|
|
#1501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
No właśnie lepiej nie ogladąć dla własnego dobra
|
|
|
#1502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta.. tylko ze w USA nie ma żadnego poloneza, tylko po prostu idzie sie z kimś tak o.. żeby sie pokazać.. a nie do tańca! mój TZ nawet nie ma o co być zazdrosny jak ja będę miała tą studniowke. u nas alkocholu nie bedzie bo to od 21 roku zycia no ale ok, TZ powiedział ze nie pije od wakacji i na studniowce tez nie chce. mam nadzieje, i ufam mu bo jedzie samochodem.
|
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem już w Tor, miałam się już dawno uczyć, zaraz zaczynam. Kupiłam znowu łańcuchy ![]() Kupiłam piwko dla siebie i Tżta, jak przyjedzie to wypijemy razem. Nie wiem czy dzisiaj dam radę zdjęcie zrobić, w każdym razie dowiecie się pierwsze ![]() Sathaaan
|
|
#1504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to nigdy nie trafie na przecene tego co chce..No to czekamy na zdjęcia ![]() i udanego wieczorku z Tż
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh u mnie też średnio, rodzina pojechała... smutno mi
na kolokwium umiem trochę i nie chce mi się uczyć... straszny to będzie tydzień ;( poza tym tż tez musiał dzisiaj mnie wkurzyc, wstępnie powiedział, że przyjedzie dziś albo jutro..... i cisza..... cisza..... dzwonię to mówi, że dzisiaj nie przyjedzie jednak, tylko jutro ![]() oczywiście 1000 mysli w głowie i co druga to jeszcze lepsza "dlaczego ?" ![]() .... aaaa, mam już tego dosyć !
|
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie ukradkiem spogląda na telefon i jest święcie przekonany, że się focham na niego może się zlituje i coś napiszę, bo jak on nie wytrzyma i napisze pierwszy to będzie obrażony, że się pół dnia nie odzywałam, a niby jak on się nie odzywa to mam do niego pretensje a wcale tak nie jest kiedyś tak, ale teraz już nie.spokojnie, nie zwracaj uwagi na tą dziewczynę. to jakiś pustaczek, który nie wie co ze sobą zrobić. ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
aż tak się role nie odwróciły.wczoraj to on nie pisał jak poszedł do kolegów, ja napisałam, nie odpisał, więc zadzwoniłam. powiedział, że napisze mi w smsie co tam (nie wiem po co?), nie odpisałam na tego smsa, tylko dopiero jak napisał, że idzie spać. musiał się zerwać z rana i wpaść w panikę, że się obraziłam p.s. napisałam mu teraz smsa jak dzień mija, odpisał po 3 minutach. szybko jak na niego Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-17 o 16:57 |
||
|
|
|
|
#1508 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeju piszecie jak szalone nie jestem w stanie nadrobić 13 stron, jutro mam 2 kolosy i muszę sie uczyc
![]() Wróciłam od mojej pól rocznej chrzesnicy, jest cudna Z TŻ wszystko ok, mam nadzieje ze u Was też.
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
A ja sobie czekam na TŻ-a
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
|
#1510 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziś coś tutaj pusto i mało piszemy pewnie zazdrośnice cały dzień się uczą
|
|
|
#1512 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
|
#1513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oo to zajmij sie czymś hehe
|
|
|
|
|
|
#1514 |
|
BAN stały
|
U mnie tez TZ byl i pewnie niedlugo znowu przyjdzie. U nas w miare. Co prawda musialam mu troche pomarudzic, inaczej nie bylabym soba. I ustalilismy, ze teraz od razu mowimy na spokojnie jak cos nam nie pasuje. Troche sie nad nim poznecalam dzisiaj i czuje sie juz o wiele lepiej
Moge zadac glupie pytanie? Czy jak facet nie moze 3 raz z rzedu to cos z nim nie tak czy ze mna? |
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1516 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2/9 pytań opracowane Zagrzewamy do walki: łubu dubu łubu dubu! :fala:
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do twojego pytania.. tez myślę ze z nim ok
|
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
Chyba mnie nikt wczoraj nie zauważył
![]() To nic. Ważnej jest dla mnie teraz Wasze zdanie. Pisałam Wam że Tż w piatek napisał mi ze nie przyjedzie bo chce ten wieczór spędzić z kolegami popić itd a w sobotę i niedziele chce byc u mnie. Zgodziłam sie bez problemu. Cieszyłam sie.. w sobotę pytam go czy przyjedzie odpowiedz "nie" zapytałam "piłes?" "tak" Nie to nie.. trudno... prosić nie będę. Tylko że już nie pierwszy raz sie to zdarzyło. Wziełam koleżnkę i pojechałam na dyskotekę. Koło 21 napisał mi że jedzie na dyskotekę. Napisałam że ja juz tam jestem. Tańczyłam bez przerwy przez 2 godziny super sie bawiłyśmy. Byłyśmy tylko do 23 bo rano o 6 wstawałam na zajęcia. Tż tez był ale w ogole do mnie nie podszedł ani z nim nie rozmawiałam ![]() Od wczoraj sie do niego nie odzywam. On napisał do mnie koło 17 ale mu nie odpisałam. Tak jest ciągle... obrazi sie o byle co i wtedy weekend wspólny mamy z głowy. Wczoraj w sumie nie miał powodu do obrazania sie. Tak z niczego tak wyszło... Dziś pewnie tez bedzie imprezował. |
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2010-01-17 o 18:57 |
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byliście na tej samej dyskotece a nawet do Ciebie nie podszedł... no dziwny jest ![]() edit: ja chyba odpisałam wczoraj do tej twojej sytuacji
Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-01-17 o 18:59 |
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę wyrokować, ale jak dla mnie to jemu nie zależy....a Ty Asiu jesteś bardzo wyrozumiała, bo ja to bym
|
|
#1525 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy swój problem zamieszczam w odpowiednim wątku, ale wolę już tu niż zaśmiecać forum kolejnym wątkiem. Chciałam się zwrócić do Was z problemem, w którym chodzi o moją zazdrość, wydaje mi się że jest ona nieuzasadniona, ale jednak mnie to męczy, więc potrzebuję opinii na ten temat czy mam rację, czy przesadzam. No więc do rzeczy...
Z moim TŻ jestem od roku wcześniej miał on dziewczynę, wracali do siebie i rozstawali się kilkakrotnie... w końcu mój TŻ zakończył wszystko, po jakiś 3 miesiącach związał się ze mną, wczesniej byliśmy przyjaciółmi często pisaliśmy o tym jak było u niego w związku, pisał mi że ona dla niego będzie zawsze tą jednyną, że nawet jak nie będą mogli być razem i tak ją będzie kochał. Jednak pokochał mnie i tego jestem pewna że mnie kocha, jednak ciągle mam w głowie jego słowa' zawszę będę ją kochał' gryzie mnie to czasem. Gdy zaczeliśmy już być ze sobą on dalej się z nią kontaktował, zastrzegał mi że to tylko kontakty czysto koleżeńskie...bolało mnie to, ale nic nie mówiłam, nie chciałam wyjść na zazdrośnice. Potem zauważył że jednak mnie to gryzie zakończył z nią znajomość, napisał jej że nie będzie z nią dłużej utrzymywał kontaktu. Po jakimś czasie ona zarejestrowała się na pewnym portalu, gdzie jestem i ja i on, znowu zaczęła do niego pisać, on nie odpisywał. Cieszyło mnie to. W sylwestra TŻ oświadczył mi się, byłam szczęśliwa nadal jestem, ale ostatnio pojawiła się siostra jego byłej, zaczeła z nim pisac wypytywać co tam jak tam, a ja wiem że ona wszystko powtarza swojej siostrze, a ona dzięki temu wie co się u nas dzieje, a ja tego nie chcę. Powiedziałam mu o tym on nie widzi problemu, zresztą on nigdy nie widział w niczym problemu jeżeli chodziło o te dwie i po raz kolejny pokłócliśmy się i nie, co prawda pogodziliśmy się, zawsze się godzimy , on juz jej nie odpisuje, więc myślę że zrozumiał co nie co. Powiedzcie mi derogie wizażanki czy ja jestem zazdrosna, czy przesadzam, czy jednak moje zachowanie jest uzasadnione? Powiem jeszcze tyle,że mieszkamy od siebie daleko i dlatego jeszcze gorzej mi jest bo nie mam go zawsze obok siebie, a to dopełnia wszystkie moje obawy. |
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwyczajnie cię olał, obiecuje wspólny weekend, a potem taka akcja? wiesz, ja rozumiem, że facet ma czasem potrzebę by się napić, wyszaleć się, ale na boga nie w ten sposób. ja osobiście byłabym wściekła, gdyby mój zrobił coś takiego (zakładając, że nie pominęłaś w swojej opowieści jakiś istotnych elementów) |
|
|
|
|
|
#1527 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do drugiego wszystko z nim, ok z Tobą też, tylko masz większe libido <pewnie tak jak ja> :P A mnie TŻ dzisiaj zabił "ja wiem że jesteś zazdrosna i wcale mi to nie przeszkadza. Aczkolwiek nie rozumiem troche bo nie masz o co." Tiptiriptip. Nie przeszkadza mu bo ja mało okazuje. I może to są głupie i bezpodstawne powody co nie zmienia faktu, że są! Niech się cieszy, że mu jeszcze złotej klatki nie skombinowałam
|
|
|
#1528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem normalne ![]() może i by chciał, ale nie może ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Asia, ale z drugiej strony dlaczego Ty nie podeszlas do niego. Skoro go zobaczylas to ja np bym od razu podeszla, a nie czekala na jego ruch....Gdybyscie dopiero swirowali i nie byli ze soba to ok, ale skoro juz tworzycie zwiazek to troche nie rozumiem. No ale stalo sie nie podeszlas, wiec fakt faktem dziwi mnie tez zachowanie Twojego TZ...
|
|
|
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
Liczy sie Wasze zdanie bo az mi sie zaczeło wydawac ze to cos ze mną nie tak :/
Było tylko takie coś. Siedziałysmy z koleżanką a kiedy on przyjechał z kolegą jego dziewczyną i bratem odrazu jego kolega siadł na przeciwko mnie i mojej koleżanki. Tż tez tak siadł. Ani cześc nie powiedział nic kompletni... Nachyliłam sie nad tym stolikiem i go wołam żeby mu coś powiedziec myślałam ze wstanie ale było tylko niemiłe "co" i ze jak coś chce to żebym podeszła do niego ![]() Przegiął w ten weekend i to bardzo. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

ta.. tylko ze w USA nie ma żadnego poloneza, tylko po prostu idzie sie z kimś tak o.. żeby sie pokazać.. a nie do tańca! mój TZ nawet nie ma o co być zazdrosny jak ja będę miała tą studniowke. u nas alkocholu nie bedzie bo to od 21 roku zycia 

ja to nigdy nie trafie na przecene tego co chce..
oczywiście 1000 mysli w głowie i co druga to jeszcze lepsza "dlaczego ?"
czasami mam ochotę ją wyrzucić za okno
a wcale tak nie jest
?