|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
hehe ale wtedy to już bym żadnych szans na wyleczenie jego sztywnych kolan nie miała. Pogoniłby mnie jakby wiedziała, że ja taka wymuszaczka i zazdrośnica jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
Dni płodne - gumki, pozostałe bez niczego... Pewno do 1. dzidziusia. ![]() Tabletki są u mnie wykluczone. ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie żałuję dziewictwa bo to przemyslana decyzja i z moim obecnym Tż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() moje tematy a mnie tu nie ma ;( ummm smutno mi że nie mogę was czytać ale nie mam jako tako internetu i mam ogrom nauki... jejku nigdy się tyle nie uczyłam ![]() z TŻtem super .... ![]() jesteśmy na etapie 3typów pierścionków ubierałam jeden z nich ![]() wszytsko zmierza ku postępowi tylko nie moja sesja ![]() 3majcie się mocno!! dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Cytat:
jeśli chodzi o te murzynki ![]() ![]() ![]() No a nigdy nie można być nieczego pewnym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Ale mężczyźni to już są tacy, że oni muszą mieć zapewnioną przyszłość na najbliższych 100 lat, żeby zaplanować choćby jeden tydzień z góry ![]() Ja tam mam świadomość, że raczej będziemy żyli tak, jak zyjemy. Nie przewiduję wygrania w totka i takiego przekwalifikowania któregokolwiek z nas, żebyśmy zarabiali kokosy ![]() A nadwyżkę rozumiem przez to, że skoro teraz jakoś żyjemy i nie musimy pożyczać, to zamiast to 400zł roztrwonić na głupoty moglibyśmy odkładać. Co do seksu - ja jedyne, czego czasami żałuję to to, że TŻ nie był moim pierwszym, choć ja dla niego byłam. Ze swoją ex uzgodnili, że czekają do ślubu, ale cóż - ona puściła go kantem. A później jakieś dziwne propozycje go nie interesowały. Z tego akurat się cieszę, ale czasami mnie gryzie to, że ze mną to nie do końca tak było, bo on jest moim drugim partnerem. A co do samego współżycia przedmałżeńskiego, to hmm.. nie, nie czuję się jak grzesznica. Czasami może mnie coś lekko gryzie z tego powodu, ale wiem, że robię to naprawdę z miłości, że to mój partner zyciowy, a nie przygoda w dyskotece, że mieszkamy razem i że (mam nadzieję ![]() ![]() Bardziej boli mnie stanowisko Kościoła, że mieszkanie ze sobą przed ślubem to olbrzymi grzech. Prawda jest taka, że gdyby nie mieszkanie razem, to nie bylibyśmy z TŻtem nigdy parą, dlatego, że nie wyobrażam sobie randkowania między Gdynią, a Krakowem, a wcześniej jeszcze między Gdynią, a Sneem w Irlandii. To się nie mogło udać bez podjęcia decyzji o wspólnym zamieszkaniu.
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa powiem ci, ze nawet nie bardzo bujalam w oblokach - no moze troche ![]() a w ogole to jechalam na te szkolenie z dziewczyna ktora do mnie trafila z ogloszenia a okazalo sie ze nasi rodzice sie znaja, ona jest chrzesnica mojego taty dawnego kolegi z pracy ktory u nas czesto bywal, ona do mojego taty wujek mowila, a my kiedys sie poznalysmy w dziecinstwie - tylko ja jej w ogole nie pamietam,za to tego jej wujka pamietam bardzo dobrze bo czesto u nas bwal i go lubilam bardzo bo fajnie opowiadal ![]() straszny zbieg okolicznosci normalnie do teraz w szoku jestem hehh ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() ![]() bardzo dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Justynka, myślę, że dorze robisz rezygnując z pracy ![]() ![]() ![]() ooooo ja też gratuluję 5 (nie chwaliła się nic, nooo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hmmmm... no może tak jest, że zawsze dobrze tam gdzie nas nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To teraz chwilkę o weekendzie. Dojechałyśmy w piątek jakoś o 22:30 mniej więcej i urządziłyśmy sobie pidżama party z wińskiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
gwizdaczku no to powitanie mialas fajne
![]() i zgodze sie, ze warunki na drodze to wczoraj tragiczne byly...
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Co się robi na przewianie ? Bo źle spałam i każdy ruch korpusu to dla mnie męka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() Justynka, aleks przepisów na brownies i inne moje muffinkowe wypieki: Www.mojewypieki.blox.pl . Brownies upiekłam z tego przepisu: http://mojewypieki.blox.pl/2007/09/Brownies.html/ Dzisiaj dla odmiany śnił mi się Gwizdaczek. Ale znowu miałam pokręcony sen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
na razie bez zmian - jak juz pisalam bylam wczoraj po drodze ze szkolenia u kolezanki na chwile na kawie i mialam nadzieje,ze jego tez spotkam przy okazji ale akutrat go nie bylo
![]() ale w pierwszy weekend lutego sie tam wybieram na weekend.... wiec zobaczymy.... a poki co cisza - on sam z siebie sie nie odezwie a ja tez nie pisze na razie bo nie bardzo mam co pisac....
![]() |
#2865 | ||||||
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Cytat:
Hmm wydaje mi się,że ten zespół Ulysses jest w bardziej rockowym stylu ![]() Ale potrafią na pewno zagrać wszystko ![]() Cytat:
A u Nas na uczelni nie ma ferii. Co roku jest tak,że sesja kończy się 10-14 lutego. W zeszłym roku skończyła się 11 a 14 już były zajęcia... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie to też dziwne -zdecydować się na seks,a potem rezygnować?Może w przypadku crozee nie była to do końca dojrzała i przemyślana decyzja,skoro żałuje... Cytat:
To też potwierdza,że chyba nie była to przemyślana decyzja. Ja tez długo czekałam,ale nie dlatego,że chciałam życ w zgodzie z naukami KK,tylko raczej z własnym sumieniem i moralnością.Musiałam być pewna,że chcę spedzić z tym człowiekiem życie. Wtedy to,kiedy nastąpi ten pierwszy raz nie miało takiego znaczenia.Dla mnie nic by nie zmieniało,że to było w trakcie nocy poślubnej,bo i tak zapamiętałam tę chwilę bardzo miło ![]() Pewnie,że chcę być już zawsze tylko z moim TŻem. Ale nie wiem czemu któras z Was pisała,że jakby to zrobiła przed ślubem,a TŻ miałby wypadek to bylaby wielka tragedia. Głupie to trochę.Kocham człowieka i wtedy cieszę się,że to z nim przeżyłam taką chwilę. Nawet jeśli w wyniky tragedii stracę ukochanego i wyjdę za mąż za innego...No ale może mam dziwne myslenie...dla mnie liczy się miłość do drugiej osoby,a nie sam fakt czy kochaliśmy się przed czy po ślubie...
![]() |
#2866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i tym bardziej sie dziwie, ze siejesz takie farmazony, Ilsa ![]() dlaczego piszesz,ze nikogo nie krzywdze poza moralnoscia niektorych pan?? kogo masz na mysli?? bo ja, majac dylematy moralne, wcale nie mysle o zadnych babach, dewotkach czy o kim tam jeszcze, tylko O MNIE I TZcie. i wiem, ze robie sobie krzywde(kilka postow wyzej juz wszystko opisałam) jesli juz straciłam dziewcitwo, to teraz tylko do piekła?? oczywiscie, ze celibat nie rozgrzeszy z dawnych grzechow, ale jesli mam teraz postanowienie poprawy, probowałabym wytrwac w czystosci...- to juz chyba nie jest grzech, co?? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
ano juz sie ciesze na nasze spotkanie
![]() a ze mna i z "wiesz kim" jest tak, ze ja nie lubie pisac smsow o niczym tak dla samego pisania i on tez tak ma wiec ten kontakt przez to to tak na odleglosc bedzie raczej slaby.... no i on ze swojej strony to raczej zeby pierwszy cos zrobic to raczej nie - to taki typ ze to jego trzeba zdobywac raczej...
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam tak jak Motylek. Tż czekał na mnie 12 miesięcy i czekałby o wieeeele dłużej gdyby była taka potrzeba.To całkiem sporo biorąc pod uwagę, że byliśmy juz na studiach jak zaczęliśmy być parą. Dla mnie seks jest czymś uzupełniającym, dodatkowym, jakby trochę z boku. Nie znaczy to, że nie jest ważny, ale bez przesady...
Nie wykluczam, że zajdzie jakaś sytuacja losowa przez którą nie będę mogła być z Tżtem. Życie się różnie układa. Na pewno nie chciałabym wtedy umartwiać się przez wieeele lat tylko dlatego, że miałam już jednego partnera czy męża. |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku śniło mi się, że byłyśmy u mnie w mieście w jakiejś stadninie koni i zaprosiłaś mnie na swoje urodziny na 18:00. W międzyczasie odpakowywałaś prezent od mojego kolegi z LO, który został księdzem. Było to kilkanaście zestawów z Body Shopu, w tym większość to mydełka w kostce, ale o fajnych zapachach. Ja musiałam iść do pracy. Z pracy wyszłam za późno i żeby być wcześniej w domu pożyczyłam Twój jak mniemałam biały meeeega stary oldschoolowy skuter (mniej więcej taki: http://foto.scigacz.pl/gallery/skute...a_PX_125.jpg)z kaskiem (taki, tylko biały i z jakimś znakiem z przodu: http://sklep.airsoftguns.pl/data/gfx...190391_1.jpg)z parkingu. Pomyslałam, że się nie obrazisz, skoro robię to żeby nie spóźnić się na Twoją imprezę. Okazało się jednak że skuter i hełm/kask należą do niemieckiego żołnierza-ss-mana, który popijał piwko w barze tuż przy parkingu. Zaczęłam uciekać tym skuterem i nagle odkręciło mi się siodełko, jak w rowerze (wypadła rurka jak podskoczyłam na jakich wybojach). Zaryłam o asfalt i sen się skończył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | ||||
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ----------
jeśli Cytat:
![]() [QUOTE=Gwizdak;16533769 ![]() To teraz chwilkę o weekendzie. Dojechałyśmy w piątek jakoś o 22:30 mniej więcej i urządziłyśmy sobie pidżama party z wińskiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to sympatycznie spędziłaś weekend ![]() a z Tż rozumiem już zgoda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiedziałam że jak przy mnie obieca to słowa dotrzyma ![]() ![]() ![]() ![]() cieszem siem ogromnie ![]() ![]() ![]() ![]() tak was czytam i jakoś wbić się nie mogę........... muszę się wziąć za sprzątanie a nie mam na nic ochoty........... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tez lubie ak o mnie zabiegaja - byle nie jakos przesadnie ![]() nie pisalibysmy - ja nie pisze takich smsow ani nie lubie takich dostawac zbytnio
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | ||||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wszytskie tęskniłyśmy ![]() Cytat:
najlepsze jest to że jak ostatnio były chrzciny chrześnicy TŻta to kazanie było o tym że miłość trzeba pielęgnować..."a wspólne mieszkanie zabija miłość" i że jeśli rodziców narzeczonych żyją w wierze katolickiej to z całych sił powinni zaniechać wspólnego mieszkania przed ślubem ![]() aTŻtowi rodzice bardzo pomagają finansowo i myślałam że po tym kazaniu zaprzestaną ale na szczęście w ogóle tego nie skomentowali, ale było gorąco i wkurzona byłam ![]() zupełnie tego nie rozumiem, ale w sprawy wiary nie wnikam.... to niekończąca się dyskusja.... Cytat:
seks zbliża ludzi.... i uważam że jest bardzo potrzebny.... Cytat:
![]() i jak chyba Antii napisała.... dziwne jest to że ludzie spowiadając się z regularnego pożycia dostają łatwo rozgrzeszenie, a jak już mieszkają razem to normalnie potępienie..... lol Cytat:
![]() ![]() aaaa w ogóle dzieczyny to jakiś dziwny mam nastrój..... TŻ pojechał do domu i zobaczę się z nim dopiero w niedzielę...ale za to na cały tydzień do niego jadę bo teściowie wyjeżdzają do znajomych ![]() ponadto mogę oficjalnie ogłosić wszem i wobec że nasza data jest już niezmienna i jest to 18 czerwca 2011 roku ![]() na resztę jeszcze czekamy na oferty, ale nie chcę zapeszać ![]() a ze spraw nieco drażniących i niepokojących.... mam dzisiaj 58 dzień cyklu.... i boję się........ ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zadomowienie
|
To ja myslałam, że mój czekał hoho, bo pół roku. Ale czekał dzielnie i strasznie przeżywał. I ogólnie go kocham, bo jest cudownym Misiem
![]() Dzieńdobry wszyskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() każdy ma swoją wiarę i sumienie.... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kwesti sprzątania łączę się z Tobą w bólu. Ja też muszę a nie chce mi się liter z kanapy podnieść |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
łaaaaaaaaaaa!!! ale niespodzianka! TŻ właśnie zadzwonił i zapytał czy chcę go jeszcze dzisiaj zobaczyć ![]() a pożegnaliśmy się godzinę temu tylko miał jeszcze coś w krk załątwić ![]() jupi i do tego jeszcze mi sałatkę z KFC wiezie ![]() mam nadzieję że jednak do ślubu schudnę chociaż do 55 ![]() ![]() a teraz na razie papa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.