pogaduszki o ...wszystkim - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 11:30   #4381
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim

Dzień dobry, dziewuszki Zapomniałam zrobić Wam zdjęć moich zakupów. Tzn. torebki i bluzki bo one mi się najbardziej podobają. I oczywiście mój Maniek też chciał się Wam pokazać, jak to dzisiaj ślicznie wygląda, więc jego też Wam pokażę

zakochana19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 11:47   #4382
memorize
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
Witajcie!!!!

Ja jestem zalamana.....

zlamalam Noge w kosce bylam w szpitalu (bardzo mily personel) i doktor...co sie okazalo kstak w 2 miejscach zlamana.... bede miec Operacje(zabieg) w nast.tygodniu...

w tejk sytulacji chyba z pracy nici...

a mialam jechac do Austri z sasiadamu=i jehac opiekwoac sie 3 dziec...(5 miesiescy i 2 i 5 lat

a teraz to chyba nicnic
bidulko strasznie mi przykro jak to sie stalo?
na pocieszenie bedziesz mogla z nami wiecej rozmawiac

Cytat:
Napisane przez zakochana19 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dziewuszki Zapomniałam zrobić Wam zdjęć moich zakupów. Tzn. torebki i bluzki bo one mi się najbardziej podobają. I oczywiście mój Maniek też chciał się Wam pokazać, jak to dzisiaj ślicznie wygląda, więc jego też Wam pokażę
Bardzo ladne ciuszki i piesio slodziak tez szukam takiej bluzki

Moj tz poszedl wczoraj do jakiegos pabu ze znajomymi ze studiow oblac zaliczone egzaminy, siedzieli w tym pabie ale pozniej sie im znudzilo i poszli do jakiegos klubu poprostu bylam tak wsciekla ze mi rece lataly
no ale przeciez czasem niestety moze pojsc ze znajomymi do klubu, ale jak pomysle ile tam dziewczyn bylooo
staram sie byc opanowana Jednak pocieszam sie ze nie za bardzo lubi po klubach lazic i jak juz to na jakiegos grila chodzi, albo w domu czy cos, ale tam na szczescie rzadko sa dziewczyny
brrr ale ze mnie zazdrosnica
Dobrze ze moge chociaz wam sie wygadac, to mam nadzieje ze nic mu nie bede gledzic

Edytowane przez memorize
Czas edycji: 2010-01-17 o 11:49
memorize jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:16   #4383
agunineczka
Zakorzenienie

Motylicaja biedaku! Współczuję
Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło posiedzisz sobie w domku, odpoczniesz

Zakochana19 fajne zakupy i piesek przesympatyczny

memorize to są właśnie chłopy... Nie liczą się z kobietami... Ale pewnie nie ma o co być zazdrosnym, bo go zapewne żadne dziewczyny poza Tobą nie interesują.
No tylko,że ja też jestem mega zazdrosna, no ale co poradzić
Stary 2010-01-17, 12:25   #4384
memorize
Zadomowienie

Jestem pewna ze na trzezwo nic z zadna dziewczyna nie mialby doczynienia, ale wiem ze kazdy facet po alkoholu moze sie zapedzic za daleko... no ale nie ma co sie nakrecac
Z tym ze on ma pare ''kolezanek'' ktore staraja robic mi pod gorke...
Stary 2010-01-17, 12:59   #4385
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

No właśnie. Na trzeźwo to jasne, że nic, ale po pijanemu, sam nie będzie nawet wiedział jak go jakaś siksa weźmie w swoje sidła. Ja mu ufam, ale każde zaufanie ma swoje granice Wiecie jak to jest
No ale cóż. nawet jakby na tej dyskotece coś się wydarzyło to i tak byśmy się nie dowiedziały, bo przecież żaden z facetów nie jest samobójcą i nie powie, że poznał jakąś ładną i miłą dziewczynę :P
Z tego, co mój TŻ mi opowiadał to zabawa była beznadziejna bo "beze mnie". Jasne, jasne. Zawsze tak mówi xD

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez memorize Pokaż wiadomość
Jestem pewna ze na trzezwo nic z zadna dziewczyna nie mialby doczynienia, ale wiem ze kazdy facet po alkoholu moze sie zapedzic za daleko... no ale nie ma co sie nakrecac
Z tym ze on ma pare ''kolezanek'' ktore staraja robic mi pod gorke...
Nie przejmuj się. "Koleżanki" da się zawsze zlikwidować to jest właśnie najgorsze. Jak chłopak ma "przyjaciółki" które są tylko przyjaciółkami. a potem okazuję się, że te kumpele Ciebie nie lubią i to one chcą Cię zlikwidować...

Stary 2010-01-17, 13:04   #4386
memorize
Zadomowienie

zakochana Masz racje
Najbardziej denerwuje mnie to ze czasem jak wypije za duzo to na 2 dzien nic nie pamieta (osobiscie nie widze w tym zadnego sensu) wiec co jakby nawet tego nie pamietal?;/ nie no mojemu tz ufam pod tym wzgledem, jednak nie ufam alko...
Stary 2010-01-17, 13:08   #4387
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Cytat:
zakochana Masz racje
Najbardziej denerwuje mnie to ze czasem jak wypije za duzo to na 2 dzien nic nie pamieta (osobiscie nie widze w tym zadnego sensu) wiec co jakby nawet tego nie pamietal?;/ nie no mojemu tz ufam pod tym wzgledem, jednak nie ufam alko...

Dokładnie. Nie widzę żadnego sensu w upijaniu się do nieprzytomności. I do zdrady tylko jeden "krok".. Tez tylko tego się boję. Bo jakbym miała pewność że mój TŻ idzie tylko potańczyć, napić się z kolegami po piwku, to jasne, że nie mam nic przeciwko. To logiczne, że nie każdą wolną chwilę musimy spędzać razem. Ale jeżeli pomyślę sobie ile jest napalonych małolat na takiej dyskotece + alkohol, to aż mnie skręca..

Stary 2010-01-17, 13:16   #4388
memorize
Zadomowienie

Cytat:

Nie przejmuj się. "Koleżanki" da się zawsze zlikwidować to jest właśnie najgorsze. Jak chłopak ma "przyjaciółki" które są tylko przyjaciółkami. a potem okazuję się, że te kumpele Ciebie nie lubią i to one chcą Cię zlikwidować...
Ogolnie to ze ma kolezanki ok, to zupelnie naturalne, jednak np jedna przez jakis czas pisala do mnie ze ona z moim tz jest, ze robia niestwozone rzeczy, potem inna wypisywala do mnie ze mnie ZABIJE jak go nie zostawie obie robily to bo jak twierdzily zabralam im go to bylo na poczatku jakos, jedna mnie nawet przeprosila.. no ale jakis czas temu tz z kolega szedl na piwko spotkali jakas tam kolezanke, potem kilka razy sie z nia spotkali i poprostu masakra byla myslalam ze sie z tz rozstaniemy przez ta **** ciagle do niego wydzwaniala, pisala sms, na gadu na nk wczedzie... nie wiem czy kiedys spotkali sie sami ale z tego co wiem to nie... kolega raz do mnie zadzwonil jak sprawa wyglada powiedzial ze ona robi sobie wzgledem tz nadzieje i za wszelka cene chce go miec jedno szczescie takie ze ponoc tz nic nie odwzajemnial itp. itd... no ale powiedzialam tz ze albo zrywa z nia kontakt, albo ze mna. Przy mnie do niej zadzwonil powiedzial ze juz sie wiecej nie spotkaja itp.. moze troche przesadzilam, ale nie bede znosic ze jakas dziewucha migdali sie do mojego tz
Stary 2010-01-17, 13:24   #4389
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Cytat:
Ogolnie to ze ma kolezanki ok, to zupelnie naturalne, jednak np jedna przez jakis czas pisala do mnie ze ona z moim tz jest, ze robia niestwozone rzeczy, potem inna wypisywala do mnie ze mnie ZABIJE jak go nie zostawie obie robily to bo jak twierdzily zabralam im go to bylo na poczatku jakos, jedna mnie nawet przeprosila.. no ale jakis czas temu tz z kolega szedl na piwko spotkali jakas tam kolezanke, potem kilka razy sie z nia spotkali i poprostu masakra byla myslalam ze sie z tz rozstaniemy przez ta **** ciagle do niego wydzwaniala, pisala sms, na gadu na nk wczedzie... nie wiem czy kiedys spotkali sie sami ale z tego co wiem to nie... kolega raz do mnie zadzwonil jak sprawa wyglada powiedzial ze ona robi sobie wzgledem tz nadzieje i za wszelka cene chce go miec jedno szczescie takie ze ponoc tz nic nie odwzajemnial itp. itd... no ale powiedzialam tz ze albo zrywa z nia kontakt, albo ze mna. Przy mnie do niej zadzwonil powiedzial ze juz sie wiecej nie spotkaja itp.. moze troche przesadzilam, ale nie bede znosic ze jakas dziewucha migdali sie do mojego tz
no co Ty! Nie przesadziłaś. Ja na pewno zrobiłabym tak samo. Boooże gdzie to takie pindy się rodzą. Ja naprawdę nie wiem... Zajęłaby się swoim życiem, a nie rujnowała i mieszała w życiu innych dziewczyn. Ale to czysta zazdrość po prostu. Zazdrość naprawdę może człowieka zmienić.
Też miałam taką sytuację, ale z moim ex chłopakiem. Pisałam z nim na gg, ale nie wiedziałam, że on pisał z taką inną dziewczyną. Spotkaliśmy się kilka razy i powiedział, że chciałby spotykać się ze mną na poważnie. Ja zgodziłam się, ponieważ bardzo mi się podobał. I chyba po 2 tygodniach dostałam na gg wiadomość: "Zabrałaś mi Piotrka, nie wybaczę Ci tego. Zemszczę się". xDD Najpierw chciało mi się śmiać, a potem naprawdę się przejęłam. No bo nie wiadomo, co takiej dziewczynie strzeli do głowy. Pokazałam to mojemu ex, on też do niej zadzwonił i powiedział jej, żeby się ode mnie odwaliła, bo nie ma i tak u niego szans.
Wszystko skonczyło jest ok, ale nie lubię takich akcji. Nie wiem, jak się w takiej sytacji zachować. Bo ja naprawdę nie miałam pojęcia, że on pisał z jakąs inną panienką.

Stary 2010-01-17, 13:25   #4390
memorize
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie. Nie widzę żadnego sensu w upijaniu się do nieprzytomności. I do zdrady tylko jeden "krok".. Tez tylko tego się boję. Bo jakbym miała pewność że mój TŻ idzie tylko potańczyć, napić się z kolegami po piwku, to jasne, że nie mam nic przeciwko. To logiczne, że nie każdą wolną chwilę musimy spędzać razem. Ale jeżeli pomyślę sobie ile jest napalonych małolat na takiej dyskotece + alkohol, to aż mnie skręca..
swieta racja
najgorsze jest wlasnie to co mowisz, ze pojdzie na impreze i nie ze on ale jakas sie przyplacze i :dupa: mimo ze nie przepadam za klubami bylam pare razy i wi9em jak to wyglada:/ zreszta jesli facet sam(+koledzy) idzie do klubu to po co? po to zeby tanczyc z jakimis dziwuchami, bo przeciez z kolegami tanczyc nie bedzie
Stary 2010-01-17, 13:30   #4391
madzia2306
Zakorzenienie

ja wam później opowiem co kiedyś było z byłą mojego tż ale nie teraz bo tż siedzi koło mnie... wieczorkiem tu napiszę co ta lafirynda robiła

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 13:30   #4392
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

No właśnie. to też jest straszne. że niektóre laski myślą, że jak chłopak z nią zatańczy, to już jest jej na zawsze. A to przecież tylko taniec.... I zacznie taka się do niego przystawiać.. tak mnie to denerwuję, sama rozmowa na ten temat, że aż idę sobie kawki zrobić. naprawdę, masakra. Miałam do czynienia już wiele razy z takimi panienkami, właśnie na dyskotekach. Z tym, że ja byłam wtedy ze swoimi znajomymi. I zobaczyłam, że do mojego kolegi przystawia się taka może "gorąca 13nastka" a ten pijany w trzy dupy, zaczyna się dostawiać do niej. xD
Z moimi koleżankami doszłyśmy do wniosku, że tak być nie może i ładnie przeprosiłyśmy "13nastkę" i poprosiłyśmy, żeby sobie dziewczynka poszła. Normalnie, ledwo na nogach stała...

Stary 2010-01-17, 13:31   #4393
memorize
Zadomowienie

Cytat:
no co Ty! Nie przesadziłaś. Ja na pewno zrobiłabym tak samo. Boooże gdzie to takie pindy się rodzą. Ja naprawdę nie wiem... Zajęłaby się swoim życiem, a nie rujnowała i mieszała w życiu innych dziewczyn. Ale to czysta zazdrość po prostu. Zazdrość naprawdę może człowieka zmienić.
Też miałam taką sytuację, ale z moim ex chłopakiem. Pisałam z nim na gg, ale nie wiedziałam, że on pisał z taką inną dziewczyną. Spotkaliśmy się kilka razy i powiedział, że chciałby spotykać się ze mną na poważnie. Ja zgodziłam się, ponieważ bardzo mi się podobał. I chyba po 2 tygodniach dostałam na gg wiadomość: "Zabrałaś mi Piotrka, nie wybaczę Ci tego. Zemszczę się". xDD Najpierw chciało mi się śmiać, a potem naprawdę się przejęłam. No bo nie wiadomo, co takiej dziewczynie strzeli do głowy. Pokazałam to mojemu ex, on też do niej zadzwonił i powiedział jej, żeby się ode mnie odwaliła, bo nie ma i tak u niego szans.
Wszystko skonczyło jest ok, ale nie lubię takich akcji. Nie wiem, jak się w takiej sytacji zachować. Bo ja naprawdę nie miałam pojęcia, że on pisał z jakąs inną panienką.
Mnie poprostu klew zalewa jak dziewczyna ''podbija'' do faceta mimo ze wie jest zajety nie wazne czy do mojego czy jakiegokolwiek innego nie rozumiem tego i nigdy nie rozumiem... ja nie moglabym byc z facetem wiedzac ze jakas kobieta przeze mnie cierpi, albo co gorsza zostawil dzieci jak to sie tez czesto zdarza. Czasem czytam watki typu ''poznalam super faceta-jedyny problem to jego kobieta'', '' poznalam mezczyzne swojego zycia, jednak czy jego dzieci to nie przeszkoda?'' no cos strasznego az rzygac sie chce:/
Stary 2010-01-17, 13:31   #4394
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja wam później opowiem co kiedyś było z byłą mojego tż ale nie teraz bo tż siedzi koło mnie... wieczorkiem tu napiszę co ta lafirynda robiła
pozdrów TŻa

Stary 2010-01-17, 13:32   #4395
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
pozdrów TŻa
też cie pozdrawia hehe

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-17, 13:33   #4396
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Nooo masakra. Jasne, że każda normalna dziewczyna, nie byłaby w stanie rozwalić czyjegoś związku. Miłość miłością, ale rodzina, dzieci to również ważne (jak nie najważniejsze) w życiu.
Jeżeli tylko bym się dowiedziała wcześniej, że "obiekt moich westchnień" ma kobietę, to sorry, ale nie mieszam się w to. Bo wiem, co ta dziewczyna później przeżywa, jak chłopak zostawia ją dla INNEJ!

Stary 2010-01-17, 13:43   #4397
memorize
Zadomowienie

Cytat:
To czekamy na opowiesc i mam nadzieje ze juz jej przeszlo, bo jak nie to daj nam namiary to sie z nia policzymy hi
Cytat:
No właśnie. to też jest straszne. że niektóre laski myślą, że jak chłopak z nią zatańczy, to już jest jej na zawsze. A to przecież tylko taniec.... I zacznie taka się do niego przystawiać.. tak mnie to denerwuję, sama rozmowa na ten temat, że aż idę sobie kawki zrobić. naprawdę, masakra. Miałam do czynienia już wiele razy z takimi panienkami, właśnie na dyskotekach. Z tym, że ja byłam wtedy ze swoimi znajomymi. I zobaczyłam, że do mojego kolegi przystawia się taka może "gorąca 13nastka" a ten pijany w trzy dupy, zaczyna się dostawiać do niej. xD
Z moimi koleżankami doszłyśmy do wniosku, że tak być nie może i ładnie przeprosiłyśmy "13nastkę" i poprosiłyśmy, żeby sobie dziewczynka poszła. Normalnie, ledwo na nogach stała...
Ja juz wlasnie wypilam kawe
i tez znam wiele takich dziewczyn, ktorym najchetniej bym do tylka dokopala:/ a 13 na dyskotekach to jest cos strasznego.... jak mozna wpscic dzieci w tym wieku na impreze teraz wszystko sie tak szybko dzieje... juz w podstawowce pija, pala a niektorzy juz sie nawet za sex biora;/ jak tak dalej pojdzie to moja siostra w wieku 10 lat zacznie na imprezy chodzic

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Nooo masakra. Jasne, że każda normalna dziewczyna, nie byłaby w stanie rozwalić czyjegoś związku. Miłość miłością, ale rodzina, dzieci to również ważne (jak nie najważniejsze) w życiu.
Jeżeli tylko bym się dowiedziała wcześniej, że "obiekt moich westchnień" ma kobietę, to sorry, ale nie mieszam się w to. Bo wiem, co ta dziewczyna później przeżywa, jak chłopak zostawia ją dla INNEJ!
Ja mysle ze jak czlowiek zdecyduje sie juz na slub, dziecko, rodzine to musi byc swiadomy tego wszystkiego, ze juz nie ma odwrotu i zmiany kobiety... Chociaz teraz to chyba co 3 malzenstwo sie rozpada i najczesciej to wlasnie przez inna kobiete, albo faceta
Stary 2010-01-17, 13:45   #4398
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
To czekamy na opowiesc i mam nadzieje ze juz jej przeszlo, bo jak nie to daj nam namiary to sie z nia policzymy hi

Ja juz wlasnie wypilam kawe
i tez znam wiele takich dziewczyn, ktorym najchetniej bym do tylka dokopala:/ a 13 na dyskotekach to jest cos strasznego.... jak mozna wpscic dzieci w tym wieku na impreze teraz wszystko sie tak szybko dzieje... juz w podstawowce pija, pala a niektorzy juz sie nawet za sex biora;/ jak tak dalej pojdzie to moja siostra w wieku 10 lat zacznie na imprezy chodzic

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Ja mysle ze jak czlowiek zdecyduje sie juz na slub, dziecko, rodzine to musi byc swiadomy tego wszystkiego, ze juz nie ma odwrotu i zmiany kobiety... Chociaz teraz to chyba co 3 malzenstwo sie rozpada i najczesciej to wlasnie przez inna kobiete, albo faceta
przeszło jej bo tż dał jej do zrozumienia że nie chce jej znać

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-17, 13:48   #4399
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Ale powiedz mi, gdzie są rodzice tych dzieci! Przecież to jest istna patologia. Ja jak miałam 12-13 lat, to musiałam się rodziców pytać jak chciałam na podwórko wyjść, a te się po imprezach szlajają. a potem się ludzie dziwią, że "gwałty na 13-latkach". Jak panienka przychodzi w mini, co jej cały tyłek widać, wymalowana że wygląda na 20 lat co najmniej, cycki na wierzchu, to nic dziwnego, że jakiś facet się na taką rzuci.
Masakra. Najgorsze jest to, że takie 13nastki wypiją więcej alkoholu niż niejeden facet!

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
przeszło jej bo tż dał jej do zrozumienia że nie chce jej znać

brawo dla TŻa! tak właśnie trzeba postępować z takimi siksami!

Stary 2010-01-17, 13:50   #4400
madzia2306
Zakorzenienie

z resztą numer zmienił to już go nie gnębiła hehe

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-17, 14:00   #4401
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

To jakaś naprawdę natrętna panna. Jakby mi chłopak powiedział, żebym się "odwaliła" to bym się załamała i już nigdy nawet na niego nie spojrzała. a nie poniżała się dalej

Stary 2010-01-17, 14:08   #4402
memorize
Zadomowienie

Cytat:
Ale powiedz mi, gdzie są rodzice tych dzieci! Przecież to jest istna patologia. Ja jak miałam 12-13 lat, to musiałam się rodziców pytać jak chciałam na podwórko wyjść, a te się po imprezach szlajają. a potem się ludzie dziwią, że "gwałty na 13-latkach". Jak panienka przychodzi w mini, co jej cały tyłek widać, wymalowana że wygląda na 20 lat co najmniej, cycki na wierzchu, to nic dziwnego, że jakiś facet się na taką rzuci.
Masakra. Najgorsze jest to, że takie 13nastki wypiją więcej alkoholu niż niejeden facet! [COLOR="Silver"]
Ja jeszcze jak mialam 12 lat to z kolezankami lalkami na poworku sie bawilam a jak kolezanka sie kiedys pomalowala w 6 klasie to wszyscy sie z niej smiali, a teraz wrecz przeciwnie jak ktos nie jest pomalowany , nie widac tylka to to jest juz odpad nuklearny jak to moja babka od polskiego mowi...

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Zaraz tz do mnie przyjdzie wiec odezwe sie wieczorem
milego dnia
Stary 2010-01-17, 14:12   #4403
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

ja też już lecę do mojego TŻa. I jedziemy dzisiaj do jego dziadków przemili ludzie.
Miłego dnia, dziewuszki Do wieczora.

Stary 2010-01-17, 14:17   #4404
agunineczka
Zakorzenienie

W ogóle zakochana19 zapomniałam napisać, że śliczna z Ciebie dziewczyna! Masz taką ładną, delikatną urodę

A ja znowu wracam do nauki.. Ble...

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Udanej niedzieli z Tżami!
Stary 2010-01-17, 14:18   #4405
madzia2306
Zakorzenienie

a ja sie lenię hehe

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-17, 15:37   #4406
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

hejcka

u mnie w mare...jakos leci...noga lekko boli ale jest oki

mysle poztywnie...

a t mozliwe zeby miec TZ chodz sie go nie widzialo:confus ed:
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 15:41   #4407
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
hejcka

mysle poztywnie...

kiedyś tak żyłam gadałam z chłopakiem który był z nad morza ale to nie to... tż to dla mnie chopak z którym jest się realnie... można pogadac przytulic i wogóle.... związek przez neta czy prze tel i smsy to nie związek jak dla mnie...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2010-01-17 o 15:46
Stary 2010-01-17, 16:14   #4408
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
kiedyś tak żyłam gadałam z chłopakiem który był z nad morza ale to nie to... tż to dla mnie chopak z którym jest się realnie... można pogadac przytulic i wogóle.... związek przez neta czy prze tel i smsy to nie związek jak dla mnie...

W 100% się zgadzam.
Takiego chłopaka tak naprawdę się wcale nie zna. Przez neta można być całkiem innym człowiekiem niż w rzeczywistości, a Tż to osoba, którą się dobrze zna, wie się, jak zachowuje się w konkretnych sytuacjach, jak okazuje swoje emocje i uczucia.
A co Motylicaja poznałaś kolejnego chłopaka?
Stary 2010-01-17, 16:17   #4409
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
W 100% się zgadzam.
Takiego chłopaka tak naprawdę się wcale nie zna. Przez neta można być całkiem innym człowiekiem niż w rzeczywistości, a Tż to osoba, którą się dobrze zna, wie się, jak zachowuje się w konkretnych sytuacjach, jak okazuje swoje emocje i uczucia.
dokładnie, ktos przez neta może byc milusi a w realu kompletny dupek... bo tak się często zdarza

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-17, 16:50   #4410
patka016
Rozeznanie

Cytat:
Ładna bluzeczka,idealna na imprezkę gdzieś taką widziałam, w New Yorkerze?
A pieska to masz słodziutkiego , pewnie z moim by się zakumplowali ,bo moja Maja lubi yorki .

Cytat:
hejcka

mysle poztywnie...

O nieee , absolutnie nie można takiej osoby traktować jak Tż . Przecież to może być zupełnie kto inny, np . podstarzały siwy facet .
Motylicaja,a nie próbowałaś kogoś poznać w realu ? Wiem,że to trudne ,bo sama jestem bardzo wybredna no i widać tego efekty bo ciągle jestem sama ale staram się bo chciałabym już kogoś dla siebie

patka016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości