Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 09:49   #3331
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
nie jestes zmęczona
No właśnie nie jestem Jakoś wyjątkowo dobrze się czuję

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 09:54   #3332
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
o kurde podziwiam pewnie padniesz za jakiś czas
Ja dzis wstałam wczesniej ,bo w ostatnia niedziele nie moglam usnac do 2 w nocy i w pracy bylam nieprzytomna;/a potem przez to caly tydzien jakas rozbita chodzilam.Mam nadzieje ze dzis bardziej sie zmecze

Dziewczyny czy w Polsce jest juz ten musical Nine???Bo chce sie wybrac i nie wiem czy warto

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-01-17 o 09:55 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 10:05   #3333
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 10:23   #3334
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dzieki chyba sie przejde bo gra w nim moja Penelope choc nie przepadam za musicalami

szafa

Stary 2010-01-17, 12:20   #3335
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

iwka dzięki za opinie na temat projektu. Powiem ci, ze ja juz sama nie wiem czy chcemy ten czy jakis inny. cięzko się zdecydowac. Ten jest taki jaki by mi pasował ale kto wie, moze jeszcze coś innego znajdziemy.

ja akurat na swoje biuro pracy nie narzekam i znam kilka osób (z róznych biur) które mogą to samo na swoje biura powiedziec. wiec kilka biur w Holandii naprawdę jest spoko

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

a własnie zapomnaiłam napisac, ze dzis się wchodze na wagę a tam przez tydzien schudłam 2 kg waze tyle co przed slubem. jakim cudem to ja nie wiem, bo sie nie odchudzałama za to podjadałam słodycze chyba, ze "wysiłek łózkowy" z TZ tak wiele zdziała

patrzyłąm wczoraj na farby do włosów. znalazałam te dwie:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...-do-wlosow.htm

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...loryzujacy.htm

ktos ich uzywał?? nie wiem którą lepiej kupic

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:59   #3336
atomufka
Zakorzenienie

Madzia ja juz Ci pisalam o farbie casting mi po niej połowa włosów wyleciała nie polecam!

szafa

Stary 2010-01-17, 13:17   #3337
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Madzia ja juz Ci pisalam o farbie casting mi po niej połowa włosów wyleciała nie polecam!
aa to by casting... własnie wiedziałam ze jakis l;oreal ale nie pamiętałam jaki.

ja z tych co są na KWC z garniera i l'oerala znalazłam u nas w sklepach tylko te dwie niestety.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

oo widze, ze Kasia jeszcze jest na forum, wiec dalej w dwupaku

magialena podpatrzyłam, ze jestes w staraczkach 2010 juz zaczęliscie starania??

Stary 2010-01-17, 14:05   #3338
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

patrzyłąm wczoraj na farby do włosów. znalazałam te dwie:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...-do-wlosow.htm

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...loryzujacy.htm

ktos ich uzywał?? nie wiem którą lepiej kupic
W końcu znajdziecie wymarzony projekt Kiedyś używałam obydwóch farb, ale w starszym wydaniu:
- z Castingu byłam bardzo zadowolona, nie wypadały mi włosy (w odróżnieniu od Palette), świetnie się rozprowadza, bardzo dobra odżywka, wydajna (zostawiałam sobie pół i używałam jeszcze przy pierwszym myciu po farbowaniu), ale kolor nie do zmycia (robiłam blond, rudości łatwiej płowieją),
- Garnier - taki sobie, kolor szybko zszedł.

Wydaje mi się, że po prostu musisz spróbować, może wyliczanka bo ile użytkowników farby tyle ocen Zależy od włosów.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:12   #3339
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hej laseczki

dziekuje za gratulacje zwiazane z praca

Kliwia, Samba- uszka do góry, będzie dobrze....

teraz u mnie z praca jest ok ale u TZ jescze nie bardzo. Pracuje przez randstad niestety...ciezko jest cos znalezc ale jest szansa ze go firma zatrudni normalnie, nie przez posrednikow.....oby sie udalo wtedy bedzie nam latwiej bo i kasa by byla wieksza jakby nie pracowal przez posrednika....

co do wakacji to my w tym roku chyba sie na riwiere turecka wybierzemy ale zoabczymy jeszcze bo odkladamy jak najwiecej kasy na wykonczenie mieszkania ale z drygiej strony TUrcja nie taka strasznie droga i rodzice nas namawiaja bo jak sie potem dziecko pojawi za jakis czas to tak szybko pewnie nie pojedziemy (a moze sie okaze ze to nasze ostatnie wakacje bez dzidzi bo moze kolo jesieni zaczniemy starania). poza tym kiedy bedziemy jezdzic jak nie teraz.... ostatnio doszlismy do wniosku ze nie bedziemy tak oszczedzac zeby wszystkiego sobie odmawiac.... zycie jest na to za krotkie.....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:13   #3340
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
W końcu znajdziecie wymarzony projekt Kiedyś używałam obydwóch farb, ale w starszym wydaniu:
- z Castingu byłam bardzo zadowolona, nie wypadały mi włosy (w odróżnieniu od Palette), świetnie się rozprowadza, bardzo dobra odżywka, wydajna (zostawiałam sobie pół i używałam jeszcze przy pierwszym myciu po farbowaniu), ale kolor nie do zmycia (robiłam blond, rudości łatwiej płowieją),
- Garnier - taki sobie, kolor szybko zszedł.

Wydaje mi się, że po prostu musisz spróbować, może wyliczanka bo ile użytkowników farby tyle ocen Zależy od włosów.
projekcik napewno jakis znajdziemy. kwestia czasu mam nadzieje. mamy pewne normy okreslone i teraz szukamy czegos pod to

z tych farb to chyba kupie tego l'oreala (wczoraj sliczny kolor znalazałam jakis tam odcien blondu) a duzo ciemniejsze niz na opakowaniu ci wychodziły??

Stary 2010-01-17, 14:21   #3341
iwka28
Wtajemniczenie

Robiłam taki średni blond na moich trochę ciemniejszych włosach i kolor wychodził podobny jak podany na opakowaniu. Odrosty też fajnie pokrywał, tylko trzeba farbę rzeczywiście najpierw na odrosty położyć, a na sam koniec na resztę.

Stary 2010-01-17, 14:23   #3342
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Robiłam taki średni blond na moich trochę ciemniejszych włosach i kolor wychodził podobny jak podany na opakowaniu. Odrosty też fajnie pokrywał, tylko trzeba farbę rzeczywiście najpierw na odrosty położyć, a na sam koniec na resztę.
wielkie dzięki

mam stresa, bo w zyciu sama tego nie robiłam, zawsze u fryzjera, ale kit a moze sie uda i bede mogła z fryzjera zrezygnowac jaka oszczędnosc by to była

Stary 2010-01-17, 14:30   #3343
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

mój boi się że w głowę go uderzy

faceci to maja nas..... do głowy
hahahahah nie no padam
Stary 2010-01-17, 14:49   #3344
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
wielkie dzięki

mam stresa, bo w zyciu sama tego nie robiłam, zawsze u fryzjera, ale kit a moze sie uda i bede mogła z fryzjera zrezygnowac jaka oszczędnosc by to była
Nigdy nie farbowałam włosów u fryzjera i nie narzekałam A miałam takie za łopatki, więc farbować było co i 2 opakowania farby zużyć trzeba było Jedynie balejaż u fryzjera zrobiłam, bo samemu ciężko. Jak nie będziesz zadowolona z efektu następnym razem najwyżej pójdziesz do fryzjera, chociaż tutaj się cenią. Trzymam kciuki.

Stary 2010-01-17, 14:54   #3345
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie farbowałam włosów u fryzjera i nie narzekałam A miałam takie za łopatki, więc farbować było co i 2 opakowania farby zużyć trzeba było Jedynie balejaż u fryzjera zrobiłam, bo samemu ciężko. Jak nie będziesz zadowolona z efektu następnym razem najwyżej pójdziesz do fryzjera, chociaż tutaj się cenią. Trzymam kciuki.
no własnie, bardzo się cenią

aaa własnie. ile farby trze kupic na włosy do ramion?? jedne opakowanie??

zaraz zabieram sie za robienie takich ciastek owsianych http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=838 zobaczymy co z tego wyjdzie.

szukam jeszcze na smacznym jakiejs inspiracji na obiad, na który wyciagnełam filety z ryby

Stary 2010-01-17, 15:02   #3346
kliwia
Zakorzenienie

jak nie nakladalas nigdy sama farby to kup dwie. bo trzeba umiec wydajnie nakladac.
a na same odrosty nie masz co nakladac.
ja na swoje do ramion kupuje zawsze 1 opakowanie ale kladzie mi doswiadczona mama lub fryzjerka. Jak mialam dluzsze wlosy to zqawsze kupowalam 2 opakowania.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 15:05   #3347
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 15:12   #3348
iwka28
Wtajemniczenie

Casting był bardzo wydajny, ja na tak długie włosy zużywałam 1,5 opakowania, ale na pierwszy raz możesz tak jak kliwia radzi kupić 2 opakowania, jak zostanie to zużyjesz następnym razem. Ja pierwszy raz na niefarbowane włosy nakładałam na całość, potem nałożyłam też na całość i niestety odrosty wyszły mi ciemniejsze. Dlatego później pokrywałam tylko odrosty, a po jakimś czasie dawałam farbę na resztę włosów i było ok.
A fryzjerzy się tu naprawdę cenią. Dlatego w Polsce kupiliśmy nożyczki fryzjerskie i dzięki nim i maszynce do strzyżenia mamy mini salon w łazience

Stary 2010-01-17, 15:42   #3349
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba no co ty mówisz?? tak z dnia na dzien go zwolnili jak to?? jaki powód podali??
hmmm powiedzieli mu ze sie nie nadaje do tej pracy czy cos w tym stylu no jakos jak trzeba bylo przyjsc w niedziele czy swieto sie nadawal... poza tym pracowal tam ok 1,5 roku juz takze te wnioski po tym czasie to dla mnie raczej z kosmosu nooo ale cos powiedziec musieli, a prawdziwych powodow to nikt nie poda... zreszta to byl porabany zaklad... wieczna nerwowka i wieczne pretensje o wszystko.. takze po jedno to lepiej ze juz tam nie pracuje... no ale z drugiej strony do dupy tak bez pracy

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jidzie idzie.. dzis mialam zaliczenia i wpadly mi trzy 5 wiec luz... jutro jeszcze kolokwium ale niewiele potrafie.. ogolnie to sie matywie tylko jednym egzaminem (w polowie lutego...) z taka nawiedzona baba.. ale to juz legenda usia

wspolczuje.. ale z tego co pamietam to twoj tz jest mega mozg i go chcieli gdzies jeszcze no nie? wiec da rade
)

gratuluje no swego czasu to mial duzo firm do wyboru, bo gdzie nie wyslal cv to do niego dzwonili... no tylko ze wtedy jeszcze nie bylo tego nadmuchanego kryzysu i bylo latwiej o prace... no ale mam nadzieje ze cos znajdzie predzej czy pozniej.... Ma teraz duzo czasu takze bedzie mogl pomyslec i moze nawet jakas swoja dzialalnosc zalozy (myslelismy juz o tym, ale nie bylo czasu jak tak normalnie pracowalismy zeby obmyslec szczegolowo co by tu robic, gdzie itd...) no a teraz jest czas to moze cos ruszymy... zwlaszcza ze poczatek roku to nowe fundusze z unii to moze uda sie cos wyszarpac

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
oj przykro mi... najgorsze, ze tak bez uprzedzenia u mnie w pracy tez się cos pitoli, ale to juz dłuższa historia. Pojawil się nabór to miejsca pracy o ktorym zawsze marzyłam choc trudno bedzie mi sie dostac na pewno sprobuje o szczególach wkrotce napisze
no to jest najgorsze... i od razu mu kazali isc do domu... tak glupio bo nawet nie mial szansy sie oswoic z ta mysla, ze bedzie bez pracy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
moze urodzisz w rocznice mojego slubu ?
a moze mojego... 5 wrzesnia

Cytat:
Samba – mnie na buzię pomogły tabletki Visaxinum – suplement diety dla cery trądzikowej, 30 tabl. kosztuje około 16 zł, bierzesz codziennie jedną. Mnie po zaraz po ślubie wysypało policzki i nie mogłam sobie poradzić. Dopiero te tabletki plus dużo warzyw i owoców w diecie i są efekty, już prawiesz wszystko ładnie zeszło.
Przykro mi z powodu pracy Tż

dziekuje za rade, kupie sobie bo to co sie stalo z moja buzka to jakis koszmar... juz mi palce totalnie wyschly od tonikow i masci wysluszajacych a pryszcze jak byly tak sa i jeszcze rosna w sile

Dziekuje dziewczynki za slowa otuchy na pewno jakos to bedzie... Martwie sie o tz bo taki smutny i markotny chodzi... no ale nie ma co sie dziwic...

Ide sie uczyc bo mam egzamin w przyszla sobote...

bylismy dzis w czestochowie ogladac domek... piekny byl

Ciekawe co tam u naszej Daisy, jak tam jej zycie u boku meza plynie i jak tam w nowej pracce
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 17:07   #3350
atomufka
Zakorzenienie

Madzia w takim razie zycze powodzenia z tym castingiem jakby co to ja go nie polecałamja miałam po nim mega sztywne włosy no i sporo wypadło....poczytaj opinie na wizażu.Garnier jest lepszy

szafa

Stary 2010-01-17, 17:21   #3351
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny za rady. czyli lepiej kupic 2 opakowania i najpierw połozyc na odrosty a potem po jakims czasie (jakim??) na całosc.

wiecie własnie robie z TZ obiad i nagle sobie przypomniałam , ze nie wzięlam wczoraj tabletki anty. masakra. zawsze biore o 21 ale o 19 wyszlismy do znajomych a potem juz zapomniałam. wzięłam od razu.

to jest 2 tydzien wiec wyczytałam, ze nie potrzeba dodatowego zabezpieczenia tylko wystarczy wziąc zapomniana tabletkę. dobrze, ze sobie kurcze przypomniałam

Stary 2010-01-17, 20:04   #3352
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
z kolei teraz ja jestem
Byłam ze znajomymi na ogromnej pizzy (o wdzięcznej nazwie Koszmar Draculi), zapiłam dzbankiem piwa, a teraz...
idę spać
Stary 2010-01-17, 22:06   #3353
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzień dobry
bylam u fryzjera na farbie nie rabie hehe podcięciu i zrobilam se grzywke :P
Ślicznie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
pewnie nawet dzis robilam
Ale piękniutka, aż się zachciewa mnie znów instynkt łapie
jeszcze w szkole tyle brzuchatek, na zajęciach z psychologii rozwój człowieka mamy

kasiaher, Strippi

Cytat:
dziekuje

dziekuje, nie po pracy pisalam.. na szczescie przedszkole to tylko 5 godzin.. potem siedzialam grzecznie na kompie nie wchodzilam tu tlko pisalam.. no z malymi przerwami na..
...

dziewczynki jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciukiow.. wszytsko super.. jeszcze tylko mam do 16 lutego dostarczyc metodologie i bedzie 5 bo powiedziala ze dzis 4.5 ale chce dac mi 5 wiec powiedzialam ze napisze.. mam wiecej czasu wie na spokoujnie.. szczegolnie ze z metodologi juz troche zrobilam ale mi ulzylo
A Ty jesteś w prywatnym przedszkolu czy państwowym?

My mamy za tydzień promotora wybierać, a ja totalnie mam mam pojęcia kogo i w ogóle średnio się w tym wszystkim orientuję
jeszcze zapisy mają być od 13 a od 13:30 egzamin jest nie wiem jak mamy to zrobić...
Martus promotor jest uzależniony od tego jaki temat pracy będzie?
np. kobitka uczy historii to praca ma być w tym stylu, czy może być zupełnie inna??

Cytat:
to kwas foliowy ma podobne własciwosci do wiesiołka?? bo tak to zabrzmiało

ja juz 3 miesiące wcinam kwas foliowy jak to się mówi " zwarta i gotowa"

jejku jakiś dobry humor mnie dzis rozpiera

Apropo kwasu foliowego.Miałam o nim wczoraj na zajęciach
Mianowicie warto go zacząć stosować nie planując jeszcze dziecka, bo wpływa on pozytywnie ogólnie na nasz organizm, a poza tym najważniejszy czas kiedy organizm, a właściwie powstające dzieciątko potrzebuje kwasu to pierwsze 2 tygodnie ciąży, kiedy to jeszcze nie wiemy że jesteśmy w ciąży
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 22:06   #3354
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

mój boi się że w głowę go uderzy

faceci to maja nas..... do głowy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martus moze "se co fajnego uszczele"

Martus Ty masz termin na sierpien?

A zapomnialam wam mowic od jakiegos tygodnia drga mi powieka :/ magnez rozpuszczalny nic nie pomaga mi. Musze zakupic w tabletkach.
Ale szlag mnie trafia
Magnez w tabletkach z witaminą B6 mi pomaga

Cytat:
mozeee ogolnie ostatnio sie przerazilam bo to by sie urodzil (wg terminu) lew a ja nie znam zadnego normalnego lwa wiem brednie przesady ale jakos tak se myslalam... uwielbiam strzelce za ich optymizm i moj tz tez dlatego chcielismy se strzeca utzrelic.. nie ma tego zlego bedzie lwiatko.. albo panna ejj znacie normalne lwy ?
wiem wiem pogielo mnie
Mój tata i brat to lwy a mama strzelec

Cytat:
Ana*** - to że bank przy lokacie nie pobiera podatku Belki, bo ma dzienną kapitalizację odsetek nie znaczy że ty po wypłacie z lokaty odsetek nie masz potraktować jak dochodu i podatek Belki jednak zapłacić. Też myślałam, że da się to obejść ale w banku mi konsultant wyjaśnił, że jednak się nie da.
...

Nie zabijcie za długość
Ale my mamy konto oszczędnościowe, a nie lokatę i pieniążkami możemy operować kiedy tylko chcemy
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 22:11   #3355
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Apropo kwasu foliowego.Miałam o nim wczoraj na zajęciach
Mianowicie warto go zacząć stosować nie planując jeszcze dziecka, bo wpływa on pozytywnie ogólnie na nasz organizm, a poza tym najważniejszy czas kiedy organizm, a właściwie powstające dzieciątko potrzebuje kwasu to pierwsze 2 tygodnie ciąży, kiedy to jeszcze nie wiemy że jesteśmy w ciąży
no własnie. dlatego ja łykam go juz 3 miesiąc
poza tym na stronie foliku jest napisane ze jak sie łyka tabletki anty to tez dobrze go brac bo tabsy wpłukują witaminki z krwi.

a ja sie najadłam za dużo na kolacje i... od razu mnie wymioty złapały

Stary 2010-01-17, 23:04   #3356
agus87
Zakorzenienie

dziekuje wszystkim za mile komentarze
SAMBA przykro mi
kasiaher dzisiaj nic nie pisala, moze juz na porodowce jest
Stary 2010-01-17, 23:15   #3357
*Agatek*
Zakorzenienie

... dziewczyny....

oglądałam filmy z porodu.... jestem w głębokim szoku... jakie to nieprzyjemne i to nacinanie, i w ogóle, nie jestem w ciąży, a współczuję matkom tego porodu i boję się jednocześnie... to jest straszne!!!!
nie polecam oglądania, jak ma ktoś słabe nerwy... ale te dzieciątko, takie słodkie i niewinne...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 23:56   #3358
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
... dziewczyny....

oglądałam filmy z porodu.... jestem w głębokim szoku... jakie to nieprzyjemne i to nacinanie, i w ogóle, nie jestem w ciąży, a współczuję matkom tego porodu i boję się jednocześnie... to jest straszne!!!!
nie polecam oglądania, jak ma ktoś słabe nerwy... ale te dzieciątko, takie słodkie i niewinne...
a gdzie widzialas ten filmik?
chetni bym sobie ogladnela

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 08:35   #3359
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
magialena podpatrzyłam, ze jestes w staraczkach 2010 juz zaczęliscie starania??
można tak powiedzieć, bo możliwość "ta" istnieje. a tak dokładniej - nie zabezpieczamy się. tylko tyle.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 08:43   #3360
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
... dziewczyny....

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości