|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
No właśnie nie jestem
Jakoś wyjątkowo dobrze się czuję
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde podziwiam
pewnie padniesz za jakiś czas Ja dzis wstałam wczesniej ,bo w ostatnia niedziele nie moglam usnac do 2 w nocy i w pracy bylam nieprzytomna;/a potem przez to caly tydzien jakas rozbita chodzilam.Mam nadzieje ze dzis bardziej sie zmecze ![]() Dziewczyny czy w Polsce jest juz ten musical Nine???Bo chce sie wybrac i nie wiem czy warto
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-01-17 o 09:55 Powód: dopisek |
|
|
|
#3333 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
chyba sie przejde bo gra w nim moja Penelope
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() iwka dzięki za opinie na temat projektu. Powiem ci, ze ja juz sama nie wiem czy chcemy ten czy jakis inny. cięzko się zdecydowac. Ten jest taki jaki by mi pasował ale kto wie, moze jeszcze coś innego znajdziemy. ja akurat na swoje biuro pracy nie narzekam i znam kilka osób (z róznych biur) które mogą to samo na swoje biura powiedziec. wiec kilka biur w Holandii naprawdę jest spoko ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- a własnie zapomnaiłam napisac, ze dzis się wchodze na wagę a tam przez tydzien schudłam 2 kg waze tyle co przed slubem. jakim cudem to ja nie wiem, bo sie nie odchudzałama za to podjadałam słodycze chyba, ze "wysiłek łózkowy" z TZ tak wiele zdziała ![]() patrzyłąm wczoraj na farby do włosów. znalazałam te dwie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...-do-wlosow.htm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...loryzujacy.htm ktos ich uzywał?? nie wiem którą lepiej kupic
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja juz Ci pisalam o farbie casting
mi po niej połowa włosów wyleciała nie polecam!
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z tych co są na KWC z garniera i l'oerala znalazłam u nas w sklepach tylko te dwie niestety. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- oo widze, ze Kasia jeszcze jest na forum, wiec dalej w dwupaku magialena podpatrzyłam, ze jestes w staraczkach 2010 juz zaczęliscie starania??
|
|
|
|
|
#3338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś używałam obydwóch farb, ale w starszym wydaniu:- z Castingu byłam bardzo zadowolona, nie wypadały mi włosy (w odróżnieniu od Palette), świetnie się rozprowadza, bardzo dobra odżywka, wydajna (zostawiałam sobie pół i używałam jeszcze przy pierwszym myciu po farbowaniu), ale kolor nie do zmycia (robiłam blond, rudości łatwiej płowieją), - Garnier - taki sobie, kolor szybko zszedł. Wydaje mi się, że po prostu musisz spróbować, może wyliczanka bo ile użytkowników farby tyle ocen Zależy od włosów.
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() dziekuje za gratulacje zwiazane z praca ![]() Kliwia, Samba- uszka do góry, będzie dobrze.... teraz u mnie z praca jest ok ale u TZ jescze nie bardzo. Pracuje przez randstad niestety...ciezko jest cos znalezc ale jest szansa ze go firma zatrudni normalnie, nie przez posrednikow.....oby sie udalo wtedy bedzie nam latwiej bo i kasa by byla wieksza jakby nie pracowal przez posrednika.... co do wakacji to my w tym roku chyba sie na riwiere turecka wybierzemy ale zoabczymy jeszcze bo odkladamy jak najwiecej kasy na wykonczenie mieszkania ale z drygiej strony TUrcja nie taka strasznie droga i rodzice nas namawiaja bo jak sie potem dziecko pojawi za jakis czas to tak szybko pewnie nie pojedziemy (a moze sie okaze ze to nasze ostatnie wakacje bez dzidzi bo moze kolo jesieni zaczniemy starania). poza tym kiedy bedziemy jezdzic jak nie teraz.... ostatnio doszlismy do wniosku ze nie bedziemy tak oszczedzac zeby wszystkiego sobie odmawiac.... zycie jest na to za krotkie.....
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tych farb to chyba kupie tego l'oreala (wczoraj sliczny kolor znalazałam jakis tam odcien blondu) a duzo ciemniejsze niz na opakowaniu ci wychodziły?? |
|
|
|
|
#3341 |
|
Wtajemniczenie
|
Robiłam taki średni blond na moich trochę ciemniejszych włosach i kolor wychodził podobny jak podany na opakowaniu. Odrosty też fajnie pokrywał, tylko trzeba farbę rzeczywiście najpierw na odrosty położyć, a na sam koniec na resztę.
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam stresa, bo w zyciu sama tego nie robiłam, zawsze u fryzjera, ale kit a moze sie uda i bede mogła z fryzjera zrezygnowac jaka oszczędnosc by to była
|
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahah nie no padam
|
|
#3344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A miałam takie za łopatki, więc farbować było co i 2 opakowania farby zużyć trzeba było
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa własnie. ile farby trze kupic na włosy do ramion?? jedne opakowanie?? zaraz zabieram sie za robienie takich ciastek owsianych http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=838 zobaczymy co z tego wyjdzie. szukam jeszcze na smacznym jakiejs inspiracji na obiad, na który wyciagnełam filety z ryby
|
|
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie nakladalas nigdy sama farby to kup dwie. bo trzeba umiec wydajnie nakladac.
a na same odrosty nie masz co nakladac. ja na swoje do ramion kupuje zawsze 1 opakowanie ale kladzie mi doswiadczona mama lub fryzjerka. Jak mialam dluzsze wlosy to zqawsze kupowalam 2 opakowania. |
|
|
|
#3347 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3348 |
|
Wtajemniczenie
|
Casting był bardzo wydajny, ja na tak długie włosy zużywałam 1,5 opakowania, ale na pierwszy raz możesz tak jak kliwia radzi kupić 2 opakowania, jak zostanie to zużyjesz następnym razem. Ja pierwszy raz na niefarbowane włosy nakładałam na całość, potem nałożyłam też na całość i niestety odrosty wyszły mi ciemniejsze. Dlatego później pokrywałam tylko odrosty, a po jakimś czasie dawałam farbę na resztę włosów i było ok.
A fryzjerzy się tu naprawdę cenią. Dlatego w Polsce kupiliśmy nożyczki fryzjerskie i dzięki nim i maszynce do strzyżenia mamy mini salon w łazience
|
#3349 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jakos jak trzeba bylo przyjsc w niedziele czy swieto sie nadawal... poza tym pracowal tam ok 1,5 roku juz takze te wnioski po tym czasie to dla mnie raczej z kosmosu nooo ale cos powiedziec musieli, a prawdziwych powodow to nikt nie poda... zreszta to byl porabany zaklad... wieczna nerwowka i wieczne pretensje o wszystko.. takze po jedno to lepiej ze juz tam nie pracuje... no ale z drugiej strony do dupy tak bez pracy ![]() Cytat:
gratuluje no swego czasu to mial duzo firm do wyboru, bo gdzie nie wyslal cv to do niego dzwonili... no tylko ze wtedy jeszcze nie bylo tego nadmuchanego kryzysu i bylo latwiej o prace... no ale mam nadzieje ze cos znajdzie predzej czy pozniej.... Ma teraz duzo czasu takze bedzie mogl pomyslec i moze nawet jakas swoja dzialalnosc zalozy (myslelismy juz o tym, ale nie bylo czasu jak tak normalnie pracowalismy zeby obmyslec szczegolowo co by tu robic, gdzie itd...) no a teraz jest czas to moze cos ruszymy... zwlaszcza ze poczatek roku to nowe fundusze z unii to moze uda sie cos wyszarpac ![]() Cytat:
a moze mojego... 5 wrzesnia ![]() Cytat:
dziekuje za rade, kupie sobie bo to co sie stalo z moja buzka to jakis koszmar... juz mi palce totalnie wyschly od tonikow i masci wysluszajacych a pryszcze jak byly tak sa i jeszcze rosna w sile ![]() Dziekuje dziewczynki za slowa otuchy na pewno jakos to bedzie... Martwie sie o tz bo taki smutny i markotny chodzi... no ale nie ma co sie dziwic...Ide sie uczyc bo mam egzamin w przyszla sobote... bylismy dzis w czestochowie ogladac domek... piekny byl Ciekawe co tam u naszej Daisy, jak tam jej zycie u boku meza plynie i jak tam w nowej pracce
|
||||
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia w takim razie zycze powodzenia z tym castingiem
jakby co to ja go nie polecałam
|
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za rady. czyli lepiej kupic 2 opakowania i najpierw połozyc na odrosty a potem po jakims czasie (jakim??) na całosc.
wiecie własnie robie z TZ obiad i nagle sobie przypomniałam , ze nie wzięlam wczoraj tabletki anty. masakra. zawsze biore o 21 ale o 19 wyszlismy do znajomych a potem juz zapomniałam. wzięłam od razu. to jest 2 tydzien wiec wyczytałam, ze nie potrzeba dodatowego zabezpieczenia tylko wystarczy wziąc zapomniana tabletkę. dobrze, ze sobie kurcze przypomniałam
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
z kolei teraz ja jestem
![]() Byłam ze znajomymi na ogromnej pizzy (o wdzięcznej nazwie Koszmar Draculi), zapiłam dzbankiem piwa, a teraz... idę spać
|
#3353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale piękniutka, aż się zachciewa mnie znów instynkt łapie ![]() ![]() ![]() jeszcze w szkole tyle brzuchatek, na zajęciach z psychologii rozwój człowieka mamy ![]() kasiaher, Strippi ![]() Cytat:
![]() My mamy za tydzień promotora wybierać, a ja totalnie mam mam pojęcia kogo i w ogóle średnio się w tym wszystkim orientuję ![]() jeszcze zapisy mają być od 13 a od 13:30 egzamin jest nie wiem jak mamy to zrobić...Martus promotor jest uzależniony od tego jaki temat pracy będzie? np. kobitka uczy historii to praca ma być w tym stylu, czy może być zupełnie inna?? ![]() Cytat:
Apropo kwasu foliowego.Miałam o nim wczoraj na zajęciach ![]() Mianowicie warto go zacząć stosować nie planując jeszcze dziecka, bo wpływa on pozytywnie ogólnie na nasz organizm, a poza tym najważniejszy czas kiedy organizm, a właściwie powstające dzieciątko potrzebuje kwasu to pierwsze 2 tygodnie ciąży, kiedy to jeszcze nie wiemy że jesteśmy w ciąży
|
|||
|
|
|
#3354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi pomaga![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie. dlatego ja łykam go juz 3 miesiąc ![]() poza tym na stronie foliku jest napisane ze jak sie łyka tabletki anty to tez dobrze go brac bo tabsy wpłukują witaminki z krwi. a ja sie najadłam za dużo na kolacje i... od razu mnie wymioty złapały
|
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje wszystkim za mile komentarze
![]() SAMBA przykro mi kasiaher dzisiaj nic nie pisala, moze juz na porodowce jest
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
... dziewczyny....
oglądałam filmy z porodu.... jestem w głębokim szoku... jakie to nieprzyjemne i to nacinanie, i w ogóle, nie jestem w ciąży, a współczuję matkom tego porodu i boję się jednocześnie... to jest straszne!!!! nie polecam oglądania, jak ma ktoś słabe nerwy... ale te dzieciątko, takie słodkie i niewinne...
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chetni bym sobie ogladnela
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

Jakoś wyjątkowo dobrze się czuję 
pewnie padniesz za jakiś czas
waze tyle co przed slubem. jakim cudem to ja nie wiem, bo sie nie odchudzałama za to podjadałam słodycze
chyba, ze "wysiłek łózkowy" z TZ tak wiele zdziała
nie polecam!
juz zaczęliscie starania??