|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
). Problem tylko, że ciężko przewidzieć pogodę a jak leje i wieje to kicha.
|
|
|
|
|
#2792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
a jak on może grać ?
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-17 o 21:08 |
|||
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, zjadłam kolację i wracam jeszcze na 2 godzinki do nauki |
|
|
|
|
#2794 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
(nawet jak nie jest osłonieta i nie leje i wieje ). No i właśnie te "namioty" są wszystkie z możliwościa osłonięcia, co zajmuje obsłudze powiedzmy 10 minut ![]() Ja byłam na weselu z DJem - było ok był fajnym wodzirejem, można było zamawiać piosenki, no i grał wedle zyczenia Młodych
|
|
#2795 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
No, to wielocytowanie cz. 1 ![]() Cytat:
)O ja pierniczę... co za ludzie :/ najgorsze jest, że jak on coś w tej kwestii powie, to też będzie miał przykrości... Zarówno przy temacie praktyki, jak i wpisywanego urlopu. Cytat:
nie wzięłam ich tylko dlatego, że zwykłych pełnych klasycznych nie mam. Oczywiście później dopiero sobie przypomniałam, że bez palca też nie, bo je wyrzuciłam, jak mi się 3 raz obcas złamał no cóż, buty były za 50 zł, ale za to piękne i (poza obcasem) super trwałe.Cytat:
![]() Cytat:
![]() świetnie, tyle nerwów Cię to kosztowało, że należało Ci się pozytywne rozwiązanie ![]() Cytat:
) z kolei problem był rozwiązany, bo zdeeeeeecydowana większość w klasach to byli faceci, więc polonez był od razu z partnerkami.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
dj na weselu nie miksuje itd tylko puszcza muzykę z płyt. może grać to samo co zespoły typu polskie przeboje z lat '80 albo bardziej rockowo, jazzowo czy co tam młodzi sobie życzą. Żeby to było techno to nie widziałam a byłam na kilku weselach gdzie był dj. I mnie się podobało. Ma dużo większe możliwości bo wiadomo, że zespół to 3 -5 osób a niektóre kawałki wymagają więcej instrumentów albo mega głosu. Nie ma więc fałszowania i kaleczenia piosenek. Poza tym orkiestra częściej robi przerwy bo się męczy. Ogólnie mnie się podoba. I jakbym miała robić wesele to postawiłabym na dj. Taniej wyjdzie niż zespół.
|
|
|
|
#2797 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Mój też wie, nawet nas czyta(ł?)
mówi, że przestał, ale ja tam mu nie wierzę dopóki oficjalnie nie wiedziałam, że czyta (bo nieoficjalnie wiedziałam oczywiście), to było ok, ale jak włączyłam jego lapka i się moje posty wyświetliły, to potem się czepiał moich wypowiedzi na forum. W końcu awantura była, ja powiedziałam, że więcej pisać nie będę i że z kolejnych przyjaźni dla niego muszę rezygnować. Generalnie zaraz potem odwodził mnie od pomysłu odejścia z forum ![]() Cytat:
no, w sumie do piątku pewnie. Prawie, jakby był na delegacji, a jest na miejscu.Główka ![]() UWIELBIAM Chaczapuri!!! ![]() Eeee, scs jest spoko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a na drugi dzień muza już komputerowo no i jak orkiestra się wcześnie zwija, to potem też już jest z kompa. Mi by to chyba odpowiadało.Ulysses jest super!!!!!!!! ).Cytat:
też boski, boski, BOSKI!!! Ile biorą, nie wiesz? Tylko duży minus za to, że grają tylko do 1:00.
|
|
|
#2798 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), miała potem taki żal o to do mnie i do reszty, że masakra... No i wiele osób się do niej zraziło.Cytat:
dzisiaj, mimo że mi się praca dłużyła, to jednak taki żal czułam, że odchodzę... Zwłaszcza że jutro idę do pracy i będzie nowa dziewczyna (tzn. jutro ma gadać z kierowniczką). Tak że w piątek o 16:00 wcale mogę już nie iść do pracy, tylko jechać do domu po zajęciach ale to się okaże A co do mojego kalectwa to zobaczyymy jutro, co będzie, bo mam pierwsze spotkanie "działawcze" z rehabilitantem - czyli masaże ![]() Cytat:
miałam też TŻowi zrobić tiramisu, ale ostatecznie zrobiłam wczoraj pizzę no, zrobiliśmy, TŻ zajął się warzywkami Mogłabyś mi tu wrzucić przepisy na brownies i tiramisu, z których korzystasz? Tzn. jeśli masz je gdzieś pod ręką sobie w końcu zapiszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajny chociaż?
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Super! Wrzuciłabym link ale nie pamiętam jak się nazywał. No i nie taki drogi 2 do 4 tys w zależności od pakietu. Poprawcie mnie jeśli się mylę ale to chyba normalna cena?
Przyłączam się do prośby o przepis na brownies. |
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, Tak? O maj, nie dość, że jestem krzywa, to jeszcze ślepa
![]() aleksandrettaa, a no to gites cena taka normalna za lepszego
|
|
#2802 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Ci współczuje tak mało wolnego..ani to odpocząc ani co..Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=carmelova;16525200]nie marudźcie, ja nie mam wcale ferii Ba! Ja nawet wakacji nie mam z wyjątkiem 1 tyg. urlopu, kiedy i tak non stop mi dzwoni komórka służbowa :/---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- QUOTE] współczuje i dobrze,że masz okres nie musisz się martwić,że możeszspodziewac się dzidzi ![]() ![]() Cytat:
chcesz sie przekfalifikować?![]() ![]() Cytat:
to dobrze jak jest zainteresowany to niedługo może Ci się oświadczy![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, ja też co najmniej do piątku bez TŻta
I już tak od dwóch tygodni... Niech mi jeszcze raz ktoś powie, że studia to najlepszy okres w życiu... Jakoś nie dla mnie
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale codziennie staramy sie chociaż na troszke widzieć![]() a co do główki wiem,że znasz ten ból ale lepiej by było jakbyś nie musiała go znać ....aaa a masaże fajne są spodoba Ci się![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
domyślam się jak tęsknisz ale wytrzymaj !
|
|
|
#2805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś byłam z TŻtem, ze szwagrem, siostrzenicą i siostrzeńcem na nartach, wszyscy jeździli oprócz mnie, bo ja nie lubię. No ale na następny raz pojeżdżę. Potem poszliśmy do restauracji
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#2806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dleżyny, stopa cukrzycowa itp itd), ale tak jak jest bardzo mi się podoba.Nawet się zastanawiałam czy nie pójść jednak na kosmetologię. A Ty gdzie studiujesz kosmetologię? O ja na pamięć uczyłam się farmakologii, dla mnie to była droga przez mękę, jak czytałam to wszystko rozumiałam, ale jak przechodziłam np do następnego rozdziału książki to zamiast mózgu miałam białą kartkę, ale będę powtarzać do upadłego, aż zapamiętam na wieki
|
|
|
|
|
#2807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Ja już po 18 siostry. Nie pospałam - mój Bruno miał wczoraj świra na punkcie gości i dał mi popalić łobuz jeden ![]() Jutro kolejne koło a ja taka średnio przygotowana... Cytat:
Wklej proszę jakieś zdjęcia samego swetra i na sobie, z góry dziękujęCytat:
![]() Ja sama chciałabym dj, ale przyszli teściowie już coś 'marudzą' o orkiestrze ![]() Ehh w ogóle niech już będzie po sesji! Bo będę mogła w końcu się za jakaś salą porozglądać itd
Edytowane przez rusałka_1 Czas edycji: 2010-01-17 o 23:16 |
||
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX...layer_embedded
miny tego dzieciaka- bezcenne. lece was nadrabiac!
|
#2809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() niektorzy myślą,że kosmetologia to robienie paznokci (frezyjka ),wyciskanie pryszczy itp..ale nie..na studiach mamy dużo teorii a po ukończeniu szkoły jest wiele możliwości pracy..w Spa,przy kosmetykach,w hurtowniach,jako dystrybutor,przedstawicie l,w gabinecie itp dużo możliwości![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
jak sie podszkoli to jeszcze wyrośnie z niego prawdziwy gitarzysta bo widać,że ma talent![]() rusałka
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja tylko na chwilkę przywitać się i w zasadzie ucałować i życzyć słodkich snów.... nadrobiłam ale nie wiem co napisać ![]() zresztą TŻ siedzi za mną więc uciekam szybciutko ![]() buziaki
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a chłopczyk słodziutki, przez tę bluzę i ukulele wygląda na miniaturkę prawdziwego gitarzysty i naprawdę fajnie się patrzy na coś takiego
|
|
|
|
|
#2812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłej nocki z Tż ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właściwie co studiujesz?
|
|
#2816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nasz kosztuje 1350 zł i uważam, że jest więcej niż lepszy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
oooo, jesteś Wrocławianką? A w której częsci mieszkasz? Przerobiłam co miałam do przerobienia, mądrzejsza nie jestem, ale co z tego, o 6 wstaję i się nie wyśpię a cały dzien będę poza domem, żyć nie umierać, aż mi się chce śmiać z tej beznadziejności mojej sytuacji ![]()
|
||
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, masaze to ja znam, bo mialam pol roku rehabilitacji i srednio co roku mam 2 tygodnie
tylko ze tylko kolano, a reszty nie wiem, wiem, ze nie tylko masaze, ale jeszcze jakies "ruszania", ciekawa jestem ![]() W ogole to odcieli mi prad na 1,5 h zaraz wrzuce na felietomistyke, to ocenicie no i leze w lozku
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam
![]() jestem juz u siebie, po caaaałym weekendzie z tztem. fajnie było przyjechali tacy nasi znajomi, parka zareczeni juz bo zaocznie studiuja i zawsze nocuja w mieszkaniu tzta. pogralismy w pokera, spiłam sie z tym kolegą a dzisiaj bylismy na lyzwach i na zakupach. zakupy uszczesliwiaja kobiete ) i bluze. w ogole to jest masakra, zeby go wyciagnac na zakupy, wiec swieto lasu dzisiajznowu mam kaca moralnego odnosnie seksu. po całym miłym weekendzie z tztem bylismy dzisiaj na 20.00 w kosciele. jak ksiadz (btw nasz znjamomy, fenomenalny ksiadz;-)) walnał kazanie to tak glupio mi sie zrobiło.... ehhhh... bo gdzies tam gleboko w srodku serca wiem, ze robie zle i mam wyrzuty sumienia........ Nie chce zyc w takim zaklamaniu, czuje sie nie w porzadku...... no ale moje przemyslenia tu na forum sie chyba nie nadaja.. Nie prosciej byłoby wziac slub i byc małzenstwem??? nie wiem dlaczego on zwleka.... ehhhhh... musze isc pogadac sobie z tym naszym ksiedzem, moze to bedzie lepsze rozwiazanie niz taka anonimowa spowiedz, w koncu on zna i mnie, i tzta wiec bedzie mogl cos mi doradzic w tej sytuacji...
|
#2819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ile można być wieczną studentką ![]() Pielęgniarstwo (na początku byłam tak średnio nastawiona, ale teraz to już nie wyobrażam sobie, żeby nie pracować jako pielęgniarka na pól etatu) i położnictwo (ale z położnictwa mam teraz dziekankę i nie mylić mi proszę tych kierunków i nie mówić, że są podobne, a często się tego nasłucham). A kiedyś była jeszcze socjologia, ale krótko (bo jednak nie mogę żyć bez szpitala) i jeszcze wcześniej położnictwo, ale ogólnie mówiąc się obraziłam i zrezygnowałam, a potem stwierdziłam, że jednak wracam na położnictwo. Jeszcze po głowie chodzi mi seksuologia (w zeszłym roku uczęszczałam na koło) i może psychologia. Ogólnie lubię robić dużo rzeczy i nie lubię tak jak teraz mieć przerwy. Więc przyszły semsetr będzie dla mnie idealny (duuużo zajęć), bo niestety ten semestr był zamało wypełniony. |
|
|
|
|
#2820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne ,że coś sie uczysz bedzie dobrze![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

chcę jednak tradycyjne, ale z lekka rockową nutą w postaci muzyki, pierwszego tańca i dojazdu na wesele (motocyklem 

)
13.03.2008
nie wzięłam ich tylko dlatego, że zwykłych pełnych klasycznych nie mam. Oczywiście później dopiero sobie przypomniałam, że bez palca też nie, bo je wyrzuciłam, jak mi się 3 raz obcas złamał
zdjęcia zaraz jakieś wrzucę na maila
dopóki oficjalnie nie wiedziałam, że czyta (bo nieoficjalnie wiedziałam oczywiście), to było ok, ale jak włączyłam jego lapka i się moje posty wyświetliły, to potem się czepiał moich wypowiedzi na forum. W końcu awantura była, ja powiedziałam, że więcej pisać nie będę i że z kolejnych przyjaźni dla niego muszę rezygnować. Generalnie zaraz potem odwodził mnie od pomysłu odejścia z forum 

miesiąc ferii?? Żebym ja chociaż tydzień miała... W kalendarzu roku akademickiego mamy tydzień ferii po dwóch tygodniach sesji, ale nasi błyskotliwi prowadzący już zaklepują sobie w tym tygodniu poprawki ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
fajny chociaż? 

Ja się cieszę, że mam tydzień ferii, bo do tej pory nie przypominam sobie, żebym miała ferie zimowe. Zawsze był tydzień sesji i tydzień poprawkowy. W zeszłym roku wyszły mi tylko prawie 2 tygodnie ferii, ale tylko dlatego, że nie miałam poprawki.