Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 14:50   #1711
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

gwiazdeczka172 co się dzieje??

Im dłużej pisze z obecnym byłym, im więcej analizuje tym bardziej widzę jak do siebie nie pasowaliśmy np. dziś się okazało, że dla mnie ważne jest "byc" a nie "miec" i że kasa nie jest dla mnie najważniejsza a dla niego na odwrót, mało tego praktycznie usłyszałam ( a raczej przeczytałam), że mi w takim razie zabawa w głowie i że nie zamierzał i nie zamierza wydawac całej wypłaty na przyjemności a ja mu tylko m. in. o spacerze pisałam No po prostu szok....
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 15:09   #1712
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

hahaha E.J. jestes boska
ja mam podobnie zawsze jak piszę z moim byłym to mu wypominam parę rzeczy z naszego związku, dużo mu zawdzięczam ale zranił mnie eh.. było minęło... ostatnio mu poleciałam taki tekst:
ja- no i jak juz jakas wypatrzyles na komers?
on - e nie...
ja - a prosiłam żebyś nie zrywał ze mną to nie! facet jak dziecko zawsze nie słucha

zatkało go nie odpisywał przez pół miesiąca ale tak to przyjaciółmi jesteśmy ale z biegiem czasu stwierdzam że nie wróciłabym... nigdy... za duzo nas teraz by dzieliło.
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 15:16   #1713
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
hahaha E.J. jestes boska
ja mam podobnie zawsze jak piszę z moim byłym to mu wypominam parę rzeczy z naszego związku, dużo mu zawdzięczam ale zranił mnie eh.. było minęło... ostatnio mu poleciałam taki tekst:
ja- no i jak juz jakas wypatrzyles na komers?
on - e nie...
ja - a prosiłam żebyś nie zrywał ze mną to nie! facet jak dziecko zawsze nie słucha

zatkało go nie odpisywał przez pół miesiąca ale tak to przyjaciółmi jesteśmy ale z biegiem czasu stwierdzam że nie wróciłabym... nigdy... za duzo nas teraz by dzieliło.
Jak na razie u mnie jest tak, że niewinna rozmowa a potem coś ktos powie i daaaawaj, wyliczanka co kto złego zrobił Ja już właśnie widze, że zawsze nas dużo dzieliło
Stary 2010-01-18, 15:17   #1714
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
wszystkie mnie olały
czuję sie taka zignorowana

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

a skoro piszecie o TŻtach
mój jak jest u mnie i zapali, to siup do łazienki i szoruje ząbki
ma nawet swoją szczoteczkę na stałe hehe

golić też się nie lubi bo ma twardy zarost, boli go to, ale zazwyczaj jak do mnie przyjeżdża to jest ogolony kiedyś mnie odebrał z uczelni jak małpiszon wyglądał

drażnie się z nim, że jak wyjeżdża ode mnie czy coś, to zawsze się prfumuje i w ogóle oh ah
ale jakimś narcyzem nie jest i bardzo dobrze!
No właśnie co się stało ?

a nie przeszkadza Ci to że pali ?

Ja to mojemu mówię żeby sobie zastawił taką bródkę czy coś to on że nie, nie i cały czas nie bo go to wtedy denerwuje szkoodaa

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Im dłużej pisze z obecnym byłym, im więcej analizuje tym bardziej widzę jak do siebie nie pasowaliśmy np. dziś się okazało, że dla mnie ważne jest "byc" a nie "miec" i że kasa nie jest dla mnie najważniejsza a dla niego na odwrót, mało tego praktycznie usłyszałam ( a raczej przeczytałam), że mi w takim razie zabawa w głowie i że nie zamierzał i nie zamierza wydawac całej wypłaty na przyjemności a ja mu tylko m. in. o spacerze pisałam No po prostu szok....
jaa..
to przynajmniej dobrze że tak piszecie ze sobą niż że tęsknicie i się wahacie czy może by sprobować jeszcze raz,
nie?

ale mi się wiesza komputer a to wszystko przez to że napaliłam się na robienie retuszu zdjęć i mam po 10 stron włączonych i program do tego.. co za syyfff Szatanico! jak wygrasz laptopa to się podzielisz prawdaa??
Stary 2010-01-18, 15:20   #1715
kamila2006
Zakorzenienie

dziewcyzny kupcie swoim maszynki elektryczne one nie powoduja podrażnien nie trzeba do nich zadnych srodkow a skora delikatna idealna

a fajki tez by mnie denerwowaly bleeee jestem okropnym przeciwnikiem na szczecie tż tez. nigdy nie palil i nie ma zamiaru w koncu sportowiec;p

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 15:21   #1716
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
jaa..
to przynajmniej dobrze że tak piszecie ze sobą niż że tęsknicie i się wahacie czy może by sprobować jeszcze raz,
nie?
No właśnie chyba po to robimy tak by miec na tyle siebie dośc by nie tęsknic, wracac ect. żeby już do końca wszystko zapieprzyc
Stary 2010-01-18, 15:26   #1717
Myszunia19
Zakorzenienie

WITAJCIE.
bylam na rozmowie, paznokcie zrobilam, nie jestem zadowolona. zadzwoni do mnie czy dostalam prace w polowie lutego. mi sie nie podobalo. trzeslam sie z nerwow.

poza tym TZ od wczoraj nie napisal. ja mu dzis puszcze focha i ani NIE ODBIERAM I NIE ODPISUJE
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 15:27   #1718
kamila2006
Zakorzenienie

zmiana ;] to do KOszki byloa nie do Ciebie ;] juz mi sie mylicie wszystkie

dla pocieszenia napisze ze wyslalam dzis tż 3 smsy a on mi.......zerooooo

jest w robocie wiec mam nadzieje ze odezwie sie jak wroci

jakos mnie to nie wkurza wiem...ze gdy tz nie pisze to faktycznie musi byc zajety.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-18 o 15:29
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 15:27   #1719
oh Mandy
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczęta mam nadzieje ze o mnie nie zapomniałyście.
Nadrobię Was na pewno. Nie miałam 4 dni internetu, myślałam, że oszaleję .
Brakowało mi Was Kochane
Stary 2010-01-18, 15:30   #1720
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
WITAJCIE.
bylam na rozmowie, paznokcie zrobilam, nie jestem zadowolona. zadzwoni do mnie czy dostalam prace w polowie lutego. mi sie nie podobalo. trzeslam sie z nerwow.

poza tym TZ od wczoraj nie napisal. ja mu dzis puszcze focha i ani NIE ODBIERAM I NIE ODPISUJE
Ojej, współczuje strasznie długo każe ci czekac Może i dobrze, może takie niepisanie nim wstrząśnie

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Brakowało mi Was Kochane
Dobrze, że jesteś już zamartwiałyśmy się o Ciebie
Stary 2010-01-18, 15:35   #1721
garfieldek
Zakorzenienie

mandy ojejjj wspolczucia

Hehh moj to mi raz pozwolil, zebym go ogolia, ale tylko jedna strone zdarzylam mu zgolic, bo przy drugiej to juz sie biedaczek tak przestaszyl, ze go tam poderzne czy cos i juz sam reszte dokonczyl

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 15:36   #1722
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:

ah nic się nie dzieje tylko napisałam prawie powieść, a nikt nie zareagował
ale wiem wiem jak to jest i wcale się nie gniewam

hm no tak, każdy ma inne priorytety...

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 15:37   #1723
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

popieram EJ... co tam u cb Mandy? ;*
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 15:43   #1724
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
No właśnie co się stało ?

a nie przeszkadza Ci to że pali ?

Ja to mojemu mówię żeby sobie zastawił taką bródkę czy coś to on że nie, nie i cały czas nie bo go to wtedy denerwuje szkoodaa
tak strasznie nie przeszkadza, bo jak już to robi to z dala ode mnie, myje zęby, zawsze ma gumy do żucia przy sobie

od nowego roku postanowił rzucić, ale chyba tak sobie mu idzie, może trochę mniej pali, tylko popala...
i w sumie nie wiem jaka metoda byłaby lepsza, powolne rzucanie z popalaniem, czy rach ciach szybko i w ogóle... mam nadzieję, że rzuci całkiem

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
dziewcyzny kupcie swoim maszynki elektryczne one nie powoduja podrażnien nie trzeba do nich zadnych srodkow a skora delikatna idealna

a fajki tez by mnie denerwowaly bleeee jestem okropnym przeciwnikiem na szczecie tż tez. nigdy nie palil i nie ma zamiaru w koncu sportowiec;p
eee mój ma maszynkę elektryczną, ale też nie jest zachwycony jakoś

Wymiana
Stary 2010-01-18, 15:45   #1725
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
ah nic się nie dzieje tylko napisałam prawie powieść, a nikt nie zareagował
ale wiem wiem jak to jest i wcale się nie gniewam

hm no tak, każdy ma inne priorytety...
Chodzi Ci o rodziców TŻ?? zawsze tak było, że nie lubili Cię? Fajnie, że Twoim TŻ dobrze sie układa

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
tak strasznie nie przeszkadza, bo jak już to robi to z dala ode mnie, myje zęby, zawsze ma gumy do żucia przy sobie

od nowego roku postanowił rzucić, ale chyba tak sobie mu idzie, może trochę mniej pali, tylko popala...
i w sumie nie wiem jaka metoda byłaby lepsza, powolne rzucanie z popalaniem, czy rach ciach szybko i w ogóle... mam nadzieję, że rzuci całkiem

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

eee mój ma maszynkę elektryczną, ale też nie jest zachwycony jakoś
A może jakieś tabletki by mu pomogły??
Stary 2010-01-18, 15:47   #1726
Myszunia19
Zakorzenienie

Ex napisal "nie mozesz tak po prostu przestac ze mną pisac"
mam się zacząć bać?
Stary 2010-01-18, 15:49   #1727
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Chodzi Ci o rodziców TŻ?? zawsze tak było, że nie lubili Cię? Fajnie, że Twoim TŻ dobrze sie układa
nie, no raczej mnie lubią. jego mama po tym jak TŻ przyznał się że rzucił szkołę, to dzwoniła do mnie i ryczała do słuchawki, móiłą, że szczęście że mnie ma i w ogóle... nic złego jej nie powiedziałam wtedy, tylko to że ma zacząć wierzyć w niego, bo tego nie robi i spisuje go na straty
mają dziwne zachowania, takie jak np. wczoraj
byłam w sumie gościem, więc mogli chociaż zapytać co słychać, co nowego... tak ja uważam
a tak to była sztywna atmosfera, niemiło, niepotrzebnie biorę to tak do siebie, nie chcę tam jeździć, będę tam tylko, jak TŻ będzie sam w domu

Wymiana
Stary 2010-01-18, 15:50   #1728
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
mam się zacząć bać?
mnie się wydaje, że raczej jemu to się w głowie nie mieści, że jesteś do tego zdolna i że tak robisz....ja bym ewentualnie o tym co teraz napisał, powiedziała TŻ, mamie, paru bliskim osobom, tak na wszelką ewentualnośc

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
nie, no raczej mnie lubią. jego mama po tym jak TŻ przyznał się że rzucił szkołę, to dzwoniła do mnie i ryczała do słuchawki, móiłą, że szczęście że mnie ma i w ogóle... nic złego jej nie powiedziałam wtedy, tylko to że ma zacząć wierzyć w niego, bo tego nie robi i spisuje go na straty
byłam w sumie gościem, więc mogli chociaż zapytać co słychać, co nowego... tak ja uważam
a tak to była sztywna atmosfera, niemiło, niepotrzebnie biorę to tak do siebie, nie chcę tam jeździć, będę tam tylko, jak TŻ będzie sam w domu
Może byli pokłóceni czy coś i dlatego....nie wszyscy potrafią byc mili gdy się z kimś pokłócą czy też są w stanie wojny z kimś
Stary 2010-01-18, 15:59   #1729
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

A może jakieś tabletki by mu pomogły??
tam kiedyś kiedyś pisałam, że używał nicorette ale te plastry mu szkodziły, tzn. źle się czuł po nich, serducho kołatało i był nadpobudliwy...
hm, może rzeczywiście spróbujemy z tymi tabletami...

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
mam się zacząć bać?
po***any jakiś? jak to nie możesz, a co on, Pan i Władca na krańcu świata?
pfffff rozśmieszył mnie!

Wymiana
Stary 2010-01-18, 15:59   #1730
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
tam kiedyś kiedyś pisałam, że używał nicorette ale te plastry mu szkodziły, tzn. źle się czuł po nich, serducho kołatało i był nadpobudliwy...
hm, może rzeczywiście spróbujemy z tymi tabletami...
Z tego co słyszałam to nicorette ma różne dawki nikotyny i jeśli np. wziął 4 to jest to bardzo duże stężenie nikotyny i przez to mogło tak mu się dziac. Polecam Tabex - tani i dobry środek
Stary 2010-01-18, 16:01   #1731
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
mnie się wydaje, że raczej jemu to się w głowie nie mieści, że jesteś do tego zdolna i że tak robisz....ja bym ewentualnie o tym co teraz napisał, powiedziała TŻ, mamie, paru bliskim osobom, tak na wszelką ewentualnośc

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Może byli pokłóceni czy coś i dlatego....nie wszyscy potrafią byc mili gdy się z kimś pokłócą czy też są w stanie wojny z kimś
niee wręcz przeciwnie ze sobą gadali normalnie, do TŻ też coś tam mówiła, dzwoniła czy dojechaliśmy. a do mnie zero. ale teraz to zlewam, wczoraj było mi przykro.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Z tego co słyszałam to nicorette ma różne dawki nikotyny i jeśli np. wziął 4 to jest to bardzo duże stężenie nikotyny i przez to mogło tak mu się dziac. Polecam Tabex - tani i dobry środek
ale w tych plastrach chyba tak właśnie jest, że trzeba zacząć od tego najmocniejszego plastra i schodzić niżej...

będę musiałą mu chyba kupić, bo to leń jest i do apteki nie pójdzie

Wymiana
Stary 2010-01-18, 16:02   #1732
Myszunia19
Zakorzenienie

myslisz ze moze posunac sie dalej?
Stary 2010-01-18, 16:05   #1733
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
niee wręcz przeciwnie ze sobą gadali normalnie, do TŻ też coś tam mówiła, dzwoniła czy dojechaliśmy. a do mnie zero. ale teraz to zlewam, wczoraj było mi przykro.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

ale w tych plastrach chyba tak właśnie jest, że trzeba zacząć od tego najmocniejszego plastra i schodzić niżej...

będę musiałą mu chyba kupić, bo to leń jest i do apteki nie pójdzie
Nie wiem może jakis zły dzień miała czy cóś....dziwni są ludzie... Nie do końca jednak z tymi plastrami tak jest bo inaczej nie powinien tak się czuc zle po nich. Ale podobno teraz Tabex jest na recepte, niekiedy jest wydawany bez - wszystko zależy od pani mgr farmacji

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Wg mnie nie, to jest typ który tylko dużo potrafi gadac i myśli że gadaniem, straszeniem dużo zyska.
Stary 2010-01-18, 16:09   #1734
Myszunia19
Zakorzenienie

uff to dobrze. ie chcialabym zeby doszlo do jakichs rekoczynow, spotkan itp.
Stary 2010-01-18, 16:09   #1735
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
WITAJCIE.

Cytat:
mam się zacząć bać?
Pewnie się denerwowałaś i wgl to też inaczej mam nadzieje, że będzie dobrze
Od wczoraj nie pisał? też bym się zezłościła, bez przesady
Kochana możesz tak poprostu przestać z nim pisać i Ty o tym wiesz, nie on decyduje o tym z kim będziesz pisać i rozmawiać tylko Ty sama ale on chyba tego nie rozumie..

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Brakowało mi Was Kochane
Mandy! biedna
co tam u Ciebie?

Cytat:
Ej to ja odpisałam Ci na to chyba pamiętam że ona w ogóle nie wierzy w Tż, wszystko źle niby on robi itd. ?
No ale wiesz to może nie dlatego że Cię nie lubią tylko jak rzadko się widujecie a oni może nie są rozgadani czy otwarci to o czym mielibyście rozmawiać nie?
Stary 2010-01-18, 16:15   #1736
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
hej, a Ty mu odpisujesz coś?
dlaczego nie weźmiesz i mu nie napiszesz, że go nienawidzisz i ma się od Ciebie od*******ić brzydko mówiąc? może z nim trzeba tak ostro?

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:

Ej to ja odpisałam Ci na to chyba pamiętam że ona w ogóle nie wierzy w Tż, wszystko źle niby on robi itd. ?
No ale wiesz to może nie dlatego że Cię nie lubią tylko jak rzadko się widujecie a oni może nie są rozgadani czy otwarci to o czym mielibyście rozmawiać nie?
właśnie chodzi o to, że są rozgadani, jego mama często ze mną rozmawiała, a wczoraj to nie wiem co im tam było... jego tata jest raczej milczkiem, ale mama nie. rzuciło mi się w oczy jak tylko weszłam i powiedziałam "dzień dobry" a niech się cmokną, nie będę sobie psuła nerwów z ich powodu

a jak u Ciebie? przyznaję, że nie doczytałam...

wygońcie mnie do notatek

Wymiana
Stary 2010-01-18, 16:15   #1737
garfieldek
Zakorzenienie

mycha jakis dziwny ten twoj EX hehh niezly text przeciez to on ci spkoju nie daje ahhh....

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 16:21   #1738
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:

właśnie chodzi o to, że są rozgadani, jego mama często ze mną rozmawiała, a wczoraj to nie wiem co im tam było... jego tata jest raczej milczkiem, ale mama nie. rzuciło mi się w oczy jak tylko weszłam i powiedziałam "dzień dobry" a niech się cmokną, nie będę sobie psuła nerwów z ich powodu

a jak u Ciebie? przyznaję, że nie doczytałam...

wygońcie mnie do notatek
I racja nie ma się co nimi przejmować

U mnie.. ? więc z tż dobrze, wczoraj rozmawiało nam się jak nigdy, itd. fajny wieczorek spędziliśmy mimo że pamiętam co się stało, staram się z tego żartować chociaż mi nie wychodzi, staram się zaufać, dzisiaj podobno znowu coś do niego zagadywała ale robił tak żeby dała mu spokój bo wie że już jej nie lubię.. mój kochannyy..
ciekawe co będzie jak do niego napiszę..
Stary 2010-01-18, 16:24   #1739
Myszunia19
Zakorzenienie

ale zawsze bylam na jego zawołanie i on nie moze sobie chyba poradzic z tym ze tym razem ja dalam mu kosza.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

ja do niego juz dawno nic nie pisze. a on ciagle minki i jakies teksty zebym odpisala.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

daje wlasnie ogloszenie na necie o paznokciach zelowych moze co dorobie
Stary 2010-01-18, 16:24   #1740
nafiyqa
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczynu za odzew

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Nafi- Ja na pewno bym tyle nie siedziala, wstałabym, pożegnała , powiedziałam,,daj znać jak skończysz" i poszła do swoich zajęć. Nie ze złością oczywiście , ale po prostu niech szanuje Twoj czas
W sumie pare razy probowalam tak zrobic, ale TZ oczywiscie mowil, ze za chwile skonczy. A koniec koncow skonczyl dopiero na drugi dzien.

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
ano własnie a w ogóle jak się poznaliście? ja to lubie rozne takie historyjki, haha
postaw sprawe jasno. podaj za przykład to jak on wariował po 20 minutach. powiedz, że bardzo lubisz jego rodziców, że uwielbiasz spędzać z nim czas, z jego rodzicami również, ale związalaś się z nim, a nie z jego rodzicami a to już różnica. powiedz, tak jak mówi Koka, żeby szanował Twój czas bo Ty też masz rzeczy do zrobienia.. to tak jakby on, mając ten remont na głowie, przyszedł do Ciebie i miał siedzieć z kimś innym i czekać na Ciebie w nieskończoność oby oby zrozumiał o co Ci chodzi i nie odebrał tego oczywiście negatywnie
Poznaliscmy sie na imprezie Na poczatku strasznie na niego nakrzyczalam, powiedzialam, ze jest namolny, a ja nie lubie takich natretnych typow - wkurzony odszedl. Potem, po miesiecu, spotkalismy sie na kolejnej imprezie - wtedy juz wydawal mi sie calkiem inny Znal tylko moje imie i kierunek, jaki studiuje, a jakos znalazl mnie na nk I tak sie zaczelo

Cytat:
Chyba by mnie szlag trafił na Twoim miejscu i kiedy on by tam pracował poszłabym do niego i mu powiedziała że nie mam co robić, nie będę siedzieć jak idiotka i czekać na niego łaskawie aż się zjawi na 1 minutke, bo mam dużo pracy w domu; nauke, sprzątanie itd. no ale później bym żałowała. bo przecież można to spokojnie rozegrać a nie w złościach więc proszę nie krzycz na niego
a nie możesz wziąść sobie np nauke do niego?
Aa i dobrze mu zrobiłaś z tym że siedziałaś w pokoju hehe
Ale przynajmniej jego rodzice Cię lubie hm?
A wczoraj na szczescie obylo sie bez afery! Jak tylko weszlam do TZta, to ten zaczal mnie przepraszac za swoje zachowanie. Gadal jak najety, ze oczywiscie zle sie zachowal, ze to nie tak powinno byc i ze wie, ze w tym czasie moglam robic sto innych rzeczy zamiast siedziec z jego rodzicami, ale on tak bardzo chcial mnie zobaczyc, ze musial mnie zaprosic do siebie. Nie mialam serca sie na niego gniewac

Wpadlam tylko na chwilke, wieczorem Was nadrobie, bo teraz czas zakopac sie w stosie ksiazek...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości