|
|
#1681 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
mój TŻ to taki typowy facet - używa antyperspirantu, perfum od czasu do czasu, żelu pod prysznic i szamponu do włosów też ma problemy z tym zarostem, robią mu się krostki. nie pozwala mi ich wyciskać, wstydzi się chyba ![]() zagadam do niego żeby sobie jakiś żelik kupił czy coś w tym stylu, ale wątpię, że na to pójdzie ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() zobaczysz, że wszyscy padną na kolana ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() mam zamiar namówić TŻta na wypad do kina w weekend. dobrze nam zrobi takie wyjście. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-18 o 12:10 |
|||
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
malinka112 witaj
|
|
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on tego nie rozumie. |
|
|
|
|
|
#1684 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też ma takie małe krosteczki po goleniu a jak kiedyś coś wspomniałam że trzeba by coś na to poradzić aż sie oburzył 'ale jak?? nieee, chyba sie nie da'
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
||
|
|
|
|
#1685 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiedzialam, ze jeszcze istnieja tacy faceci jak Twoj Rebe, ze tylko 3 kosmetyki maja Myslalam, ze juz wygineli Wiadomo, zadbany facet zawsze jesli milszy i ladniej wyglada ![]() No to chyba sie skusze na tego Avatara jak tak polecacie. Powiem TZ, ze odwoluje, ze nie chcialam isc ![]() Rebe a czemu Ty go wyciagasz a nie on Ciebie? |
|
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opierdzieliłam go wczoraj za to, że nie wykazuje inicjatywy, to się bronił, że ma zły humor. nic nie pomyśli, żeby porobić coś innego niż zwykle, chciałam ulepić bałwana to mówi, że się śnieg nie lepi, chciałam na spacer, mówi, że zimno. najchętniej to by tylko przyjeżdżał do mnie od czasu do czasu i chodził na piwo do kolegów. ostatnio dzień w dzień jeździł do sklepu zoologicznego,b o akwarium zakłada. już go tam chyba znają w tym sklepie ![]() jak on nie myśli, to ja zaproponuje. niby to on mi jeszcze wisi kino jako prezent urodzinowy, bo w dniu urodzin nie miałam czasu i mieliśmy pójść kiedy indziej. ostatnio zagadałam, że podobno ten Avatar taki super film. odpowiedział "tak? aha". no, i taka rozmowa ![]() co do zadbanych facetów - mój mógłby trochę bardziej dbać o siebie, ale jakby się pindrzył prawie tak jak ja to bym nie zniosła. facet to musi być facet
|
|
|
|
|
|
#1687 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chodzi o taka meska pielegnacje Ja tez nie lubie metroseksulanych facetow, ale jakby moj facet o siebie nie dbal to zabilabym ![]() Zreszta ja wreszcie ogarnelam swojego TZ. Zaczal sie ladnie ubierac ( kazdy zakup konsultuje ze mna), juz nie nosi tych znienawidzonych przeze mnie bluz z kapturem i luznych spodni. Nawet moje kolezanki mowia, ze nooo ten Twoj Piotrus to taki fajny zadbany facet i sie tak elegancko ubiera i w ogole jest taaaaki przystojny... Ale hm, nie cieszy mnie to bardzo, jestem zazdrosna!!!!
|
|
|
|
|
|
#1688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Rebe moj tez jaki hmm... "ograniczony" jesli chodzi o kosmetyki
chcoiaz ostatnio prosil mnie, czy bym mu kremu do rak nie pozyczyla w sumie to mi az tak bardzo to nie przeszkadza, wazne ze zawsze slicznie pachnie i nie drapie zarostem....
|
|
|
|
|
#1690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba trochę przesadza, ale dobrze, że o siebie dba ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
ja go czasem strofuje żeby na te mrozy smarował sobie twarz kremem, nawet takim zwykłym Nivea. to samo z ustami, trzeba nawilżać. zawsze tak patrzy na mnie z zaciekawieniem, widocznie nie wpadł na taki pomysł by kremu używać
|
||
|
|
|
|
#1691 |
|
Przyczajenie
|
co do dbania o siebie u facetów to nie mam nic przeciwko, ale padła bym ze śmiechu jak mój tż wymieniałby ze mną podglądy na temat nowych maseczek na przykład
ogólnie to wystaczy mi jak facet dba o higienę - częsty prysznic, ładne perfumy, ogolony i ładnie ubrany
|
|
|
#1692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No nie, ale jesli puder jest transparentny to czemu nie? Wole zeby uzywal niz twarz by mu sie swiecila jak psu wiecie co ![]() Moj mi no nstop podbiera krem Nivea na usta i kremu do rak. I jeszcze kaze sie smarowac tym, bo on lubi jak ja mu wsmarowuje krem w rece albo w usta i twarz |
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny. Jejku co to za dzien... mialam robiony zabieg na noge i umieram z bolu a zaraz lece na uczelnie... Ex napisal smsa co u mnie i czemu sie w ogole do niego nie odzywam. Tiaa jaki sie troskliwy zrobil... Żenada. Nie wiem jak teraz dam rade bo nie moge chodzic
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
Ponadrabiam Was sobie wieczorkiem bo teraz jestem w pracy ale weszłam na chwile zeby sie pochwalić jak fajnie jest z TŻ
![]() Kurde ja się Go nie czepiam o pierdoły jak wcześniej a On jest taki kooochany I doszłam do wniosku ze wystarczy być bardziej wyrozumiałą i odrazu jest inaczej. Dobrze ze znalazłam sobie ten wątek ![]() Teraz to już chyba będzie z górki
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
u to piękniś. dba o siebie:P kremy, balsamy, zele pod prysznic. goli sie czasme 2 razy dziennie zeby byc ideaaaalnie ogolonym. mnie to pasuje. zawsze ladnie pachnie (w wiekszosci pewrfumami ode mnie
) do fryzjera chodzi regularnie co 3 tyg. i takie bla bla.krem na usta i do rąk to standard i ciagle mi o tym przypomina.
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby tak dalej!
|
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
wanilia cieszymy sie z Tobą! sukces kazdej zazdrosnicy jest naszym wspolnym sukcesem
pamietaj wytrwaj w tym a bedzie cudownie
|
|
#1699 | |
|
BAN stały
|
No zebys wiedziala Ale odwdziecza mi sie tym, ze mnie balsamuje po kapieli albo wciera we mnie oliwke Szkoda, ze nie ma go przy na co dzien jak sie kapie Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1700 | ||||
|
Zadomowienie
|
Malinka witaamm
![]() Cytat:
Red no to dobrze że dzień był udany ![]() wcześnie się zaczełaś wczoraj uczyć nie ma co hehe powodzenia!!! ![]() Cytat:
ja pod koniec tygodnia albo jak chodze spać po 3 a wstaje o 7 to w jak wracam do domu zasypiam odrazu i tylko leże i nic nie robie a czasami mam poprostu taki dzień na 'nicnierobienie'![]() Cytat:
![]() no to super ![]() ![]() podaj linka jak będzie ten dla internautów czy jak to się mówi ![]() Cytat:
dziewczyny Wy mnie straszycie poprostu.. na sobotę 280 stron na pamięc, jak ja mam 50 to nie umiem a co dopiero 280 , tutaj jeszcze mówie Cie kilka egzaminów w jeden dzień, przecież to normalny człowiek nie wyrobi.. ja się w takim razie nie nadaje na studia chyba A u mnie powiem Wam, że nigdy nie było mi tak wczoraj jak z Tż miło, mimo że była jedna kłótnia o tych dziewczynach ale szybko o niej zapomnieliśmy, gadaliśmy jak nigdy i w ogóle.. aż wróciła nam wiara w nasz związek że może jeszcze się uda..
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-18 o 12:51 |
||||
|
|
|
|
#1701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wanilia brawo!
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-01-18 o 12:51 |
|
|
|
|
|
#1702 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chcesz mu odpisać czy nie? bo tak sobie myślę że jak chcesz o nim zapomnieć to czy warto mu odpisywać? Cytat:
oby było tak dalej, brawo
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
zwolniłam się ze szkoły bo źle się czułam. Siedzę i nadrabiam was już a z ponad godzinę jak nie więcej. Gdy przyszłam było tylko 53 str.... masakra dziewczyny wolniej! ;*
|
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nadrabiaj,nadrabiaj ![]() A ja mam ferie już a Ty kiedy masz?
|
|
|
#1705 |
|
Wtajemniczenie
|
A dziewczyny kiedy są ostatki? Wie któras?
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
ostatni dzien karnawału wypada 16 lutego czyli weekend 13-14 bylby imprezki
![]()
|
|
#1707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
14, 15.... to sie z walentynkami zbiega
|
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
ominęłam parę stron.. ale ostatnie 4 przeczytałam żeby byc w temacie
![]() a dostałam okres i zapomniałam sobie wziąśc tabletek do szkoły ![]() a ja ferie mam od 15 lutego... jeszcze trochę muszę się pomęczyc... i mój kochany GOK otwierają prawdopodobnie 13 lutego i będę mogła szalec z moim na parkiecie przy piwku ![]() Cytat:
ale raz nie widzieliśmy się tydzień bo chorowaliśmy to mu się nie chciało. mówił mi ze jak popatrzył się w lustro to się przestraszył o i jego cecha którą kocham u niego normalnie... to mycie zębów kiedy palił zostało to z czasów kłótni o fajki... zawsze mył zęby żebym się nie zczaiła a i tak wiedziałam.. to znalazłam fajki kiedy chciałam znaleźc telefon.. to kumpel go wsypal |
|
|
|
|
|
#1709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba raczej o podrażnienia mu chodziło A jak bym mu chciała coś kupić do tej mordki to nie, nie, nie i tak protestuje w kółko
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie mnie olały
czuję sie taka zignorowana ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- a skoro piszecie o TŻtach ![]() mój jak jest u mnie i zapali, to siup do łazienki i szoruje ząbki ![]() ma nawet swoją szczoteczkę na stałe hehe ![]() golić też się nie lubi bo ma twardy zarost, boli go to, ale zazwyczaj jak do mnie przyjeżdża to jest ogolony kiedyś mnie odebrał z uczelni jak małpiszon wyglądał ![]() drażnie się z nim, że jak wyjeżdża ode mnie czy coś, to zawsze się prfumuje i w ogóle oh ah ![]() ale jakimś narcyzem nie jest i bardzo dobrze! Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-01-18 o 14:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

tyle że on z przymusu, ma nieziemsko twardy zarost, który wrasta mu pod skórę i dostaje krostek, od wody w mieście też np. krostki mu się robią, niby ledwie widoczne, ale wiadomo, trzeba coś z tym robić. I wągry ma, ja też na nosie, znacie sposób żeby się ich pozbyć?
ale nawadniam się od dziś! 

Chodzi o taka meska pielegnacje 

Chyba raczej o podrażnienia mu chodziło