|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
nie wstydze się . i tak rozbierałeś mnie myślami wiele razy.
moja twarz juz nie jest skalana myślą o Tobie. daję pożegnalnego całusa tej niezdrowej znajomości. tort z tęczy i uśmiechu, który razem zjemy.
|
|
#3572 |
|
Przyczajenie
|
Hej jesteście BOSSKIEE!!1.Gdy wchodzę na scenę znika całe cierpienie... 2.Słwa już nie potrzebne... tylko gest... cisza i... Ty 3.Życie czasami pisze swój scenariusz, nieważne, jakie były plany, wystarczy jedno złe zdarzenie, i już pojawia się smutne spojrzenie. 4.Kiedy drzwi zamykasz, okno pozostaw otwarte, by każdy anioł, mógł trafić do Twojego serca. 5. Czasami są takie dni, a nawet miesiące, kiedy myśli bywają smutne, a serce wciąż płaczące. 6. Czas zagoi wszystkie rany, oby nigdy się nie otworzyły... 7. Nie ma ciemności, po której nie wyszłoby światło... 8.Pokaż mi którędy mam iść, by więcej Cię nie ranić... |
|
|
|
#3573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
♥ i widzę, że taktyka taka jak i moja buziak Kocie grise. ♥ mandarynka. ♥ lucyferowa. ♥ Primadonna. ♥ xxgroszek07xx. ♥ dontgivemenames. ♥ CookieCrisp. ♥ chocapic. ♥ abunee. ♥ - rozwalacie ten grajdołek ; ***___ bo my nie jesteśmy po to, aby się podobać. przy Tobie 'kocham Cię' wymięka, a kwiaty kwitną w środku zimy. kawałki złota rozpalające Twoje miodowe oczy. szklanki w oczach, dnem do dołu. tak w tajemnicy : szaleję na jego punkcie. godzina po północy. chcę zasnąć przy nim i obudzić go w środku nocy na szklankę mleka. pomyłka i Ty. albo pomyłka to Ty. jakoś tak. być szklanką Twojej gorącej herbaty w zimowy dzień. nadużycie nowości, bynajmniej nie z promocji. kupię sobie kaktusa, słonecznik mi padł, znajdę sobie inne słońce, na dłużej. błądzę. idę, zawracam, patrzę. widzę Cię. *** i ♥ dla wszystkich, którym coś się spodobało ; *
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2010-01-15 o 17:28 |
|
|
|
|
#3574 |
|
Raczkowanie
|
-Chcesz znać prawdę? -No mów… -Kompletnie nie rozumiem dlaczego przejmujesz się tym facetem. Skoro Cię zostawił to znaczy, że nie był Ciebie wart i nie warto o nim pamiętać, a tym bardziej karać się siedzeniem w domu… piszemy tak, żeby ani on, ani ona się nie dowiedzieli. patrzymy na siebie z ukrycia. wszystko robimy po kryjomu. uwielbiam kiedy wszyscy myślą, że mam cię gdzieś i plotkują na twój temat przy mnie. wiesz, cholernie chce mi się wtedy śmiać. - bądź. - po co? - bo życie mnie przeraża. bo boje się samotności. bo... gdy jesteś wszystko inne zostaje gdzieś daleko... bo czuję się spokojniejsza i bardziej pewna jutra... bo Twój uśmiech sprawia, że moje myśli są spokojniejsze, bardziej rzeczywiste i poukładane... Mam malinową koszulę i czerwone kolczyki ![]() Pije sok truskowkowy i lubię Cię ciut za bardzo... Kiedyś napcham Ci do mordy tych pieprzonych czerwonych czereśni, a potem każę Ci je wyrzygać. Zobaczysz jak się czułam kiedy karmiłeś mnie szczęściem i kazałeś w jednym momencie całkowicie usunąć je z mojego wnętrza ! |
|
|
|
#3575 |
|
Zadomowienie
|
To przerażające, gdy nie przywykłeś do bycia osobą kochaną.
W prost nie umiem powiedzieć, jak jesteś stuknęty. Nie narzucaj Twoich reguł gry. Jesteś zimnokrwisty jak moja złota rybka. A tak z czystej ciekawości, jak ma mi pomóc taki wariat jak Ty? Mieszkasz w trumnie. Ja tylko delikatnie otorzyłam wieko. |
|
|
|
#3576 |
|
Zadomowienie
|
Nie nudź mnie już tymi pytaniami.
No cóż, uprzedzano mnie, że miłość to walka.
|
|
#3577 |
|
Przyczajenie
|
Znów nie mogłam spać w nocy, obok zimna pościel...czekałam do piątej aż wrócisz i mnie dotkniesz. To mało istotne tylko chce mi sie płakać kiedy wącham Twój kołnierz i czuje jej zapach ... ;/
Nienawidze takich sztuk, są naprawde podłe! Znajdz własnego faceta od mojego sie odklej!!!! Zawsze musze coś s*******ic!... ZROBIE NA PRZEKÓR. Z PREMEDYTACJĄ! Otwarta rana a ja znów sypie sól. Głupia kobieta ze mnie. Po co ja w ogóle tu przyjechałam?! Kiedy sobie wyobrażam, że miało by was nie być...Szczerze? nie miałabym po co żyć. Nie miałabym dokąd iść, cały mój świat, wszystko co mam to WY!! Mogło być tak dobrze...powiedziałeś jednak jedno słowo za dużo!!!!!!!!!!! -uczę się uczuć -ale tego nie da sie nauczyć! -wiem...dlatego nie chce mi sie juz żyć ![]() Pamiętam jeszcze stary czas, gdy byłeś jednym z nas! Nie raz cała ekipa, nikt sie o nic nie pytał. Za torem na ognichach lała sie polska łycha. Zdarzała sie tez siara która dawała po kichach. Nie raz ktoś sie pożygał, nie raz ktoś Cie do domu dzwigał... Nie raz ktoś Ci pomagał, tego wymagała tu zasada!! Była ideałem. Mogłbym sie zakochać ale częściej niż inne latała na prochach... Naprawde niektóre dziewczyny mają do tego talent. Muszę przyznać dziewczyny, że za***iste opisy
|
|
|
|
#3578 |
|
Raczkowanie
|
`Każda chmura musi się zmienić w deszcz.
I każda miłość musi zmienić się w nienawiść. Edytowane przez lemonessences Czas edycji: 2010-01-15 o 18:33 |
|
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
mam dosyć iść tak gdzieś bez planów wciąż od nowa, zaczynać coś, nie kończyć.
dobrze wiem, nie mam nic, jak ja i Ty.. chciałam ulepić sens, z niepasujących części. tyle nazmyślanych głupot, prosto z chorej świadomości. Dlaczego drugą szansę dostają tylko wybrani, a nie Ci co pragną żyć i obiecają zmiany? tęsknoty nie opiszesz, wokół wszystko rani
|
|
#3580 |
|
Rozeznanie
|
bencowa- oj dziękuję kochana, cieszę sie, że się podobają I know of some things that you ain't told me wiem o niektórych rzeczach których mi nie powiedziałaś You'll never find nobody better than me Nigdy nie znajdziesz nikogo lepszego ode mnie
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3581 |
|
Rozeznanie
|
masz serce z kamienia które nie czuje nawed łaskotek.
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys ktoś też przysłoni Ci cały świat. I wtedy mnie zrozumiesz. Kiedy mówię głupoty to znaczy, że kocham. Miłośc na zasadzie 'mimo wszystko' . Ładny ma uśmiech, kiedy trzymasz jej ręke. Szczęściara. Najtrudniej jest przywyczaic sie do bólu, przed którym bronisz się całe życie... Tis,kamisha 4ever, nie?
