|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
i teraz tak jakos![]() no ja przyznam ze mam troche tych znajomych ale duzo z lotniska jest bardzo wiec coz... zreszta, duza mam tez rodzine, znajomi, znajomi znajmych i sie uzbieralo prawie 500![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
ale lyyypa chociaz...teraz juz nie najgorzej rocznikowo jak sie ma 18 a tu tyle trzeba czekac
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
![]() no walsnie widzialam ilu masz ja to jestem na tyle wredna ze np jak skoczlam z plywaniem to pousuwalam wszytskich z klubu bo juz z nimi nie obcowalam Ale byli zli! Dla mnie n-k bylo fajne dopoki nie zrobilo sie a'la foczka.pl i sie zaczelam denerwowac![]() oj to trzeba znojomosc pielengnowac ![]() ![]() ja to ostatnio zuwazylam ze mi mowi czesc taki jeden ktorego tylko z widzenia znam i kiedy bylam z nim na jakiejs imprezie ale nie gadalismy a on sie tak zachowuje jakbysmy nie wiem co robili wnerwi mnie
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też uwielbiam motory |
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet chcialam sobie prawko zrobi ale tata powiedzial ze chyba ocipialam i on mi gwozdzia do trumnyy nie bedzie wbijal ale i tak sobei zrobie
|
|
|
#2645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego adriana to wtedy ja go pierwsza zaprosilam bo strasznie sie czulam czujac jego wzrok na moich nogch a pozniej jakos on zagadal, urwalo sie, ostatnio mnie widzial i napisal, ale teraz znowu okres ciszy ale motorem i tak sie przejade!! a co!![]() Cytat:
i w sumie przydalo mi sie, bo gadam tez z ludzmi z zawodow i w ogole z ktorymi nie mam kontaktu na codzien![]() to fakt...z nk zrobila sie taka fotka.pl ale...no coz tak to bywa gorzej juz chyba nie bedzie![]() a w ogole...to moze ja bym poszla umyc zeby i spa bo jutro musze rano wstac:P ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
np R1 czy R5 ale najpierw zdam prawko na auta pozniej bede bogata(
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja tam po maturze robie na auto i jednoczesnie na motor i nie bede sie cackac ![]() mi sie marzy ktorys z yamaszek ale zobaczymy co z tego bedzie![]() ja tez sie powoli zbieram do spania
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ja nigdy nie miałam profilu na żadnym portalu, po prostu nie bawi mnie to
|
|
|
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem w trakcie kat B wiec jak zdam to super a motorek poczeka:PCytat:
np tak jak wczoraj z ludzmi ktorych dawno nie widzialam![]() no....ja to sie moze juz pozegnam o jutro oo 10 jezdze
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, przynajmniej na cos sie przyda:P tez zalozylam jak jeszcze byla ta fajniejsza wersja a teraz szkoda by mi bylo usunac:P bo jednak jakis kontakt np z panem A mam przez to
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bede ladnie opalona to i instruktior inaczej bedzie patrzyl![]() ![]() loo to powodzenia Wale to chyba ze mnie bedzie dupa bolec od lezenia![]()
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uczylam sie jezdzic juz 4lata temu wiec probemow jako takich nie mam ale jutro po raz pierwszy na pacholki smieszny i w ogole:Pok...ide bo juz 1!! dooobranoc
|
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja tez mam porabanych znajomych ktorzy jak cos wstawiaj to ja sikam![]() no mi tez jest szkoda usunac,bo zawsze jak kogos poznaje to mozna oblukac i ocenic teraz szukam takiego jednego chlopaka z jednego z meczow ligowych szkol ponadgimnazjalnych u mnie w miescie Bylam sama z kolezanka na tym meczu i jeden kurde taki fajny byl a ja sie patrzy na mnie kurde az sie zastanawialam czy cos nie jest za mna narysowane Ale nie moge go znalezc![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
![]() no to powodzenia! ![]() baj ![]()
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektore zdjecia lasek...zal.pl he no ale co zrobic... ja jem sniadanko i spadam jezdzic
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisały
![]() Ja prawo jazdy na szczęście już mam , a na motor chcę zacząć wiosną Na razie chcę mieć tylko sam papier, a o kupnie jakiejś maszyny pomyślę jak będę bogata i jak zmądrzeję ,bo z takimi maszynami już raczej nie ma żartów.A swojego konta na naszej klasie nie mam i nigdy nie miałam. Założyłam sobie takie z lewymi danymi , gdzie nie mam żadnych zdjęć i od czasu do czasu wejdę z nudów i pooglądam znajomych . Tak jak pisała Anastazja , zamysł założycieli był dobry ,ale teraz zrobiła się z tego druga fotka. Zdjęcia niektórych dziewczyn przyprawiają mnie o zawrót głowy I również jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do tego typu portali ![]() Od 7 jestem na nogach Tradycyjnie obudził mnie pies nie wiem po co , bo spacerowałam z nią chyba z 20 minut i nie zrobiła nic oprócz wąchania . Obejrzałam sobie film, a teraz pójdę ogarnąć pokój.Wszystko mnie dzisiaj wkurza Od rana tylko chodzę i każdemu pyskuję
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-01-16 o 09:55 |
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na śniadanie dzisiaj chlebek z dżemem
Tż mnie podkusił![]() teraz piję sobie kawkę z mlekiem |
|
|
|
#2657 |
|
Zadomowienie
|
eh wogole nie mam na nic czasu
(siedze w ksiazkach bo sesja sie zaczyna.. az mi glupio ze tak was zaniedbuje.. mam nadzieje ze niedlugo wroci wszytsko do normy... weeknedy straszny bo Tż u mnie.. i muszę jakoś podzielić czas między niego a naukę.. zaraz wróci z uczelni i obiecał że pouczymy sie razem ![]() a ja obiecuję że jutro zajrzę do was.. mam nadzieję że mi wybaczyciE! (dietkujcie ładnie a ja niebawem powróce
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też się sesja zbliża i też od dzisiaj zamierzam się uczyć, fajnie, że będziecie uczyć się razem ![]() owocnej nauki i wracaj do nas szybko |
|
|
|
|
#2659 |
|
Raczkowanie
|
hejoo
![]() u mnie na śniadanko micha płatków . i czekam na obiadzik. o 16 lece do przyjaciółki się uczyć z chemii ![]()
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() u mnei dieta tak,ze pożal się boze Postaram sie do wieczora juz jakoś się ograniczyć,chociaż byłam u lekarza i dostałam definitywny zakaz stosowania diety przez najbliższe 4-5 dni,ale chyba on nie wiem co dla mnie znaczy te pare dni odpustu![]() Ewelina-nie gniewamy sie Najwazniejsza jest niestety nauka i wszystkie o tym wiemy Trzymaj sie i powodzenia![]() Sunset-tez mam taki humor ![]() coraz mniej nas na tym wątku Co jest?
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dietkowo też pożal się Boże . Wyczekuję tego okresu, bo nie dość, że chodzę zła jak osa , to jeszcze pochłaniam ogrom jedzenia.
Widzę Nadziejko , że konkretne postanowienia u Ciebie Trzymam kciuki za powodzenie Twoich planów ![]() Jakie macie plany na sobotę ? Ja wieczorem idę gdzieś z koleżanką ,a najchętniej to przespałabym cały dzień. Teraz pójdę z psem na spacer, a później chyba zdrzemnę się odrobinkę ,bo jestem nietomna
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nawidze tego okresu przed okresemNo mam postanowienia bo chce do 100 wazych co najwyzej 63 kilo,a najlepiej tak z 62-61 ![]() ja miałam jechać pojechać na dyskę ale niedość ze jestem chora to jeszcze sie z koleżanką "pokłociłam" i mam wszystko głeboko Pewnie pojde spac,a jeszcze wczesniej posprzatam troche
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rany , ja się chyba starzeję Dyskoteki zaczęły wychodzić mi bokiem , w dodatku w okolicy nie ma żadnego fajnego miejsca do zabawy niestety. W dawnych ulubionych klubach zrobił się syf, chamstwo i raj dla gorących piętnastek, a w innych lokalach kradną płaszcze A o co poszło z koleżanką , jeśli można spytać ? ![]() Oj ja też nienawidzę tego "okresu przed okresem" . Już nie patrząc na nastroje ,to przez to jedzenie czuję się taka opuchnięta i gruba jak świnia
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie przejadly mi sie imprezy zwałaszcza po poprzednim sezonie 18,bo praktycznie 2-3 razy w miesiacy gdzies szałam a teraz juz mi sie nie chce Tzn chce mi sie bawic ale nie chce mi sie ruszyc z domu,najchetniej bawialaby sie w domu![]() a na dyskoteki rzadko jezdze.Bylam moze z 5-6 razy,wole jednak kluby gdzie jestem pewna,ze nie bedzie jakis dresow i lalek ledwo,ktore skonczyly podstawówke.w moim miescie sa 3 takie kluby,gdzie albo sa imprezy tylko dla licealistow i studentow,albo znowu wchodzi sie tylko od 18 lat(rocznikowo )i wlasnie w takich miejscach sie bawie chociaz pewnie za tydzien pojade na te dyskoteke![]() tzn niby sie z nia nie poklocilam ale puscila na mnie focha bo jej powiedzialam pare slow prawdy.Mazna powiedziec ze ja molestyje ktos kto nie powinien tego robic a mianowicie ksiadz i ona steka i placz caly czas ze go nienawidzi i takie tam,ale nic nie robi w tym kierunku.Tzn robi ale nie sama tylko ojca wysyla,nauczyciela opowida wszytsko,a sama ani razu nie powiedziala ze nie zyczy sobie zeby ja tak traktowal.A ja jej wczoraj powiedzialam jak powinna to zrobic,ze trzeba bylo mu powiedziec kilka razy jak sie do niej dowala ze sobie tego nie zyczy i napewno by sie odpieprzyl bo jednak na tyle glupi nie jest tym bardziej ze jeszcze jedna dziewczyne z naszej klasy tez "napastowal" i ona mu pare razy dobrze do sluchu powiedziala i sie skonczylo.mnie tez zaczepial to przy calej klasie powiedzialam co o tym mysle i sie odwalil,wiec nie rozumiem tamtej i jeszcze tlumaczenie ze ona on ja paralizuje,ze jak do niej podchodzi to ona nie ma gdzie uciec i takie tam.To wkoncu sie wkurzylam i powiedzialam,ze on nie zwiazal Cie i to bylo na przerwie wiec wystarczylo powiedziec przepraszam i doejsc .Moze i nie rozumiem jej i moze nie mam racji ale ja bym to inaczej zalatwila nie meczac przy tym wszystkich od okola i nie robiac ze siebie meczennicydzisiaj tez sie czuje jak mamut.Juz chyba woda sie zatrzymuje bo czuje jak puchne
|
|
|
#2665 | |||
|
Zakorzenienie
|
od kad pamietam na poczatku watku bylo duzo dziewczyn i stopniowo sie wylamywaly....ale nie pozwilimy umrzec watkowi!!
![]() Cytat:
ja na dyskoteki nie chodze...nie ciagnie mnie... po prostu wole domowki albo poimprezowac na lotnisku wiedzac ze kiedy chce moge isc spac![]() Cytat:
pewnie pytam sie po raz 100 ale zapominam zawsze![]() Cytat:
a ja dzisiaj na obiad z takich normalnych rzeczy to omlet z 1jaja z derkiem fit, marchewka, troche surowki z czerwonej kapusty i troszke kiszonej kap. a z nienormalnych to po lyzce salatek od babci....to i tak ze nie chcialo mi sie nawet wiecej ich jesc i tylko tyle, a salatki uwielbiam
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 100 mam w Twoja 18 bo 6 lutego.Teraz waze 66 kilo a wzrost mam 172 Dlatego niechce wygladac na 100 jak kula i chce rzucic.Chociaz po tych ostatni dnia pewnie na wadze duuuuuuzo wiecj jesta jak tam na jazdach?? ![]() ja tez uwielbiam salatki dlatego rezygnuje z miecha
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja mam 175...i kiedys marzylo mi sie 55.....ale coz teraz mam te 63-64... no coz....tylko te salatki to wiesz z majonezem...ale dlatego tylko po lyzce sprobowalam i tylko omlet z 1jaja zeby sie wyrownalo to jakos.... no tak.,..bedziemy sie wspolnie bawic hehe![]() a na jazdach...oj super dzisiaj byla koperta i powiedzial ze chcialby miec same takie kursantki kumate jak ja no i kursantow tez.... a na dodatek powiedzial ze mam dopiero 10h a juz moglabym zdawac egzamin hehelece odkurzyc troche
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie cierpię ludzi , którzy tylko potrafią narzekać i użalać się nad sobą ,ale nie robią kompletnie NIC ,aby jakoś zmienić swoją sytuację .A tak na marginesie ,to mówiła o tym fakcie rodzicom ,nauczycielom i mimo to ten ksiądz nie daje jej spokoju ? ![]() Cytat:
Ale tak jak mówicie ,nie damy umrzeć temu wątkowi
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jednym watku jestem ponad rok...i kiedys byly nas tysiace a teraz...udzielamy sie w 3 najbardziej i od czasu do czasu 4dziewczyna napisze.... ehh...no przerabene...moze jej sie to podoba i tylko sie tak uzala...ja bym odrazu przemowila do sluchu a nie...
|
|
#2670 |
|
Rozeznanie
|
Hej
od razu mam lepszy humorek![]() ![]() ale widzę że tu mnie trochę ominęło gorąca dyskusja na temat facetów i widzę że na nk się zapraszałyście tak beze mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Niech im suty stana z wrazenia

no ale ja nigdy nie miałam profilu na żadnym portalu, po prostu nie bawi mnie to

Od rana tylko chodzę i każdemu pyskuję
(