|
|
#991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Jakbyś ty w ogóle do niego nie pisała (załóżmy) to kiedy by się tak sam z siebie odezwał? Chyba nie miałaś takiej sytuacji co?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
mycha ja bym nie wytrzymala nerwowo chyba, bo moj choc malo sie odzywa, ale wieczorem to juz obowiazkowo sie odzywamy, ale zeby WCALE?????????
|
|
|
|
|
#993 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja tez bym tak nie wytrzymała... Dałabym sobie spokój z takim TŻ chyba
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
Mycha kurczę głupio zrobił ;/ mógłby pomyśleć o Tobie, że np możesz się martwić o niego..
zadzwoń, zadzwoń nie ma co się hamować w takiej sytuacjiOglada ktoraś pierwszą miłośc? ![]() podobna sytuacja majka i pawła tylko że on u niej został na noc sie wygadać i z tą kasą a u mnie tylko na jakiś czas...
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny.. przepraszam was... nie było mnie dawno. Ja wiem. Ale przez ten tydzień to była masakra. Kolejna kłótnia z przyjaciółką, przyjaźń się sypnęła... zresztą to nie jest pierwsza przyjaźń która mi się rozsypała. Pisałam testy próbne.. W ogóle taki nawał pracy i problemów że szok! Wyjeżdżam na weekend. Dlatego mnie nie będzie. Ale muszę nadrobić nową cześć... trochę posiedzę ale co tam ^^
Mam nadzieję że nie będziecie złe... Jeszcze miesiąc takiego mordowania się i będą ferie.. a wtedy będę miała dla was czasu a czasu. Mam nadzieję że pamiętacie o mnie.... choc nowa jestem. I nie będziecie złe? ;* pozdrawiam wszystkie ;* mam nadzieję że dobrze u was <3
|
|
|
|
|
#996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak Ci poszły testy próbne? ![]() To miłego weekendu i wracaj do nas!
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
zostawil tel w pracy i dlatego nie dzownil
teraz sie odezwal i chce sie wieczor spotkac![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- mykam na uczelnie trzymac kciuki
|
|
#998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- .. źle mi z tym wszystkim zwłaszcza że wiem że ta druga mu się podoba, naprawdę jest śliczna.. mam tego dooooość.. ciekawe czy jeszcze coś ma mi do powiedzenia..
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
nie da się. Pretensje, oskarżanie, niedomówienia... Mam dośc.. niby ze sobą gadamy normalnie, ale już bez zwierzania się i żadnego słowa na swój temat. Tak po prostu ogólnie. A próbne.. hmmm.. nie jest tak źle. Nie uczę się najgorzej więc powinno byc w sumie koło 130 pkt z wszystkich (ja piszę 3 testy - human, matma i ang) miałam zdolne koleżanki koło siebie to ładnie się zwalało ehe ;D wrócę do was... <3
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, drogie Panie
![]() ![]() Wrocilam niedawno z uczelni no i siedze nad ksiazkami. Laptopa mam tylko na chwile, bo mama oglada na nim film, wiec postanowilam to wykorzystac i napisac . TZ oczywiscie sie nie odzywal, wiec postanowilam ja to zrobic. Okazalo sie, ze spal bo biedaczek źle sie czuje . Wiec pewnie dzis sie nie spotkamy, moze w niedziele do niego podjadę . Takze dzis wyjatkowo daruje mu nieodzywanie sie .KochajMnie, NIE WIEM, jak ty jestes w stanie w ogole byc w takim chorym zwiazku? Po co jestes z facetem, ktory kreci za twoimi plecami z panienka, ktora mu sie podoba i sam sie do tego przyznaje?Kochane, odezwe sie pozniej bo mama woło o kompa ![]()
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
KochajMnie przecież ty też jesteś śliczna
![]() Myszunia cieszę się, że w końcu się odezwał. ja się z moim umówiłam dziś na poważną rozmowę. może dojdziemy do jakiegoś porozumienia, ustalimy co dalej. mamy się wymienić spostrzeżeniami co do tego co nam przeszkadza, co sprawia, że się na siebie złościmy i tak dalej. rzadko tak rozmawiamy (w zasadzie to BARDZO rzadko), także uważam, że to dobry pomysł na tą chwilę. może da się coś zmienić, naprawić, żeby było jeszcze lepiej, żeby te poważniejsze kłótnie zdarzały się naprawdę sporadycznie, żebyśmy się w końcu spróbowali zrozumieć. na pewno będzie to wymagało sporego wkładu pracy, zwłaszcza z mojej strony (chodzi mi głównie o walkę z zazdrością), ale mam nadzieję, że i TŻ zadeklaruje, że będzie się starał. mam wrażenie, że to my same swoimi fochami i zazdrością doprowadzamy do takich sytuacji, że facet kręci coś na boku, kłamie, robi nam na złość. broni swojej niezależności, a my niestety z własnej winy na tym cierpimy. (pomijam oczywiście przypadki tych najgorszych drani) takie moje drobne przemyślenia, nie bierzcie tego do siebie, piszę ogólnie
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-15 o 15:24 |
|
|
|
|
#1003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem jakim sposobem uznaje, ze ma prawo osądzać...no ale cóż...zwolennicy ojca dyrektora tak mają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przynajmniej u mnie chyba tak własnie jest. Moj TŻ bardzo broni swojej niezaleznosci, nieraz powtarzał ze On nie bedzie pantoflarzem tak jak Jego ojciec.. Wiele razy robiłam TŻ niepotrzebne akcje i On pozniej bał sie ze bedzie to samo i kilku rzeczy mi nie powiedział.. Ale juz z Nim o tym rozmawiałam, mówiłam ze zmienie swoje zachowania i mam nadzieje ze juz wszystko bedzie miedzy Nami ok. Czekam sobie teraz na jakis znak od Niego bo mamy sie spotkac wieczorkiem. Teraz ma sie pouczyć a poźniej urzadzimy sobie super, miły wieczór
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Wtajemniczenie
|
Co wy mowicie? Krecenie na boku, oszukiwanie i inne "patologie" to jest wina naszych fochow?
W zyciu bym czegos takiego nie stwierdzilaJeszcze troche i jak ktoras z was zdradzi tz (czego żadnej oczywiscie nie zycze), to zostanie za to przeproszony ( w koncu jestem taka fosiasta i niedobra ) i dostanie druga szanse . W sumie juz podobne przypadki sie pojawily.Przepraszam dziewczyny za gorzkie slowa, ale nie moge uwierzyc w to co czytam. |
|
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się w 100%. Edytuję bo mi się mój przypomniał - co z tego, że powiedział, że wysiada od mojego czepiania, fochania, wymagania skoro i tak to była jego wina bo się przestał starać, więc są wyjatki od tej reguły. Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-15 o 17:14 |
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wreszcie mamy weekend (albo do rana ;P) ale co tam ... Od poniedziałku mam już grubą jazdę na uczelni
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Ja weekend zaczne od poniedzialku, bo teraz to bede miec sajgon
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaczynam się uczyć od 17.40
haha... czyli mam jeszcze chwile na wizaż ![]() Ja od pon. mam kolokwia zaliczeniowe, a w nast. tyg to sesjaaaaaa ![]()
|
|
#1013 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I z tym sie zgadzam. Tyle ze nie wiem jak wy zrozumiałyscie krecenie na boku ale mi akurat chodziło tutaj o kłamstwo (nie o zdrade). Ja czasem mówie do TŻ "chyba coś krecisz" i o to mi chodziło. Aczkolwiek kłamstwo według mnie tez kłamstwu nie rowne. I mi bardziej chodzi o jakies drobne kłamstewka. A robienie na zlosc zdarza sie w wielu zwiazkach. Albo na zlosc robi TŻ, albo ktoras z zazdrosnic i w tym watku akurat dobrze to widać. "Nie zadzwonił wczoraj cały dzień (najczesciej był zajety) to ja tez jutro nie zadzwonie", "Nie odpisał na sms to co ja mam zrobic jak wkoncu napisze? Nie odpisuj mu". I wedlug mnie pozniej przez takie rady sa nieporozumienia w zwiazkach niektorych zazdrosnic. I mnie chodziło tylko o to. Cytat:
Inne dziewczyny doradzaja,a u Ciebie ja wyczuwam tylko agresje. Juz w ktorymś poscie z kolei skierowaną w moją stronę..
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 Edytowane przez *wanilia* Czas edycji: 2010-01-15 o 17:39 |
||
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm no lecę... myślę, że wpadnę na ploty jakoś później
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na pewno nie ma nic agresywnego w tym co ja napisałam, zresztą niech wypowiedzą się inne dziewczyny i zobaczymy która ma racje
|
|
|
|
|
|
#1016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do zdrady - od zawsze jestem zdania, ze to nie tylko wina faceta. Normalny facet (poza tymi, ktorzy lubia przygody) nie idzie do innej kobiety, gdy jego wlasna partnerka zaspokaja jego potrzeby. Zadna zdrada nie bierze sie bez przyczyny. Nie chce usprawiedliwiac zdradzajacych - potepiam to, ale wiem tez, ze gdy facet jest szczesliwy w takim zwiazku, jaki ma to za nic w swiecie nie zdradzi. |
||
|
|
|
|
#1017 |
|
Copyraptor
|
Wanilia, przecież EJ się tylko zgodziła z poprzednią wypowiedzią
jaka agresja? Spokojnie ![]() Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki - o 20 mam straaszne kolokwium z rozwojówki. Ja nie chcę A później poważna rozmowa z TŻ - strasznie mnie wkurzył ostatnio. Bardzo zawiódł moje zaufanie. A że podpada mi już od jakiegoś czasu, głównie pierdołami, to to przelało czarę goryczy..naprawdę jestem wściekła, i się zastanawiam, czy tego nie skończyć.
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zadomowienie
|
Jejuu on ma gorsze humorki niż ja przed okresem normalnie
Zadzwonił jak skończył zajęcia, normalnie pogadaliśmy wszystko ok, powiedział, że wejdzie na gg, bo za pół godz będzie w domu. Ok wszedł i już jakiś nie teges. A to wkurzony, bo nie dobry obiad. Praktycznie nic nie pisał. Zapytałam się go o której wczoraj wrócił i czemu nie odebrał jak później do niego dzwoniłam, to już wielkie oburzenie ,,bo miałem wibracje wyłączone czaisz" ![]() No co jest, bez przesady, ale na takie zagrywki to sobie nie pozwolę. Pytam się czy się dzisiaj widzimy, to on oczywiście nie wie, bo narazie jedzie na trening i nie wie co później będzie robił. To się określ człowieku do cholery. Jakoś wcześniej prawie zawsze po treningu do mnie przychodził, mówił mi to wcześniej i było spoko. Teraz już mu coś odwala i zaczyna się to samo. ![]() Poszłam się przejść, bo się zdenerwowałam. Zadzwoniłam jeszcze do niego, bo na gg mi oczywiście nie odpisał czy przyjdzie czy nie. Przez tel też się nie potrafił określić, to powiedziałam, że widzimy się u mnie po jego treningu, i tyle. On się nie umie określić, to ja go określe. Jak nie przyjdzie to przez telefon mu grzecznie powiem, że mnie wkur*** i że obydwoje mamy ciężki czas, bo sesja itd i nie chcę się kłócić, ale żeby swoich humorków nie wyładowywał na mnie. I jak dzisiaj się nie zjawi, to jutro nie chcę się z nim widzieć. Tyle w tym temacie, skoro wczoraj sobie siedział i gadał z kolegami w klubie, to dzisiaj może chyba znaleźć czas na mnie. A jak przyjdzie to również grzecznie mu powiem o co mi chodzi i że tak się nie robi. Nie zamierzam się kłócić, bo mam sesję i nie chcę się denerwować, ale to że się zmieniam nie oznacza chyba, że nie mogę mu zwrócić uwagi jak zachowuje się nie w porządku. Mam rację? ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() Liczę jednak, że Wasza rozmowa zakończy się powodzeniem i wszystko sobie wyjaśnicie i Twój TŻ Cię zrozumie. U mojego to już chyba marne szanse, żeby coś zrozumiał i zaczął się starać. Nie chcę krakać, ale po tej sesji chyba naprawdę zakończę ten chory związek, w który póki co chyba jestem zaangażowana tylko ja. A wczoraj było tak fajnie. Ja pitole co za chłop, te jego humorki mnie po prostu wykończą.
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
koszka moze faktycznie okresu dostal
![]() cholerko tak pozno masz jeszcze zajecia??? kciuki beda, ale ja poprosze jutro o kciuki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

Jakbyś ty w ogóle do niego nie pisała (załóżmy) to kiedy by się tak sam z siebie odezwał? Chyba nie miałaś takiej sytuacji co?

zadzwoń, zadzwoń nie ma co się hamować w takiej sytuacji

Mam nadzieję że nie będziecie złe... Jeszcze miesiąc takiego mordowania się i będą ferie.. a wtedy będę miała dla was czasu a czasu. Mam nadzieję że pamiętacie o mnie.... choc nowa jestem. I nie będziecie złe? ;* pozdrawiam wszystkie ;* mam nadzieję że dobrze u was <3

21. 04.2014 

. Wiec pewnie dzis sie nie spotkamy, moze w niedziele do niego podjadę

zgadzam się w 100%.