|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cześć Hosenko
![]() Gratuluję piąteczek ![]() Za to na wyprzedażach udało mi się upolowac wcześniej upatrzone i wymarzone torebki w Zarze i Mango i jestem przeszcześliwa w związku z tym ![]() ![]() Np. w Sephorze to już nie byłam od co najmniej dwóch miesięcy! rzyrafko Tobie tez gratuluję! |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | |
Zakorzenienie
|
Snow, bardzo dziekuję za opinię
![]() Cytat:
![]() ja dziś dostałam od TŻ (w ramach urodzin) kuferek na kosmetyki (tzn. wydaje mi się, że wsadzę do niego kosmetyki, zastosowanie właściwie może mieć różne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3183 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Ja już po szkole, na szczęście dziś nie miałam seminarium i facet wypuścił trochę wcześniej z wykładu, no i TŻ po mnie przyjechał i pojechaliśmy na imieniny do cioci ![]() Rzyrafko, cieszę się, że się wam ułożyło!Jednak niewielkie zmiany czynią czasem cuda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hosenko, Tobie też gratuluję ocen! Ja niestety nie zaliczyłam dziś jednej pracy-na każde zajęcia układamy pytania do egzaminu, no i teraz muszę zrobić dwa. Nie wiem co wymyślę i jak to poprawić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrów serdecznie Lizzie ode mnie też ![]() Off-wietrzka, cieszę się, że wszystko z maluszkiem w porządku! I zazdroszczę!Fajnie że zajrzałaś do nas, tylko prosimy o częściej! ![]() Ależ szybko lecą te miesiące w ciąży pewnie co? Snow i Ty zajrzałaś ![]() ![]() obejrzę sobie jeszcze odcinek Majki, prysznic i spać. PS mam obrzydliwą cerę- po całym dniu na uczelni jest szara, szorstka i jeszcze te krostki się nie pochowały. Ja chcę mieć gładka buzię wreszcie! ![]()
![]() |
#3184 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już myślałam, że opuściłaś nas na dobre ![]() A tym, że nie jesteś na bieżąco, się nie przejmuj. Ja jestem tu w ogóle fazami, przez tydzień śledzę, piszę, a potem znów tylko podczytuję od czasu do czasu. Zależy ile mam czasu i cierpliwości do mojego &^$$^*) iPlusa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A nad jaką/jakimi myślisz? No i wiesz, jak coś polecam swój kod rabatowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Już dawno miałam to napisać, ale wiesz, skleroza ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() ![]() Bardzo fajne prezenty dostałaś, ja też jestem wierną i oddaną fanką House'a ![]() No zmobilizowałam się ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() chyba wiele z nas tutaj uwielbia House'a ![]() a co do róży Benefitu, mnie jakoś nie ciągnie przez te kartonowe pudełka.. chociaż ostatni (ten poczwórny) na swatchach wygląda pięknie ![]()
![]() |
#3187 | |||||||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() a jak się maziasz tym różem- cała powieka jak cieniem? i jakim odcieniem- tym co aktualnie na policzki dajesz? Mam brzydko zbudowane i koniec ![]() Cytat:
![]() ![]() Ano długo, ale fajnie, że wróciłaś ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ten zmywacz to taki dobry? Właśnie mi się kończy Essence i chciałam kupić zachwalany EuroFashion, ale zanim go znajdę to chyba kupię Isanę- to ten Migdałowy z kwc? Dzięks ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A cerze zafundowałam dziś masakrę wyciskaniową ![]() Cytat:
![]() A mi te etorebki jakoś nie pasują...
![]() |
#3188 |
po prostu Em :)
|
Najlepszy.
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- A nie, to jednak zielony jest z acetonem. Według mnie różowy jest dużo lepszy i nie śmierdzi tak jak tamten. ![]()
![]() |
#3189 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale wyglądam dziś paskudnie, bo tworzy mi się wielka boląca gula tuż nad lewą brwią i z boku wygląda to tak jakbym guza miała ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z e-torebką to widzę Hosenko obie się zdecydować nie możemy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3190 |
Zakorzenienie
|
![]() Standardowo pogubiło mi wszystkie cytaty ![]() Oczywiście wczoraj od rana zaspałam i spóćniłam się na pociąg do Katowic, potem był następny, czekam i czekam i się dziwię dlaczego on nie jedzie, no i dlaczego nie ma żadnych ludzi tylko jeden chłopaczek .. Ano dlatego że on kursuje od pon - pt i było czekać godzinę na nastepną .... No ale dotarłam, spotkałam się z Gaywnką, byłyśmy na pysznej kawie i zrobiłam gigantyczne zakupy, zaś się skusiłam na tyle niepotrzebnych [oczywiście wczoraj baaaardzo potrzebnych] pierdół ![]() Ale jestem zadowolona, zakupiłam fioletową Currarę ![]() I jakoś tak kojarzy mi się z czymś tylko nie umiem odgnąć co to ![]() Gayenka namówła mnie na serum Farmony Blue Lagoon, zobaczymy jak się u mnie toto spisze po 14 dniach - ponoć tyle treba czekać na jakiś efekt. Zakupiłam żel Lirene z oliwką melonowy, już go kiedyś miałam i bardzo lubię, oliwkę Babydream dla mamusiek ! Rany, boska jest ! że też ja wcześniej jej nie odkryłam! Z nabytków włosowych padło na kolejny nieprzetestowany jeszcze szampon Herbala błyszczę więc jestem i na maskę Shaumy ta złota która jest w promocjii w Rossmanie. Skusiłam się na sypki puder My Secret, zestaw do brwi essence, zakupiłam kolejny lakier do paznokci ![]() Oprócz tego jeszcze parę innych gadżetów mi przybyło ![]() Snowqueen, chyba ściągnełam cię myslami, wczoraj mi się o tobie przypomniało i pomyślałam sobie gdzież ty się podziewasz tyyyle czasu ![]() A opakowania z serii cytrusowej TBS są przesliczne, takie wiosennoletnie, ach... gdzie ta wiosna ![]() Isa: nie chcę nic mówić ale może te bolesne gule na twarzy są od niezdrowego odżywiania ? człowiek czasem pakuje w kosmetyki, kremy i maski a wystarczy zdrowiej się poodżywiać ? Ja od czasu jak pilnuję co jej to nie mam problemów z cerą mam zdrowe włosy i paznokcie ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2010-01-17 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | |
Zakorzenienie
|
ale dostałaś dobrą ocenę, chyba możesz mieć jakąś nagrodę z tej okazji
![]() ten jeżyk jest dla mnie przeuroczy ![]() Cytat:
![]() ![]() za namową aante skusiłam się na zieloną kulkę Adidasa i muszę przyznać, że dobra, używam od kilku dni i jak na razie same plusy ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słodki ![]() A ja widziałam kiedyś w necie zdjęcia takiego żywego małego jeżyka. Wyglądał tak uroczo, takie maleńkie łapeczki miał i śmieszne uszka i nosek ![]()
![]() |
#3193 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Sugarbomb zapowiada się bosko, mam co prawda bardzo podobny z TBS, ale i tak już chciałam go zamawiać ze strony ![]() Cytat:
![]() Na Strawberry są dużo taniej, wychodzą za ok. 60 zł, tylko Thrrroba kupiłam w Sephorze - inaczej to bym się raczej nie skusiła ![]() Cytat:
![]() A ja nie widziałam tej cytrusowej serii - ale w sumie nie lubię zazwyczaj takich zapachów w kosmetykach (chociaż podoba mi się Pink Grapefruit, mam żel pod prysznic i masełko i są idealne, gdy potrzebuję dodać sobie energii ![]() Organzzo świetny ten jeżyk, taki słodki! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mniej jestem ciekawa ej cytrusowej serii bo opakowania zachęcają. Póki co jednak lubię takie zimowe korzenne aromaty, chyba jeszcze zima mi się nie znudziła, na razie mi nie przeszkadza aż tak mocno, no, może o 5.30 rano jak jest zimno i ciemno ![]() Nina fantastyczny ten jeżyk ![]()
![]() |
#3196 | ||||||||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Zazdroszczę..
![]() ![]() Kiedyś też się tam wybiorę. Cytat:
![]() Ja chyba zajrzę jeszcze jutro do jednego Reserved, zobaczę czy są jeszcze torebki, które mi się podobały ostatnio i na tym skończą się moje wyprzedażowe zakupy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję egzaminów. ![]() Cytat:
![]() W sumie masz dobrą metodę, ale nie wiem czy potrafiłabym zrezygnować z wizyt w drogeriach.. A nawet jeżeli to zawsze mogę kupić przez internet. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja egzamin końcowy mam dopiero w sesji letniej, zobaczymy jak to będzie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczorajsza kolacja z TŻem wyszła fantastycznie.. ![]() Rano zaserwował mi śniadanie do łóżka i pyszną kawkę, a potem pojechał do pracy. Och, och. ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trafiłam przed chwilą na tego bloga: http://www.temptalia.com/ Niektóre zdjęcia kosmetyków są tak apetyczne, że aż zachciało mi się nowego różu i jakiejś delikatnie różowej pomadki ![]()
![]() |
#3198 | ||
Zakorzenienie
|
madziarra
![]() Zazdroszczę podróży.. Ja strasznie tęsknię za słońcem... Cytat:
![]() Ja zimę znoszę tylko dlatego, że leży gruba warstwa śniegu i dzięki temu nie jest ciemno nawet rano. Ogólnie brak słońca wywołuje we mnie dość mocno depresyjne nastroje. ![]() Cytat:
![]() Tylko że ja naprawdę musiałam ograniczyć zakupy, stąd drastyczne być może sposoby, ale inaczej nie dałabym rady... Zbyt łatwo ulegam impulsom, więc lepiej nie doprowadzać do możliwości ich pojawienia się ![]() Właśnie wyrzuciłam pusty słoiczek po kremie do twarzy na dzień - hurra, został już tylko stos miniatur i tona próbek ![]() Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2010-01-17 o 10:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a Sugarbomba chciałabym móc pomacać ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3200 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Vibesko fioletowa currara jest przesliczna ![]() ![]() ![]() isa ja Cie prosze,nie pokazuj takich blogów-ja sie musze uczyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę się cieszę, że w końcu się odezwałaś ![]() Musisz się koniecznie wyspowiadać jakie to perełki kosmetyczne odkryłaś przez ten czas, który Cię nie było ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3202 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Co do blogów, to ja lubię zaglądać tutaj: http://nattyngeorge.blogspot.com/ ![]() Cytat:
![]() Najgorsze miesiące do dla mnie właśnie styczeń/luty, wtedy najbardziej brakuje mi słońca i ciepła. Bardzo łatwo mnie wtedy wytrącić z równowagi, no i te huśtawki nastrojów.. ![]() Gratuluję zużycia kremu. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Snow, widzisz ile radości sprawił Twój powrót ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
o matko ale sie przed momentem strach najadłam!
Mam okna dachowe i ogromne zwały śniegu spadły z ogromnym hukiem ![]() Wziełam prysznic, wykremowałam się, wybalsamowałam... Wczoraj wieczorem miałam tak potworną migrenę że nie wiedziałam co ze sobą zrobić, aż mnie na wymioty brało ![]() Oglądam Anię z Zielonego Wzgórza ![]()
#3205 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jakikolwiek mój następny dalszy wyjazd chcę sobie zaplanować i zorganizować sama - taniej, dokładnie to co chcesz, itp. ![]() Ja też, kurcze tak mi miło ![]() Cytat:
![]() Nakładam pod niego - jak zresztą pod każdy krem na dzień - nawilżające serum Avene. Może wy już to dawno odkryłyście, ja jakieś pół roku temu, ale na tym serum żaden krem się nie świeci, nawet z dużym filtrem! Dla mnie to coś niesamowitego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No widzę i tak strasznie mi miło dziewczyny! ![]() A we Wrocławiu znowu sypie śnieg! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Zakorzenienie
|
A u mnie świeci słońce bardzo mocno i ostro !
Przepiekna pogoda i sporo śniegu się topi mimo mrozu. Ale nie mam nic przeciwko śniegowi, niech sobie sypie ![]() Rano użyłam peelingu aromatycznego Nuxe i jest bardzo fajny, ma dalikatne drobinki, mogłabym go używać nawet codziennie dla odświeżenia, i całkiem miło pachnie ![]()
#3207 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest dziś słońce, po raz pierwszy od dawna. Ale za to jest straszny mróz i jak pomyślę, że jutro rano też będzie tak zimno to aż się trzęsę
![]() Ech, te blogi o kosmetykach to zło! Jak kolorówka mnie nie kręci, tak po obejrzeniu niektórych zdjęć mam ślinotok ![]()
![]() |
#3208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten peeling, bardzo go lubię, ale akurat zapach to moim zdaniem jego najsłabsza strona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj wogole sprowalam nowej techniki nakladania podkladu. Tzn nowej dla mnie bo zawsze robie to palcami ![]() ![]() A co do kremów do twarzy to przerzuciłam się na okres zimowy na krem bambino ochronny i muszę powiedzieć ze świetnie mi służy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A serum Avene nigdy nie miałam, może kiedyś wypróbuję, skoro tak zachwalasz ![]() Ja też wtedy kupiłam w sumie 4 zestawy - 2 Aquapulpe i 2 Nectalys i też bardzo mi pasują te kosmetyki. Za to totalnie nie byłam zadowolona z peelingów, no ale mi w ogóle ostatnio peelingi drobinkowe nie podchodzą, dlatego przerzucam się na enzymatyczne.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.