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;16480333]
chce być w Twoim sercu i wiedzieć, że jest moje.[/QUOTE] świetny. ![]() TiS - to już wiesz ;** . Widzę radość w Twoich oczach - szczęście, które znalazłam, nie oddam. Jeśli mi powiesz, pocałunek za wiersz, to codziennie mógłbym wydawać tomiki. Jakie to niesprawiedliwe starać się za dwóch, a i tak pozostać w pojedynkę.'
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2010-01-15 o 19:05 |
|
|
|
#3584 |
|
Rozeznanie
|
izka19855- < 3
96LadyPoziomka96-bo to Ty podbiłaś moje serduszko jako pierwsza < 3 dwie różne definicje miłości. moja i Twoja.
codziennie patrze na Ciebie z innej perspektywy . dlaczego płaczesz? - przyjmijmy wersję, że lubię. Pierwszą oznaką, że tracisz w sobie dziecko, jest to, że wyrzucasz butelkę po Kubusiu, nie odrywając etykiety.
|
#3585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nydee widzę że masz w podpisie opis który ja dodałam wcześniej normalnie spadłam z krzesła jak zobaczyłam tak się ciesze.. to niemal zaszczyt ![]() ♥ Przystojny chłopak. Jak książę . Ciekawe czy wnętrze też ma takie piękne . ? Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-01-15 o 19:12 |
|
|
|
|
#3586 |
|
BAN stały
|
Witam po dłuuugiej nieobecności.
;*;*;* --------------------------------- Moje milczenie jest odpowiedzią na Twoje pytanie.
A przyjaciel okazał się frajerem. Myślałam, że takie rzeczy tylko w 'Modzie na sukces'. Jak się nie ma tego co się chce.... to sie kradnie co popadnie. ![]() Taki stan, którego w żaden sposób nie opisze. A Ty weź mnie za rękę i pokaż drogę do miłości. A moje postanowienie poszło się pierd.olić. Nadal Cię kocham. Przepraszam. |
|
|
|
#3587 |
|
Raczkowanie
|
` W realnym życiu Kopciuszek nie spotka Księcia, bo nawet nie dotrze na bal. Śpiąca Królewna nie doczeka pobudki - zwiędnie i zaśnie na zawsze. Leśniczy uratuje Czerwonego Kapturka, by go niecnie wykorzystać i wysłać do lasu do pracy. Małgosia sprzedaje narkotyki, bo nie może i nie chce znaleźć drogi do rodzinnego domu, a Jaś na gigancie kupczy własnym ciałem na Dworcu Centralnym. Calineczka za szminkę i tusz do rzęs obsługuje mężczyzn na klatce ewakuacyjnej centrum 2587 2/587ego. - Przerwała nagle wyliczankę, by po chwili cicho dokończyć: - Tak wygląda życie z bliska..
Miała ochotę wczołgać się pod łóżko z nadzieją, że mieszka pod nim potór, który z chęcią by ją zjadł . Na pytanie "Co się dzieje z twoim życiem" Chciało by się odpowiedzieć "Nie wiem, ja tu tylko sprzątam" Z akcentem na tylko , w domyśle ciągle ! |
|
|
|
#3588 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
razem z tobą kochanie rozwalamy <33 kocham kocham <33 Cytat:
okradaj pierniczku i ja tez okradam <33 szłońce jak kocham
<33 _________________________ _______________ jestem tam dla kogoś kto słucha i ktoś kogo umiem zawołać .który nie jest przestraszony udziału wobec miłości Rozmawiałam z niebieskim motylem i on zapytał dlaczego spaceruje kiedy mogę latać? .powiedział że życie smakuje lepiej kiedy jestem naćpana ..ja odpowiedziałam - hej niebieski motylu możesz mnie zabrać na przejażdżkę i zostawić mnie na chmurze? .będę żyła z niebieskimi motylami na niebieskim niebie Płaczę purpurowymi łzami przez ciebie Popatrzeć ci w oczy gdzie moje sekrety legną w śmierć wypij mnie do sucha i zjedz moją duszę wykładając na lewą stronę Łyknij mnie .całą mnie Stworzyłeś obraz który myślisz że jest mną Jesteś trucizną na moim języku Smakując Ciebie moje usta drętwieją Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-15 o 19:32 |
||
|
|
|
#3589 |
|
Zadomowienie
|
niedostępne oczy A ja wezmę 2 kilo cukru i osłodzę sobie życie.
|
#3590 |
|
Rozeznanie
|
Szczęśliwe zakończenie to luksus na jaki może pozwolić sobie fikcja.
Dziś moc mam jak marzyciel na dropsach Byłam wampirem w "Zmierzchu", czarodziejem w "Harrym Potterze", smokiem w "Eragonie", elfem w "Władcy pierścieni".. Zawsze ratowałam świat, miałam nadprzyrodzone zdolności, spotykałam miłość swojego życia, a tym czasem jestem zwykłym człowiekiem otoczonym szarą rzeczywistością. Moje marzenia - złodzieje nieba. Kotku, mogę tak do Ciebie tak mówić? Chodź tu. Każdy może się pogubić Tam, gdzie anioł stróż zamyka oczy, budzi się Przygoda. sterowany handel naszymi uczuciami Nie jesteś zajarany życiem? To masz pecha. Ja też miałam ciężko, ale przestałam narzekać. nie chcę przepraszać cię za to, że we mnie sumienie mieszka. Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2010-01-15 o 19:42 |
|
|
|
#3591 |
|
BAN stały
|
dziewczyny
mam do was mega ważną sprawę może, któraś z was kojarzy opis coś o tym zesłuchawki zawsze będą poplątane . a facet czy miłość zawsze nie ten . Jesli, któraś go pamięta to bardzo proszę o napisanie go. Bo pilnie go potrzebuje. LIcze na was <33 . . . kołyska marzeń. Jesteś ścieżką dźwiękową do mojej fatazji... Jak marionetki tańczyli na scenie nienawiści. Miałeś swoją szanse.Teraz uśmiechnę się szyderczo i powiem spier-dalaj . |
|
|
|
#3592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-ożenisz się ze mną?
- nie. - to złaź. |
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie łudź się, słuchawki zawsze będą splątane, herbata za gorąca, a facet nie ten..
|
|
#3594 |
|
Raczkowanie
|
-nie pijesz, nie palisz. Jesteś idealna. -ale biorę pobawimy się w miłość? -Zawsze się bawimy. ` patrzę w okno - słońce jakby do mnie uśmiechnięte .. ; dd
` biegnę do nikąd, choć coś mówi 'stój' .. jestem zmęczona tym, że nie odczuwam nic. |
|
|
|
#3595 |
|
Wtajemniczenie
|
izka19855 - padłam, jak przeczytałam, że ja pięknie piszę
![]() Nawiasem mówiąc, już jeden z Twoich u mnie na opisie wisi ![]() Czyżby zakochana? Dajcie spokój.
Za dużo się napiła, to i oczy jej się świecą. Zapomnij albo zgiń.
|
|
#3596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem jak sie czujesz , co przezywasz, miałam to samo .. no ale coż takie jest zycie .. Glowa do gówy i zyjemy dalej .. taak ? . wszystko bedzie dobrze , wszystko sie ułozy .. zobaczysz . Zanim sie obejzysz zainteresujesz sie juz jakiems innym przystojniakiem i tego właśnie Ci życze .a jeśli chodzi o to opisy to przegrzebałam cały moj folder .. i oto co mam : mam nadzieje ze pomogłam i że szybko uporasz sie z tym co przezywasz ...a miało być tak pięknie , miało nie wiać oczy nam i ociekać szcześciem Ja wiem , że lepiej byłoby nic nie czuc . Ja wiem, że lepiej było by nic nie czuć nie słyszałeś mnie i nie rozumiesz jak funkcjonuje miłość I czemu mam serce, a nie kamień ? It's time to be a big girl...And big girls don't cry... Zniknęło szczęście, a może nigdy go nie było, być może mnie i Ciebie nigdy nic nie łączyło... Śpij Julio. Romeo nie istnieje... Najbardziej boli mnie to, że Ciebie nie zabolało... ;( Ty ! Czerwone z lewej strony w piersi. To nic, że teraz masz dwie połowy. Musisz bić. Słyszysz?! Miłość...? taa jasne, a może jeszcze frytki do tego? Obiecałeś do końca walczyć o Mnie, jest to 180 stopni odwrotnie. - Dziękuje. - Za co? bo to nie taka tęsknota, że się doczekasz...-Za pokazanie, że miłości nie ma. -kochasz go? -on mnie nie kocha -ale czy ty go... -ja nie jestem ważna I nieważne żę powiem jak bardzo mi brak , ciepła Twoich rąk . Twych ust .. tak bardzo mi brak .
|
|
#3597 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
w filizance fusy, nadgryziony rogalik i pół piernika w kształcie serca na talerzu mojej miłosci. jak co wieczór moja duma walczy z tym czymś błyszczacym w kaciku oka, co tak mocno kłuje. malować marzenia na serca płótnie. tańczyć na skrawku tęczy. |
|
|
|
|
#3598 |
|
Raczkowanie
|
Mnóstwo jest wspaniałych mężczyzn
Ty się do nich nie zaliczasz. |
|
|
|
#3599 |
|
Wtajemniczenie
|
toogether93 - jasna sprawa, królewno. <3 ;*
------------- Pierwszy raz w życiu tęsknie. Pierwszy raz w życiu chciałabym także nazwać to, co czuje, określić, zdefiniowac. Ale Ty nie dajesz się określic i zdefinowac. Nie ma takiego równania, nie istanieje taka funkcja czasu, która choć w przybliżeniu przewidzi jaki będziesz w następnej sekundzie. - dlaczego kiedy myślę o Tobie, jest mi ciepło ? .. - bo ja myślę wtedy jak rozgrzac Twoje serce .. kiedyś chciałam ugotowac trawe, przyprawic ja piaskiem, i podac Ci zupę we foremce. krzyczała, płakała. On milczał, patrzył w ziemię. biegałam dookoła domu wymachując reklamówką, zawsze myślałam, że w końcu uniesie mnie w powietrzu .. Bardzo do niego tęskniła. Najgorsza rzecz, jaką ludzie mogą sobie robić, to nie wyjaśniać do końca tego, co ich zabolało. To odcinać się od rozmowy, obrażać, uciekać, wyjeżdżać. Chyba że im nie należy na porozumieniu. |
|
|
|
#3600 |
|
Raczkowanie
|
żyj bo życie to najlepsze co mogłeś dostać... Siebie mi daj. Twoje usta powiedziały, że to je mam całować, Twoje ciało powiedziało, że to je mam dotykać, Twoje wnętrze powiedziało, że to je mam poznawać Ja mam miłość, więc mam wszystko, a ty nie masz nic jeśli żyjesz bez ja wiem, że nigdy nikt mi ciebie nie odbierze, całkowicie w to wierzę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

jesteście BOSSKIEE!!
w większości pomijam
i mam spokój . bo to one odpowaidają mi jeśli chodzi o te zadziorne opisy, inprezowe, codzienne, te bardziej liryczne mam wszystko co chcę
♥ i widzę, że taktyka taka jak i moja 

widzę że masz w podpisie opis który ja dodałam wcześniej normalnie spadłam z krzesła jak zobaczyłam tak się ciesze.. to niemal zaszczyt