|
|
#4381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
Dzień dobry, dziewuszki
bo one mi się najbardziej podobają. I oczywiście mój Maniek też chciał się Wam pokazać, jak to dzisiaj ślicznie wygląda, więc jego też Wam pokażę
|
#4382 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
strasznie mi przykro jak to sie stalo?![]() ![]() na pocieszenie bedziesz mogla z nami wiecej rozmawiac ![]() Cytat:
tez szukam takiej bluzki![]() Moj tz poszedl wczoraj do jakiegos pabu ze znajomymi ze studiow oblac zaliczone egzaminy, siedzieli w tym pabie ale pozniej sie im znudzilo i poszli do jakiegos klubu poprostu bylam tak wsciekla ze mi rece lataly ![]() no ale przeciez czasem niestety moze pojsc ze znajomymi do klubu, ale jak pomysle ile tam dziewczyn bylooo ![]() staram sie byc opanowana brrr ale ze mnie zazdrosnica ![]() Dobrze ze moge chociaz wam sie wygadac, to mam nadzieje ze nic mu nie bede gledzic
Edytowane przez memorize Czas edycji: 2010-01-17 o 11:49 |
||
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Motylicaja biedaku! Współczuję
Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło posiedzisz sobie w domku, odpoczniesz Zakochana19 fajne zakupy i piesek przesympatyczny ![]() memorize to są właśnie chłopy... Nie liczą się z kobietami... Ale pewnie nie ma o co być zazdrosnym, bo go zapewne żadne dziewczyny poza Tobą nie interesują. No tylko,że ja też jestem mega zazdrosna, no ale co poradzić
|
|
#4384 |
|
Zadomowienie
|
Jestem pewna ze na trzezwo nic z zadna dziewczyna nie mialby doczynienia, ale wiem ze kazdy facet po alkoholu moze sie zapedzic za daleko... no ale nie ma co sie nakrecac
![]() Z tym ze on ma pare ''kolezanek'' ktore staraja robic mi pod gorke... |
|
|
|
#4385 | |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie. Na trzeźwo to jasne, że nic, ale po pijanemu, sam nie będzie nawet wiedział jak go jakaś siksa weźmie w swoje sidła. Ja mu ufam, ale każde zaufanie ma swoje granice
Wiecie jak to jest No ale cóż. nawet jakby na tej dyskotece coś się wydarzyło to i tak byśmy się nie dowiedziały, bo przecież żaden z facetów nie jest samobójcą i nie powie, że poznał jakąś ładną i miłą dziewczynę :P Z tego, co mój TŻ mi opowiadał to zabawa była beznadziejna bo "beze mnie". Jasne, jasne. Zawsze tak mówi xD ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
to jest właśnie najgorsze. Jak chłopak ma "przyjaciółki" które są tylko przyjaciółkami. a potem okazuję się, że te kumpele Ciebie nie lubią i to one chcą Cię zlikwidować...
|
|
#4386 |
|
Zadomowienie
|
zakochana Masz racje
![]() Najbardziej denerwuje mnie to ze czasem jak wypije za duzo to na 2 dzien nic nie pamieta
|
|
|
|
#4387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie. Nie widzę żadnego sensu w upijaniu się do nieprzytomności. I do zdrady tylko jeden "krok".. Tez tylko tego się boję. Bo jakbym miała pewność że mój TŻ idzie tylko potańczyć, napić się z kolegami po piwku, to jasne, że nie mam nic przeciwko. To logiczne, że nie każdą wolną chwilę musimy spędzać razem. Ale jeżeli pomyślę sobie ile jest napalonych małolat na takiej dyskotece + alkohol, to aż mnie skręca..
|
|
#4388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() obie robily to bo jak twierdzily zabralam im go
|
|
|
|
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też miałam taką sytuację, ale z moim ex chłopakiem. Pisałam z nim na gg, ale nie wiedziałam, że on pisał z taką inną dziewczyną. Spotkaliśmy się kilka razy i powiedział, że chciałby spotykać się ze mną na poważnie. Ja zgodziłam się, ponieważ bardzo mi się podobał. I chyba po 2 tygodniach dostałam na gg wiadomość: "Zabrałaś mi Piotrka, nie wybaczę Ci tego. Zemszczę się". xDD Najpierw chciało mi się śmiać, a potem naprawdę się przejęłam. No bo nie wiadomo, co takiej dziewczynie strzeli do głowy. Pokazałam to mojemu ex, on też do niej zadzwonił i powiedział jej, żeby się ode mnie odwaliła, bo nie ma i tak u niego szans. Wszystko skonczyło jest ok, ale nie lubię takich akcji. Nie wiem, jak się w takiej sytacji zachować. Bo ja naprawdę nie miałam pojęcia, że on pisał z jakąs inną panienką.
|
|
#4390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorsze jest wlasnie to co mowisz, ze pojdzie na impreze i nie ze on ale jakas sie przyplacze i :dupa: mimo ze nie przepadam za klubami bylam pare razy i wi9em jak to wyglada:/ zreszta jesli facet sam(+koledzy) idzie do klubu to po co? po to zeby tanczyc z jakimis dziwuchami, bo przeciez z kolegami tanczyc nie bedzie
|
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
ja wam później opowiem co kiedyś było z byłą mojego tż ale nie teraz bo tż siedzi koło mnie... wieczorkiem tu napiszę co ta lafirynda robiła
|
#4392 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie. to też jest straszne. że niektóre laski myślą, że jak chłopak z nią zatańczy, to już jest jej na zawsze. A to przecież tylko taniec.... I zacznie taka się do niego przystawiać.. tak mnie to denerwuję, sama rozmowa na ten temat, że aż idę sobie kawki zrobić. naprawdę, masakra. Miałam do czynienia już wiele razy z takimi panienkami, właśnie na dyskotekach. Z tym, że ja byłam wtedy ze swoimi znajomymi. I zobaczyłam, że do mojego kolegi przystawia się taka może "gorąca 13nastka" a ten pijany w trzy dupy, zaczyna się dostawiać do niej. xD
Z moimi koleżankami doszłyśmy do wniosku, że tak być nie może i ładnie przeprosiłyśmy "13nastkę" i poprosiłyśmy, żeby sobie dziewczynka poszła. Normalnie, ledwo na nogach stała...
|
#4393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie rozumiem tego i nigdy nie rozumiem... ja nie moglabym byc z facetem wiedzac ze jakas kobieta przeze mnie cierpi, albo co gorsza zostawil dzieci jak to sie tez czesto zdarza. Czasem czytam watki typu ''poznalam super faceta-jedyny problem to jego kobieta'', '' poznalam mezczyzne swojego zycia, jednak czy jego dzieci to nie przeszkoda?'' no cos strasznego az rzygac sie chce:/
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4396 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooo masakra. Jasne, że każda normalna dziewczyna, nie byłaby w stanie rozwalić czyjegoś związku. Miłość miłością, ale rodzina, dzieci to również ważne (jak nie najważniejsze) w życiu.
Jeżeli tylko bym się dowiedziała wcześniej, że "obiekt moich westchnień" ma kobietę, to sorry, ale nie mieszam się w to. Bo wiem, co ta dziewczyna później przeżywa, jak chłopak zostawia ją dla INNEJ!
|
#4397 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mam nadzieje ze juz jej przeszlo, bo jak nie to daj nam namiary to sie z nia policzymy hiCytat:
![]() i tez znam wiele takich dziewczyn, ktorym najchetniej bym do tylka dokopala:/ a 13 na dyskotekach to jest cos strasznego.... jak mozna wpscic dzieci w tym wieku na impreze teraz wszystko sie tak szybko dzieje... juz w podstawowce pija, pala a niektorzy juz sie nawet za sex biora;/ jak tak dalej pojdzie to moja siostra w wieku 10 lat zacznie na imprezy chodzic ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4399 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale powiedz mi, gdzie są rodzice tych dzieci!
Przecież to jest istna patologia.Masakra. Najgorsze jest to, że takie 13nastki wypiją więcej alkoholu niż niejeden facet! ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- brawo dla TŻa! tak właśnie trzeba postępować z takimi siksami!
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
z resztą numer zmienił to już go nie gnębiła hehe
|
#4401 |
|
Wtajemniczenie
|
To jakaś naprawdę natrętna panna. Jakby mi chłopak powiedział, żebym się "odwaliła" to bym się załamała i już nigdy nawet na niego nie spojrzała. a nie poniżała się dalej
|
#4402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Zaraz tz do mnie przyjdzie wiec odezwe sie wieczorem milego dnia
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też już lecę do mojego TŻa. I jedziemy dzisiaj do jego dziadków
przemili ludzie. Miłego dnia, dziewuszki Do wieczora.
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle zakochana19 zapomniałam napisać, że śliczna z Ciebie dziewczyna! Masz taką ładną, delikatną urodę
![]() A ja znowu wracam do nauki.. Ble... ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Udanej niedzieli z Tżami!
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie lenię hehe
|
#4406 |
|
BAN stały
|
hejcka
![]() u mnie w mare...jakos leci...noga lekko boli ale jest oki ![]() mysle poztywnie... a t mozliwe zeby miec TZ chodz sie go nie widzialo :confus ed:
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś tak żyłam gadałam z chłopakiem który był z nad morza ale to nie to... tż to dla mnie chopak z którym jest się realnie... można pogadac przytulic i wogóle.... związek przez neta czy prze tel i smsy to nie związek jak dla mnie...
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-01-17 o 15:46 |
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W 100% się zgadzam. Takiego chłopaka tak naprawdę się wcale nie zna. Przez neta można być całkiem innym człowiekiem niż w rzeczywistości, a Tż to osoba, którą się dobrze zna, wie się, jak zachowuje się w konkretnych sytuacjach, jak okazuje swoje emocje i uczucia. A co Motylicaja poznałaś kolejnego chłopaka?
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, ktos przez neta może byc milusi a w realu kompletny dupek... bo tak się często zdarza
|
#4410 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gdzieś taką widziałam, w New Yorkerze? A pieska to masz słodziutkiego , pewnie z moim by się zakumplowali ,bo moja Maja lubi yorki .Cytat:
Motylicaja,a nie próbowałaś kogoś poznać w realu ? Wiem,że to trudne ,bo sama jestem bardzo wybredna no i widać tego efekty bo ciągle jestem sama ale staram się bo chciałabym już kogoś dla siebie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

bo one mi się najbardziej podobają. I oczywiście mój Maniek też chciał się Wam pokazać, jak to dzisiaj ślicznie wygląda, więc jego też Wam pokażę

jak to sie stalo?

posiedzisz sobie w domku, odpoczniesz

teraz wszystko sie tak szybko dzieje... juz w podstawowce pija, pala a niektorzy juz sie nawet za sex biora;/ jak tak dalej pojdzie to moja siostra w wieku 10 lat zacznie na imprezy chodzic
tak właśnie trzeba postępować z takimi siksami! 
:confus ed: