Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 18:50   #1771
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Cześc kobietki
Niestety, ale chyba zwalailam kolosa. Tyle sie uczylam, a pytania byly z d*** wzięte, ze sie tak wyrażę . Pochlastac sie mozna. W domu nie za ciekawie, moj tata chyba straci pracę. Wiec atmosfera jest dosyc przykra. Z TZ gadalam jakos przed 14, opowiadalam mu o kolokwium. Pozniej mial sie odezwac przed koncem pracy, poki co tego nie zrobil - standard. potrzebuje wsparcia
:przytu l::przy tul::pr zytul:
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 18:53   #1772
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Ech kochane...dziekuje. Wyniki kolosa beda jutro wieczorem, wiec dam Wam znac. Ale na prawde nie sadze, zebym zaliczyla - 3/4 strzelalam . No nic.... szkoda, ze bede musiala widziec tego porytego kolesia na poprawce. Chcialabym sie milo zaskoczyc, ale szczerze mowiac nie wydaje mi sie... na 98% kolos oblany.
Co do taty to sie bardziej matwie o niego...pracuje tam 20 lat prawie, to o czyms swiadczy. Jest dobrym pracownikiem, nie opierdziela sie, ta praca to kawal jego zycia. Martwie sie, jak on to zniesie. W dodatku nie jest jakims wyksztalciuchem, o inna prace bedzie mu ciezko
Co do TZ...to na razie nic do niego nie pisze. Ostatnio obojetne czy sie cos u mnie dzieje, czy jest ok to ja sie odzywam. Slowa, ze potrzebuje jego czestszego zainteresowania nie specjalnie do niego docieraja. Dzis zaproponuje mu rzadsze spotykanie sie - raz w tygodniu. Wtedy jest zdecydowanie lepiej, on za mna teskni, stara sie...a tak to nie specjalnie to widzę. Ech...
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 18:55   #1773
jagaaaaa
Wtajemniczenie

yhh ja tez mam troche tej nauki ale jakoś mi sie jeszcze nie chce.. z każdej lekcji mam egzaminy w tym tygodniu. nie będzie trudno bo to będą tematy które sie uczyłam od września, ale jak ktoś sie nie uczył przez ten czas to ma troche prze... ja muszę troche sie pouczyć z hiszpańskiego.. a tak to tylko przeglądnę zeszyty i będzie ok u nas te egzaminy sie nazywają Mid-terms.. a u was jest takie coś?
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 18:56   #1774
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość

Jaga, Kochajmnie, Koka - jak u Was kochane wy moje?
Pisałam gdzieś tam wyżej że już dobrze nawet, staram się ufać i myślę sobie teraz że ta sytuacja to była dobra sprawa,
bo wiem teraz że nie mogę opierać całego swojego życia na mojego tż, muszę mieć swoje i dopuszczać myśl gdzieś tam w głowie że może mnie zdradzić ale dam sobie wtedy doskonale radę a jednocześnie nie być zazdrosna ufając mu a nie myśleć "on jest idealny, nigdy nie zrobi nic złego, nie kłamie itd. bla bla bla" trochę dziwne to moje myślenie wiem i troche jedno drugiemu zaprzecza

Cytat:
nauka nauka nauka nie znosze geografii a muszę się za nią zabrać... mam taką jędzowatą babkę, że sobie nie wyobrażacie
biednaa, jednak duzo też zależy od nauczyciela:ehe m:
chodzisz do liceum? jaki masz profil klasy?
Stary 2010-01-18, 19:05   #1775
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Pisałam gdzieś tam wyżej że już dobrze nawet, staram się ufać i myślę sobie teraz że ta sytuacja to była dobra sprawa,
bo wiem teraz że nie mogę opierać całego swojego życia na mojego tż, muszę mieć swoje i dopuszczać myśl gdzieś tam w głowie że może mnie zdradzić ale dam sobie wtedy doskonale radę a jednocześnie nie być zazdrosna ufając mu a nie myśleć "on jest idealny, nigdy nie zrobi nic złego, nie kłamie itd. bla bla bla" trochę dziwne to moje myślenie wiem i troche jedno drugiemu zaprzecza

biednaa, jednak duzo też zależy od nauczyciela:ehe m:
chodzisz do liceum? jaki masz profil klasy?
ojj u mnie to skomplikowane pogadamy o mojej szkole za rok o, albo za półtora a Ty do jakiej? wiesz co, co do Twojego myślenia to według mnie nie jest dziwnie i na pewno bardzo pozytywnie Cię ustawia w Twojej sytuacji. Jestem z Ciebie dumna no i informuj nas jak tam z tym TZtem..

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
yhh ja tez mam troche tej nauki ale jakoś mi sie jeszcze nie chce.. z każdej lekcji mam egzaminy w tym tygodniu. nie będzie trudno bo to będą tematy które sie uczyłam od września, ale jak ktoś sie nie uczył przez ten czas to ma troche prze... ja muszę troche sie pouczyć z hiszpańskiego.. a tak to tylko przeglądnę zeszyty i będzie ok u nas te egzaminy sie nazywają Mid-terms.. a u was jest takie coś?
u nas z niektórych przedmiotów mamy sprawdzające co semestr. ejj ! uczysz się hiszpańskiego ?! uczyłam się rok kiedyś ( nic nie pamiętam...) ale chciałabym powrócić ! dobrze znasz ten język ?

Cytat:
Ech kochane...dziekuje. Wyniki kolosa beda jutro wieczorem, wiec dam Wam znac. Ale na prawde nie sadze, zebym zaliczyla - 3/4 strzelalam . No nic.... szkoda, ze bede musiala widziec tego porytego kolesia na poprawce. Chcialabym sie milo zaskoczyc, ale szczerze mowiac nie wydaje mi sie... na 98% kolos oblany.
Co do taty to sie bardziej matwie o niego...pracuje tam 20 lat prawie, to o czyms swiadczy. Jest dobrym pracownikiem, nie opierdziela sie, ta praca to kawal jego zycia. Martwie sie, jak on to zniesie. W dodatku nie jest jakims wyksztalciuchem, o inna prace bedzie mu ciezko
Co do TZ...to na razie nic do niego nie pisze. Ostatnio obojetne czy sie cos u mnie dzieje, czy jest ok to ja sie odzywam. Slowa, ze potrzebuje jego czestszego zainteresowania nie specjalnie do niego docieraja. Dzis zaproponuje mu rzadsze spotykanie sie - raz w tygodniu. Wtedy jest zdecydowanie lepiej, on za mna teskni, stara sie...a tak to nie specjalnie to widzę. Ech...
Rzeczywiście, cięzka sytuacja z tym Twoim tatą. A czy jest nadzieja, że zostanie w tej pracy ?
Ehh... a może ma jakiś zapracowany ten tydzień ten Twój TZ?
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 19:11   #1776
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ojj u mnie to skomplikowane pogadamy o mojej szkole za rok o, albo za półtora a Ty do jakiej? wiesz co, co do Twojego myślenia to według mnie nie jest dziwnie i na pewno bardzo pozytywnie Cię ustawia w Twojej sytuacji. Jestem z Ciebie dumna no i informuj nas jak tam z tym TZtem..

u nas z niektórych przedmiotów mamy sprawdzające co semestr. ejj ! uczysz się hiszpańskiego ?! uczyłam się rok kiedyś ( nic nie pamiętam...) ale chciałabym powrócić ! dobrze znasz ten język ?

Rzeczywiście, cięzka sytuacja z tym Twoim tatą. A czy jest nadzieja, że zostanie w tej pracy ?
dobrze znam bo uczę sie tego języka prawie cale życie
Stary 2010-01-18, 19:14   #1777
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
dobrze znam bo uczę sie tego języka prawie cale życie
podoba Ci się ten język?
znasz w takim razie 3 języki ?
Stary 2010-01-18, 19:18   #1778
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
podoba Ci się ten język?
znasz w takim razie 3 języki ?
nie wiem czy mi sie podoba bo to pewnie tylko kwestia przyzwyczajenia bo od 1 klasie sie to u nas uczy. no znam 2 jeżyki i hiszpański średni poziom bo rozmawiać to jednak troche trudno no wstydzę sie troche haha ale jak ktoś rozmawia to potrafię zrozumieć chyba ze bardzo szybko rozmawiają bo po hiszpańsko niektórzy strasznie szybko gadają i ja tak CO
Stary 2010-01-18, 19:18   #1779
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Wlasnie mam zamiar z nim dzis porozmawiac (z tata). Ale ostatnio jest taki przybity troche momentami. A wspomina o tym mimochodem, a gdy mama pyta czy powaznie mowi, to on, że nie. Co za czlowiek.... ok, klocimy sie czesto, ale rodzina to rodzina...w ciezkich chwilach powinnismy sobie mowic co nas gryzie i pomagac.
A TZ nie jest zapracowany, jak do niego dzwonilam zeby powiedziec o kolokwium (prosil, zebym dala znac jak mi poszlo), to ogladal film z pracownikiem. Nie widze chyba innego wyjscia, jak spotykac sie rzadziej. Niedziela bedzie musiala mu od teraz wystarczyc.
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 19:23   #1780
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Z tego co widziałam po wujku jak też nagle musiał szukać nowej pracy to dla faceta i w takim wieku lepiej żeby umiał robić niż być wykształconym. Będzie dobrze
Stary 2010-01-18, 19:25   #1781
Fenrira
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo dobre myślenie i cieszę się, że próbujesz tak myśleć

Cytat:
Nie wiedzialam, ze jeszcze istnieja tacy faceci jak Twoj Rebe, ze tylko 3 kosmetyki maja Myslalam, ze juz wygineli Wiadomo, zadbany facet zawsze jesli milszy i ladniej wyglada
Ej mój też używa tylko dezodorantu, wody po goleniu jak się ogoli, szamponu i jak go dorwę to mu wsmaruje nawilżacz w usta.
I nie narzekam zawsze ładnie pachnie i ładnie wygląda.
Najbardziej mnie rozśmieszyło jak był u mnie i mu się mój wiśniowy szampon spodobał, tak mu później fajnie kłaki pachniały, a mi nigdy.... i gdzie tu sprawiedliwość?

Cytat:
bylam na rozmowie, paznokcie zrobilam, nie jestem zadowolona. zadzwoni do mnie czy dostalam prace w polowie lutego. mi sie nie podobalo. trzeslam sie z nerwow.
Nie martw się, będzie dobrze, oni też na pewno biorą pod uwagę to, że się denerwowałaś

Cytat:
Witajcie Dziewczęta mam nadzieje ze o mnie nie zapomniałyście.
Nadrobię Was na pewno. Nie miałam 4 dni internetu, myślałam, że oszaleję .
Brakowało mi Was Kochane
Się właśnie zastanawiałam gdzie Cię wcieło

Uh, nie wiem czy kogoś interesuje, u mnie tak średnio, TŻ dalej czepliwy, bo sesja się zbliża, ma kupę roboty i do tego chory jest, ale chyba zaczynamy sie dogadywać w sprawach intymnych i temat "nie powinienem z Tobą sypia, bo mi wiara nie pozwala i tak naprawdę jestem wielkim hipokrytą i powinienem w końcu coś z tym zrobić" zszedł na razie na dalszy plan. Uh... no zobaczymy co z tym będzie.

Będę wysyłać dzisiaj zdjęcia na konkurs fotograficzny, trzymajcie kciuki ^^
Fenrira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 19:30   #1782
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
nie wiem czy mi sie podoba bo to pewnie tylko kwestia przyzwyczajenia bo od 1 klasie sie to u nas uczy. no znam 2 jeżyki i hiszpański średni poziom bo rozmawiać to jednak troche trudno no wstydzę sie troche haha ale jak ktoś rozmawia to potrafię zrozumieć chyba ze bardzo szybko rozmawiają bo po hiszpańsko niektórzy strasznie szybko gadają i ja tak CO
no pewnie, wiesz to tak jak ja ucze sie angielskiego, nie mam firsta czy cos, ale nie jestem na najgorszym poziomie, niestety jeden rok zawalilam, jak bylam mlodsza, w ogole sie nie starałam. ale lubie angielski jezyk, umiem sie w nim porozumiec i chce mowic i komunikowac sie jak najlepiej, natomiast wiem, ze gdyby jakis anglik czy amerykanin, jeszcze z ich roznymi odmianami w tym slownictwie zaczal za przeproszeniem napiep*zac z mega szybkoscia, tez bym pewnie nie dała rady do konca zrozumiec ale cwicze ! a co do hiszpanskiego, to powinnas byc i tak z siebie dumna ze znasz ( i to jako kolejny jezyk ) serio

Cytat:
Wlasnie mam zamiar z nim dzis porozmawiac (z tata). Ale ostatnio jest taki przybity troche momentami. A wspomina o tym mimochodem, a gdy mama pyta czy powaznie mowi, to on, że nie. Co za czlowiek.... ok, klocimy sie czesto, ale rodzina to rodzina...w ciezkich chwilach powinnismy sobie mowic co nas gryzie i pomagac.
A TZ nie jest zapracowany, jak do niego dzwonilam zeby powiedziec o kolokwium (prosil, zebym dala znac jak mi poszlo), to ogladal film z pracownikiem. Nie widze chyba innego wyjscia, jak spotykac sie rzadziej. Niedziela bedzie musiala mu od teraz wystarczyc.
Eh, to masz racje pogadaj z nim... moze po takich paru jedno - tygodniowych spotkaniach troche mu sie zatęskni ?

a co do taty, bardzo dobrze myslisz. trzeba sobie pomagac, a jak nie ma jak pomoc to chociaz rozmawiac... moze jak z nim pogadasz to okaze sie ze nie jest tak tragicznie, o b y

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Fenrira Pokaż wiadomość
Bardzo dobre myślenie i cieszę się, że próbujesz tak myśleć

Ej mój też używa tylko dezodorantu, wody po goleniu jak się ogoli, szamponu i jak go dorwę to mu wsmaruje nawilżacz w usta.
I nie narzekam zawsze ładnie pachnie i ładnie wygląda.
Najbardziej mnie rozśmieszyło jak był u mnie i mu się mój wiśniowy szampon spodobał, tak mu później fajnie kłaki pachniały, a mi nigdy.... i gdzie tu sprawiedliwość?

Nie martw się, będzie dobrze, oni też na pewno biorą pod uwagę to, że się denerwowałaś

Się właśnie zastanawiałam gdzie Cię wcieło

Uh, nie wiem czy kogoś interesuje, u mnie tak średnio, TŻ dalej czepliwy, bo sesja się zbliża, ma kupę roboty i do tego chory jest, ale chyba zaczynamy sie dogadywać w sprawach intymnych i temat "nie powinienem z Tobą sypia, bo mi wiara nie pozwala i tak naprawdę jestem wielkim hipokrytą i powinienem w końcu coś z tym zrobić" zszedł na razie na dalszy plan. Uh... no zobaczymy co z tym będzie.

Będę wysyłać dzisiaj zdjęcia na konkurs fotograficzny, trzymajcie kciuki ^^
Trzymamy kciuki w takim razie
a co do TZta, to pewnie tj. mowisz czepliwy przez sesje, stres.
a co do intymnych spraw, to nie wiem do konca jak bylo, ale dobrze ze zaczynacie się dogadywac.
Mój TŻ też używa dezodorantu, perfum i takich ogólnie podstawowych mydło, szampon, no to ludzie, pewnie ale nic jakiegoś specjalnego, a też bardzo lubie po prostu jego zapach bez tych perfum wszystkich
Stary 2010-01-18, 19:31   #1783
capricorn08
Raczkowanie

Hej wiecie może jak wyłączyc subskrypcje drogą email? tych wątków ?

EDIT już nie trzeba

Było 58 kg
Jest 58 kg
Cel 53 kg do wakacji

Edytowane przez capricorn08
Czas edycji: 2010-01-18 o 19:33
capricorn08 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 19:33   #1784
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
no pewnie, wiesz to tak jak ja ucze sie angielskiego, nie mam firsta czy cos, ale nie jestem na najgorszym poziomie, niestety jeden rok zawalilam, jak bylam mlodsza, w ogole sie nie starałam. ale lubie angielski jezyk, umiem sie w nim porozumiec i chce mowic i komunikowac sie jak najlepiej, natomiast wiem, ze gdyby jakis anglik czy amerykanin, jeszcze z ich roznymi odmianami w tym slownictwie zaczal za przeproszeniem napiep*zac z mega szybkoscia, tez bym pewnie nie dała rady do konca zrozumiec ale cwicze ! a co do hiszpanskiego, to powinnas byc i tak z siebie dumna ze znasz ( i to jako kolejny jezyk ) serio

dziękuje ale ja żałuję ze nie zaczęłam sie uczyć niemieckiego.. zawsze chciałam znać ten język ale teraz troche za późno no i mi sie nie chce
Stary 2010-01-18, 19:34   #1785
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ech, a ja wykrywałam, że najprawdopodobniej mam zespół jelita drażliwego... i to by tłumaczyło moje częste chodzenie i na siku i na to drugie + parę innych dolegliwości Alem do lekarza się wstydze iść
Stary 2010-01-18, 19:37   #1786
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ech, a ja wykrywałam, że najprawdopodobniej mam zespół jelita drażliwego... i to by tłumaczyło moje częste chodzenie i na siku i na to drugie + parę innych dolegliwości Alem do lekarza się wstydze iść
hmmmm... no ty znasz twoje ciało najlepiej i jak co działa
i jak wiesz ze coś nie tak to lepiej idź do lekarza nie jest warto zaryzykować zdrowie
Stary 2010-01-18, 19:41   #1787
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
hmmmm... no ty znasz twoje ciało najlepiej i jak co działa
i jak wiesz ze coś nie tak to lepiej idź do lekarza nie jest warto zaryzykować zdrowie
Z 2 powodów nie chce iść: 1) żeby iść do ogólnego najpierw muszę iść i poprosić by się lekarka zgodziła, no mi to tak nie pasuje do państwowej ogólnodostępnej służby zdrowia że jakoś nie mogę się przemóc; po 2) mam złe doswiadczenia , bo kiedyś poszłam a lekarka potraktowała mnie z góry... Ale to nic, moze to też być reakcja na stres i nic więcej więc nie ma się czym przejmować

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-01-18 o 19:45
Stary 2010-01-18, 19:47   #1788
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Z 2 powodów nie chce iść: 1) żeby iść do ogólnego najpierw muszę iść i poprosić by się lekarka zgodziła, no mi to tak nie pasuje do państwowej ogólnodostępnej służby zdrowia że jakoś nie mogę się przemóc; po 2) mam złe doswiadczenia , bo kiedyś poszłam a lekarka potraktowała mnie z góry... Ale to nic, moze to też być reakcja na stres i nic więcej więc nie ma się czym przejmować
no to mam nadzieje ze to tylko stres
Stary 2010-01-18, 19:50   #1789
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
no to mam nadzieje ze to tylko stres
A jak tam u Ciebie? co słychać? zazdraszczam znajomości hiszpańskiego
Stary 2010-01-18, 19:52   #1790
Rebelious
Zakorzenienie

dzisiaj TŻ chciał się spotkać, ale odmówiłam.
nie mam czasu niestety, jutro się zobaczymy (aż ojciec spytał co my taką długą przerwę mamy, chyba pomyślał, że się pokłóciliśmy)
nie widzieliśmy się od piątku, ale jakoś jeszcze nie zdążyłam się za nim stęsknić tak bardzo. chyba nie mam kiedy, bo cały czas w książkach siedzę.

poza tym trochę mam żal do niego, jest taki smętny i oschły. albo mi się tak wydaje na odległość? sama nie wiem.
nie zmienia to faktu, że zaniedbuje mnie ostatnio.
chciał odreagować, to poszedł do kolegów. a jak ja chcę go gdzieś wyciągnąć, żebym nie kojarzyła mu się tylko z siedzeniem u mnie w domu i ew. uprawianiem seksu to nie chciał. źle się z tym czuję.

jeszcze jedną rzeczą chcę się z wami podzielić - sprawa z tym moim kolega z grupy się nieco skomplikowała. słyszałam opinię dwóch koleżanek, że coś się święci, bo gapi się na mnie non-stop rozmarzonym wzrokiem. no i zaczepia mnie. normalnie przytula i tak dalej..
piszemy smsy, ale wyłącznie o studiach. w święta tylko pytał się mnie czy kogoś mam, także wie, że jestem zajęta, a mimo to przed chwilą dostałam smsa z zaproszeniem na piwo, potem następnego, że może też być kino.
ma to być niby w zamian za to, że załatwi mi 4 z dzisiejszego egzaminu (jest wicestarostą roku i będzie sprawdzał prace)
trochę mnie zamurowało.
nadaje się chłopak na kolegę, nawet przyjaciela. chciałabym mieć kogoś takiego, chociażby żeby móc poznać męski punkt widzenia w pewnych kwestiach.
ale co na to TŻ?
boje się, że zechce się mścić, że będzie mówił, że gdyby on coś takiego zrobił to byłaby afera..
i rzeczywiście czuję, że to byłoby nie fair w stosunku do niego.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-18 o 19:55
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 19:55   #1791
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
dziękuje ale ja żałuję ze nie zaczęłam sie uczyć niemieckiego.. zawsze chciałam znać ten język ale teraz troche za późno no i mi sie nie chce
uczylam sie 3 lata niemieckiego, bo mialam w szkole i powiem Ci, że no nie załuje jakoś bardzo, ale z drugiej strony nie jest to język który koniecznie chciałabym znać. ciesze się że tak podstawowo umiałabym się dogadać

Cytat:
Droga E.J. jesli widzisz ze cos nie tak, to odrzuc złe doswiadczenia czy sam wstyd i idz do lekarza. Nie mów sobie, że może to nic złego itd. bo zawsze lepiej sprawdzić, zrób to dla siebie

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
dzisiaj TŻ chciał się spotkać, ale odmówiłam.
nie mam czasu niestety, jutro się zobaczymy (aż ojciec spytał co my taką długą przerwę mamy, chyba pomyślał, że się pokłóciliśmy)
nie widzieliśmy się od piątku, ale jakoś jeszcze nie zdążyłam się za nim stęsknić tak bardzo. chyba nie mam kiedy, bo cały czas w książkach siedzę.

poza tym trochę mam żal do niego, jest taki smętny i oschły. albo mi się tak wydaje na odległość? sama nie wiem.
nie zmienia to faktu, że zaniedbuje mnie ostatnio.
chciał odreagować, to poszedł do kolegów. a jak ja chcę go gdzieś wyciągnąć, żebym nie kojarzyła mu się tylko z siedzeniem u mnie w domu i ew. uprawianiem seksu to nie chciał. źle się z tym czuję.

jeszcze jedną rzeczą chcę się z wami podzielić - sprawa z tym moim kolega z grupy się nieco skomplikowała. słyszałam opinię dwóch koleżanek, że coś się święci, bo gapi się na mnie non-stop rozmarzonym wzrokiem i zaczepia mnie. normalnie przytula i tak dalej..
piszemy smsy, ale wyłącznie o studiach. w święta tylko pytał się mnie czy kogoś mam, także wie, że jestem zajęta, a mimo to przed chwilą dostałam smsa z zaproszeniem na piwo, potem następnego, że może też być kino.
ma to być niby w zamian za to, że załatwi mi 4 z dzisiejszego egzaminu (jest wicestarostą roku i będzie sprawdzał prace)
trochę mnie zamurowało.
nadaje się chłopak na kolegę, nawet przyjaciela. chciałabym mieć kogoś takiego, chociażby żeby móc poznać męski punkt widzenia w pewnych kwestiach.
ale co na to TŻ?
boje się, że zechce się mścić, że będzie mówił, że gdyby on coś takiego zrobił to byłaby afera..
co do TŻta, spróbuj go namówic na jakieś wyjścia... bo rzeczywiscie, masz całkowitą racje, że dobrze jest gdzieś wyjść, odreagować, a nie tak ciągle w domu.
co do tego kolegi, to wiesz, z jednej strony ty nie masz sobie nic do zarzucenia, bo traktujesz go jako kolege... tylko wiesz co? jakbyś się czuła gdyby TZ zaczął przyjaznic się z dziewczyną która ewidentnie na niego leci? chyba nieprzyjemnie...
Bo wiesz, sama przyjazn z płcią przeciwną jest sprawą do obgadania w związku po prostu.. jak ludzie do tego podchodzą
ale jak dochodzi sprawa jakiś tam wiesz, sympatii to może nie za dobrze to wszystko wyjść
Stary 2010-01-18, 19:57   #1792
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Droga E.J. jesli widzisz ze cos nie tak, to odrzuc złe doswiadczenia czy sam wstyd i idz do lekarza. Nie mów sobie, że może to nic złego itd. bo zawsze lepiej sprawdzić, zrób to dla siebie
Dzięki za radę ale zastanowię się jeszcze.

Rebe kolega po prostu nie stracił nadziei na to, że jak będzie wytrwały to uda mu się Ciebie zdobyć...
Stary 2010-01-18, 20:01   #1793
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
A jak tam u Ciebie? co słychać? zazdraszczam znajomości hiszpańskiego
u mnie sie nic nie dzieje rozmawiam z TZ prawie cały czas
no nie narzekam, przynajmniej sie nie kłócimy

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:

co do TŻta, spróbuj go namówic na jakieś wyjścia... bo rzeczywiscie, masz całkowitą racje, że dobrze jest gdzieś wyjść, odreagować, a nie tak ciągle w domu.
co do tego kolegi, to wiesz, z jednej strony ty nie masz sobie nic do zarzucenia, bo traktujesz go jako kolege... tylko wiesz co? jakbyś się czuła gdyby TZ zaczął przyjaznic się z dziewczyną która ewidentnie na niego leci? chyba nieprzyjemnie...
Bo wiesz, sama przyjazn z płcią przeciwną jest sprawą do obgadania w związku po prostu.. jak ludzie do tego podchodzą
ale jak dochodzi sprawa jakiś tam wiesz, sympatii to może nie za dobrze to wszystko wyjść
zgadzam sie, Reb, bo ja sama wiem ze nie fajnie bym sie czula gdyby TZ miał taka kolezanke...
Stary 2010-01-18, 20:04   #1794
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
uczylam sie 3 lata niemieckiego, bo mialam w szkole i powiem Ci, że no nie załuje jakoś bardzo, ale z drugiej strony nie jest to język który koniecznie chciałabym znać. ciesze się że tak podstawowo umiałabym się dogadać

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

wiem, kiepsko bym się czuła na miejscu mojego TŻta.
zresztą była taka sytuacja, bo ta laska z sylwestra kiedyś podkochiwała się w moim TŻcie. jej siostra zresztą też
patrząc na akcję sylwestrową możliwe, że dalej czuje do niego miętę.

tylko co mam mu powiedzieć?
"wiesz, nie zakochuj się we mnie, bo mam chłopaka, ale mogę być twoją dobrą koleżanką"
a jak się okaże, że jednak na mnie nie leci? trochę kicha

powinnam powiedzieć TŻtowi, czy lepiej samemu to jakoś załatwić?

Czas edycji: 2010-01-18 o 20:09
Stary 2010-01-18, 20:11   #1795
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:

"wiesz, nie zakochuj się we mnie, bo mam chłopaka, ale mogę być twoją dobrą koleżanką"

tak,tak !

Eh. w sumie ciężka sytuacja... może weź jeszcze jakoś poobserwuj jak to z jego strony wygląda po prostu? na pewno zauważysz jak się zachowuje, czy rzeczywiście się tak gapi
chociaż z tego co opisujesz, to jednak widać, że go do Ciebie ciągnie
co do mówienia TŻtowi, cięzko mi odpowiedzieć. Ja bym swojemu mówiła, ale to nie do porównania bo każdy związek inaczej troche funkcjonuje
głownym tematem jest to, czy zdecydujesz się na zakumplowanie się z tym chłopakiem.
jak tak, to pewnie że rozmawiaj z TŻtem
ale mówie Ci, że nie wiem czy to wszystko jest dobrym pomysłem

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
zresztą była taka sytuacja, bo ta laska z sylwestra kiedyś podkochiwała się w moim TŻcie. jej siostra zresztą też
patrząc na akcję sylwestrową możliwe, że dalej czuje do niego miętę.

a oni się teraz jakoś tam kumplują? bo ja nie wiem
Stary 2010-01-18, 20:17   #1796
Rebelious
Zakorzenienie

.

Czas edycji: 2014-07-02 o 19:15
Stary 2010-01-18, 20:22   #1797
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
2 lata temu, czyli mniej więcej w momencie kiedy TŻ związał się ze mną, przestał z nią pisać codziennie na gg i spotykać się (bo jeszcze raz był z nią na piwie, będąc w związku ze mną ). ona ewidentnie na niego leciała, on tego nie widział tak jak ja.
czasem napisała co u niego słychać, raz zadzwoniła (pod pretekstem tego, że niby to TŻ do niej dzwonił, a przynajmniej tak myślała chyba chciała sprawdzić czy dalej jest ze mną, niezła ściema). teraz nawet chyba nie mają swoich numerów telefonu, nie kontaktują się. tym większe moje zdziwienie jeśli chodzi o jej zachowanie na sylwestrze. w końcu nie są "psiapsiółkami" od 2 lat (to neologizm jej autorstwa)
eee, no tak. ktoś do niej dzwonił z obcego numeru i było to praktycznie oczywiste, że to akurat on
co do pogrubionego faceci czasem tego nie zauważają i to nie z własnej winy... chyba nie widzą tego co my czasem. bardzo czasem
dobrze w takim razie chyba ze juz nie mają tego kontaktu, ja bym troche świrowała gdyby mój był z taką " psiapsiółkami " (swoją drogą )
Stary 2010-01-18, 20:33   #1798
Rebelious
Zakorzenienie

.

Czas edycji: 2014-07-02 o 19:16
Stary 2010-01-18, 20:38   #1799
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Red będzie dobrze wszystko a jeśli chodzi o TŻta to skoro tak czujesz, to ograniczcie swoje spotkania, tak jak mówisz będzie miał czas by zatęsknić i się bardziej interesować

Rebe hmm, ciężka sprawa, można by samemu to załatwić, bez wiedzy TŻta, ale jak do niego to jakoś dojdzie? jak nie wiem, ten cały kolega będzie chciał się odegrać na Tobie i go powiadomi? może być kicha.... Hmm...

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 20:43   #1800
Myszunia19
Zakorzenienie

moj mial niby jechac do krk. ale w sumie to nie wiem co sie dzieje. ma tel wylaczony. ale bedzie jazda jak sie odezwie...

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

yellow moj ex pisze ze nie moge przestac z nim pisac.. to jakas paranoja. ja naprawde uwazam ze on jest psychiczny i lubi dobijac innych.

albo naprawde sie stesknil?
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości