|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() buuu.. Mitologia skandynawska we współczesnej kulturze. Omów zagadnienie na przykładzie wybranych tekstów kultury. ![]() a Twój temat?
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Hej Żbiki.
dawno nie pisałam tu nic, ale czytam Was ![]() z problemami się nie uporałam, bo są nie ode mnie zależne. ![]() niestety przez nie nie mam w ogóle psychicznie siły. dodatkowo ciągną się za mną same porażki, co też skutecznie podcina skrzydła. ----- rajstopy też do mnie przyszły, medium, faktycznie są chińsko żółte, wyślij mi Martyna linka do tej aukcji co tak tanio kupiłaś, zastanowię się nad tan, a te medium sprzedam może najwyżej. dziś jadę na poszukiwania torebki, kupiłam materiał na kokardę. brakuje mi jeszcze pończoch, podwiązki, majtek i tego nieszczęsnego silikonowego stanika. (w triumphie był za 89 zł, myślałam, że to mega drogo, ale jak mówisz, że majtki za tyle są ![]() ach, Justyna, głupia jesteś, że się przejmujesz tak tym, czy się dostaniesz na swój wymarzony kierunek. dostaniesz się bez problemu, nawet jeśli będą wysokie progi. mądra jesteś. i zazdroszczę Wam, że macie jakieś marzenia o kierunku, przyszłości. ja nie mam. trudno się dąży do celu, którego nie ma. musze isć jakis obiad sobie zrobić... juz nie mam glowy do wymyslania wieczenie czegos. w tym domu to jak w hotelu... tylko sie tu spać da, i jeść jak się cos sobie zrobi. a, Kasia, ja bym kolczyka odcieła (może nawet od tej strony, z której jest ozdoba, nie zapmięcie), bo tego zapięcia pewnie już nie zdejmiesz ![]() a ja sobie kiedys przekuwałam chrząstkę w uchu, jako znieczulenie miałam ziemniaka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaje.bię Ci. linka Ci na gadu wyślę. no te majtki to jakaś poracha. i to jeszcze przecenione ![]() ale mają takie fajne wiązanie, podobają mi się. wiesz jak jest z moimi marzeniami. nie zdam matury i po marzeniach będzie ![]() można? można. ej, to na tym wątku czy na '91 któraś pisała, że lubi surowe ziemniaki jeść? a gotowane jej nie podchodzą? ![]()
![]() |
#2134 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Napisanie prezentacji nie sprawi mi większych problemów zwłasza, że praca o tym temacie umieszczona jest w serwisie prezentacje maturalne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- coś mi się wydaje, że to jakaś kryptoreklama tego serwisu ![]()
![]() |
#2136 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak byłam poerwszy raz na solarium to do końca nie domknęłam łozka bo się bałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Marta trzymaj się się tam mocno ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja czuje, że nigdy bym nikomu nie mówiła o takich prywatnych sprawach. Przecież wystarczy pół godziny, żeby pół miasto wiedziało - i to każdy w swojej wersji. Cytat:
Nic konstruktywnego nie napiszę, bo nie wiem co sie dzieje, ale mam nadzieje , że wszystko Ci się ułoży. Przynajmniej tak, żebyś Ty poczuła się lepiej ![]() Wydaje mi sie, że marzenia o kierunku itp. są o tyle niefajne, że niespełnione bolą bardziej niż te, których nawet nie było ![]() A ja uciekam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No faktycznie słabe opinie, ale większość twierdzi, że za tłusty, więc to może wynikać z nieprawidłowego stosowania, jak myślisz? Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie ![]() Marta, cieciu, pomóż. weź tam oblukaj skład i zoba co z nim nie tak może być ![]()
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
dzięki parówki
![]() a co do tego jedwabiu, to jak taki tani to możesz zaryzykować ![]() poza tym, bywa, że na wizażu coś ma bardzo niepochlebne opinie a okazuje się fajne ![]() aczkolwiek wiesz, jak wpływa zdanie większości na nasze odczucia ![]() dopóki nie przeczytam, że w czymś tam coś komus nie pasowało, to tej wady nie dostrzegam, a potem... ![]() mówiłyście ostatnio o odżywce Kallosa, oddałam wlasnie w pt prawie cały litr koleżance, nie pasuje mi ![]() ![]() ale zdziwiło mnie to, bo w wakacje pożyczałam sobie od koleżanki i było ok... znalazłam na wizazu informację, że są czasem z takim samym opakowaniem a z innym składem ![]() ![]() a jedwab to ja tradycyjnie lubię Farouka. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
gdy nie mam celu - nie mam motywacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I calkowicie sie zagdzam.
![]() |
#2142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jest coś, czym interesujesz się bardziej? Według mnie warto, wbrew opinii innych, wybierać kierunki, które nas interesują, a nie te, z których wyciśniemy potem dużo pieniędzy... Ja nie mam żadnych osiągnięć na swoim koncie, wiele rzeczy mi się nie udało, czasami z lenistwa, czasami z powodu pecha, ale Żbiku, do boju, jeszcze pozostało trochę czasu na to, aby po maturze mieć pierwszy sukces na koncie ! ![]() Cytat:
![]() Mój brat cioteczny pije surowe jajka (chce przytyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Taaak, plotki to ulubiony sport większości ludzi ![]() ![]() Cytat:
Miałyście z nim do czynienia? ![]() ----- Zrobiłam sobie przerwę od biologii. Jejku, głowa mi zaraz pęknie od nadmiaru tych wszystkich procesów, pojęć i tabelek... ![]() Aaaa, zapomniałabym ;D. A gdzie Marta (martus9191) ?
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-01-16 o 17:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |||
Zakorzenienie
|
Czeeść. Jem, więc wpadłam na chwilę, mimo że czasu nie mam.
![]() Cytat:
![]() Dinozaurek. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaki rym. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Rozeznanie
|
łoooo matko
![]() ![]() ![]() mowa była o polonezie: próbach i ilości par. U mnie jest ok. 340 maturzystów. Poloneza zazwyczaj w mojej szkole tańczono na 3 tury, w tym roku mamy tańczyć na 2. wiele z Was z tego co czytałam ma studniówkę w szkole. My wynajmujemy lokal, w moim miescie raczej żadna szkoła nie robi studniówki w szkolnym budynku. co prawda my mamy duża halę, myślę, że dało by się to jakoś zorganizować. Kolejny temat to bielizna. Czerwone majteczki już mam ![]() ![]() ![]() ![]() Wreszcie kupiłam buty ![]() Zaczęły mi się ferie, a to oznacza, że muszę przygotować pracę na ustny polaka. Nie chce mi się za to zabierać, ale wolałabym to mieć z głowy.
staram się ogarnąć rzeczywistość ![]() Edytowane przez elajna888 Czas edycji: 2010-01-16 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sobie kiedyś spaliłam trochę włosów na rękach, ogniem. ![]() Cytat:
![]() właśnie. ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- no to teraz sobie trochę pokseruję. ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- zeskanowałam jednak, bo źle się kserowało. ![]() http://demotywatory.pl/753559/Siodme ![]() Idę do biologii. Miłego wieczoru. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja prezentacja ciągle leży i kwiczy... Cytat:
![]() Z czego powtórki aktualnie robisz? Ja męczę metabolizm, bo chcę go umieć perfekto. To jeden z tych działów, który mnie nie męczy. Jak sobie pomyślę, że po metabolizmie( a mam go zamiar skończyć w nocy), zabieram się za roślinki, too ![]()
![]() |
#2149 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mi pani objaśniła wszystko szczegółowo, łącznie z tym, że mam sie położyć na plecach i głowę położyć na czymś takim plastikowym (jakbym się nie domyśliła ![]() Zapomniałam dodać wczoraj... Gdy chłopaki się przebrali za dziewczyny każdy musiał pobawić się swoimi piersiami. Pytamy sie chłopaków dlaczego tak się nimi bawią a jeden z nich mówi: "bo to jest jedyna okazja, żeby poczuć się jak kobiety. A te piersi są takie faaajne" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Kogo ? ![]() Cytat:
![]() No ja można powiedzieć też. Lubie nocne życie a za to o 12 mogłabym wstawać. Cytat:
![]() A ja to bym powtórzyła, takie fajne, szalone czasy. Chociaż teraz też nie narzekam ![]() No, śliczne mają, ja mam czarną bardotkę od nich i mega wygodna jest. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16497989] o Ty ![]() no ale idę coś posprzątac i upiekę muffinki ![]() ![]() [/QUOTE] Poziom easy raczej, inne akcje z gima były bardziej hardcorowe. ![]() Ale bym się wina napiła, albo grzańca ![]() A co Ty tak się tego 69 dopatrujesz ? ![]() Cytat:
![]() Szybki numerek ? ![]() Cytat:
![]() Nie zdasz ![]() Cytat:
Cytat:
Ja wiem, że Ci się wszystko jakoś poukłada. ; ** Tyranozaur Rex ![]() Na nartach byłam, przyjechałam. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I poszłam do Inglota dziś. Po bazę po cienie. No i maja promocję, jak się coś jeszcze kupi to po 19.90 bo tak to po 37. Pomyślałam, że cienie sobie w takim razie jeszcze wezmę, i nie wiedziałam jakie, a tak taka fajna pani, widać że z pasją to robi. Różne kolorki mi ładnie zestawiała, aż sobie potrójną paletkę skompletowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
było fajnie.
![]() Tyy, Karolina ![]() ![]() Skoro nalegasz to :OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE MAM FERIE. Nie no, a tak na poważnie. To ferie będą pełne pracy. Dużo do przeczytania, zadania z matmy, spr. na chemie (dział którego nie rozumiem),WOS, do napisania praca maturalna. Także ferie=praca. ![]() hasło z Niani : "W tym wieku plemniki siedzą na westfalce i piją piwo" ![]() ![]() dobra idę ogarnąć doktryny polityczne.
#2153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też o tym myślałam... jakoś będę musiała ![]() Cytat:
w końcu na prawdę ucho uszkodzę ![]() jestem po godzine ang. i dwóch godz chemii. cudowna sobota ![]() chyba znowu pójdę wcześniej spać. wczoraj zasnęłam po 22 :P
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to tak dla mobilizacji było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Konto usunięte
|
Mi kuzynka zrobiła coś co się chyba nazywa sideburn. Tzn. przebiła mi skórę przed uchem. A że obie jesteśmy słabe z anatomii człowieka (wspólna pseudonauczycielka biologii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale kolczyk fajny, w ogóle całe ucho mogłabym mieć poprzekłuwane. I tylko tam mi się kolczyki podobają. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jakoś poukłada, ale może wcześniej kogoś zabiję ![]() ![]() nie chwal się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() w ogóle to kocham lakiery inglota ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie w piątki to normalka ![]() Cytat:
![]() ![]() ja się o kolczykach nie wypowiem, bo uważam kolczykowanie za taką przelotną manię ![]() z tym, że niektórzy z tego wyrastają, a inni nie... ![]() a z tym kolczykiem przed uchem, to też o tych nerwach słyszałam, może nie o paraliżu... ale moja koleżanka po zrobieniu tam kolczyka miała katar, bolało ją oko i cała ta jedna strona, czyli nerwy uszkodziła na pewno... kupiłam w outlecie w calzedoni majtki koronkowe (ale nie takie sam sex tylko takie normalne ![]() ![]() i pończochy samonośne, dwie pary, za 6,90 jedna ![]() jeszcze podwiązka i torebka. z torebką mam bardzo duży problem... bo materiał na kokardę jest taki... niespotykany i oryginalny. ![]() ![]() ani nie ma granatowych, skórzanych - do butów, ani granatowych, satynowych - do sukienki, ani czerwonych - do kokardy. nie wiem co poczać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
nie, że boli. Nie jestem masochistką. Ale sytuacja wyglądała mniej więcej tak: mama, tata, siostra próbowali mi go wsadzić, a chłopak siostry to nagrywał.
![]() Aaa chyba, że to mobilizacja. to "thenks" ![]() Cytat:
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-16 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj puder kupowałam i mogłam wziąć cień Vertigo za 5zł, ale większość kolorów już mam i nie brałam na siłę :P a bazę pod cienie akurat mam z Joko :P w jakiej cenie są teraz paletki? ![]() zastanawiam się czy nie iść do kosmetyczki na majkiaż studniówkowy. marzy mi się tylko czarna kreska ![]() ![]() właśnie mi koleżanka napisała, że ma dla mnie partnera na 100dn, jej platoniczna miłość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurde jak nie było nikogo to nie było, a teraz może będę musiała wybierać ![]() chyba mnie dziś przewiało... siedzę ciepło ubrana przy samym kaloryferze i się trzęsę ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-16 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.