|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
![]() ![]() dzięki za info zaglądnę tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
co do organizacji wesela, to właśnie w sierpniu byliśmy u znajomych, którzy w 6 miesięcy wszystko załatwili i było super - sala bardzo ładna, atmosfera fajna, jedzonko pyszne, zespół całkiem spoko...transport z kościoła na wesele też fajnie zorganizowany, no i sesję mieli piękną, bo zdjęcia później pokazywali
![]() ![]() chociaż wydaje mi się, że takie dłuższe przygotowania mają swój urok...tak samo jak przygotowania do podróży, planowanie może dostarczyć wiele radości ![]()
MY ![]() Zaręczeni! ![]() Nasz ślubik ![]() Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-01-18 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
witajcie Czarownice :P
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kawka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
no juz myslałam ze gdzie wszystkie polazły
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do pogrubionego - zależy ile się wiosen liczy ![]() jooooooooooooooł ![]() wykąpałam furę. Teraz lecę jeść i wbić się w koras by dotrzeć na salsę ![]()
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
ej, a ja sie wam wyżale.
nie rozumiem, ostatnio mam jakies zgrzyty miedzy mną a TZ. Chyba wynika to z roznic charakterow - ja flegmatyczka, on zywy choleryk. ale do rzeczy. generalnie jest tak, ze ja bym chciala wszystko wiedziec co sie u niego dzieje, sama duzo gadam o tym co tam u mnie slychac. a on wrecz przeciwnie, wiekszosc rzeczy uwaza za nieistotne dla mnie. miliony razy juz tlumaczylam, ze dla mnie wszystko zwiazane z nim jest istotne... jezdzi z tym swoim zespolem na koncerty-nie opowiada mi jak bylo. byl w piatek i sobote teraz, bylismy w niedziele na zakupach, pytalam czy mi cos opowie, to powiedzial ze jak sie spotkamy na spokojnie to mi powie. nie wiem, kiedy spotkamy sie na spokojnie, bo jestesmy zajeci. zaklada teraz firme. prosilam, zeby mi mowil jak tam idzie wszystko i wogole. ostatnio nawet zaprosil mnie zebym poszla z nim na pogadanke na temat jego strony internetowej - wszystko fajnie, ale ja siedzialam jako bierny obserwator bo TZ gadal tylko ze znajomym. wczoraj - TZ kupowal statyw no i zabral mnie, ale nie pytal o rade, nic. kiedy cos probowalam poradzic, to nawet nie reagowal. zadzwonilam wczoraj do niego wieczorem, ze mi smutno wlasnie z tych powodow. powiedzial, ze jest zajety i ze musze zrozumiec, ze nie zawsze znajdzie dla mnie dostatecznie duzo czasu. na co ja odpowiedzialam, ze jak on dzwoni i mi smęci, to musze miec dla niego czas i ze jezeli kogos sie kocha, to zawsze sie ten czas znajdzie. na co mi on znowu, ze musze zrozumiec, ze on nie zawsze bedzie mial dla mnie czas. wniosek wyciagnelam taki, ze nie moge sie do niego zwrocic w kazdym momencie i nie moge na niego zawsze liczyc. powiedzialam mu, ze myslalam, ze jestem dla niego wazna. on tylko mowil mi, ze tą rozmową tylko go irytuje. fajnie, co? nie wiem, co robic. mam metlik w glowie, w nocy ryczalam. nie wiem... a tak poza tym, to musze sie uczyc... |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Wtajemniczenie
|
Miałam się do czegoś odnieść ale wielocytowanie mi wcięło:/ Pamiętam jedno, co Ilsa pisała o grzechach. Dziewczyno to, że studiujesz na wydziale teologicznym nie oznacza, że jesteś jakąś wyrocznia i wszystko wiesz.
No i natchnęłyście mnie dzisiaj i znów zaczęłam oglądać suknie ślubne. No i oglądam i oglądam, zobaczyłam jedną i od razu pomyślałam o arrakis ![]() ![]() A dziś w nocy oglądałam złote globy do 5 rano, porąbana jestem jak nie wiem. Jak w czasie sesji trzeba było się uczyć to w życiu bym nie siedziała do takiej godziny, a jak są Oscary czy właśnie GG to żadne zmęczenie nie jest w stanie zamknąć mych oczu ![]() Pony ![]()
#2951 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=frezyjka85;165402 będziemy w tym samym czasie się bawić więc mam nadzieję że wspomnisz o mnie wtedy ![]() [QUOTE] pewnie ,że wspomnę o Tobie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluję ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() Hej ![]() miłego kręcenia tyłeczkiem ![]() Cytat:
Nie smuć się ![]() A pytałaś się go dlaczego nie liczy się z Twoim zdaniem jak chcesz mu coś pomóc..lub czemu Ci nic nie opowiada?? Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Hej,
z nauką u mnie do d... Ale jedną pracę napisałam i jutro oddaję, więc postęp jest ![]() Luby dziś zdał na prawko - za pierwszym razem! ![]() ![]() wczoraj mama mnie wkurzyła. KAŻE mi zajść w ciążę. KAŻE mi mieć taką suknię, jaką ona sobie wyobraziła. KAŻE mi to wszystko, bo inaczej - uwaga - ona nie przyjdzie na ślub! JAKI ŚLUB?!?!?!?!?! mój biedny facet nasłuchał się jej szantaży (mówionych ze śmiechem, bo to takie śmieszne, że hej), aż mi się go żal zrobiło. Wiem, że nie zrobiłaby tego, ale sam fakt, że ma taką postawę jest beznadziejnie nieśmieszny. Poza tym... Gościu, z którym mam egzamin za tydzień, patrzył mi się dziś perfidnie w dekolt. Jest miły i w ogóle, ale to było... obleśne! a co gorsza powiedział, że mnie przeprasza, żeby mi głupio nie było, że ma nadzieję, że mnie nie speszył, ale tak mu się tam wzrok ściągał (miałam mały dekolt!!!!!). masakra ![]() Mojej koleżanki narzeczony leży w szpitalu. Rozwalił sobie głowę, pośliznął się na lodzie :/ biedna, nie może się skupić na nauce. jeszcze jego mama ciągle jej się wypłakuje w rękaw, tak jakby ona tego potrzebowała (jest w ciąży). ogólnie smutno mi jak o nich pomyślę. Carmelku, no już mógł to inaczej załatwić niż przy tym bakłażanie i jeszcze o żartach mówić. No ale chyba fajnie wiedzieć, że już sobie wszystko przemyślał, nie? ![]() Motyl, fajna kiecka - bardzo zmysłowa i seksowna. chciałabym w tym stylu, ale... jestem grubym kurduplem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobra dziewczyny, juz ostatni raz o tym seksie- byłam dzisiaj u spowiedzi i pierwsze pytanie księdza: "A WY JESTESCIE JUŻ ZARĘCZENI?" ![]() ![]() ![]() ![]() karmelek, sala superowa! Pony, rozumiem Cie, ze Ci przykro... ![]() ![]() Karmelek, dzieki za przepis na nalesniki ![]()
![]() |
#2955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze ci sie skojarzylo - sukienka bardzo w moim stylu ![]() ![]() Cytat:
![]() ja ogolnie to bardzo smsow nie lubie pisac - wole dzwonic niz pisac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny! mam prosbe.
moj tz rozkreca biznes z wydrukami. tzn na razie robi sobie strone internetową i potrzebuje jakiejs chwytliwej nazwy czy hasła. wydruki beda jak to sam powiedział wszystkiego, czyli duze formaty (np 1mx1m, 2x1m) zdjec, kalendarze, transparenty jakies, zaproszenia slubne i rzeczy ze slubem zwiazane. Jakby ktorejs przyszła jakas fajna nazwa do głowy to niech da mi znac;-) ja na razie wymysliłam jedno (nie wiem czy dobre) wypisz, wymaluj... wydrukuj! ![]()
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-01-18 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
http://www.madonna.pl/pl/treschic.php?s=am502t - idealna
![]() i ta ![]()
#2960 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to mama nie miałaby nic przeciwko jakbys w ciąży była? ![]() a co do tego gościa..to szkoda gadać zboczeniec Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki najfajniejsza ![]() kolejne takie raczej chłamy, ale co tam:P : "wydruki wielkoformatowe i okolicznosciowe. wyraź swoje uczucia- my uwiecznimy je na wieki" i kolejne (takie z mojej branży ![]()
![]() |
#2962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do gościa to on jest bardzo kulturalny, taktowny i dowcipny, więc się czegoś takiego nie spodziewałam. ech, szkoda gadać... a co do mamy, to ona najchętniej zabrałaby mi tabletki antykoncepcyjne. strasznie by chciała być już babcią. jestem jej najstarszym dzieckiem, a urodziła mnie, mając 29 lat. W tamtych czasach to było bardzo późno jak na pierwsze dziecko, zwłaszcza że mama mieszkała na wsi. chyba dlatego już chce być babcią. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
a to mi się wydaje niepotrzebnie po angielsku. tzn. nibyprofesjonalnie jak hasło jest in english, ale po polsku też się tak da, a trafi do szerszego grona. mimo wszystko uważam, że "wypisz, wymaluj... wydrukuj!" by pasowało, jeśli pod spodem byłaby jakaś adnotacja, że "możemy zaprojektować za Ciebie" czy coś w tym stylu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
crozee cieszę się, że naleśniki smakowały
![]() ![]() W zasadzie to wydaje mi się, że słowo "print" jest dosyć plastycznym i wdzięcznym słówkiem. Np. może być "printownia"- fabryka wyrduków, albo "printoteka" - zabawy drukiem, a nawet "printeria" - galeria wydruku ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-01-18 o 17:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no własnie co do hasla to juz nie wiem nad czym sie zastanawiac. bo: -potrzebuje chyba nazwe na domene -potrzebuje chwytliwego hasła (czyli wypisz, wymaluj..) -potrzebuje chyba tez takiego krotkiego opisu usług. - firme ma juz dawno zarejestrowana, bo prowadzi własna działalnosc i to po prostu jego imie i nazwisko;-) Macie jakis pomysł na domene?? ![]()
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
wciągnęłam się w oglądanie sukni
![]() ![]() http://www.1luckybride.com/davinci-s...04-p-5544.html - byle tylko tren podwijany był...
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://demotywatory.pl/261448/System-dwugodzinny DLA WSZYSTKICH KTÓRZY NIE MOGĄ SIĘ WZIĄĆ DO NAUKI :d:d:d
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-18 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na tej stronie w ogóle są piękne i takie suknie ![]() kolejna: http://www.1luckybride.com/davinci-s...49-p-5589.html
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.