Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-15, 14:19   #991
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
Garfi no to na pewno. on mi mowil ze z bylą wogole nic nie pisali ani nic i ze uczy sie tego specjalnie dla mnie. rany a ja go tak chwalilam ze udaje mu sie juz pisac jednego smsa dziennie
Hmmm dziwny człowiek, skoro nawet 1 smsa nie napisze bo co... nie jest ciekawy co u swojej dziewczyny... Jakbyś ty w ogóle do niego nie pisała (załóżmy) to kiedy by się tak sam z siebie odezwał? Chyba nie miałaś takiej sytuacji co?

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 14:23   #992
garfieldek
Zakorzenienie

mycha ja bym nie wytrzymala nerwowo chyba, bo moj choc malo sie odzywa, ale wieczorem to juz obowiazkowo sie odzywamy, ale zeby WCALE?????????

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 14:27   #993
m a d e i r a
Wtajemniczenie

No ja tez bym tak nie wytrzymała... Dałabym sobie spokój z takim TŻ chyba

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 14:28   #994
KochajMniie
Zadomowienie

Mycha kurczę głupio zrobił ;/ mógłby pomyśleć o Tobie, że np możesz się martwić o niego.. zadzwoń, zadzwoń nie ma co się hamować w takiej sytuacji ale rób jak chcsz

Oglada ktoraś pierwszą miłośc?
podobna sytuacja majka i pawła tylko że on u niej został na noc sie wygadać i z tą kasą a u mnie tylko na jakiś czas...
Stary 2010-01-15, 14:47   #995
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

dziewczyny.. przepraszam was... nie było mnie dawno. Ja wiem. Ale przez ten tydzień to była masakra. Kolejna kłótnia z przyjaciółką, przyjaźń się sypnęła... zresztą to nie jest pierwsza przyjaźń która mi się rozsypała. Pisałam testy próbne.. W ogóle taki nawał pracy i problemów że szok! Wyjeżdżam na weekend. Dlatego mnie nie będzie. Ale muszę nadrobić nową cześć... trochę posiedzę ale co tam ^^ Mam nadzieję że nie będziecie złe... Jeszcze miesiąc takiego mordowania się i będą ferie.. a wtedy będę miała dla was czasu a czasu. Mam nadzieję że pamiętacie o mnie.... choc nowa jestem. I nie będziecie złe? ;* pozdrawiam wszystkie ;* mam nadzieję że dobrze u was <3
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 14:53   #996
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
dziewczyny.. przepraszam was... nie było mnie dawno. Ja wiem. Ale przez ten tydzień to była masakra. Kolejna kłótnia z przyjaciółką, przyjaźń się sypnęła... zresztą to nie jest pierwsza przyjaźń która mi się rozsypała. Pisałam testy próbne.. W ogóle taki nawał pracy i problemów że szok! Wyjeżdżam na weekend. Dlatego mnie nie będzie. Ale muszę nadrobić nową cześć... trochę posiedzę ale co tam ^^ Mam nadzieję że nie będziecie złe... Jeszcze miesiąc takiego mordowania się i będą ferie.. a wtedy będę miała dla was czasu a czasu. Mam nadzieję że pamiętacie o mnie.... choc nowa jestem. I nie będziecie złe? ;* pozdrawiam wszystkie ;* mam nadzieję że dobrze u was <3
ojj, a nie da się tego naprawić tej przyjaźni?
A jak Ci poszły testy próbne?
To miłego weekendu i wracaj do nas!
Stary 2010-01-15, 14:58   #997
Myszunia19
Zakorzenienie

zostawil tel w pracy i dlatego nie dzownil teraz sie odezwal i chce sie wieczor spotkac

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

mykam na uczelnie trzymac kciuki
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 15:07   #998
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
zostawil tel w pracy i dlatego nie dzownil teraz sie odezwal i chce sie wieczor spotkac

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

mykam na uczelnie trzymac kciuki
Noooo wkońcu się odezwał, ciesze się bardzo a to z telefonem to ciekawe

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

.. źle mi z tym wszystkim zwłaszcza że wiem że ta druga mu się podoba, naprawdę jest śliczna..
mam tego dooooość.. ciekawe czy jeszcze coś ma mi do powiedzenia..
Stary 2010-01-15, 15:13   #999
garfieldek
Zakorzenienie

mycha fajnie, bedzie dobrze

Wymianka
Stary 2010-01-15, 15:13   #1000
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
ojj, a nie da się tego naprawić tej przyjaźni?
A jak Ci poszły testy próbne?
To miłego weekendu i wracaj do nas!
nie da się. Pretensje, oskarżanie, niedomówienia... Mam dośc.. niby ze sobą gadamy normalnie, ale już bez zwierzania się i żadnego słowa na swój temat. Tak po prostu ogólnie. A próbne.. hmmm.. nie jest tak źle. Nie uczę się najgorzej więc powinno byc w sumie koło 130 pkt z wszystkich (ja piszę 3 testy - human, matma i ang) miałam zdolne koleżanki koło siebie to ładnie się zwalało ehe ;D wrócę do was... <3
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 15:16   #1001
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Witam, drogie Panie
Wrocilam niedawno z uczelni no i siedze nad ksiazkami. Laptopa mam tylko na chwile, bo mama oglada na nim film, wiec postanowilam to wykorzystac i napisac. TZ oczywiscie sie nie odzywal, wiec postanowilam ja to zrobic. Okazalo sie, ze spal bo biedaczek źle sie czuje. Wiec pewnie dzis sie nie spotkamy, moze w niedziele do niego podjadę. Takze dzis wyjatkowo daruje mu nieodzywanie sie.
KochajMnie, NIE WIEM, jak ty jestes w stanie w ogole byc w takim chorym zwiazku? Po co jestes z facetem, ktory kreci za twoimi plecami z panienka, ktora mu sie podoba i sam sie do tego przyznaje? Wybacz, ale moim zdaniem sama dajesz przyzwolenie na takie zachowanie. On w tej chwili zjadl ciastko i ma ciastko - czegóż mozna chciec wiecej? Nie zdziwilabym sie, gdyby wciaz robil cos za twoimi plecami....Takich rzeczy sie moim zdaniem nie wybacza.

Kochane, odezwe sie pozniej bo mama woło o kompa
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 15:20   #1002
Rebelious
Zakorzenienie

KochajMnie przecież ty też jesteś śliczna

Myszunia cieszę się, że w końcu się odezwał.

ja się z moim umówiłam dziś na poważną rozmowę. może dojdziemy do jakiegoś porozumienia, ustalimy co dalej.
mamy się wymienić spostrzeżeniami co do tego co nam przeszkadza, co sprawia, że się na siebie złościmy i tak dalej.
rzadko tak rozmawiamy (w zasadzie to BARDZO rzadko), także uważam, że to dobry pomysł na tą chwilę.
może da się coś zmienić, naprawić, żeby było jeszcze lepiej, żeby te poważniejsze kłótnie zdarzały się naprawdę sporadycznie, żebyśmy się w końcu spróbowali zrozumieć.
na pewno będzie to wymagało sporego wkładu pracy, zwłaszcza z mojej strony (chodzi mi głównie o walkę z zazdrością), ale mam nadzieję, że i TŻ zadeklaruje, że będzie się starał.

mam wrażenie, że to my same swoimi fochami i zazdrością doprowadzamy do takich sytuacji, że facet kręci coś na boku, kłamie, robi nam na złość. broni swojej niezależności, a my niestety z własnej winy na tym cierpimy.
(pomijam oczywiście przypadki tych najgorszych drani)
takie moje drobne przemyślenia, nie bierzcie tego do siebie, piszę ogólnie

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-15 o 15:24
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 16:57   #1003
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
... nie wiem czy powinnam to komentowac, bo ostatnio mialam wiele negatywnych sytuacji z ksiezami itd. Ale zdenerwowalo mnie to.
To nie wina takiej corki. Problem picia to nie problem, o ktorym raz sie porozmawia i jest swietnie. Nie mozna tez miec pretensji, ze nawet osoby, ktore otaczaja kogos takiego, czasami nie maja na niego wplywu, choc sa to najblizsi. Bo to nie w tym rzecz niestety... nie bede sie tu rozpisywac bo bez sensu bym zapisala mase stron, ale ten tekst jest i nieprzyjemny i nieprawidlowy.
Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
E.J. - ale ksiądz.... W ogóle sie tym nie przejmuj, tym jego gadaniem
Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
EJ dziwny ksiadz.... Jak mogl w ogole tak powiedziec
Dziękuję Wam Zabolało mnie to, tak jakby to była moja wian ale też mnie wkurzył bo nie miał prawa tak mówić, osądzać, podobnie jak yellowsunshine uważam, że mozna by wiele napisać ale po co skoro ten typ tak ma - na pogrzebie młodego chłopaka potrafił powiedzieć, że to wina rodziców nie wiem jakim sposobem uznaje, ze ma prawo osądzać...no ale cóż...zwolennicy ojca dyrektora tak mają

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Dobrze przynajmniej że nie zaczynasz się wahać, nie robisz sobie nadzieje że może jeszcze się uda tylko jesteś zdcydowana
boże co za facet, wczas sobie uświadomił kogo stracił
A ten ksiądz to jakiś dziwny jest i tyle, łatwo mu się mówi i krytykuje kogoś a ciekawe jak on by się zachowywał i w ogóle..
nie przejmuj się nim bo nie warto naprawdę
Po prostu chce być szczęśliwa, w końcu, mając 24 lata chce zaznać szczęścia, i przynajmniej w związku. Po prostu mnie powalił jak nagle i szybko odkrył, zrozumiał o co mi chodziło...no cóż...tak to jest jak się skupia na kasie..
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 16:57   #1004
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
KochajMnie przecież ty też jesteś śliczna

Myszunia cieszę się, że w końcu się odezwał.

ja się z moim umówiłam dziś na poważną rozmowę. może dojdziemy do jakiegoś porozumienia, ustalimy co dalej.
mamy się wymienić spostrzeżeniami co do tego co nam przeszkadza, co sprawia, że się na siebie złościmy i tak dalej.
rzadko tak rozmawiamy (w zasadzie to BARDZO rzadko), także uważam, że to dobry pomysł na tą chwilę.
może da się coś zmienić, naprawić, żeby było jeszcze lepiej, żeby te poważniejsze kłótnie zdarzały się naprawdę sporadycznie, żebyśmy się w końcu spróbowali zrozumieć.
na pewno będzie to wymagało sporego wkładu pracy, zwłaszcza z mojej strony (chodzi mi głównie o walkę z zazdrością), ale mam nadzieję, że i TŻ zadeklaruje, że będzie się starał.

mam wrażenie, że to my same swoimi fochami i zazdrością doprowadzamy do takich sytuacji, że facet kręci coś na boku, kłamie, robi nam na złość. broni swojej niezależności, a my niestety z własnej winy na tym cierpimy.
(pomijam oczywiście przypadki tych najgorszych drani)
takie moje drobne przemyślenia, nie bierzcie tego do siebie, piszę ogólnie
Tez mam takie wrazenie. Ostatnio duzo nad tym myslałam i chyba naprawde to wszystko przez nasze fochy, zazdrość, czepianie się itp.
Przynajmniej u mnie chyba tak własnie jest. Moj TŻ bardzo broni swojej niezaleznosci, nieraz powtarzał ze On nie bedzie pantoflarzem tak jak Jego ojciec..
Wiele razy robiłam TŻ niepotrzebne akcje i On pozniej bał sie ze bedzie to samo i kilku rzeczy mi nie powiedział.. Ale juz z Nim o tym rozmawiałam, mówiłam ze zmienie swoje zachowania i mam nadzieje ze juz wszystko bedzie miedzy Nami ok.

Czekam sobie teraz na jakis znak od Niego bo mamy sie spotkac wieczorkiem. Teraz ma sie pouczyć a poźniej urzadzimy sobie super, miły wieczór

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 17:02   #1005
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

.. źle mi z tym wszystkim zwłaszcza że wiem że ta druga mu się podoba, naprawdę jest śliczna..
mam tego dooooość.. ciekawe czy jeszcze coś ma mi do powiedzenia..
Kochana ostrzegałam Cię...zastanów się jeszcze czy chcesz jeszcze w takim czymś tkwić???
Stary 2010-01-15, 17:08   #1006
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Co wy mowicie? Krecenie na boku, oszukiwanie i inne "patologie" to jest wina naszych fochow? W zyciu bym czegos takiego nie stwierdzila. Jezeli facet czuje sie zmeczony zwiazkiem to po pierwsze rozmawia z partnerką. Po drugiej, jezeli rozmowa nie przynosi skutkow stawia sprawe jasno: albo cos ze soba zrobisz, albo koniec miedzy nami bo ja juz wysiadam. TAK zrobilby kochajacy, DOJRZALY facet. A nie krecil na boku, bo ma czepliwą laskę, litości. Wydaje mi sie, na sile probujecie usprawiedliwiac tżtow, co jest zupelnie bez sensu.

Jeszcze troche i jak ktoras z was zdradzi tz (czego żadnej oczywiscie nie zycze), to zostanie za to przeproszony ( w koncu jestem taka fosiasta i niedobra) i dostanie druga szanse. W sumie juz podobne przypadki sie pojawily.

Przepraszam dziewczyny za gorzkie slowa, ale nie moge uwierzyc w to co czytam.
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 17:11   #1007
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Co wy mowicie? Krecenie na boku, oszukiwanie i inne "patologie" to jest wina naszych fochow? W zyciu bym czegos takiego nie stwierdzila. Jezeli facet czuje sie zmeczony zwiazkiem to po pierwsze rozmawia z partnerką. Po drugiej, jezeli rozmowa nie przynosi skutkow stawia sprawe jasno: albo cos ze soba zrobisz, albo koniec miedzy nami bo ja juz wysiadam. TAK zrobilby kochajacy, DOJRZALY facet. A nie krecil na boku, bo ma czepliwą laskę, litości. Wydaje mi sie, na sile probujecie usprawiedliwiac tżtow, co jest zupelnie bez sensu.

Jeszcze troche i jak ktoras z was zdradzi tz (czego żadnej oczywiscie nie zycze), to zostanie za to przeproszony ( w koncu jestem taka fosiasta i niedobra) i dostanie druga szanse. W sumie juz podobne przypadki sie pojawily.

zgadzam się w 100%.
Edytuję bo mi się mój przypomniał - co z tego, że powiedział, że wysiada od mojego czepiania, fochania, wymagania skoro i tak to była jego wina bo się przestał starać, więc są wyjatki od tej reguły.

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-01-15 o 17:14
Stary 2010-01-15, 17:18   #1008
garfieldek
Zakorzenienie

red dobrze mowisz

Wymianka
Stary 2010-01-15, 17:22   #1009
paprif
Zakorzenienie

Witam
Wreszcie mamy weekend ... dla Mnie to i tak oznacza siedzenie w książkach od rana(albo do rana ;P) ale co tam ...
Od poniedziałku mam już grubą jazdę na uczelni
Stary 2010-01-15, 17:25   #1010
garfieldek
Zakorzenienie

Ja weekend zaczne od poniedzialku, bo teraz to bede miec sajgon

Wymianka
Stary 2010-01-15, 17:26   #1011
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
ja się dopiero będę zabierać za naukę
Stary 2010-01-15, 17:27   #1012
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zaczynam się uczyć od 17.40 haha... czyli mam jeszcze chwile na wizaż
Ja od pon. mam kolokwia zaliczeniowe, a w nast. tyg to sesjaaaaaa
Stary 2010-01-15, 17:29   #1013
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:

Rebel napisała ze facet: kręci coś na boku, kłamie, robi nam na złość.
I z tym sie zgadzam. Tyle ze nie wiem jak wy zrozumiałyscie krecenie na boku ale mi akurat chodziło tutaj o kłamstwo (nie o zdrade). Ja czasem mówie do TŻ "chyba coś krecisz" i o to mi chodziło.
Aczkolwiek kłamstwo według mnie tez kłamstwu nie rowne. I mi bardziej chodzi o jakies drobne kłamstewka.
A robienie na zlosc zdarza sie w wielu zwiazkach. Albo na zlosc robi TŻ, albo ktoras z zazdrosnic i w tym watku akurat dobrze to widać. "Nie zadzwonił wczoraj cały dzień (najczesciej był zajety) to ja tez jutro nie zadzwonie", "Nie odpisał na sms to co ja mam zrobic jak wkoncu napisze? Nie odpisuj mu".

I wedlug mnie pozniej przez takie rady sa nieporozumienia w zwiazkach niektorych zazdrosnic.

I mnie chodziło tylko o to.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
zgadzam się w 100%.
Edytuję bo mi się mój przypomniał - co z tego, że powiedział, że wysiada od mojego czepiania, fochania, wymagania skoro i tak to była jego wina bo się przestał starać, więc są wyjatki od tej reguły.
Bez urazy ale Twoje posty ostatnio działają mi na nerwy.
Inne dziewczyny doradzaja,a u Ciebie ja wyczuwam tylko agresje. Juz w ktorymś poscie z kolei skierowaną w moją stronę..

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

Edytowane przez *wanilia*
Czas edycji: 2010-01-15 o 17:39
*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 17:38   #1014
paprif
Zakorzenienie

Hmm no lecę... myślę, że wpadnę na ploty jakoś później
Stary 2010-01-15, 17:44   #1015
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość

Bez urazy ale Twoje posty ostatnio działają mi na nerwy.
Inne dziewczyny doradzaja,a u Ciebie ja wyczuwam tylko agresje. Juz w ktorymś poscie z kolei skierowaną w moją stronę..
widzisz widocznie to co chcesz widzieć....może potrzebujesz się z kimś pokłócić skoro z TŻ jest dobrze bo na pewno nie ma nic agresywnego w tym co ja napisałam, zresztą niech wypowiedzą się inne dziewczyny i zobaczymy która ma racje
Stary 2010-01-15, 17:47   #1016
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
jeden dziennie? kurcze to faktycznie on nie jest zainteresowany co u Ciebie. jak sie nei widzicie to praktycznie macie zero kontaktu;/
Nie generalizujmy. Moj nawet jednego smsa dziennie nie napisze, a jak zadzwoni to gadamy 2 min, nie dluzej i wcale nie twierdze, ze jego nie interesuje co robie. Po prostu wolimy pogadac o tym jak sie spotkamy.

Cytat:

A ilu znasz takich kochajacych, dojrzalych facetow? Bo ja niewielu. Nie chce uogolniac, ale tak robia zwykle kobiety - rozmawiaja, probuja dojsc do porozumienia, mowia co im nie pasuje. A faceci? Zwykle tlumia to w sobie, mecza sie, ale powaznych tematow raczej nie ruszaja. Niejednemu latwiej jest zdradzic niz spokojnie porozmawiac.

Co do zdrady - od zawsze jestem zdania, ze to nie tylko wina faceta. Normalny facet (poza tymi, ktorzy lubia przygody) nie idzie do innej kobiety, gdy jego wlasna partnerka zaspokaja jego potrzeby. Zadna zdrada nie bierze sie bez przyczyny. Nie chce usprawiedliwiac zdradzajacych - potepiam to, ale wiem tez, ze gdy facet jest szczesliwy w takim zwiazku, jaki ma to za nic w swiecie nie zdradzi.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 17:51   #1017
cholernarejestracja
Copyraptor

Wanilia, przecież EJ się tylko zgodziła z poprzednią wypowiedzią jaka agresja? Spokojnie

Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki - o 20 mam straaszne kolokwium z rozwojówki. Ja nie chcę .

A później poważna rozmowa z TŻ - strasznie mnie wkurzył ostatnio. Bardzo zawiódł moje zaufanie. A że podpada mi już od jakiegoś czasu, głównie pierdołami, to to przelało czarę goryczy..naprawdę jestem wściekła, i się zastanawiam, czy tego nie skończyć.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 18:04   #1018
Koszkaa
Zadomowienie

Jejuu on ma gorsze humorki niż ja przed okresem normalnie
Zadzwonił jak skończył zajęcia, normalnie pogadaliśmy wszystko ok, powiedział, że wejdzie na gg, bo za pół godz będzie w domu. Ok wszedł i już jakiś nie teges. A to wkurzony, bo nie dobry obiad. Praktycznie nic nie pisał. Zapytałam się go o której wczoraj wrócił i czemu nie odebrał jak później do niego dzwoniłam, to już wielkie oburzenie ,,bo miałem wibracje wyłączone czaisz"
No co jest, bez przesady, ale na takie zagrywki to sobie nie pozwolę.
Pytam się czy się dzisiaj widzimy, to on oczywiście nie wie, bo narazie jedzie na trening i nie wie co później będzie robił. To się określ człowieku do cholery. Jakoś wcześniej prawie zawsze po treningu do mnie przychodził, mówił mi to wcześniej i było spoko. Teraz już mu coś odwala i zaczyna się to samo.
Poszłam się przejść, bo się zdenerwowałam. Zadzwoniłam jeszcze do niego, bo na gg mi oczywiście nie odpisał czy przyjdzie czy nie. Przez tel też się nie potrafił określić, to powiedziałam, że widzimy się u mnie po jego treningu, i tyle. On się nie umie określić, to ja go określe.
Jak nie przyjdzie to przez telefon mu grzecznie powiem, że mnie wkur*** i że obydwoje mamy ciężki czas, bo sesja itd i nie chcę się kłócić, ale żeby swoich humorków nie wyładowywał na mnie. I jak dzisiaj się nie zjawi, to jutro nie chcę się z nim widzieć. Tyle w tym temacie, skoro wczoraj sobie siedział i gadał z kolegami w klubie, to dzisiaj może chyba znaleźć czas na mnie.
A jak przyjdzie to również grzecznie mu powiem o co mi chodzi i że tak się nie robi. Nie zamierzam się kłócić, bo mam sesję i nie chcę się denerwować, ale to że się zmieniam nie oznacza chyba, że nie mogę mu zwrócić uwagi jak zachowuje się nie w porządku.
Mam rację?

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Wanilia, przecież EJ się tylko zgodziła z poprzednią wypowiedzią jaka agresja? Spokojnie

Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki - o 20 mam straaszne kolokwium z rozwojówki. Ja nie chcę .

A później poważna rozmowa z TŻ - strasznie mnie wkurzył ostatnio. Bardzo zawiódł moje zaufanie. A że podpada mi już od jakiegoś czasu, głównie pierdołami, to to przelało czarę goryczy..naprawdę jestem wściekła, i się zastanawiam, czy tego nie skończyć.
Witaj w klubie, moje przemyślenia są podobne
Liczę jednak, że Wasza rozmowa zakończy się powodzeniem i wszystko sobie wyjaśnicie i Twój TŻ Cię zrozumie.
U mojego to już chyba marne szanse, żeby coś zrozumiał i zaczął się starać. Nie chcę krakać, ale po tej sesji chyba naprawdę zakończę ten chory związek, w który póki co chyba jestem zaangażowana tylko ja.
A wczoraj było tak fajnie. Ja pitole co za chłop, te jego humorki mnie po prostu wykończą.
Stary 2010-01-15, 18:05   #1019
nafiyqa
Zakorzenienie

Cholerko, pochwalisz sie co jest grane? Wlasnie, mialam pytac - z jakiego Ty powodu jestes na tym watku?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 18:06   #1020
garfieldek
Zakorzenienie

koszka moze faktycznie okresu dostal

cholerko tak pozno masz jeszcze zajecia??? kciuki beda, ale ja poprosze jutro o kciuki

Wymianka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości