Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 16:28   #4231
isabele
Wtajemniczenie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cześć Dziewczyny My właśnie wróciliśmy z nart Było super, pogoda wręcz wymarzona bo pięknie nam świeciło słoneczko Będzie mi brakowac takich możliwości weekendowych wyjazdów na narty jak już wyprowadzimy się z Krakowa
A dzis wypada 17-ty czyli do naszego ślubu jeszcze 1 rok i 8 miesiecy - ale o tym już Kaska87 Was powiadomiła

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
JennyAniolek dzięki za zaproszenie
Witam wszystkie PM2011
trochę o mnie: do ołtarza wybieram się 30.07 mieszkamy na śląsku, na razie z teściami ale co zrobić na co dzień siedzę z dzieckiem w domu(6mc) i plotę koszyki z wikliny papierowej nie mam za wiele czasu, żeby spokojnie posiedzieć na wizażu, ale będę się starać być na bieżąco
Witamy nową PMkę Moja kuzynka ma takze ślub 30 lipca 2011

Cytat:
Napisane przez MALENSTWO84 Pokaż wiadomość
jasne http://www.centrumreduta.pl/ sala na żywo jak dla mnie wyglada swietnie, sa w zasadzie dwie. jedna bardziej "delikatna, z duzymi zyrandolami a kryształkow, filarki, bezowo - kremowe kolorki, a druga to bordowo-kremowa. bardzo nam sie podobalo.
macie moze jakies namiary na dobrego DJ-a ?? kilku panow mi odpisalo, ceny wahaja sie od 1600-2200 zł. nie wiem w sumie jakie ceny teraz obowiazuja... nie wiem co to znaczy drogo, a co mozna zaliczyc do zozsadnej kwoty. jak ktos chce, sluze zarówno pinia jak i namiarami zarozno na sale, bo kilka juz widzialam w razie czego, piszcie dziewczynki na PW

JennyAniołek, a gdzie robicie wesele?? ja podliczylam koszty :
sali
ciasta
foto
DJ
kwiaty
moja suknia, fryzjer, buty, bukiet
kościoł
alkohol
alkohol
dekoracja auto
obraczki
autobus dla moich gosci i nocleg dla okolo 45 osób
rezygnuje z : makijazu w salonie (zrobi mi kolezanka, ktora ma do tego "reke", )oraz z robienia pazurkow - to zapewni mi siostra mojego TZa
Mieszkam niedaleko centrum reduta Przy zatrudnianiu kelnerów były tam jakieś nieprzyjemne sytuacje ale jak jest teraz nie wiem

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie gratulacje

Pochwalę się pierścionkiem, jak tylko zrobię zdjęcie

Micia - mnie też dziś czeka spotkanie Rodziców, więc trzymam kciuki

Teraz leće jeszcze posprzątać trochę, żeby teściowa nie pomyślała, że jestem bałaganiarą (a jestem, ale nie musi o tym wiedzieć ) Jutro zdam relację, ych...

Miłego dnia
GRATULUJĘ zaręczyn

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Witam witam

bambusiek
Witam Leszczyniankę Kojarzę Cię z wątku leszczyńskiego
Masz ten sam zespół co miała moja koleżanka

Czesc mam nadzieje ze sie podobal zespol No pada pada

Ja mam juz niedlugo 24 lata a Marek w tym roku 26 Ja studiuje na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu - Łąkarstwo, a Marek pracuje i studiuje tez w Poznaniu na Politechnice. Konczymy studia juz w tym roku, stad wesele za rok
Witam kolejną nową PMkę Łąkarstwo - a o czym Ty się uczysz??

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:28   #4232
jolkajp
Rozeznanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
mam tak samo.. mój cos za szybko sie na wszystko zgadza...
ja to tak się smieję,ale wiem czemu tak sie zgadza na wszystko
bo kiedyś mi tak podpadł,że powiedziałam,że slub bedzie albo po mojemu albo wcale. i jak nie bedzie po mojemu to niech sobie szuka takiej,którą byle obora zadowoli, bo ja wole zacisnąć pasa i mieć tak jak ja chce a nie jak sie komu widzi wiem jestem straszna,ale wtedy to był kryzys w związku taki masakryczny
Stary 2010-01-17, 16:29   #4233
Bounty_
Rozeznanie

Cytat:
październik moze być naprawde łądnym miesiacem...

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
październik to też bardzo ładny miesiąc, zwłąszcza na początku
my byliśmy u znajomych na weselu pod koniec paź i tez było ładnie
Jeszcze myśleliśmy o czerwcu, bo wtedy też był wolny termin, ale ze względu na moją szkołe ( prawdopodobnie w tym czasie będę bronić mgr) zrezygnowaliśmy

no bo w sumie lepszym rozwiązaniem jest ten październik i zero szkoły.
Jakbym jeszcze miała sie martwić egzaminami i obroną to

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Hejka. mam chwilę spokoju pozbyłam sie tż
i nadrabiam was
A z nowości: BYŁIŚMY U KSIĘDZA Pokazaliśmy sie mu,że m ogóle jesteśmy Poszliśmy po mszy na zachrystię, i pytam proboszcza-jak to jest u nas w parafii z rezeerwacją śłubów-no sie ucieszył księżulek

a ja właśnie na swojego Tżta czekam, ah ah

aż mi niedobrze jak pomysle, że musimy się wybrać do księdza...
ten nasz jest baaaardzo wredny. cięzko się z nim rozmawia... ;(
Bounty_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:31   #4234
goosia207
Zakorzenienie

cześć

anemeon
gratuluję!!!

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
Dziewczyny masakra!!!
Od wczoraj wieczorem biorę leki na wyregulowanie hormonów i dziś od rana czuję się FATALNIE!!
Słabo mi tak, że nie wiem, czy wyjdę dziś z piżamy i do tego te mdłości..
Jak mi się organizm szybko nie przyzwyczai, to marnie widzę ten tydzień..

Ale czego się nie robi dla przyszłego maluszka

Pójdę się położyć. Na pewno jeszcze dziś tu zajrzę.
Miłej niedzieli!!
oj

Cytat:
Czesc

Znamy sie od 2005 roku, w prima aprilis zaczelismy ze soba chodzic (ciagle czekam az moj TŻ powie ze to zart:P). W kwietniu stuknie nam 5 lat. Moj narzeczony ma na imie Marek ja Natalia. Milo mi Was poznac. Zareczyny odbyly sie w restauracji w trakcie meczu Goloty z Adamkiem, wzial mnie z zaskoczenia:P Takze jak widzicie Marek ma ciekawe pomysly A tak to nie wiem co tu jeszcze pisac.

Co do slubu mamy juz wszystko zaklepane, czekamy na 2011 rok Suknie slubna szyje mi mama, takze bede miec taka jaka tylko chce No i wesele tak na ok.60 osob Jak macie jakies pytanie to piszcie smialo
Pozdrawiam
witaj

Cytat:
Witam wszystkie PM2011
trochę o mnie: do ołtarza wybieram się 30.07 mieszkamy na śląsku, na razie z teściami ale co zrobić na co dzień siedzę z dzieckiem w domu(6mc) i plotę koszyki z wikliny papierowej nie mam za wiele czasu, żeby spokojnie posiedzieć na wizażu, ale będę się starać być na bieżąco
My też mamy datę 30.07 będziemy ślubować w tym samym dniu

Cytat:
no nie od razu mi się w oczy rzuciło
http://moda.allegro.pl/item889599477...ow_r_l_xl.html
Oryginalne

Cytat:
Napisane przez Bounty_ Pokaż wiadomość
Witam

Przyłączam sie do grona PM'ek 2011

nareszcie mam chwilę żeby się odezwać, bo nie ukrywam, że 'podczytuje' Was od kilku dni
cześć

Dziewczyny, ale się pokłóciłam z Tztem Sama nie wiem od czego się zaczęło, ale skończyło się na wielkiej awanturze Teraz ja siedzę w swoim domu on w swoim
Heh musi wściekłość przejść. Aż się zagotowałam, ale emocje nie są dobrym doradcą, więc już się dzisiaj z nim nie kontaktuję, bo źle będzie
Stary 2010-01-17, 16:34   #4235
Mustique
Lena

dbra dziewczyny ja znikam.. sis już jedzie z tego lotniska...ale ją przetrzymali..

może jeszcze potem wpadnę!
Stary 2010-01-17, 16:42   #4236
elllmi
Zakorzenienie

heloł wszystkim
wróciłam z przymusowego odwyku internetowego nie mam szans was nadrobić, więc nawet nie wiem, co nowego się działo;
na razie dalej grzebię po stronkach fotografów, bo dałam sobie ultimatum, że dziś się zdecyduję a poza tym to od tygodnia jestem "pociągająca" i coś mi się wydaje, że zaraziłam moją papużkę, bo dziwnie skrzeczy i psika

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:43   #4237
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
moja też ma otworek na brzuszku... większych pieniążków tam brak.. ale zbieram jakieś grosiki żeby mieli czym rzucić przed kościołem...
ja takich grosików mam całe pudełko po lodach przez pierwsze 2 lata studiów zbierałam

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
A na cos się twój tż w ogóle "łatwo" zgadza? Bo tak jakos sie mi wydaje,że on tak na nie do pomysłów z tego co mówisz.
Zaczynam uważać,że sterroryzowałam swojego tż bo on na wszystko sie zgadza co wymyślę. a moze to jakiś podstęp

A księga gości-fajna sprawa. my chyba bedziemy mieli-i nie kupujemy my-ale siostra moja sie zaoferowała do prezentu zakupic księge-taką dużą pluszową z misiami wielkimi i goscie sie powpisują w trakcie weseliska
Hmm mój TŻ też się tak na wszystko zgadza, ciekawe czemu??

A ja sobie właśnie wyobraziłam jedną z możliwości co by tam moi braci napisali to aż mi się odniechciało

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Witam kolejną nową PMkę Łąkarstwo - a o czym Ty się uczysz??
hmm ciekawy kierunek

Cytat:
Jeszcze myśleliśmy o czerwcu, bo wtedy też był wolny termin, ale ze względu na moją szkołe ( prawdopodobnie w tym czasie będę bronić mgr) zrezygnowaliśmy
ja też najpierw chciałam w czerwcu w 24. rocznicę ślubu moich rodziców, ale też będę się broniła, więc stanęło na lipcu

Ale mi sie nie chce czytać ten durnej ksiażki

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a poza tym to od tygodnia jestem "pociągająca" i coś mi się wydaje, że zaraziłam moją papużkę, bo dziwnie skrzeczy i psika

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 16:47   #4238
cobra115
Zakorzenienie

Witam

Jestem wyjarana Nie dam rady was nadrobić, ale oczywiście jestem sercem z wami
Trzymajcie kciuki jutro, bo ide do tej nowej pracy...

A za chwilę jedziemy z TŻ, jego siostrą i jej chłopakiem na kolacje placki po węgiersku

Pozdrowienia i trzymajcie się cieplutko.
Stary 2010-01-17, 16:50   #4239
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Witam

Jestem wyjarana Nie dam rady was nadrobić, ale oczywiście jestem sercem z wami
Trzymajcie kciuki jutro, bo ide do tej nowej pracy...

A za chwilę jedziemy z TŻ, jego siostrą i jej chłopakiem na kolacje placki po węgiersku

Pozdrowienia i trzymajcie się cieplutko.

placki po węgiersku

idę się uczyć coś

Stary 2010-01-17, 16:51   #4240
Bounty_
Rozeznanie

Cytat:
ja też najpierw chciałam w czerwcu w 24. rocznicę ślubu moich rodziców, ale też będę się broniła, więc stanęło na lipcu
lipiec, ahhhhh

mnie też się nic nie chce.
W ogóle dzisiaj miałam zjazd i 'urwałam' się z koleżanką z dwóch zajęć
Więc jestem jakies 4 godziny wcześniej w domu
a wstałam dzisiaj o 4
Stary 2010-01-17, 16:57   #4241
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Zaręczyny......

Jak tylko Tż (Łukasz ) powiedział mi, że wieczorem mnie gdzieś zabiera- odrazu wiedziałam o co chodzi... a to dlatego, że wcześniej dużo rozmawialiśmy o zaręczynach, ślubie itd.

Więc zabrał mnie do restauracjiiii ( ogólnie to rzadko chodzimy do takich eleganckich restauracji) i już byłam pewna co się święci
Zjedliśmy pyszną kolację, wypiliśmy winko i nagle kelner przynosi ogrrooooomniasty bukiet róż .... mówiąc do Tż'ta coś w stylu, że on już swoje zrobił, teraz Tżta kolej - coś takiego, śmiesznie to zabrzmiało.
Ł. zaczął mówić wieeele pięknych rzeczy, z wrażenia zapomniałam, uklęknął i zapytał czy zostanę jego żoną

Szczerze mówiąc to zawsze marzyłam o kameralnych zaręczynach, a nie tak przy ludziach...alee nie zamieniłabym ich na żadne inne. Było cudownie
Na szczeście (Tż oczywiście żałował) 5 min później do restauracji przyszło chyba z 15 osób.

Oficjalnych zaręczyn jeszcze nie mieliśmy, prawdopodobnie będą w kwietniu
Gratuluję

Kolejna Pm-ka, której przyszły mąż ma na imię Łukasz i kolejny Łukasz, który oświadcza się w restauracji

Witam nowe PM-ki

cobra

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2010-01-17 o 17:01
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 17:06   #4242
Bounty_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Gratuluję

Kolejna Pm-ka, której przyszły mąż ma na imię Łukasz i kolejny Łukasz, który oświadcza się w restauracji

Witam nowe PM-ki

cobra
właśnie ostatnio podczytując sobie ten wątek zauważyłam, że większość Tżtów to Łukaszee.
Łukaszki nasze kochane

aaaaa mam ślub miesiąc po Tobie
już nie mogę się doczekać relacji z Waszych ślubów... ja tam prawie na końcu więc sobie troszkę poczytam hehe
Stary 2010-01-17, 17:44   #4243
Mustique
Lena

wróciłam..... sis przyjechała, rozpakowała sie i polazła do koleżanek.. mnie na dzisiaj olała...

Cobra
Stary 2010-01-17, 17:45   #4244
lusesita23
Zakorzenienie

Witam nowe Pmki

i kolejna lipcowa hehe

jolka fajny ksiadz!

joanwi mi tez sie nie chce....a w srode egzam.ale zerwoka,wiec nie mam motywacji

kurcze chrzensiak u nas byl i przez przypadek "liznal" olejku z pofgrzewacza...mam nadzieje,ze nic mu nie bedzie
Stary 2010-01-17, 18:41   #4245
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam

nareszcie mam chwilę żeby się odezwać, bo nie ukrywam, że 'podczytuje' Was od kilku dni
hej

ERROR ;(

pokłóciłam się z tż i dlatego jestem juz w domu..
nie było nawet ostrej wymiany słów... tylko pokazałam ze denerwuje mnie swoim gadaniem..a on nawet nie próbował sie uspokoić... nie strał sie mnie zatrzymać wiec wsiadłam do samochodu i pojechałam.
no szkoda bo miało byc tak pięknie.
jutro wyjezdzam wiec jezeli cokolwiek puści to zobaczaymy sie w czwartek wieczorem.
żle mi ...

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

nie ma u nikogo...
nie moze mnie nikt pocieszyć :/

kurde jeszcze zapomniałam odwieźć płytke bo wczoraj wypożyczyliśmy sobiw 7 dusz- wyłam jak dziecko na tym filmie
i musze jeszcze ja jechać oddać

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

nic zbieram sie z tą płytką
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 18:46   #4246
Wiosenny Deszcz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
hej

ERROR ;(

nie było nawet ostrej wymiany słów... tylko pokazałam ze denerwuje mnie swoim gadaniem..a on nawet nie próbował sie uspokoić... nie strał sie mnie zatrzymać wiec wsiadłam do samochodu i pojechałam.
jutro wyjezdzam wiec jezeli cokolwiek puści to zobaczaymy sie w czwartek wieczorem.
żle mi ...

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

nie ma u nikogo...

kurde jeszcze zapomniałam odwieźć płytke bo wczoraj wypożyczyliśmy sobiw 7 dusz- wyłam jak dziecko na tym filmie

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Ja tutaj dziś jakoś siedzę, bo chora jestem.
Wiosenny Deszcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:03   #4247
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

niby tak nas dużo siedzi na wątku, a prawie nikt nie pisze

oglądnełam filmik i teraz dalej się uczyc

Stary 2010-01-17, 19:07   #4248
isabele
Wtajemniczenie

Ja jestem wysyłam zdjęcia do wywołania

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

trzymajcie kciuki, zeby mi nie padło przesyłanie zdjęć w połowie

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-01-17, 19:11   #4249
senira666
Zakorzenienie

a no generalnie to hmmm...zmienilam faceta bo tamten zwiazek jednak nie mial sensu. bycie ptakiem w zlotej klatce mi nie odpowiadalo. a slub no coz... dobrze ze zdecydowalam sie na to teraz a nie po slubie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 19:14   #4250
isabele
Wtajemniczenie

Senira - u Ciebie z nowym rokiem rzeczywiście sporo zmian. Mam nadzieję, że na lepsze Trzymam kciuki, żeby się wszystko poukładało u Ciebie kochana

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-01-17, 19:16   #4251
senira666
Zakorzenienie

dzieki. poki co jest super. wreszcie moge napisac z czystym sumieniem ze jestem szczesliwa
Stary 2010-01-17, 19:20   #4252
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
zaręczyłam się!!!
GRATULACJE

Cytat:
ja już od rana na nogach, bo byłam na bazarku pierwszy raz byłam w tym miejscu i tak sobie chodzę między takimi blaszanymi budkami i się zastanawiam co tak mało ludzi jest, jak słyszałam, ze tam zawsze bardzo dużo przychodzi, ale w końcu trafiłam na prawdziwy bazar, taki ze straganami, bo był tak z boku bardziej
mówię wam dziewczyny, istny raj dla zakupoholiczek:love : kupiłam sobie torebkę, 2 tuniki i sweterek na guziczki i wydałam tylko 80 zł
ale się spłukałam kompletnie i jutro będę musiała iść do ściany
masz talenta do zakupów ja też mam czasem taką fazę bazarową zwłaszcza w lato

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

wstałam o 11:05
ja o 6.00

Cytat:
Czesc
Wlasnie dostalam zaproszenie do tego watku
Tak jak Wy slubuje w 2011 roku dokladnie 2 lipca. Wesele mamy w Villi Aurora w Bojanowie. Zespol mamy z Lipna Duet Power.

Czekamy na ten wyjatkowy dzien i juz doczekac sie nie mozemy

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny na forum
WITAJ

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny. niestety moje plany sa nie aktualne. troszke mi sie w zyciu pozmienialo i plany tez.
CO SIĘ STAŁO?

Cytat:
nie chce tu nikogo urażaćale u nas było podobnie... i nue wyobrazam sobie jakiegos nacisku lub nadmiernego gadania ciągle o tym... jasne ze o tym myslałam no bo która z nas tego nie robiła..ale nie przelewałam tego na tż bo on musiał dojrzec do tej decyzji... wogóle nie było u nas jakis zajawek na ślub... od tego jest okres narzeczństwa i nigdy nie przeszło nam przez mysl zeby rezerwowac cokolwiek bez zareczyn... bo dla nas nie o to w tym chodzi,ale to nasz zdanie.
to co pogrubione- u nas tak właśnie jest

Cytat:
Witam wszystkie PM2011
WITAJ

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
o matko ida

spadam napisze pozniej lub jutro po pracy
TRZYMAM KCIUKI

Cytat:
Witam

WITAJ

Cytat:
hej

ERROR ;(

żle mi ...

nie ma u nikogo...

te chłopy to są będzie dobrze nie martw się

u mnie dziś nic ciekawego się nie działo więc nie wiem co napisac?
Stary 2010-01-17, 19:22   #4253
lusesita23
Zakorzenienie

senira wow!zaskoczenie na maksa...hmmm...nie pamietam,zebys sie wczensiej skarazyla na narzeczonego czy cos ale najwazniejsze,ze jestes szczesliwa!

meg bedzie dobrzeczasem tak jest,ze od byle czego robi sie mega awantura...ale przynajmniej u nas oczyszcza to atmosfere,a potem wyjasniamy sobie wszystko przez smsa-jakos tak latwiej jest nam czasem-i znow jest super,a nawet lepiej niz wczensiej z akazdym razem
Stary 2010-01-17, 19:23   #4254
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki. poki co jest super. wreszcie moge napisac z czystym sumieniem ze jestem szczesliwa
to jest najważniejsze!!!

Witam nowe PMki

gratuluje zaręczyn!

trzymam kciuki za dzisiejsze spotkania z rodzicami.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:32   #4255
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
a no generalnie to hmmm...zmienilam faceta bo tamten zwiazek jednak nie mial sensu. bycie ptakiem w zlotej klatce mi nie odpowiadalo. a slub no coz... dobrze ze zdecydowalam sie na to teraz a nie po slubie.
pewnie, liczy sie Twoje szczęście.choć wcześniej nie było mnie na tym wątku i nie zdołałyśmy sie "bliżej" poznać i ja nie znam całej historii.
czasem lepiej jest podjąc taki krok
gorzej jak sie w tym tkwi
dużo siły życzę

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

wróciłam już

teraz sie musze wziąć za prasowanie i pakowanie bo jutro nie bedzie na to czasu a trzeba pomyśleć nad ładnymi ciuszkami bo bedzie tam cała elita... ehhh czyli co?? musze wziąć tam te moje szpile
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
Stary 2010-01-17, 19:37   #4256
elllmi
Zakorzenienie

tralala, właśnie dostaliśmy ostateczny projekt domu od architekta trzeba go zatwierdzić i machina ruszy i zabraliśmy się za wykańczanie poddasza u mnie na nasze gniazdko ale się układa fajnie wszystko, aż się sama dziwię

i w końcu wybrałam fotografa... jestem wielka

Edytowane przez elllmi
Czas edycji: 2010-01-17 o 19:54
elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 20:06   #4257
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
tralala, właśnie dostaliśmy ostateczny projekt domu od architekta trzeba go zatwierdzić i machina ruszy i zabraliśmy się za wykańczanie poddasza u mnie na nasze gniazdko ale się układa fajnie wszystko, aż się sama dziwię

To super Fajnie jak się tak wszystko układa

koniecznie pochwal się projektem domu i fotografem Swoją droga to nie rozumiem - budujecie dom czy remontujecie poddasze??

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
GRATULACJE

masz talenta do zakupów ja też mam czasem taką fazę bazarową zwłaszcza w lato

ja o 6.00

WITAJ

CO SIĘ STAŁO?

to co pogrubione- u nas tak właśnie jest

WITAJ

TRZYMAM KCIUKI

WITAJ

te chłopy to są będzie dobrze nie martw się

u mnie dziś nic ciekawego się nie działo więc nie wiem co napisac?
Mabi dopiero teraz zauważyłam że jesteś z Opoczna Moi byli współlokatorzy byli z opoczna - czyli mam tam dwie znajome osoby Być może mamy dwóch wspólnych kolegów

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-01-17, 20:07   #4258
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

próbuję do NAS zwerbowac "znajomą" z wątku o dzidziusiach 2012, bo też bierze ślub w 2011
Stary 2010-01-17, 20:10   #4259
senira666
Zakorzenienie

nie skarzylam sie bo nie chcialam o tym myslec ale od dawna czulam gdzies w srodku ze to bylo przyzwyczajenie a nie milosc. a ostatnio pobylam troszke sama, bez telefonow,internetu itp. mialam czas zeby pomyslec, dosc ze soba do ladu.
Stary 2010-01-17, 20:16   #4260
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:

świetnie,życze żeby cały rok taki był

Cytat:
nie skarzylam sie bo nie chcialam o tym myslec ale od dawna czulam gdzies w srodku ze to bylo przyzwyczajenie a nie milosc. a ostatnio pobylam troszke sama, bez telefonow,internetu itp. mialam czas zeby pomyslec, dosc ze soba do ladu.
mam nadzieje ze ten obecny jest tym jedynym
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości