2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 18:00   #3391
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no bieda ta kaska87 nie no życie...już sie z tym pogodziłam

news! teściowa dzisiaj nam powiedziała o babce, która piecze piekne torciki ale miałam minę, że samam zaczęła temat ciszę się
wow, moi dalej cisza
Stary 2010-01-16, 18:03   #3392
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

monikadavida dodała może swoją relację ze ślubu? bardzo chciałabym ją przeczytać- pierwszą relację za Naszego Roku widziałam tylko Jej zdjęcia, ale może mnie coś ominęło?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 18:07   #3393
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Lain ładna suknia, ja nie mam figury takiej, wybrałam A i uwazma że super mi w niej nie poszerza a wyszzupla, ja mam 174 więc nie muszę się wydłużac chyba

załączam fotkie kierowcy
ja jeszcze do niedawna tez myslalam, ze nie mam do niej figury a okazalo sie zupelnie inaczej
smieszna minke zrobil Twoj piesek

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no tak myślałam, bo pewnie pokazałabyś się nam
w sumie rozumiem ich, ale bez tych zdjęć podjęcie decyzji na podstawie przypominania sobie w czym czułam się dobrze i jak wyglądała ta suknia to też nie jest dobre
dlatego ciesze sie, ze nie mialam watpliwosci, bo to sie jednak tak dokladnie nie pamieta jak sie w kazdej sukni wygladalo i tak sobie mozna chodzic i mierzyc

no i dobrze, ze zabralam moich doradcow swietnie sie spisali i nie owijali w bawelne

ja sie zmywam z TZcikiem na nasza pierwsza lekcje tanga no ciekawe jak to bedzie
milego wieczoru
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 18:10   #3394
sjoanna
Zakorzenienie

Czy to nie jest smutne że czekamy niecierpliwie żeby ktoś jeszcze zainteresował się naszymi planami i marzeniami o wspaniałym ślubie i weselu? Ze na rok wcześniej martwimy się o pogodę, wybieramy sukienki i kwiaty, zapuszczamy włosy itp.
A potem cieszymy się jak szalone gdy teściowa lub TZ "łaskawie" pomogą nam w przygotowaniach.

A ja jeszcze nie mam sukienki
I nawet nie mam wymarzonej

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 18:11   #3395
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
monikadavida dodała może swoją relację ze ślubu? bardzo chciałabym ją przeczytać- pierwszą relację za Naszego Roku widziałam tylko Jej zdjęcia, ale może mnie coś ominęło?
relacja brzmiała coś: było cudownie,w spaniale, idealnie....
koniec relacji Musimy z achami, ochami i wzruszeniami poczekać na Toskę lub metkeę

sjoanna nie jesteś w temacie nie czekamy, aż sąsiadka z 11 piętra przyleci z wypiekami na twarzy dowiedzieć się, czy to prawda, ze wychodzimy za mąż

Lain tylko się nie połamcie

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-16 o 18:15
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 18:21   #3396
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
spoko spoko czuje się ok, tylko jak pomyślę ze większość tu ma 20+ to jakoś smiesznie, może dlatego nie podniecam się niektórymi sprawami
Jestes rowna starucha, bo chce ci sie z nami zadawacI pojawiaj sie tu jak najczesciej, bo czasem potrzeba nam trzezwego spojrzenia na sprawe
Cytat:
ja też mam ecru a tżcik bedzie miał biała koszulę.. luz
Ja to jednak mysle, ze z garniturem jest troche jak z suknia, przejdziemy sie poprzymierzac i zobaczymy co mu bedzie pasowac. Narazie obydwoje sie zgadzamy, ze garnitur powinien byc gladki, dobrze dopasowany, w kolorze glebokiej czerni i bez zadnych udziwnien, do tego czarny krawat, co do kamizelki, to albo w takim samym kolorze i materiale jak garnitur, albo zadna, bo takich kolorowych z wytlaczanymi wzorami nie chcemy

Cytat:
załączam fotkie kierowcy
suodki
Cytat:
teraz to się wstydzę pokazac tak zwykła
Dawaj, nie marudz!
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ale my nie znamy Ciebie, Was.... podczytywanie to trochę mało
Oj zostawmy nieudzielajace sie PM-ki w spokoju, bo jak sie zaczna nam udzielac, to dopiero sie nam tu zacznie sajgon. Wtedy to juz na bank nie wyrobie z czytaniem

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:

Lain tylko się nie połamcie
B o tango to ponoc troche jak seks jest...:c ojest:

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-01-16 o 18:32
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 18:22   #3397
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
sjoanna nie jesteś w temacie nie czekamy, aż sąsiadka z 11 piętra przyleci z wypiekami na twarzy dowiedzieć się, czy to prawda, ze wychodzimy za mąż

Kto mówił o sąsiadkach?
Ja się im nie zwierzam. I mieszkam na 4 - najwyższym piętrze

Ale mój TZ na wszystko ma jeszcze czas. A ja cieszę się kiedy moja mama zainteresuje się weselnym tematem.
Mówie więc że to trochę smutne.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 18:35   #3398
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Jestes rowna starucha, bo chce ci sie z nami zadawacI pojawiaj sie tu jak najczesciej, bo czasem potrzeba nam trzezwego spojrzenia na sprawe
Ja to jednak mysle, ze z garniturem jest troche jak z suknia, przejdziemy sie poprzymierzac i zobaczymy co mu bedzie pasowac. Narazie obydwoje sie zgadzamy, ze garnitur powinien byc gladki, dobrze dopasowany, w kolorze glebokiej czerni i bez zadnych udziwnien, do tego czarny krawat, co do kamizelki, to albo w takim samym kolorze i materiale jak garnitur, albo zadna, bo takich kolorowych z wytlaczanymi wzorami nie chcemy

suodki

Dawaj, nie marudz!

Oj zostawmy nieudzielajace sie PM-ki w spokoju, bo jak sie zaczna nam udzielac, to dopiero sie nam tu zacznie sajgon. Wtedy to juz na bank nie wyrobie z czytaniem

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

B o tango to ponoc troche jak seks jest...:c ojest:
oj woda jka Ty cos powiesz starucha:
my wybierzemy coś ciemnego, plus biała koszula i złoty krawacik, zero kamizelek, bo jakoś nie trawię, a mój tż typ sportowy
zdjęc kiecki na sobie nie mam mimo że mierzyłam 2 razy także może w marcu niestety

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Kto mówił o sąsiadkach?

Ale mój TZ na wszystko ma jeszcze czas. A ja cieszę się kiedy moja mama zainteresuje się weselnym tematem.
wiesz, sporo masz jeszcze czasu mój tżcik też ma czas, dopiero jak go uświadomiłam to zmądrzał nieco i działamy, no ale nam zostało 4 miesiące
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 18:39   #3399
woda sodowa
Wtajemniczenie

Gospella, a gdzie w lublinie robicie wesele, bo na majowkach nie pisalas, a tutaj nie widzialam?
Stary 2010-01-16, 18:51   #3400
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Gospella, a gdzie w lublinie robicie wesele, bo na majowkach nie pisalas, a tutaj nie widzialam?
a w takim zajezdzie kolo lublina, ok 10kmod L, z zewnatrz może średnio, ale sala ładna, klima, ogródek, parking no i najwazniejsza cena
http://www.tomaszowicezajazd.pl/galeria.php
Stary 2010-01-16, 18:53   #3401
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Kto mówił o sąsiadkach?

Mój Tż już tak nie mówi, a teście wogóle nie są tym tematem zainteresowani
Stary 2010-01-16, 18:56   #3402
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

zamówiliśmy obrączki ale mam mały mętlik w głowie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 19:02   #3403
chilanes
Zakorzenienie

Can't niepotrzebnie
Stary 2010-01-16, 19:10   #3404
BlackAngel
Adwokat diabła

hej! aby nie było, że zwiałam czy coś innego..
po pracy jestem tak zmęczona, że tylko Was podczytuje
ogólnie SESJA, więc uczę się ile tylko mogę..
ślubnie coś się ruszyło i cicho sza!
tęsknie za Wami

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 19:11   #3405
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
a w takim zajezdzie kolo lublina, ok 10kmod L, z zewnatrz może średnio, ale sala ładna, klima, ogródek, parking no i najwazniejsza cena
Nie sciemniam. Ja to bardzo lubie jak sala jest zadbana, bo to swiadczy o wlascicielach. Jak zaczelismy szukac, to moja mama napalila sie na jedno miejsce, bo kolezanka powiedziala jej, ze tanio jest. Pojechalismy tam, a tu betonowe ogrodzenie z drutem kolczastym wokol dzialki, trawa nie scieta, tu kupka piachu, tam kupka pustakow stoi...Weszlismy do srodka, nie bylo zle, ale otoczenie budynku zdegustowalo mnie do tego stopnia, ze juz nawet na reszte nie patrzylam. Moja mama mowi: ale nie patrz na to, bo przeciez slub dopiero za rok, napewno zrobia z tym porzadek. Takie argumenty do mnie nie trafily, bo przeciez nastepnego dnia mieli tam wesele, a jakos nie bylo widac, zeby ktos sie za koszenie trawy zabieral. W koncu wzielismy inna sale i ja jestem jak narazie bardzo zadowolona, bede sie tylko musiala dowiedziec czy nam ceny nie podnieslihttp://www.tawerna-stawiska.com.pl/

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-01-16 o 19:13
Stary 2010-01-16, 19:17   #3406
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie sciemniam. Ja to bardzo lubie jak sala jest zadbana, bo to swiadczy o wlascicielach. Jak zaczelismy szukac, to moja mama napalila sie na jedno miejsce, bo kolezanka powiedziala jej, ze tanio jest. Pojechalismy tam, a tu betonowe ogrodzenie z drutem kolczastym wokol dzialki, trawa nie scieta, tu kupka piachu, tam kupka pustakow stoi...Weszlismy do srodka, nie bylo zle, ale otoczenie budynku zdegustowalo mnie do tego stopnia, ze juz nawet na reszte nie patrzylam. Moja mama mowi: ale nie patrz na to, bo przeciez slub dopiero za rok, napewno zrobia z tym porzadek. Takie argumenty do mnie nie trafily, bo przeciez nastepnego dnia mieli tam wesele, a jakos nie bylo widac, zeby ktos sie za koszenie trawy zabieral. W koncu wzielismy inna sale i ja jestem jak narazie bardzo zadowolona, bede sie tylko musiala dowiedziec czy nam ceny nie podnieslihttp://www.tawerna-stawiska.com.pl/
czyli podoba sie? no otoczenie jest ok, mini ogródek z prozd, ale faktycznie zadbane, trawa skosozna itp
tylko ten twoj link nie otwiera sie

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-01-16 o 19:19
Stary 2010-01-16, 19:18   #3407
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
tęsknie za Wami
też tęsknimy, wracaj do nas z samymi posesyjnymi piątkami
Twój suwaczek niedługo wskaże równe 6 m-cy
Stary 2010-01-16, 19:22   #3408
Remmi
Rozeznanie

Hej dziewczyny..

Podczytuję Was przelotnie.. ale szczerze mówiąc na nic nie mam chęci.. Mam takiego dołka i dylematy, że ciężko mi czymkolwiek się zająć
Potrzebuję kilku dni, żeby dojść do siebie. Także nie gniewajcie się, że mało się udzielam..

Lain - A co do sukni to przepiękna, gratuluję wyboru !!!
Stary 2010-01-16, 19:24   #3409
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam to samo i dlatego się martwię bo nasza jest obstawiona rusztowaniami i drżę o to czy skończą elewację do sierpnia. Podobno mają się uwinąć bo właściciel ma ślub tydzień przed nami. Ale wiadomo, że różnie może być. Przeważyła lokalizacja i wygląd w środku
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 19:32   #3410
chilanes
Zakorzenienie

Remmi głowa do góry mam nadzieję, że niedługo będzie ok
Stary 2010-01-16, 20:11   #3411
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cześć Wam
Pamięta mnie ktoś jeszcze
Na trzy dni wypadłam z wizażowego ciągu, a tu kilkanaście stron

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Jutro Ci wkleję mleczną organzę i Cię doedukuję, bo teraz nie mogę znaleźć
Spoko, nie dałam sobie zedrzeć tej skóry tak całkowicie Ja mam akurat mikro robioną na ramionach, więc mogę na luzaku się pokazywać ludziom, ale na twarzy w pierwszy dzień może wyjść zaczerwienienie, pomimo zastosowania maseczki po zabiegu. Ramionka tez mam zawsze czerwone w pierwszy dzień, a raz mnie tak potraktowali ostro, że prze 3 dni miałam czerwone Teraz mam piękną około 5-cm malinkę , bo zabieg robiła mi taka młodsza kosmetyczka i chyba jeszcze nie miała aż takiej wprawy, a ten aparacik mocno zasysa skórę i trzeba szybko nim jeździć po skórze, żeby malinek nie zrobić

Ja też mam jutro podyplomik Dobranoc
A co daje ta mikrodermabrazja na ramionach?
Mi już mało czasu zostało, ale może uda się jeszcze coś zrobić z moją twarzą

Cytat:
relacja brzmiała coś: było cudownie,w spaniale, idealnie....
koniec relacji Musimy z achami, ochami i wzruszeniami poczekać na Toskę lub metkeę

U mnie raczej ochów nie będzie, bo wszystko na skromnie i spokojnie

Co do zainteresowania rodziny ślubem to rodzice z obu stron są na bieżąco z naszymi działaniami, bo i trochę pytają i sami opowiadamy jak wpadamy raz do jednego raz do drugiego domu pomiędzy załatwianiem czegoś.
A wczoraj teściowie byli z nami w zajeździe, tzn. wprosili się na spotkanie z właścicielką, bo chcieli zobaczyć salę

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny..

Podczytuję Was przelotnie.. ale szczerze mówiąc na nic nie mam chęci.. Mam takiego dołka i dylematy, że ciężko mi czymkolwiek się zająć
Potrzebuję kilku dni, żeby dojść do siebie. Także nie gniewajcie się, że mało się udzielam..
Mam nadzieję, że szybko Ci się poprawi
Ja też w kwestii samopoczucia, jak na sinusoidzie ostatnio niestety

Lain gratuluję zakupu pięknej sukni
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:12   #3412
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wy dziewczynki to dwie czarnulki jestescie(?) A ja nie dosc, ze blondas, to jeszcze buzke mam jasna jak porcelanowa lala i w ecru piekniej wygladam Co nie zmienia faktu, ze zazdraszczam bieli snieznej...
ja jestem brunetko-bledziuszkiem A wakacje brunetko-złoto-oliwkowaMi jest w bieli o niego lepiej niż w ecru, jakos lepiej sie czułam=ślubnie

Cytat:

Dziewczyny co Wy na to by z kalendarza faktycznie pousuwać telaski, które z nami nie gadają?
mi to tam lata i powiewa, bo kogo chce to i tak znam date a jak nie znam to dziewczyny maja suwaczkiA reszta niech sobie będzie i tak ich nie kojarzę.

Cytat:

aha no i TŻ zastrzega, że suknia ma być biała a tymczasem ja mierzyłam na jakieś 20 sukien tylko jedną białą : justin alexander ale chyba i tak wezmę białą bo i tak planuję się trochę opalić
ja lepiej Ci w ecru to opalnizna raczej nie spowoduje, że będzi eCi lepiej w bieli. Weź taka w jakiej Ci do twarzy a tz i tak się nie kapnie, że nie jest biała

Cytat:
A ja nawet o TZ-owej koszuli nie pomyslalam, ale ze mnie krowa samolubnaA czy biala koszula, do sukni ecru bedzie glupio wygladac?
może ni egłupio, bo masz błyszcząca suknię. W sumie to dobrze bedzie wyglądac, bo Ty ecru i on ecru byscie wyglądali jak ecru-bliźniaki
Ja jestem za wersją czarny połyskujący garniak, biała koszula i czarny krawat lub smoking z muszką.
Cytat:

poza tym wiecie, że pronovias i san patrick to ta sama firma tylko SP to jest niby nazwa kolekcji tak jakby i stąd te podobne suknie zalisiłam :P
Kasiu tak samo La sposa, zwróć uwagę, że La Sposa ma wiele sukni z kolekcji Pronovias, które różnią sie tylko tym, że nie sa śnieżnobiałe. A San Patrick jest tańszy. Mi pani w salonie Madonny powiedziała, że najwyższa półka to pronovias, póxniej La Sposa i San Patrick. Chociaz tez nie ma reguły, bo kuzynka tz kupiła SP za 6 koła a ja Pronovias za 4 koła.

Cytat:
a ja się zastanawiam co mam czuć przy mierzeniu tych sukni, w sumie w prawie każdej którą zmierzyłam ładnie wyglądałam, ale chyba nie miałam do żadnej tak że " ta i żadna inna" albo żeby mi się gorąco zrobiło na widok siebie w niej, kurcze jakbym wyglądała dobrze w jednej czy dwóch sukniach to nie byłoby problemu z wyborem, a tak to a w cymbeline pani mnie tak zciskała tymi sznurowadłami że myślałam że zaraz tam padnę z braku powietrza
czyli to nie taJa jak założyłam Lorne to sie napatrzeć na siebie nie mogłam i od razu miałam takiego banana na ryjku że hoho

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

nie bubajTylko się ciesz

Wiecie co - zaszalelismy dzis i kupiliśmy dwa dobre wina I gadaliśmy z panią z galerii wina i maja taka promocję, że jak kupimy 40 butelek wina to połowe dostaniemy gratis, czyli jeśli kupimy wino warte 40 zł za butelkę to wyjdzie nam za te 40 butelek 20 zł za sztukę a że i tak miałam zamiar przeznaczyć taką kwotę na wino to wole w ten sposób kupic na prawdę dobre winoW tej sieci mają tylko wina ocenione na powyżej 85 punktów w 100 punktowej skali oceny wina, czyli wina bardzo dobre, wyśmienite i klasykę.
Co więcej - jeśli cos nam zostanie możemy to oddać lub wymienic na inne wino! Czyli jesli zostaniem 10 butelek to możemy wymienić na 10 innych a my uwielbiamy winkoNo i chyba weźmiemy 50 butelek. Pani nam powiedziała, że butelke rozlewa się na 7 osób, czyli do samego obiadu zejdzie nam 130 osób:7= ok. 18-19 butelek a drugie tyle zostanie jako trunek do popijaniaMoże nawet 40 wystarczy, ale wexmiemy dla bezpieczeństwa 50

Aha i pani nas zaprosiła na degustację: jupi:

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-16 o 20:15
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:15   #3413
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello!
Lain, gratuluję zakupu sukni. Koronki to nie do końca moja bajka, ale bardzo ładna sukienka. Szkoda że nie masz fotek na sobie.
Cytat:
z Annais bridal mierzyłam:
http://www.annaisbridal.pl/pl/modern-shelby -ładnie wyglądałam
http://www.annaisbridal.pl/pl/romance-bonnie - cudowna jest-
http://www.annaisbridal.pl/pl/romance-isabel bardzo ładnie na mnie leżała- tacie się bardzo podobała
http://www.annaisbridal.pl/pl/romance-genevieve ta też jest baardzo ładna
http://www.annaisbridal.pl/pl/romance-moon i tą jeszcze mierzyłam, mogła być
Z tych salonowych najbardziej podoba mi się Shelby, zwłaszcza biała
Szkoda, że nie masz na sobie fotek, bo lepiej można by ocenić.
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
raczej glupio tzn. Twoja suknia bedzie przy niej wygladac jak stara i zzolknieta dlatego lepiej zeby koszula tez byla ecru
Moje Kochanie chyba cały gajerek będzie miał ecru, więc to chyba trochę inna sprawa
Cytat:
Masz fotki???

A ja od dzisiaj mam nową ważną funkcję. Jestem matką chrzestną małego siostrzeńca Na szczęście udało mi się wykurować jako tako, chociaż wczoraj wieczorem nie wyglądało to tak pięknie przy temperaturze... 38,6 Na szczęście pomógł Tabcin i dzisiaj czułam się już lepiej
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:20   #3414
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
też tęsknimy, wracaj do nas z samymi posesyjnymi piątkami
Twój suwaczek niedługo wskaże równe 6 m-cy
leci jak głupi!

dzięki

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:33   #3415
Ellin_ak
Rozeznanie

To ja Wam wyślę kilka zdjęć tego co już mamy
Mamy już ubranego Tżta-jak na zdjeciu
Ja się niedługo będę szyła. Do tego hiszpański welon.
Mamy salę- na Ostrowie Tumskim-ładnie wam opisałam co gdzie i jak
i Kościół też na Ostrowie- św Idziego(Tż się śmiał, że Idzi to patron chorych psychicznie- pasuje do mojego przyszłego zawodu)
Mam tez już wybrany bukiet i w takiej samej konwencji będa dekoracje stołów.
Mamy też wybrane obrączki.

Załącznik 2790553 Załącznik 2790548 Załącznik 2790549

Załącznik 2790550 Załącznik 2790554 Załącznik 2790551

Załącznik 2790552

Jak Wam się podoba?

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-01-16 o 20:47
Stary 2010-01-16, 20:47   #3416
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka możesz mi podać jeszcze raz nick na all do tego chłopa, od którego kupujesz soczewki? ile para u niego na miesiąc wychodzi, bo ja kupuję parę za 30zł
goorak Ja płaciłam ostatnio 100 zł za 4 pary 3-miesięcznych (czyli za komplet na rok). Nie wiem ile kosztują miesięczne

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Znalazłam tę wymarzoną... and the winner is PRONOVIAS INDIA
Jest śliczna A jak Ci się w niej chodzi?
Kurcze takie piękne macie te suknie, że ta moja już mi się nie podoba I chociaż ją zwężę to i tak będzie dzwon

Cytat:
hej

Niepotrzebnie. Pokazałam TŻtowi te Wasze obrączki i bardzo mu się spodobały

Cytat:
Hej dziewczyny...
Trzymaj się cieplutko i głowa do góry

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
A co daje ta mikrodermabrazja na ramionach?
Mi już mało czasu zostało, ale może uda się jeszcze coś zrobić z moją twarzą
Ja mam przebarwienia potrądzikowe na ramionach - efekt po 6 zabiegach jest taki, że skóra jest wygładzona i rozjaśniona, a i przebarwienia są trochę jaśniejsze. Na twarz lepiej zrób sobie oxybrazję bo jest łagodniejsza. Z tym, że 1 zabieg nie wystarczy, trzeba zrobić całą serię
Ja idę na jeszcze jedną mikro a później muszę sobie zrobić przerwę i w tym czasie będę stosować różne kremy. Jeśli uda mi się odłożyć kasę, to chciałabym jeszcze zrobić serię zabiegów kwasem migdałowym
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:52   #3417
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie z zewnątrz taki zwykły ale w środku bardzo klimatycznie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
tęsknie za Wami
my również tęsknimy i trzymamy kciuki za piątki
mój tż też ostatnio nic nie robi tylko się uczy... ale już niedługo w lutym zdaje licencjat i do października luz no i najważniejsze - jak zda to będzie miał 26 dni urlopu

Cytat:
Twoja sala też fajowa

Cytat:
Hej dziewczyny..

Lain - A co do sukni to przepiękna, gratuluję wyboru !!!
Uszy do góry

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Cześć Wam
Pamięta mnie ktoś jeszcze
Na trzy dni wypadłam z wizażowego ciągu, a tu kilkanaście stron

U mnie raczej ochów nie będzie, bo wszystko na skromnie i spokojnie

Co do zainteresowania rodziny ślubem to rodzice z obu stron są na bieżąco z naszymi działaniami, bo i trochę pytają i sami opowiadamy jak wpadamy raz do jednego raz do drugiego domu pomiędzy załatwianiem czegoś.
A wczoraj teściowie byli z nami w zajeździe, tzn. wprosili się na spotkanie z właścicielką, bo chcieli zobaczyć salę
czeeeeść
ja osobiście nie mogę doczekać się jakiejkolwiek relacji ślubnej

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
To ja Wam wyślę kilka zdjęć tego co już mamy
Mamy już ubranego Tżta-jak na zdjeciu
Ja się niedługo będę szyła. Do tego hiszpański welon.
Mamy salę- na Ostrowie Tumskim-ładnie wam opisałam co gdzie i jak
i Kościół też na Ostrowie- św Idziego(Tż się śmiał, że Idzi to patron chorych psychicznie- pasuje do mojego przyszłego zawodu)
Mam tez już wybrany bukiet i w takiej samej konwencji będa dekoracje stołów.
Mamy też wybrane obrączki.

Jak Wam się podoba?

uuuu...james bond fajnie
z poznania jesteś?
i jak to jest z twoją suknią? bo z tego co zrozumiałam chcesz żeby krawcowa ci taką uszyła tak? a nie mierzyłeś jej w ogóle? czy coś poplątałam?

patrzcie co wynalazłam na innym wątku (dziewczyna linka zapodała): http://www.wedding.w8w.pl/index.html

jak znałyście stronę to nie mówcie bo chcę mieć radochę że sama wynalazłam

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Jest śliczna A jak Ci się w niej chodzi?
Kurcze takie piękne macie te suknie, że ta moja już mi się nie podoba I chociaż ją zwężę to i tak będzie dzwon
dziewczyny ja się już gubię w tych sukniach i obrączkach... nawet nie mam jak powiedzieć "ogarnij się kobieto zarąbistą kiece masz" bo po prostu nie pamiętam kto ma co

zaraz zgłoszę wniosek formalny in da club bo to nie może tak być
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:52   #3418
chilanes
Zakorzenienie

Black - przydepnę go chcesz? albos ie zamienimy
Ellin - fajna recenzja załatwionych spraw Czylis tawiasz na tulipanki?
Stary 2010-01-16, 20:52   #3419
Martoolka87
Zakorzenienie

Samoa specjalnie dla Ciebie - organza
http://www.allegro.pl/item876150324_...dekoracja.html
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:55   #3420
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
uuuu...james bond fajnie
z poznania jesteś?
i jak to jest z twoją suknią? bo z tego co zrozumiałam chcesz żeby krawcowa ci taką uszyła tak? a nie mierzyłeś jej w ogóle? czy coś poplątałam?
Jestem z Wrocławia a na zdjęciu to nasz Ostrów Tumski
będę ją szyła-nie mierzyłam, bo nawet nie wiem co to za suknia. W poniedziałek chcę zadzwonić do salonu na którego stronie głównej jest to zdjęcie. Zapytam-może będą wiedzieli

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Black - przydepnę go chcesz? albos ie zamienimy
Ellin - fajna recenzja załatwionych spraw Czylis tawiasz na tulipanki?
Zdecydowanie tulipanki mamy już też projekty zaproszeń i winietek. ale jeszcze nie dostałam po poprawkach z powrotem od autorki, więc wam nie mogę pokazać.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości