|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
a jesli chodzi o Mabi to hm...moj z jednej strony te zmowi,ze chcialby juz slub, ale z drugiej odklada to...ale ja go nie naciskam,bo po co?na przymus mamy cos robic? ale z tego co pisze Mabi to widze,ze nie bylo jeszcze zareczyn...faktycznie ten krok moglby juz zrobic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() i jego mama i moi rodzice chcą żeby obrączka i wnuki to już był fakt dokonany- o tak bym to ujeła ![]() (a pisałam jak niezręcznie było w przypadku siostry która też czekała na zaręczyny w nieskończonośc...i wolałabym tego uniknąc) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mabi a wy mieszkacie razem??
![]() |
#3905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
Milenka ale moj TŻ wiedzial,ze znim nie zamieszkam na "kocia lape" (tradycj,wychowanie,zasad y;p)-zreszta on by tez tego nie chcial
![]() ![]() ![]() ![]() aleeee widze,ze Mabi pisze,ze jej TŻ ma 27 lat i ciagle wymienia samochody czy inne drogie gadzety kupuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa co do dokonywania ![]() ![]() Milenka_86 nie nie mieszkamy razem co jest kolejnym dobijającym mnie faktem a czemu to napiszę za chwilę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
w co grasz??
mabi to troszkę mamy podobnych TŻ, chociaż ja z moim normalnie rozmawiam o ślubie, a o zaręczynach też przestałam mu truć ![]() ale też wkurza mnie, że sobie kupuje jakieś niepotrzebne pierdoły, np. alkomat, kolejne dvd, albo jak myśli juz o nowym samochodzie, a rok temu dopiero kupił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
joanwi w sismy ofkors
![]() ![]() ![]() ide bo duzo pracy przede mna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
lusesita23 widzisz z twojego punktu widzenia i innych osób właśnie tak to wygląda że on chce jeszcze "pokorzystac z życia" ale jednocześnie on chce tak jak pisałam wcześniej-MŁODO ZAŁOŻYC RODZINĘ,ODCHOWAC DZIECI (2 najlepiej) I KONTYNUOWAC MŁODE ŻYCIE (może to jest niezrozumiałe ale chodzi o to że "młode życie" to miec 30 lat żonę i 2 dzieci najlepiej już takich w wieku przedszkolnym)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na egzaminy tylko raz notatki przeczytałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
ja nie rozumie dziewczyny jednego ciagle piszecie on chce to , on chce tamto, a to czego wy checie sie tak na prawde nie liczy?
#3916 | |
Zakorzenienie
|
zanim odpiszę Milence o tym mieszkaniu razem to wrócę na chwilkę do kwestii materialnych
na samym początku znajomości Tż zwierzył mi się że był wcześniej z dziewczyną dla której był krótko mówiąc za biedny i zupełnie puściłam to w niepamięc aż do niedawnego czasu kiedy mi się to przypomniało i zapytałam Tża czy może stoją między nami tego typu przeszkody (bo ja dobrze wiem że mój standard życia jest troche niższy niż jego) może tym razem to JA jestem dla niego za biedna? powiedział że głupoty gadam ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
jak on to usłyszał to był wniebowzięty że myślę tak praktycznie i przyznał mi 100% racji i powiedział że on by tak właśnie chciał tylko nie umiał tego powiedziec i że DOJDZIEMY DO KOMPROMISU stąd to podkreślenie w tamtym poście ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- co do mieszkania razem-a nawet nie razem a chociaż w jednym mieście to właśnie z tego powodu złapałam tego całego dzisiejszego doła otóż jak byłam u tej koleżanki w szpitalu to pomyślałam sobie że gdybym była na jej miejscu (nie chodzi o to że w ciąży tylko ogólnie że w szpitalu) to na Tża nie mogłabym liczyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
dobra ja zmykam się kąpać
prosze o kciuki jutro ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]()
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
czemu tu tak cicho dzisiaj
![]() ![]() Dla dziewczyn na Dukanie - ubyło mi 2 cm w biodrach ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- a ja jestem 5.dzień na powiedzmy "diecie" JEDZ ZDROWIEJ o tak bym ją nazwała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- piątkowa impreza? ha ha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ech, chyba sie starzeje ![]() ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-15 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ile do herbaty nie masz biszkoptów i nie moczysz ich w herbacie (bo za twarde) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dottta nie pomyslalam, zeby sie pomierzyc ![]() @ mi sie zbliza i waga mi szaleje ![]() dzisiaj pieklam chlebek kukurydziany ![]() ![]() ![]() jutro na sniadanko mam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A poza tym jak byłam na ślubie cywilnym kolegi mojego TŻta to pani młoda miała ewidentnie ślubną suknie z welonem, a jakaś dziewczyna z pary przed nimi miała podobną do tej Twojej, różniła się górą, bo miała rękawki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
ja też tak czasem robię ale cicho sza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
ok nic nie powiem nikomu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
idę spac bo dzisiejszy dzień wykończył mnie psychicznie a coś czuję że jak mnie jutro Tż o 10.00 obudzi to będzie ostro...KOLOROWYCH
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- ale nie moczysz bo za twarde? ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- karolinusienka a nie wiesz czy oprócz nas ktoś tu jeszcze jest z łódzkiego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mocze bo lubie ![]() ja tez mowie dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-15 o 23:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.