|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
A te koszulki, które Szaja znalazła za 5zł i podawała linka, to mogę polecić... dziś do mnie przyszły. Są miękkie, miłe i z fajnej bawełny... Kolorki też mają ładne, pastelowe takie...
|
|
|
|
#3752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż ja to bym jeszcze na nich jakiś obrazek chciała |
||
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
W śpiochach i tak nie będzie obrazka widać.
|
|
|
|
#3754 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze, że Pan Cię nie lubi. różowy to mój ulubiony kolor, Cytat:
Podaj mi, proszę, pełne dane do listy na pierwszej stronie. TŻ mnie "wzruszył". ![]() biorę książkę i zaraz zmykam pod kołderkę. pa. ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- a jak założysz do półśpiochów?
|
|||
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16488650]
a jak założysz do półśpiochów? [/QUOTE]Do półśpiochów, których mam po 4, mam też jakby co 4 koszulki z małą aplikacją. /Zresztą i tak wolę gładkie obie części niż obie wzorzyste./ Co prawda półśpiochy kupiłam z myślą o dodatku do body... ![]() Jednakże z koszulkami w necie z krótkim rękawem jest ten problem, że albo nie ma ich wcale albo są gładkie... Ja szukałam 3 miechy, nim Szaja tego linka znalazła... więc brałam bez zastanawiania się. A w śpiochach efekt jest taki: Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-01-15 o 22:12 |
|
|
|
#3756 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiecie, jak mam teraz raj w pracy? Co idę do sekretariatu z jakąś prośbą czy do kuchni - wszystko załatwiam, bo dziewczyny zapeszać nie chcą![]() Cytat:
Ładne faktycznie.Cytat:
Cytat:
Idę spać. Tzn. poczytam jeszcze albo jolki porozwiązuję. Kocur śpi na szafie bibliotecznej, a w nocy pewnie przylezie i znów futro stopami wyczuję
|
||||
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16489288]A propos
Wiecie, jak mam teraz raj w pracy? Co idę do sekretariatu z jakąś prośbą czy do kuchni - wszystko załatwiam, bo dziewczyny zapeszać nie chcą [/quote] Ha ha ha Mnie dziś szefowa chciała do ZUS wysłać, żeby szybko zaśw. o niezaleganiu dali, bo ciężarnym się nie odmawia... [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16489288] Ale gładkie się przydadzą do mocno wzorzystych rzeczy. [/quote] Ja też po prawdzie gładkich śpiochów nie mam. Jak wyżej widać. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16489288] Idę spać. Tzn. poczytam jeszcze albo jolki porozwiązuję. Kocur śpi na szafie bibliotecznej, a w nocy pewnie przylezie i znów futro stopami wyczuję [/QUOTE] Mój już też śpi... w foteliku. Już go przykryłam polarem, bo poduszkę dla niemowlaka próbuje wykopać, żeby mu wygodniej było... ![]() Dobranoc. |
|
|
|
#3758 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na All jest co oglądać Te wszystkie sukieneczki Cytat:
![]() Cytat:
, waga - 4 kg na plusie . Wszystko mi w brzuch idzie.Cytat:
![]() Ja miałam ochotę na słodkie od początku ciąży i jest dziewczynka . Mam nadzieje, że już nie zmieni się płeć ![]() Cytat:
Super to wygląda Kociak świetny i jakie spojrzenie ![]() Mąż odwiózł młodego na PKP. Ja nie jechałam, bo nie chcę marznąć na peronie. Oby tylko szczęśliwie dojechał do Poronina.
http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2010-01-15 o 22:21 |
|||||
|
|
|
#3759 |
|
Raczkowanie
|
witam Dziewczynki wieczorowoGratuluję wszystkim poznania płci i udanych wizyt, tyle piszecie, ze na samym czytaniu mija mi sporo czasu, ale warto chcialam zapytac, czy orientujecie się jak to teraz jest z jedzeniem np.wątróbki czy wędzonego łososia? mozna juz, nie zaszkodzi? bo mam takie parcie ![]() Powiem Wam ,że bylam juz na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia i jakos zadnej Polki nie bylo śliczne ciuszki kupujecie, ja muszę wyszukac jakis śpiochow i kaftanikow bo tu tego jakos malo jest- nie wiem może nie uzywają? ![]() milej nocki i powodzenia na wizytach! |
|
|
|
#3760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję. Nie chciałabym zacząć rodzić w 23 tyg. nie wiedząc od tym na tyle szybko by zatrzymać...
Cytat:
Niektóre moje koleżanki w ciąży to miały uda, ramiona... dwie szyje. Po mnie, jakby nie brzuch, to nie widać że w ciąży... Nawet biodra dalej prawie żadne. A myślałam że mi urosną... ![]() Dzięki. No taki ćwierćinteligent. Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Oddałaś ciążę mężowi? Całą ciążę można złapać pasożyty z ryb i surowego mięsa albo przedobrzyć z wit. A (choć to trudniej jedzeniem), tak samo z toksynami w wątrobie... nie wskazane cały czas. _______________ Dobranoc. Dziecię mi się nudzi i wali po nerach... Idę z książeczką do wyreczka. Kolorowych snów! Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-01-15 o 22:46 |
|||
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ferie. Spokojnej nocy. Dobranoc wszystkim
|
#3762 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze... napisałam już wszystko, chciałam wysłać i coś z netem się porobiło - no i cała wiadomość zniknęła...
Pa pa i dobranoc wszystkim Mamusiom - do jutra
|
|
#3763 |
|
Zadomowienie
|
rozpoznasz Kropuś, raczej nie da się ich przeoczyć... to tak jak bóle miesiączkowe tylko mocniej i bardziej regularnie, brzuch się przy tym też napina; krzyżowe idą od pleców do przodu i obejmują brzuch....
|
#3764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E to superascie ![]() ![]() no i powiedz czym sie tak zdrrowo odzywiasz to ja tez bedę jadła to co ty ![]() Ja byłam wczoraj i lekarz powiedział ze te wyniki jak na kobiete w ciazy sa dobre ze kobietą w ciązy te normy sie troche zaniża gdybym nie miała dzidziusia dal by mi zelazo a teraz mam łykać witaminki i próbować naturalnie troche nadgonić ![]() ja przytyłam 7 kg od poczatku mała jest zdrowa waży 700gram i około 22cm długosci smiejemy sie z moim Tż ze jak sie linijke przyklei do kg cukru wyjdzie nasza Amelka ![]() mam tylko znów zrobić mocz kurcze teraz robie co 2 wizyte wy też tak macie ?? ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Powiem ci ze nawet nie wiem skąd sie biorą tacy ludzie kto ich nauczył takiego cwaniactwa ale ja mysle ze kiedys sie koleś przejedzie i dostanie za swoje jak sie mówi są ludzie klamki i parapety ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
nic teraz ci nie ucieknie powoli masz czas nikt cie nie goni jestes na swoim wiec ci nie spieszno odpoczywaj duzo i pamietaj o malenstwie w brzuszku Dziekuje za trzymanie kciuków ![]()
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2010-01-16 o 10:28 |
|||
|
|
|
#3765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mocz robię na każdą wizytę, co trzy tygodnie
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG to ja mam 6 i to pełną gębą
|
|
#3767 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a przed połówkowym poćwicz troszkę to na pewno nie będziesz musiała zapłacić ![]() Cytat:
![]() A co do wymiany to bym się zgodziła, byłoby po problemie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3768 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam wczoraj a nastepna mam 12 lutego czyli tak jak ty 4 tyg ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
witam i ciesze sie ze do nas dołączyłas ale z tymi smakami o nie takie pewne moja kolezanka na kg jadla słodkie i tak jak ciebie stroniło ja od kwasnego i ma chłopaka moja kuzynka odwrotnie jada kwasne nie lubiała słodkiego ma chłopaka moja bratowa jadła ogórki kiszone i arbuzy i ma córeczke (która kg je i ogórki i arbuzy poprostu sie trzesie jak je widzi wiec kochana nie sugeruj sie tym co sie je bo to nie zawsze sie sprawdza no chyba ze w kregu rodzinnym mnie sie wydaje ze takie zachcianki sa spowodowane brakiem czegos w organizmie i poprostu mamy fazy na słodkie kwasne itp ale życze ci zeby malenstwo było zdrowe i no i zeby było kochana córeczka swoich rodziców ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
o superaste sa kurcze a ja nie mam koszulek no chyba z 3 ale to za mało kropko moge prosić o linka lub nr strony gdzie szaja podała linka ?? z góry bardzo dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
|
|
#3769 | ||
|
Zadomowienie
|
Śpiochy z żyrafą super
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mocz robię na każdą wizytę a morfologię zdarza mi się robić na co drugą. |
||
|
|
|
#3770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za info---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Dzieki
|
|
#3771 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, sen miałam, dziecię rodziłam sama, bo Tż nie miał czasu przyjechać a do tego dziewczynkę zamiast chłopca
ciekawe czy to jakiś znak Oczywiście nie byłam jeszcze na to przygotowana wiec dzieciaczka nie miałam nawet w co ubrać, ale za to zdolne chyba po rodzicach bo samo od początku z butelki piło
|
|
|
|
#3772 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
na kciuki juz za pozno za Twoja dziewczynke ale mam nadzieje ze to własnie ONA ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Basia jak to u Ciebie bylo - przemiana z chlopca w dziewczyne czy z dziewczynki w chlopca? bo juz nie pamiętam
|
|||
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas dzisiaj ziiiiiimno....-13 stopni, brrrrrrr Za to pięknie drzewa są oszronione. Miłego weekendu Mamusie
|
|
#3774 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z ta norma TSH to chyba cos pomyliłaś, raczej niemozliwe, żeby górna granica była do 0,42 Może 4,2 skoro u mnie jest 4,0? Wtedy wynikałoby, że wszystkie wynki masz w normie Cytat:
Cytat:
To, że wzielaś przed badaniem wiatminy w skladzie ktorych jest jod nie ma wplywu na wyniki badan. Ja zawsze tak robię, a nawet robię badania po Letroxie. Moja endo zawsze powtarza, że to nie ma znaczenia. A wiec ja latam do laboru w srodku dnia, po śniadaniu i po wszystkich lekach i nie stoje w kilometrowych kolejkach ![]() Ale powiedz o tym Twojemu lekarzowi, bo moze on jest wyznawca jakiejś innej teorii Oj coś czuje, że tylko sie niepotrzebnie nadenerwowałaś ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
co za....!!!!Cytat:
moje gratulacje Cytat:
moglam sie zakladac ![]() Cytat:
j jak po wizycie? |
|||||||
|
|
|
#3775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() , no i już miałam rodzić, a ktoś powiedział, że muszę jeszcze poczekać aż dziecko odwróci się główką do dołu!! No i w końcu poczułam jak się wierci i przekręca w brzuszku i... sen się skończył...![]() Dziiiiwny sen... Hmmm... ale tak sobie myślę, że może jak spałam moja Maleńka rzeczywiście zmieniałą w brzuszku pozycje i to czułąm tyle że jakby we śnie... hmmm
|
|
|
#3776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma brzuszka ale fajnie wiedzieć ze ma więcej, tak wiem okropna jestemja jeszcze nie znam płci ale i tak czuje ze to dziewczynka, mam nadzieje ze instynkt mnie nie myli mój z kolei marzy o synku
|
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.... mnie chyba wszystko w biust poszło
..... przyjaciele są jak anioły, które podnoszą nas kiedy nasze skrzydła nie chcą już dłużej latać..... Bruno już w domku Edytowane przez dafreen Czas edycji: 2010-01-16 o 14:06 |
|
|
|
|
#3778 | ||
|
Zadomowienie
|
super
i jak pierwsza noc w nowym mieszkanku?Cytat:
zyczę szybkiego i pomyslnego zakonczenia sprawy dziekuje Cytat:
i niech Hania nie myśli zamieniać sie w chlopczyka ![]() witaj ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16489288]A propos Wiecie, jak mam teraz raj w pracy? Co idę do sekretariatu z jakąś prośbą czy do kuchni - wszystko załatwiam, bo dziewczyny zapeszać nie chcą [/QUOTE]tak samo mam wszyscy obchodzą sie ze mna jak z jajkiem z tym, że kobiety zdecydowanie bardziej wczuwaja sie w moja sytuację ![]() a u mnie 4 kg na plusie a w pasie 92 cm, i wcale nie poszlo mi wszystko w brzuszek o biuście nawet nie wspomne, wlasnie zakupiłam biustonosz 70E
|
||
|
|
|
#3779 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Stwierdziła, że wg tego testu 90% ludzi jest alkoholikami.
|
|
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz ja mnie TP S.A. wyciulała i tu poszło bosko - nie doliczyłam do 10, a już było po sprawie. I drugi, gdy mojemu mężowi w komisie sprzedali wadliwy tel. I tu się okazało, że nic się zrobić nie da... Tylko sąd. Obecna sytuacja jest podobna, jeśli o udział Rzecznika chodzi. Mąż się zgodził, zobaczymy czy koleś przeleje kasę. Dla mnie to i tak nie interes, bo 40km jechać trzeba do serwisu i albo samemu robić albo dać w łapę, żeby tam zrobili... czyli dołożyć. Tyle że nerwów mniej. ![]() ______________ Mój mąż dziś w pracy na 24h, więc ja znowu szaleję... Tym razem ser i mak... Szaja - mak specjalnie dla Agatki, bo lubi.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

termin mam na 8 czerwiec 2010 i już sie nie mogę doczekać aż zobacze naszą kruszynke, strasznie mi sie marzy dziewczynka, oooj bardzo bardzo

że też są na świecie tacy ludzie. Ja bym go chyba za jajca powiesiła że się tak wyrażę ...

kl aski:
ja dzis na 16 30 mam wizyte wiec tez prosze o trzymanie kciukasów