|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Widze ponownie KWASY !!!!!! Skakanie do oczu nic nikomu nie pomoze i na pewno nie jest wspierajace !!!!
Klania sie czytanie ze zrozumieniem !!!
#4832 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma sie co stresować !! ![]() ![]() ![]() a ile chcesz schudnać ze az 7 dni uderzeniówki robisz?
![]() |
#4833 |
Raczkowanie
|
ZuziannaG -- nikt Cie nie wygania !!!
Witaj w gronie dukajacych ![]() ![]()
#4834 | |
Rozeznanie
|
na niefajny smak to guma do żucia
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() powodzenia
![]() |
#4835 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4836 |
Raczkowanie
|
Z góry przepraszam za błędy ale klawiatura nie chce ze mna wspÓŁpracowac
![]() Leszczesiu u mnie dzis waga łaskawie pokazała 87 kg ![]() ![]() ![]() Upiekłam własnie bardzooooooo czekoladowe ciasto jak wyjdzie dobre to podam przepis ![]() Zuzanko a mi sie bardzo podobał twój "chaoryczny'' post bo może my podobne jestesmy. Jedyne zastrzeżenia jakie mam to nam nie wolno ani fet ani mozarelli bo mimi, iz sa Light to maja jednak za duza zawartość tłuszczu. Tak mi się przynajmiej wydaje ![]() ja tez raczej pracuje w domu i cię rozumiem ![]() ![]() ja tez gotuje dla rodziny oddzielne obiady i nie robi to na mnie wrazenia. Mojaj mama która tez jest na diecie smazy racuchy albo pączki czy faworki. Są dla nas zakazane,więc napewno nie są dobre ![]() JA nie czuje po kieszeni aby ta dieta była droższa niż moje wczesniejsze jedzenie. W nabiały zaopatruje sie głównie w LIDLU.Z mięsa jem głownie drób czyl;i tak jak wczesniej a ryby od wielkiego dzwonu, więc może dlatego nie czuje różnicy.Otreby kuPuje paczkowane z jakiś tam mynów kosztuja okoo 2,5 zł za 0,5 kg. Ach wogóle od poniedziałku jest tydzień z LINESSA w LIDL i będzie duzo fajnych produktów dla nas ![]()
#4837 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Monia_35;16474371]
Cytat:
mierz sie zamiast wazyc po tych wszystkich bojach jakie tu mialy miejsce takie bezposrednie przyznanie? powalilo mnie hehe. poczytaj, naprawde warto yo jest akurat najprostsze w tym wszystkim. Wierz mi gdy na III fazie ta list aproduktow nei jest tak zawezona jest o wiele trudniej
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rany Leszczesia jakoś wcześniej ominęłam fakt, że schudłaś juz tak pięknie! Cóż za faux pas z mojej strony! Kochana gratuluję i....boże ja żeś tego dokonała? Piękny wynik , piękny.......ehhhhh ![]() ZuziannaG nie fochaj, odpuść i.....witaj wśród nas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
A wczoraj mój G. szukał w Lidu czegokolwiek z Linessy i nie znalazł NIC.
![]() Albo mam wybrakowanego Lidla w mieście, albo sama muszę się przejść... ![]() A co do jedzenia dla innych, ostatnio robiłam spaghetti G. i chyba mu nie smakowało, a zawsze zjadał do czysta... Jakoś nie mam weny gotować dla kogoś, bo żeby to było smaczne trzeba ciągle próbować, a ja staram się tego unikać ![]()
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
Berlinianka dopiero od poniedziłku jest ten tydzień z linesssa
![]() ![]() Fero_monka ja tez mam 19,5 kg mnijej, ale to nie jest wynik w porównaniu do jednej dziewczyny która udziela sie tu rylko raz na jakis czas. Już mam niej 40 kilo i jeszcze jej 30 do zrzucenia zostało ![]()
Start 16.10.2009 106,5 Po 2 msc. 16.12.2009 92,4 Jest 07-04-2010 78,2 Coraz blizej celu Będzie 68 ( a jak zjadę do 62 to będę zimą w bikini biegać ) Edytowane przez Oliwkaaa Czas edycji: 2010-01-15 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
ja wtrącę swoje 3 grosze
Zuzia - ja czytałam Twojego 1 posta 3 razy, zeby zrozumieć dokłądnei, bo - jak koleżanki zauważyły - niestety chaotyczny był. Nie dziwię, się, ze taką realcję wywołął. w sumie wszytsko już zostało powiedziane. Od siebie chicałabym tylko Ci powiedziec, że gdybyś przeczytała książkę uspokoiłabyś się już na tak pi razy oko 50str, ze wszystko jest ok. Swoją drogą - koleżanka, czy ten ktoś, kto Ci mówił o tych 6-8kg na uderzeniówce: wprowadziła Cię celowo w błąd, bo są osoby, które na uderzeniówce schudły 0,2kg!!! i nie panikują, bo rozumeiją zasady działania diety. Jednym słowem - książka. ściągnij choćby z podpisu wiolqn. Dwie godz i wszystko wiesz ![]()
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś jestem na 1 dniu II fazy, na I schudłam ok 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4844 |
Raczkowanie
|
huni - dzięki za odpowiedź, już wiem, że można
![]() marta33 - to dobra propozycja, też o tym myślałam, jest to baaaardzo męczące - można przecież skopiować tylko dany kawałek i się do niego odnieść! A propos gotowania dla rodziny - mam to szczęście,że "dietujemy" jak już pisałam z moją córką. natomiast mąż je dokładnie to samo co my - nie gotuję specjalnie dla niego, po pierwsze żeby nie mieć pokus, po drugie, bo jestem leń. Też ma nadwagę, więc nie marudzi a stwierdził, że wszelkie nakazy działają na niego jak płachta na byka.Nie zmuszałam i jak widać dobrze zrobiłam.Jest też inna przyczyna - nie potrafi zrezygnować z cukru do hebaty/kupiłam mu owocowy/ a nie toleruje wszelkich słodzików/objawia się to bólem żołądka i zgagą/.I tu napiszę ciekawostkę - mimo, że wcina cukier i czasem podjada u mamy to ...chudnie!pewnie dlatego,że jak tu któras napisała - nie pożera w domu chleba,makaronów i ziemniaków.A deserów na aspartamie po prostu nie je.Wiem, że nie każdy facet taki wyrozumiały, poza tym jeśli ma na coś ochotę to zawsze może zajrzeć do mamy lub knajpy,prawda? To tylko kilka miesięcy, więc nie tragedia.
05.01.10 - 83... - 167cm 03.03 - 76,9 - nareszcie spadek ![]() 24.03-75,2 - kolejny spadek po dłuuugim zastoju ![]() 30.04 - 71.800 23.05 - 73800 PORAŻKA ![]() 26.06 - 72.400 31.01.11 - 76... ![]() Edytowane przez ciemka367 Czas edycji: 2010-01-15 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
stożynka - to przyjeżdżaj.. mam barek zaopatrzony
![]() jenny - ja je zwyczajnie rumieniłam na złoto na patelni i zjadąłam z sosem czosnkowym ![]()
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
#4847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W poniedziałek sama pójdę i tak lecę na uczelnię do promotora - z niczym, to przy okazji... Albo wiem, wydrukuję kilka stron forum i powiem, że zwyczajnie nie mogłam się oderwać i magisterka musiała zaczekać ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Krewetki też można wrzucić na sałatę z innymi warzywkami i nawet bez dresingu wszamać ![]() koktajlowe sprzedają już obgotowane w słonej wodzie, trza tylko opłukać i chwilę na patelni potrzymać ![]()
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny zatem wieeeeeeeeeeeeelki szacun ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4851 |
Przyczajenie
|
Oliwka, dzięki za miłe słowa
![]() Cocci, dzięki za tą informację, bardzo mnie uspokoiła i zmotywowała do dalszego odchudzania ![]() ![]() Ściągnę książkę, choć teraz boję się ja przeczytać, bo jak się okaże, że te 12 dni robiłam jakieś straszne głupoty, to mi ręce opadną ![]() ![]() Fero_monka - nie focham się, tylko mnie dziwią niektóre reakcje ![]() ![]() ![]() wiolqn: a ta uwaga, czemu miała służyć? Mogłabyś wyjaśnić jej cel? Pozdrawiam.
#4852 |
Raczkowanie
|
Berlinianka to może my zrobimy burzę mózgów i pomożemy Ci napisac ?
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Planuje dzisiaj zrobić te kotleciki jajeczne Therci, bo mówiłyście, że takie dobre, więc się skuszę. Obawiam się tylko, że mi mogą się rozlecieć.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Tylko
![]() ![]()
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eliza - eee tam, zdaje Ci się. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Raczkowanie
|
cocci - tak,wiem - od początku lata tak robiam - odstawiłam "tuczniki" i po4m-cach było 5kilo mniej.Co z tego, skoro wróciło właściwie już po dwóch miesiącach wcinania spaghetti, ryżu i gotowanych ziemniaków?!
feromonka - czyli mamy podobnie do zrzucenia,od jakiej wagi zaczynasz,przypomnij proszę? ZuziannaG, napisałaś:"Ściągnę książkę, choć teraz boję się ja przeczytać, bo jak się okaże, że te 12 dni robiłam jakieś straszne głupoty, to mi ręce opadną ![]() ![]()
#4856 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.dietaproteinowa.eu/
Let there be GTR [Oo\__/oO] Edytowane przez ZuziannaG Czas edycji: 2010-01-15 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Raczkowanie
|
![]()
Już lecę na swojej miotle (beż prawka
![]() ![]()
#4858 |
Raczkowanie
|
feromonka - czyli mamy podobnie do zrzucenia,od jakiej wagi zaczynasz,przypomnij proszę?
W zaokrągleniu 72 (przy wzroście 164) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
ciemka - no i to jest dodatkowy minus - nie wiadomo, jak się organizm potem zachowa. jednym słowem: trzymajmy się zaleceń doktorka.
stozynka - przylatuj, uważaj na druty wysokiego napięcia. i wiatrzaki, bo w de ich pełno.. musze soebi podpis zmienić ![]()
Edytowane przez cocci Czas edycji: 2010-01-15 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
stozynka Już lecę na swojej miotle (beż prawka
![]() ![]() Każda z nas tu jest na jakiejś fazie (I, II, III...) czyli jesteśmy sfazowane ![]() W związku z fazami przypomniał mi sie kawał o otyłości męskiej (dla odmiany) Trzy fazy otylosci męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.