Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-15, 19:04   #3391
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)

pszczolka łącze się z tobą w bólu ja jutro mam zaliczenie z anatomii
farminka matrix w bieli
dziewczyny , ale sie obłowiłyście, śliczne te wszystkie ciuszki
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 19:09   #3392
farminka
Wtajemniczenie

Tak mi się skojarzyło Też powinnam się uczyć,ale takiego lenia mam,że aż do bólu.Tylko o znieczuleniu miejscowym poczytałam,a reszta czeka...
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 19:12   #3393
justynacz80
Rozeznanie

aniaa22 śliczne ciuszki. Najbardziej podobają mi się ostatnie dwa.
Juz powoli też chce mi się kupować. Staram się jakoś powstrzymywać do 4 miesiąca, ale moja silna wola pada. Może kupię coś po poniedziałkowej wizycie u ginka
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:04   #3394
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ja staniki ciazowe juz musialam miesiac temu kupic, niestety przed ciaza moj rozmiar byl i tak duzy 75 e a teraz w g sie mieszcze i naprawde ciazowe staniki sa super wygodne rosna razem z biustem, nie maja fiszbin ani zadnych drutow co naciskalyby na kanaliki mleczn poprostu super, ja nie moglabym kupic po prostu wiekszego stanika normalnego bo to bez sensu kupowac nonstop nowy bo i tak piersi rosna caly czas.
Triumph robi takie staniki, super miekkie, wygodne a jednoczesnie trzymajace biust, tylko ze do rozmiaru DD chyba a ja mam jakies innej firmy, ale ile ja sie najezdzilam za nimi bo nigdzie nie mieli takich rozmiarow
A ja jestem prawie do końca uświadomioną posiadaczką biustu i nie polecam tego typu staników. Na wizazu jest bardzo dobry watek o prawidłowych rozmiarach staników. Też znalazłam wiele inf o stanikach dla kobiet w ciąży i karmiących. Najgorsze to staniki rosnące razem z piersiami i bez fiszbin. One powodują, że piersi sa potem do przysłowiowych kolan. Tez mam duzy biust i zamierzam zainwestować w nowy stanik jak mi piersi urosną. Niestety biustonosze na duże rozmiary sa drogie i w prawidłowej numeracji dostępne prawie tylko i wyłącznie przez internet. Ale nie chcę mieć dwóch naleśników. Kochana jak dobrze dobierzesz stanik pod względem rozmiaru to fiszbiny nie będa uciskać piersi i kanalików. To jest mit. Wyoraż sobie, że przed ciążom nosiłaś staniki bez fiszbin. Jak wyglądały by Twoje piersi? Pewnie kiepsko. A teraz jak sa większe to i cięższe no i siła przyciągania rośnie.

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-01-15 o 20:05
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:05   #3395
kociamborek
Raczkowanie

Alguien i aniaa22 super zakupki! Przesłodkie są takie ciuszki! Aż się same proszą żeby tylko kupić
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:14   #3396
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Ale miałam smaka na jajecznicę, godzina już trochę późna, ale nie wytrzymałam i zjadłam cały talerz, jak tak dalej pójdzie to mi wskaźnika na wadze nie wystarczy. Też macie jakieś dziwaczne zachcianki, i wrażenie, że jak tego nie zjecie to nastąpi koniec świata?
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:25   #3397
farminka
Wtajemniczenie

No ba, normalka Gorzej jak jest tak jak teraz mam- mam na cos ochotę,ale nie wiem na co,a w brzuchu burczy
Stary 2010-01-15, 20:30   #3398
papeteria
Zakorzenienie

farminka ja to samo miałam przed godziną.W końcu zmusiłam się do kiełbasy(pomimo piątku)a teraz mi niedobrze, bo to jednak nie było coś na co miałam ochotę
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:31   #3399
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

hehe znam to burczenie to jest chyba najgorsze
Stary 2010-01-15, 20:33   #3400
aniaa22
Zakorzenienie

ja mam to samo godzine zastanawiam sie co mi sie chce i nie wiem i wreszcie zjem cos zeby tylko sie zapchac kupilam dzis znowu arbuza
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:45   #3401
kociamborek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Ale miałam smaka na jajecznicę, godzina już trochę późna, ale nie wytrzymałam i zjadłam cały talerz, jak tak dalej pójdzie to mi wskaźnika na wadze nie wystarczy. Też macie jakieś dziwaczne zachcianki, i wrażenie, że jak tego nie zjecie to nastąpi koniec świata?
no pewnie za mną dzisiaj chodził Milky Way i MUSIAłAM koniecznie go zjeść
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:49   #3402
eleonoremio
Rozeznanie

Siemka dziewczyny nie dawno wróciłam od ginekologa nasza dzidzia jest piękna:0 ma 46 mm , tak fajnie podskakiwała ale jak tylko przyszedł mój M to tylko machnęła mu rączką i już przestała:0 gin czekała trochę żeby mu pokazac jak się fajnie rusza ale dzidzia nic
Jestem jednak nie w 12 a w 11 tygodniu termin porodu mam na 3 sierpnia wiec tydzień później ale ja miałam długie i nieregularne cykle

Za tydzień mam się zgłosic na usg przesiewowe bo teraz dzidzia nie chciała się ułożyc
I mam zwolnienie na tydzień chciała dać mi więcej ale się boję o ten staż mam zrobić mocz i morfologię żeby wykluczyc anemie.

Idę spać dobranoc wam dziewczynyZałącznik 2788029
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:49   #3403
farminka
Wtajemniczenie

Ja próbowałam już jeść migdały i krakersy,ale to nadal nie to na co mam ochotę.Chyba spróbuję z kanapką z szynką,chociaż też nie jestem do niej przekonana...
Stary 2010-01-15, 20:53   #3404
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

jej ale dajecie tempo...
nie jestem w stanie odpisac kazdej z osobna

Sliczne ubranka dziewczyny,ja dzis z moim M uzgodnilismy ze po wizycie ktora mamy 21 zaczniemy kupowac ubranka

jesli chodzi o piersi to moje urosly przed ciaza mialam 70c lub duze b w zaleznosci od firmy a teraz mam duze D chociaz przez pare miesiecy w zyciu bede cycata

jesli chodzi o zachcianki to ja je miewam i tak jak wy ciazo mi zinterpretowac co to dokladnie jest:/ przed chwila stwierdzial ze to chyba ziemniaki pieczone i je robilam-ciezkie na noc ale co poradze??

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Siemka dziewczyny nie dawno wróciłam od ginekologa nasza dzidzia jest piękna:0 ma 46 mm , tak fajnie podskakiwała ale jak tylko przyszedł mój M to tylko machnęła mu rączką i już przestała:0 gin czekała trochę żeby mu pokazac jak się fajnie rusza ale dzidzia nic
Jestem jednak nie w 12 a w 11 tygodniu termin porodu mam na 3 sierpnia wiec tydzień później ale ja miałam długie i nieregularne cykle

Za tydzień mam się zgłosic na usg przesiewowe bo teraz dzidzia nie chciała się ułożyc
I mam zwolnienie na tydzień chciała dać mi więcej ale się boję o ten staż mam zrobić mocz i morfologię żeby wykluczyc anemie.

hehe moja dzidzia tez miala dokladnie 46mm w 11 tygodniu
super ze juz widzialas ja sie rusza nasza na ostatnim usg spala:/
zazdroszcze ci( w pozytywnym sensie) ze widzialas jak sie rusza i jak amcha do meza

1 lipiec 2010 20:10 Lilianka
hexa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:53   #3405
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

slicznosci kruszynka
Stary 2010-01-15, 21:20   #3406
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
dopiero teraz zobaczyłam świetna tunika!! i jaka tania! chyba też sobie zamówię dwie a Ty jakie kolorki wybrałaś?
przyszla mi juz czerwona i chyba kupie jeszcze czarna i jakas ale nie wiem sama musze na spokojnie poogladac i cos wybrac

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
ubranka są poprostu przecudne!!! tez bardzo bym chciała zacząć kompletować rzeczy dla mojej kruszynki, ale mój K. uważa, ze to za wczesnie... niby nie wierzy we wszystkie zabobony, ale jednak kupować nie chce
dziewczyny a jak z Waszymi stanikami? ja chyba dzis bede musiala wybrac sie na zakupy, bo wszystkie sa na mnie troche za male i w miseczce i w obwodzie...ciekawe czy uda sie cos kupic, bo rzadko znajde cos ladnego i pasujacego (mam spory biust)
ech... ja mialam D a teraz przy ciazy juz nosze E wiec mam nadzieje ze wiecej nie bedzie...

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jestem juz w domku moj kochany maz robi mi obiadek ale on jest mowie wam. rano o 6 wstal zeby mi samochod zagrzac zebym nie zmarzla jadac do pracy wracam a tu obiadek sie robi. no normalnie skarb mam w domu

mi piersi urosly ale jeszcze sie mieszcze w staniki ciekawe jak dlugo
faktycznie kochanego masz tego meza

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
anoxa i farminka swietne ciuszki

bassienkaw a jednak sa pozytywne aspekty Twojego pojscia do pracy. Masz troche wiecej zl, a przy okazji czas na wizaz

serduszkoiz gratulacje!

roztrzepaniec
15 tyg to na pewno za pozno na przesiewowe

Apropos ruchow dziecka, to wlasnie mowilyscie, ze 20 tyg po pierwszych ruchach powinno sie urodzic. Ale to ciezko okreslic, bo co uznac za pierwsze ruchy? Ta bablowanie w brzuchu czy dopiero silny kopniak? Niektore kobiety nawet nie mysla, ze jak cos im tam 'jezdzi' w brzuchu, ze to juz moze byc dzieciatko.

to kto ma teraz najblizsze wizyty i usg?
sliczne ciuszki! widze ze juz sie przestawilas na dziewczynke

ja mam USG w poniedzialek 3d wiec mam nadzieje ze sie dzidzia pokaze i sie dowiemy czy to Maja czy Adrianek

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
slicznosci szczegolnie spodenki

to ja pokaze nasze dzisiejsze zakupy tak wiem ze dla dziewczynki
ech... piekne my bylismy w realu i sa sliczne przecenione spiochy z kubusiem ale albo rozowe albo typowo chlopiece i tz't mi obiecal ze po wizycie jak bedziemy wiedzieli czy chlopiec czy dziewuszka to pojedziemy kupic
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 22:50   #3407
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Ja staniki ciazowe juz musialam miesiac temu kupic, niestety przed ciaza moj rozmiar byl i tak duzy 75 e a teraz w g sie mieszcze i naprawde ciazowe staniki sa super wygodne rosna razem z biustem, nie maja fiszbin ani zadnych drutow co naciskalyby na kanaliki mleczn poprostu super, ja nie moglabym kupic po prostu wiekszego stanika normalnego bo to bez sensu kupowac nonstop nowy bo i tak piersi rosna caly czas.
Triumph robi takie staniki, super miekkie, wygodne a jednoczesnie trzymajace biust, tylko ze do rozmiaru DD chyba a ja mam jakies innej firmy, ale ile ja sie najezdzilam za nimi bo nigdzie nie mieli takich rozmiarow
Czyli nie tylko datę porodu mamy tą samą -Mamy ten sam rozmiar stanika, ja przed pierwszą ciążą miałam 75 C a po porodzie miałam kłopoty z piersiami bo ciągle miałam nawał mleka i stan zapalny i normalnie jak dwa balony , chyba miseczkę H miałam a jak przestałam karmić to została mi miseczka 75 E ale na razie się mieszczę w swoim normalnym staniku.Najgorzej jest ze strojami kąpielowymi A Ty kupowałaś już jakiś ciążowy?Jeśli tak to gdzie i za ile?Może masz linka??
Moja bratowa za to nigdy biustu nie miała,płaska zupełnie, chyba nosi miseczkę A z luzem ale nigdy nie miała problemu z karmieniem, wykarmiła 3 dzieci i nigdy jej mleka nie brakowało, często ściągała i namnażał jej się.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość

to kto ma teraz najblizsze wizyty i usg?
Ja mam w poniedziałek ( 18.01) na godz. 16.05 i USG też

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:

No to odetchnęłaś z ulgą, wizytę masz za sobą no i zobaczyłaś maleństwo, ja czekam z niecierpliwością do poniedziałku.Korzystaj z tego wolnego tygodnia!!!

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-01-15 o 22:38
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 23:39   #3408
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
ja dzis bylam na badaniu przeziernosci karkowej, wyszlo 16 mm wiec swietnie
dlugosc ciemieniowo siedzeniowa 71 mm
stopka 12 mm
pani powiedziala ze prawdopodobnie chlopak ale 1oo proc nie da
śliczne maleństwo

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
a tu obiecane zdjecia spio0chow kupilam je w 5,10,15 po 15zl za sztuke

Załącznik 2786773
śliczne, zwłaszcza te reniferki; jutro skocze do 5-10-15, może znajdę takie same ...

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Ja też miałam i mam takie małe 75b.I jak z takiego napełnić chociażby taka małą 150ml butelkę?
ja przed synem też miałam małe 75b, urosło do 75c, a mleka miałam tyle, że armie żołnierzy nakarmić bym mogła - po prostu non stop mogłam ściągać. Syn był na początku w inkubatorze i kazali mi przez ten czas ściągać mleko i niestety pełne butelki wylewałam do zlewu. Pamiętam, że obok leżała babka z BARDZO DUZYM biustem i prawie nie miała pokarmu, musiała dokarmiać butelką.
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 23:46   #3409
Basia84
Rozeznanie

a teraz ja sie pochwale swoimi zakupami. z moim tz stwierdzilismy ze co tydzien cos kupimy to nam sie rozloza wydatki a pozniej sie kupi "grubsze" rzeczy. nie wiem czy na poczatek bede potrzebne sliniaczki ale fajnie wszystko razem wygladalo wiec wzielismy body, sliniaczki i rekawiczki na pierwsze dni, wszystko bylo na przecenie i zaplacilismy az... $10
ja mam wizyte 20 w srode juz sie nie moge doczekac
p.s. ostatnie zdjecie z nasza kotka, jak tylko widzi cos dziecinnego to musi sie na tym polozyc!!

Edytowane przez Basia84
Czas edycji: 2010-01-15 o 23:48
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 00:31   #3410
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
a teraz ja sie pochwale swoimi zakupami. z moim tz stwierdzilismy ze co tydzien cos kupimy to nam sie rozloza wydatki a pozniej sie kupi "grubsze" rzeczy. nie wiem czy na poczatek bede potrzebne sliniaczki ale fajnie wszystko razem wygladalo wiec wzielismy body, sliniaczki i rekawiczki na pierwsze dni, wszystko bylo na przecenie i zaplacilismy az... $10
p.s. ostatnie zdjecie z nasza kotka, jak tylko widzi cos dziecinnego to musi sie na tym polozyc!!
ktos tu sie nastawia na chlopca ewidentnie A gdzie robiliscie te zakupy? (to mnie najbardziej interesuje, bo nie ma to jak upolowanie super przecen!)
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 01:15   #3411
Basia84
Rozeznanie

nie, poprostu wyszlismy z zalozenia ze dziewczynka spokojnie moze chodzic w niebieskich ciuszkach a do tego sie kupi rozowe spodniczke lub spodnie i inne dodatki a chlopak raczej w rozowym nie bedzie chodzil
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 02:36   #3412
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy to jest ta poduszka ciażowa?
http://www.allegro.pl/item872185181_...90cm_prod.html

Bo jest tańsza niż w tamtym sklepie internetowym. Niezawsze, czy wgląda jak Twoja, czy jakoś "marniej'?
Wiesz co przypomina mi ja i mysle, ze spelniac bedzie te same funkcje co moja jak jest pokazane na zdjeciach

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
A ja jestem prawie do końca uświadomioną posiadaczką biustu i nie polecam tego typu staników. Na wizazu jest bardzo dobry watek o prawidłowych rozmiarach staników. Też znalazłam wiele inf o stanikach dla kobiet w ciąży i karmiących. Najgorsze to staniki rosnące razem z piersiami i bez fiszbin. One powodują, że piersi sa potem do przysłowiowych kolan. Tez mam duzy biust i zamierzam zainwestować w nowy stanik jak mi piersi urosną. Niestety biustonosze na duże rozmiary sa drogie i w prawidłowej numeracji dostępne prawie tylko i wyłącznie przez internet. Ale nie chcę mieć dwóch naleśników. Kochana jak dobrze dobierzesz stanik pod względem rozmiaru to fiszbiny nie będa uciskać piersi i kanalików. To jest mit. Wyoraż sobie, że przed ciążom nosiłaś staniki bez fiszbin. Jak wyglądały by Twoje piersi? Pewnie kiepsko. A teraz jak sa większe to i cięższe no i siła przyciągania rośnie.
Twoj wybor, ja nie moge chodzic w normalnych bo najzwyczajniej bola mnie piersi i to bardzo a po zalozeniu swoich nowych stanikow czulam sie fantastycznie i biust usztywniony i wygoda. To ze te staniki nie maja drutow nie znaczy, ze bede miala wiszace piersi. A dobor wielkosci jakto piszesz nic nie da bo zaraz bede miala inny rozmiar i tak naprawde nie widze roznicy aby gorzej wyglada; moj stanik lub trzymal gorzej piersi poprostu jest wygodniejszy, ale to kazdego wybor prawda? A mam pytanie nosilas juz takie staniki, ze nie polecasz "prawie uswiadomiona posiadaczko biustu"?

Sliczne ciuszki dziewczyny

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 03:16   #3413
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
o widzisz moj kocur tez uwielbia sie wytarmosic w ubraniach, tylko ze dla niego nie wazne czy male czy duze, wszystkie sa jego fajne ubranka, ja tez kupuje z mysla o chlopcu, a jak bedzie dziewczynka to tak jak mowisz - tez moze je nosic
Cytat:

Twoj wybor, ja nie moge chodzic w normalnych bo najzwyczajniej bola mnie piersi i to bardzo a po zalozeniu swoich nowych stanikow czulam sie fantastycznie i biust usztywniony i wygoda. To ze te staniki nie maja drutow nie znaczy, ze bede miala wiszace piersi. A dobor wielkosci jakto piszesz nic nie da bo zaraz bede miala inny rozmiar i tak naprawde nie widze roznicy aby gorzej wyglada; moj stanik lub trzymal gorzej piersi poprostu jest wygodniejszy, ale to kazdego wybor prawda? A mam pytanie nosilas juz takie staniki, ze nie polecasz "prawie uswiadomiona posiadaczko biustu"?
Nie kloccie sie dziewczyny, przeciez kazda kobieta jest inna i ma inny biust. Po to jest taki wybor stanikow na rynku zeby kazda mogla nosic stanik jaki sie jej podoba i w jakim jej wygodnie

Jutro opisze wam moja dzisiejsza wizyte u ginka, tymczasem DOBRANOC, magicznych snow

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 07:59   #3414
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:

Ale po co ten agresywny ton? Napisałam tylko to co wyczytałam na wizażu i innych forach np lobby biuściastych. Dość długo jestem na wizażu i staram sie korzystać z jego dobrodziejstw bo naprawdę uświadomił mnie w wielu kwestiach mi.in w sprawie biustonoszy. Ja Ci nic nie narzucam. Chciałam doradzić. OK możesz sobie nosić to co chcesz i w czym Ci wygodnie. JA bym do mojego biustu nie założyła stanika bez fiszbin, bo to tak jak bez, a bez piersi mnie bolą taki to ciężar. Stanik bez fiszbinów nigdy nie będzie trzymał tak jak z . Wystarczy mi widok jędrniejszych i bardziej uniesionych piersi po roku chodzenia w dobrze dobranym rozmiarze, żeby być zadowoloną z tego uświadomienia. Nie rozumiem dlaczego na radę zareagowałaś tak agresywnie? W żadnym słowie nie chciałam Cię urazić, nie chcę się wymądrzać. Przecież dzielimy się tutaj radami, doświadczeniem. PO to m.in jest ten wątek. J
Jakby ktoś był zainteresowany: http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203...CIASTYCH_.html
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303&page=128

Miłego weekendu dziewczynki. Znikam na 2 dni.

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-01-16 o 08:35
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 09:54   #3415
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Linka24 - imiona dla dziewczynki Anastazja dla chłopca Oliver

Witajcie, ja zaczynam 12 tc i 4 dni czuje sie wmiare, po za bolem biodra ktore mialam zwichniete pod czas swojego porodu...mowie wam koszmar...nie moge spac, chodzic...
Ubranka fajniusie, ja nic nie kupuje bo wszystko dostane, choc pod koniec napewno cos kupie...a kase staram sie odkladac

Moje malenstwo w 11tc 2 dni
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:01   #3416
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Cytat:

sliczna dzidzia mi tez ostatnio wyszlo ze moja ciaza jest o tydzien starsza niz wynika to z ostatniej miesiaczki czyli konczy sie teraz 16tc ale wiem ze to sie jeszcze morze zmienic wiec licze wedlug @

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
śliczne maleństwo

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

śliczne, zwłaszcza te reniferki; jutro skocze do 5-10-15, może znajdę takie same ...

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

ja przed synem też miałam małe 75b, urosło do 75c, a mleka miałam tyle, że armie żołnierzy nakarmić bym mogła - po prostu non stop mogłam ściągać. Syn był na początku w inkubatorze i kazali mi przez ten czas ściągać mleko i niestety pełne butelki wylewałam do zlewu. Pamiętam, że obok leżała babka z BARDZO DUZYM biustem i prawie nie miała pokarmu, musiała dokarmiać butelką.
wlasnie o tym raz czytalam ze nie ma reguly ze duze piersi to bedzie duzo pokarmu a przy malych malo czesto podobno jest na odwrot wrecz dlatego wole sie zaopatrzyc w butelki w razie "w"

Cytat:
nie, poprostu wyszlismy z zalozenia ze dziewczynka spokojnie moze chodzic w niebieskich ciuszkach a do tego sie kupi rozowe spodniczke lub spodnie i inne dodatki a chlopak raczej w rozowym nie bedzie chodzil
sliczne ciuszki zwlaszcza te bodziaki ktore tez sie koteczkowi spodobaly tez mi sie tak wydaje ze dziewczynke w niebieskie ubierzesz a chlopca w rozowe? raczej nie

dziewczyny tez jestescie takie nerwowe?? mi nie daj boze cos ktos powie to od razu warcze

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

karolcia228 dzidzia slodka i najwazniejsze ze wszystko dobrze wspolczuje bolu biodra mam nadzieje ze minie
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:09   #3417
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

anoxa ja jestem strasznie nerwowa ostatnio i wszystko mnie wkurza, niektórych to bym udusiła hehe, więc to chyba normalne
Stary 2010-01-16, 10:12   #3418
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

anoxa- boje sie ze moge miec problem z porodem przez biodro...musze pogadac z gin na nastepnej wizycie....moze jakies masaze lub cwiczenia, nio dziekuje, dzidzia cudna...a jak wasze brzuszki?? u mnie cos tam widze ale nie za duzo
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:44   #3419
niezawsze
Zakorzenienie

Jusdan ja nawet nie mysle o kupnie kostiumu kapielowego ciazowego chyba, ze jedno czesciowy, na basen nie jestem przekonana by isc bo mam latwosc lapania infekcji a po co to komu, a na wakacje zadne nie pojedziemy przez to, ze w ciazy jestem a byly takie piekne plany chyba, ze mazury, ale to jeszcze czas mam na myslenie wczesniej taki kupilam sobie maja duze rozmiary miseczek http://www.intymnie.com/lorin,alice_...od_id-3721.htm

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Ale po co ten agresywny ton? Napisałam tylko to co wyczytałam na wizażu i innych forach np lobby biuściastych. Dość długo jestem na wizażu i staram sie korzystać z jego dobrodziejstw bo naprawdę uświadomił mnie w wielu kwestiach mi.in w sprawie biustonoszy. Ja Ci nic nie narzucam. Chciałam doradzić. OK możesz sobie nosić to co chcesz i w czym Ci wygodnie. JA bym do mojego biustu nie założyła stanika bez fiszbin, bo to tak jak bez, a bez piersi mnie bolą taki to ciężar. Stanik bez fiszbinów nigdy nie będzie trzymał tak jak z . Wystarczy mi widok jędrniejszych i bardziej uniesionych piersi po roku chodzenia w dobrze dobranym rozmiarze, żeby być zadowoloną z tego uświadomienia. Nie rozumiem dlaczego na radę zareagowałaś tak agresywnie? W żadnym słowie nie chciałam Cię urazić, nie chcę się wymądrzać. Przecież dzielimy się tutaj radami, doświadczeniem. PO to m.in jest ten wątek. J
Jakby ktoś był zainteresowany: http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203...CIASTYCH_.html
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303&page=128

Miłego weekendu dziewczynki. Znikam na 2 dni.
Moj agresywny? piszesz mi co jest dobre a co nie dla mojego biustu po czym sugerujesz, ze bede miala obwisly prosze przeanalizuj swoje posty, ale piszac ze jestes "prawie uswiadomiona posiadaczka piersi" wypominasz mi, ze ja nie jestem hmm wierz mi wiem co dobre dla moich piersi jeszcze raz Ci powtarzam i nie uzywajac czegos a przeczytajac to na forum ok mozesz sobie sie stosowac do tego, ale po pierwsze kazda kobieta jest inna i po drugie jak na forum napisza, ze "cukier jest slony" to tak bedziesz dalej pisac nie przekonujac sie najpierw o tym?

Maciuś

Edytowane przez niezawsze
Czas edycji: 2010-01-16 o 10:49
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:45   #3420
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
sliczne szczegolnie te z kocurem

zapomnialam wam napisac jak wczoraj w pracy jedna "wszystkowiedzaca" "kolezanka" mnie przywitala. zapytala jak sie czuje itd a na koniec "ale jedno wiem na pewno. nacinana i tak bedziesz wiec sie przygotuj" no normalnie rece mi opadly
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości