01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :)) - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 00:27   #2641
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
i dobrze!wazne zeby zrobic wrazenie na innychNiech im suty stana z wrazenia

no malo kto,ale ja np mam w znajomych tylko tych z ktorymi utrzymuje stale stosunki i gadalam z nimi chociaz pare razy,a nie tak ze widze kogos na ulicy i juz go mam w znajomychI tak sukcesywnie miejszam ilosc bo w zeszlym miesiacy mialam grubo ponad 300 a teraz marne co 180
a ja wlasnie z tym adrianem nawiazalam kontakt uliczny z jakies chyba 2lata temu i ucichlo i teraz tak jakos

no ja przyznam ze mam troche tych znajomych ale duzo z lotniska jest bardzo wiec coz... zreszta, duza mam tez rodzine, znajomi, znajomi znajmych i sie uzbieralo prawie 500

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:

no ja jestem od ponad miesiac ale jakos tego nie czujenawet nie spieszylo mi sie po dowodJa tam nie chce byc dorosla
ojejj....z grudnia ale lyyypa chociaz...teraz juz nie najgorzej rocznikowo jak sie ma 18 a tu tyle trzeba czekac

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 00:31   #2642
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
a ja wlasnie z tym adrianem nawiazalam kontakt uliczny z jakies chyba 2lata temu i ucichlo i teraz tak jakos

no ja przyznam ze mam troche tych znajomych ale duzo z lotniska jest bardzo wiec coz... zreszta, duza mam tez rodzine, znajomi, znajomi znajmych i sie uzbieralo prawie 500

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

ojejj....z grudnia ale lyyypa chociaz...teraz juz nie najgorzej rocznikowo jak sie ma 18 a tu tyle trzeba czekac
no ja mam pod koniec listopada i katorga to byla dla mnie,kiedy wszyscy juz pokonczyli a ja jedna nie!ale teraz to juz luz

no walsnie widzialam ilu maszja to jestem na tyle wredna ze np jak skoczlam z plywaniem to pousuwalam wszytskich z klubu bo juz z nimi nie obcowalamAle byli zli!Dla mnie n-k bylo fajne dopoki nie zrobilo sie a'la foczka.pl i sie zaczelam denerwowac

oj to trzeba znojomosc pielengnowac

ja to ostatnio zuwazylam ze mi mowi czesc taki jeden ktorego tylko z widzenia znam i kiedy bylam z nim na jakiejs imprezie ale nie gadalismy a on sie tak zachowuje jakbysmy nie wiem co robiliwnerwi mnie
Stary 2010-01-16, 00:32   #2643
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
ee tam goraco co z tego ze mi tak napisal jak sie nie odzywa i jest niesmialy nawet nie spotkalismy sie nigdy tak zeby sie umowic tylko przypadkiem mimo ze mieszkamy blisko siebie:P ale kiedys napisal ze mnie jeszze ega zaskoczy przynajmniej jak bedziemy kiedys tam jehali na tym motorku(bo nie odpuszcze,bo motory kocham!!) to laski beda zazdroscily:hahah a:

teraz rzadko kto nie ma

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

hehe ale nie wszyscy sa jacys super no ale...coz

no wiesz:P nie oszukujmy sie ja niedlugo tez prawnie bede pelnoletnim obywatelem tego panstwa
mi tam konto na naszej klasie nie jest potrzebne

ja też uwielbiam motory
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 00:35   #2644
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

ja też uwielbiam motory
tez bardzo lubie ale albo scigacze albo harleyeNawet chcialam sobie prawko zrobi ale tata powiedzial ze chyba ocipialam i on mi gwozdzia do trumnyy nie bedzie wbijalale i tak sobei zrobie
Stary 2010-01-16, 00:39   #2645
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
no ja mam pod koniec listopada i katorga to byla dla mnie,kiedy wszyscy juz pokonczyli a ja jedna nie!ale teraz to juz luz

no walsnie widzialam ilu maszja to jestem na tyle wredna ze np jak skoczlam z plywaniem to pousuwalam wszytskich z klubu bo juz z nimi nie obcowalamAle byli zli!Dla mnie n-k bylo fajne dopoki nie zrobilo sie a'la foczka.pl i sie zaczelam denerwowac

oj to trzeba znojomosc pielengnowac

ja to ostatnio zuwazylam ze mi mowi czesc taki jeden ktorego tylko z widzenia znam i kiedy bylam z nim na jakiejs imprezie ale nie gadalismy a on sie tak zachowuje jakbysmy nie wiem co robiliwnerwi mnie
a ja nikogo nie usuwam do tego adriana to wtedy ja go pierwsza zaprosilam bo strasznie sie czulam czujac jego wzrok na moich nogch a pozniej jakos on zagadal, urwalo sie, ostatnio mnie widzial i napisal, ale teraz znowu okres ciszy ale motorem i tak sie przejade!! a co!

Cytat:

ja też uwielbiam motory
a ja przez nk czasami zalatwiam rozne rzeczy i w sumie przydalo mi sie, bo gadam tez z ludzmi z zawodow i w ogole z ktorymi nie mam kontaktu na codzien
to fakt...z nk zrobila sie taka fotka.pl ale...no coz tak to bywa gorzej juz chyba nie bedzie
a w ogole...to moze ja bym poszla umyc zeby i spa bo jutro musze rano wstac:P

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Cytat:
tez bardzo lubie ale albo scigacze albo harleyeNawet chcialam sobie prawko zrobi ale tata powiedzial ze chyba ocipialam i on mi gwozdzia do trumnyy nie bedzie wbijalale i tak sobei zrobie
ja najbardziej scigacze np R1 czy R5 ja tez chce ale najpierw zdam prawko na auta pozniej bede bogata() i dopiero kupie motorek i zrobie prawko

Stary 2010-01-16, 00:44   #2646
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nikogo nie usuwam do tego adriana to wtedy ja go pierwsza zaprosilam bo strasznie sie czulam czujac jego wzrok na moich nogch a pozniej jakos on zagadal, urwalo sie, ostatnio mnie widzial i napisal, ale teraz znowu okres ciszy ale motorem i tak sie przejade!! a co!

a ja przez nk czasami zalatwiam rozne rzeczy i w sumie przydalo mi sie, bo gadam tez z ludzmi z zawodow i w ogole z ktorymi nie mam kontaktu na codzien
to fakt...z nk zrobila sie taka fotka.pl ale...no coz tak to bywa gorzej juz chyba nie bedzie

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

ja najbardziej scigacze np R1 czy R5 ja tez chce ale najpierw zdam prawko na auta pozniej bede bogata() i dopiero kupie motorek i zrobie prawko
heheheh no to widze ladnie Cie lustrowal

a ja tam po maturze robie na auto i jednoczesnie na motor i nie bede sie cackac

mi sie marzy ktorys z yamaszekale zobaczymy co z tego bedzie

ja tez sie powoli zbieram do spania
Stary 2010-01-16, 00:44   #2647
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

ja właśnie nie lubię tej nk bo to druga fotka, choć idea była dobra bo faktycznie można było odszukać starych znajomych. Teraz jes tylko przściganie kto ma bardziej za***is*e zdjęcie i kto ma więcej znajomych..dla mnie to głupie no ale ja nigdy nie miałam profilu na żadnym portalu, po prostu nie bawi mnie to
Stary 2010-01-16, 00:48   #2648
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
heheheh no to widze ladnie Cie lustrowal

a ja tam po maturze robie na auto i jednoczesnie na motor i nie bede sie cackac

mi sie marzy ktorys z yamaszekale zobaczymy co z tego bedzie

ja tez sie powoli zbieram do spania
no no
ja jestem w trakcie kat B wiec jak zdam to super a motorek poczeka:P

Cytat:
ja właśnie nie lubię tej nk bo to druga fotka, choć idea była dobra bo faktycznie można było odszukać starych znajomych. Teraz jes tylko przściganie kto ma bardziej za***is*e zdjęcie i kto ma więcej znajomych..dla mnie to głupie no ale ja nigdy nie miałam profilu na żadnym portalu, po prostu nie bawi mnie to
a ja tam nigdy nie zwracam uwagi na ilosc znajomych, a zdjecia znajomych lubie komentowac bo czesto wtedy moge pozartowac ze starymi znajomymi np tak jak wczoraj z ludzmi ktorych dawno nie widzialam

no....ja to sie moze juz pozegnam o jutro oo 10 jezdze

Stary 2010-01-16, 00:49   #2649
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
na fotce nie mialam nigdy a na n-k zalozylam zaraz po powstaniu ale teraz co oni tam robia to szczena opadadlatego ja to biore z przymrozeniem oka
Stary 2010-01-16, 00:51   #2650
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
na fotce nie mialam nigdy a na n-k zalozylam zaraz po powstaniu ale teraz co oni tam robia to szczena opadadlatego ja to biore z przymrozeniem oka
a ja czasami na tym portalu moge sie niezle usmiac hehe, przynajmniej na cos sie przyda:P tez zalozylam jak jeszcze byla ta fajniejsza wersja a teraz szkoda by mi bylo usunac:P bo jednak jakis kontakt np z panem A mam przez to

Stary 2010-01-16, 00:51   #2651
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
no no
ja jestem w trakcie kat B wiec jak zdam to super a motorek poczeka:P

a ja tam nigdy nie zwracam uwagi na ilosc znajomych, a zdjecia znajomych lubie komentowac bo czesto wtedy moge pozartowac ze starymi znajomymi np tak jak wczoraj z ludzmi ktorych dawno nie widzialam

no....ja to sie moze juz pozegnam o jutro oo 10 jezdze
ja mialm robic przed matura ale stwierdzilam ze czasu mi nie starczy na wszytsko wiec jak bedzie cieplutko sobie zrobieBede ladnie opalona to i instruktior inaczej bedzie patrzyl

loo to powodzeniaJa jutro z lozka nie wstajeWale tochyba ze mnie bedzie dupa bolec od lezenia
Stary 2010-01-16, 00:53   #2652
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
ja mialm robic przed matura ale stwierdzilam ze czasu mi nie starczy na wszytsko wiec jak bedzie cieplutko sobie zrobieBede ladnie opalona to i instruktior inaczej bedzie patrzyl

loo to powodzeniaJa jutro z lozka nie wstajeWale tochyba ze mnie bedzie dupa bolec od lezenia
hehe ja uczylam sie jezdzic juz 4lata temu wiec probemow jako takich nie mam ale jutro po raz pierwszy na pacholki a instruktora mam superowego smieszny i w ogole:P
ok...ide bo juz 1!!
dooobranoc

Stary 2010-01-16, 00:58   #2653
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
a ja czasami na tym portalu moge sie niezle usmiac hehe, przynajmniej na cos sie przyda:P tez zalozylam jak jeszcze byla ta fajniejsza wersja a teraz szkoda by mi bylo usunac:P bo jednak jakis kontakt np z panem A mam przez to
no posmiac sie mozna,zwlaszcza jak laski wstawiaja zdjecia prawie nago,albo w jakis dziwnych poznacAle ja tez mam porabanych znajomych ktorzy jak cos wstawiaj to ja sikam

no mi tez jest szkoda usunac,bo zawsze jak kogos poznaje to mozna oblukac i ocenicteraz szukam takiego jednego chlopaka z jednego z meczow ligowych szkol ponadgimnazjalnych u mnie w miescieBylam sama z kolezanka na tym meczu i jeden kurde taki fajny byl a ja sie patrzy na mniekurde az sie zastanawialam czy cos nie jest za mna narysowaneAle nie moge go znalezc

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Cytat:
hehe ja uczylam sie jezdzic juz 4lata temu wiec probemow jako takich nie mam ale jutro po raz pierwszy na pacholki a instruktora mam superowego smieszny i w ogole:P
ok...ide bo juz 1!!
dooobranoc
ja z jazda tez nie mam problemow bo juz nie raz po kogos jechalam jak wracali z imprezy tylko brak mi papierka na to
no to powodzenia!

baj
Stary 2010-01-16, 08:46   #2654
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
no posmiac sie mozna,zwlaszcza jak laski wstawiaja zdjecia prawie nago,albo w jakis dziwnych poznacAle ja tez mam porabanych znajomych ktorzy jak cos wstawiaj to ja sikam

no mi tez jest szkoda usunac,bo zawsze jak kogos poznaje to mozna oblukac i ocenicteraz szukam takiego jednego chlopaka z jednego z meczow ligowych szkol ponadgimnazjalnych u mnie w miescieBylam sama z kolezanka na tym meczu i jeden kurde taki fajny byl a ja sie patrzy na mniekurde az sie zastanawialam czy cos nie jest za mna narysowaneAle nie moge go znalezc

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

ja z jazda tez nie mam problemow bo juz nie raz po kogos jechalam jak wracali z imprezy tylko brak mi papierka na to
no to powodzenia!

baj
dokladnie niektore zdjecia lasek...zal.pl he no ale co zrobic... ja jem sniadanko i spadam jezdzic

Stary 2010-01-16, 09:51   #2655
Sunsett
Zakorzenienie

Ale się rozpisały
Ja prawo jazdy na szczęście już mam , a na motor chcę zacząć wiosną Moi rodzice też twierdzą, że upadłam na głowę , szczególnie mama. Ale od zrobienia prawa jazdy do kupna motoru jeszcze daleka droga Na razie chcę mieć tylko sam papier, a o kupnie jakiejś maszyny pomyślę jak będę bogata i jak zmądrzeję ,bo z takimi maszynami już raczej nie ma żartów.
A swojego konta na naszej klasie nie mam i nigdy nie miałam. Założyłam sobie takie z lewymi danymi , gdzie nie mam żadnych zdjęć i od czasu do czasu wejdę z nudów i pooglądam znajomych .
Tak jak pisała Anastazja , zamysł założycieli był dobry ,ale teraz zrobiła się z tego druga fotka. Zdjęcia niektórych dziewczyn przyprawiają mnie o zawrót głowy
I również jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do tego typu portali

Od 7 jestem na nogach Tradycyjnie obudził mnie pies nie wiem po co , bo spacerowałam z nią chyba z 20 minut i nie zrobiła nic oprócz wąchania . Obejrzałam sobie film, a teraz pójdę ogarnąć pokój.
Wszystko mnie dzisiaj wkurza Od rana tylko chodzę i każdemu pyskuję

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-01-16 o 09:55
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:04   #2656
Anastazja86
Zakorzenienie

u mnie na śniadanie dzisiaj chlebek z dżemem Tż mnie podkusił
teraz piję sobie kawkę z mlekiem
Stary 2010-01-16, 11:17   #2657
caaalajaa
Zadomowienie

eh wogole nie mam na nic czasu (
siedze w ksiazkach bo sesja sie zaczyna.. az mi glupio ze tak was zaniedbuje.. mam nadzieje ze niedlugo wroci wszytsko do normy... weeknedy straszny bo Tż u mnie.. i muszę jakoś podzielić czas między niego a naukę.. zaraz wróci z uczelni i obiecał że pouczymy sie razem

a ja obiecuję że jutro zajrzę do was.. mam nadzieję że mi wybaczyciE!(

dietkujcie ładnie a ja niebawem powróce

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:22   #2658
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
eh wogole nie mam na nic czasu (
siedze w ksiazkach bo sesja sie zaczyna.. az mi glupio ze tak was zaniedbuje.. mam nadzieje ze niedlugo wroci wszytsko do normy... weeknedy straszny bo Tż u mnie.. i muszę jakoś podzielić czas między niego a naukę.. zaraz wróci z uczelni i obiecał że pouczymy sie razem

a ja obiecuję że jutro zajrzę do was.. mam nadzieję że mi wybaczyciE!(

dietkujcie ładnie a ja niebawem powróce

mi też się sesja zbliża i też od dzisiaj zamierzam się uczyć, fajnie, że będziecie uczyć się razem
owocnej nauki i wracaj do nas szybko
Stary 2010-01-16, 12:58   #2659
sanderson93
Raczkowanie

GG do sanderson93

hejoo
u mnie na śniadanko micha płatków .
i czekam na obiadzik.
o 16 lece do przyjaciółki się uczyć z chemii
sanderson93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 14:08   #2660
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

hejka

u mnei dieta tak,ze pożal się bozeTak sie napchałam,że to az wstyd!Ale mam taką chcice na słodkie ze nie mogę tego opanowcPostaram sie do wieczora juz jakoś się ograniczyć,chociaż byłam u lekarza i dostałam definitywny zakaz stosowania diety przez najbliższe 4-5 dni,ale chyba on nie wiem co dla mnie znaczy te pare dni odpustuTakze nie ma mowy!Odpusciłam sobie przez ostatnie 4 dni wiec teraz czas sie wziac za siebie porzadnie!Zaczynam od teraz!Dopoki nie bede miec okresu stosuje 1000 kalori i diete niskoglikeminczną.A po okresie postanowiłam skończyć z mięsem i przejść na wegetarianizm

Ewelina-nie gniewamy sieNajwazniejsza jest niestety nauka i wszystkie o tym wiemyTrzymaj sie i powodzenia

Sunset-tez mam taki humorMam nadzieje ze okres szybko przyjdzie

coraz mniej nas na tym wątkuCo jest?
Stary 2010-01-16, 14:19   #2661
Sunsett
Zakorzenienie

U mnie dietkowo też pożal się Boże . Wyczekuję tego okresu, bo nie dość, że chodzę zła jak osa , to jeszcze pochłaniam ogrom jedzenia.
Widzę Nadziejko , że konkretne postanowienia u Ciebie Trzymam kciuki za powodzenie Twoich planów

Jakie macie plany na sobotę ? Ja wieczorem idę gdzieś z koleżanką ,a najchętniej to przespałabym cały dzień. Teraz pójdę z psem na spacer, a później chyba zdrzemnę się odrobinkę ,bo jestem nietomna
Stary 2010-01-16, 14:34   #2662
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
U mnie dietkowo też pożal się Boże . Wyczekuję tego okresu, bo nie dość, że chodzę zła jak osa , to jeszcze pochłaniam ogrom jedzenia.
Widzę Nadziejko , że konkretne postanowienia u Ciebie Trzymam kciuki za powodzenie Twoich planów

Jakie macie plany na sobotę ? Ja wieczorem idę gdzieś z koleżanką ,a najchętniej to przespałabym cały dzień. Teraz pójdę z psem na spacer, a później chyba zdrzemnę się odrobinkę ,bo jestem nietomna
oj wiem bardzo dobrze co czujeszNie nawidze tego okresu przed okresem
No mam postanowienia bo chce do 100 wazych co najwyzej 63 kilo,a najlepiej tak z 62-61

ja miałam jechać pojechać na dyskę ale niedość ze jestem chora to jeszcze sie z koleżanką "pokłociłam" i mam wszystko głebokoPewnie pojde spac,a jeszcze wczesniej posprzatam troche
Stary 2010-01-16, 14:42   #2663
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
No mam postanowienia bo chce do 100 wazych co najwyzej 63 kilo,a najlepiej tak z 62-61

ja miałam jechać pojechać na dyskę ale niedość ze jestem chora to jeszcze sie z koleżanką "pokłociłam" i mam wszystko głebokoPewnie pojde spac,a jeszcze wczesniej posprzatam troche
A ja Ci zazdroszczę takiej opcji na wieczór , bo najchętniej też zostałabym w domu Rany , ja się chyba starzeję
Dyskoteki zaczęły wychodzić mi bokiem , w dodatku w okolicy nie ma żadnego fajnego miejsca do zabawy niestety. W dawnych ulubionych klubach zrobił się syf, chamstwo i raj dla gorących piętnastek, a w innych lokalach kradną płaszcze
A o co poszło z koleżanką , jeśli można spytać ?

Oj ja też nienawidzę tego "okresu przed okresem" . Już nie patrząc na nastroje ,to przez to jedzenie czuję się taka opuchnięta i gruba jak świnia
Stary 2010-01-16, 14:56   #2664
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
A ja Ci zazdroszczę takiej opcji na wieczór , bo najchętniej też zostałabym w domu Rany , ja się chyba starzeję
Dyskoteki zaczęły wychodzić mi bokiem , w dodatku w okolicy nie ma żadnego fajnego miejsca do zabawy niestety. W dawnych ulubionych klubach zrobił się syf, chamstwo i raj dla gorących piętnastek, a w innych lokalach kradną płaszcze

Oj ja też nienawidzę tego "okresu przed okresem" . Już nie patrząc na nastroje ,to przez to jedzenie czuję się taka opuchnięta i gruba jak świnia
Wiesz chyba ja juz tezNormalnie przejadly mi sie imprezy zwałaszcza po poprzednim sezonie 18,bo praktycznie 2-3 razy w miesiacy gdzies szałam a teraz juz mi sie nie chceTzn chce mi sie bawic ale nie chce mi sie ruszyc z domu,najchetniej bawialaby sie w domu
a na dyskoteki rzadko jezdze.Bylam moze z 5-6 razy,wole jednak kluby gdzie jestem pewna,ze nie bedzie jakis dresow i lalek ledwo,ktore skonczyly podstawówke.w moim miescie sa 3 takie kluby,gdzie albo sa imprezy tylko dla licealistow i studentow,albo znowu wchodzi sie tylko od 18 lat(rocznikowo)i wlasnie w takich miejscach sie bawiechociaz pewnie za tydzien pojade na te dyskoteke

tzn niby sie z nia nie poklocilam ale puscila na mnie focha bo jej powiedzialam pare slow prawdy.Mazna powiedziec ze ja molestyje ktos kto nie powinien tego robic a mianowicie ksiadz i ona steka i placz caly czas ze go nienawidzi i takie tam,ale nic nie robi w tym kierunku.Tzn robi ale nie sama tylko ojca wysyla,nauczyciela opowida wszytsko,a sama ani razu nie powiedziala ze nie zyczy sobie zeby ja tak traktowal.A ja jej wczoraj powiedzialam jak powinna to zrobic,ze trzeba bylo mu powiedziec kilka razy jak sie do niej dowala ze sobie tego nie zyczy i napewno by sie odpieprzyl bo jednak na tyle glupi nie jesttym bardziej ze jeszcze jedna dziewczyne z naszej klasy tez "napastowal" i ona mu pare razy dobrze do sluchu powiedziala i sie skonczylo.mnie tez zaczepial to przy calej klasie powiedzialam co o tym mysle i sie odwalil,wiec nie rozumiem tamtej i jeszcze tlumaczenie ze ona on ja paralizuje,ze jak do niej podchodzi to ona nie ma gdzie uciec i takie tam.To wkoncu sie wkurzylam i powiedzialam,ze on nie zwiazal Cie i to bylo na przerwie wiec wystarczylo powiedziec przepraszam i doejsc.Moze i nie rozumiem jej i moze nie mam racji ale ja bym to inaczej zalatwila nie meczac przy tym wszystkich od okola i nie robiac ze siebie meczennicy

dzisiaj tez sie czuje jak mamut.Juz chyba woda sie zatrzymuje bo czuje jak puchne
Stary 2010-01-16, 15:00   #2665
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
coraz mniej nas na tym wątkuCo jest?
od kad pamietam na poczatku watku bylo duzo dziewczyn i stopniowo sie wylamywaly....ale nie pozwilimy umrzec watkowi!!

Cytat:

ehh...ja nie mam zadnych planow ja na dyskoteki nie chodze...nie ciagnie mnie... po prostu wole domowki albo poimprezowac na lotnisku wiedzac ze kiedy chce moge isc spac

Cytat:

ojej....ja we wtorek warzylam 62,8 dzisiaj 63,8...wkurza mnie to...a ile masz czasu do 100dni? i jaka masz obecna wage? i wrost/ pewnie pytam sie po raz 100 ale zapominam zawsze

Cytat:

ja tez zawsze tak sie czuje...ale teraz nie wiem co zrobic non stop mam problemy z @ pije malwe bo pomaga na wywolanie...i moze znowu dzisiaj wypije bo przeciez szlag mnie trafi...mialam miec prawie miesiac temu!!

a ja dzisiaj na obiad z takich normalnych rzeczy to omlet z 1jaja z derkiem fit, marchewka, troche surowki z czerwonej kapusty i troszke kiszonej kap. a z nienormalnych to po lyzce salatek od babci....to i tak ze nie chcialo mi sie nawet wiecej ich jesc i tylko tyle, a salatki uwielbiam

Stary 2010-01-16, 15:03   #2666
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
od kad pamietam na poczatku watku bylo duzo dziewczyn i stopniowo sie wylamywaly....ale nie pozwilimy umrzec watkowi!!

ehh...ja nie mam zadnych planow ja na dyskoteki nie chodze...nie ciagnie mnie... po prostu wole domowki albo poimprezowac na lotnisku wiedzac ze kiedy chce moge isc spac

ojej....ja we wtorek warzylam 62,8 dzisiaj 63,8...wkurza mnie to...a ile masz czasu do 100dni? i jaka masz obecna wage? i wrost/ pewnie pytam sie po raz 100 ale zapominam zawsze

ja tez zawsze tak sie czuje...ale teraz nie wiem co zrobic non stop mam problemy z @ pije malwe bo pomaga na wywolanie...i moze znowu dzisiaj wypije bo przeciez szlag mnie trafi...mialam miec prawie miesiac temu!!

a ja dzisiaj na obiad z takich normalnych rzeczy to omlet z 1jaja z derkiem fit, marchewka, troche surowki z czerwonej kapusty i troszke kiszonej kap. a z nienormalnych to po lyzce salatek od babci....to i tak ze nie chcialo mi sie nawet wiecej ich jesc i tylko tyle, a salatki uwielbiam
no my z pewnoscia nie pozwolimy umrzec

100 mam w Twoja 18 bo 6 lutego.Teraz waze 66 kilo a wzrost mam 172Dlatego niechce wygladac na 100 jak kula i chce rzucic.Chociaz po tych ostatni dnia pewnie na wadze duuuuuuzo wiecj jest

a jak tam na jazdach??

ja tez uwielbiam salatki dlatego rezygnuje z miecha
Stary 2010-01-16, 15:09   #2667
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
no my z pewnoscia nie pozwolimy umrzec

100 mam w Twoja 18 bo 6 lutego.Teraz waze 66 kilo a wzrost mam 172Dlatego niechce wygladac na 100 jak kula i chce rzucic.Chociaz po tych ostatni dnia pewnie na wadze duuuuuuzo wiecj jest

a jak tam na jazdach??

ja tez uwielbiam salatki dlatego rezygnuje z miecha
acha to ja mam 175...i kiedys marzylo mi sie 55.....ale coz teraz mam te 63-64... no coz....tylko te salatki to wiesz z majonezem...ale dlatego tylko po lyzce sprobowalam i tylko omlet z 1jaja zeby sie wyrownalo to jakos.... no tak.,..bedziemy sie wspolnie bawic hehe

a na jazdach...oj super dzisiaj byla koperta i powiedzial ze chcialby miec same takie kursantki kumate jak ja no i kursantow tez.... a na dodatek powiedzial ze mam dopiero 10h a juz moglabym zdawac egzamin hehe
lece odkurzyc troche

Stary 2010-01-16, 15:13   #2668
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz chyba ja juz tezNormalnie przejadly mi sie imprezy zwałaszcza po poprzednim sezonie 18,bo praktycznie 2-3 razy w miesiacy gdzies szałam a teraz juz mi sie nie chceTzn chce mi sie bawic ale nie chce mi sie ruszyc z domu,najchetniej bawialaby sie w domu
a na dyskoteki rzadko jezdze.Bylam moze z 5-6 razy,wole jednak kluby gdzie jestem pewna,ze nie bedzie jakis dresow i lalek ledwo,ktore skonczyly podstawówke.w moim miescie sa 3 takie kluby,gdzie albo sa imprezy tylko dla licealistow i studentow,albo znowu wchodzi sie tylko od 18 lat(rocznikowo)i wlasnie w takich miejscach sie bawiechociaz pewnie za tydzien pojade na te dyskoteke

tzn niby sie z nia nie poklocilam ale puscila na mnie focha bo jej powiedzialam pare slow prawdy.Mazna powiedziec ze ja molestyje ktos kto nie powinien tego robic a mianowicie ksiadz i ona steka i placz caly czas ze go nienawidzi i takie tam,ale nic nie robi w tym kierunku.Tzn robi ale nie sama tylko ojca wysyla,nauczyciela opowida wszytsko,a sama ani razu nie powiedziala ze nie zyczy sobie zeby ja tak traktowal.A ja jej wczoraj powiedzialam jak powinna to zrobic,ze trzeba bylo mu powiedziec kilka razy jak sie do niej dowala ze sobie tego nie zyczy i napewno by sie odpieprzyl bo jednak na tyle glupi nie jesttym bardziej ze jeszcze jedna dziewczyne z naszej klasy tez "napastowal" i ona mu pare razy dobrze do sluchu powiedziala i sie skonczylo.mnie tez zaczepial to przy calej klasie powiedzialam co o tym mysle i sie odwalil,wiec nie rozumiem tamtej i jeszcze tlumaczenie ze ona on ja paralizuje,ze jak do niej podchodzi to ona nie ma gdzie uciec i takie tam.To wkoncu sie wkurzylam i powiedzialam,ze on nie zwiazal Cie i to bylo na przerwie wiec wystarczylo powiedziec przepraszam i doejsc.Moze i nie rozumiem jej i moze nie mam racji ale ja bym to inaczej zalatwila nie meczac przy tym wszystkich od okola i nie robiac ze siebie meczennicy

dzisiaj tez sie czuje jak mamut.Juz chyba woda sie zatrzymuje bo czuje jak puchne
Co do koleżanki ,to miałaś rację Ja też nie cierpię ludzi , którzy tylko potrafią narzekać i użalać się nad sobą ,ale nie robią kompletnie NIC ,aby jakoś zmienić swoją sytuację .
A tak na marginesie ,to mówiła o tym fakcie rodzicom ,nauczycielom i mimo to ten ksiądz nie daje jej spokoju ?
Cytat:

Dokładnie ,to jest normalne zjawisko na wizażu , na każdym wątku o odchudzaniu . Na początku milion chętnych , a z dnia na dzień wykruszają się kolejne dziewczyny , ot tak , bez słowa Ale tak jak mówicie ,nie damy umrzeć temu wątkowi
Stary 2010-01-16, 15:16   #2669
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
Co do koleżanki ,to miałaś rację Ja też nie cierpię ludzi , którzy tylko potrafią narzekać i użalać się nad sobą ,ale nie robią kompletnie NIC ,aby jakoś zmienić swoją sytuację .
A tak na marginesie ,to mówiła o tym fakcie rodzicom ,nauczycielom i mimo to ten ksiądz nie daje jej spokoju ?

Dokładnie ,to jest normalne zjawisko na wizażu , na każdym wątku o odchudzaniu . Na początku milion chętnych , a z dnia na dzień wykruszają się kolejne dziewczyny , ot tak , bez słowa Ale tak jak mówicie ,nie damy umrzeć temu wątkowi
fajnie ze tez chcecie sie udzielac jak najdluzej na jednym watku jestem ponad rok...i kiedys byly nas tysiace a teraz...udzielamy sie w 3 najbardziej i od czasu do czasu 4dziewczyna napisze.... ehh...

no przerabene...moze jej sie to podoba i tylko sie tak uzala...ja bym odrazu przemowila do sluchu a nie...

Stary 2010-01-16, 15:18   #2670
kiniulkaaa
Rozeznanie

Hej ale się dziś wyspałam od razu mam lepszy humorek ale widzę że tu mnie trochę ominęło gorąca dyskusja na temat facetów i widzę że na nk się zapraszałyście tak beze mnie
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości