mój eks-frajer się odezwał nie wiem po co, może się nudził, ale byłam dla niego tak chamska, trochę mu pocisnęłam i się poddał ;] ![]() musiałam kurde trochę dać sobie na luz i mu nawciskać, ale nie tak bezpośrednio ![]()
![]() |
#2042 |
Zadomowienie
|
no bo wizaż wciąga jak bagno
![]() ![]() jem śniadanko i zaraz jadę po prawko ![]() miłego dnia ;*
#2043 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i dzikich lokatorów też ![]() nie zacytowało mi o tych kaczuszkach ;p . mam nadzieję że zobaczę filmik w przyszłości ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a to zawsze tak na początku jest. ja już sobie wyobrażam jak to będzie jak z tatą bedę jechała ![]() Cytat:
uwielbiam te owocowe sny ![]() oj wciągaaaa ;D Cytat:
co za nie dobry pan. a nauka idzie powolutku do przodu ![]() dzien dobryy ;* okazało się że muszę dopłacic 35 zł za kamerzystę i 15 zł za fotografa. także za całośc studniówki płacę 250zł ![]() powoli już stroją szkołę na studniówkę ![]() ![]() ![]() no i w końcu weeeeekend ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Zakorzenienie
|
Joł joł.
![]() Głodny głodnemu wypomni. ![]() (ale zripostowałam. ![]() Cytat:
![]() I ona mówi, że musi się wziąć za ostrą naukę do matury. Wow, wysoko. ![]() A Staszic z Lublina na którym jest? ;> Pamiętam jak wykosili pierwsze miejsca na konkursie chemicznym. ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16466146] ![]() u nas w szkole był apel , gdy był światowy dzien walki z AIDS. i taka dziewczyna zapomniała tekstu i zaczeła się brechac. dwa razy ;p . aż miała suflera ![]() Sprytne. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16478830]
a nauka idzie powolutku do przodu ![]() no i w końcu weeeeekend ![]() ![]() u mnie idzie baaaaaaardzo powoli ![]() zależy dla kogo, mój weekend zacznie się dzisiaj o 19 po angielskim ![]() ![]() ale jutro do TŻ jadę, wrócę chyba dopiero w niedzielę po zakupach ![]() kupiłam sobie mydło/żel pod prysznic taki z ziaji o zapachu gumy balonowej ![]() ![]() przymierzałam cudowne buty w ccc, takie satynowe, odkryte palce, boskie, ale 38 za małe, 40 za duże, a 39 brak ![]() przymierzałam też dwie fajne sukienki w cocomore, oczywiście M za duże, S już nie ma ![]() Beatko, widziałam Twoje buty - ślicznie wyglądają też na żywo.
#2046 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja też tak na początku robiła. ![]() ![]() A tekst taty świetny. ![]() Cytat:
![]() Co z tym panem? ![]() My się uczymy. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16478830]powoli już stroją szkołę na studniówkę ![]() Yyy, Ty masz jutro studniówkę? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() Ale dla mnie kolega to kolega będzie. Nie lubię zmieniać, szczególnie, że znam taką osobę z każdej strony ![]() Chociaż ostatnio na próbie siedziałam na ławce, on podleciał, na kolanach mi siada, ja się tak do góry na niego patrzę, a ten głupek mnie pocałował ![]() Pół godziny się wycierałam ![]() A my mamy 3 grupy po 26 par. Cytat:
![]() ![]() E tam, nikt nie widział ![]() Kupiłam sukienkę ![]() I buty ![]() Jeszcze dodatki mi zostały. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 |
Zadomowienie
|
sama ześ to wymyśliła
![]() nie słyszałam nigdy takiego tekstu ![]()
#2049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 4 269 post ![]() ![]() Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-01-15 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2052 | |
Konto usunięte
|
![]() tylko że na ostatni tydzień nie mogą zostawiac strojenia bo się zwyczajnie nie wyrobią ![]() Cytat:
![]() mamy dzisiaj religię. i ksiądz coś tam mówi że miłośc nie jest uczuciem i bla bla. a nagle kolega do mnie. : Kamilaaaa a ja się nigdy jeszcze nie całowałem. Nauczysz mnie ![]() ![]() ![]() to super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Huuura dostałam 5 z francuskiego ![]() ![]() ![]() Chyba dziś się poucze, bo i tak cały wieczór musze czekać na księdza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16479582]
mamy dzisiaj religię. i ksiądz coś tam mówi że miłośc nie jest uczuciem i bla bla. a nagle kolega do mnie. : Kamilaaaa a ja się nigdy jeszcze nie całowałem. Nauczysz mnie ![]() ![]() ![]() to super ![]() ![]() Chyba nie ma takich przypadków, co się w wieku 18 lat nie całowały ![]() I poznałam kolejny przesąd studniówkowy: Studniówka nieruch.ana - matura niezdana ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ja znalazłam taki: Maturalny sukces gwarantuje podobno pogłaskanie (jedno, lub trzykrotne) kolan dyrektorki. Niestety, często jest to zabieg trudny, bo wymaga wykonania z zaskoczenia, a prośba o umożliwienie dotknięcia kolan nie tylko zniweczy czar, ale też może narazić maturzystę na uraz fizyczny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
No to buty.
Później lepsze zdjęcia zrobię, bo te na szybko ![]() Dałam, znaczy się mama dała 170 zł. I wyglądają na kajaki, bo ja mam 39 rozmiar. |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Wtajemniczenie
|
Są
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lepiej nie próbuj ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16479582] ![]() tylko że na ostatni tydzień nie mogą zostawiac strojenia bo się zwyczajnie nie wyrobią ![]() mamy dzisiaj religię. i ksiądz coś tam mówi że miłośc nie jest uczuciem i bla bla. a nagle kolega do mnie. : Kamilaaaa a ja się nigdy jeszcze nie całowałem. Nauczysz mnie ![]() [/QUOTE] Kurde. Wkurza mnie to, że wy macie studniówki w normalnym czasie, a my musimy czekać jeszcze cały miesiąc ![]() ![]() miłość to nie jest uczucie, bo uczucia są raczej krótkotrwałe ? Może podrzucę taki temat na lekcji religii ![]() ![]() Haha, a jakby tak zdawać maturę z umiejętności całowania ? ![]() Dobry bobry ![]() Miałam ciężki tydzień, jeśli chodzi o naukę, ale nie zamierzam zwalniać tempa. Kupiłam dzisiaj tablice biologiczne, bo denerwowało mnie szaleńcze szukanie po wszystkich książkach jakiegoś obrazka.
![]() |
#2059 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie znasz tego tekstu? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16479582]mamy dzisiaj religię. i ksiądz coś tam mówi że miłośc nie jest uczuciem i bla bla. a nagle kolega do mnie. : Kamilaaaa a ja się nigdy jeszcze nie całowałem. Nauczysz mnie ![]() ![]() Co Wam się dziś na całowanie zebrało? ![]() ![]() Cytat:
![]() o mamo. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16479703] ![]() a ja znalazłam taki: Maturalny sukces gwarantuje podobno pogłaskanie (jedno, lub trzykrotne) kolan dyrektorki. Niestety, często jest to zabieg trudny, bo wymaga wykonania z zaskoczenia, a prośba o umożliwienie dotknięcia kolan nie tylko zniweczy czar, ale też może narazić maturzystę na uraz fizyczny. ![]() ![]() to chyba mission impossible. ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-01-15 o 14:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | ||
Zadomowienie
|
teraz modne są zdjęcia w odbiciu lustra, mikrofalówki czy piekarnika
![]() no co Ty nie wiedziałaś, tak się teraz robi samemu zdjęcia ![]() ![]() Cytat:
a ja znalazłam taki: Maturalny sukces gwarantuje podobno pogłaskanie (jedno, lub trzykrotne) kolan dyrektorki. Niestety, często jest to zabieg trudny, bo wymaga wykonania z zaskoczenia, a prośba o umożliwienie dotknięcia kolan nie tylko zniweczy czar, ale też może narazić maturzystę na uraz fizyczny. ![]() ![]() Cytat:
![]() mam taki sam kolor trawiasty w pokoju ![]()
![]() |
#2061 | |
Zadomowienie
|
![]() No to do dzieła, dziewczęta ! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie, starej daty jestem ![]() co do całowania - kupiłam sobie dzisiaj pomadkę truskawkową ![]() ![]() właśnie, Karmenka ja też mam rozm. buta 39. to wcale nie są kajaki ![]()
![]() |
#2063 |
Wtajemniczenie
|
Dobra zboki lece oglądać Requiem dla snu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2065 |
Zadomowienie
|
Łaaa, od tego filmu zaczęła się moja miłość do kompozycji Clinta Mansella
![]()
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałyście na demotywatorach? ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Idę poczytać, a potem idę do koleżanki 'Avatar' oglądać. ![]() Miłego popołudnia (i weekendu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Konto usunięte
|
Witam!
Dzisiaj kręciliśmy czołówkę. Wyszło świetnie ![]() Nie było chłopaka, który kręciłby nosem i każdy załatwił sobie spódniczkę, perukę niektórzy nawet staniki i buty na obcasie ![]() Każdy dał się pomalować i nie stroił żaden fochów. Ja wbiłam się w spodnie od garnituru jednego z kolegów z klasy, czerwoną koszulę i krawacik czarny ![]() ![]() Były dziewczyny, które nie za bardzo chciały się przebrać (norma) więc one siedziały w jury, bo robiliśmy coś w stylu pokazu mody ![]() Później była sesja zdjęciowa w tych strojach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wzajemnie ;* Cytat:
![]() zawsze trafiają się takie dziewczyny "oh, ah". ode mnie z klasy nawet nie pojawiły się na kuligu, bo się pobrudzą ![]()
![]() |
#2069 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A z mamą jak już się kłócę (raz na rok) to też szybko się godzimy. Cytat:
![]() ![]() hej;* w końcu ostatni dzień. Tyle, że ferie będą pełne pracy. kupiłam sobie makaron serowy z Lubelli i odradzam Wam tego zakupu. Fuuuuuuj. Okropieństwo. Wszystko wyrzuciłam. chciałam coś napisać, ale zapomniałam. To idę zjeść zupę, bo siostra mnie zmusza. (robi raz na rok obiad to się cieszy ![]() ed. dowiedziałam się, że mają już wymyśloną czołówkę, a ja nie mam o tym pojęcia. Muszę dowiedzieć się co to będzie.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-15 o 14:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.