Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 20:22   #3181
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cześć Hosenko

Gratuluję piąteczek Ja na e-torebkę dawno nie zaglądałam, mam stamtąd dwie torebki i z jednej jestem super zadowolona, ale już ją troszkę znosiłam, a za to druga bardzo mi się podoba jak leży w szafie, ale jakoś nigdy mi nie pasuje i w rezultacie może ze dwa razy ją miałam ze sobą heh.

Za to na wyprzedażach udało mi się upolowac wcześniej upatrzone i wymarzone torebki w Zarze i Mango i jestem przeszcześliwa w związku z tym no i chwilowo nowych torebek kupować nie powinnam. Teraz mam taki system, że jak mam czegoś nie kupować, to nie odwiedzam miejsc, gdzie mogłabym się na to skusić.
Np. w Sephorze to już nie byłam od co najmniej dwóch miesięcy!

rzyrafko Tobie tez gratuluję!
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:03   #3182
Organzza
Zakorzenienie

Snow, bardzo dziekuję za opinię
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Uff ... w końcu po egzaminach Dziś miałam 3 egzaminy (angielski, socjologia i ekonomika przedsiębiorstw) więc przedwczoraj i wczoraj całe popołudnie i wieczór spędziłam nad notatkami. Nie miałam kiedy za bardzo mysleć o problemach z TŻ, skupiłam się na nauce, czego rezultatem sa dwie 5, z ekonomiki jeszcze nie sprawdził, ale zdane napewno będzie.
gratulacje

ja dziś dostałam od TŻ (w ramach urodzin) kuferek na kosmetyki (tzn. wydaje mi się, że wsadzę do niego kosmetyki, zastosowanie właściwie może mieć różne ), książkę Dr. House i filozofia - wszyscy kłamią, ozdobnego jeżyka z patyczków - jest przesłodki i lewka wyskakującego z pudełka z serduszkiem, mówiącego "I love you"
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:14   #3183
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja już po szkole, na szczęście dziś nie miałam seminarium i facet wypuścił trochę wcześniej z wykładu, no i TŻ po mnie przyjechał i pojechaliśmy na imieniny do cioci Objadłam się, ale wróciliśmy wcześniej bo byliśmy padnięci.

Rzyrafko, cieszę się, że się wam ułożyło!Jednak niewielkie zmiany czynią czasem cuda
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
O, fakt. Nie doczytałam
Seria cytrynowa brzmi kusząco. Ale z cytrusowymi aromatami w kosmetykach trzeba uważać, bo większość niestety pachnie jak kostka klozetowa albo odświeżacz do toalet
Ja też nie lubię żadnych cytrusowych aromatów w kosmetykach, bo właśnie kojarzą mi się za bardzo z kostką WC Wyjątkiem są zapachy tropikalne- jak np. Senses Tropics- takie juz lubię

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
A ja właśnie odebrałam wyniki z gramatyki opisowej i okazało się, że zaliczyłam semestr na 4.5 Nie wiem jak to się stało, ale nie powiem, bardzo się cieszę.
Gratulacje! Też miałam gramatykę opisową, ale 2 lata temu, dość sporo nauki było, ale ja to lubię- zdałam egzamin końcowy na 4

Hosenko, Tobie też gratuluję ocen!
Ja niestety nie zaliczyłam dziś jednej pracy-na każde zajęcia układamy pytania do egzaminu, no i teraz muszę zrobić dwa. Nie wiem co wymyślę i jak to poprawić Chyba ze 4 osoby na roku to ledwie zaliczyły.

Cytat:

Zwykle kupuję jak mi się coś po prostu spodoba, a że za jakiś czas ten sam ciuch kosztuje 50% mniej to już trudno.
Ja sobie wtedy tłumaczę tak, że pewnie jak bym zaczekała do wyprzedaży, to już nie byłoby mojego rozmiaru

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Przecież kiedyś byś kupiła masło, więc to inwestycja na przyszłość! I w dodatku w jakiej cenie Zaczynam żałować, że kupiłam tylko jedno masło, w końcu im więcej kupię, tym więcej oszczędzę
Też miała takie motto i teraz tonę...
Pozdrów serdecznie Lizzie ode mnie też

Off-wietrzka, cieszę się, że wszystko z maluszkiem w porządku! I zazdroszczę!Fajnie że zajrzałaś do nas, tylko prosimy o częściej!
Ależ szybko lecą te miesiące w ciąży pewnie co?

Snow i Ty zajrzałaś dziś jakiś szczęśliwy dzień

obejrzę sobie jeszcze odcinek Majki, prysznic i spać.

PS mam obrzydliwą cerę- po całym dniu na uczelni jest szara, szorstka i jeszcze te krostki się nie pochowały. Ja chcę mieć gładka buzię wreszcie!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:24   #3184
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny...

Organzza mnie zmobilizowała, żeby tu zajrzeć i się nie wstydzić, że nie jestem na bieżąco Stęskniłam się za Wami!
Witamy, witamy
Już myślałam, że opuściłaś nas na dobre
A tym, że nie jesteś na bieżąco, się nie przejmuj. Ja jestem tu w ogóle fazami, przez tydzień śledzę, piszę, a potem znów tylko podczytuję od czasu do czasu. Zależy ile mam czasu i cierpliwości do mojego &^$$^*) iPlusa

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dandelion jest za jasny dla mnie, Hoola jest fajna, ale też używam bronzerów latem, a teraz głównie do modelowania. Dallas to też moja miłość od pierwszego użycia, cudny jest. Coralistę macałam znowu wczoraj i się utwierdziłam w przekonaniu, że to dobry wybór
No to widzę, że mamy identyczne zdanie na temat tych pudrów i jest szansa, że jak Tobie Coralista spasuje, to i ja będę miała co wpisać na listę zachcianek

Cytat:
Mnie się Dandelion zawsze podobał i na szczęście zimą jak troszkę zbladłam to bardzo ładnie wygląda na mojej cerze, mimo, że jest jaśniutki. Fajnie podkreśla policzki, pasuje mi delikatny róż na taką mroźną pogodę A jak mam ochotę po większe rumieńce to używam Thrrroba, uwielbiam go! Ale z nim lepiej się czuję wiosną. Dallas to także moja miłość od pierwszego wejrzenia Ma niesamowity kolor.. Hooli używałam latem i również na lato mam zamiar zapolować na Coralistę

(tak, tak, udało mi się już skompletować prawie wszystkie odcienie z Benefita )
Fakt, jak już trochę zbladłam Dandelion lepiej się komponuje i jak się trochę nim pomacha tworzy fajny efekt, ale mógłby taki dawać od razu. A Thrrob jakoś mnie od zawsze przeraża. Taki różowy jest

Cytat:
Uff ... w końcu po egzaminach Dziś miałam 3 egzaminy (angielski, socjologia i ekonomika przedsiębiorstw) więc przedwczoraj i wczoraj całe popołudnie i wieczór spędziłam nad notatkami. Nie miałam kiedy za bardzo mysleć o problemach z TŻ, skupiłam się na nauce, czego rezultatem sa dwie 5, z ekonomiki jeszcze nie sprawdził, ale zdane napewno będzie.
Jutro spotkam się z TŻ, na "poważną" rozmowę ... Od środy praktycznie nie mieliśmy kontaktu ze sobą, dopiero dziś rano dostałam od niego kilka smsów, takich "normalnych". Miło mi się zrobiło bo kurcze tak już tęsknie
Gratuluję wyników i trzymam kciuki za rozmowę z TŻ. Oby była pomyślna.

Cytat:
Coś mi się wydaje, że kupię coś z e-torebki - ponad rok za mna chodzi i chyba w końcu się zabiorę na zamówienie
Polecam gorąco. Ja się od tego sklepu już uzależniłam i na inne torebki rzadko patrzę. Zaraziłam też tą manią i mamę i siostrę Sama mam chyba obecnie 7 etorebek, mama 2, a siostra 4
A nad jaką/jakimi myślisz?
No i wiesz, jak coś polecam swój kod rabatowy

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja dziś dostałam od TŻ (w ramach urodzin) kuferek na kosmetyki (tzn. wydaje mi się, że wsadzę do niego kosmetyki, zastosowanie właściwie może mieć różne ), książkę Dr. House i filozofia - wszyscy kłamią, ozdobnego jeżyka z patyczków - jest przesłodki i lewka wyskakującego z pudełka z serduszkiem, mówiącego "I love you"
Nina, spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe Spełnienia marzeń i samych pomyślnych wiatrów
Już dawno miałam to napisać, ale wiesz, skleroza
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:43   #3185
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Snow, bardzo dziekuję za opinię
Nie ma za co Może się przyda

Bardzo fajne prezenty dostałaś, ja też jestem wierną i oddaną fanką House'a

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Snow i Ty zajrzałaś dziś jakiś szczęśliwy dzień
No zmobilizowałam się I bardzo się z tego cieszę.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Fakt, jak już trochę zbladłam Dandelion lepiej się komponuje i jak się trochę nim pomacha tworzy fajny efekt, ale mógłby taki dawać od razu. A Thrrob jakoś mnie od zawsze przeraża. Taki różowy jest
Ja lubię różowe róże Ale Thrrrob wcale nie daje takiego ostrego koloru, wręcz przeciwnie, wydaje mi się całkiem naturalny na skórze - przynajmniej mojej. I naprawdę trzeba się mocno postarać, żeby przesadzić i nałożyć go za dużo.
Stary 2010-01-16, 21:51   #3186
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Nina, spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe Spełnienia marzeń i samych pomyślnych wiatrów
Już dawno miałam to napisać, ale wiesz, skleroza
dziękuję pięknie

Cytat:
Nie ma za co Może się przyda

Bardzo fajne prezenty dostałaś, ja też jestem wierną i oddaną fanką House'a
na pewno się przyda, zawsze sprawdzone (a jeszcze polecane ) lepsze niż nieznane

chyba wiele z nas tutaj uwielbia House'a

a co do róży Benefitu, mnie jakoś nie ciągnie przez te kartonowe pudełka.. chociaż ostatni (ten poczwórny) na swatchach wygląda pięknie
Double with me?
Stary 2010-01-16, 21:54   #3187
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny...
Heloł
Cytat:
Gratulejszyn

Też nie mam za wiele, ale zawsze możesz dać brąz z jasnym różem, tym Burżujkowym na przykład i z przewagą różu oczywiście albo tak jak ja maznąć się tylko różem po powiekach. A na powieki korektor i puder i będzie git. Jak ja tak daję radę, to i Ty dasz. Ty aż takich brzydkich powiek nie masz, z tego, co kojarzę. To moje są ciemne, bure i przekrwione
no, taką ocene to raz na rok albo i rzadziej dostaję
a jak się maziasz tym różem- cała powieka jak cieniem? i jakim odcieniem- tym co aktualnie na policzki dajesz? Mam brzydko zbudowane i koniec
Cytat:
Mnie się Dandelion zawsze podobał i na szczęście zimą jak troszkę zbladłam to bardzo ładnie wygląda na mojej cerze, mimo, że jest jaśniutki. Fajnie podkreśla policzki, pasuje mi delikatny róż na taką mroźną pogodę A jak mam ochotę po większe rumieńce to używam Thrrroba, uwielbiam go! Ale z nim lepiej się czuję wiosną. Dallas to także moja miłość od pierwszego wejrzenia Ma niesamowity kolor.. Hooli używałam latem i również na lato mam zamiar zapolować na Coralistę
(tak, tak, udało mi się już skompletować prawie wszystkie odcienie z Benefita )

No nie było mnie długo, wiem Często brakuje mi czasu, głupio mi tez było wpadać tak z niczego i wcinać się w dyskusje
U mnie wszystko dobrze, poza tym że jak zwykle za dużo zakupów i trochę problemów ze zdrowiem.. ale wszystko na dobrej drodze.
Ja też kcem Benefitki Na razie pozostaje mi pomarzyć

Ano długo, ale fajnie, że wróciłaś
Cytat:
Rzyrafko, gratuluję
Dzięki
Cytat:
Z tych, które ja miałam, to Passion Fruit był faktycznie taki mocno galaretowaty, ale ja byłam z niego bardzo zadowolona! Ścierał świetnie, bardzo dobrze wygładzał skórę - drobinek było dużo i były naprawdę ostre. Minusem na pewno była wydajność - znikał w oczach... Ale sprawiał mi wielką przyjemność używany latem - ten zapach
Musiałaś?
Cytat:

W końcu udało mi się kupić zmywacz Isany z acetonem - wiecznie go nie ma, a dziś niespodzianka - ostatnia butelka czekała na mnie
GRatulacje

a ten zmywacz to taki dobry? Właśnie mi się kończy Essence i chciałam kupić zachwalany EuroFashion, ale zanim go znajdę to chyba kupię Isanę- to ten Migdałowy z kwc?
Cytat:
Rzyrafko Tobie tez gratuluję!
Dzięks
Cytat:
Ojoj, ale milusio
Cytat:
obejrzę sobie jeszcze odcinek Majki, prysznic i spać.

PS mam obrzydliwą cerę- po całym dniu na uczelni jest szara, szorstka i jeszcze te krostki się nie pochowały. Ja chcę mieć gładka buzię wreszcie!
Ja tez oglądam Majkę, to chyab jeden z głupszych seriali i strasnzie powoli to wszystko leci, no ale z braku laku

A cerze zafundowałam dziś masakrę wyciskaniową
Cytat:
A Thrrob jakoś mnie od zawsze przeraża. Taki różowy jest

Polecam gorąco. Ja się od tego sklepu już uzależniłam i na inne torebki rzadko patrzę. Zaraziłam też tą manią i mamę i siostrę Sama mam chyba obecnie 7 etorebek, mama 2, a siostra 4
Niepotrzebnie Cię przeraża różowiasty róż- moja najróżowsza Pupa jest dla mnie najukochańsza chociaz zawsez myślałam, ze dla mnie tylko ciepłe odcienie sie nadają i przez Ciebie zaczynam myśleć o wrzosopodobnym

A mi te etorebki jakoś nie pasują...
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 22:15   #3188
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
a ten zmywacz to taki dobry?
Najlepszy. To ten różowy, nie zielony.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

A nie, to jednak zielony jest z acetonem. Według mnie różowy jest dużo lepszy i nie śmierdzi tak jak tamten.
Stary 2010-01-17, 07:41   #3189
isa666
Zakorzenienie

Cześć
Ale wyglądam dziś paskudnie, bo tworzy mi się wielka boląca gula tuż nad lewą brwią i z boku wygląda to tak jakbym guza miała W dodatku pół czoła przez to mnie boli Nienawidzę jak się robią takie wielkie prychole. Zawsze myślałam, że jak będę mieć ponad 20 lat to już problemy z cerą mi ustąpią, ale teraz mi się zdaje, że do końca życia się będę męczyć z wypryskami

Cytat:
Jutro spotkam się z TŻ, na "poważną" rozmowę ... Od środy praktycznie nie mieliśmy kontaktu ze sobą, dopiero dziś rano dostałam od niego kilka smsów, takich "normalnych". Miło mi się zrobiło bo kurcze tak już tęsknie

Coś mi się wydaje, że kupię coś z e-torebki - ponad rok za mna chodzi i chyba w końcu się zabiorę na zamówienie
Gratuluję ocen I trzymam kciuki za pomyślną rozmowę z TŻ
Z e-torebką to widzę Hosenko obie się zdecydować nie możemy Ja też bym jakaś torebkę chciała, ale ciągle nie zamówiłam żadnej. Ale nie ukrywam, na wiosnę chciałabym jakąś nową i najlepiej w pastelowym kolorze, bo takie barwy będą w ciuchach też dominowały. Myślę nad pastelowym różem (takim pudrowym, jest w e-terebce jedna właśnie w takim odcieniu), pastelowym błękitem lub czymś w odcieniu kawy z mlekiem, jasnego karmelu lub szarawego beżu

Cytat:

Ja niestety nie zaliczyłam dziś jednej pracy-na każde zajęcia układamy pytania do egzaminu, no i teraz muszę zrobić dwa. Nie wiem co wymyślę i jak to poprawić Chyba ze 4 osoby na roku to ledwie zaliczyły.
Na pewno poprawisz

Cytat:
Ja sobie wtedy tłumaczę tak, że pewnie jak bym zaczekała do wyprzedaży, to już nie byłoby mojego rozmiaru
A to też dobre wytłumaczenie Zwłaszcza, że rozmiary 36 i 38, które ja noszę chyba najszybciej się rozchodzą i zostają albo same malutkie albo 40+.
Stary 2010-01-17, 08:27   #3190
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Standardowo pogubiło mi wszystkie cytaty

Oczywiście wczoraj od rana zaspałam i spóćniłam się na pociąg do Katowic, potem był następny, czekam i czekam i się dziwię dlaczego on nie jedzie, no i dlaczego nie ma żadnych ludzi tylko jeden chłopaczek ..
Ano dlatego że on kursuje od pon - pt i było czekać godzinę na nastepną ....

No ale dotarłam, spotkałam się z Gaywnką, byłyśmy na pysznej kawie i zrobiłam gigantyczne zakupy, zaś się skusiłam na tyle niepotrzebnych [oczywiście wczoraj baaaardzo potrzebnych] pierdół
Ale jestem zadowolona, zakupiłam fioletową Currarę bardzo ładny i trwały zapach, pasuje mi na wieczr.
I jakoś tak kojarzy mi się z czymś tylko nie umiem odgnąć co to
Gayenka namówła mnie na serum Farmony Blue Lagoon, zobaczymy jak się u mnie toto spisze po 14 dniach - ponoć tyle treba czekać na jakiś efekt.
Zakupiłam żel Lirene z oliwką melonowy, już go kiedyś miałam i bardzo lubię, oliwkę Babydream dla mamusiek ! Rany, boska jest ! że też ja wcześniej jej nie odkryłam!

Z nabytków włosowych padło na kolejny nieprzetestowany jeszcze szampon Herbala błyszczę więc jestem i na maskę Shaumy ta złota która jest w promocjii w Rossmanie.

Skusiłam się na sypki puder My Secret, zestaw do brwi essence, zakupiłam kolejny lakier do paznokci
Oprócz tego jeszcze parę innych gadżetów mi przybyło

Snowqueen, chyba ściągnełam cię myslami, wczoraj mi się o tobie przypomniało i pomyślałam sobie gdzież ty się podziewasz tyyyle czasu

A opakowania z serii cytrusowej TBS są przesliczne, takie wiosennoletnie, ach... gdzie ta wiosna

Isa: nie chcę nic mówić ale może te bolesne gule na twarzy są od niezdrowego odżywiania ? człowiek czasem pakuje w kosmetyki, kremy i maski a wystarczy zdrowiej się poodżywiać ?
Ja od czasu jak pilnuję co jej to nie mam problemów z cerą mam zdrowe włosy i paznokcie

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2010-01-17 o 08:29
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 08:42   #3191
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Musiałaś?
ale dostałaś dobrą ocenę, chyba możesz mieć jakąś nagrodę z tej okazji
Cytat:
Ojoj, ale milusio
ten jeżyk jest dla mnie przeuroczy
Cytat:
Ja tez oglądam Majkę, to chyab jeden z głupszych seriali i strasnzie powoli to wszystko leci, no ale z braku laku
dla mnie to klon brzyduli, sądząc po reklamach nawet niezbyt się wysilili zmieniając wnętrza na szczęście ani do brzyduli ani do tego mnie nie ciągnie

za namową aante skusiłam się na zieloną kulkę Adidasa i muszę przyznać, że dobra, używam od kilku dni i jak na razie same plusy mam tylko nadzieję, że nie zrobi mi krzywdy jak Hosence
Double with me?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 08:48   #3192
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Isa: nie chcę nic mówić ale może te bolesne gule na twarzy są od niezdrowego odżywiania ? człowiek czasem pakuje w kosmetyki, kremy i maski a wystarczy zdrowiej się poodżywiać ?
Ja od czasu jak pilnuję co jej to nie mam problemów z cerą mam zdrowe włosy i paznokcie
Może po części od jedzenia (przez kilka ostatnich dni jadłam chipsy, czekoladę i inne słodycze), ale podejrzewam, że jednak to przez okres

Cytat:
a
ten jeżyk jest dla mnie przeuroczy
Słodki
A ja widziałam kiedyś w necie zdjęcia takiego żywego małego jeżyka. Wyglądał tak uroczo, takie maleńkie łapeczki miał i śmieszne uszka i nosek
Stary 2010-01-17, 09:03   #3193
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
a co do róży Benefitu, mnie jakoś nie ciągnie przez te kartonowe pudełka.. chociaż ostatni (ten poczwórny) na swatchach wygląda pięknie
A mnie właśnie te kartonowe pudełeczka nie przeszkadzają, co więcej, podobają mi się Są porządnie wykonane i wg mnie ładnie wyglądają
A Sugarbomb zapowiada się bosko, mam co prawda bardzo podobny z TBS, ale i tak już chciałam go zamawiać ze strony

Cytat:
Ja też kcem Benefitki Na razie pozostaje mi pomarzyć

Ano długo, ale fajnie, że wróciłaś

Na Strawberry są dużo taniej, wychodzą za ok. 60 zł, tylko Thrrroba kupiłam w Sephorze - inaczej to bym się raczej nie skusiła

Cytat:

Snowqueen, chyba ściągnełam cię myslami, wczoraj mi się o tobie przypomniało i pomyślałam sobie gdzież ty się podziewasz tyyyle czasu

A opakowania z serii cytrusowej TBS są przesliczne, takie wiosennoletnie, ach... gdzie ta wiosna
Cześć Vibesko

A ja nie widziałam tej cytrusowej serii - ale w sumie nie lubię zazwyczaj takich zapachów w kosmetykach (chociaż podoba mi się Pink Grapefruit, mam żel pod prysznic i masełko i są idealne, gdy potrzebuję dodać sobie energii ).

Organzzo świetny ten jeżyk, taki słodki!
Stary 2010-01-17, 09:07   #3194
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
hey Dziewczyny!!

całe wieki mnie znowu nie było, bo jak zawsze z braku czasu nie wchodziłam na wątek przez kilka dni, a potem jak już mam czas na wizaż, to nadrabiam zaległości (żeby mnie nic nie ominęło )...
u mnie wszystko dobrze, maluszek rozwija się prawidłowo, fika w brzuchu jak na trampolinie ciuchy robią się coraz ciaśniejsze, ale jakoś sobie radzę. a dacie wiarę , ze to już tylko 3 miesiące zostały??
To super , że wszystko idzie jak należy!
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Fajnie, a jedziesz tam tak turystycznie? Będziesz jeździć po wysepkach? Oglądałam zdjęcia eksTŻa, w niektórych miejscach jest naprawdę cudownie. Ale mnie i tak jakoś bardziej ciągnie na południe.
Tak, turystycznie, będziemy i na wyspie, i na lądzie Widoki są tam faktycznie cudowne, oglądałam zdjęcia znajomego, ktory będzie naszym przewodnikiem, plaże są rajskie
Cytat:
Cześć dziewczyny...

Organzza mnie zmobilizowała, żeby tu zajrzeć i się nie wstydzić, że nie jestem na bieżąco Stęskniłam się za Wami!

Widzę, że rozmawiacie o promocjach w TBS - ja jak zwykle już narobiłam z tej okazji zapasów, nawet mnie nie pytajcie ile mam już ich peelingów do ciała hehe Dodam tylko, że nie zużyłam jeszcze wszystkich zapasów z letniej TBSowej wyprzedaży, ale jednak nie stanowiło to dla mnie przeszkody w dalszym wypełnianiu szafki

Z ostatnich zakupów tam przybyło mi kilka kosmetyków z linii świątecznych i żel malinowy Kusi mnie jeszcze parę produktów, ale chyba się powstrzymam.
Noooo Witamy Panią Też myślałam, że już nas opuściłaś na dobre !

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 09:33   #3195
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Cześć Vibesko

A ja nie widziałam tej cytrusowej serii - ale w sumie nie lubię zazwyczaj takich zapachów w kosmetykach (chociaż podoba mi się Pink Grapefruit, mam żel pod prysznic i masełko i są idealne, gdy potrzebuję dodać sobie energii ).

Ja nie lubię owocowych kosmetyków np. jabłko, truskawka, malina, pomarańcza ... rzadko coś przypada mi do gustu, już prędzej połaczenia owocowe np. pomarańcza z goździkami, truskawka z wanilią, limonka i mięta.
Nie mniej jestem ciekawa ej cytrusowej serii bo opakowania zachęcają.

Póki co jednak lubię takie zimowe korzenne aromaty, chyba jeszcze zima mi się nie znudziła, na razie mi nie przeszkadza aż tak mocno, no, może o 5.30 rano jak jest zimno i ciemno

Nina fantastyczny ten jeżyk
Stary 2010-01-17, 10:24   #3196
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Do Tajlandii
Zazdroszczę.. To jedno z moich turystycznych marzeń.
Kiedyś też się tam wybiorę.
Cytat:
A już myślałam, że tylko mi się nic nie podoba i zakupów odechciewa. Łaziłam dziś z TŻ po galerii i jak z męskich ciuchów można coś fajnego znaleźć, tak z damskich nie bardzo Też poczekam już do wiosny, ewentualnie zajrzę jeszcze pod koniec wyprzedaży, jak będzie o połowę mniej towaru. Może wtedy łatwiej będzie coś wypatrzeć
Też zauważyłam, że jakość męskich ciuchów jest wyższa niż tych damskich. I faktycznie, nawet po obniżkach można wygrzebać coś fajnego.
Ja chyba zajrzę jeszcze jutro do jednego Reserved, zobaczę czy są jeszcze torebki, które mi się podobały ostatnio i na tym skończą się moje wyprzedażowe zakupy.
Cytat:
Ale już cicho, lepiej nie zapeszać

Gratulacje, a ja właśnie odebrałam wyniki zaliczenia z prawa sprzed miesiąca- też 4,5
Moje gratulacje i nie zapeszam już.
Cytat:
Trzymam kciuki za rozmowę z TŻem, mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśnicie i znowu będzie Wam się układało.
Gratuluję egzaminów.
Cytat:
Teraz mam taki system, że jak mam czegoś nie kupować, to nie odwiedzam miejsc, gdzie mogłabym się na to skusić.
Np. w Sephorze to już nie byłam od co najmniej dwóch miesięcy!
Cześć snowqueen.
W sumie masz dobrą metodę, ale nie wiem czy potrafiłabym zrezygnować z wizyt w drogeriach.. A nawet jeżeli to zawsze mogę kupić przez internet.
Cytat:
Świetne prezenty. A jeżyk faktycznie uroczy.
Cytat:
Gratulacje! Też miałam gramatykę opisową, ale 2 lata temu, dość sporo nauki było, ale ja to lubię- zdałam egzamin końcowy na 4
Dziękuję.
Ja egzamin końcowy mam dopiero w sesji letniej, zobaczymy jak to będzie.
Cytat:
Oczywiście wczoraj od rana zaspałam i spóćniłam się na pociąg do Katowic, potem był następny, czekam i czekam i się dziwię dlaczego on nie jedzie, no i dlaczego nie ma żadnych ludzi tylko jeden chłopaczek ..
Ano dlatego że on kursuje od pon - pt i było czekać godzinę na nastepną ....
Ale miałaś przygód. Ważne, że dojechałaś. Pewnie spotkanie z gayenką wynagrodziło Ci poranne nerwy.
Cytat:
Póki co jednak lubię takie zimowe korzenne aromaty, chyba jeszcze zima mi się nie znudziła, na razie mi nie przeszkadza aż tak mocno, no, może o 5.30 rano jak jest zimno i ciemno
Ja mam wręcz odwrotnie - nie chcę już zimy i z utęsknieniem czekam na wiosnę.

Wczorajsza kolacja z TŻem wyszła fantastycznie..
Rano zaserwował mi śniadanie do łóżka i pyszną kawkę, a potem pojechał do pracy. Och, och.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 10:36   #3197
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Też zauważyłam, że jakość męskich ciuchów jest wyższa niż tych damskich. I faktycznie, nawet po obniżkach można wygrzebać coś fajnego.
Też to zaobserwowałam, faceci mają lepiej. Pamiętam jak raz poszłam z tatą na zakupy do galerii i on nakupował mnóstwo ciuchów a ja wyszłam z pustymi rękoma

Trafiłam przed chwilą na tego bloga: http://www.temptalia.com/
Niektóre zdjęcia kosmetyków są tak apetyczne, że aż zachciało mi się nowego różu i jakiejś delikatnie różowej pomadki
Stary 2010-01-17, 10:41   #3198
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo Witamy Panią Też myślałam, że już nas opuściłaś na dobre !
madziarra
Zazdroszczę podróży.. Ja strasznie tęsknię za słońcem...

Cytat:
Ja nie lubię owocowych kosmetyków np. jabłko, truskawka, malina, pomarańcza ... rzadko coś przypada mi do gustu, już prędzej połaczenia owocowe np. pomarańcza z goździkami, truskawka z wanilią, limonka i mięta.
Nie mniej jestem ciekawa ej cytrusowej serii bo opakowania zachęcają.

Ja z kolei bardzo lubię czysto owocowe, a połączenia często mi nie pasują - każdy ma inne preferencje Połaczenia lubię albo np. różnych aromatów - bardzo spodobał mi się ten peeling Nutmeg and Vanilla - albo owocowe - np. ta seria sliwkowo - morelowa TBSu też baaardzo mi odpowiada!

Ja zimę znoszę tylko dlatego, że leży gruba warstwa śniegu i dzięki temu nie jest ciemno nawet rano. Ogólnie brak słońca wywołuje we mnie dość mocno depresyjne nastroje.

Cytat:
Cześć snowqueen.
W sumie masz dobrą metodę, ale nie wiem czy potrafiłabym zrezygnować z wizyt w drogeriach.. A nawet jeżeli to zawsze mogę kupić przez internet.
Mi się udało zrezygnować I jestem z tego bardzo dumna. Metoda działa, bo sklepów internetowych też nie odwiedzam, sporadycznie zajrzę na Strawberry, bo potrzebuję kupić korektor i zerkam, czy się pojawił w promocji. Tą sama metodę stosuję co do sklepów z ciuchami.
Tylko że ja naprawdę musiałam ograniczyć zakupy, stąd drastyczne być może sposoby, ale inaczej nie dałabym rady... Zbyt łatwo ulegam impulsom, więc lepiej nie doprowadzać do możliwości ich pojawienia się

Właśnie wyrzuciłam pusty słoiczek po kremie do twarzy na dzień - hurra, został już tylko stos miniatur i tona próbek

Edytowane przez snowqueen
Czas edycji: 2010-01-17 o 10:45
Stary 2010-01-17, 10:44   #3199
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Słodki
A ja widziałam kiedyś w necie zdjęcia takiego żywego małego jeżyka. Wyglądał tak uroczo, takie maleńkie łapeczki miał i śmieszne uszka i nosek
Cytat:
Cytat:
Świetne prezenty. A jeżyk faktycznie uroczy.
prawda? po zmianie wystroju pokoju miałam nie kłaść żadnych takich drobiazgów, ale dla niego zrobię wyjątek a co do żywych jeży, ładne wg mnie są tylko takie małe
Cytat:
A mnie właśnie te kartonowe pudełeczka nie przeszkadzają, co więcej, podobają mi się Są porządnie wykonane i wg mnie ładnie wyglądają
A Sugarbomb zapowiada się bosko, mam co prawda bardzo podobny z TBS, ale i tak już chciałam go zamawiać ze strony
może kiedyś się przekonam w sumie Guerlain też ma kartonowe pudełeczka od meteorytów, a w tym tkwi cały ich urok
a Sugarbomba chciałabym móc pomacać
Cytat:
Tak, turystycznie, będziemy i na wyspie, i na lądzie Widoki są tam faktycznie cudowne, oglądałam zdjęcia znajomego, ktory będzie naszym przewodnikiem, plaże są rajskie
zazdroszczę
Double with me?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 10:47   #3200
ewwwa
Zakorzenienie

Cześć
Vibesko fioletowa currara jest przesliczna Niestety musze trzymac sie w ryzach bo mam kilka falkoników perfum do wykonczenia zatem currara musi poczekac

isa ja Cie prosze,nie pokazuj takich blogów-ja sie musze uczyc pewnie strace godzine slinac sie do monitora hehe chociaz gorzej działaja na mnie makijazowe filmiki na youtube przy tym czas mi tak leciiiii
Stary 2010-01-17, 10:52   #3201
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Zazdroszczę.. To jedno z moich turystycznych marzeń.
Kiedyś też się tam wybiorę.
Jak się organizuje wycieczkę na własną rękę to ceny nie są takie kosmiczne jak z biurem podróży
Cytat:
madziarra
Zazdroszczę podróży.. Ja strasznie tęsknię za słońcem...
Naprawdę się cieszę, że w końcu się odezwałaś

Musisz się koniecznie wyspowiadać jakie to perełki kosmetyczne odkryłaś przez ten czas, który Cię nie było

Cytat:
Właśnie wyrzuciłam pusty słoiczek po kremie do twarzy na dzień - hurra, został już tylko stos miniatur i tona próbek
Ja też mam jeszcze mnóstwo miniatur za czasów, kiedy kupowałam wszelkie miniatury, które pojawiały się w sklepach Nie potrafię nawet zliczyć od jakiego czasu je kończę ! Ale już jestem blisko )

Stary 2010-01-17, 10:56   #3202
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Też to zaobserwowałam, faceci mają lepiej. Pamiętam jak raz poszłam z tatą na zakupy do galerii i on nakupował mnóstwo ciuchów a ja wyszłam z pustymi rękoma

Trafiłam przed chwilą na tego bloga: http://www.temptalia.com/
Niektóre zdjęcia kosmetyków są tak apetyczne, że aż zachciało mi się nowego różu i jakiejś delikatnie różowej pomadki
Ja miałam tak ostatnio z TŻem - on zrobił duże zakupy ciuchowe, a ja kupiłam jedynie bluzkę.
Co do blogów, to ja lubię zaglądać tutaj:
http://nattyngeorge.blogspot.com/

Cytat:
. Ogólnie brak słońca wywołuje we mnie dość mocno depresyjne nastroje.
Mam tak samo!
Najgorsze miesiące do dla mnie właśnie styczeń/luty, wtedy najbardziej brakuje mi słońca i ciepła. Bardzo łatwo mnie wtedy wytrącić z równowagi, no i te huśtawki nastrojów..
Gratuluję zużycia kremu.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 10:57   #3203
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się organizuje wycieczkę na własną rękę to ceny nie są takie kosmiczne jak z biurem podróży
fajnie, że tak potraficie się zorganizować ze znajomymi
Cytat:

Musisz się koniecznie wyspowiadać jakie to perełki kosmetyczne odkryłaś przez ten czas, który Cię nie było
właśnie

Snow, widzisz ile radości sprawił Twój powrót
Double with me?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 11:08   #3204
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

o matko ale sie przed momentem strach najadłam!
Mam okna dachowe i ogromne zwały śniegu spadły z ogromnym hukiem

Wziełam prysznic, wykremowałam się, wybalsamowałam...
Wczoraj wieczorem miałam tak potworną migrenę że nie wiedziałam co ze sobą zrobić, aż mnie na wymioty brało

Oglądam Anię z Zielonego Wzgórza
Stary 2010-01-17, 11:12   #3205
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też jakikolwiek mój następny dalszy wyjazd chcę sobie zaplanować i zorganizować sama - taniej, dokładnie to co chcesz, itp.

Cytat:
Ja też, kurcze tak mi miło

Cytat:
Trochę pewnie odkryłam, ale musiałabym pomyśleć! W tej chwili przychodzi mi do głowy krem, który właśnie skończyłam - EL Revelation, wersja do cery normalnej/mieszanej. Jest rewelacyjny. Ale ciesze się, że już się skończył, mogę zabrać się za zużywanie reszty
Nakładam pod niego - jak zresztą pod każdy krem na dzień - nawilżające serum Avene. Może wy już to dawno odkryłyście, ja jakieś pół roku temu, ale na tym serum żaden krem się nie świeci, nawet z dużym filtrem! Dla mnie to coś niesamowitego

Cytat:
Ja też mam jeszcze mnóstwo miniatur za czasów, kiedy kupowałam wszelkie miniatury, które pojawiały się w sklepach Nie potrafię nawet zliczyć od jakiego czasu je kończę ! Ale już jestem blisko )
Ja kupiłam kilka opakowań promocyjnych Galenica z serią Nectalys i Aquapulpe, bo bardzo mi pasują. Wychodziły bardzo korzystnie cenowo i tak je sobie powoli wykańczam

Cytat:
Mam tak samo!
Najgorsze miesiące do dla mnie właśnie styczeń/luty, wtedy najbardziej brakuje mi słońca i ciepła. Bardzo łatwo mnie wtedy wytrącić z równowagi, no i te huśtawki nastrojów..
Ja staram się panować nad moimi nastrojami, ale często reaguję podobnie, bardzo łatwo się o coś denerwuję, łatwo mnie zasmucić byle błahostką, itp.

Cytat:
Snow, widzisz ile radości sprawił Twój powrót
No widzę i tak strasznie mi miło dziewczyny!

A we Wrocławiu znowu sypie śnieg!
Stary 2010-01-17, 11:21   #3206
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
A we Wrocławiu znowu sypie śnieg!
A u mnie świeci słońce bardzo mocno i ostro !
Przepiekna pogoda i sporo śniegu się topi mimo mrozu.
Ale nie mam nic przeciwko śniegowi, niech sobie sypie

Rano użyłam peelingu aromatycznego Nuxe i jest bardzo fajny, ma dalikatne drobinki, mogłabym go używać nawet codziennie dla odświeżenia, i całkiem miło pachnie
Stary 2010-01-17, 11:28   #3207
isa666
Zakorzenienie

U mnie jest dziś słońce, po raz pierwszy od dawna. Ale za to jest straszny mróz i jak pomyślę, że jutro rano też będzie tak zimno to aż się trzęsę

Ech, te blogi o kosmetykach to zło! Jak kolorówka mnie nie kręci, tak po obejrzeniu niektórych zdjęć mam ślinotok

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 11:35   #3208
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie świeci słońce bardzo mocno i ostro !
Przepiekna pogoda i sporo śniegu się topi mimo mrozu.
Ale nie mam nic przeciwko śniegowi, niech sobie sypie

Rano użyłam peelingu aromatycznego Nuxe i jest bardzo fajny, ma dalikatne drobinki, mogłabym go używać nawet codziennie dla odświeżenia, i całkiem miło pachnie
Ja słońca nie widziałam co najmniej od miesiąca. Niestety.

Mam ten peeling, bardzo go lubię, ale akurat zapach to moim zdaniem jego najsłabsza strona
Stary 2010-01-17, 11:35   #3209
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, te blogi o kosmetykach to zło! Jak kolorówka mnie nie kręci, tak po obejrzeniu niektórych zdjęć mam ślinotok
Mnie właśnie ostatnio tylko kolorówka kręci Wchodze na jakis nowy poziom kosmetykoholizmu chyba

Dzisiaj wogole sprowalam nowej techniki nakladania podkladu. Tzn nowej dla mnie bo zawsze robie to palcami Nakladałam go gąbeczka i muszę powiedzieć ze efekt jest niezwykle naturalny, ale zużywa się dwa razy więcej podkładu mimo ze używam zwilżonej gąbeczki

A co do kremów do twarzy to przerzuciłam się na okres zimowy na krem bambino ochronny i muszę powiedzieć ze świetnie mi służy Na noc, czy pod makijaż-super Ale o mojej ukochanej Calmie Ziaja nie zapomnialam całkowicie oczywiscie
Stary 2010-01-17, 11:38   #3210
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Trochę pewnie odkryłam, ale musiałabym pomyśleć! W tej chwili przychodzi mi do głowy krem, który właśnie skończyłam - EL Revelation, wersja do cery normalnej/mieszanej. Jest rewelacyjny. Ale ciesze się, że już się skończył, mogę zabrać się za zużywanie reszty
Nakładam pod niego - jak zresztą pod każdy krem na dzień - nawilżające serum Avene. Może wy już to dawno odkryłyście, ja jakieś pół roku temu, ale na tym serum żaden krem się nie świeci, nawet z dużym filtrem! Dla mnie to coś niesamowitego
A czy ten krem nie jest dla Ciebie za ciężki? Bo coś mi się kojarzy, że on jest dla cer dojrzałych ?

A serum Avene nigdy nie miałam, może kiedyś wypróbuję, skoro tak zachwalasz

Cytat:
Ja kupiłam kilka opakowań promocyjnych Galenica z serią Nectalys i Aquapulpe, bo bardzo mi pasują. Wychodziły bardzo korzystnie cenowo i tak je sobie powoli wykańczam
Ja też wtedy kupiłam w sumie 4 zestawy - 2 Aquapulpe i 2 Nectalys i też bardzo mi pasują te kosmetyki. Za to totalnie nie byłam zadowolona z peelingów, no ale mi w ogóle ostatnio peelingi drobinkowe nie podchodzą, dlatego przerzucam się na enzymatyczne.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości