Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-15, 21:30   #1111
kika17
Wtajemniczenie

GG do kika17
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Szatanica normalnie uwielbiam Cie i Twoje teksty
Ja dzis pól dnia spędziłam w centrum handlowym, planuje remont pokoju i zanim wszystko kupiliśmy, jeszcze obiad w międzyczasie, kawka, zakupy ciuchowe i tak mi zleciał cały dzień :P
kika17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 21:34   #1112
kamila2006
Zakorzenienie

ciekawe co u madame i Myszuni..... powazne rozmowy....

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 21:38   #1113
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
łaaaaaaaaaaa to mój robi tak samo
nie no identycznie
Heh, mój jeszcze lubi w wannie robić "peryskop", wiadomo jak to wygląda

Pół biedy, jak mnie w ramię uderza, ale czasami lubi chlasnąć mnie w policzek ten cios jest w jego rankingu najwyżej punktowany, kiedyś go zamorduję za to

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
wróciłam ze szkoły i teraz 3 dni wolne..
ale miałam super dzień.. normalnie miałam ochotę sie rozpłakać ze szczęścia.. dostałam najlepszą ocene na takim jednym wypracowaniu co mi na nim bardzo zależało i już miałam dobry humor przez cały dzień...

ale jak wróciłam teraz i pisze z TZ to troche mi już smutno.. zazdrość wraca.. on miał dzisiaj pierwszą probe na studniówkę.. i nie dość ze będzie z laską jakąś tańczyć poloneza to jeszcze jakąś salse wymyślają
Nie nakręcaj się, nic złego nie robi, i Ty to wiesz

Matko, robiliśmy z rodzicami zastrzyki naszemu kotu pięć zastrzyków z wielką igłą, mama trzymała kota na kolanach, ja za łapki, a tata robił zastrzyki, biedny kot

Od wczoraj siusiu nie może zrobić, mamy nadzieję, że to mu pomoże

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 21:44   #1114
garfieldek
Zakorzenienie

biedny kotek mi ostatnio piesek zdechl ehh.... tyle lat byl ze mna

ale twoj kotek na pewno wyzdrowieje

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 21:45   #1115
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kika17 Pokaż wiadomość
Szatanica normalnie uwielbiam Cie i Twoje teksty
Ja dzis pól dnia spędziłam w centrum handlowym, planuje remont pokoju i zanim wszystko kupiliśmy, jeszcze obiad w międzyczasie, kawka, zakupy ciuchowe i tak mi zleciał cały dzień :P
Dzięki, dużo ćwiczę w samotności

Jeszcze mi się przypomniało - wczoraj Tż domaga się pitu pitu, a ja mówię dla zgrywu, że pitu pitu nie będzie, więc udaje obrażonego, siada przed kompem i włącza... ekhm, redtubka xD

Myślałam, że padnę no ale ostatecznie nie mogłam skazać go na takie męki

Piszę.
Stary 2010-01-15, 21:49   #1116
kamila2006
Zakorzenienie

oooo matko szatanica zartujesz z redtubkiem chyba

moj zawsze bierze mnie na...litosc. jak mowie ze NIE to on mi mowi "i pozwolisz mi sie tak meczyc? wiesz ze to niezgodne z naturą" robi oczy i minke zbitego psa... a ja nie mam sumienia go meczyc

Motywacja 100%

Stary 2010-01-15, 21:50   #1117
Koszkaa
Zadomowienie

Tak jak myślałam.
Pojechał do domu, bo nie było ciepłej wody i nie miał jak się wykąpać po treningu
Każda wymówka jest dobra.
Teraz mnie kinem przekupuje.
Stary 2010-01-15, 21:52   #1118
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Gratulacje!

Wy to przynajmniej coś ciekawego studiujecie, a ja nie dość, że nudy, to po angielskiemu
Uwierz mi, ze jest cos gorszego - nudy i to jeszcze w naszym jezyku - filologia polska :P
A co za artykuly piszesz?

Cytat:
Aa, no to widzę, że to zjawisko powszechne

Mój jeszcze czasami podbiega, szybko uderza mnie jak siedzę swoim... yyy... w ramię i ucieka zadowolony, w sumie to boli jak się tak zamachnie, a on ma dziki ubaw
Oficjalnie dolaczam do grona "bitych" przez sprzety TZtow

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 21:52   #1119
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
biedny kotek mi ostatnio piesek zdechl ehh.... tyle lat byl ze mna

ale twoj kotek na pewno wyzdrowieje
Przykro mi ja miałam boksera 7 lat, miał nowotwór i rodzice go uśpili bo się męczył, nam powiedzieli, że sam umarł, bo mali byliśmy. Drugiego uśpiliśmy po 4 latach bo na mamę się rzucił 2 razy, raz musiała rękę w szynie mieć, za drugim razem nie było dyskusji, trzeba było go uśpić

Teraz mamy suczkę-znajdkę i kota znajdka, suczka za mną i mamą do domu przyszła, taki skundlony wilczek jakby, kochana i posłuszna, nie widziałam żeby pies tak się słuchał, a kot też się przybłąkał, to chyba jest brytyjski czekoladowy, tak wygląda, kanapowiec, piękny, cały czarny, wszyscy mówią, że to na 100% rasowy, ciekawe kto go wyrzucił...

Piszę.
Stary 2010-01-15, 21:52   #1120
kamila2006
Zakorzenienie

myszunia pisz o czym byla ta powazna rozmowa!!!!

Motywacja 100%

Stary 2010-01-15, 21:55   #1121
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
oooo matko szatanica zartujesz z redtubkiem chyba

moj zawsze bierze mnie na...litosc. jak mowie ze NIE to on mi mowi "i pozwolisz mi sie tak meczyc? wiesz ze to niezgodne z naturą" robi oczy i minke zbitego psa... a ja nie mam sumienia go meczyc
Poważnie, włączył oburzony i czekał na moją reakcję xD

Nafi, piszę dla pewnej-babskiej-strony, oprócz tego jeszcze takie artykuły na presell pages, ciężko wyjaśnić co to, w googlach piszą o tym

Piszę.
Stary 2010-01-15, 21:56   #1122
garfieldek
Zakorzenienie

szatanku ja nie rozumiem jak mozna wyrzucac zwierzaki na ulice szczyt glupoty i bezmyslnosci zarzuc fotki, lubie ogladac psy ale koty tez

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 21:58   #1123
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki, dużo ćwiczę w samotności

Jeszcze mi się przypomniało - wczoraj Tż domaga się pitu pitu, a ja mówię dla zgrywu, że pitu pitu nie będzie, więc udaje obrażonego, siada przed kompem i włącza... ekhm, redtubka xD

Myślałam, że padnę no ale ostatecznie nie mogłam skazać go na takie męki
dobre..
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 22:02   #1124
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
szatanku ja nie rozumiem jak mozna wyrzucac zwierzaki na ulice szczyt glupoty i bezmyslnosci zarzuc fotki, lubie ogladac psy ale koty tez
Muńkowi zdjęć nie robię, wychodzi jak czarna plama ze świecącymi ślepiami, a Kory też nie mam fotek, nadrobię :P

Z kotem to jest w ogóle obsesja, nie dość, że ciągle go tu karmią, to jeszcze mama go nosi jak dziecko, buja, przytula, gada z nim xD

Ja bym zwierzaka nie mogła wyrzucić, tylko debile to robią u nas same przybłędy teraz są

Piszę.
Stary 2010-01-15, 22:15   #1125
MadameButterfly6
BAN stały

Szalone 5 stron nadrabiania.... Zaraz nadrobie, najpierw chce Wam cos napisac. Otoz moj chyba juz byly TZ dzwonil dzisiaj do mnie no i glupia w koncu odebralam. Pytal sie co robie itd. prosil, zebym dala znac jak bede u siebie, bo chce po myszke do laptopa swoja wpasc Ok, przyszedl, zrobilam mu herbate i bezczelnie jak gdyby nic poszedl spac W koncu obudzilam go i kazal mu isc do siebie. Ale on uparl sie ze poczeka az przyjedzie po mnie moj brat i zniesie mi moja walizke. No ok, zaczelismy gadac. Przeprosil mnie, ale oczywiscie po tym jak powiedzialam, ze przykro mi, ze tego nie zrobil. Wiec nie uwazam tego za szczere. Powiedzialam mu ze jest egoista, mysli tylko o sobie i nie bierze pod uwage moich uczuc. On stwierdzil, ze to dla niego zwykly taniec i ze przesadzam. Powiedzial tez, ze nie zaprzecza, ze wiecej juz tak nie zrobi... No super, mi to nie odpowiada, ja tego nie toleruje, a on powiedzial, ze nie obieca, ze juz wiecej tego nie zrobi.... Ehhh....

Co mam zrobic? Rozwazam dwie opcje: skonczyc to juz definitywnie, bo nie bede tego tolerowac. Opcja druga: pogodzic sie z nim, chociaz bedzie ciezko mu okazac uczucia i wrocic do poprzedniego stanu.... i .... zemscic sie przy najblizszej okazji, czyli zartowac sobie flirtujac z jego kolegami i tanczyc z nimi przytulane. Choc nigdy wczesniej nie bylabym zdolna zatanczyc wolnego przytulanego z nie swoim facetem, ale sie przemoge... Niby wiem, ze moze to dziecinne, ale wtedy moze dotrze do niego jak ja sie czulam. A moze macie jakies inne wyjscie? Co mi radzicie? Prosze Was moje kochane o pomoc
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 22:24   #1126
KochajMniie
Zadomowienie

Wy to macie ubaw z tymi tż !! no ale przynajmniej pośmiać się można z nimi

Cytat:
KochajMnie powiem szczerze, po takiej akcji, to ja bym TZ-ta na oczy nie chciala widziec... Co on sobie wyobrazal jak z nimi pisal, ze sie nigdy nie dowiesz, albo ze poplacze sobie troche, przeblaga cie i bedzie okej??????
No właśnie nie wiem jak to tak szybko, gładko poszło że on już się zachowuje normalnie, ja to dalej przeżywam ale jesteśmy razem, jakby nic się w sumie nie stało, może faktycznie przesadzam.

Cytat:
Chciał chłopak posamczyć, niestety już tak jest, że jak do faceta siksy się lepią to obrasta w piórka i załącza mu się syndrom Don Juana, a potem wraca do domu z podkulonym ogonem. Nie wiem, czemu faceci mają tak głęboką potrzebę potwierdzania swojej atrakcyjności

Odkąd mieszkam z trzema facetami zrobiłam się wyrozumiała

Dziewczyny, doradzicie?
Ale nie będziecie się śmiały?

Szatanico! Uwierz w siebie! Jesteś śliczna a na dodatek będziesz potrafiła powiedzieć coś więcej niż na pewno niektóre dziewczyny!
Spróbuj bo później będziesz żałować że tego nie zrobiłaś
A będzie się trzeba rozbierać że tak bardzo przeszkadza Ci Twoja figura? ja myślę że na pewno przesadzasz z tym małym biustem i resztą aczkolwiek odpowiednie ubrania potrafią zdziałać cuda
A z tymi zainteresowaniami to byś się przynajmniej wyróżniła a nie wszystko na jedno kopyto, a raczej to się liczy

Ja też tego nie rozumiem ale to są właśnie faceci bo nie ma to jak nowa 'koleżanka' która sprawi mu banana na buźce jak mu strzeli tekstem jaki on to nie jest w sposób dwuznaczny..

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
witajcie zdałam dermatologie na 5!! a mialam zdawac dopiero jutro! a tu zonk bo babka zaczela nagle dzis pytac
Tz powiedzial mi ze musi ze mna powaznie o czyms porozmawiac. za chwile ma tu byc...
Brawooo
Myszunia, no to poważnie zabrzmiało jak będziesz to się odezwij do nas
Stary 2010-01-15, 22:24   #1127
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Szalone 5 stron nadrabiania.... Zaraz nadrobie, najpierw chce Wam cos napisac. Otoz moj chyba juz byly TZ dzwonil dzisiaj do mnie no i glupia w koncu odebralam. Pytal sie co robie itd. prosil, zebym dala znac jak bede u siebie, bo chce po myszke do laptopa swoja wpasc Ok, przyszedl, zrobilam mu herbate i bezczelnie jak gdyby nic poszedl spac W koncu obudzilam go i kazal mu isc do siebie. Ale on uparl sie ze poczeka az przyjedzie po mnie moj brat i zniesie mi moja walizke. No ok, zaczelismy gadac. Przeprosil mnie, ale oczywiscie po tym jak powiedzialam, ze przykro mi, ze tego nie zrobil. Wiec nie uwazam tego za szczere. Powiedzialam mu ze jest egoista, mysli tylko o sobie i nie bierze pod uwage moich uczuc. On stwierdzil, ze to dla niego zwykly taniec i ze przesadzam. Powiedzial tez, ze nie zaprzecza, ze wiecej juz tak nie zrobi... No super, mi to nie odpowiada, ja tego nie toleruje, a on powiedzial, ze nie obieca, ze juz wiecej tego nie zrobi.... Ehhh....

Co mam zrobic? Rozwazam dwie opcje: skonczyc to juz definitywnie, bo nie bede tego tolerowac. Opcja druga: pogodzic sie z nim, chociaz bedzie ciezko mu okazac uczucia i wrocic do poprzedniego stanu.... i .... zemscic sie przy najblizszej okazji, czyli zartowac sobie flirtujac z jego kolegami i tanczyc z nimi przytulane. Choc nigdy wczesniej nie bylabym zdolna zatanczyc wolnego przytulanego z nie swoim facetem, ale sie przemoge... Niby wiem, ze moze to dziecinne, ale wtedy moze dotrze do niego jak ja sie czulam. A moze macie jakies inne wyjscie? Co mi radzicie? Prosze Was moje kochane o pomoc
Moim zdaniem on uważa, że nic się nie stało, na zasadzie: "Pogada sobie, pomarudzi, ale potem przyjdzie do mnie i ostatecznie to ona będzie przepraszać". Ja tak to widzę. Facet jest bezczelny, najwyraźniej uważa, że wszystko mu wolno, że ma lepkie rączki, to trudno, zaakceptuj, bo co innego masz do roboty, taa.

Skoro on nie czuje się winny, pokaż mu, że Ty myślisz inaczej. On Cię zwyczajnie lekceważy, co to ma być?

Piszę.
Stary 2010-01-15, 22:25   #1128
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:

SKOŃCZYĆ TO DEFINITYWNIE
jak dla mnie w ZWIĄZKU nie robi się drugiej osobie przykrości. Wiadomo, można popełnić błąd, nie pomyśleć o czymś, nie wpaść na to, że drugiej osobie to przeszkadza...
ale w ten sposób w żywe oczy?
sorry, ale jak ja np mieszkałam z facetem i on nie znosił kultu to ja nie słuchałam kultu, bo jemu to przeszkadza. Nie dlatego, że słuchanie kultu jest obiektywnie złe ale jeśli jesteśmy z kimś, kto cierpi, gdy tańczymy z kimś innym to jak się kocha i rezygnuje z tego dla kogoś!
oczywiście rozumiem, że nie można kogoś terroryzować i zabraniać wszystkiego, ale od nie tańczenia z inną laską by nie umarł...
Stary 2010-01-15, 22:29   #1129
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:

wiesz co powiedziałaś mu przynajmniej prawdę z tym jaki on jest , a jeszcze nawet nie mógł Ci obiecać że z już tak nie będzie tańczyć.. chcesz żyć w takiej dziwnej niepewności?
Skończyć definitywnie lepiej chyba, nie warto tracić czasu na to żeby pokazać mu i udowodnić że on źle wg Ciebie zrobił przez wzbudzenie w nim zazdrości bo będziesz tylko się przez to męczyć, myśleć dalej o tym a frustracje będą w Tobie rosły a możliwe że nic nie zdziałasz. Lepiej szukać szczęścia gdzie indzieja kochasz go?

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-15 o 22:30
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 22:36   #1130
kamila2006
Zakorzenienie

Madame...po tym co powiedzial nie mozesz miec juz pewnosci ze bedzie "grzeczny" jak pojdzie gdzies sam do baru/klubu. zawsze bedziesz miala stres i niepewnosc siedzac w domu "co on teraz robi". czym on tak bardzo musi tanczyc z innymi? dla swietego spokoju zeby nie robic ci przykrosci mogl chcoiaz powiedziec ze postara sie, ze i tak mu nie zalezy na tancu z innymi, ze jesli cie to rani to postara sie tego nie robic. ale on ostentacyjne winy wciaz nie widzi. wie ze cie to rani, wie ze z tego powodu sie poklociliscie a jednak wciaz to drązy... pomysl czy warto. to musi byc twoja decyzja.

w moim zwiakzu nie ma miejsca na tance przytuance z druga osoba. i dla mnie i dla tż jest to jasne i oczywiste. ten taniec jest zarezerwowany tylko dla nas.

Motywacja 100%

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-15 o 22:37
Stary 2010-01-15, 22:37   #1131
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Wy to macie ubaw z tymi tż !! no ale przynajmniej pośmiać się można z nimi

No właśnie nie wiem jak to tak szybko, gładko poszło że on już się zachowuje normalnie, ja to dalej przeżywam ale jesteśmy razem, jakby nic się w sumie nie stało, może faktycznie przesadzam.

Szatanico! Uwierz w siebie! Jesteś śliczna a na dodatek będziesz potrafiła powiedzieć coś więcej niż na pewno niektóre dziewczyny!
Spróbuj bo później będziesz żałować że tego nie zrobiłaś
A będzie się trzeba rozbierać że tak bardzo przeszkadza Ci Twoja figura? ja myślę że na pewno przesadzasz z tym małym biustem i resztą aczkolwiek odpowiednie ubrania potrafią zdziałać cuda
A z tymi zainteresowaniami to byś się przynajmniej wyróżniła a nie wszystko na jedno kopyto, a raczej to się liczy

Ja też tego nie rozumiem ale to są właśnie faceci bo nie ma to jak nowa 'koleżanka' która sprawi mu banana na buźce jak mu strzeli tekstem jaki on to nie jest w sposób dwuznaczny..

Brawooo
Myszunia, no to poważnie zabrzmiało jak będziesz to się odezwij do nas
Z moim jest taki ubaw, czasami mnie aż denerwuje :P

Dziękuję za komplementy, ale mimo wszystko nie czuję żebym się nadawała, ale z drugiej strony chęć wygrania komputera... Nie stać mnie na taki luksus i długo nie będzie, a tak mogłabym go mieć raz dwa, o ile w ogóle zajęłabym jakieś miejsce... Gdyby dawali za udział, od razu bym poszła, wiem, jestem pusta

Chciałabym być pewniejsza siebie

Piszę.
Stary 2010-01-15, 22:44   #1132
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Madame- cały czas pisałam ze ty przesadzasz.. ale jak przeczytałam jak on sie zachowywał i co powiedział... yh.. no teraz to sie zgadzam z dziewczynami.. ale to wszystko zależy od Ciebie. jak go naprawde kochasz to powinnaś zaakceptować to ze przecież może tańczyć z kimś innym, to nic nie znaczy. ale jak ci to przeszkadza to lepiej sie z tym tak nie mecz..
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 22:46   #1133
szatanica1989
Zakorzenienie

Kurcze, ile nagród dają - laptopy, aparaty, kursy prawa jazdy albo tańca, wycieczki, weekendy SPA...
To było w zeszłym roku, laptopa już za Miss Internetu można dostać czy czegoś, będziecie na mnie głosować?

Na razie korzystam z laptopa Tżta, no ale wiadomo, jak on chce grać to ja nie mogę na necie siedzieć, więc są pewne ograniczenia, a moje stare stacjonarne pudło ledwo dychra

Piszę.
Stary 2010-01-15, 22:48   #1134
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Z moim jest taki ubaw, czasami mnie aż denerwuje :P

Dziękuję za komplementy, ale mimo wszystko nie czuję żebym się nadawała, ale z drugiej strony chęć wygrania komputera... Nie stać mnie na taki luksus i długo nie będzie, a tak mogłabym go mieć raz dwa, o ile w ogóle zajęłabym jakieś miejsce... Gdyby dawali za udział, od razu bym poszła, wiem, jestem pusta

Chciałabym być pewniejsza siebie
Ale ja mówiłam prawdę nie tylko o tak żeby było uwierz w to naprawdę
Teraz masz okazje żeby pokazać sobie że jesteś chociaż trochę pewna siebie, jak sobie będziesz tak myśleć, pomyśl jaka będzie satysfakcja z samego udziału nie?
no fajnie byłoby laptopa wygrać a to tylko 1 miejsce go wygrywa czy kilka?
a Twój tż Cię próbuje przekonać czy nie?
tak będę na Ciebie głosować! mam nadzieje że wygrasz laptopa

edit: Dzisiaj mam głupie myśli i ta minka mi się nawet skojarzyła jak ją zobaczyłam " "

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-15 o 22:53
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 22:53   #1135
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja mówiłam prawdę nie tylko o tak żeby było uwierz w to naprawdę
Teraz masz okazje żeby pokazać sobie że jesteś chociaż trochę pewna siebie, jak sobie będziesz tak myśleć, pomyśl jaka będzie satysfakcja z samego udziału nie?
no fajnie byłoby laptopa wygrać a to tylko 1 miejsce go wygrywa czy kilka?
a Twój tż Cię próbuje przekonać czy nie?
tak będę na Ciebie głosować! mam nadzieje że wygrasz laptopa
Laptop jest za pierwsze miejsce albo za miss publiczności, w sumie fajne jest też prawo jazdy dla II vice miss, a 3 kadydatki dostają karnet na najlepszą siłownię w mieście wszystkie dostają zaproszenie na kolację do Metropolis, coś dla mnie

Nie, chyba jednak odpuszczę, to nie dla mnie, spłonęłabym ze wstydu

Piszę.
Stary 2010-01-15, 23:02   #1136
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Moim zdaniem on uważa, że nic się nie stało, na zasadzie: "Pogada sobie, pomarudzi, ale potem przyjdzie do mnie i ostatecznie to ona będzie przepraszać". Ja tak to widzę. Facet jest bezczelny, najwyraźniej uważa, że wszystko mu wolno, że ma lepkie rączki, to trudno, zaakceptuj, bo co innego masz do roboty, taa.

Skoro on nie czuje się winny, pokaż mu, że Ty myślisz inaczej. On Cię zwyczajnie lekceważy, co to ma być?
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
SKOŃCZYĆ TO DEFINITYWNIE
jak dla mnie w ZWIĄZKU nie robi się drugiej osobie przykrości. Wiadomo, można popełnić błąd, nie pomyśleć o czymś, nie wpaść na to, że drugiej osobie to przeszkadza...
ale w ten sposób w żywe oczy?
sorry, ale jak ja np mieszkałam z facetem i on nie znosił kultu to ja nie słuchałam kultu, bo jemu to przeszkadza. Nie dlatego, że słuchanie kultu jest obiektywnie złe ale jeśli jesteśmy z kimś, kto cierpi, gdy tańczymy z kimś innym to jak się kocha i rezygnuje z tego dla kogoś!
oczywiście rozumiem, że nie można kogoś terroryzować i zabraniać wszystkiego, ale od nie tańczenia z inną laską by nie umarł...
Cytat:
wiesz co powiedziałaś mu przynajmniej prawdę z tym jaki on jest , a jeszcze nawet nie mógł Ci obiecać że z już tak nie będzie tańczyć.. chcesz żyć w takiej dziwnej niepewności?
Skończyć definitywnie lepiej chyba, nie warto tracić czasu na to żeby pokazać mu i udowodnić że on źle wg Ciebie zrobił przez wzbudzenie w nim zazdrości bo będziesz tylko się przez to męczyć, myśleć dalej o tym a frustracje będą w Tobie rosły a możliwe że nic nie zdziałasz. Lepiej szukać szczęścia gdzie indzieja kochasz go?
Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
Madame...po tym co powiedzial nie mozesz miec juz pewnosci ze bedzie "grzeczny" jak pojdzie gdzies sam do baru/klubu. zawsze bedziesz miala stres i niepewnosc siedzac w domu "co on teraz robi". czym on tak bardzo musi tanczyc z innymi? dla swietego spokoju zeby nie robic ci przykrosci mogl chcoiaz powiedziec ze postara sie, ze i tak mu nie zalezy na tancu z innymi, ze jesli cie to rani to postara sie tego nie robic. ale on ostentacyjne winy wciaz nie widzi. wie ze cie to rani, wie ze z tego powodu sie poklociliscie a jednak wciaz to drązy... pomysl czy warto. to musi byc twoja decyzja.

w moim zwiakzu nie ma miejsca na tance przytuance z druga osoba. i dla mnie i dla tż jest to jasne i oczywiste. ten taniec jest zarezerwowany tylko dla nas.

No widzicie... mowilam, ze nie przesadzam i ze mam podstawy.... Ehhhh a mialo byc tak pieknie.... Ryczec mi sie chce.... Jesli jutro przyjade do miasta gdzie studiujemy to zadzwonie do niego i powiem zeby przyszedl na chwile, bo chce mu cos powiedziec i skoncze to raz na zawsze.

Kurde, rozsypalam sie...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 23:06   #1137
Cocaine essence
Zakorzenienie

Dziewczyny ten wątek się robi coraz bardziej zboczony

Co do zwierząt, to moja psina ma cieczkę i głupieje

Mam do Was pytanie, rozmawiałam o tym dziś z przyjaciółkami to i z Wami muszę

Wiadomo, że poważne kłamstwo ciężko jest wybaczyć, a co jeżeli TŻ kłamie w jakiejś pierdołce?

Otóż wydaje mi sie , że TŻ mnie okłamał w sprawie telefonu, miałam nerwa na jego kumpli ode mnie z osiedla, dosyć poważnego, on odbiera telefon i odkłada, mówi , że X -jego kumpel od niego coś chciał.
Ja obstawiam, ze to Y ode mnie.
Pytałam, powiedział , że X. Sprawdziłam numer, wyszło, że Y, a ten się upiera , że X.

Nie wiem czy powinnam to traktować jako podstawe do jego dalszych kłamstw, czy odpuścić , bo to nic wielkiego i nie warto.
Spójrzcie obiektywnie

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 23:15   #1138
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
No widzicie... mowilam, ze nie przesadzam i ze mam podstawy.... Ehhhh a mialo byc tak pieknie.... Ryczec mi sie chce.... Jesli jutro przyjade do miasta gdzie studiujemy to zadzwonie do niego i powiem zeby przyszedl na chwile, bo chce mu cos powiedziec i skoncze to raz na zawsze.

Kurde, rozsypalam sie...
eeh będzie Ci pewnie ciężko teraz.
Ciekawe jak zareaguje może wkońcu zauważy jaki błąd popełnił..

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość

Wiadomo, że poważne kłamstwo ciężko jest wybaczyć, a co jeżeli TŻ kłamie w jakiejś pierdołce?

Otóż wydaje mi sie , że TŻ mnie okłamał w sprawie telefonu, miałam nerwa na jego kumpli ode mnie z osiedla, dosyć poważnego, on odbiera telefon i odkłada, mówi , że X -jego kumpel od niego coś chciał.
Pytałam, powiedział , że X. Sprawdziłam numer, wyszło, że Y, a ten się upiera , że X.

Nie wiem czy powinnam to traktować jako podstawe do jego dalszych kłamstw, czy odpuścić , bo to nic wielkiego i nie warto.
Spójrzcie obiektywnie
A nie lubisz tego kolege Y że Cię tak okłamał? podał jakiś powód dlaczego to zrobił?
no nie wiem zależy też o co chodziło, jeśli o jakąs pierdółkę to chyba nie warto się kłócić a na przyszłość po prostu być czujną.
Stary 2010-01-15, 23:17   #1139
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość

Spójrzcie obiektywnie
Nie ma sensu o takie pierdołki się złościć, ja obracam to w żart i mówię, że oszuścikom ukręca się pytongi

Ja przeważnie wiem, kiedy Tż kręci, bo tak charakterystycznie się jakby uśmiecha, odwraca wzrok i szybko zmienia temat, albo udaje, że nie słyszał i mówi o czymś innym. A jak powiem: kłamiesz, to się śmieje i wiem, że kłamie generalnie oszukuje w pierdołach, nie ma sensu się tym przejmować, ja też czasami oszukuję

Piszę.
Stary 2010-01-15, 23:20   #1140
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma sensu o takie pierdołki się złościć, ja obracam to w żart i mówię, że oszuścikom ukręca się pytongi

Ja przeważnie wiem, kiedy Tż kręci, bo tak charakterystycznie się jakby uśmiecha, odwraca wzrok i szybko zmienia temat, albo udaje, że nie słyszał i mówi o czymś innym. A jak powiem: kłamiesz, to się śmieje i wiem, że kłamie generalnie oszukuje w pierdołach, nie ma sensu się tym przejmować, ja też czasami oszukuję
Kurczę dobrze Ci że tak poznajesz

mój to mi prosto w oczy kłamał i jak się nie przekonałam to bym nadal ślepo wierzyła.szkoda że tak nie potrafię poznać.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości