Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część II - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 16:52   #3991
tagogirl
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część II

swoją drogą czytam to co napisała Asienka, i jestem w szoku że te sprawy wygrywają kupujący przecież to jasne że ta cena jest pomyłką

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:30   #3992
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
swoją drogą czytam to co napisała Asienka, i jestem w szoku że te sprawy wygrywają kupujący przecież to jasne że ta cena jest pomyłką
Taki przykład:
Idziesz do sklepu i kupujesz płaszcz za 100 zł. Podchodzisz do kasy, płacisz, dostajesz paragon i nagle sprzedawca stwierdza, że nastąpiła pomyłka. Płaszcz był w promocji przez 2 dni, zapomnieli zmienić ceny i sprzedawcą żąda abyś oddała płaszcz i zapłaciła za niego 200 zł. I co? Oddajesz?

Tak jak pisała wyżej hihi. Przy opcji kup teraz jest normalna umowa kupna - sprzedaży. I zasady sa takie same jak w sklepie. Za pomyłkę odpowiada sprzedajacy na korzysc kupujacego.

Edytowane przez Asienka187
Czas edycji: 2010-01-18 o 17:32
Asienka187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:37   #3993
emememsik
po prostu Em :)

Niestety za pomyłki się płaci, i to dosłownie.
Stary 2010-01-18, 17:43   #3994
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
powoli czytam jak wygląda to ze strony prawnej, ale jeśli któraś z Was miała podobną "przyjemność" proszę o pomoc.

kupiłam w CCC buty za 130 zł. od wewnętrznej strony wyszedł gwóźdź. reklamowałam je. dziś rozpatrzyli reklamację i powiedzieli, że mam je sobie wymienić na inne. nie ma tego modelu, który kupiłam, a inne kosztują ok 80 zł. zapytałam czy mogę kupić droższe i dostałam oczywistą odpowiedź, że tak, jeśli sobie dopłacę. więc pytam czy mogę wziąć 2 pary. odpowiedziano mi oczywiście, że NIE. na co ja zażądałam modelu, który kupiłam lub kasy a pani mnie wyśmiała

teraz szukam jakiś ustaw/aktów/czegokolwiek na co mogłabym się powołać, że mogę żądać takich samych butów lub zwrotu pieniędzy...

słusznie?
Ty masz rację. Ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej art podajże 8. Nie chce mi sie wczytywać Możesz żądać naprawy butów, wymiany na inne(ten sam model!) lub zwrotu kasy. W tej kolejności gdy poprzednia opcja niemożliwa. Jeśli sie dogadasz ze sprzedawcą to mozesz wymienic na dwie pary butów (plus doplacic roznicę) ale widać ze sprzedawca nie chce także chyba zostaje tylko zwrot kasy.. A ta wymiana na zupelnie inne buty to jest dopiero smieszne Bezczelna baba

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2010-01-18 o 17:48
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:56   #3995
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Zakładają je ludziom nawet do 30-stki, z tym że im później założony aparat tym trudniej jest przesunąc zęby. Ja się do ortodonty zgłosiłam mając 23 lata i pani mi powiedziała, że jakieś 5-6 lat noszenia aparatu aby przesunąć zęba. Zdecydowałam się go wyrwać i wstawić w to miejsce atrapę bo 5-6 lat to za dużo, a koszt wyrwania + atrapy bez porównania mniejszy niż 5 lat chodzenia co miesiąc na wizytę + koszty aparatu.
Jeżeli chodzi o aparaty stałe, nawet babcia mojej przyjaciółki miała zakładany dokładnie w dniu 70 urodzin (tylko pozazdrościć, że w tym wieku wszystkie zęby własne i zdrowe )

W temacie zwrotów i reklamacji. Czy te tabliczki "zwrotów nie przyjmujemy" są zgodne z prawem?
Stary 2010-01-18, 18:00   #3996
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Maggie93 Pokaż wiadomość
W temacie zwrotów i reklamacji. Czy te tabliczki "zwrotów nie przyjmujemy" są zgodne z prawem?
Od jakiegoś czasu tak.
Stary 2010-01-18, 18:02   #3997
blackberry8
Zakorzenienie

Mam takie pytanko: jak się kt0oś odchudza i pije 2l wody dziennie to o co chodzi z tym zatrzymywaniem nadmiaru w kg?
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:04   #3998
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Ty masz rację. Ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej art podajże 8. Nie chce mi sie wczytywać Możesz żądać naprawy butów, wymiany na inne(ten sam model!) lub zwrotu kasy. W tej kolejności gdy poprzednia opcja niemożliwa. Jeśli sie dogadasz ze sprzedawcą to mozesz wymienic na dwie pary butów (plus doplacic roznicę) ale widać ze sprzedawca nie chce także chyba zostaje tylko zwrot kasy.. A ta wymiana na zupelnie inne buty to jest dopiero smieszne Bezczelna baba
dzięki

musiałam się upewnić. dziś pojadę tam z Tżetem i zrobię borutę
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:17   #3999
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trynosz Pokaż wiadomość
Mam pytanko do okularnikow ;p. Chce sobie wyrobic nowe okulary, wiem jaka mam wade wzroku. Czy potrzebna jest mi recepta? Czy zrobia mi tak od reki? a moze recepta daje jakies znizki?
Zbadaj się w salonie optycznym i od razu po badaniu zlecą robienie szkieł

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
Dziewczyny pilne pytanie!!

Czy jak sie na allegro kliknie zakup ale jeszcze nie przeleje sie kasy, to jest jakas mozliwosc zeby zlikwidowac to zamowienie??!!
Powiedz, że oddasz prowizję, którą sprzedający przez Twoje nieprzemyślane kliknięcie musiał zapłacić (tylko w tym celu musisz do niego napisać i się dowiedzieć ile to było). Jeśli się zgodzi, to dobrze...ale to jego wola Ja jak ktoś sobie tak klika na moich aukcjach, a później mu sie odwidzi "bo nie zauważyłam, że to taki kolor..." albo "nie doczytałam rozmiaruuu" to umawiam się na zwrot prowizji przez kupującego jeśli chce uniknąć ostrzeżenia przez allegro

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Co do Allegro. Czytałam wczoraj na forum prawnym post kobiety, ktora sprzedawała samochód (na dodatek nie swój, ale znajomego). Wystawiła aukcję i za chwile zorientowała się, że zamiast wpisać kup teraz 12 600 zł wpisałą 12,60 zł. Chciała zmienić, ale ktos był szybszy i auto kupił.

Ona chce anulować transakcję albo dogadać się z kupującym zeby zapłacił te 12 000 zł. Kupujący stwierdził, że nie zapłaci tyle, bo kupił za 12,60.

Kobieta pytała sie czy ma szanse wygrac sprawe w sadzie, bo w opisie aukcji była wpisana poprawna cena.

Nikt jej nie odpisał jeszcze, ale wydaje mi się, że sprawa jest przegrana o ile Allegro nie zdecyduje sie anulowac sprzedaży (jest to w niektorych wypadkach możliwe)

Było kilka takich przypadków np. kobieta kupiła jacht za 1zł, bo ktoś sie pomylił i zamiast licytacji zrobił kup teraz, albo facet kupił jeepa o wartości 40 tys zł i zapłacił za niego 40 zł. Srzedajacy stwierdził, że auta nie odda, bo sie pomylił. Kupujący skierował sprawe do sądu i wygrał.

Mały OT na przestrogę. Sprawdzajcie dokłądnie aukcje przed wystawieniem
Znam tą historię, ale co jakby ta Pani powiedziała, że przedmiot uległ uszkodzeniu lub zniszczeniu (no np. samochód się...zarysował), więc nie może go już niestety sprzedać na takich warunkach jakie były w aukcji. Jest przecież opcja przy zwrotach prowizji, jako powód można podać "przedmiot uległ zniszczeniu lub uszkodzeniu". No to jak to by wyglądało wobec ewentualnego sądzenia się? Po coś jest ta opcja chyba, prawda?

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:38   #4000
impegata
Rozeznanie

Czy można spowodowac, ze siniaki szybciej znikną/ "zagoją sie"? Tak zaczełam sie zastanawiac, bo w sobote studniówka, a jak dzisiaj popatrzyłam na swoje nogi to wygladaja jakbym nie wiem co z nimi robiła...
impegata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:42   #4001
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez impegata Pokaż wiadomość
Czy można spowodowac, ze siniaki szybciej znikną/ "zagoją sie"? Tak zaczełam sie zastanawiac, bo w sobote studniówka, a jak dzisiaj popatrzyłam na swoje nogi to wygladaja jakbym nie wiem co z nimi robiła...
może maść na stłuczenia jak np. altacet?
rajstopy też powinny odrobinę zamaskować...
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:53   #4002
Jelly Bean
Raczkowanie

Mam problem ze szkolną oceną i nie orientuję się niestety kto ma rację otóż moje oceny z geografii przedstawiają się w sposób następujący: 2, 2, 2+, 4, 5.
2+ to ocena z odpowiedzi na lekcji, 2 z kartkówki, 2 z kartkówki, 4 ze sprawdzianu i 5 z kartkówki. Obliczałam sama średnią - wychodzi mi równo 3.0 i takiej oceny się spodziewałam, jednak nauczyciel postawił mi 2 na koniec semestru. Próbowałam z nim rozmawiać, ale zbył mnie mówiąc, że to on ustala oceny a nie ja. Stąd moje pytanie: czy nauczyciel rzeczywiście może mi wystawić 2, chociaż z ocen wypada mi 3? Nie znam się na tym zupełnie, proszę o pomoc

Jelly Bean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:56   #4003
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
Znam tą historię, ale co jakby ta Pani powiedziała, że przedmiot uległ uszkodzeniu lub zniszczeniu (no np. samochód się...zarysował), więc nie może go już niestety sprzedać na takich warunkach jakie były w aukcji. Jest przecież opcja przy zwrotach prowizji, jako powód można podać "przedmiot uległ zniszczeniu lub uszkodzeniu". No to jak to by wyglądało wobec ewentualnego sądzenia się? Po coś jest ta opcja chyba, prawda?
Odwołanie oferty działa tylko wtedy, kiedy aukcja nie została jeszcze zakończona.

Jeśli towar uległ zniszczeniu po zakończeniu aukcji sprzedający ma obowiazek doprowadzic go do stanu wczesniejszego zgodnego z opisem tzn. naprawa na koszt sprzedającego.

Cytat:
Napisane przez Jelly Bean Pokaż wiadomość
Mam problem ze szkolną oceną i nie orientuję się niestety kto ma rację otóż moje oceny z geografii przedstawiają się w sposób następujący: 2, 2, 2+, 4, 5.
2+ to ocena z odpowiedzi na lekcji, 2 z kartkówki, 2 z kartkówki, 4 ze sprawdzianu i 5 z kartkówki. Obliczałam sama średnią - wychodzi mi równo 3.0 i takiej oceny się spodziewałam, jednak nauczyciel postawił mi 2 na koniec semestru. Próbowałam z nim rozmawiać, ale zbył mnie mówiąc, że to on ustala oceny a nie ja. Stąd moje pytanie: czy nauczyciel rzeczywiście może mi wystawić 2, chociaż z ocen wypada mi 3? Nie znam się na tym zupełnie, proszę o pomoc
Zależy na jakich zasadach wystawia oceny. Wg średniej, wg średniej ważonej czy wg swojego "widzi mi się".
U mnie na wiekszosci przedmiotów w technikum była średnia ważona tzn. ocena ze sprawdzianiu, odpowiedzi, zadania dom itp miała swoja wagę. Ważniejsze były oceny ze spr. wiec nawet jesli ktos miał same 5 z odp a ze spr. trzy 1 to nie miał szans nawet na 4

Nauczyciel nie podał Wam zasad oceniania na 1. lekcji?

Edytowane przez Asienka187
Czas edycji: 2010-01-18 o 19:00
Asienka187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:10   #4004
Jelly Bean
Raczkowanie

Cytat:
Zależy na jakich zasadach wystawia oceny. Wg średniej, wg średniej ważonej czy wg swojego "widzi mi się".
U mnie na wiekszosci przedmiotów w technikum była średnia ważona tzn. ocena ze sprawdzianiu, odpowiedzi, zadania dom itp miała swoja wagę. Ważniejsze były oceny ze spr. wiec nawet jesli ktos miał same 5 z odp a ze spr. trzy 1 to nie miał szans nawet na 4

Podał podał, niestety na takiej zasadzie, że 'tu jakiś dzieciaczek przeczyta co pisze na tej kartce a potem zaczniemy już sobie lekcję'. Z tego co widziałam, nauczyciel nie obliczał żadnej średniej bo wystawiał uczniom oceny na bieżąco, powiedział mi też jeszcze 'masz trzy dwóje i chcesz mieć trójkę?' tak jakby w ogóle zapomniał o czwórce i piątce więc jego sposób wystawiania oceny zaliczyłabym do grupy 'widzi mi się'... pytanie, czy da się coś z tym zrobić? Czy lepiej zostawić sprawę?

Jelly Bean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:11   #4005
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Wg mnie niesprawiedliwa jest ta 2. Ja jestem strasznym nieukiem i gdy bylam w liceum mialam same 1 no i troche dwójek także np z ocen 2, 2, 2, 1, 1 mialam na koniec już 2 ( no bo przeciez 1 mi sie nie nalezala w koncu 2 dwóje ) A ty masz ewidentnie lepsze oceny

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2010-01-18 o 19:12
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:12   #4006
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Podał podał, niestety na takiej zasadzie, że 'tu jakiś dzieciaczek przeczyta co pisze na tej kartce a potem zaczniemy już sobie lekcję'. Z tego co widziałam, nauczyciel nie obliczał żadnej średniej bo wystawiał uczniom oceny na bieżąco, powiedział mi też jeszcze 'masz trzy dwóje i chcesz mieć trójkę?' tak jakby w ogóle zapomniał o czwórce i piątce więc jego sposób wystawiania oceny zaliczyłabym do grupy 'widzi mi się'... pytanie, czy da się coś z tym zrobić? Czy lepiej zostawić sprawę?
Możesz spróbować wynegocjować jakies zdawanie na 3. Jakas odpowiedz czy kartkówka.
Stary 2010-01-18, 19:13   #4007
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Mam takie pytanko: jak się kt0oś odchudza i pije 2l wody dziennie to o co chodzi z tym zatrzymywaniem nadmiaru w kg?

Nie bardzo wiem o co pytasz

To działa tak - jeżeli jesz dużo soli, pijesz dużo kawy albo czarnej herbaty, to organizm wypłukuje wodę, a potem zatrzymuje ją "na zapas" jak uzupełniasz. I wtedy Ci się woda zatrzymuje.

Jeżeli odżywiasz się zdrowo, i pijesz dużo wody, to organizm nie ma powodu robić zapasów, i Ci się nie zatrzymuje
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:16   #4008
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość

Powiedz, że oddasz prowizję, którą sprzedający przez Twoje nieprzemyślane kliknięcie musiał zapłacić (tylko w tym celu musisz do niego napisać i się dowiedzieć ile to było). Jeśli się zgodzi, to dobrze...ale to jego wola Ja jak ktoś sobie tak klika na moich aukcjach, a później mu sie odwidzi "bo nie zauważyłam, że to taki kolor..." albo "nie doczytałam rozmiaruuu" to umawiam się na zwrot prowizji przez kupującego jeśli chce uniknąć ostrzeżenia przez allegro
Juz dzwonilam do niego i przepraszalam za pomylke, i powiedzialam ze wszelkie koszty prowizji zwrócę, i powiedział ze nie ma problemu i że mi na meila wysle.

Tak wiec udało mi sie
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:19   #4009
CaRooLa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
Nadal ją mam, nie jest jakaś duża ale jednak jest ale chętnie bym zlikwidowała, wiem że są takie zabiegi na usuwanie szpar, może niech nad tym pomyśli Twoja siostra? jakie ceny są to nie wiem, ale jeśli chodzi tylko o szparę to może nie trzeba od razu o aparacie myśleć, tylko właśnie o takim zabiegu, bo pewnie sam zabieg nie jest do porównania z ceną aparatu i wizyt
Nie słyszałam o takich zabiegach. Poszperam w necie na ten temat. Dzięki za info. Tzn ja też kiedyś miałam szparę (byłam od niej młodsza o kilka lat) to mi się z wiekiem zrosła.
A ceny podobno są powalające. Kolega mi kiedyś mówił (nosił kiedyś aparat), że jak jego rodzice podliczyli wszytskie wizyty, kontrole, aparat, naprawy etc. to wyszło prawie 10 tysięcy złotych.

Mam jeszcze prośbę... Czy jakaś wizażanka pomogłaby przetłumaczyć to zdanie na polski: Is that the way it is?
Angielski (ogólnie języki) zawsze były moją piętą achillesową. To zdanie próbuję przetłumaczyć i nic sensowengo mi nie wychodzi. Proszę!
On the other side
CaRooLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:20   #4010
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część II

Cytat:
Z tego co pamiętam z lat szkolnych to nauczyciel nie ma obowiązku liczenia średniej arytmetycznej z ocen. Ja bym ci dała 2+ z tych ocen na jego miejscu i szansę na 3 na koniec roku. Prawda jest taka, że nauczyłaś się raz na sprawdzian i raz na kartkówkę podczas gdy było ich łącznie 4 (czyli dokładnie połowę zawaliłaś), do tego ustna odpowiedź nie poszła za bardzo...
Stary 2010-01-18, 19:21   #4011
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Taki przykład:
Idziesz do sklepu i kupujesz płaszcz za 100 zł. Podchodzisz do kasy, płacisz, dostajesz paragon i nagle sprzedawca stwierdza, że nastąpiła pomyłka. Płaszcz był w promocji przez 2 dni, zapomnieli zmienić ceny i sprzedawcą żąda abyś oddała płaszcz i zapłaciła za niego 200 zł. I co? Oddajesz?

Tak jak pisała wyżej hihi. Przy opcji kup teraz jest normalna umowa kupna - sprzedaży. I zasady sa takie same jak w sklepie. Za pomyłkę odpowiada sprzedajacy na korzysc kupujacego.
W sumie to rację masz. ale jak sobie wyobraziłam tą osobę, która sprzedała auto za 12zł...

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:27   #4012
paulinkaa_nh92
Rozeznanie

Nie wiem czy mogę o to zapytać tutaj.
Chodzę na siłownię , aby spalić zbędny tłuszcz. Ćwiczę zazwyczaj o 15-17 godz. Czytałam gdzieś, że po ćwiczeniach nie można już nic jeść. Czyli jak wrócę do domu o 17 czy o 18 to już nie mogę nic zjeść ?
I'm makin' love"
paulinkaa_nh92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:27   #4013
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CaRooLa Pokaż wiadomość
Mam jeszcze prośbę... Czy jakaś wizażanka pomogłaby przetłumaczyć to zdanie na polski: Is that the way it is?
Angielski (ogólnie języki) zawsze były moją piętą achillesową. To zdanie próbuję przetłumaczyć i nic sensowengo mi nie wychodzi. Proszę!
Czy to tak jest? Chociaż pewna nie jestem :P
Stary 2010-01-18, 19:28   #4014
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Odwołanie oferty działa tylko wtedy, kiedy aukcja nie została jeszcze zakończona.

Jeśli towar uległ zniszczeniu po zakończeniu aukcji sprzedający ma obowiazek doprowadzic go do stanu wczesniejszego zgodnego z opisem tzn. naprawa na koszt sprzedającego.

Ale ja nie mówię o odwoływaniu oferty tylko o powodach w zakładce o zwrotach prowizji. Widnieje tam powód: "Przedmiot został skradziony/zniszczony jeszcze przed wysyłką" Oczywiście w przypadku samochodu nie ma mowy o wysyłce jako takiej...ale przed odbiorem osobistym też może ulec zniszczeniu. Na prawie się nieszczególnie znam (ubolewam...), ale wydaje mi się to dziwne, że istnieje taki punkt i można ubiegać się o zwrot prowizji z takiego powodu, a jak dochodzi do wyżej wspomnianych sytuacji, to nikt tego nie wykorzystuje

Jak to wygląda od strony prawnej jeśli przedmiot ulegnie zniszczeniu przed wysyłką? Miałam raz taką sytuację, że rozwaliłam bluzkę już sprzedaną na all, ale jeszcze nie wysłaną. Oddałam pieniążki i kupująca na szczęście nie robiła problemu. Rzecz używana, nie mam takiej drugiej, żeby wymienić (to oczywiste), a przecież jakbym powiedzmy zszyła dziurę...to sorry, ale nie tego oczekiwała osoba gdy kupowała bluzkę, czyż nie? Więc w przypadku samochodu używanego...gdyby w tym czasie miał wypadek, bo Pani by sobie nim jeździła aż do sprzedania. Samochód wgnieciony w kilku miejscach albo do kasacji - no to co ona ma niby do sprzedania w tym momencie?

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:35   #4015
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez paulinkaa_nh92 Pokaż wiadomość
Chodzę na siłownię , aby spalić zbędny tłuszcz. Ćwiczę zazwyczaj o 15-17 godz. Czytałam gdzieś, że po ćwiczeniach nie można już nic jeść. Czyli jak wrócę do domu o 17 czy o 18 to już nie mogę nic zjeść ?
spytaj raczej na podforum fitness
Ale moim zdaniem powinnaś zjeść jakiś posiłek bogaty w białko
Stary 2010-01-18, 19:41   #4016
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
popytaj się na fitnesie,bo mnie się wydaje,że chyba nie za bardzo .
pamiętam,że zaczęłam chodzić na aerobic o 18 i przed niejadłam bojąc się o kolkę,a po byłam strasznie głodna.
efekt? 3 kilo więcej niż przed,dlatego zrezygnowałam.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez CaRooLa Pokaż wiadomość
czy to napewno ta droga ,lub czy to tędy
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:42   #4017
201610310857
Konto usunięte

czy mając dwa ostrzeżenia,' za karę' nie można edytować postów?:P

ooo. chyba jednak już można;D
bo przed chwilą nie mogłam
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:48   #4018
rare bird
Wtajemniczenie

Cytat:
po treningu powinno się zjeść posiłek bogaty w białko
Stary 2010-01-18, 20:02   #4019
paulinkaa_nh92
Rozeznanie

dziękuję za odpowiedzi, czyli np. serek wiejski, lub ogólnie jakis jogurt będą dobre ?
I'm makin' love"
paulinkaa_nh92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 20:07   #4020
PaLLitQa
żona

Cytat:
dziękuję za odpowiedzi, czyli np. serek wiejski, lub ogólnie jakis jogurt będą dobre ?
taak, biały ser, jajko, jakaś rybka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości