|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gospella śliczne zaproszenia wam wyszły, takie proste i eleganckie ![]() Tak sobie myślę że też musimy się już zabrać za zaproszenia przynajmniej te próbne żeby móc w końcu wybrać jakieś konkretne a tym czasem, żeby się za bardzo nie nudzić, zabrałam się za obrączki na serwetki, zostało mi do zrobienia jeszcze jakieś 100szt ![]() Cytat:
usiłuję przypomnieć sobie która sukienka w Imperium miała kokardkę ale niestety moja pamięć po tylu salonach zaczęła szwankować tak wiec z ciekawością czekam na fotki No i witam wszystkie nowe PM-ki
|
|
|
|
#4262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dziwię Ci się, że nie zapamiętałaś tej sukienki, bo ja ją ledwo wypatrzyłam, można powiedzieć, że przez zupełny przypadek. Gdyby nie ta kokardka, to pewnie nawet bym na nią nie popatrzyła, bo tak sobie smętnie w kątku samym wisiała Dziś niestety nie zrobiłam żadnej fotki, ale jak pójdę na pierwsze spotkanie w sprawie omówienia szczegółów szycia, to na pewno zrobię zdjęcie i się Wam pochwalę
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4264 | ||
|
Rozeznanie
|
Jestem Kochana..czytam i czuwam
Tylko jakoś mało rozmowna jestem, najpierw świeta..potem sylwester, którego organizowałam, a teraz mieszkanie w totalnym stanie braku ładu i składu Jak nie pracuje to mam czas się tym zająć, ale już nie długoCo do spotkania, ja wyrażam głęboką chęć Kiedy, gdzie?Cytat:
A jaką koronkową mierzyłaś? Ja też chyba polecę w przyszłym tygodniu pomierzyć coś, odkładam tak i odkładam aż mnie marzec albo kwiecień zastanie![]() Cytat:
![]() Liwaczko..ja muszę do Ciebie zawitać. Zbiłam mamie jednego kolczyka Nawet biedna nie założyła ani razu, ja się tak umiejętnie bawiłam, że mi spadł Da radę to jakoś uratować? No i podobno coś jeszcze masz dla mnie
|
|
|
#4265 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na necie co innego - są cudne z Emmie Mariage - czy tylko Giselle ma ich ofertę , czy jeszcze gdzieś są?? GRATULUJĘ I ZAZDRASZCZAM NIESAMOWICIE WYBORU UDANEGO!!!!! ja dziś idę.. Edytowane przez Quillaja Czas edycji: 2010-01-15 o 09:23 |
|
|
|
|
|
#4267 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja nadal nie dokończyłam jakbym miała zrobić czegoś 100szt bym sie cyba załamała
|
|
|
#4268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wyszły tak
Edytowane przez bernadeta85 Czas edycji: 2010-01-15 o 10:03 |
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Bernadeta - śliczne zaproszenia
Quillaja - życzę powodzenia w szukaniu Ana - koronkowe mierzyłam w demi i passion...ale jakoś nie pamiętam jakie to modele a nie mogę ich znaleźć na stronce Dziewczyny wiecie może czy te sukienki są w Lublinie? http://www.suknieparis.pl/slubne2.php
|
|
#4270 |
|
Rozeznanie
|
a ja przeglądam suknie Manuela Moty.. są obłędne niektóre....
czy w ogóle takie podobne do nich gdzieś można znaleźć w Lublinie? |
|
|
|
|
#4271 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Także radzę Ci rzucić w cholerę internet, tylko iść i przymierzać jak najwięcej. Trzymam kciuki!! Cytat:
![]() Cytat:
A macie może jakieś szablony z tekstem zaproszeń? Bo zupełnie nie wiem jak to rozplanować na kartce Od czego zacząć? Potrzebuję instrukcji krok po kroku, bo zielonego pojęcia nie mam ja się do tego zabrać.
|
|
|
#4272 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Znajomy, ktory pracuje w hutrowni bardzo Go chwalil i mowil, ze to jedna z nieliczych jeszcze niepodrobionych wodek. Tak z ciekawosci, czy moglabys napisac za ile kupujecie (moze byc na prv). My trafiliśmy na bardzo okazyjna cene- 18,23 ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tam pracuje tez taka blondynka z bardzo dlugimi wlosami, widzialam jak czasze jakas kobiete na Sylwestra i powiem szczerze, ze bylam pod wrazeniem, z tym , ze nie wiem czy ta blondynka tez wykonuje fryzury ślubne. |
|
|
|
|
|
#4274 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cała i .... w skowrnokach co do welonu to fakt- mierzyłam welon "kogut" taki pierzasty i cena w salonie 350 zł - zwala z nóg, za kawałki postrzępionego tiulu, na all 150 zł i chyba się skuszę Cytat:
Telka - 3cia (z Demi) jest super, choć fason nie dla mnie-ale Ty drobniutka i szczuplutka, więdc w każdej będzie super- mi z Tobą najbardziej kojarzy się ta 1sza ![]() Cytat:
Ewelka -nie wszystkie księżniczki są ciężkie -musisz pochodzić i pomierzyć Cytat:
ps. ah te kokardki... Cytat:
Ana -w każdym salonie straszą, ze to już ostatni dzwonek na zamówienie kiecki, bo zazwyczaj czeka się 4-5 miesięcy -wiec moze do tego kwietnia to Ty kochana nie czekaj ![]() Cytat:
-ja poznałam Cię od razubernadeta85 & Lipczonek-gratuluję zaproszeń i podziwiam za cierpliwość-my zamówimy coś na all a teraz uwaga, uwaga -powód mojego skowronkowania -zamówiłam wstępnie sukienkę ![]() - wstępnie, bo nie miałam przy sobie pieniążków na zaliczkę,ale wszystko spisałyśmy i jutro bądź w poniedziałek doniosę kasę Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2010-01-15 o 20:26 |
||||||
|
|
|
|
#4275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana ja jakoś jak weszła i się odwróciłaś, to mi strasznie przypomniałaś mojaa koleżankę kochaną, ale mieszkająca w UK i zamężną i myślę -- O MAMO!!!!!! już mi coś się dzieje z oczyma??????? czy jak????? a potem olśnienie - MACIEJKA!!!! słuchaj, muszę to napisać - WYGLĄDAŁAŚ OBŁĘDNIE W SUKNI!!!! ![]() aż ją sama zmierzyłam potem ale model DESIRE ![]() no ale ja niziutka a mój chłopok wysooooooki i szczupły no i jakoś tak bym nie bardzo do niego pasowała. ale TOBIE CUDO!!! naprawdę, ach te kokardki - widziałam ![]() a ja też uradowana!!!!!! .... zamówiłam suknię hihi.. mierzyłam ją ostatnio w listopadzie/grudniu.. i moja przyszła szwagierka była oczarowana. ale ja się nie mogłam jakoś zdecydować z uwagi na to, że w niej się sexi wygląda.. wiem, dziwne ze mnie stworzonko.. a dziś - pasowało mi jakoś ).jedyna różnica do tej, którą mierzyłam - moja będzie biała a do wszystkiego srebrne buty, bo będę mieć wplecioną delikatniutko nitkę srebrną w koronkę w jednym miejscu |
|
|
|
|
|
#4277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to była ona najlepsze jest to, że wypatrzyłam ją już rok temu, kiedy chodziłam z koleżanką za sukienką dla świadkowej, potem zmierzyłam w październiku moją zmixowaną wersję i chciałam poczekać na nową kolekcję,ale to była jednak ona a czy Twoja to może ta w której stałaś i błyszczałaś jak już wychodziłam |
|
|
|
|
|
#4278 |
|
Rozeznanie
|
no, super! będziesz oszałamiająca naprawdę!!! ja sama za tiulami chodziłam... i w końcu tiulowy welon został
nom, to ta, którą wybrałam może być ?
|
|
|
|
|
#4279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-hej sexy lady-robiłaś jakieś zdjęcia? ja pytałam i będę mogla zrobić co nieco po wpłacie zaliczki... fajnie się złożyło, że zamówiłyśmy sukienki praktycznie w tym samym czasiei miejscu i w dodatku na tego samego 5 czerwca
|
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mama ma w tel, jest w pracy obecnie, ja nie mam w dodatku kabla. w każdym razie... widziałaś so nie co a najlepsze, że identyczną - ale podejrzewam że już zdecydowanie wyżej dopasowaną mierzyłam w innym salonie i wyglądałam śrendddniooo... więc dziś NIE CHCIAŁAM mierzyć takiej no ale mnie szwagierka namówiła, która mnie w niej wcześniej widziała życie.... super, że w tym samym dniu na tego samego 5 czerwca |
|
|
|
|
|
#4281 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny. Mam pytanie czy któraś z Was chodzila na weekendowy kurs przedmałżeński? Studiuje w Lublinie i chcieliśmy tutaj go zrobić, a w naszej parafii własnie sie zaczął i ma trwać aż do marca co tydzien i nie zawsze bedziemy mogli byc... Slyszałam coś o Swidniku ale nie wiem czy dalej sie to tam odbywa...
Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4282 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() , więc chwalić się, chwalić!!! A w jakim salonie kupiłyście?No to ja też mogę do was dołączyć, co prawda dzień wcześniej, ale też na 5 czerwca
|
|
|
#4283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() WITAJ W KLUBIE - aleśmy się dograły
|
|
|
|
|
|
#4284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Ach, sławny salon Giselle Też tam miałam jedną upatrzona suknię, ale ostatecznie przegrała z konkurencją ![]()
|
|
|
#4285 |
|
Rozeznanie
|
najważniejsze, że to TA!
jeny odeśpię w końcu te maratony, biegi i stres który zacisnął mi do tego stopnia żołądek, że dziś przykładowo zjadłam półtora bułki z serkiem i sałatki troszkę nawet herbaty nie piłam. masakra to była.. ![]() ale już śpię spokojnie
|
|
|
|
|
#4286 |
|
Raczkowanie
|
no ja po wczorajszym zakupie to w domu się popłakałam z tych emocji. Musiałam chyba odreagować, wszystko ze mnie spłynęło w końcu, bo nosiłam to w sobie jak kacze jajo
![]() Ale najważniejsze to nie dać się zwariować! Ale mądra jestem po fakcie
Edytowane przez koniczyna111 Czas edycji: 2010-01-15 o 23:01 |
|
|
|
|
#4287 |
|
Rozeznanie
|
nom, ja miałam to samo
a jak już wybrałam to nawijałam jadąc do moich szwagierek - odwoziliśmy je do domu potem jadąc do swojego domu - dalej nawijałam z Moim a potem zadzwoniłam jeszcze do koleżanki z którą przegadałam chyba z pół godziny o tym samym, co wyżej komedia, jakie to emocje są
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maciejko i Koniczynko gratuluję zakupów - pochwalcie się koniecznie zdjęciami. A za Tobą Maciejko pierzaste tiule to chyba od zawsze chodziły (z tego, co pamiętam)
|
|
|
|
#4289 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#4290 | |
|
Raczkowanie
|
Bernadeta, Lipczonku gratuluje wykonania zaproszeń, podziwiam wasze zdolności
![]() Maciejka, Quillaja fajnie ze już macie te wymarzone. Chyba wybiorę się z mama do Giselle na poszukiwania.Cytat:
Tylko mam małą rade, zapytaj w kościele w którym będziesz brała ślub czy akceptują nauki z tego ośrodka. Bo ostatnio słyszałam ze różnie z tym bywa. Najlepiej zadzwoń tez do tego ośrodka i się zorientuj.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

, może w następnym tygodniu...
Miałam już taki zamęt w głowie, że myślałam, że nie dam rady się na nic zdecydować, ale udało się HURRRAAA

Nawet biedna nie założyła ani razu, ja się tak umiejętnie bawiłam, że mi spadł
Od czego zacząć? Potrzebuję instrukcji krok po kroku, bo zielonego pojęcia nie mam ja się do tego zabrać.

-hej sexy lady