|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Etorebka- część V
Hej dziewczyny
bardzo mi się podoba szara Emily. Czy któraś z Was wie, czy będzie jeszcze dostępna? Czy na żywo tez tak świetnie się prezentuje jak na zdjęciu?
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Od ponad roku chodzi za mną e-torebka ![]() Tym razem jednak na chodzeniu się nie skończy - mam zamiar zamówić śliwkową Luphię i brazową Liu ![]() Z fioletów chcialam Anori, ale na zdjęciach w wątku ze zdjęciami, niezbyt przekonywujaco wyglada, za to Luphia - jak najbardziej Brązowa Luphia też świetnie wyglada, ale po co mi dwie tego samego fasonu ![]() Na liście mialam jeszcze: - czerwoną Andi, jednak niezbyt przekonuja mnie krókie raczki - skoro piszecie o nowj kolekcji na wiosną, to poczekam, może akurat pojawi się jakas ciekawa w tym kolorze - szarą Noreen - po opini mamy: "taka babcina", zrezygnowałam ![]() - szarą Fanny, ale po ogladnieciu zdjęć rzeczywistych: (bez obrazy )
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem bo mam![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
|
|
#424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja koleżanka ją ma i mogę stanowczo stwierdzić że na żywo jest śliczna, ładniejsza niż na zdjęciach etorebki zresztą tu masz link http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364231 do katolugu gdzie są link do zdjęć real poszczególnych torebek
![]() Edytowane przez Anetuniaa Czas edycji: 2010-01-18 o 15:37 |
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Andi to piekna torebka
![]()
Żona ![]() Edytowane przez BBlondyneczkAA Czas edycji: 2010-01-18 o 15:38 |
|
|
|
#427 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Andi tez jest sliczna
|
|||
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i raczki sa dluzsze
|
|
#430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
juz sie zakochalam.. mam nadzieje , ze uda mi sie ja zamowic..
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Oj poważnie mówicie? Emilka wróci pod koniec stycznia?
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
... niestety czego innego się uczyłam i zupełnie nie wcelowałam w pytania... pociesza mnie fakt, że mogę to kolokwium za tydzień`poprawić ![]() Odpisał mi, że Andi się pojawi tylko w kolorze szarym ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
|
#434 | |
|
Miss Pudernica
|
Koniecznie się skuś
Cytat:
Myślę, że w tej cenie nie ma co się wachać, to naprawdę świetne torebka 14 lutego kończy mi się ważność kodu, a mówicie że nowa kolekcja będzie na wiosnę i nie wiem co zrobić, zamówić coś czy nie
|
|
#435 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Kliknę w przyszłym tygodniu
![]() Porwanie zaplanowaliśmy na sobotę (jak to brzmiCytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. No to nam pozostaje tylko czekanie na zdjęcia - mam nadzieję że się pochwalisz ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Pudrowa raczej nie wróci. Będzie tylko szara i ew. czarna
|
|
|
#436 | ||
|
Konto usunięte
|
Dziś na uczelni (UŚ, wydział neofilologii) widziałam dziewczynę z szarą Emilką, a w zeszłym tygodniu z beżową Pheby!
![]() Cytat:
(naczelna etorebkowa kusicielka z wątku odwykowego melduje swoją gotowość do dalszego namawiania do złego )Cytat:
Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 Czas edycji: 2010-01-18 o 16:47 |
||
|
|
|
#437 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, to moje marzenie daj szybko znać jak ci odpisząCytat:
Mam zamiar też dorobić dziurkę w mojej pudrowej Andi. Cytat:
Szara emilka jest piękna , będzie dostępna pod koniec stycznia sama mam i gorąco polecam ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
Ja założyłam konto na TŻ , zamówiłam torebkę wykorzystując swój kod ale nie wpłaciłam kasy oczywiście Edytowane przez PaulinaPPP Czas edycji: 2010-01-18 o 16:49 |
||||
|
|
|
#438 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#440 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Albo jakaś podobna do Simone tylko z suwakiem.
|
|
#441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Najgorsze jest to, że teraz mam możliwość podejść z prawa do zerówki i na nauke mam tylko 4 dni .Dziewczyny pocieszcie mnie, że tylko pierwszy rok jest taki ciężki Cytat:
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona zawsze tak pięknie na zdjęciach wychodzi No chyba że do wiosny coś mi się zmieni
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#444 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno bylaby poreczniejsza...Cytat:
Ale potem tez mozna natrafic na ciezki semestr...Nie zartuj z ta Andi - przeciez niedawno ja reklamowalas...
|
||
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Kali765
coś czuję, że faktycznie się doigram![]() ![]() łeeee nie będzie pudrowej to będę musiała dokładnie pooglądać zasoby mojej szafy i przeanalizować do czego pasował by mi szary kolor Emilki![]()
|
#446 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz większość Wizażanek czeka na nową kolekcję z podjęciem decyzji (a podejrzewam, że Wizażanki są najlepszymi klientkami etorebki ), więc myślę, że na początku marca Elvie jeszcze będzie ![]() Cytat:
to daj znać, jak Ci odpiszą sama bym taką chciała ![]() Cytat:
i w środę będzie u Ciebie ![]() dla pewności, możesz sprawdzić na stronie elixira o której jest księgowanie przelewów wychodzących w Twoim banku i księgowanie przelewów przychodzących w baku, do którego będziesz przelewać i będziesz wiedzieć, o której godz. zaksięguje na koncie etorebki ja tak robię, jak spieszy mi się z przelewem ![]() Cytat:
![]() ma być dostępna pod koniec stycznia co prawda na żywo jej nie widziałam, ale na real fotkach wygląda cudnie Cytat:
a kiedy zamawiasz? ![]() to jednak nie będzie Andi w kolorze czarnym? Cytat:
co za kombinatoryka ![]() Cytat:
![]() w sumie u mnie na studiach pod względem materiału najgorszy był chyba 2 rok pierwszy o tyle, że musiałam się przestawić po liceum - inny tryb uczenia się no a na 2 roku więcej materiału ![]() ja zatęskniłam za studiami i teraz robię inny kierunek - tylko że już zaocznie
|
|
|
#447 |
|
Miss Pudernica
|
Długo ją masz
Mi te lakowania na rączce zaczynały się w jednym miejscu odklejać, ale pobawiłam się kropelką i jest już ok.
|
#448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez mi sie teskni za studiami, ale jednak nauki mam juz dosc
|
|
|
|
|
#449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie mam do niej paragonu, więc nie mogę reklamować... na szczęście bardzo tego nie widać, więc ją noszę - bardzo ją lubię Cytat:
![]() http://www.money.pl/banki/elixir/ łatwo można na tej podstawie sprawdzić o której mniej więcej przelew dotrze do celu no a zawsze marzył mi się drugi kierunek, więc teraz to realizuję - nie powiem - lekko nie jest, ale coś za coś ![]() eh, kiedy ta emilka się pojawi już jest 18 styczeń i nic eh... czekanie jest strasznie męczące
Edytowane przez assicka Czas edycji: 2010-01-18 o 18:44 |
||
|
|
|
#450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16543903]Dziś na uczelni (UŚ, wydział neofilologii) widziałam dziewczynę z szarą Emilką, a w zeszłym tygodniu z beżową Pheby! ![]() Hosenko skuuuuuś się! (naczelna etorebkowa kusicielka z wątku odwykowego melduje swoją gotowość do dalszego namawiania do złego )[/QUOTE]Ty diablico Odpisali mi z etorebki: Witaj. Raczej pojawi się teraz w kolorze szarym i czarnym ponownie. Serdecznie pozdrawiam Krzysztof Zawadzki Czyli pewnie nie będzie karmelkowej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

bardzo mi się podoba szara Emily. Czy któraś z Was wie, czy będzie jeszcze dostępna? Czy na żywo tez tak świetnie się prezentuje jak na zdjęciu?

(bez obrazy 

((((((((((( zapytaj jeszcze o nows kolekcje, ciekawo czy potwierdza termin 1 marca

, to moje marzenie
to daj znać, jak Ci odpiszą
już jest 18 styczeń i nic
eh... czekanie jest strasznie męczące