|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
![]() :przytu l:![]() :przy tul:![]() :pr zytul:
|
|
|
|
|
|
#1772 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech kochane...dziekuje
. Wyniki kolosa beda jutro wieczorem, wiec dam Wam znac . Chcialabym sie milo zaskoczyc, ale szczerze mowiac nie wydaje mi sie... na 98% kolos oblanyCo do taty to sie bardziej matwie o niego...pracuje tam 20 lat prawie, to o czyms swiadczy. Jest dobrym pracownikiem, nie opierdziela sie, ta praca to kawal jego zycia. Martwie sie, jak on to zniesie . W dodatku nie jest jakims wyksztalciuchem, o inna prace bedzie mu ciezko![]() Co do TZ...to na razie nic do niego nie pisze. Ostatnio obojetne czy sie cos u mnie dzieje, czy jest ok to ja sie odzywam. Slowa, ze potrzebuje jego czestszego zainteresowania nie specjalnie do niego docieraja. Dzis zaproponuje mu rzadsze spotykanie sie - raz w tygodniu. Wtedy jest zdecydowanie lepiej, on za mna teskni, stara sie...a tak to nie specjalnie to widzę. Ech... |
|
|
|
|
#1773 |
|
Wtajemniczenie
|
yhh ja tez mam troche tej nauki ale jakoś mi sie jeszcze nie chce.. z każdej lekcji mam egzaminy w tym tygodniu. nie będzie trudno bo to będą tematy które sie uczyłam od września, ale jak ktoś sie nie uczył przez ten czas to ma troche prze...
ja muszę troche sie pouczyć z hiszpańskiego.. a tak to tylko przeglądnę zeszyty i będzie ok u nas te egzaminy sie nazywają Mid-terms.. a u was jest takie coś?
|
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zadomowienie
|
Pisałam gdzieś tam wyżej że już dobrze nawet, staram się ufać i myślę sobie teraz że ta sytuacja to była dobra sprawa,
bo wiem teraz że nie mogę opierać całego swojego życia na mojego tż, muszę mieć swoje i dopuszczać myśl gdzieś tam w głowie że może mnie zdradzić ale dam sobie wtedy doskonale radę a jednocześnie nie być zazdrosna ufając mu " trochę dziwne to moje myślenie wiem i troche jedno drugiemu zaprzecza ![]() Cytat:
:ehe m:chodzisz do liceum? jaki masz profil klasy?
|
|
|
#1775 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pogadamy o mojej szkole za rok o, albo za półtora a Ty do jakiej? no i informuj nas jak tam z tym TZtem.. Cytat:
Cytat:
Ehh... a może ma jakiś zapracowany ten tydzień ten Twój TZ? |
|||
|
|
|
|
#1776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy mi sie podoba bo to pewnie tylko kwestia przyzwyczajenia bo od 1 klasie sie to u nas uczy. no znam 2 jeżyki i hiszpański średni poziom bo rozmawiać to jednak troche trudno
no wstydzę sie troche haha ale jak ktoś rozmawia to potrafię zrozumieć chyba ze bardzo szybko rozmawiają bo po hiszpańsko niektórzy strasznie szybko gadają i ja tak CO
|
|
|
|
|
#1779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.A TZ nie jest zapracowany, jak do niego dzwonilam zeby powiedziec o kolokwium (prosil, zebym dala znac jak mi poszlo), to ogladal film z pracownikiem . Nie widze chyba innego wyjscia, jak spotykac sie rzadziej. Niedziela bedzie musiala mu od teraz wystarczyc.
|
|
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1781 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I nie narzekam zawsze ładnie pachnie i ładnie wygląda. Najbardziej mnie rozśmieszyło jak był u mnie i mu się mój wiśniowy szampon spodobał, tak mu później fajnie kłaki pachniały, a mi nigdy.... i gdzie tu sprawiedliwość? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uh, nie wiem czy kogoś interesuje, u mnie tak średnio, TŻ dalej czepliwy, bo sesja się zbliża, ma kupę roboty i do tego chory jest, ale chyba zaczynamy sie dogadywać w sprawach intymnych i temat "nie powinienem z Tobą sypia, bo mi wiara nie pozwala i tak naprawdę jestem wielkim hipokrytą i powinienem w końcu coś z tym zrobić" zszedł na razie na dalszy plan. Uh... no zobaczymy co z tym będzie. Będę wysyłać dzisiaj zdjęcia na konkurs fotograficzny, trzymajcie kciuki ^^
|
|
|
#1782 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale cwicze ! a co do hiszpanskiego, to powinnas byc i tak z siebie dumna ze znasz ( i to jako kolejny jezyk ) serio ![]() Cytat:
moze po takich paru jedno - tygodniowych spotkaniach troche mu sie zatęskni ? a co do taty, bardzo dobrze myslisz. trzeba sobie pomagac, a jak nie ma jak pomoc to chociaz rozmawiac... moze jak z nim pogadasz to okaze sie ze nie jest tak tragicznie, o b y ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
a co do TZta, to pewnie tj. mowisz czepliwy przez sesje, stres. a co do intymnych spraw, to nie wiem do konca jak bylo, ale dobrze ze zaczynacie się dogadywac. ![]() Mój TŻ też używa dezodorantu, perfum i takich ogólnie podstawowych mydło, szampon, no to ludzie, pewnie ale nic jakiegoś specjalnego, a też bardzo lubie po prostu jego zapach bez tych perfum wszystkich
|
|||
|
|
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
Hej
wiecie może jak wyłączyc subskrypcje drogą email? tych wątków ?EDIT już nie trzeba
Edytowane przez capricorn08 Czas edycji: 2010-01-18 o 19:33 |
|
|
|
|
#1784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje ale ja żałuję ze nie zaczęłam sie uczyć niemieckiego.. zawsze chciałam znać ten język ale teraz troche za późno no i mi sie nie chce
|
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, a ja wykrywałam, że najprawdopodobniej mam zespół jelita drażliwego... i to by tłumaczyło moje częste chodzenie i na siku i na to drugie + parę innych dolegliwości
Alem do lekarza się wstydze iść
|
|
|
|
|
#1786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i jak wiesz ze coś nie tak to lepiej idź do lekarza nie jest warto zaryzykować zdrowie
|
|
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nic, moze to też być reakcja na stres i nic więcej więc nie ma się czym przejmować
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-18 o 19:45 |
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj TŻ chciał się spotkać, ale odmówiłam.
nie mam czasu niestety, jutro się zobaczymy (aż ojciec spytał co my taką długą przerwę mamy, chyba pomyślał, że się pokłóciliśmy )nie widzieliśmy się od piątku, ale jakoś jeszcze nie zdążyłam się za nim stęsknić tak bardzo. chyba nie mam kiedy, bo cały czas w książkach siedzę. poza tym trochę mam żal do niego, jest taki smętny i oschły. albo mi się tak wydaje na odległość? sama nie wiem. nie zmienia to faktu, że zaniedbuje mnie ostatnio. chciał odreagować, to poszedł do kolegów. a jak ja chcę go gdzieś wyciągnąć, żebym nie kojarzyła mu się tylko z siedzeniem u mnie w domu i ew. uprawianiem seksu to nie chciał. źle się z tym czuję. jeszcze jedną rzeczą chcę się z wami podzielić - sprawa z tym moim kolega z grupy się nieco skomplikowała. słyszałam opinię dwóch koleżanek, że coś się święci, bo gapi się na mnie non-stop rozmarzonym wzrokiem. no i zaczepia mnie. normalnie przytula i tak dalej.. piszemy smsy, ale wyłącznie o studiach. w święta tylko pytał się mnie czy kogoś mam, także wie, że jestem zajęta, a mimo to przed chwilą dostałam smsa z zaproszeniem na piwo, potem następnego, że może też być kino. ma to być niby w zamian za to, że załatwi mi 4 z dzisiejszego egzaminu (jest wicestarostą roku i będzie sprawdzał prace )trochę mnie zamurowało. nadaje się chłopak na kolegę, nawet przyjaciela. chciałabym mieć kogoś takiego, chociażby żeby móc poznać męski punkt widzenia w pewnych kwestiach. ale co na to TŻ? boje się, że zechce się mścić, że będzie mówił, że gdyby on coś takiego zrobił to byłaby afera.. i rzeczywiście czuję, że to byłoby nie fair w stosunku do niego. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-18 o 19:55 |
|
|
|
|
#1791 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
co do tego kolegi, to wiesz, z jednej strony ty nie masz sobie nic do zarzucenia, bo traktujesz go jako kolege... tylko wiesz co? jakbyś się czuła gdyby TZ zaczął przyjaznic się z dziewczyną która ewidentnie na niego leci? chyba nieprzyjemnie... Bo wiesz, sama przyjazn z płcią przeciwną jest sprawą do obgadania w związku po prostu.. jak ludzie do tego podchodzą ale jak dochodzi sprawa jakiś tam wiesz, sympatii to może nie za dobrze to wszystko wyjść |
|||
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rebe kolega po prostu nie stracił nadziei na to, że jak będzie wytrwały to uda mu się Ciebie zdobyć... |
|
|
|
|
|
#1793 | |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie sie nic nie dzieje
rozmawiam z TZ prawie cały czas no nie narzekam, przynajmniej sie nie kłócimy ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą była taka sytuacja, bo ta laska z sylwestra kiedyś podkochiwała się w moim TŻcie. jej siostra zresztą też patrząc na akcję sylwestrową możliwe, że dalej czuje do niego miętę. tylko co mam mu powiedzieć? "wiesz, nie zakochuj się we mnie, bo mam chłopaka, ale mogę być twoją dobrą koleżanką" a jak się okaże, że jednak na mnie nie leci? trochę kicha ![]() powinnam powiedzieć TŻtowi, czy lepiej samemu to jakoś załatwić? Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-18 o 20:09 |
|
|
|
|
|
#1795 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh. w sumie ciężka sytuacja... może weź jeszcze jakoś poobserwuj jak to z jego strony wygląda po prostu? na pewno zauważysz jak się zachowuje, czy rzeczywiście się tak gapi chociaż z tego co opisujesz, to jednak widać, że go do Ciebie ciągnie co do mówienia TŻtowi, cięzko mi odpowiedzieć. Ja bym swojemu mówiła, ale to nie do porównania bo każdy związek inaczej troche funkcjonuje głownym tematem jest to, czy zdecydujesz się na zakumplowanie się z tym chłopakiem. jak tak, to pewnie że rozmawiaj z TŻtem ale mówie Ci, że nie wiem czy to wszystko jest dobrym pomysłem ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
bo ja nie wiem
|
||
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:15 |
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do pogrubionego faceci czasem tego nie zauważają i to nie z własnej winy... chyba nie widzą tego co my czasem. bardzo czasem ![]() dobrze w takim razie chyba ze juz nie mają tego kontaktu, ja bym troche świrowała gdyby mój był z taką " psiapsiółkami " (swoją drogą |
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:16 |
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Red będzie dobrze wszystko
a jeśli chodzi o TŻta to skoro tak czujesz, to ograniczcie swoje spotkania, tak jak mówisz będzie miał czas by zatęsknić i się bardziej interesować Rebe hmm, ciężka sprawa, można by samemu to załatwić, bez wiedzy TŻta, ale jak do niego to jakoś dojdzie? jak nie wiem, ten cały kolega będzie chciał się odegrać na Tobie i go powiadomi? może być kicha.... Hmm...
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
moj mial niby jechac do krk. ale w sumie to nie wiem co sie dzieje. ma tel wylaczony. ale bedzie jazda jak sie odezwie...
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- yellow moj ex pisze ze nie moge przestac z nim pisac.. to jakas paranoja. ja naprawde uwazam ze on jest psychiczny i lubi dobijac innych. albo naprawde sie stesknil?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

. Tyle sie uczylam, a pytania byly z d*** wzięte, ze sie tak wyrażę

. Chcialabym sie milo zaskoczyc, ale szczerze mowiac nie wydaje mi sie... na 98% kolos oblany
ja muszę troche sie pouczyć z hiszpańskiego.. a tak to tylko przeglądnę zeszyty i będzie ok
u nas te egzaminy sie nazywają Mid-terms.. a u was jest takie coś?

ale cwicze ! a co do hiszpanskiego, to powinnas byc i tak z siebie dumna ze znasz ( i to jako kolejny jezyk ) serio
moze po takich paru jedno - tygodniowych spotkaniach troche mu sie zatęskni ? 
). ona ewidentnie na niego leciała, on tego nie widział tak jak ja.
21. 04.2014