2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-15, 22:01   #3301
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
mówisz i maszNIe marudź, piękna ta Twoja suknia!MOja tez widac na co drugiej aukcji na allegro ale ot mnie tylko cieszy, bo moge sie naogladać fotek na żywych babkach
a tujest link do galerii znalezionej przy jakims ogloszeniu o sprzedaży Lorny http://picasaweb.google.com/j.wanner...y=u6XG8n6hIEw#
Jak ty zawsze potrafisz mnie pocieszyc, przeciez ja bym sie zaplakala na smierc jakbym tych wszystkich zdjec nie miala

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Sala świetna Dzięki za opinię. Suknia w załącznikach (ale będą spore poprawki - przede wszystkim dół będzie dużo węższy - w takie wąziuteńkie A i nie będzie trenu).
A jakby wziac ten drugi bukiet, ale zeby lodyzki nie byly owiniete i mialy na koncu te krysztalki z pierwszego
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 22:09   #3302
madmuazelle
BAN stały

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Teraz jak sobie twoja obejrzalam, to az mi wstyd, ze swoje zdjecia wstawilam
A co do tescia, to musze czasem tak mu przywalic, bo inaczej na glowe by wlazl
Oj tam,nieprawda. bo twoja sala też jest naprawde fajna i klimatyczna.

Cytat:
superowa! To ja wrzucę moją
u mnie w okolicy nie ma takiej karczmy, gdyby była od razu bym tam zrobila weseleA ja lubie wszystko
Tez bardzo fajna sala,fajny ma kształt itd
No widzisz,a tak swoją droga właścicielka by piała pewnie z zachwytu gdyby przeczytała,że niektórym się ich karczma podoba.

Napisałam tz-towi o podwyżcze,poczym zadzwonił i było tak: o < kurde > ich chyba porąbało,choć były mocniejsze słowa.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 22:12   #3303
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ty zawsze potrafisz mnie pocieszyc, przeciez ja bym sie zaplakala na smierc jakbym tych wszystkich zdjec nie miala
jeju ja też! Wprawdzie jeszcze pamiętam jak suknia wyglądała na mnie, ale te zdjęcia sa takie pocieszajęce i utwierdzające w przekonaniu, ze to wybór najlepszy z możliwych
A tu jest moja sukienusia n afilmiku jakiejs parki http://www.youtube.com/watch?v=6JyNHvy64QM
te wszystkie linki mi Szancia znalazłaOna to ma nosa gdzie wyczaić Lornę

A jak pomyśle, że juz niedługo pójde do salonu z przyajciółkami i sobie ja zmierzę i one mnie zobaczą to się jaram jak glupiaPani w Madonnie powiedział, że i tak by mi nie dała do zmeirzenia mojej nawet gdyby była w salonie, bo trzeba by jakis foliowy worek rozrywać a suknia i tak bedzie w maju dopiero u nich. No to sobie zmierze salonowa, ale juz ni emoge sie doeczkać reakcji dziewczyn już widze ich w oczach, bo im sie ta suknie szalenie sposobała na zdjęciach a na mnie to juz w ogóle sie posikają

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Tez bardzo fajna sala,fajny ma kształt itd
No widzisz,a tak swoją droga właścicielka by piała pewnie z zachwytu gdyby przeczytała,że niektórym się ich karczma podoba.
zapomnialam dodać, że to sa zdjęcia sali do tańcastrasznie mi się spodobało w niej, że jest drewniana i ma drewnianą podłogę
Stary 2010-01-15, 22:15   #3304
madmuazelle
BAN stały

A do tańca ta sala,ale tak czy siak fajna.
Lepiej tam w salonie nie sikajcie w gatki,bo zalejecie salon,suknie noi potem zżółkna.
Stary 2010-01-15, 22:17   #3305
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
jeju ja też! Wprawdzie jeszcze pamiętam jak suknia wyglądała na mnie, ale te zdjęcia sa takie pocieszajęce i utwierdzające w przekonaniu, ze to wybór najlepszy z możliwych
A tu jest moja sukienusia n afilmiku jakiejs parki http://www.youtube.com/watch?v=6JyNHvy64QM

A jak pomyśle, że juz niedługo pójde do salonu z przyajciółkami i sobie ja zmierzę i one mnie zobaczą to się jaram jak glupiaPani w Madonnie powiedział, że i tak by mi nie dała do zmeirzenia mojej nawet gdyby była w salonie, bo trzeba by jakis foliowy worek rozrywać a suknia i tak bedzie w maju dopiero u nich. No to sobie zmierze salonowa, ale juz ni emoge sie doeczkać reakcji dziewczyn już widze ich w oczach, bo im sie ta suknie szalenie sposobała na zdjęciach a na mnie to juz w ogóle sie posikają

co tam koleżanki reakcja przyszłego męża najważniejsza
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 22:20   #3306
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja moja pieknosc juz za dwa tygodnie znowu zobacze i napewno przymierze, nie ma na to sily. Jeszcze moze 28.01 uda mi sie welon odebrac A wiesz Samciu, ze przy selekcji sukien, twoja zdyskwalifikowalam za te kokardke pod biustem, glupol jeden, a teraz to

A tak w ogole, to wyawalo mi sie, ze ktoras z wizazanek miala kiedys takie polaczenie bukietu jeden i dwa, ale nie moge znalezc. Za to znalazlam to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1249564749 Kaska juz pewnie dawno ja obczaila

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-01-15 o 22:22
Stary 2010-01-15, 22:27   #3307
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
A do tańca ta sala,ale tak czy siak fajna.
Lepiej tam w salonie nie sikajcie w gatki,bo zalejecie salon,suknie noi potem zżółkna.
spoko, parkiet tam jest

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
co tam koleżanki reakcja przyszłego męża najważniejsza
przyszły mąz juz mnie w niej widział, bo byłam z nim pierwszy raz mierzyć I mu sie strasznie podobam i uważa, ze wyglądam seksownie Później poszłam z rodzicami i kupiłam A przyjaciółki jej na mnie nie widziały, więc tez im sie należyBo to będą moje druhny

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Ja moja pieknosc juz za dwa tygodnie znowu zobacze i napewno przymierze, nie ma na to sily. Jeszcze moze 28.01 uda mi sie welon odebrac A wiesz Samciu, ze przy selekcji sukien, twoja zdyskwalifikowalam za te kokardke pod biustem, glupol jeden, a teraz to
a ja Twoja zdyskwalifikowałam przez zdjęcie katalogoweA teraz A wiesz co jest najlepsze - ja w ogóle Lorny nie miałam na liście Dziewczyny ją tu pare razy wklejały na forum,ale ja nawet o niej nie myślałam, że będe dobrze wyglądać, myślałam, że jestem za mała i za gruba a tu jak załozyłam to ta i żadna inna
Stary 2010-01-15, 22:36   #3308
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
przyszły mąz juz mnie w niej widział, bo byłam z nim pierwszy raz mierzyć I mu sie strasznie podobam i uważa, ze wyglądam seksownie Później poszłam z rodzicami i kupiłam A przyjaciółki jej na mnie nie widziały, więc tez im sie należyBo to będą moje druhny
Moj TZ jak go spytalam jak sobie wyobraza sukienke, to prawie dokladnie ja opisal, ale zobaczyc jej nie chce. A ile masz druhen?

Cytat:

a ja Twoja zdyskwalifikowałam przez zdjęcie katalogoweA teraz A wiesz co jest najlepsze - ja w ogóle Lorny nie miałam na liście Dziewczyny ją tu pare razy wklejały na forum,ale ja nawet o niej nie myślałam, że będe dobrze wyglądać, myślałam, że jestem za mała i za gruba a tu jak załozyłam to ta i żadna inna
U mnie ta sama historia, ja sie nastawialam na halifaxa i halar, a bagada na liscie nie bylo
Stary 2010-01-15, 22:43   #3309
madmuazelle
BAN stały

Biedny kocurek http://demotywatory.pl/698689/A-teraz-pomysl-zyczenie
Stary 2010-01-15, 22:48   #3310
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Moj TZ jak go spytalam jak sobie wyobraza sukienke, to prawie dokladnie ja opisal, ale zobaczyc jej nie chce. A ile masz druhen?
[/COLOR]
[/COLOR]U mnie ta sama historia, ja sie nastawialam na halifaxa i halar, a bagada na liscie nie bylo
mam dwie druhny i jedną świadkową. Druhny będa miały takie same sukieneczki a świadkowa - to się zobaczy

Własnie je obczajam i powiem Ci tak - tej halifax czegos brakuje no i ma ten ciężki tren. A Halar jest ślicznaAle i tak Bagdad wymiata Ja sie wahałam między Lorna a Relieve http://www.madonna.pl/en/pronovias.php?s=42.relieve ale była strasznie cięzka i taka ta koronka mdła i padło na LornęW ogóle to n aliscie miałam tylko dwie koronkowe - Relieve i Prismę, której nie było A reszta była w tym stylu http://www.madonna.pl/en/pronovias.php?s=helice ale na zywo mnie te koronki powaliły i wszystkie inne typy z netu poszły w zapomnienie jedynie tej mi było szkoda, ale liczyłam się z tym, że będe do niej za niska http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=86.galante w niej trzeba by za dużo uciąc falbanek do mojego wzrostu i odpadła, ale material na żywo mi sie nie podobał i tak

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Stary 2010-01-15, 22:54   #3311
certina4
Wtajemniczenie

cześć

woda sodowa
mamy podobne sale

czekałam na relację Lain z dzisiejszego wypadu po suknie, ale się chyba nie doczekam

ja dzisiaj oglądałam suknie z tych salonów, do których się jutro wybieram i kilka sukien sobie zapisałam, ale bez rewelacji, no ale zobaczymy jak będą wyglądały w realu

idę spać bo jutro dzień wielkiego mierzenia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 22:54   #3312
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
tez mam wizje tej dekoracji w glowie, czekaj prześlę Ci umyslowym teleportemDziękow ać za śliczna sukniaSuknia bardzo dobrze, ze będzie węższa, bo A do mnie nie przemawiaMa byc sexi także świetna decyzja z tym zwężeniemA tren przy takiej prostej sukni tylko by i wadził i był podpięty jak kuper takze
Dzięki Tylko nie wiem czy materiał dobry wybrałam, bo babka mi chciała ją uszyć z inteligentnej tafty, ale mi się nie podobają świecące materiały i zdecydowałam się na matową mleczną organzę (a pod spodem będzie matowa satyna) No ale przymierzałam podobne kiecki z organzą i mi się znacznie bardziej podobały niż te z tafty

Cytat:
A jakby wziac ten drugi bukiet, ale zeby lodyzki nie byly owiniete i mialy na koncu te krysztalki z pierwszego
Całkiem nieowiniętych bym nie chciała, tylko najwyżej z takim "owinięciem" jak na tym pierwszym zdjęciu I z tymi kryształkami to całkiem dobry pomysł - dziękuję W tej nowej wersji to już sama nie wiem, który mi się bardziej podoba

A tak w ogóle, to właśnie wylazłam z wanny. Zrobiłam sobie peeling kawowy i czuję się jak nowo narodzona I jestem hardkorem, bo oprócz tego, że chodzę na mikrodermabrazję, to się potraktowałam tym peelingiem i jeszcze na to maseczką z mikrodermabrazją i maseczką rozjaśniającą Ale od razu czuję się piękniejsza

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-01-15 o 22:59
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 23:03   #3313
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Tylko nie wiem czy materiał dobry wybrałam, bo babka mi chciała ją uszyć z inteligentnej tafty, ale mi się nie podobają świecące materiały i zdecydowałam się na matową mleczną organzę (a pod spodem będzie matowa satyna) No ale przymierzałam podobne kiecki z organzą i mi się znacznie bardziej podobały niż te z tafty
moja droga nic nie zrozumiałamTkanin y, które dla mnie istnieją to :
swetrowa, apaszkowa, bawełna, jeans, satyna i welonWięcej nie rozpoznajęW kazdym razie - nawet jakby była ze swetra a miala te zdobienia ktore ma i nie była szeroką A to by mi sie podobała

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:

A tak w ogóle, to właśnie wylazłam z wanny. Zrobiłam sobie peeling kawowy i czuję się jak nowo narodzona I jestem hardkorem, bo oprócz tego, że chodzę na mikrodermabrazję, to się potraktowałam tym peelingiem i jeszcze na to maseczką z mikrodermabrazją i maseczką rozjaśniającą Ale od razu czuję się piękniejsza
a tak w ogole to zdąży Ci wyrosnąc nowa skóra na ślub hardkorze?Normaln ie w takim tempie na ślub przyjdzie nowa biała Ty
A powiedz mi - po tej mikrodermabrazji mozna sie pokazac światu?Czy ma się podrażnioną skórę?

Dobra ja ide spać, bo jutro podyplomik Dobranoc dziewczynki
Stary 2010-01-15, 23:12   #3314
Ellin_ak
Rozeznanie

Mój Tżcik jest od południa- zaraz po pracy- w biurze balu dobroczynnego państwa Dutkiewiczów. Pewnie wróci po nocy więc ja się dzielnie uczę. Zrobiłam już do końca jedną prezentację warsztatowa na zajęcia i starałam się skończyć jeszcze jedną, ale muszę poczekać na Tżta aż mi sprawdzi moje tłumaczenie z angielskiego, bo musi być dobre a ja nie jestem aż taka dobra.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 23:17   #3315
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
mam dwie druhny i jedną świadkową. Druhny będa miały takie same sukieneczki a świadkowa - to się zobaczy
Ja wzielam moja siostre i siostre TZ-a, wiec dwojke mam, a na sukienki takie dla nich patrzylam.
Cytat:
Własnie je obczajam i powiem Ci tak - tej halifax czegos brakuje no i ma ten ciężki tren. A Halar jest ślicznaAle i tak Bagdad wymiata Ja sie wahałam między Lorna a Relieve http://www.madonna.pl/en/pronovias.php?s=42.relieve ale była strasznie cięzka i taka ta koronka mdła i padło na LornęW ogóle to n aliscie miałam tylko dwie koronkowe - Relieve i Prismę, której nie było A reszta była w tym stylu http://www.madonna.pl/en/pronovias.php?s=helice ale na zywo mnie te koronki powaliły i wszystkie inne typy z netu poszły w zapomnienie jedynie tej mi było szkoda, ale liczyłam się z tym, że będe do niej za niska http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=86.galante w niej trzeba by za dużo uciąc falbanek do mojego wzrostu i odpadła, ale material na żywo mi sie nie podobał i tak
Ja mialam same koronkowe na liscie i jeszcze z niekoronkowych helice i chyba jakas muslinowa. Ale i tak od pocztku wiedzialam, ze koronke chceNajlepiej w jednej madonnie pani przyniosla mi kilka moich sukien, pomierzylam, po czym uslyszalam komentarz: nieladnie pani w koronkach, tak jakos pania przytlaczaja. A ja na to, geba niewyparzona: to prosze mi znalezc koronkowa, w ktorej bede dobrze wygladac (taka bylam zdesperowana).Ale to zadanie chyba ja przeroslo, co prawda znalazla mi ta http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=72.loriga i musze przyznac, ze wygladalam w niej fantastycznie, ale jakos sie to jednak nie zgadzalo z moimi wczesniejszymi wyobrazeniami sukienki

Ta galante to super jest, no ale i mi i tobie tych 10cm jednak brakujeNo nic to popatrzymy sobie i pozazdroscimy jak Kasia bedzie wygladac
Stary 2010-01-15, 23:19   #3316
madmuazelle
BAN stały

No to last time coś wam wkleje.To się tyczy tematu o dziecku/dzieciach.
http://demotywatory.pl/659922/Co
Stary 2010-01-15, 23:24   #3317
certina4
Wtajemniczenie

woda sodowa piękna ta granatowa sukienka, kupiłaś ją sobie czy to na poprawiny czy co?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 23:26   #3318
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
moja droga nic nie zrozumiałamTkanin y, które dla mnie istnieją to :
swetrowa, apaszkowa, bawełna, jeans, satyna i welonWięcej nie rozpoznajęW kazdym razie - nawet jakby była ze swetra a miala te zdobienia ktore ma i nie była szeroką A to by mi sie podobała

a tak w ogole to zdąży Ci wyrosnąc nowa skóra na ślub hardkorze?Normaln ie w takim tempie na ślub przyjdzie nowa biała Ty
A powiedz mi - po tej mikrodermabrazji mozna sie pokazac światu?Czy ma się podrażnioną skórę?

Jutro Ci wkleję mleczną organzę i Cię doedukuję, bo teraz nie mogę znaleźć
Spoko, nie dałam sobie zedrzeć tej skóry tak całkowicie Ja mam akurat mikro robioną na ramionach, więc mogę na luzaku się pokazywać ludziom, ale na twarzy w pierwszy dzień może wyjść zaczerwienienie, pomimo zastosowania maseczki po zabiegu. Ramionka tez mam zawsze czerwone w pierwszy dzień, a raz mnie tak potraktowali ostro, że prze 3 dni miałam czerwone Teraz mam piękną około 5-cm malinkę , bo zabieg robiła mi taka młodsza kosmetyczka i chyba jeszcze nie miała aż takiej wprawy, a ten aparacik mocno zasysa skórę i trzeba szybko nim jeździć po skórze, żeby malinek nie zrobić

Ja też mam jutro podyplomik Dobranoc
Stary 2010-01-15, 23:30   #3319
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
woda sodowa piękna ta granatowa sukienka, kupiłaś ją sobie czy to na poprawiny czy co?
Zgadzam się,elegancka

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-15 o 23:32
Stary 2010-01-15, 23:31   #3320
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ta galante to super jest, no ale i mi i tobie tych 10cm jednak brakujeNo nic to popatrzymy sobie i pozazdroscimy jak Kasia bedzie wygladac
oł jeeee a mi się wydaje, że ja będę wyglądać jak koń bo mam 173cm dojdzie obcas ok 7cm i będę miała 180cm jak będę tańczyc z goścmi to od większości będę wyższa ale siara

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 23:42   #3321
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to last time coś wam wkleje.To się tyczy tematu o dziecku/dzieciach.
http://demotywatory.pl/659922/Co
Slodziak

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Wlasciwie to sa dwie rozne sukienki, ale z takiego samego materialu i w takim samym kolorze dla moich swiadkowych, tylko jeszcze nie wiem czy uda mi sie je dostac, bo jedna z nich to limitowanka, wiec za jakis czas moze jej nie byc.

Cytat:
Cytat:

Ja też mam jutro podyplomik Dobranoc
Dobrej zabawy

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
oł jeeee a mi się wydaje, że ja będę wyglądać jak koń bo mam 173cm dojdzie obcas ok 7cm i będę miała 180cm jak będę tańczyc z goścmi to od większości będę wyższa ale siara
To powiedz panu kamerzyscie, zeby niskich gosci powycinal z filmuA zdjecia robcie na schodach, nasza szkapa oczywiscie na samym dole:ha haha:

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-01-15 o 23:44
Stary 2010-01-15, 23:57   #3322
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
To powiedz panu kamerzyscie, zeby niskich gosci powycinal z filmuA zdjecia robcie na schodach, nasza szkapa oczywiscie na samym dole:ha haha:
Ty się śmiej a ja czasem na prawdę głupio się czuję jak mam na sobie buty z 8cm obcasem

Stary 2010-01-16, 00:07   #3323
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty się śmiej a ja czasem na prawdę głupio się czuję jak mam na sobie buty z 8cm obcasem
Oj Kasiu, a my ci tak zazdroscimy mozliwosci noszenia takiego fasonu sukni, wiec nam tu juz nie narzekaj A przeciez TZ-cik tez wysoki Tak w ogole, to fajnie, ze dzieki tobie jeszcze w 2011 bedziemy sie mogly podniecac zdjeciami i relacja ze slubu
Stary 2010-01-16, 00:16   #3324
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Kasiu, a my ci tak zazdroscimy mozliwosci noszenia takiego fasonu sukni, wiec nam tu juz nie narzekaj A przeciez TZ-cik tez wysoki Tak w ogole, to fajnie, ze dzieki tobie jeszcze w 2011 bedziemy sie mogly podniecac zdjeciami i relacja ze slubu
no ostatnio troszkę sobie popłakałam, że nie wypaliło to co kiedyś sobie zaplanowałam ten 17,04 przed @ jest i jakoś tak mi się to przypomniało bo myślałam o monicedavida, że już pewnie jest żoną i że to miał być też mój rok...
ale cieszę się, że rozum wziął górę skończę studia i wtedy będzie odpowiedni czas na ślub

Stary 2010-01-16, 00:31   #3325
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
no ostatnio troszkę sobie popłakałam, że nie wypaliło to co kiedyś sobie zaplanowałam ten 17,04 przed @ jest i jakoś tak mi się to przypomniało bo myślałam o monicedavida, że już pewnie jest żoną i że to miał być też mój rok...
ale cieszę się, że rozum wziął górę skończę studia i wtedy będzie odpowiedni czas na ślub
Tydzien za tygodniem tak szybko leci, ze ani sie obejrzysz i bedzie twoj slub. Monika juz jest zona, ale podejrzewam, ze nic sie nie zmienilo, bo TZ jak ja kochal, tak ja kocha i to jest najwazniejsze Nie smutaj sie Kasiu i zjedz sobie czekoladke, zeby zapasy zelaza uzupelnic przed @
Stary 2010-01-16, 01:53   #3326
lain
Zakorzenienie

hejo
wszyscy spia
kupilam suknie
ale jeszcze sie nie chwale jaka, bo jutro ma byc wiadomo czy taka jeszcze dla mnie uszyja wiec trzymajcie kciuki zeby nie zadzwonili z salonu do 12
a TZ kupil garniak
i to wszystko zalatwilismy w 3h

a teraz ide spac, bo bylismy ze znajomymi to oblac i potanczyc a niedlugo (w sumie to rano ) wycieczka na uczelnie wiec dam znac co i jak jutro, a wlasciwie to dzisiaj
dobranoc
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 06:30   #3327
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
hejo
wszyscy spia
kupilam suknie
ale jeszcze sie nie chwale jaka, bo jutro ma byc wiadomo czy taka jeszcze dla mnie uszyja wiec trzymajcie kciuki zeby nie zadzwonili z salonu do 12
a TZ kupil garniak
Szybcy jesteście
No to trzymam żeby zadzwonili z dobrymi wieściami

Dzień dobry
Wczoraj zasnęłam dopiero po północy, a dziś o 5.45 pobudka- mam wieeeeelkie wory pod oczami i wyglądam tak

Miłego dzionka
Stary 2010-01-16, 10:02   #3328
moniczka2123
Zadomowienie

Czesc kobietki jak tak piszecie o tych sukienkach to i mnie juz wziela radość i sie doczekac nie moge kiedy pojde do krawcowej.garniak dla TZ-cika to kupimy ze dwa tygodnie przed slubem bo moj SKARB ćwiczy swoje bicepsy i wciąż mu rosną:-D pozdrowionka i milego dnia ja dzis mam wolne ale za to mega duzo pracy w domu moze do wieczora skoncze

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:03   #3329
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
hejo
wszyscy spia
kupilam suknie
no popatrz i osiołek kupił salonową-czyli Twoje gadanie to była tylko taka prowokacja

mi sie wydaje, że Lorne zamówiłaś bo mecenasa to chyba nie ma w salonach żebyś mogła zmierzyć?

Martoolka możesz mi podać jeszcze raz nick na all do tego chłopa, od którego kupujesz soczewki? ile para u niego na miesiąc wychodzi, bo ja kupuję parę za 30zł

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-16 o 10:28
Stary 2010-01-16, 12:56   #3330
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
hejo
wszyscy spia
kupilam suknie
a TZ kupil garniak

a teraz ide spac, bo bylismy ze znajomymi to oblac i potanczyc a niedlugo (w sumie to rano ) wycieczka na uczelnie wiec dam znac co i jak jutro, a wlasciwie to dzisiaj
dobranoc
No to już po 12 jest szyją?

ej czy ja sama zostałam tutaj bez kiecy???
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości