|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
dla mnie to żaden powód.
|
|
|
|
|
|
#1022 | |
|
Copyraptor
|
Nafiyqa - bo ja jestem bardzo zazdrosna o jego czas. Potrafię się irracjonalnie wściec dlatego, że on wyjdzie do naszych znajomych, kiedy ja jestem w Tychach (!). Po prostu głowa mała. I staram się z tym walczyć.
A poszło o głupią sprawę. Ja byłam w Tychach, a on został w Krakowie. I rozmawialiśmy wieczorem, i ja go wypytuję co u niego. Najpierw twierdził, że niiic, że nudno, potem powiedział, że był z bratem na ściance wspinaczkowej, i kilka godzin tam siedzieli. Ok, opowiedział mi jak było, fajnie. Po kilku dniach on mnie namawia, żebym z nim poszła na ściankę, ja niechętnie ale się zgadzam. A on mówi, że tak w sumie, to wolałby iść jeszcze sam z bratem ze dwa razy, żeby później móc mnie asekurować. To mu mówię, że przecież możemy iść we trójkę, albo czwórkę - jego brat może zabrać swoją dziewczynę. I on już lekko spanikował, w końcu mówi, że w zasadzie to brat by nie brał swojej dziewczyny, tylko drugą swoją współlokatorkę, bo zazwyczaj z nią chodzi. No więc ja się wkurzyłam, bo oczywiście okazało się, że wtedy z nimi też była, i nic mi o tym nie powiedział. A to jest dziewczyna, o której pisałam w poprzedniej części wątku - po mieszkaniu chodzi w samych majtkach i koszulce, chociaż jest 19 stopni, i goście w domu i mój TŻ po pijaku kiedyś mi mówił, jaki to ona ma świetny ten tyłek. A mój TŻ dość często tam do brata jeździ, więc mnie to lekko irytowało, ale nic nie mówiłam. No i w sumie jakoś mnie nie martwiła, bo i czemu, ale jak on zaczyna nagle zatajać że ona z nimi była, i przyznaje się dopiero wtedy jak wie, że to by wyszło na jaw - to już mnie wkuźwiło. Bo już raz mnie tak mój eks kiwał, i okazało się zupełnie co innego. Więc na tym punkcie jestem wyczulona, i mój TŻ o tym doskonale wie. Jak się tłumaczył? Standardowa wymóweczka - "bo nie chciałem, żebyś się zirytowała". Więc mu mówię, że teraz jestem dużo bardziej zirytowana, że mnie okłamał. "Ale ja się bałem, że rzucisz słuchawką, albo stwierdzisz, że masz mnie już dość.". No cóż, TERAZ tak właśnie jest. Nie powiedział mi też o tym, że wziął kredyt (a chyba powinien, bo litości, MIESZKAMY razem), też to z niego wyciągnęłam - sam by mi nie powiedział. Więc później spokojnie mu powiedziałam, że nie podoba mi się to, że tak muszę wyciągać z niego fakty. Odrzekł, że cieszy się, że mu to mówię tak na spokojnie, i że będzie mi mówił takie rzeczy bez wyciągania. I co? I godzinę później się okazuje to, o czym napisałam powyżej ![]() Koszka - mogłaś zdecydować za niego, że ma NIE przychodzić ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cholerko, przybij piątkę. mnie też dziś czeka poważna rozmowa z TŻtem
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
o to mi właśnie chodziło. nie raz było tak, że dowiadywałam się od TŻta, że coś go dręczy, coś mu nie pasuje, dopiero w momencie gdy już się porządnie kłóciliśmy. wtedy dopiero mi wygarniał. gdzieś kiedyś czytałam jakieś psychologiczne mądrości odnośnie tego, że faceci nie lubią poważnych rozmów. |
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Copyraptor
|
A, no i w sumie kluczowa sprawa - ja go nie podejrzewam, że on coś z tą panienką chce kręcić, czy że ona mu się podoba (nie w sensie "jest atrakcyjna", tylko "chciałbym z nią być"). Ale jestem STRASZNIE wściekła o to, że mi o tym nie powiedział i liczył na to, że się nie dowiem. No i trochę mi przykro, że się tak świetnie bawił z jakąśtam znajomą swojego brata
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chociaż teraz już się sama zastanawiam. Może napiszę mu smsa, że jednak mi coś wypadło i żeby nie przychodził? Będzie to jakiś krok w przód? Jest teraz coś co bym mogła zrobić, żeby ,,dać mu popalić", za te jego humorki? Po tym spacerze już mi przeszło ciśnienie i dałabym radę zrobić to. Tylko nie wiem czy jest sens. Cholerko mój guru ratuj
|
|
|
#1027 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Rób jak Ci serce podpowiada. Może akurat ma zły dzień, i nie ma się co bawić w takie przepychanki? Niech przyjdzie, może się okaże, że spędzicie bardzo miły wieczór ![]() (ech, ja się napisałam żeby się podzielić moją sytuacją, a tu nic )
|
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
koszka ja wczoraj odmowilam TZ-towi, a chcial tez przeyjechac.. No nie wiem, jesli ma miec dalej taki humorek to chyba lepiej zeby nie przyjezdzal... Po co sie macie klocic, ale moze byc tez fajnie i milo
Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2010-01-15 o 18:32 |
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś to więcej rzeczy od jego kolegów się dowiadywałam, bo on twierdził, że po co miał mi o takich bzdurach mówić. Fakt, nie były to jakieś istotne sprawy, ale kolegom jakoś powiedział. Najbardziej prozaiczną sprawą było jak kiedyś rozmawiam z naszym wspólnym kolegą i on mi mówi, a Twój był tam i tam, bo chce sobie takie i takie buty kupić. Taaaak? A jakie to buty, heh Dlatego mówię, że głupstwa, ale koledzy wiedzą a ja nie. Kiedyś mu powiedziałam, że sprzeda nasze mieszkanie, a ja się o tym dowiem od jego kolegów
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, cholera, w sumie sklamal, tzn ukryl cos przed Toba...Jesli chodzi o kredyt, to faktycznie wypadaloby, zebys wiedziala od razu. Ale suma sumarum nic takiego strasznego sie nie stalo, zeby od razu konczyc zwiazek, o ile faktycznie zacznie mowic Ci o tak istotnych sprawach.
A tak w ogole to madra z Ciebie kobita i na pewno sama wiesz co dalej chcesz zrobic ![]() E.J., dla mnie zdrady niczym nie da sie usprawiedliwic. Mozna jedynie starac sie zrozumiec powody. Faceci czesto podaja, tak jak napisalas, niedostateczna dla nich czestoliwosc seksu. W sumie jesli sa to jakies sporadyczne przypadki to ok, ale jesli dziewczyna calkowicie tego odmawia albo chce to robic raz na miesiac to wcale im sie nie dziwie... |
|
|
|
|
#1031 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale poszedł na trening, wyżyje się, więc na pewno humor już będzie miał lepszy. Zawsze tak jest. Mi się musiało oberwać, bo trzeci dzień z rzędu je taki sam obiad ![]() Cholerka ja Tobie się boję cokolwiek radzić, bo Ty tutaj jesteś naszym guru Ale jeśli liczy się nasze zdanie to mogę je wyrazić. Myślę, że rozmowa jest potrzebna obowiązkowo. Ale nie sądzę, żeby był to powód do zrywania. Z tym chyba troszkę przesadzasz. Wydaje mi się, że rozmowa powinna pomóc. O ile zrozumie o co Ci chodzi.
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() oglądam Pierwszą miłość i Was nadrabiam u mnie w miarę, chociaż wczoraj dowiedziałam się, że jeśli chcę mieć wpis z seminarki muszę do końca semestru oddać cały rozdział teoretyczny ![]() z tego też powodu, że muszę się uczyć do zaliczeń, jutro nie zobaczę się z TŻtem eh nie wiem sama, chyba bez powodu konkretnego, ja się ciągle boję, że między nami coś jest nie tak, że on chce inną, bardziej wesołą, spontaniczną, z jego miasta, by częściej się spotykać wczoraj mi mówił, że nie, że chce być ze mną do końca życia, że mam jakieś jazdy chore hyh ![]() niech okres przyjdzie, co zejdzie ze mnie wszystko... |
|
|
|
|
#1033 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Nafiyqo, oczywiście nie chcę kończyć związku przez to, że nie powiedział mi, że wziął jednak kredyt..(rozmawialiśmy o tym wcześniej, i ja byłam temu bardzo przeciwna). Ale nakłada się bardzo dużo rzeczy które przeszkadzają mi coraz bardziej. Ja jestem dużo mniej zaangażowana w ten związek niż on, i wyznaję zasadę, że w związku jest się dla obopólnej przyjemności, a nie żeby się ze sobą męczyć. Więc o ile on się nie zacznie starać, to z mojej strony to by było na tyle, bo nic mnie nie trzyma. A jak on ma mnie okłamywać i się spotykać z koleżaneczkami brata..to ja dziękuję. |
|
|
|
|
|
#1034 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
niby błahostka powinnam już zapomnieć ale nie potrafię![]() no ale racja trochę kręcił z nimi .. ale on sie teraz poprawil troche i co najważniejsze przyznał się do błędu.. to siedzi chyba w mojej psychice nie?Edit: Cholerko ciekawi mnie Twoje zdanie, nawet bardzo. Reb w takim razie powodzenia w rozmowie i nie denerwuj sie przypadkiem! ![]() Cytat:
Bez nerwów dziewczyny ![]() Cholerko mój tż też mnie oklamał w taki sposób i nie wiem co robić tylko ja jestem jeszcze zazdrosna o te dziewczyny, dobrze że Ty o tamtą nie![]() czy ma coś do ukrycia że Ci nie powiedział? może wie że jesteś zazdrosna i nie chciał Cię denerwować, no ale to nie można raczej uznać za wytłumaczenie. : rolleyes: i co z tym zrobisz? pogadasz z nim czy zapomnisz?
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-15 o 18:43 |
|||
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Koszka, a moze Ty za czesto chcesz organizowac Wasze spotkania i nie dajesz jemu do tego okazji? Na drugi raz moze poczekaj az to on wyjdzie z inicjatywa. Niech on tez sie postara - w obecnej sytuacji widzi, ze nie musi nic robic, bo Ty i tak bedziesz miec ochote, zeby sie z nim zobaczyc.
Nie wiem - zgaduje
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
cholerko i tak po prostu jestes w stanie zakonczyc ten zwiazek?? A uczucie, ktore was laczy to tez nic nie znaczy??
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Raczkowanie
|
Kurcze tak siedzę i czytam i jak się to wszystko jakoś dziwnie... sypie. Nie ma dnia żeby TŻ nie wkurzył / doprowadził do płaczu chodź jednej z nas...
takie to przykre... Mój też mnie dzisiaj zdenerwował. O jak bardzo. I oberwał za nic przez to, ale gdybym mu powiedziała o co mi chodzi naprawdę to by wyśmiał, ja sama siebie też, bo jestem zazdrosna o tą studniówkę (wiem nie powinnam) ale jak sobie pomyśle, że jakaś inna dziewczyna będzie go oglądać w garniturze (kiedy on w nim tak seksownie i pociągająco wygląda) to mnie po prostu krew zalewa, ale ok. To są moje bezpodstawne bzdury niech sobie idzie, ja się ze sobą pomęczę. Ale potem mnie do szału doprowadził, idzie dzisiaj na tą 100 dniówkę chociaż go gardło boli i źle się czuje, ale dla mnie jutro nawet godzinki nie będzie miał "bo ja się muszę wyleczyć". No kurde jak tak się źle czuje to powinien i dzisiaj i jutro w domu zostać a nie... W zeszłym tygodniu się widzieliśmy chwilkę, a teraz, co? za dwa tygodnie? więcej...? Mam ochotę siedzieć i przeklinać, dobrze, że nie wolno na wizażu :P EDIT: Cytat:
takie jest przynajmniej moje zdanie <sorki za wtrącenie>
"Bronić się przed namiętnością, czy ślepo jej ulec? Co jest mniej niszczycielskie? Nie wiem" Edytowane przez Fenrira Czas edycji: 2010-01-15 o 18:46 |
|
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech, mam nadzieje, że tego nie będzie u Ciebie |
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cholera, piszesz tak rzeczowo, chlodno, bez zadnych emocji, ze az mi sie nie chce wierzyc, ze kochajaca osoba moze tak latwo skonczyc zwiazek. U Ciebie to jest jeszcze bardziej skomplikowana sytuacja, bo przeciez mieszkacie razem. Nie sadze bys rzucala slowa na wiatr, ale i tak przemysl jeszcze raz, czy faktycznie chcesz to zrobic.. Poza tym sadze, ze nalezysz do tego typu osob, ktore latwo wcielaja swe pomysly w zycie. Tzn mam na mysli to, ze u Ciebie nie bedzie zapewne sytuacji: "chce to zrobic, ale nie potrafie". trzymam kciuki za kolo i uciekam do wlasnej nauki
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-01-15 o 18:51 |
|
|
|
|
|
#1041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że niektórzy nie są tak odważni w rzeczywistości wtedy gdy tego potrzeba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
yy... co wy z tymi skalami??
|
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że tak nie będzie..mój mi powiedział że 4 bo nie chciał żebyś się tym przejmowała i smuciła.. no litoości ![]() ale dzisiaj też tak stara się mnie pisać i wgl może jednak nie będzie.. ![]()
|
|
|
#1044 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Ale prawdopodobnie się nie rozstaniemy jeszcze. Natomiast on wie, że jeżeli spotkam kogoś, kto mnie zauroczy, to go zostawię. Świetnie sobie z tego zdaje sprawę. Cytat:
![]() A o Twojej sytuacji się nie wypowiadałam, bo by Ci się to nie spodobało...ja uważam, że facet flirtujący z innymi dziewczynami (bo inaczej tego nazwać nie można), otwarcie przyznający, że mu się podobają, to zwykły palant, nie wart nawet kopnięcia w dupę. Na Twoim miejscu bym się go brzydziła, i zostawiła natychmiast. Teraz się będzie starał, i płakał, i udawał, że mu zależy. Ale zobacz - to TY się czujesz winna, że go wypytujesz i jesteś zazdrosna, a on ma to co chciał. Wymógł na Tobie, że nie będziesz się czepiać, że on z innymi dziewczynami pisze o zapraszaniu na herbatkę ( Zobaczysz, że wkrótce Ci odwali jakiś numer. |
||
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To będzie wyzwanie Właśnie to jest jedyna rzecz, której mi najciężej się wyzbyć. Ja się pytam o spotkania i jemu nie umiem odmówić. A następnym razem jak mnie wkurzy od razu się ubieram i idę się przejść z pół godz. Normalnie super terapia. Dzisiaj tak zrobiłam, wróciłam i naprawdę czuję się o niebo lepiej. Już nie mam ciśnienia nawet, żeby koniecznie się z nim spotykać.
|
|
|
#1046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wdech wydech i staram się zapomnieć..A jak to Cię może nie interesować? no ale to dobrze, nie zmieniaj tego ![]()
|
|
|
#1047 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Powie, że 4 - będziesz wiedziała, że ściemnia (bo chyba oczyska masz, i widzisz, że dziewczyna ładna) = smutek Powie, że 8 - będziesz widziała, że to prawda = smutek. Po co w ogóle coś takiego?
|
|
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera, myslisz, ze on wie, ze moglabys go zostawic dla kogos, kim sie zauroczysz? Wie i tak spokojnie moze sobie z tym zyc?
Biedaczek... Koszka, widzisz - Ty doskonale wiesz co powinnas zrobic. Dokladnie tak, jak mowisz - gdy znow bedzie pisal Ci takie smsy, to odmow kilka razy, a gwarantuje Ci, ze to go nauczy wczesniejszego umwiania sie z Toba. Teraz tylko jeszcze trzeba wcielic to w zycie
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Nie wiem, czy spokojnie. Ale mówi, że jest to dla niego motywacją, żeby się starać. Żebym nie chciała odejść. Tylko czasem kiepsko mu to idzie. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

dla mnie to żaden powód.

Dlatego mówię, że głupstwa, ale koledzy wiedzą a ja nie.
Ale jeśli liczy się nasze zdanie to mogę je wyrazić. Myślę, że rozmowa jest potrzebna obowiązkowo. Ale nie sądzę, żeby był to powód do zrywania. Z tym chyba troszkę przesadzasz. Wydaje mi się, że rozmowa powinna pomóc. O ile zrozumie o co Ci chodzi.

Po co jestes z facetem, ktory kreci za twoimi plecami z panienka, ktora mu sie podoba i sam sie do tego przyznaje?