|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
a ja
a co nie wolno? Cytat:
![]() Cytat:
poczekam do lipca do imienin, zresztą Tż w ten weekend pracuje i nie wraca do domu Cytat:
mam nadżerkę za którą lekarz się nie weźmie dopóki nie urodzę, poza tym WYPOMNIAŁ MI DELIKATNIE WIEK |
|||
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
a co do wieku to ja bym mu powiedziała, że on mi dzieci planowac nie będzie
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
czasem jest "do rany przyłóż" ale czasem myślę (coraz częściej...) że ma na uwadze tylko swoją wygodę i tyle
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- on by chciał miec święty spokój, robic to na co ma ochotę, żadnych obowiązków i miec do kogo przyjśc się poseksic (czyt.do mnie) ![]() może jestem za ostra ale nerwy przeze mnie przemawiają |
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to tak jak przy szukaniu pracy-najlepsza byłaby "20letnia sekretarka z 30letnim stażem" on by chciał miec młodziuteńką żonę, która jakimś dziwnym cudem da mu 2 dzieci i nadal będzie taka młodziuteńka żeby po odchowaniu dzieci byc jeszcze aktywna zawodowo przez 40 lat |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3878 |
|
Rozeznanie
|
Taram taram chyba znalazłam zespół na wesele. Czekam jak moje szczęście wróci i przesłucha ze mną, mam nadzieję, że mu się spodoba. Nawet już do nich napisałam maila z pytaniem czy są wolni w moją datę i skąd są bo na stronie nie ma informacji.
Co do szkoły to ja mam masakrycznie bo powinnam obronić pracę inżynierską rok temu a mamy wariata od mechaniki płynów, który prawie wszystkich wstrzymuje bo na terminie przepuszcza 1-2 osoby. Dobrze, że magisterkę u nas można robić bez obrony inż (udogodnienie dziekana ze względu na tego )
|
|
#3879 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyneczki
Ja tylko na momencik,dziś miałam bardzo zajęty dzionek,niestety i mnóstwo nauki na jutrzejsze 3 egzaminy,w niedzielę będę na dłużej,obiecujęP.S.Nadrobiłam Was Żeby w tyle nie być...Dziś moja koleżanka z czasów piaskownicy urodziła chłopaka i dała mu na imię Wiktorek Tak jak mój chrześniak Jutro po uczelni odwiedzę ją w szpitalu![]() Miłego wieczorku dziewczęta I udanego weekendu Papatki
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jednocześnie nie robi nic w tym kierunku, dosłownie nic, czeka sobie spokojnie na lepsze czasy-kredyt nie, ślub nie, bo nie ma kasy...ale co roku wydaje kupę kasy na kolejny samochód, łódkę itd...gdyby mu zależało na naszej przyszłości to już bysmy za te samochody i inne rzeczy kupili to nasze M. (ja wypłatę miałam tylko marne "stażowe" i też chetnie kupiłabym sobie nowego ciucha o innych luksusach nie wspomnę-ale trzymałam te pieniądze DLA NAS i traktowałam jakby ich wogóle nie było, bo też chcę miec jakis wkład w to M. czy inne rzeczy na przyszłośc), jak widac tylko mi zależy... pisałam niedawno że Tż co mc odkłada sporą sumę (i co odłoży to mówi że to na M), co z tego jak mówi co innego i robi co innego, a po kilku mc-ach kupuje nowe auto |
|
|
|
|
#3881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
pamięta mnie tu ktoś?
|
|
|
|
#3883 |
|
Raczkowanie
|
Mabi przepraszam ze sie wtracam i nie mysl ze chce cie urazic czy cos ale wydaje mi sie ze ty strasznie przewrazliwiona jestes na punkie zareczyn, slubu, dziecka jak dla mnie to za duzo o tym wszystkim myslisz. Poczekaj nie mysl tak intensywnie o tym a wszystko stanie sie we wlasciwym czasie nie mysl ze wszystko co robi twoj TŻ jest calkowitym przeciwienstwem tego co chcialabys zeby robil. W koncu zrobi ci niespodzianke i bedziesz mile zaskoczona
Moze on mysli o wszystkim o czym ty myslisz ale kiedy ty strasznie naciskasz on robi cos odwrotnego
NASZ ŚLUB 21.05.2011 ![]() Edytowane przez Milenka_86 Czas edycji: 2010-01-15 o 21:03 |
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
jak Tż słyszy w TV o kryzysie to śmieje się z tej gadki i mówi że żadnego kryzysu nie ma, że on tam nie odczuwa kryzysu
a jak jest gadka na temat mieszkania czy przyszłości to NIEEE BO KRYZYS JEST PRZECIEŻ jeździ pięknym mercedesem i ostatnio złapałam go na tym, że szuka nowego auta bo to już mu nie pasuje (mój ojciec ma 50lat i nigdy nie mieliśmy żadnego samochodu i jakos żyje) ...a ja potrzebuję stabilizacji po prostu... |
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile on ma lat? tyle co Ty?ja
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Milenka_86 uwierz że ja go nie bombarduję (póki co nie ma zdolności czytania w moich myślach) a tylko tak mógłby się dowiedziec co o tym wszystkim myślę bo przecież mu tego nie mówię!!!
dlatego właśnie tak się tu rozpisałam żeby się KOMUŚ wyżalic za co wszystkich przepraszam, już nie będę
|
|
|
|
#3887 |
|
Raczkowanie
|
|
#3888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wolno, tylko się zdziwiłam
|
||
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
on ma za miesiąc 27 lat więc podlotkiem już nie jest
|
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
Mabi- no co ty nie przepraszaj widocznie zle to wszystko zrozumialam poprostu myslalam ze caly czas mu o tym wszystkim mowisz i wiesz chlopak moze czuc sie osaczony
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
dottta no wiesz Ty co?
nie wiem jak Ty ale ja zauważyłam między nami bardzo dużo podobieństw i jakoś tak swojsko mi jak się tu udzielasz
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-15 o 21:12 |
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Mabi - wybacz, ale moim zdaniem jeśli facet ciągle wymienia auta, kupuje sobie gadżety (bo pewnie na swoje hobby sporo wydaje) a nadal szuka wymówek by odwlec ślub i założenie rodziny to widocznie zwyczajnie nie jest na to gotowy... A wcześniejsze gadanie na ten temat było po to by Ciebie uspokoić i zatrzymać przy sobie nadzieją na wspólną przyszłość - tak to widzę. Widocznie mu na Tobie zależy ale jeszcze nie dojrzał do tego czego Ty od niego oczekujesz.
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
aa i nie ma za co
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co Mabi ja też nie chce sie wtrącać ale ja w takiej sytuacji bym sie postawila albo wóz albo przewóz. Bo ja nie rozumie dlaczego tylko jego widzimisie ma byc spełnione. W zwiąku chyba trzeba dochodzic do jakichś porozumiec i kompromisow, A tutaj wygląda tak jakbys Ty robila wszystko co on Ci za gra.
on odwleka tematy slubu a ty czekasz aż on łaskawie sie tym zainteresuje.. Wydaje mi sie ze jestes zbyt miekka w tym wzgledzie. Takie jest moje zdanie mam nadzieje ze Cie nie uraziłam
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale gdybym była twarda to teraz co powinnam zrobic? postawic mu ultimatum? powiedziec rób tak i tak bo odejdę? tak się nie da
|
|
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jej facet też niestety długo był "Piotrusiem panem" i dopiero jej stanowczosc i jasne postawienie sprawy go otrzeźwiło
|
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
co do opinii o moim Tż to są ogólnie dobre i bardzo dobre-że jest świetnym kolegą, pomocnym, że można na niego liczyc,
niektórzy mówią że jest trochę niepewny i boi się ryzyka i obowiązków, lubi wygodę i beztroskę co do egoizmu to taką opinię usłyszałam...od swojej matki... |
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z randki
![]() wszamalismypopcorn i wreszcie pobylismy troszke ze soba...zadziwil mnie dzis M. bo powiedzial, ze bedzie do pracy obraczke nosil...choc mu nie wolno;p mowi,ze bedzie z niej dumny ![]() i wyszlo,ze musialam go przekonywac, zeby tego nie robil, bo jeszcze cos sobie zrobi... ![]() a i od lutego przenosi sie na inny dzial-jego kierownik sie zgodzil tylko M. narzeka oczywiscie, bo to on bedzie uczyl swojego brata![]() jesli chodzi o kwiaty-to bez okazji kiedys sporo od M.ich dostawalam, teraz to tylko przy okazjcach, imieniny, urodziny, dzien kobiet, walentynki i rocznice;p ale doceniam inne rzeczy-z biegiem lat to przyszlo... ![]() ide pluskac i gram
|
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak wyglada sprawa z jego albo twoimi rodzicami oni nie poruszaja tych tematow nie pytaja o planujecie?
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko dla mnie to dośc ryzykowne bo nawet jeśli teoretycznie nam by też się udało to jaką mam pewnośc że za jakis czas on nie wypomni mi że ja go "zmieniłam na siłę"? a tego bym nigdy nie chciała (już i tak czuje się wystarczająco upokorzona że ten jeden jedyny raz wypowiedziałam głośno swoje pragnienie) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

a co nie wolno? 
poczekam do lipca do imienin, zresztą Tż w ten weekend pracuje i nie wraca do domu 
a co do wieku to ja bym mu powiedziała, że on mi dzieci planowac nie będzie
)