|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
DZIEŃ DOBRY
Wskoczyłam tylko by życzyć Wam miłego, spokojnego dnia ja sie muszę uczyć i pisac pracę nie zobaczę sie przez to z TŻ jest mi zwyczajnie smutno, nie wiem czy dam radę się skupić na nauce Całuski dla Was ps. może późnym wieczorem wejde jak już nie będę w stanie nic pojąć
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też mam dziś masę roboty, a nic mi się nie chce
|
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się zabieram do nauki
![]() dziś TŻ swoje, ja swoje. idzie chyba z kumplami do baru, ja się spotykam z przyjaciółką ![]() będę miała teraz bardzo ciężki tydzień więc nawet nie wiem czy znajdę czas dla TŻta. będzie miał kupę wolnegoo, się wyszumi
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko się spotykamy, ale tak bardzo się stęskniłam. |
|
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas TŻ nie pozwala na dłuższe rozłąki, bo mówi, że to aż wstyd nie widzieć się przez tydzień nawet na chwilę kiedy mieszkamy 500m od siebie
|
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jakoś ostatnio pomyślałam, że wieje nudą w tym naszym związku i faktycznie takie wyjście na piwo z kolegami to zawsze coś ciekawego. chociaż niby co to za zajęcie gadać i pić piwo ![]() chciałam wczoraj TŻta wyciągnąć na dwór żebyśmy ulepili bałwana to mnie zgasił tekstem, że śnieg się nie lepi. na jakiś spacer bym poszła jak za dawnych czasów. albo do kina wyskoczyła, na imprezę jakąś.. oczywiście ja muszę nad tym myśleć. on ma co robić, pójdzie do kolegów i wieczór zapełniony. ja mam ochotę przeprowadzić się do miasta gdzie studiuję, łatwiej by mi było bliżej poznać ludzi ze studiów, a tak jestem praktycznie sama jak palec, bo moja przyjaciółka w Warszawie i przyjeżdża raz na 2 tygodnie
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-16 o 11:04 |
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Swoją drogą ciekawe co u Asi
|
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie teraz go do pn wieczora nie zobaczę, ale nie martwię się - pouczę się, trochę pobędziemy sami, nie zaszkodzi
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
Jak ja się mało tu udzielam... Aż wstyd....
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Tż poszedł na studia to widywaliśmy się tylko w weekendy, przy czym nie całe, bo w sobotę od mniej więcej 15.00 do 21.00, a w niedzielę z dwie, trzy godziny, i tyle przeżywałam to, że jest daleko, że ma teraz nowe życie, nowych znajomych, ale jakoś przetrwaliśmy, było warto ![]() Muszę mu kupić jakąś ładną koszulkę, albo koszulę będzie co z niego zdzierać
|
|
|
#1212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
To było jak Tż poszedł na I rok studiów, ja wtedy byłam w ostatniej klasie liceum. Dobrze, że Toruń wybrał, to mogłam od czasu do czasu się urwać i jechać do niego :p ile się z rodzicami nawalczyłam jak na noc jechać chciałam, tyle kłótni było
a ile płaczu jak musiałam wyjechać od niego, to były czasy
|
|
#1214 | |
|
Zadomowienie
|
Reb dobrze że sobie tak pogadaliście i doszliście do takiego wniosku!
u nas było tak samo ale później wróciło do normy także musicie to naprawdę wcielić w życiea z tym załamaniem po egzaminie to zalezy, bo jeśli by sie z nimi wcześniej umówił to okey przecież nie będę mu zmieniać planów, jeśli nie to pewnie zapytałabym go czy nie zostałby dziś ze mną.. ![]() Cytat:
ja wiem że to tylko przyjaciółka ale wtedy mi się to przypomina..Też chce sie spotkać z przyjacielem tylko że go nie mam ![]() ![]() ![]() Koszka
|
|
|
#1215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też nie widze sie z TŻ dzis ani jutro Wyjechał na weekend, szkoła
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Mojego wczoraj wzieło na wspomnienia..
Wspominaliśmy jak to ze sobą zaczynaliśmy. ![]() Najpierw jak byliśmy kumplami, jak piliśmy razem, wialiśmy ze sql. Potem... Jak to się urywał od swojej dziewczyny i przychodził do mnie zapalic, bo mnie chłopak rzucił i paliliśmy moje Glamoury na ,,ślimaku".-taki zakręcony zjazd xD Jak już zerwali i jak spaliśmy razem w moje urodziny, a on nawet się do mnie nie dobierał, bo bał się , że mnie spłoszy. Jak to wszystko było takie nowe, chociaż znaliśmy się 3 lata. Jak jeździliśmy nad zalew, jak chodziliśmy na poligon i mu wymiotowałam , bo za dużo wypiłam Ehh...
|
|
|
#1217 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wykorzystam dzis z rozmowie z nim i jesli nie pomoze... to adieu.Cytat:
Ehhh... |
||||
|
|
|
|
#1218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do czerwonego - ma chlopak racje niestety. Sama to wiesz. Niebieskie - pisalam Ci o tym wczesniej, ze tak wlasnie rozumiem jego zachowanie. Ewidentnie widac, ze chlopak jest znudzony Twoim obrazaniem sie i jego przepraszaniem, itp. Chociaz akurat w tej sytuacji wina lezy po jego stronie i nie powienien wywolywac w Tobie poczucia winy. Wydaje mi sie, ze on tez nie do konca jest sczzesliwy w tym zwiazku, meczy go to wszystko. Zakochany facet nie ma zwykle pretensji o to, ze czasem musi przeprosic za swe zachowanie, ktore nie spodobalo sie partnerce. Do tej pory przepraszal - wszystko bylo dla Ciebie ok, a teraz sie zbuntowal. Cytat:
Nie powiem Ci co powinnas zrobic - sama musisz to wiedziec. Ale czytajac to, co piszesz, widze, ze masz go dosc, meczysz sie, niby probujesz jeszcze z jednej strony ratowac to, ale z drugiej tak naprawde nie chcesz i tylko szukasz preteksu, zeby to zakonczyc. A od nas jakby oczekujesz potwierdzenia slusznosci swojej decyzji. Chcialas kiedys, zebym napisala obiektywnie jak to wyglada - ja tak to widze. Co bys nie zrobila - powodzenia
|
||
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poznawanie się i wgl..![]() Ja właśnie wczoraj oglądałam zdjęcia sprzed półtora roku, wspominałam.. co się z nami stało..
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powtarzam - tak było tylko wyrażenie swojego zdania i nic wiecej, widzisz coś innego? Twoja sprawa, nie moja Na pewno nie ja mam problemy ze sobą i z rozumieniem innych. Miło było Cię poznac papa
|
|
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój związek z tego opisu mi przypomina taką relację mama-dziecko. Dziecko na widok zabawek w sklepie szarpie za rękaw, prosi "Kup mi", płacze, krzyczy, a matka robi swoje, mówi "nie" i wie, że nie należy zwracać uwagi na kaprysy dziecka, bo mu przejdzie, przecież to tylko dziecko. Zgadnij, kto w Twoim związku odgrywa rolę "matki"...
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc u nas to nie było na zasadzie poznawania się itd ![]() Byliśmy już prawie razem( tylko ja miałam 15 lat, on 16 Ja w październiku xD zaczełam być z moją wielką miłością, która mnie rzucila w kwietniu dwa dni wcześniej zagadał do mnie mój aktualny, po tym jak nie odzywał sie do mnie kilka miesięcy. U niego też sie psuło i tak zostaliśmy później parą![]() Cytat:
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Madame zobacz co się z Tobą teraz dzieje, jak Ty to przeżywasz, cierpisz przez to, a on jak kamień! tak nie zachowuje się facet któremu zależy by jego partnerka nie cierpiała i to z takiego powodu. Dziewczyny mają racje, czyli że co.. jak nie spełnisz jego prośby to on pójdzie do innej bo ona to zrobi? Jak Ci odpowie żebyś nie przesadzała to już naprawdę ręce opadaja.. reakcja jego będzie powalająca na to wszystko co zamierzasz mu powiedzieć. masz jeszcze trochę czasu, poczytaj to ci Ci dziewczyny wcześniej pisały przeanalizuj pomyśl czy to ma sens
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-16 o 12:42 |
|
|
|
|
|
#1225 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Chcialabym zeby bylo dobrze.... Ale on ciagle uwaza, ze nie zrobil nic zlego. Tlumaczylam, wyjasnialam, nie da sie mu udowodnic winy... Cytat:
Doskonale o tym wiem. Nawet tez mu to powiedzialam, ze zachowal sie dziecinnie... A on na to: wiem. I koniec tematu ![]() A tak w ogole dziewczyny to jestem zalamana.... Moja mama wrocila do wczorajszej sytuacji kiedy zastala mnie placzaca... Oczywiscie doskonale wie, ze to przez niego, tylko przez niego placze. Probowala ze mnie wyciagnac o co poszlo, ale jej nie powiedzialam. Natomiast ona powiedziala mi, ze jest jej przykro kiedy ja placze i ze sie wtedy meczy... Ze nie powinnam plakac przez zadnego faceta. I ze jezeli jeszcze raz zobaczy ze taka sytuacja ma miesjce, to wezmie sprawy w swoje rece... |
||
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej
Na ten post odpisałam jak jak widac poniżej: Cytat: Napisane przez Red Lipstick Co wy mowicie? Krecenie na boku, oszukiwanie i inne "patologie" to jest wina naszych fochow? W zyciu bym czegos takiego nie stwierdzilaJeszcze troche i jak ktoras z was zdradzi tz (czego żadnej oczywiscie nie zycze), to zostanie za to przeproszony ( w koncu jestem taka fosiasta i niedobra ) i dostanie druga szanse . W sumie juz podobne przypadki sie pojawily.Przepraszam dziewczyny za gorzkie slowa, ale nie moge uwierzyc w to co czytam. zgadzam się w 100%. Edytuję bo mi się mój przypomniał - co z tego, że powiedział, że wysiada od mojego czepiania, fochania, wymagania skoro i tak to była jego wina bo się przestał starać, więc są wyjatki od tej reguły. " W odp. uslyszałam, ze Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1227 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie slucham non stop "naszej" piosenki o zazdrosci (Hey
) Nie ze wzgledu na przeslanie, ale uwielbiam ja po prostu jako utwor
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1230 |
|
po drugiej stronie szafy
|
hej Dziewczyny
![]() Poczytuję od jakiegoś czasu cichcem wasz wątek Ostatnio miewam napady "zazdrosności" i jak czytam o tym, co wy wyprawiacie i jaki to ma wpływ na wasze związki, to mi od razu przechodzi Wciągnęłam się w historię Madame Butterfly, no i w końcu nie wyrobiłam i MUSZĘ się wypowiedzieć Madame, ja na miejscu Twojego chłopaka już dawno uciekłabym z krzykiem Czego Ty tak właściwie od niego oczekujesz? Bo jak dla mnie to już nic do niego nie czujesz, nic już nie chcesz poza zerwaniem, a że nie chcesz z nim zerwać "z Twojego powodu", to szukasz pretekstu, żeby to była jego wina
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

przeżywałam to, że jest daleko, że ma teraz nowe życie, nowych znajomych, ale jakoś przetrwaliśmy, było warto 
Wyjechał na weekend, szkoła
)
Mam w tym momencie straszny dylemat, bo obawiam się, że jak zacznę jakikolwiek temat, że coś mi nie pasuje, to on właśnie będzie to tak odbierał.
W zyciu bym czegos takiego nie stwierdzila
) i dostanie druga szanse
zgadzam się w 100%.