|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
dobranoc
![]() (ale się nagadałam dziś |
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam dziwny sen. Snił mi sie jakiś niewykonczony lokal w budynku rekreacyjno-fitnesowo-rozrywkowym - biegały tam po podłodze hmmm...myszy, miały korpus dokładnie taki jak zyrafa, w te wzorki, tylko mały , nózki tez takie tylko krótkie , mysią szyję i mysią paszczke tylko ciut wiekszą. Pogonilismy ( nie wiem z kim ) te myszki , a tu nagle wleciał lew, pomyslałam ,że lwa nie tak się ot, tak odkopnąć i lepiej wyjśc z tego pomieszczenia. mniejsza o dalszą czesc snu. Mnie się już kilka razy śnił goniący mnie lew. I nie mam pojęcia skąd mi się to bierze. ten lew i rózne nieco ...zmutowane zwierzątka.
|
|
#2973 | |
|
Zadomowienie
|
Dobar dan
![]() Cytat:
Dzisiaj mam dzień z cyklu 'dla siebie' w tym tygodniu same przyjemne kolokwia (serbski,ruski) więc mogę sobie trochę odpuścić,zatem wieczorem la bamba tańczy i się bawi ![]() Ponawiam pytanie jak sobie radzą wizażowe studentki w boju o zaliczenia?? ![]()
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
To se poszalałam wczoraj
Zasnęłam przed kompem Dziękuję za wszystkie typy czytelnicze Moje z kosza na pranie wypełza ![]() Cytat:
I poza
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Zaliczyłam 12-godzinny maraton "spaniowy". Taaaa, teraz to mogę szaleć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Trochę roboty mnie dziś czeka, więc siedzę i korzysztam teraz z wolnego czasu... Zastanawia mnie też Clair de Musc, ale tu wychodzi na mnie jakaś gorzkawa nutka podobna do tej we Flower... Tabu przypomina mi z kolei Mauboussin sprzed reformulacji ![]() Rozterko, moja tematyka senna to wypadające zęby (często całe uzębienie wypluwam ) oraz wojna...
|
|
|
|
#2977 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
właśnie zabrałam się za pieczenie jabłecznika i mam wszystkie produkty oprócz proszku do pieczenia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2978 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Póki co kupił tekst o "walnięciu rurą od odkurzacza". Jeszcze się nie zdenerwował, jeszcze śpi.Cytat:
Mam katar, w nocy miałam podwyższoną temperaturę do 37,6 |
||
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
ello
|
#2980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w poniedziałek kolokwium (3 zajęcia) ze ścieżek sygnałowych. - SPOKO będzie W czwartek mam zaliczenie pisemne (z całego semestru) z inzynieri tkanek i narzadów ![]() A 27 - 28 styczeń lub 3-4 luty egzamin z wirusologii - MASAKRA BEDZIEa na doktoracie 29 stycznia egzamin z historii medycyny - zobaczymy co z tego bedzie - mam pietra odpowiadać przed komisją 5 osobową
Edytowane przez ATENA84 Czas edycji: 2010-01-16 o 11:08 |
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Też sobie przewrócę oczami
, bo mi nie przypomina ![]() Cytat:
W lecie, akurat jak wzięłam urlop i miałam jechać nad morze, dopadła mnie paskudna angina Ale byłam zła! i nie życzę nikomu takiej przymusowej zmiany planów.
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Moje sierściuchy zaczęły dzień od zebrania gromów, bo uparcie siadają na dekoderze i nagrywarce... Jak nie jedna, to druga... Trzymam kciuki, żeby Cię zaraza nie dopadła. Mój TŻ też nosem ciąga i mówi, że się źle czuje, a i mnie katar dopadł. Jak się teraz rozłożę znowu, to chyba mnie z pracy wyleją...
|
|
#2984 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Maju, siema z rana :P Aneto, łolaboga, komisja jak na magisterce! Współczuję i trzymam kciuki. Kurna, piąty raz w przeciągu kilku minut podrywam tyłek do wyłączenia tej przeklętej warczącej rury. Sąsiadom zachciało sią kąpać przy sobocie
|
||
|
|
|
#2985 | |
|
|
Cytat:
![]() UWAGA!! To mój post nr 2000
|
|
#2986 |
|
Rozeznanie
|
Zgadnijcie co Inkowie stosowali przeciw goraczkowo oraz zmiejszajaco ból głowy ......
kąpiel w moczu lub nacieranie zleżałą uryną ![]() ![]() do tej pory w Polsce niektórzy wiżą w cudowna moc moczu
Edytowane przez ATENA84 Czas edycji: 2010-01-16 o 12:02 |
|
|
|
#2987 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie najmilej......
Każdorazowa zmiana dysku wylogowuje mnie..wrau i mrauna dodatek nowy system....po tym tygodniu to miałąm tylko siły zajrzeć i poczytac...nawet nie marzy mi sie nadrobienie ploteczek ze świata Mouln Rouge..ah. uwielbiam " być "tutaj ,najlepsze jest to ze zaraz będę szukać e mule..tak bardzo chcę zobaczyć "Wojne domową".![]() .ociupinke z autopsji bo "posiadam tesciową"... ale raczej miło![]()
|
#2988 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jesu...ja mam ciągle takie sny...ze mi się zęby kruszą i wypluwam je całymi garściami... ![]() Cytat:
|
|
|
#2989 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
jak to dobrze,że mnie dzisiaj głowa nie boli
![]() ale za to sikać mi się chce
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2990 |
|
Rozeznanie
|
winter76
witaj miło
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Polly
Witaj w klubie bezzębnych
|
|
|
|
#2992 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
własnie odkryłam,że mam piwo w lodówce
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-01-16 o 13:07 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2994 |
|
Rozeznanie
|
Winterku, ja piłabym już po odkryciu
![]()
|
#2995 |
|
|
A ja mam 7,5 litra piwa do wylania... Wzięło i mi się przeterminowało
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To straszne Tyyyllleee piwaaaa....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2997 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
26, 27 i 28 egzaminy: językoznawstwo, psychologia i fonetyka. Ten ostatni najgorszy ![]() Póki co wypucowałam całą kuchnię, łącznie z lodówką, suszarką i kurkami od gazu.
|
|
|
|
|
#2998 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

- biegały tam po podłodze hmmm...myszy, miały korpus dokładnie taki jak zyrafa, w te wzorki, tylko mały , nózki tez takie tylko krótkie , mysią szyję i mysią paszczke tylko ciut wiekszą. Pogonilismy ( nie wiem z kim ) te myszki , a tu nagle wleciał lew, pomyslałam ,że lwa nie tak się ot, tak odkopnąć i lepiej wyjśc z tego pomieszczenia. mniejsza o dalszą czesc snu. Mnie się już kilka razy śnił goniący mnie lew. I nie mam pojęcia skąd mi się to bierze. ten lew i rózne nieco ...zmutowane zwierzątka.

Zasnęłam przed kompem
Zaliczyłam 12-godzinny maraton "spaniowy". Taaaa, teraz to mogę szaleć

- MASAKRA BEDZIE
26, 27 i 28 egzaminy: językoznawstwo, psychologia i fonetyka. Ten ostatni najgorszy