|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
|
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym do niego od tego czasu tak mówiła ![]() Stasiu chodź na sianko zrobimy bzykanko ![]() ps. mój tata ma na imię Stasiu
|
|
|
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, na uczelni są różne, dużo jest takich "uhu ahu", są też ładne i sprawiające wrażenie normalnych, ciężko powiedzieć :/ Do 27 zgłoszenia, potem jest casting i wybierają 23 do finału, a potem to nie wiem jak to jest, ja bym tylko chciała laptopa ![]() Brak mi pewności siebie, uważam, że nie mam do tego figury, jestem blada bo na solar nie chodzę, mam mały biust i szerokie biodra, wyśmieją mnie jak małego hipopotamka
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
zdałam dermatologie na 5!! a mialam zdawac dopiero jutro! a tu zonk bo babka zaczela nagle dzis pytac![]() Tz powiedzial mi ze musi ze mna powaznie o czyms porozmawiac. za chwile ma tu byc...
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś mi się wydaje, że będą też sprawdzać co macie ciekawego do powiedzenia, na jakiś konkretny temat, myślę, że na tym się przede wszystkim skupią
|
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
szatanku a moze tak wiecej wiary w siebie???
![]() mycha łaaa.... gratulacje a tak biadolilas, ze nie zdasz oszzz ty... :. pewnie sie wykulas
|
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak najbardziej jestem "za" O, matko, ale mi się w głowie zawraca bo i ręce mi się trzęsą... a ja ma tak zawsze przy głodzie
|
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwsza, która nie ma medialnych zainteresowań typu moda, kosmetyki i drinki z palemką no bo co ja mogłabym o sobie powiedzieć? "Interesuję się grami na pegazusa, samochodami i pisaniem ironicznych artykułów"? :/ Jakby mnie zapytali, co chcę osiągnąć, powiedziałabym, że orgazm
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki temu jak sobie zapomnę to ta przepełna miseczka A mi przypomni wole nie myślec co bedzie jak będę w ciąży albo jak będę karmic piersią ![]()
|
|
|
|
|
|
#1090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uważam to za bardzo ważny cel w życiu ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() całe szczęście 2 dni i po krzyku
|
||
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy to przynajmniej coś ciekawego studiujecie, a ja nie dość, że nudy, to po angielskiemu ![]() Heh, byliśmy na zakupach z Tż, to znaczy ja na zakupach, on na płaceniu i kupiłam sweterek i T-shirt, oczywiście w szalonych kolorach, czyli wszystko czarne, tak jak kocham nie wiem, przymierzałam siwy sweterek, ale czułam się jak gej, a w czarnym... w czarnym to naprawdę ja! Dzisiaj miałam czarne spodnie, czarne oficerki, czarną koszulkę i czarny sweterek Tż twierdzi, że czarny to nie kolor, ale ja naprawdę kocham czarny, mam czarną duszę, czarne korzenie Biały też lubię, to jest kolor? Uwielbiam jak Tż się denerwuje: "Znowu czarny!" I jeszcze mi się historia przypomniała, wczoraj bierzemy kąpiel, i ja się mydełkiem myję, a Tż do mnie: O kurde, mydło! Jakieś święto mamy? No nie mogę, Ty używasz mydła! o.O Wbrew obiegowej opinii UŻYWAM MYDŁA. W płynie. Używam, naprawdę
|
|
|
#1092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na okres takie cycki dostaję, że Tż urządza Święto Dziękczynienia ![]() A rano mi śpiewał "Love me tender" do lakieru do włosów, w bokserkach
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
ej tym razem to ja sie boje tej powaznej rozmowy.
Garfiwlasnie nie. fuksa mialam i notatki przed soba i kol. pomagala
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wymachuje tym swoim ... yyy... sprzętem
|
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój jeszcze czasami podbiega, szybko uderza mnie jak siedzę swoim... yyy... w ramię i ucieka zadowolony, w sumie to boli jak się tak zamachnie, a on ma dziki ubaw
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1099 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Macie udanych TŻów, naprawde pocieszni
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
||
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no identycznie
|
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
albo ma manię wypinania tyłka, najczęściej gołego, ale tak mocno, że sikam
kocham jego tyłek
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem wolna i swobodna
![]()
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo udaje, że się masturbuje ![]() albo GO bije ![]() a ja do niego: "zostaw go, mój jest"
|
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zadomowienie
|
heh a mojego jeszcze nie ma.
Pewnie już nie przyjdzie dzisiaj ![]() Założe się. Jak od razu po treningu przychodził to zazwyczaj już był.
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zadomowienie
|
To są narazie moje przypuszczenia. Podejrzewam, że już nie przyjdzie, bo przeważnie o tej porze już był u mnie. Więc pewnie zaraz otrzymam jakąś wiadomość, że jednak go nie będzie.
Z resztą to było tak(pisałam już), że on był wielce niezdecydowany czy się spotkamy, mówił że on teraz nie wie, bo na trening jedzie, później się zastanowi bla bla bla... To się wkurzyłam i powiedziałam, dobra czekam na ciebie po treningu u mnie, pa. Powiedział ,,no ok to pa". Wkur*** mnie ten człowiek niekiedy tak mocno, że nie mam sił do niego. Odwali mu coś nagle w ten łeb i bądź człowieku mądry i go zrozum, bo przecież nie powie o co mu chodzi
|
|
#1110 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam ze szkoły i teraz 3 dni wolne..
![]() ale miałam super dzień.. normalnie miałam ochotę sie rozpłakać ze szczęścia.. dostałam najlepszą ocene na takim jednym wypracowaniu co mi na nim bardzo zależało i już miałam dobry humor przez cały dzień...![]() ale jak wróciłam teraz i pisze z TZ to troche mi już smutno.. zazdrość wraca.. on miał dzisiaj pierwszą probe na studniówkę.. i nie dość ze będzie z laską jakąś tańczyć poloneza to jeszcze jakąś salse wymyślają
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

i taka starsza pani moherowa się tak na niego patrzy i patrzy, aż się chłopakowi głupio robi, bo wiadomo - może gdyby z pięć dekad młodsza była, to jeszcze by oczkiem mrugnął, a tak - no nie wypada. 

21. 04.2014
:. pewnie sie wykulas
w ogóle się nie nadaję i tyle do uśmiechania i kręcenia tyłkiem na scenie
jedyne co mnie przekonuje to fakt, że można za któreś tam miejsce laptopa zgarnąć, o czym marzę 

i ucieka zadowolony, w sumie to boli jak się tak zamachnie, a on ma dziki ubaw
i kto to mowwi