Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 14:09   #1471
KochajMniie
Zadomowienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Tak mam takie wrażenie. Strasznie mnie to irytuje. On wychodzi z założenia, że mimo związku każdy ma swoje życie i on nie lubi się nikomu tłumaczyć z tego co robi.
No dobrze rozumiem. Nie zabraniam mu mieć własnego życia. Tylko, że jest różnica jak w tym życiu w ogóle nie uwzględnia mnie.
Ja naprawdę nie wiem. Bywa czas, że interesuje się, mówi mi, że idzie tu i tu itd. Ale zdarzają się też takie sytuacje jak ta, że o niczym nie wiem.
Nie mam pojęcia jak to rozwiązać.
Powinnam mu coś powiedzieć? Tylko co i jak, żeby zrozumiał o co mi chodzi i nie odbierał tego znowu jako pretensji?
tak powinnaś najlepiej to co właśnie nam tu napisałaś, tylko bez jakiegoś tonu złego, ironii itd. powiedz mu że to nie jest wypominanie ani żadne pretensje tylko jest Ci przykro kiedy traktuje Cię w taki sposóbi chciałaś mu o tym powiedzieć na spokojnie, żeby się bardziej postarał.
A jak znów odbierze to tak odbierze to z nim coś jest nie tak i w ten sposób będzie wine zwalał na Ciebie, że znowu właśnie się czepiasz.
Kurczę no ale jak się jest w związku to się informuje chociażby dlatego żeby ta druga osoba się nie martwiła o nas, a się troszczy prawdA? itd..
Stary 2010-01-17, 14:11   #1472
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Może i genialna , ale biedny TŻ to ma ze mna przerąbane, bo umiem zjechać jego koleżanki od dołu do góry, po prostu jakaś antyspołeczna jestem
Nie lubię wiekszości dziewczyn.
ja też, zresztą potrafie też być cholernie wredna ale tu mnie po prostu zatkało. bo ona nigdy nie odważyła się tak wprost czegoś powiedzieć a tu prosze
a co do dziewczyn, to Was wizazanki lubie bardzo, ale sporej ilości dziewczyn też nie lubię są często niestety dwulicowe, jest masa jakiś durnych intryg i na co to komu
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 14:17   #1473
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
na szczęscie mój TZ ją w większości wysmiewa, chociaż wkurza mnie jak np. zacznie się śmiać z jej dowcipu, ale nie dlatego, że jestem aż taką zazdrosnica, tylko ta od razu przesyła mi takie spojrzenie.. rozumiesz? nie wiem, jest dumna z siebie, że jeden żart na 1000 jej się udał.. rzeczywiście - pogratulować
właśnie czasami na godzinke idziemy do kawiarni, tylko tj mówie jak wracam o 20 do domu to już za późno, więc z reguły musze zaraz po kursie wracać, bo moja szkoła jest chora jesli chodzi o nauke i ciagle mam mase do roboty. blleeh
a ty skad jestes w ogole?
Boże jak ja nie lubię takich dziewczyn tez.. myślą ze są najlepsze we wszystkim i się unoszą
no ale takimi to nie trzeba sobie nerwów psuć
Ja mieszkam niedaleko krk a Ty skąd?
Stary 2010-01-17, 14:18   #1474
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
ja też, zresztą potrafie też być cholernie wredna ale tu mnie po prostu zatkało. bo ona nigdy nie odważyła się tak wprost czegoś powiedzieć a tu prosze
a co do dziewczyn, to Was wizazanki lubie bardzo, ale sporej ilości dziewczyn też nie lubię są często niestety dwulicowe, jest masa jakiś durnych intryg i na co to komu
E to ja mam gorzej , bo mnie denerwuje to , że są durnymi, piszczącymi idiotkami.
Ostatnio pod blokiem spotkaliśmy 2 naszych znajomych z 4 jakimiś pindami, jejku, jaką moi kumple mieli polewe z nich I jeszcze słyszymy co im mówi,, Nakładam kominiare i wjazd"

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 14:21   #1475
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
E to ja mam gorzej , bo mnie denerwuje to , że są durnymi, piszczącymi idiotkami.
Ostatnio pod blokiem spotkaliśmy 2 naszych znajomych z 4 jakimiś pindami, jejku, jaką moi kumple mieli polewe z nich I jeszcze słyszymy co im mówi,, Nakładam kominiare i wjazd"
hehe
a one zrozumiały to czy nie?
Stary 2010-01-17, 14:23   #1476
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Boże jak ja nie lubię takich dziewczyn tez.. myślą ze są najlepsze we wszystkim i się unoszą
no ale takimi to nie trzeba sobie nerwów psuć
Ja mieszkam niedaleko krk a Ty skąd?
jejkuu Ty tez niedaleko krakowa? jakie wy macie szczescie z tym krakowem odwiedze Cie kiedys ja okolice łodzi
Ja niestety jedyna dziewczyne która cholernie szanowałam z mojego towarzystwa i najbardziej byla moga najlepsza psiapsiółka, z która znam się z 8 lat. Niestety, wszystko sie spieprzyło i chociaż cholernie mi przykro, tego raczej sie już nie naprawi. I nie mam nikogo takiego. moim przyjacielem jest TZ najlepszym i to mnie bardzo cieszy, ale jednak przyjaciólka, to przyjaciółka. ehh

Cytat:
jezu, no o tym to juz nie mowie porażka
Stary 2010-01-17, 14:26   #1477
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:

No niestety , takie laski lecą głownie na znajomości, liczą , że np koleś w dresie wciągnie je do towarzystwa, będą miały znajomych na osiedlu i nie będą się bały wyjść z domu po 22

Stary 2010-01-17, 14:28   #1478
garfieldek
Zakorzenienie

Hejka

pamietacie mnie jeszcze???

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 14:29   #1479
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
jejkuu Ty tez niedaleko krakowa? jakie wy macie szczescie z tym krakowem odwiedze Cie kiedys ja okolice łodzi
Ja niestety jedyna dziewczyne która cholernie szanowałam z mojego towarzystwa i najbardziej byla moga najlepsza psiapsiółka, z która znam się z 8 lat. Niestety, wszystko sie spieprzyło i chociaż cholernie mi przykro, tego raczej sie już nie naprawi. I nie mam nikogo takiego. moim przyjacielem jest TZ najlepszym i to mnie bardzo cieszy, ale jednak przyjaciólka, to przyjaciółka. ehh

Wiesz co nie wiem, ja mam tak pół godziny drogi i jakby ktoś mi kazał dojechać np na rynek to aż wstyd ale chyba bym się zgubiła
No odwiedź odwiedź!
Racja, tż to jednak nie to samo co tż.
ale napewno poznasz kogoś jeszcze
a co się z nią stało? zmieniła się na taką
?

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-17 o 14:30
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 14:33   #1480
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Hejka

Ja pamiętam

Stary 2010-01-17, 14:34   #1481
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Kochajmnie tak tylko wiesz co.. ja wiem, że wtorek to za dwa dni, ale to tak jak mówie jest na tym kursie i do d*py, bo my tam siedzimy 15,h obok siebie i to tyle. buzi sobie damy na koniec i musimy leciec do nauki, bo wiesz, pozno wracamy do domu a środy mamy cięzkie.
a na kursie to musze się zachowywać jak jego kumpela, bo mamy dziwną kobitkę prowadzącą... która jak coś "wyczuła" to uznała, że nie pozwala pracować ze sobą osobą, które coś łączy, bo to rozprasza więc sama rozumiesz, że mnie to irytuje.. ano i jeszcze wiesz co? na angielskim mam taką idiotkę, która ewidentnie podwala się do mojego TZta.
ostatnio podeszła do niego i mówi :
- o jej, co jest Idze że jej nie ma?
na co on :
- źle się czuła.
ona :
- oo nie wiesz co jej jest?
on :
- wiem. powtarzam, źle się czuła
ona :
- jejku zerwaliście ?
on :
- ee nie?
ona :
- hihi, no bo teraz taki czas na zrywanie [ i tu dodała jakies maslane oczy podobno ]

non stop coś do niego zagaduje , pyta się o każdą rzecz, gapi na niego, macha do niego oczkami, a jak raz wyszliśmy z sali, mój TŻ trzymał w ręku herbate a ja go uderzyłam ( taki sposób wyrazania miłości) to ona podbiegła i ZWRÓCIŁA mi uwage, ze przecież móglby wylać na siebie tą herbate i w ogóle, żebym ja uważała...
bezczelna dziewucha.
kojarzy mi się z tymi amerykańskimi laskami z filmu "Dziewczyny z drużyny"

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:

Kooka,
a jak tam Ty ? jak Twoj TZ?
Taa niedziela spokojna, ja nad ksiazkami

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

no wlasnie wlasnie, dobrze myslisz niech on tez Ci mowi i sprobujcie uczyc sie na kazdym bledzie bo to tez wazne
milej nauki
ty nad książkami, ja w książkach
przybij piątkę
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 14:37   #1482
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz co nie wiem, ja mam tak pół godziny drogi i jakby ktoś mi kazał dojechać np na rynek to aż wstyd ale chyba bym się zgubiła
No odwiedź odwiedź!
Racja, tż to jednak nie to samo co tż.
a co się z nią stało? zmieniła się na taką
?
ja się gubie w swoim mieście także tym się nie martw, jakoś tam dotrzemy na ten rynek
poznała chłopaka. i on ją zmienił troche, a ona pokazała jaka jest... idzie do mnie tylko jak ma problem, a potem od razu juz udaje honorową jak ten problem znika. czasami pokazuje swoje stare oblicze, chce się spotkać itd. ale to juz nie to samo, widujemy się w klasie i tyle...
jak mówiłam jej o swoim problemach, to usilowała wyprzedzić mnie swoimi.
zaczęła szpanowac znajomościami, imprezami, tym co na nich wyrabia.
nie mówie też, że to nie jest tak, że ja sie tez troche zmieniłam, bo na pewno.. kiedys nie dostrzegałam paru spraw, a teraz zrozumiałam, że problemu nie rozwiąże się tym, że idzie sie w zaparte ze go nie ma. <skomplikowanie>
a ty masz jakąś taką swoja najblizsza?

Cytat:
Hejka

jakbysmy smialy zapomniec Cie Garfi

Cytat:
No niestety , takie laski lecą głownie na znajomości, liczą , że np koleś w dresie wciągnie je do towarzystwa, będą miały znajomych na osiedlu i nie będą się bały wyjść z domu po 22
jakie one przebiegle i sprytne
ciesze sie ze nie tylko ja mam taki poglad o tego typu zachowaniach

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
bezczelna dziewucha.
kojarzy mi się z tymi amerykańskimi laskami z filmu "Dziewczyny z drużyny"

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

ty nad książkami, ja w książkach
przybij piątkę
haha

Rebe my jesteśmy intelektualistki
co do tej laski, to nie wiem czy jej a)nie zauwazać czy b) coś jej w koncu powiedzieć ?
Stary 2010-01-17, 14:40   #1483
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Hah... Co za pacjentka.
,,Jeszcze jedno słowo i ta herbata rzeczywiście się wyleje ale na Twój łeb" i koniec tematu
ostro

zmykam do nauki znowu. z TŻtem się widziałam w piątek i nie wiem kiedy się zobaczymy.. ale jakoś nie tęsknie póki co.
napisał mi dziś rano smsa czy obrażona jestem
napisałam, że nie, bo niby za co?
on na to "oj no bo jakoś nie pisałaś". pomyślałam sobie "głupi czy jaki, przecież to on nie pisał"
nie odzywałam się, bo się uczyłam i za parę godzin znowu dostaję smsa "to gniewasz się czy nie?".
uparty osioł, odpisałam, że jakiś przewrażliwiony jest i że nie jestem zła. i jakoś się dalej nie odzywamy do siebie.
to nawet dobrze, odpoczniemy od siebie

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Hejka

no nie da się zapomnieć Garfi

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
ja się gubie w swoim mieście także tym się nie martw, jakoś tam dotrzemy na ten rynek
poznała chłopaka. i on ją zmienił troche, a ona pokazała jaka jest... idzie do mnie tylko jak ma problem, a potem od razu juz udaje honorową jak ten problem znika. czasami pokazuje swoje stare oblicze, chce się spotkać itd. ale to juz nie to samo, widujemy się w klasie i tyle...
nie mówie też, że to nie jest tak, że ja sie tez troche zmieniłam, bo na pewno.. kiedys nie dostrzegałam paru spraw, a teraz zrozumiałam, że problemu nie rozwiąże się tym, że idzie sie w zaparte ze go nie ma. <skomplikowanie>

jakbysmy smialy zapomniec Cie Garfi

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

haha

co do tej laski, to nie wiem czy jej a)nie zauwazać czy b) coś jej w koncu powiedzieć ?
ja bym ją zastrzeliła samym spojrzeniem, ewentualnie rzuciła jakiś tekst, ale nie tak ostry jak zaproponowała Cocaine
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 14:41   #1484
Fenrira
Raczkowanie

Cytat:

może to przez ta gorączke
mam nadzieje, że dojdziecie to porozumienia w tej sprawie
Mam nadzieję, że mu przejdzie a jak nie zawsze można sprowokować żeby przeszło

Garfi!

Jak tam z TŻtem?
Odzywa się normalnie, czy dalej tylko wieczorem?
Fenrira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 14:42   #1485
garfieldek
Zakorzenienie

Kochane jestescie

ale 2 dni nieobecnosci na tym watku to strasznie dluuuugoooo, dlatego pytalam

DO mnie zaraz TZ wpada, takze znow uciekam ajjjjj aaa i odzywa sie na szczescie, sam nawet pisze

jutro juz u was dluzej posiedze

paaaaaaaaaaa

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 14:45   #1486
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Hej Kochane
znowu dlugo nie pisalam bo mam tak i zapierdziel na uczelni ze to jest masakra. Juz jestem na skraju wyczerpania psychicznego i wcale nie przesadzam. Nic mi nie wchodzi do glowy, juz nie moge patrzec na ksiazki. W sobote za tydzien mam najwazniejsze kolokwium, jak je zawale to bedzie ciezko. Nie jest to az takie trudne ale musze umiec praktycznie na pamiec 1500 stron wiec porazka. Wszystko mi sie myli i placze...
Dodatkowo stwierdzam ze jestem strasznie naiwna w stosunku do ex. Tak jak juz pisalam spedzilismy razem sylwestra potem 3 dni razem. I teraz jakos sie rozeszlo. Nie chce byc z nim, ale myslalam ze jakis kontakt bedziemy mieli. W ten weekend ma szkole u mnie w miescie. Jak w tygodniu pisalismy to mu powiedzialam ze jak cos to moze wpasc do mnie bo zostaje na sobote i niedziele. Pisalismy troche, myslalam ze moze przyjdzie, ale jednak nie. Z jednej strony lepiej bo mam duzo nauki, ale z drugiej.... ehhh.

Madame przypominasz mi mnie rok temu. Tez sie o wszystko fochalam i bylam wielka dama i przez to stracilam kogos kogo kochalam. Mam nadzieje ze Ty sie ocknelas i bedziesz pracowala nad soba

Szatanku sliczne te pierwsze zdjecie ale wiesz co... faktycznie zrob jakies z usmiechem. Nie musisz pokazywac zabkow ale usmiech musi byc. Czasami chodze na sesje zdjeciowe i na prawde usmiech to postawa! Masz ogromne szanse, jednak nie mozesz byc taka "ponura" powodzenia

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 14:46   #1487
yellowsunshine
Zadomowienie

Rebe widzisz jak chłopak się stresuje czasami rzeczywiście, odrobinka tęsknoty może pozytywnie wpłynąć
ja w ostatni piątek, po prostu się na nią dziwnie patrzyłam, potem w toalecie jak do mnie mówiła - po prostu ją olałam. bo co to ma być? jak mnie nie ma takie teksty, a jak jestem to pomoca koleżansia? Tylko że właśnie nie wiem co dalej czasami mam ochotę ją wyrzucić za okno
Stary 2010-01-17, 14:48   #1488
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Hejka

ja tez pamiętam!
co tam Grafi?

Cytat:

najlepiej to odpowiadaj tak jak Koka zaproponowała hehe tylko w żartach a nie w złościach bo będzie miała satyfakcję
chociaż nie wiem czy to da się powiedzieć w żartach lepiej z ironią
W sumie szkoda, bo 8 lat to mało nie jest. może to ten chłopak ją tak zmienił.. albo ona jest w niego ślepo zapatrzona i w końcu przejrzy na oczy
Mam właśnie i bardzo mi pomaga z tą moją sytuacją np teraz. Tylko ona jest b. towarzyska ja natomiast mniej niestety ale jest super

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
ostro

zmykam do nauki znowu. z TŻtem się widziałam w piątek i nie wiem kiedy się zobaczymy.. ale jakoś nie tęsknie póki co.
napisał mi dziś rano smsa czy obrażona jestem
napisałam, że nie, bo niby za co?
on na to "oj no bo jakoś nie pisałaś". pomyślałam sobie "głupi czy jaki, przecież to on nie pisał"
nie odzywałam się, bo się uczyłam i za parę godzin znowu dostaję smsa "to gniewasz się czy nie?".
uparty osioł, odpisałam, że jakiś przewrażliwiony jest i że nie jestem zła. i jakoś się dalej nie odzywamy do siebie.
to nawet dobrze, odpoczniemy od siebie

no nie da się zapomnieć Garfi

Reb co się z Tobą dzieje? z tej sytuacji wygląda jakby on teraz się wkurzał że nie piszesz i wgl hehe. I dobrze! tak trzymaj jakiś dystans musi być
Stary 2010-01-17, 14:49   #1489
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:

haha

Tak, nie tylko Ty
Ale powiem Ci, że faceci nie sa tacy głupi, większość traktują właśnie tak jak na to zasługują i tyle.

Najlepsza była dziewczyna , którą spotkałam na sylwka, jak pojechaliśmy z moim TŻtem do znajomych na wieś

Idziemy przez las, widzę taki jakby domek, w środku ok 15 osób.
Wchodzę, widzę laske, 2 razy szersza ode mnie(serio) , farbowana na czerno, oczy na czarno, tona tapety, miniówka i biale kozaczki na szpilce
Co najlepsze?
Że impreze zorganizowali sobie w takim opuszczonym domu w lesie jakby, było gites, stół taki dłuuugi drewniany, ławy, balony, muzyka, światła, tylko , że wszyscy w kurtkach....
Po 15 minutach ja jak to ja zauwazyłam mały problem i tu do TŻta
,,Kochanie po pierwsze to tu piździ, po drugie to ja nie zamierzam całą noc chodzić sikać na dwór, dzwońmy po kogoś i się stąd zmywajmy" i po 21 byliśmy znowu u nas w mieście, na domówce z naszymi ludźmi stąd.
Żałuje tylko , że nie widziałam jak ona pijana sika w tej mini i kozaczkach.

Stary 2010-01-17, 14:51   #1490
jagaaaaa
Wtajemniczenie

ja dopiero wstałam
troche wcześniej.. dopiero 9

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Witam Yellow
Hmm chyba faktycznie mam dobry kontakt z jego rodzicami. Zreszta u nas to jest inna sprawa - mama TZ jest kuzynka mojej cioci Ale ja z TZtem i jego rodzicami nie jestem zadna rodzina. Czasami tak sobie mysle co za dziwny zbieg okolicznosci nas ze soba polaczyl - spotkalismy sie w takim duzym miescie jak Gdansk, a mimo to mamy wspolnego czlonka rodziny. Ta ciocia to juz w ogole pochodzi z calkiem innego miasta

Probowalam tlumaczen, nie pomogly. Dzis musze troche ostrzej postawic sprawe. Zreszta teraz i tak nie bedziemy sie widziec kilka dni, bo mam pare spraw do zrobienia (m.in.nauka, lekarz), wiec moze zejdzie ze mnie to cisnienie.
wspólna rodzina! to tak jak i u mnie!!!
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 14:56   #1491
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Kochane jestescie

ale 2 dni nieobecnosci na tym watku to strasznie dluuuugoooo, dlatego pytalam

DO mnie zaraz TZ wpada, takze znow uciekam ajjjjj aaa i odzywa sie na szczescie, sam nawet pisze

jutro juz u was dluzej posiedze

paaaaaaaaaaa
No to rozumiem że tż jest grzeczny oby tak zostało już
Paaa milego dnia!

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Hej Kochane
znowu dlugo nie pisalam bo mam tak i zapierdziel na uczelni ze to jest masakra. Juz jestem na skraju wyczerpania psychicznego i wcale nie przesadzam. Nic mi nie wchodzi do glowy, juz nie moge patrzec na ksiazki. W sobote za tydzien mam najwazniejsze kolokwium, jak je zawale to bedzie ciezko. Nie jest to az takie trudne ale musze umiec praktycznie na pamiec 1500 stron wiec porazka. Wszystko mi sie myli i placze...
Dodatkowo stwierdzam ze jestem strasznie naiwna w stosunku do ex. Tak jak juz pisalam spedzilismy razem sylwestra potem 3 dni razem. I teraz jakos sie rozeszlo. Nie chce byc z nim, ale myslalam ze jakis kontakt bedziemy mieli. W ten weekend ma szkole u mnie w miescie. Jak w tygodniu pisalismy to mu powiedzialam ze jak cos to moze wpasc do mnie bo zostaje na sobote i niedziele. Pisalismy troche, myslalam ze moze przyjdzie, ale jednak nie. Z jednej strony lepiej bo mam duzo nauki, ale z drugiej.... ehhh.
Jejj biedna to Ty idź się tam ucz a nie na wizażu siedź a wcześniej się zrelaksuj, kąpiel, odpocznij i do dzieła dasz radę!

Koka omg chciałabym to zobaczyć

Dziewczyny tż coś się zmienił, jakby mu juz mniej zależalo, kiedyś tak do mnie pisał że tęskni że już się nie może doczekać kiedy się zobaczymy, teraz już w ogóle nie okazuje tego, mówi mi tylko czasami że mnie kocha, może coś się wypala? albo dręczy go ta sytuacja..
ehh to dopiero 20 miesięcy razem.

Czas edycji: 2010-01-17 o 14:59
Stary 2010-01-17, 14:58   #1492
yellowsunshine
Zadomowienie

Kochajmnie to Ci zazdroszcze wiesz co oni są razem ze 2 lata, żyją sami z soba, rzadko wychodzą, właściwie wcale... strasznie się separują, ja z nia rozmawiałam. ale eh, nic . a kiedys wyszlismy do kina : ja moj TZ, ona i jej TZ i wiesz ze zaraz po seansie wyszli i nawet sie nie pozegnali ich wytlumaczeniem bylo ze sie pokłocili. chyba domyslacie się jaka byla nasza reakcja i mina mojego TZta.
ehh

Koka hahah tez bym zalowała ten widok bylby BEZCENNY
tak, też trzymam się tego, że faceci są bardziej bezposredni, bez intryg i w dodatku właśnie nie szanują tak naprawde takich lasek, ale znam facetów cholernie dwulicowych co akurat u nich wynika chyba z tchórzostwa, obawy przed wyrazeniem własnego zdania wprost

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Garfi super ze się odzywa papa
Stary 2010-01-17, 14:59   #1493
Cocaine essence
Zakorzenienie

Też chciałam , ale cholera, sikanie siła wyższa
A sikanie w śniegu, w lesie to nie dla mnie

Stary 2010-01-17, 15:02   #1494
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Jejj biedna to Ty idź się tam ucz a nie na wizażu siedź a wcześniej się zrelaksuj, kąpiel, odpocznij i do dzieła dasz radę!
Juz mam po dziurki w nosie nauki... wczoraj siedzialam nad ksiazka od 11 do 24 wiec dzis troche daje na luz....

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 15:02   #1495
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Kochajmnie to Ci zazdroszcze wiesz co oni są razem ze 2 lata, żyją sami z soba, rzadko wychodzą, właściwie wcale... strasznie się separują, ja z nia rozmawiałam. ale eh, nic . a kiedys wyszlismy do kina : ja moj TZ, ona i jej TZ i wiesz ze zaraz po seansie wyszli i nawet sie nie pozegnali ich wytlumaczeniem bylo ze sie pokłocili. chyba domyslacie się jaka byla nasza reakcja i mina mojego TZta.
ehh
Współczuje im bardzo. Za kilka lat jak obudzą się z ręką w nocniku będą żałowali i zastanawiać się jak mogli do tego dopuścić
No nie dziwie się waszej reakcji, bo trochę dziwnie zrobili..

Cytat:
Też chciałam , ale cholera, sikanie siła wyższa
A sikanie w śniegu, w lesie to nie dla mnie
Może ona to lubi i jeszcze do tego na białych kozaczkach, taki jej fetysz
Stary 2010-01-17, 15:05   #1496
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Juz mam po dziurki w nosie nauki... wczoraj siedzialam nad ksiazka od 11 do 24 wiec dzis troche daje na luz....
za dużo tez nie można.. odpocznij dzisiaj tak jak KochajMniie pisała
Stary 2010-01-17, 15:05   #1497
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Współczuje im bardzo. Za kilka lat jak obudzą się z ręką w nocniku będą żałowali i zastanawiać się jak mogli do tego dopuścić
No nie dziwie się waszej reakcji, bo trochę dziwnie zrobili..

Może ona to lubi i jeszcze do tego na białych kozaczkach, taki jej fetysz
ehh no masz racje masz racje, ja niestety juz nie umiem temu zaradzic

Kochane lece na obiad rodzinny, potem mam matme a potem mase nauki polskiego i cholernie cięzkie 2 dni ale będe Was odwiedzać w tym tygodniu jak tylko będe mogła, NIE ZAPOMINAC TU O MNIE
buziaki
Stary 2010-01-17, 15:10   #1498
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ehh no masz racje masz racje, ja niestety juz nie umiem temu zaradzic

Kochane lece na obiad rodzinny, potem mam matme a potem mase nauki polskiego i cholernie cięzkie 2 dni ale będe Was odwiedzać w tym tygodniu jak tylko będe mogła, NIE ZAPOMINAC TU O MNIE
buziaki
ja nie zapomnę papa
Stary 2010-01-17, 15:13   #1499
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
ja nie zapomnę papa
Ja też nie!
Powodzenia!

Oglądam sobie właśnie filmiki z przygotowań do ślubu czy w plenerze, wydają się być tacy zakochani tak dobrze im razem i wgl im zazdroszczę

Czas edycji: 2010-01-17 o 15:17
Stary 2010-01-17, 15:21   #1500
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też nie!
Powodzenia!

Oglądam sobie właśnie filmiki z przygotowań do ślubu czy w plenerze, wydają się być tacy zakochani tak dobrze im razem i wgl im zazdroszczę
ufff ja tez tak mam
przedwczoraj to sobie włączyłam filmiki z studniówki... wszystkie pary przytuleni.. dlatego wam pisałam ostatnio ze znowu ta zazdrość przez to wróciła... ale już tak nie będę robić. a ty tak samo, jak jest ci przykro z tego powodu to nawet takie rzeczy nie oglądaj. w depresje można wpaść
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości