Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 07:18   #3781
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
cześć Laseczki! Ja to już wcale się nie udzielam...

mam nadzieję ze pamiętacie zabłąkana Linkę, której został tydzień do ślubu. Praktycznie wszystko jest juz pozałatwiane. Dziś byłam u fryzjera pofarbować trochę włoski. i tak zastanawiałam się nad fryzurka ślubną i zachciało mi się jakichś loczków. Mam drobną twarz więc myślę ze one troszkę mnie ożywią. co myślicie?
jejku juz nie moge sie doczekac relacji a loki-fale to super pomysl!
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!
Ja wczoraj nie miałam kiedy wejść, wieczorkiem jeszcze moja przyjaciółka wpadła, potem z drugą z godzinę gadałam i czas zleciał jak nei wiem co U lekarza wszystko ok znowu widziałam bączka na monitorku i woecie co, urósł 2 cm w ciągu tygodnia!!!!!!!!!!!!! Ma 7 cm i na zdjęciu juz nogi mu sie nie zmieściły wkleję jak zeskanuję Jestem w szoku,a jak fikał, jak szalony piszę "On" bo lekarz podejrzał co ma miedzy nóżkami i chyba będzie Majek hehehheheheh( a raczej Samuel) tydzień czasu to dużo dla takiego maluszka i narządy sa już dużo większe, byliśmy w szoku, zobaczymy następna wizyta 8 lutego. Polip jak to zwykle jest nie krwawil jak mnie badał, no ale on juz tak ma, lekarz powiedział, ze jest spokojny o moja ciążę, a to mnie bardzo uspokoiło. Muszę zrobić teraz odczyn Coombsa czy nie wytwarzam przeciwciał , ach ten konflikt i musze do kardiologa iść, bo to serducho mi troszkę daje popalić, telepie sie jak głupie nic tylko trzymać się za kieszeń na wizytę z nfz 4 miesiące sie czeka,a ja muszę juz w przyszłym tyg iść. I powiem Wam, że maluszek się wypinał wczoraj wieczorem jak nei wiem upodobał sobie prawą stronę brzusia nawet mężuś Go poczuł jestem w szoku, ze tak wcześnie
A jak Wasze staranka i samopoczucia???i miłego dzionka!

a to zgrywusek maly
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
kochane powiedzcie mi czy miałyście kiedyć coś takiego: dzisiaj przytulaliśmy sie z meżusiam i on mi mówi że czuje się jakby w coś "uderzał" mnie nic nie bolało itd i zastanawiam się czemu coś takiego mogło być?
ja jak juz pisalam, mialam cos takiego w tym cyklu, tylko, ze u nas bylo tak, ze maz nic nie pwoeidzial, bo to raczej ja czulam, jakby mi w cos uderzal-jakby jajnik czy cos
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc.
Wpadłam tylko się przywitać.
Czekam na @, po raz pierwszy mam nadzieję, ze jednak przyjdzie, ponieważ po poważnych dyskusjach z mężem doszliśmy do wniosku, że ze względów materialnych musimy się z dzieckiem wstrzymać.
Mam nadziję, ze ta przerwa nie będzie długo trwać
Pozdrawiam
Zrobcie sobie przerwe, bo to nawet dobrze dla psychiki .... i mysle, ze wtedy wlasnie fasolka wskoczy, bo one lubia przychodzic, jak nie jest na nie pora
Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
W takim razie ja składam reklamacje! Tak być nie może, że ci co mają rodzinę głęboko w d...e to dostają więcej, a my chcemy chociaż jedno dziecko i co? I nadal brak II kresek na teście. Ja już ruszam za 2 dni i jak teraz mi się nie uda to ja będę rzucać piorunami ze złości.
Carol do lipca to szmat czasu, więc bez sensu kupować ciuszki i mówię to ja pracująca w sklepie z "dzieciuszkami"
Chyba, że trafisz na coś pięknego od czego nie będziesz mogła oka odczepić i będzie to w dobrej cenie to możesz kupić. Masz jeszcze czas.
Pepus, to jak gotowa jestes wskoczyc liste wyzej?
Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki a ja tylko na chwilę poskarżyć się na moje samopoczucie... dziś byliśmy z tz w stolicy autem i może od tego tak źle się czuję... boli mnie brzuszek i jest mi ble.. ale nie wymiotuję... są w sumie trzy możliwości, albo się przytrułam, albo grypa żołądkowa (ostatnio miałam też biegunkę), albo fasolinka... no zobaczymy... jeszcze minimum tydzeń czekania.. aha i dziś znów mnie jajniki bolą (tak właśnie na wieczór zaczęły mocniej)...
aj, Motylku, cos mi sie wydaje ...
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 07:27   #3782
LadyMK
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

widzę, że nie tylko ja nie mam humorku..
ehhhhh... zaczyna mnie to dobijać...
nie bede wam truć..
miłego dnia

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 07:41   #3783
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
nie bede wam truć..
miłego dnia
jak masz potrzebę to truj, po to tu jesteśmy
Stary 2010-01-18, 08:03   #3784
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
nie bede wam truć..
miłego dnia
Kochana, a Ty kiedy testujesz??? juz @ jest przeterminowana przeciez
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2010-01-18, 08:14   #3785
Gosiaro
Wtajemniczenie

Carolku a jednak synuś?Ale super!
Ja tez nie kupuje ubranek jeszcze, bo chyba przesądna jestem, a poza tym tak ok.20 tygodnia chcę iść na rozpoznanie, kto mieszka w brzuszku i wtedy może co nieco kupię.

U nas znowu pada śnieg, dzisiaj slizgając sie na zakrętach dojechałam do pracy.Jak ja juz mam dosyć zimy!!!!!!!

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 08:24   #3786
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Carolku a jednak synuś?Ale super!
Ja tez nie kupuje ubranek jeszcze, bo chyba przesądna jestem, a poza tym tak ok.20 tygodnia chcę iść na rozpoznanie, kto mieszka w brzuszku i wtedy może co nieco kupię.

U nas znowu pada śnieg, dzisiaj slizgając sie na zakrętach dojechałam do pracy.Jak ja juz mam dosyć zimy!!!!!!!
u nas dziś też zaczęło padać. Brrrr

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

a ja szukam kodu pocztowego do Gdańska, zapomniałam sobie spisać.... a trzeba babci karteczkę wysłać
Stary 2010-01-18, 08:37   #3787
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Kochana, a Ty kiedy testujesz??? juz @ jest przeterminowana przeciez
dzis jestem w 33dc, wiec spokojnie musze jeszcze czekac. Ale i tak dzis zatestowalam... no i niestety I wredna..
smutno mi strasznie... i coraz smutniej jest mi, gdy się komuś udaje a mi nadal nie... Tym bardziej jak ktoś zachodzi kto nie chce...
Niedługo zaczne pewnie 8cykl...

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 08:42   #3788
Gosiaro
Wtajemniczenie

Marlenko a jak sie wogle czujesz?

Właśnie popijam sok marchwiowy ten jednodniowy i krzywię sie niemiłosiernie.Za to twarozek i serek Ostrowia mogłabym jeść na okrągło

Stary 2010-01-18, 08:44   #3789
Pamela86
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki! Jak tam po wekendzie?
Ja też zbytnio nie mam dzisiaj humorku...;(
U mnie mija dziś 31dc a @ jak nie ma tak nie ma... Fasolka raczej to nie bedzie bo się zabiezpieczaliśmy, nadal plamię i sama już nie wiem o co w tym wszystkim chodzi...

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 08:46   #3790
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Cosma gratulacje z okazji pozbycia się 2,5 kg chociaz już więcej nie zrzuccaj bo właśnie widziałam zdjątko na nk i ty chodzinka jesteć

kochane powiedzcie mi czy miałyście kiedyć coś takiego: dzisiaj przytulaliśmy sie z meżusiam i on mi mówi że czuje się jakby w coś "uderzał" mnie nic nie bolało itd i zastanawiam się czemu coś takiego mogło być?
To zdjecie sprzed 2 lat kochanie Wtedy bylo mnie 10 kg mniej

Ja tak mialam, w sumie dosyc czesto mam. Ale nie wiem co to i dlaczego tak sie dzieje. Ale mnie wtedy boli

Cytat:
Cosmaaaa kochana, dziękuję za słowa otuchy ciężkie to wszystko gdy się czegoś tak mocno pragnie
jejku a swoją drogą jak ja ci zazdroszczę tego wyjazdu no ale sobie odpoczniesz po sesji mmmm super
Mam nadzieje ze odpocze
Co do pragnien ... wiem cos o tym i wiem tez ze mozna takie uczucia po prostu stlumic, tylko nie jestem pewna czy to dobre rozwiazanie... Zycze Ci z calego serducha tej fasolki
Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość

Gratuluję wyniku w jakim czasie tyle zrzuciłaś ?
W sumie w 2 tygodnie. Ograniczone slodycze i wieczorne jedzenie duzo owocow i salatek! raz czy dwa zdarzylo mi sie pogrzeszyc ciastkami, ale po wyniku wybaczam sobie
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 08:47   #3791
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
dzis jestem w 33dc, wiec spokojnie musze jeszcze czekac. Ale i tak dzis zatestowalam... no i niestety I wredna..
smutno mi strasznie... i coraz smutniej jest mi, gdy się komuś udaje a mi nadal nie... Tym bardziej jak ktoś zachodzi kto nie chce...
To wcalę się nie dziwię, że nie masz humorku. Kiedyś przyjdzie i Wasz dzień, na pewno
Stary 2010-01-18, 08:48   #3792
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja czekam na @, kude mogła by się zdecydować i przyjść przed 12, bo nie wiem, czy jechac na te cyto hormony, czy nie
Wczoraj bylismy u znajomych, mają 8 tygodniową córeczkę, wynosiłam się, wybawiałam.
Az znów zachciało mi się starać, ale nie jeszcze nie teraz...

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 08:52   #3793
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie popijam sok marchwiowy ten jednodniowy i krzywię sie niemiłosiernie.Za to twarozek i serek Ostrowia mogłabym jeść na okrągło
Mogę powiedzieć że rewelacyjnie, czasami mam ataki złości, ale staram się tłumić je, żeby młodej się nie obrywało za byle pierdoły.
Jedyne co mnie "męczy" to wieczorne zmęczenie. padam jak kawka.
No i próbuje mi się wdać jakaś infekcja niestety, ale kupiłam płyn ginekologiczny laktacyd i powiem Wam że jest bardzo dobry, widzę że mi się zdecydowanie poprawia. Jak mi się to rozejdzie po kościach to profilkatycznie raz w tygodniu będę go używać.

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość

W sumie w 2 tygodnie. Ograniczone slodycze i wieczorne jedzenie duzo owocow i salatek! raz czy dwa zdarzylo mi sie pogrzeszyc ciastkami, ale po wyniku wybaczam sobie
to Ci wynik bardzo ładny.

Ja w sobotę kupiłam wkońcu rowerek treningowy. Na razie tyle z niego mam co sobie popatrzę, bo Młoda mi Go okupuje. Ćwiczy i ćwiczy, zaraz bedzie jak patyczak
Stary 2010-01-18, 08:52   #3794
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:

Moja mama jak miala mojego mlodszego brata pod serduchem mogljesc marchew kilogramami! Soki tez pila na okraglo.... i jak braciszek sie urodzil to tata wielkie oczy zrobil, bo wygladal jak male murzyniatko
Cytat:
Och slonce .... Staraj sie myslec pozytywnie... Wiem ze ciezko, ale musisz ... ja wierze ze wkrotce bedziesz cieszyc sie pieknych brzusiem
Stary 2010-01-18, 08:53   #3795
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
a ja lada moment 9ty juz od wczoraj bola cycuchy z boku czyli jak zwykle... a byly nadzieje
Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki! Jak tam po wekendzie?
Ja też zbytnio nie mam dzisiaj humorku...;(
U mnie mija dziś 31dc a @ jak nie ma tak nie ma... Fasolka raczej to nie bedzie bo się zabiezpieczaliśmy, nadal plamię i sama już nie wiem o co w tym wszystkim chodzi...
kurcze, a moze zrob test na wszelki wypadek, bo jesli to jednak fasolka to te dziwne plamienia nie wroza dobrze-tak to bys mogla pognac do lekarza
Cytat:
Ja czekam na @, kude mogła by się zdecydować i przyjść przed 12, bo nie wiem, czy jechac na te cyto hormony, czy nie
Wczoraj bylismy u znajomych, mają 8 tygodniową córeczkę, wynosiłam się, wybawiałam.
Az znów zachciało mi się starać, ale nie jeszcze nie teraz...
to niech sie zdecyduje i nie przychodzi
Stary 2010-01-18, 08:54   #3796
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
to Ci wynik bardzo ładny.

Ja w sobotę kupiłam wkońcu rowerek treningowy. Na razie tyle z niego mam co sobie popatrzę, bo Młoda mi Go okupuje. Ćwiczy i ćwiczy, zaraz bedzie jak patyczak
Hehe, no ja przez ten czas w sumie 2 razy na silowni bylam tylko ... Bo jak w PL jestem to raczej nie cwicze, tylko tu z TZ. Razem jakos razniej

Tylko Ty nie przesadz pozniej na tym rowerku! Powolutku, spokojnie, dla rekreacji
Stary 2010-01-18, 09:02   #3797
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Moja mama jak miala mojego mlodszego brata pod serduchem mogljesc marchew kilogramami! Soki tez pila na okraglo.... i jak braciszek sie urodzil to tata wielkie oczy zrobil, bo wygladal jak male murzyniatko
Dobre!!!!!Nie podejrzewał jej o zdradę?
Kurcze moze warto sie pomęczyc z tymi marchewkami, żeby dzidiza miala ladna karnacje ....

Cytat:
Mogę powiedzieć że rewelacyjnie, czasami mam ataki złości, ale staram się tłumić je, żeby młodej się nie obrywało za byle pierdoły.
Jedyne co mnie "męczy" to wieczorne zmęczenie. padam jak kawka.
No i próbuje mi się wdać jakaś infekcja niestety, ale kupiłam płyn ginekologiczny laktacyd i powiem Wam że jest bardzo dobry, widzę że mi się zdecydowanie poprawia. Jak mi się to rozejdzie po kościach to profilkatycznie raz w tygodniu będę go używać.
Popieram lactacyd jak dla mnie jest super!Ja uzywam regularnie i jak narazie zadna infekcja mi nie straszna.

Stary 2010-01-18, 09:05   #3798
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
a ja lada moment 9ty juz od wczoraj bola cycuchy z boku czyli jak zwykle... a byly nadzieje

kurcze, a moze zrob test na wszelki wypadek, bo jesli to jednak fasolka to te dziwne plamienia nie wroza dobrze-tak to bys mogla pognac do lekarza

Właśnie dzwoniłam do przychodni i umówiłam się do gina na środę ale na wszelki wypadek jutro zrobie test żeby ewentualnie wykluczyć ciąże...
A plamię już od 10 dni więc to chyba nie jest normalne...

Stary 2010-01-18, 09:07   #3799
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre!!!!!Popieram lactacyd jak dla mnie jest super!Ja uzywam regularnie i jak narazie zadna infekcja mi nie straszna.
ja tez mam laktacyd tylko emulsje nie plyn i tez sobie chwale a kupilam, bo mialam jakas infekcje
Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Właśnie dzwoniłam do przychodni i umówiłam się do gina na środę ale na wszelki wypadek jutro zrobie test żeby ewentualnie wykluczyć ciąże...
A plamię już od 10 dni więc to chyba nie jest normalne...
no to ciekawe co sie dzieje daj znac koniecznie
Stary 2010-01-18, 09:13   #3800
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez mam laktacyd tylko emulsje nie plyn i tez sobie chwale a kupilam, bo mialam jakas infekcje

Dam znać na pewno, sama jestem ciekawa co się dzieje, 12 dni temu miałam usg u innego gina i niby powiedział ze jest wszystko w porządku wiec ja juz sama nie wiem...

Stary 2010-01-18, 09:30   #3801
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Ja tez używam lactacyda emulsji i bardzo sobie chwalę, bo po wszystkich ziajach i innch non stop coś się do mnie przyplątywało, a teraz to tylko przy kuracjach antybiotykiem, choc ostatnio razem z lekami brałam lactovaginal i nie było żadnej infekcji

Pamelko trzymam kciuki zeby to nie było nic groźnego

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-18, 09:53   #3802
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez używam lactacyda emulsji i bardzo sobie chwalę, bo po wszystkich ziajach i innch non stop coś się do mnie przyplątywało, a teraz to tylko przy kuracjach antybiotykiem, choc ostatnio razem z lekami brałam lactovaginal i nie było żadnej infekcji

Pamelko trzymam kciuki zeby to nie było nic groźnego
Groźnego to raczej nic nie bedzie, z tego co wyczytalam w necie to plamienia sa przez niski poziom progesteronu i po prostu trzeba bedzie cosik brac zeby go podwyższyć...

Stary 2010-01-18, 10:16   #3803
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witajcie skarby!!

A ja znowu w pracy ale za to wypoczeta i zrelaksowana . Weekend byl cudowny, dziewczyny sa po prostu niezawodne. Byczylysmy sie w hotelu jak psy salonowe. Ja niestety nie moglam miec masazu pleckow ale za to mialam masaz glowy (mmmm...) i zrobili mi paznokcie. Plywalysmy sobie w basenie, normalnie czulam sie jak w jakims filmie . Bylo pyszne jedzonko i wogole wszystko bylo super. Az zal z takiego miejsca wyjezdzac. A o tz-cie to wogole zapomnialam (biedak mial pretensje ze nie raczylam mu wyslac jednego smsa ). A teraz spowrotem w rzeczywistosci... Ciezko

Zycze wam milego dnia laseczki

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:23   #3804
kasiula1208
Zadomowienie

czesc wam dziewczynki ale mnie długo nie było co??? ale mój tz nie chciał mnie dopuscic do kompa bo znalazł sobie nowa rozrywke.. gra w westa i mamy problem z podziałem komputera ale juz jestem z wami co tam ciekawego jakies II kreseczki doszły>???

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

[QUOTE=Edzia400;16494665]oczy figlarne z diabelskimi iskierkami no inaczej bym sobie ciebie nie wyobrazała cała Kasiula : hahaha: powiem ci ze pasujesz do swojego charakteru jak nie wiem oczywiscie jak najbardziej pozytyw super bomba czad

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

[QUOTE=kasiula1208;1648038 6]witam was kochane...pózno bo miałam mase roboty w pracy ale nareszcie oklapłam

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
o jejku skarbie... tak długo???to moge pomarzyc o jakiejkolwiek wpadce a wy sie skarbie teraz staracie czy jak to jest??

postanowislismy ze bedziemy sie starac mam @ co 28 dni wiec wyliczyłam ze 19 to ten dzien i sie udało za 1 razem

teraz jestem w 24 tyg ciazy i mam pod serduszkiem Amelke
och skarbie dziekuje,dziekuje...:cmok : ale jestem zakrecona.. tyle czasu juz tu jestem i jaka gafa..hihihi ale dałas mi nadzieje bo juz myslałam ze jest z nami cos nie tak a tu jednak idzie tyle czasu tak sie zabezpiezpieczac i nic a potem za pierwszym razem....UUUUUUU jak fajnie.....:j upi:jupi jupiiiiiiii czyli moze wszystko z nami ok.
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:29   #3805
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:

tak mi przykro skarbie wiec jak widze to nie takie proste zajsc w ciaze nawet jesli sie starasz....kurcze to co ja wogóle narzekam skoro sie jakos tam zabezpioeczam...a wy tu dziewczynki sie staracie i tyle czasu sie staracie... ale jestem głupia....koniec z narzekaniem i myleniem ze cos z nami nie tak....bo jak widac to wcale nie takie proste nawet przy całkowitym staraniu... zleje sie za to powaznie ZYCZE WAM WSZYSTKIM DZIEWCZYNKI TE KTÓRE SIE STARAJA ZEBY JAK NAJSZYBCIEJ WAM SIE UDAŁO... CZEKAM NA II KRESECZKI
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-18, 10:38   #3806
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Maggie
Ja też czekam na @, bóle brzucha mam od wczoraj, a tu nic, a miałam iść na cytohormony dziś, ale znająd życie to pójde do gina zdejme gacie i wtedy @ przyjdzie
więc sobie chyba daruje i pojde w przyszly poniedziałek.

Czesc Kasiula

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Marlenko wysłałam już mejla

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-18, 11:02   #3807
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie kochane

Serduszkowata kochana nie ma za co musisz wierzyc, że się uda, u Ciebie po prostu bedzie to troszke później niż u innych kobiet, ale będzie!!

Marlenko teraz jest On-dzidziuś i tyle co ma być, to będzie.
Ja nic nie kupuję, boje sie, może przez te plamienia dzisiaj znowu więcej, ja nie wiem dlaczego,oszczędzam się, leżę,a one nie mijają, juz mi sie płakac chce, jeszcze brzuch mnie pobolewa i macica dokładnie tam gdzie ten gnojek sie usadowił, jejku jak ja bym chciała rano wstac i nie miec tych plamień, wiem, że z maluszkiem wszystko jest w porządku, ale i tak za kazdym razem jak mam plamienia chce mi sie wyć ze strachu juz nie wiem jak sobie z tym radzić wybaczcie, że tak truje, ale dzisiaj mam kryzys, mąż u mamy swojej a ja sama i nawet nie ma mnie kto przytulić i pocieszyć.

Miłego dzionka kochane
JA CIE PRZYTULE SERDUSZKO MOJE KOCHANE SKARBIE MOZE Z TYMI PLAMIENIAMI POWINNAS UDAC SIE DO LEKARZA CO????

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
hej dziewczynki a ja tylko na chwilę poskarżyć się na moje samopoczucie... dziś byliśmy z tz w stolicy autem i może od tego tak źle się czuję... boli mnie brzuszek i jest mi ble.. ale nie wymiotuję... są w sumie trzy możliwości, albo się przytrułam, albo grypa żołądkowa (ostatnio miałam też biegunkę), albo fasolinka... no zobaczymy... jeszcze minimum tydzeń czekania.. aha i dziś znów mnie jajniki bolą (tak właśnie na wieczór zaczęły mocniej)...
TERAZ MOJA KOLEJ.... NAMAWIAM NA.......... TESCIK...............:ehe m: PLIS PLIS......

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Maggie
Ja też czekam na @, bóle brzucha mam od wczoraj, a tu nic, a miałam iść na cytohormony dziś, ale znająd życie to pójde do gina zdejme gacie i wtedy @ przyjdzie
więc sobie chyba daruje i pojde w przyszly poniedziałek.

Czesc Kasiula

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Marlenko wysłałam już mejla
A NA KIEDY MIAŁAS TERMIN KOCHANIE....
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-18, 11:05   #3808
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Kasiula nie wiem
w ogóle nie liczyłam w tym miesiącu, ale chyba zaraz policzę
zawsze tak mam z tą wredną @.
Kiedyś byłam krew oddać i już byłam po badaniu juz miałam siadać na fotel a tu @ przylazła

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-18, 11:12   #3809
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Ja dzisiaj więcej przy kompie, bo mąz z mamą załatwiaja pogrzeb i musze dane wysyłac.

Kasulko kochanie ja jestem non stop u lekarza, w piątek byłam ostatnio, i jak na złość plamienia mam jak u niego nie jestem. Ale wszystko jest ok, powiedzial, jak już mówiłam, że on jest spokojny o moją ciążę, że to ten zasmolony polip, dzisiaj rano tez dał o sobie znać. Nic nie poradzi na to, nie usunie mi go teraz, bo mógłby razem z ciążą, także wolę plamić i donosić dzidziusia. On jest na szyjce, na zewnątrz, szyjke mam długa i zamkniętą, ale i tak jak tylko plamke albo skrzepik zobacze to ze strachu się trzęsę i płacze. No nic, musze się nauczyć z tym żyć i tyle.

Marlenko ja mam po Oli dosłownie jedne śpioszki takie mikrusiwate. dałam jej do jej kuferka szczęścia parę lat temu i je dalej ma i takie malusieńkie skarpetusie które tez nosiła, ale tych ciuszków nie wezmę, to są jej na pamiatkę. Nie dziwię Ci się, ze kupiłaś to body, ja nigdzie nie jeżdzę więc nie naoglądam się i cierpliwie będe czekać do maja.

Kochane laseczki ne zamartwiajcie się brakiem Ii kreseczek, uda się zobaczycie!!!!
Miłego dzionka

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 11:18   #3810
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Pepus zgadzam się z Tobą, to strasznie niesprawiedliwe, ale nic na to nie poradzimy, musimy chyba sie na to uodpornić, bo inaczej oszalejemy.
Kochana jesteś a powiedz mi masz jakąś stronkę www może żeby ciuszki poogladac?? Jakie sa ceny I jak by to było potem z wysłaniem itpa tak swoja drogą ja nie pamiętam skąd Ty jestes! Kobieto tak się skuecznie ukrywasz od poczatkupo dupce dostaniesz, taki brak zaufania do starych koleżanek

Motylku kochanie ja trzymam teraz podwójne kciuki więc musi się udać!!!!!!!!!!!!!!!!Oby to była Twoja wyczekana fasolinka!!!!!!!!

A ja już kręgosłupa nie czuje od wylegiwania się i ogladania tvpewnie bedę do 2 siedzieć, bo w dzień pospałam ja w ogóle chyba przerzuce się na tryb nocny, bo noce dla mnie są koszmarne, a w dizeń mogę spać
dziękuję skarbku normalnie mam taką wielką nadzieję odnośnie tego cyklu...
Cytat:

Może to fasolinka. Nie będę Cię kusić, ale może teścik
słonko jeszcze za wcześnie... bo do terminowej @ jeszcze jakiś tydzień (około) więc jeśli nawet cosik tam jest to jest za krótka żeby było widać na teście...
Cytat:
jejku juz nie moge sie doczekac relacji a loki-fale to super pomysl!

a to zgrywusek maly

ja jak juz pisalam, mialam cos takiego w tym cyklu, tylko, ze u nas bylo tak, ze maz nic nie pwoeidzial, bo to raczej ja czulam, jakby mi w cos uderzal-jakby jajnik czy cos

Zrobcie sobie przerwe, bo to nawet dobrze dla psychiki .... i mysle, ze wtedy wlasnie fasolka wskoczy, bo one lubia przychodzic, jak nie jest na nie pora

Pepus, to jak gotowa jestes wskoczyc liste wyzej?

aj, Motylku, cos mi sie wydaje ...
no oby, oby takie małe przeczucie mam, że jednak się udało ale zobaczymy na ile ta moja intuicja niezawodna jest

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości